Поразително срещу Wix: Кое е по-добро?

Поразително срещу Wix


Поразително и Wix са създатели на уебсайтове, които се използват за проектиране на всички видове уебсайтове, започвайки с прости проекти на една страница и до портфейли или уеб магазини. И двете системи се предлагат с отличителни набори от функции и опции за персонализиране на дизайна, необходими за покриване на широк спектър от нужди на потребителите. Всеки от тях обаче осигурява персонализирана функционалност, за да съответства на изискванията на новаците и професионалистите в уеб дизайна.

Wix и Strikingly предлагат разнообразни функции, опции за ценообразуване и инструменти за персонализиране на дизайна, необходими за стартиране на качествени уебсайтове. Създателите на уебсайтове са интуитивни и гъвкави, но все още има ключови разлики, които ги отличават един от друг. За да можете да изберете правилния инструмент, трябва да прегледате подробно всяка система. Това е най-сигурният начин да определите кой от тях отговаря най-много на вашите нужди и изисквания.

Сравнителна диаграма на уебсайтове

поразителноWix
Нашият резултат:
Основан:20122006
Уеб сайт:https://www.strikingly.com/https://www.wix.com/
Най-добро за:Бизнес уебсайтове, малки уеб магазини, портфейли, блоговеБизнес проекти, промо уеб сайтове, блогове, целеви страници, малки / средни уеб магазини
Лекота:лесноМного лесно
шаблони:Ограничен избор на безплатни отзивчиви дизайниСтотици безплатни, оптимизирани за мобилни устройства специфични за индустрията дизайни
Техническа поддръжка:Мощна база знания, предварително публикуване на контролен списък, идеен форум, 24/7 чат на живоОбширна база знания, система за билети, VIP поддръжка
Блог:Вграден двигател за блоговеИнтегрирана блог платформа
Опции за SEO:Обширни опции за SEOМощни и универсални SEO функции
Ценообразуване:Безплатно до $ 49 / месецБезплатно до $ 49 / месец
Повече информация:Поразителен преглед →Wix преглед →

Поразително и Wix правят възможно стартирането на качествени уебсайтове, но повечето потребители все още са изправени пред множество въпроси и проблеми, когато става въпрос за избора на достойна платформа. Коя услуга може да предложи повече? Кой от тях може да покрие по-голямо разнообразие от нужди на уеб дизайна, за да осигури най-добрия резултат? За да разберете отговорите на тези и други въпроси, има смисъл да прегледате и анализирате подробно всяка система. Това ще направим веднага.

Поразително срещу Wix: Общ преглед

Поразително срещу Wix: Общ преглед

поразително е съвременен строител на уебсайтове „Направи си сам“, който придоби огромна популярност поради своята гъвкавост и функционалност. Системата отговаря на нуждите на всички категории потребители и заслужава достойна оценка поради своя интуитивен характер, удобство и лекота на използване. Вие не е необходимо да притежавате умения за кодиране или фон за уеб дизайн да стартирате качествени уеб проекти с Strikingly – просто следвайте препоръките, съветите и указанията, които системата генерира по подразбиране, за да осигури достоен резултат.

Интерфейсът му е интуитивен и без код – точно като самата система. Това е истинско предимство за начинаещи, които никога досега не са имали опит в уеб дизайна, все още желаят да стартират професионални пълнометражни проекти. В същото време Strikingly позволява вмъкване на HTML / CSS кодове в долния колонтитул или заглавката на уебсайта.

Поразително срещу Wix: Кое е по-добро?

Поразително гарантира лесен и бърз процес на регистрация, който може да бъде завършен само с няколко кликвания. Просто се очаква да предоставите данните си за вход и да изберете най-подходящия шаблон, за да започнете да работите със системата. Благодарение на удобния и разбираем опит в уеб дизайна на WYSIWYG и редактирането на онлайн съдържание, поддържано от платформата, процесът на разработване на уебсайтове се оказва привлекателен, забавен, интуитивен, бърз и прост.

Доколкото строителят на уебсайтове е ориентиран главно към нуждите и уменията на новаците, неговият подход за персонализиране на дизайна напълно се придържа към техните изисквания. Това прави системата достоен избор за тази категория потребители. Отнема около час или два, за да завършите проект с Strikingly, дори ако това е вашето първо преживяване в уеб дизайна.

Wix се отличи като световноизвестен създател на уебсайтове всичко в едно, който предоставя мощен набор от функции, интегрирани двигатели за блогове и електронна търговия, няколко опции за редактиране на уебсайтове и инструменти за персонализиране на висок клас. Това са само някои от функциите, които превърнаха създателя на уебсайт в лидер на съвременния пазар на уеб дизайн, който изглежда няма сериозни конкуренти. Наборът от функции на системата е повече от достатъчен, за да позволи на първокласниците и опитните уеб разработчици да стартират и управляват модерни уеб проекти, готови за мобилни устройства, които се различават по специализация, ниво на сложност, размер и цели.

Wix редактор

Стартирайки през 2006 г., Wix вече се превърна в топ строителя на уебсайтове със седалище по целия свят (Канада, САЩ, Израел, Германия, Ирландия, Литва, Индия, Бразилия, Украйна и т.н..). Можеш използвайте платформата за създаване на пълнофункционални уебсайтове, дори ако изобщо нямате познания за кодиране или уеб дизайн. С Wix е възможно да се стартират бизнес уебсайтове, блогове, бизнес проекти, целеви страници, както и малки и средни онлайн магазини. Системата предлага модела freemium, който позволява тестване на неговата функционалност на безплатен план, но въпреки това дава възможност за надграждане до един от платените абонаменти, когато е необходимо.

Създателят на уебсайтове е известен с богатия си избор от готови за мобилни дизайни, които са 100% персонализируеми и могат да бъдат персонализирани според вашите нужди в удобния редактор за плъзгане и пускане на системата. Съществува и богат избор от модерни инструменти за персонализиране на дизайна, ефективни системни интеграции и други елементи, които допринасят за лесен и безпроблемен процес на разработване на уебсайтове.

Wix е чудесен избор за всички потребители, които нямат умения за уеб дизайн, но въпреки това желаят да изразят своите креативни идеи за стартиране на професионални уебсайтове. Системата ще работи чудесно както за модели, художници, творци, музиканти, така и за предприемачи, желаещи да установят онлайн присъствие за своя бизнес.

По този начин, Strikingly и Wix наистина си заслужават вниманието на потребителите като качествени и функционални строители на уебсайтове. Когато се доближите до тяхната гъвкавост и набори от функции, ще откриете, че Wix надделява над своя конкурент благодарение на простия си табло за управление, интуитивен контролен панел, който изобилства от функции, инструменти и елементи, които са достъпни тук за всички.

Поразително срещу Wix: кой е по-лесен за използване?

Поразително срещу Wix: кой е по-лесен за използване?

поразително е многостранен строител на уебсайтове, който работи чудесно за разработването на различни видове проекти. Те включват най-вече уебсайтове с една страница, бизнес проекти, целеви страници, блогове и портфейли. Възможно е също така да стартирате малък уеб магазин, ако е необходимо, тъй като системата се предлага с двигателя за електронна търговия, реализиран чрез интегрирането на джаджата Simple Store. За да управлявате и популяризирате уеб магазин със системата, ще можете да създавате и актуализирате продуктови галерии, да персонализирате и редактирате страници на уеб магазина, да коригирате настройките за доставка / плащане, да експортирате / импортирате продукти от CSV файлове, да управлявате клиентски поръчки и да завършите множество задачи, свързани с уеб магазина.

Поразително електронната търговия

Освен разработването на уебсайтове за електронна търговия, Strikingly позволява стартиране и промяна на пълнофункционални блогове. Това, което можете да направите тук, е добавяне и актуализиране на публикации, свързване към съществуващите публикации и социални мрежи, интегриране на медийни файлове (като изображения, видео, аудио, графика, CTA бутони и т.н.), добавяне на коментари и др. Създателят на уебсайтове също се отличи благодарение на интегрирания App Market, който наподобява предлагания от Wix. Това е най-добрата дестинация за уеб дизайнерите, които търсят джаджи и плъгини, които ще допринесат за тяхното изпълнение на проекта. Най-популярните интегрируеми учудващо джаджи включват бизнес, електронна търговия, социални, свързани с документи и др. Освен това на абонатите на Pro Plan ще бъде предоставена възможност да вграждат някои от популярните кодове на уебсайтове, за да се възползват максимално от функционалността и дизайна на своите проекти..

Друг важен момент на системата е наличието на маркетингови функции, които предлага. По този начин, създателят на уебсайт предоставя опция, позволяваща използването на мощен инструмент за маркетинг на електронна поща, който ви позволява ефективно да се интегрирате с MailChimp. Тази функция обаче в момента е достъпна само за абонати на Pro Plan.

Когато става дума за лекота на използване, Strikingly се оказва една от най-простите системи, която позволява да се справят с всички стъпки на процеса на уеб дизайн, без да се правят караница и кодиране. Простотата се разкрива на всички етапи на процеса на разработване на уебсайта, като се започне от процеса на регистрация и до окончателната публикация на проекта. Заедно с интуитивния редактор на дизайн, Strikingly предоставя достъп до разширения HTML / CSS редактор, който позволява на абонатите на Pro Plan да правят редакции на заглавията и долните колонтитули.

Други забележителни предимства на създателя на уебсайта включват опции за интеграция на социални медии, интегрирана анализация на уебсайтове и маркетингови инструменти / функции, опция за свързване на SSL сертификат, мобилна оптимизация, регистрация на имена на домейни и опции за трансфер.

Wix се откроява от тълпата поради своя усъвършенстван набор от функции, който позволява безпроблемна, удобна и проста разработка на уебсайт. Платформата идва с интуитивен редактор за плъзгане и пускане, ясен интерфейс и богат асортимент от инструменти за персонализиране на дизайна, които можете да използвате за стартиране на почти всеки тип проект, било то бизнес уебсайт, блог, уеб магазин, портфолио или целева страница.

Една от отличителните черти на създателя на уебсайта са неговите широки възможности за редактиране на дизайн. По този начин системата дава възможност на начинаещите да работят с интегрираната Wix ADI инструмент. Тя ви позволява да извлечете максимума от възможностите на изкуствения интелект започнете качествен проект почти от нулата. Това, от което се нуждаете, е само да отговорите на въпросите, които системата генерира, за да може да проектира уебсайт за вас в автоматизиран режим. Ако все пак искате да персонализирате напълно проекта и да притежавате познания по програмиране, за да го направите, можете да получите достъп до вграден стандартен стандартен Wix редактор за да завършите задачата самостоятелно.

Wix ADI

Подобно на своя конкурент, Wix позволява да избира и интегрира приложения и джаджи от App Market. Тук има около 300 платени и безплатни приложения и всички добавки ще бъдат перфектен принос към всеки проект, върху който работите. Wix допълнително прави възможно създаването на уеб приложения, без да се изискват познания по програмиране. Това е възможно поради прилагането на напреднали Corvid от Wix инструмент – създателят на уеб приложения, който върши почти цялата работа за вас.

Пазарът на приложения за Wix

И накрая, Wix предоставя качествена електронна търговия и преживяване на блогове. Системата ви позволява да задавате и управлявате блогове и малки до средата онлайн магазини. Ако обаче възнамерявате да развиете хипермаркет, Wix няма да е най-доброто решение за това. Обмислете всички тези нюанси, докато решавате вида на проекта, който искате да настроите.

Платформата не предполага осъзнаването на основите за кодиране при проектиране на проекти с нея. Ако обаче има нещо, което не разбирате или имате нужда от професионална помощ, можете да се свържете с екипа за поддръжка на клиенти на услугата. Състои се от обширна база знания, опции за поддръжка на VIP, система за издаване на билети и други полезни решения.

Когато се справя с аспекта на лекота и удобство, и Strikingly, и Wix могат много да предложат на своите абонати. Wix, обаче, е безспорният победител в тази сравнителна част и най-добрият вариант, за който да отидете. Системата се откроява от тълпата поради интегрираните си платформи за блогове и електронна търговия, усъвършенстван инструмент на Wix ADI, задвижван от изкуствения интелект, обширен пазар на приложения, инструмент за код на Wix и изобилие от възможности за персонализиране на дизайна, необходими за стартиране на професионален отзивчив уебсайт от нулата..

Поразително срещу Wix: Дизайн и гъвкавост

Поразително срещу Wix: Дизайн и гъвкавост

Поразително не може да се похвали с богата колекция от шаблони. В момента неговият каталог обхваща около 30 дизайна, които се отличават с приятно качество. Всички дизайни обаче са адаптивни и отзивчиви, което ги прави лесно да се адаптират към всички мобилни и настолни устройства. Системата позволява превключване между темите, което означава, че можете да изберете друг дизайн по средата чрез процеса на създаване на уебсайт. Важното е, че няма да загубите изпратено по-рано съдържание, което спестява вашите усилия и време.

Създателят на уебсайтове се предлага с удобна функция за визуализация, която ви позволява да видите начина, по който вашият проект ще изглежда на мобилни и настолни устройства. Всички теми са подробно разделени на категории въз основа на нишите, към които принадлежат. Това помага да се съкрати времето за търсене на потребители и допринася за удобството на системата. Потребителите на Pro Plan допълнително имат достъп само до функции за мобилни устройства, които могат да добавят функционалност към техните уебсайтове.

Поразителен шаблон

Един от най-впечатляващите нюанси, които отличават поразително от другите създатели на уебсайтове, е усъвършенстваният превключвател на шаблони, което позволява текстови съобщения и проучване на дизайните, които може да ви заинтересуват. Просто активирайте функцията Preview и вижте как ще изглежда уебсайтът ви преди публикуването му. Ако сте потребител, който знае код, Strikingly ви дава възможност да вмъкнете кодове в долния колонтитул / заглавието на вашия уебсайт, за да му придадете по-персонализиран вид. Системата обаче не позволява по-голяма свобода за персонализиране на дизайна.

За разлика от Strikingly, Wix има значително разпространение по отношение на персонализирането на дизайна и гъвкавостта. Понастоящем строителят на уебсайтове разполага с около 550 професионални шаблона, които също могат да бъдат персонализирани според вашите нужди. По подразбиране са готови за мобилни устройства и са разделени на категории въз основа на нишите, към които се отнасят. Освен това е възможно да избирате от популярни и нови шаблони, които също са обособени в отделни категории. За тези абонати на системата, които не могат да намерят подходящ дизайн от предлаганите от платформата, има възможност да изберат празен шаблон и да проектират напълно персонализиран уебсайт от нулата (виж истински примери за уебсайтове на Wix).

Wix шаблони

Единственият недостатък, който вече споменах, е фактът, че системата не ви позволява да променяте шаблоните по време на процеса на персонализиране на проекти.. Така че, отделете време, за да направите интелигентен избор. За щастие, системата има опция за предварителен преглед, за да видите каква тема точно ще изберете.

Освен стандартните опции за редактиране на дизайна, Wix позволява работещ върху мобилната версия на вашия проект. Имайте предвид, че всички редакции, които правите в мобилната версия, няма да се показват в режим на работния плот. Въпреки това, редакциите, които правите във версията за уебсайтове на работния плот, ще бъдат отразени в мобилния режим. Това е много удобно и удобно за първокласници и професионалисти.

Говорейки за избор на дизайн и персонализиране, дори няма смисъл да сравняваме Strikingly и Wix. Wix е ясен лидер в тази част на сравнението. Той преодолява своя конкурент по качество и количество предлагани шаблони, количество инструменти за персонализиране на дизайна, свобода на редактиране на шаблони и други параметри, свързани с дизайна.

Поразително срещу Wix: Общо сравнение на цените

Поразително срещу Wix: Общо сравнение на цените

Поразителната ценова политика е доста достъпна за всички. Създателят на уебсайтове има безплатен план, който дава възможност да се тества неговата функционалност през неограничения период от време. За тези потребители, които решат да използват разширените функции на услугата, има възможност за надграждане до един от нейните платени абонаменти. Има три плана за избор:

Поразително цени

 • Ограничено ($ 8 / месечно таксувани годишно) – потребителско име на домейн, 2 ограничени сайта, неограничени безплатни сайтове, 50 GB месечна честотна лента, 1 GB пространство за съхранение на диск на сайт, безплатен домейн, поддръжка 24/7, прост уеб магазин (5 продукта на сайт);
 • Професионалист ($ 16 / месечно таксувани годишно) – потребителско име на домейн, 3 професионални сайта, неограничени безплатни сайтове, неограничена честотна лента, 3 GB пространство за съхранение на сайт, обикновен магазин (300 продукта на сайт), Поразителен достъп до App Store, вграждане на HTML / CSS / JavaScript, отсъствие на системния рекламен банер, защита на паролата, качване на персонализиран шрифт;
 • VIP ($ 49 / месечно таксувани годишно) – 10 GB място за съхранение на сайт, обикновен магазин (500 продукта на сайт), приоритетно обслужване на клиенти, бюлетини (2000 контакта на месец), управление на акаунти, английска телефонна поддръжка.

Какъвто и план да ви интересува, можете да го тествате безвъзмездно по време на 14-дневното изпитание. Поразително се въвеждат и отстъпки, които позволяват да спестите големи, ако решите да изберете 2, 5 или 10-годишен план и да извършите еднократно плащане. Колкото по-дълъг е интервалът от време за абонамент, толкова по-голяма ще бъде икономиката. С Strikingly можете да получите име на домейн за $ 24.95 / година и ако имате нужда от имейл, прикрепен към него, цената ще представлява $ 25 / година.

Wix предлага по-обширна и разумна ценова политика в сравнение с Strikingly. Той също така има безплатен план, който никога не изтича и ви позволява да създавате неограничен брой уебсайтове с него. Що се отнася до платените абонаменти, Wix има няколко плана предлагани като част от стандартите и плановете за бизнес / електронна търговия. Разгледайте техните условия и услуги веднага:

Стандартни планове за Wix

Стандартни планове за Wix

 • Комбо ($ 13 / месец) – безплатен хостинг, липса на системни рекламни банери, безплатна връзка с име на домейн;
 • Неограничен ($ 17 / месец) – 10GB пространство за съхранение, неограничена честотна лента;
 • Професионалист ($ 22 / месец) – интегрирани инструменти за събиране на данни от Google Анализ и статистика, 2 часа пространство за съхранение на видео;
 • VIP ($ 39 / месец) – професионално лого, първа приоритетна поддръжка и т.н..

Планове за бизнес / електронна търговия

Планове за бизнес / електронна търговия

 • Business Basic ($ 23 / месец) – приемане на онлайн плащания;
 • Бизнес неограничен ($ 27 / месец) – инструменти за развитие на бизнеса, интегрирана платформа за електронна търговия, специални приложения за предприемачи;
 • Бизнес ВИП ($ 49 / месец) – неограничена честотна лента, неограничено пространство за съхранение на видео, пълен Wix Suite;
 • Предприятие ($ 500 / месец) – бизнес решение от край до край, което осигурява най-висока функционалност и максимално количество инструменти.

Създателят на уебсайтове е известен и с щедрите си специални оферти. Има специални отстъпки и бонуси (като a безплатно име на домейн) предоставяни редовно за повишаване на лоялността на клиентите и за насърчаване на нови потребители да се присъединят към системата. Между другото, Wix има опцията за връщане на парите, която ви позволява да върнете парите, които сте инвестирали в плана. Можете да използвате опцията през 14 дни от момента на покупката.

Що се отнася до ценовата политика, Strikingly и Wix са и двете с умерена цена. Когато сравнявате системите обаче, ще откриете, че Wix все още държи печеливши позиции. Въпреки че цената на плановете, предлагани от двамата строители на уебсайтове, е почти равна, опциите, предлагани от редактора на Wix, са много по-обширни в сравнение с тези, предоставени от Strikingly. Не бива да се споменават стотици безплатни приложения, с които платформата идва, за да повиши производителността на уебсайта.

Поразително срещу Wix: кой е най-добрият за SEO?

Поразително срещу Wix: кой е най-добрият за SEO?

поразително ви позволява да попълните специални SEO параметри на вашия проект, за да гарантирате високото му класиране в търсачките. По този начин можете да попълните мета маркери за отделни страници на уебсайтове, както и за целия уебсайт. Те включват заглавия, описания и ключови думи. Възможно е също така да изберете и зададете категорията на уебсайта си, да изберете и зададете фавикон, социално споделяне на изображението за вашия проект и т.н. за повишаване на класацията на уебсайтове на Google.

Поразително SEO

За да получите достъп до поразително SEO параметрите, трябва да стигнете до раздел Настройки, наличен на таблото за управление. Тук допълнително ще се натъкнете на инструменти от висок клас, които ще ви помогнат да увеличите видимостта на уебсайта си. За да направите това, можете да добавите ключови думи към текстовите заглавия, да активирате функцията за потвърждаване на сайта на Google, да присвоите маркери Image Alt и да извършите други стъпки, които са задължителни за ефективна SEO промоция.

Wix е SEO-приятелски създател на уебсайтове, който позволява създаването на проекти, които са добре оптимизиран за търсачките и по този начин са по-добре индексирани за заемане на по-високи позиции. Това се постига благодарение на използването на усъвършенствания инструмент за SEO Wiz, който дава възможност да се настройват, редактират и променят важни SEO параметри. Удобните стъпка по стъпка указания и съвети ще ви помогнат да намалите времето, инвестирано в SEO промоцията на вашия уебсайт, поддържайки процеса под контрол.

Заедно с инструмента за SEO Wiz можете да избирате и интегрирате специални джаджи и добавки, налични в App Market. Те правят възможно проследяването на статистическите данни на уебсайта Ви, като по този начин допринасят за по-добро промотиране на проекти. Те включват бутони за поръчка за обратно извикване, електронна поща за разпространение и инструменти за социални мрежи, онлайн консултант, изскачащи прозорци и маркетингови инструменти. Wix също позволява настройване на SEO параметри на уебсайта (мета маркери на уеб страници, маркери за заглавия, маркери Alt, инструменти за пренасочване, връзки за котва, Google Analytics, проверка на уебсайтове и т.н.) в ръчния режим.

И Strikingly и Wix гарантират приятна SEO оптимизация на уебсайтове, създадени с тях. Wix обаче се предлага с усъвършенствания инструмент за SEO Wiz, както и със специални интегрируеми джаджи / добавки. Те опростяват процеса на популяризиране на уебсайта, като помагат за контрол / настройка на задължителните SEO параметри навреме.

Поразително срещу Wix: кой е по-добър за уебсайта за малък бизнес

Поразително срещу Wix: кой е по-добър за уебсайта за малък бизнес

поразително е доста приятен избор, когато става въпрос за разработването на бизнес уеб сайтове. Системата позволява управление и редактиране на различни видове бизнес проекти. Създателят на уебсайтове има богат интегриран набор от функции, който позволява качване на съдържание, свързване на персонализиран домейн, добавяне на нови секции на уебсайтове и редактиране на дизайн на проекта. Има възможност за интегриране на медийни блокове, формуляри за контакт, информационни кутии и други бизнес елементи, които са задължителни за този тип уебсайт.

Ако искате да се интегрирате с акаунти в социалните медии, Strikingly ви позволява да свържете раздел за социални емисии, за да го модифицирате допълнително с оглед на вашите бизнес нужди. Създателят на уебсайтове също така ви позволява да преглеждате и анализирате статистиката на вашия уебсайт, за да проследявате броя на потребителите през определен период от време, местата, от които идват, страниците, които посещават по-често, източниците на трафик, популярните продукти / услуги, които потребителите интересуват и т.н. Предприемачи , които имат намерение да продадат нещо чрез уебсайта, имат възможност да свържат SSL сертификати към своите проекти, за да гарантират максимална безопасност и да използват инструмента за маркетинг по имейл, за да останат свързани с клиентите си.

Wix работи чудесно за създаването на бизнес уебсайтове, без значение към какви ниши се отнасят. Интегрираната функционално ориентирана функционалност на услугата ще се хареса особено на творците, които имат намерение да продават своите произведения (ръчно изработени продукти, снимки, снимки, видеоклипове и т.н..) онлайн и да печелите с тях (вж живи примери)

По същия начин системата ще бъде от голяма полза за собствениците на хотели, кафенета, ресторанти, туристически агенции и други бизнеси, които предполагат взаимодействие / сътрудничество с клиенти. За да повиши ефикасността и популярността на такива проекти, Wix дава възможност да изберете и интегрирате множество бизнес джаджи от своя пазар на приложения (поръчка на храна / стая / билет, разнообразни опции за резервация). Истински момент на създателя на уебсайта е неговата усъвършенствана платформа Ascend. Това е универсалният набор от бизнес инструменти (има повече от 20 от тях тук), които позволяват професионално управление и популяризиране на бизнес уебсайтове.

Ако имате нужда от качествен бизнес уеб сайт, тогава изборът между Strikingly и Wix изобщо не трябва да е сложен. Комплектът от интегрирани бизнес функции и инструменти на Wix е наистина впечатляващ и мощен. Той гарантира най-добрия резултат без сериозни инвестиции за време / усилия, дори ако не сте професионалист в уеб дизайна.

Коя е най-добрата за електронната търговия – поразително или Wix?

Коя е най-добрата за електронната търговия - поразително или Wix?

поразително Платформата за електронна търговия не е много мощна, но ви позволява да стартирате и управлявате малък уеб магазин. Това може да стане чрез активиране на съответния раздел за електронна търговия за допълнително качване / редактиране на продукти и коригиране на необходимите настройки на уеб магазина. Можете също така да стигнете до таблото за управление, за да тествате различни оформления, да персонализирате целия стил на вашия онлайн магазин, да настроите параметри за плащане / доставка и т.н..

Поразително не начислява никакви такси за транзакции за покупките / продажбите, направени чрез своите уеб магазини. От вас се очаква да направите стандартна такса за транзакции Stripe / PayPal, която системата предполага. Броят на продуктите, които ще можете да продадете, както и обхвата на услугите, които ще използвате, зависи от плана, за който ще се абонирате. Колкото повече функции и продукти се нуждаете – толкова по-напреднали (скъп) трябва да бъде абонаментът.

Wix предоставя наистина обширен набор от функции за разработване на уебсайтове за електронна търговия. Функцията за свързване в уеб магазина се осъществява чрез интеграция на джаджи Wix Store. Приспособлението позволява създаване на множество продуктови карти и привлекателни витрини, настройване / управление на специални параметри на уеб магазина, избор от множество джаджи за електронна търговия, налични в интегрирания Wix App Market. С Wix можете да добавяте и продавате както физически, така и цифрови продукти, което значително разширява потенциала ви за електронна търговия (вижте доказателства). За да повишите лоялността на клиентите и да насърчите новите клиенти да се справят с вас, е възможно да създадете и предложите множество отстъпки, бонуси, специални оферти и дори подаръчни сертификати.

Нещо повече, Wix предоставя достъп до аналитични и статистически инструменти за проследяване на висок клас, имейл маркетинг / мрежови функции, опции за взаимодействие с клиенти, обширни решения за управление на продукти, алтернативи за плащане / доставка, множество шаблони за електронна търговия и други функции / инструменти, които са задължителни за вашия малък / среден уебсайт за електронна търговия.

Говорейки за аспекта на електронната търговия, изборът на най-добрата платформа е очевиден. Wix е онзи много създател на уебсайтове, който позволява ефективен, прост и удобен процес за създаване / управление на уеб магазина. Освен широкия спектър от интегрирани функции за електронна търговия, създателят на уебсайтове предлага и многостранни инструменти за маркетинг в социални медии и уебсайтове, които ще допринесат за по-ефективно популяризиране на вашия проект за електронна търговия..

Кой от тях да избера за блогове – поразително или Wix?

Кой от тях да избера за блогове - поразително или Wix?

поразително дава възможност за стартиране и управление на хубав блог. С тази цел трябва просто да добавите секцията Блог към желаната страница по ваш избор и да започнете да я управлявате / персонализирате според вашите нужди. Системата позволява добавяне на неограничен брой публикации и вмъкване на медийни файлове във всяка от тях, за да дадете на вашия блог необходимата функционалност. Това могат да бъдат изображения, кавички, елементи на социални отметки, видеоклипове, бутони за призив към действие и какво ли още не. Удивително редакторът за плъзгане и пускане позволява подреждане и актуализиране на съдържанието на вашия блог с оглед на вашите нужди. Вие сте свободни да персонализирате публикациите си в блога и да активирате функции за коментиране / социално споделяне, когато е необходимо.

Wix блог платформата също е доста мощна и богата. Създателят на уебсайтове позволява стартиране и управление на пълнофункционални блогове свързани с различни ниши. Системата ви позволява да добавяте, планирате и редактирате публикации в блогове, да създавате множество секции и персонализирани емисии, да активирате функция за коментиране, да добавяте / назначавате категории блогове, да подреждате съществуващите публикации и др. подходящ шаблон, за да го персонализирате допълнително според нуждите. Освен това можете да добавите раздел „Представени публикации“, да използвате усъвършенстваната AMP технология, да импортирате съществуващия блог на WordPress в Wix, да настроите SEO параметри и да завършите широк спектър от други свързани с блога задачи.

Когато избирате от Strikingly и Wix за нуждите си от създаване на блог, определено има смисъл да се даде предпочитание на Wix. Създателят на уебсайтове има мощна и натоварена с функции блог платформа, която изобилства от функции, инструменти и опции, необходими за стартиране / управление на личен или бизнес блог. Системата също предлага инструменти за управление на блогове от висок клас и маркетингови инструменти за ефективно популяризиране на вашия проект в мрежата.

Ключови разлики между поразително и Wix

поразителноWix
Лесно използване:Поразително е лесен за използване строител на уебсайтове, който ще се хареса на начинаещите и експертите по уеб дизайн. Системата дава възможност за стартиране / управление на бизнес уебсайтове, блогове, целеви страници, портфейли и дори малки уеб магазини.Wix е добър избор за начинаещи и експерти по уеб дизайн, въпреки че може да не е лесно да овладеете редактора си наведнъж. Създателят на уебсайтове предлага висококачествен Wix ADI инструмент, който помага да се създаде нов уебсайт от нулата в автоматизиран режим, като се използва предварително предоставената информация. Стандартният редактор позволява по-задълбочено персонализиране на дизайна. Wix е подходящ за бизнес уебсайтове, блогове, портфейли, форуми, целеви страници и малки уеб магазини.
Функционалност:Системата е известна със своите прости възможности за персонализиране на дизайна, интегрирани платформи за блогове и електронна търговия, опции за интеграция на социални медии, маркетинг, SEO, инструменти за проследяване на сигурността и статистиката..Създателят на уебсайт идва с интегрирана функционалност от висок клас. Освен мощни опции за редактиране на дизайн, има достъп до богатите си App Market, Wix Corvid и Ascend платформи.
Дизайн:Поразително колекцията от шаблони не е богата. Тук има около 30 шаблона, но всички те са отзивчиви, сортирани по индустрия, адаптивни и качествени.Системата дава възможност да избирате от повече от 550 безплатни специфични за индустрията дизайни, които са адаптивни и готови за мобилни устройства по подразбиране.
е-търговия:Създателят на уебсайтове ви позволява да стартирате и управлявате малки уеб магазини, като създавате продуктови галерии, коригирате опциите за плащане / доставка, настройвате опции за показване на екрана и т.н..Wix Store позволява създаване на малки и средни уеб магазини, предоставяне на достъп до много инструменти и функции за електронна търговия.
Блог:С Strikingly можете също да добавите раздел за блог към всяка страница на уебсайта, от която се нуждаете. Тук можете да качвате нови публикации, да редактирате съществуващите, да персонализирате оформление и дизайн на блогове като цяло, да интегрирате медийни файлове и т.н..Wix блог платформата дава възможност за стартиране и управление на блогове за лични или бизнес, като се използва разширеният набор от функции на системата.
Малък бизнес:Създателят на уебсайтове може да се използва за стартиране и управление на малки бизнес проекти, интегриране на нови джунджурии и медийни файлове, качване на ново съдържание, настройване на SEO / параметри за сигурност и т.н..Системата е добра за малки бизнес проекти, тъй като се предлага с множество специфични за бизнеса джаджи, разширена платформа Ascend, шаблони за ниши и други функции, свързани с бизнеса.
Ценообразуване:Поразително има безплатен план и три платени абонамента, цената на които започва от $ 8 на месец.Wix има безплатен план и две групи абонаменти за уебсайтове за стандарт и бизнес / електронна търговия. Цената им започва с $ 13 / месец.
SEO:С поразително е възможно да настроите и управлявате SEO параметрите на вашия уеб сайт, за да увеличите максимално позициите му в търсачките.Платформата дава възможност да се използва нейният SEO Wiz инструмент, за да се опрости процеса на SEO оптимизация на уебсайтове.
Поддръжка на клиенти:Информационна база знания, удобен контролен списък за предварително публикуване, форум за идеи, 24/7 чат на живоМощна база знания, система за билети, VIP поддръжка

Заключение за сравнение: кой е по-добър?

Когато избирате между Wix и Strikingly, трябва да се вземат предвид няколко аспекта. И двата създателя на уебсайтове са насочени към начинаещи и професионалисти в уеб дизайна, и двамата са достатъчно натоварени за разработване на професионални проекти. Въпреки това, системите все още се различават по своите възможности за персонализиране на дизайна и функционалността, което в крайна сметка се отразява на резултата.

Wix е победителят във всички части на сравнението. Създателят на уебсайтове спечели популярност сред милиони потребители по целия свят и не напразно. Това е един от най-реномираните, достъпни и професионални създатели на уебсайтове, налични там и определено си струва да се използва, ако възнамерявате да проектирате проекти от висок клас.

Впечатляващо е строител на уебсайтове на сам, който се предлага с интегрирана функционалност за блогове и електронна търговия, App Market, отзивчиви шаблони и множество функции, които позволяват създаването на всички видове прости и сложни проекти. Wix от своя страна се откроява от тълпата поради интегрирания си Wix ADI инструмент, електронната търговия и блог двигатели, функцията за Wix Code, богатия пазар на приложения и стотиците професионални отзивчиви дизайни. Това са характеристиките, които го правят безспорен лидер на нишата на съвременния уеб дизайн.

Поразително срещу Wix: Кое е по-добро? 5.0

 • Най-добрият създател на уебсайтове „всичко в едно“
 • Wix ADI и стандартен редактор
 • Wix Ascend платформа
 • Стандартни / бизнес планове

Посети сайта wix.com Поразително срещу Wix: Кое е по-добро? 3.5

 • Изчерпана мобилна оптимизация
 • Интегрирани двигатели за блогове и магазини
 • Предварително публикуване и SEO контролни списъци
 • Три платени абонамента

Посетете уебсайта strikingly.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map