Beste ColdFusion-webhostingservices van 2020

Een overzicht van de beste ColdFusion-webhostingbedrijven. Zoek een managed hostingplan dat geschikt is voor uw op ColdFusion gebaseerde webapplicatie.


Beste ColdFusion-webhosting

De eerste vraag die bij je opkomt is misschien: “ColdFusion, mensen gebruiken dat nog steeds? Ik wist niet dat het nog steeds bestond! ” De kans is groot dat als u op zoek was naar dit onderwerp, u een van die bedrijven bent die de waarde ervan heeft ingezien en om welke reden dan ook het nog steeds wilt blijven gebruiken.

Wat is ColdFusion?

ColdFusion is een applicatietaal aan de serverzijde voor het leveren van dynamische inhoud aan websites. Ondanks het feit dat de populariteit ervan is afgenomen ten gunste van nieuwere talen, blijft het grotendeels in gebruik omdat het een snelle ontwikkeling mogelijk maakt in een gebruiksvriendelijke (gemakkelijk te begrijpen) scripttaal. Het heeft zijn eigen CFML-syntaxis (ColdFusion Markup Language) die sterk lijkt op HTML en XML, waardoor het gemakkelijk te lezen is, terwijl het tegelijkertijd gebruik maakt van de kracht van een virtuele Java-machine, waardoor het gemakkelijk kan worden uitgevoerd in zowel Linux als Windows-besturingssystemen.

Het integreert ook goed met de andere productsuite van Adobe, waardoor het maken van PDF’s bijvoorbeeld vrij eenvoudig en naadloos is zonder de noodzaak van andere aanvullende add-ons of plug-ins die in andere talen gebruikelijk zijn.

Is ColdFusion Dead?

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, leeft ColdFusion nog steeds. Zoals bijna alle programmeertalen, zal het waarschijnlijk nooit helemaal doodgaan.

ColdFusion was ooit een populaire webprogrammeertaal, waardoor gebruikers dynamische inhoud konden maken zonder te hoeven vertrouwen op de bestaande CGI-frameworks van de dag. Hiermee kon men pagina’s aan de achterkant genereren en op verzoek dynamische inhoud aan gebruikers aanbieden. Er zijn nu veel andere technologieën die dit ook doen, en veel daarvan hebben de populariteit overgenomen. Dit zijn namelijk PHP, ASP, .NET, Ruby en anderen.

Veel bedrijven die ColdFusion hebben gebruikt, zijn het blijven gebruiken vanwege verschillende factoren, variërend van complexe inbedding in bestaande systemen, of simpelweg omdat de aanpak ‘als het niet kapot is, waarom repareren’. Bovendien gaat de ontwikkeling nog steeds door en zijn er de afgelopen twee jaar nieuwe versies uitgebracht. Om deze redenen zal het, hoewel de populariteit ervan afneemt, waarschijnlijk in een of andere vorm voortleven.

Welke webhosts ColdFusion nog steeds ondersteunen?

Vanwege zijn afnemende populariteit, kan het een beetje moeilijk zijn om betrouwbare hostingservices te vinden die toegang blijven bieden. De overgrote meerderheid van webhosts biedt deze service niet meer. Er zijn er echter nog een paar die specifiek zijn gericht op het leveren van deze service, sommigen zijn specialisten en sommigen werken rechtstreeks samen met Adobe. Hieronder staan ​​4 van de beste ColdFusion-webhostingservices die nog steeds op de markt zijn:

DailyRazer Review - Top ColdFusion-webhost

DailyRazer – Betaalbare ColdFusion-hostingplannen

www.dailyrazor.com biedt sinds 2004 ColdFusion-hosting. Ze bieden 99,9% uptime en 24 uur per dag professionele technische ondersteuning. Ze bieden ondersteuning voor Coldfusion 10, 9 en 8 en integratie met veel meer functies, waaronder CF Image en meer. Ze bieden drie hostinglagen vanaf $ 8 / maand, die allemaal worden geleverd met het Plesk-configuratiescherm en gratis SSL-beveiliging.

Bezoek de website van DailyRazor voor meer informatie over hun ColdFusion-hostingplannen.

Bezoek website

CFdynamics review - top ColdFusion webhost

CFdynamics – Krachtige ColdFusion-hosting

www.cfdynamics.com heeft een centraal onderdeel van haar missie om zich te concentreren op ColdFusion. Ze bieden een reeks tools, waaronder kantoorintegratie, en AJAX-tools waarmee u het meeste uit uw ColdFusion-hosting kunt halen. Alle pakketten bevatten gratis installatie en / of overdracht en de meest recente versie van ColdFusion. Ze bieden verbindingen met zowel MySQL- als MS Access-databases, evenals .NET-integratie en geautomatiseerde siteback-ups. Ze stellen u in staat om eerdere versies van ColdFusion uit te voeren als dit nodig is voor uw toepassingen.

Bezoek de CFdynamic-website voor meer informatie over hun ColdFusion-hostingplannen

Bezoek website

Media3 Review - Top ColdFusion-webhost

Media3 – populaire keuze voor ColdFusion-hosting

www.media3.net is een specialist in het platform dat sinds de oprichting in 1996 met ColdFusion werkt. In feite gebruiken ze ColdFusion zelf voor hun eigen website en al hun backoffice-activiteiten, inclusief facturering, ondersteuning en functies van het bedieningspaneel. Ze omvatten activering van Fusion Reactor en geautomatiseerde beveiliging in de sandbox. Als u naar hun services wilt verhuizen, bieden ze gratis migratie gedurende 30 dagen als ze een Virtual Private Server (VPS) gebruiken en 90 als ze shared hosting gebruiken. Als u zich zorgen maakt over het feit dat ColdFusion wordt uitgefaseerd, is Media 3 een uitstekende keuze, omdat ze het als een centraal onderdeel van hun bedrijf willen houden. Ze werken samen met Adobe en sponsoren regelmatig de ColdFusion-top in Las Vegas.

Bezoek de website van Media3 voor meer informatie over hun ColdFusion-hostingplannen.

Bezoek website

Coalesce review - top ColdFusion webhost

Coalesce – Geschikt voor grote organisaties

www.coalesceservices.com gebruikt de kracht van Amazon’s AWS om uw ColdFusion-applicatie te hosten. De voordelen van webhosting op AWS zijn buitengewoon goed voor grote organisaties die moeten kunnen beschikken over flexibele en krachtige cloudgebaseerde hosting. Coalesce biedt aangepaste hostingservices waarmee u AWS-cloudhosting kunt configureren om Cold Fusion te kunnen gebruiken. Ze werken samen met Adobe om ColdFusion AMI’s te bouwen. Ze bieden volledig beheerde services om het hele proces zo pijnloos mogelijk te maken, terwijl ze u het volledige scala aan services bieden dat AWS biedt.

Bezoek de website van Coalesce voor meer informatie over hun ColdFusion-hostingplannen.

Bezoek Webite

Hoe u het beste ColdFusion-hostingplan voor u kiest

Bij het kiezen van een hostingbedrijf voor uw ColdFusion-website zijn er een paar factoren die u waarschijnlijk in overweging moet nemen, aangezien deze cruciaal kunnen zijn om uw succes te verzekeren.

Ondersteuning

De nummer één vraag die u waarschijnlijk zou moeten stellen, moet de ondersteuning omringen. Aangezien ColdFusion tegenwoordig een minder gebruikte technologie is, kan het moeilijk zijn om ervoor te zorgen dat u de technische hulp krijgt die u nodig heeft als er zich een probleem voordoet. Bepaal in hoeverre ze zich inzetten voor samenwerking met ColdFusion-ontwikkelaars. Het is ook belangrijk of ze oudere versies van ColdFusion ondersteunen, omdat er enkele verschillen zijn tussen de versies. Uiterst belangrijk is een verbintenis op lange termijn. Sommige bedrijven zijn mogelijk van plan ondersteuning voor ColdFusion uit te faseren, wat op de lange termijn problemen kan opleveren. Het overdragen van hosts kan een tijdrovend proces zijn, dus het is in uw belang om te bepalen of ondersteuning voor ColdFusion deel uitmaakt van hun langetermijnplannen.

Snelheid

Zijn de applicatieservers up-to-date? Zijn ze correct geconfigureerd om de inhoud van uw site snel te leveren? Hebben ze objectieve testresultaten om hun beweringen over sitesnelheid te ondersteunen? Vraag hen welke benchmarks ze gebruiken voor prestaties, zodat u ze kunt vergelijken met hun concurrentie.

Clustering

Bieden ze clustering van applicatie-, database- en webcomponenten? Als uw site in bepaalde perioden grote transacties verwacht, kan dit de beschikbaarheid van uw site tijdens piekuren verhogen.

Kosten

Als u uw site overzet van een andere provider, controleer dan of er kosten in rekening worden gebracht voor hulp bij de migratie en / of de installatietijd. Sommige hosts beperken de servertoegang, vooral bij gedeelde hostingplannen. Hoeveel toegang heeft u om zelf problemen op te lossen? Als de toegang beperkt is, komt er een extra voor meer ondersteuning?

Conclusie

Als u een ontwikkelaar bent die ColdFusion al heel lang gebruikt (in feite 70% van de CF-ontwikkelaars gebruikt het al meer dan 10 jaar), is de kans groot dat je er nog steeds de waarde van inziet en geen zin hebt om je goed ontworpen bestaande codebase weg te gooien. Aangezien de ondersteuning hiervoor niet zo sterk is als vroeger, kan het moeilijk zijn om goede hostingbedrijven te vinden die erop toezien dat uw sites voortleven. Als u, zoals velen, niet de middelen of de wens heeft om uw volledige systemen helemaal opnieuw op te bouwen, zou dit artikel u moeten helpen bedrijven te vinden die zich nog steeds inzetten voor de visie die u nog steeds heeft.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map