Trecerea de la Wix la WordPress

Situațiile în care începi să-ți dai seama că site-ul tău Wix nu are funcționalitate sunt destul de frecvente, deoarece este imposibil de spus în avans cât de prosperă va fi afacerea ta. Indiferent dacă aveți un magazin online sau un site web de afaceri construit cu Wix, puteți simți nevoia să utilizați funcții și instrumente mai avansate pentru dezvoltarea sa ulterioară.


Dacă aceasta este doar situația cu care vă confruntați, puteți lua în considerare o oportunitate de a trece de la Wix la WordPress. CMS vine cu opțiuni de integrare mai avansate și extinse, care fac posibilă oferirea unei funcționalități mai bune resursei dvs..

Când adoptați decizia de a transfera site-ul dvs. web de la Wix la WordPress, ar trebui să vă dați seama că procesul nu este destul de simplu. Acest lucru este valabil mai ales pentru începători, cărora le poate lipsi abilitățile și expertizele de web design pentru a gestiona o varietate de nuanțe tehnice.

Trecerea de la Wix la WordPress implică, de asemenea, transferul de conținut și domeniu, redirecționarea traficului către noua găzduire, păstrarea clasamentului motorului de căutare al proiectului dvs. și multe alte probleme. Dacă simțiți că vă va fi dificil să aveți grijă de toate aceste nuanțe pe cont propriu, aruncați o privire la sfaturile pe care le oferă acest om pentru a simplifica procesul de tranziție pentru dvs..

Servicii de migrare a site-ului web sau servicii profesionale?

Oricare ar fi motivele pentru a trece de la Wix la WordPress, există o mulțime de probleme de completat pentru ca procesul să devină un succes. Întreaga procedură de a trece de la o platformă la alta nu ar trebui să fie dificilă și complexă, dacă sunteți la curent cu toate nuanțele tehnice și caracteristicile ambelor servicii.. Este excelent, dacă ești un specialist de nișă, dar dacă nu ești? În acest caz, puteți alege una dintre soluțiile disponibile.

Transferă Wix pe WordPress

 • Prima soluție oferă oportunitatea de a selecta unul dintre programele specializate de migrare a site-urilor web. Aceste instrumente nu sunt în totalitate sigure, ca o șansă ca site-ul dvs. să vină cu greșeli grave după ce procesul de migrare este, de asemenea, destul de ridicat. Mai mult, programele de migrare a site-urilor web nu sunt ieftine, ceea ce înseamnă că investiți automat într-un serviciu care nu garantează un rezultat decent. Puteți face ceva în acest sens? Din fericire, da.

 • A doua soluție de migrare a site-ului web implică utilizarea serviciilor oferite de profesioniști, care cunosc toate nuanțele procesului și vă pot ajuta cu asta în cel mai scurt timp.

Experți din CMS2CMS va explora toate elementele esențiale ale site-ului dvs., precum și parametrii și caracteristicile tehnice ale serviciilor pe care intenționați să le schimbați. Ei vor avea grijă de fiecare etapă a procesului de transfer a site-ului web, rămânând în legătură cu dvs. pentru a maximiza rezultatul.

Dacă nu îți place oricare dintre soluții din anumite motive și crezi că abilitățile tale vor fi suficiente pentru a face față procedurii de unul singur, iată câteva recomandări utile despre cum să poți beneficia la maxim. Citiți mai departe pentru a explora ghidul detaliat oferit mai jos.

Cum să treceți de la Wix la WordPress – Ghidul Ultimate

Elementele esențiale sunt furnizate în acest ghid Wix către WordPress pe care îl puteți parcurge și memora pentru a finaliza sarcina în cel mai bun mod posibil:

 1. Selectați o găzduire adecvată. În timp ce Wix oferă găzduire integrată, WordPress permite selectarea propriului furnizor de hosting. Acesta este primul pas cu care ar trebui să începi. Explorați gazdele disponibile și cele mai populare, selectați un plan adecvat și aflați termenii și specificațiile pe care le oferă.
 2. Transfer de nume de domeniu. Dacă site-ul dvs. Wix vine cu un nume de domeniu înregistrat, următorul pas va fi transferarea către furnizorul de gazdă selectat. Termenii și costul procesului de migrare vor depinde de gazdă și de planul pe care îl veți urma.
 3. Instalați WordPress. pe găzduirea selectată și aflați elementele de bază ale utilizării sistemului. Acest lucru nu necesită mult timp și efort, deoarece procesul de configurare este rapid și simplu. Sistemul vine cu un tutorial inteligibil, care oferă instrucțiuni pas cu pas despre cum să faceți față instalației sale cu ușurință. Cu toate acestea, gândiți-vă că pot exista anumite nuanțe tehnice pe care nu ar trebui să le ignorați, dacă nu doriți să vă puneți în pericol performanța site-ului dvs..
 4. Copiați designul. Este imposibil să copiați automat întregul design Wix pe WordPress, deoarece există prea multe nuanțe aici. Pentru a obține un design similar site-ului, trebuie să-l creezi manual singur. În acest scop, puteți selecta și personaliza un șablon WordPress gata pregătit sau puteți angaja un designer web independent, care va finaliza sarcina pentru dvs..
 5. Exportați datele site-ului Wix către WordPress. La fel ca în cazul transferului de proiectare, va trebui să exportați datele Wix și să le importați în WordPress manual. Copiați textele și creați pagini pe site-ul dvs. WordPress pentru a importa în continuare postările de acolo.
 6. Importați imagini. WordPress nu importă automat imagini din contul Wix. Aceasta înseamnă că va trebui să faceți asta din nou manual. Pentru a face acest lucru, trebuie să instalați pluginul Importați imagini externe WordPress. Imediat ce pluginul este activat, accesați „Media >> Importați imagini ”și finalizați sarcina.
 7. Verificați și configurați legături permanente. Dacă nu doriți să pierdeți traficul de pe site-ul Wix, acordați-vă timp pentru a verifica structura URL finală a WordPress pentru a vă asigura că este corect. Din fericire, datorită pluginurilor puternice, WordPress este un CMS prietenos cu SEO și vă va permite să configurați și să personalizați structura tuturor linkurilor de pe site-ul dvs. web. Luați-vă timp pentru a verifica dacă ați transferat în mod corespunzător meta tag-urile titlului și descrierii pentru fiecare pagină a site-ului.
 8. Personalizați-vă site-ul. După aceasta, este timpul să explorați WordPress și să folosiți setul de instrumente pentru a vă personaliza site-ul web recent transferat.

Există, de asemenea, o problemă importantă de care ar trebui să fiți conștienți. Nu vă grăbiți să dezactivați site-ul web Wix sau să vă închideți contul. Este posibil să vă fie util, dacă ceva nu merge bine cu procesul de migrare a site-ului web. Vei face acest lucru cu ușurință, atunci când ai terminat complet procesul de migrare – trebuie doar să te asiguri că site-ul tău WordPress funcționează bine.

Linia de jos

Site-urile Wix sunt, fără îndoială, cu caracteristici complete, însă WordPress este CMS-ul care excelează cu adevărat la funcționalitate și poate aduce performanța site-ului dvs. web la cel mai înalt nivel. După finalizarea procesului de transfer de site-uri web, nu vă grăbiți să-l publicați. Înainte de a face acest lucru, asigurați-vă că toate pluginurile sunt instalate corect și funcționează corect. Același lucru este despre șabloane și prezentarea conținutului.

De asemenea, ar trebui să verificați dacă sunt redirecționate toate redirecțiunile de la paginile vechi până la noile site-uri și să testați site-ul încă o dată. O altă sarcină obligatorie este să verificați natura receptivă a site-ului dvs. WordPress pentru a vedea cât de bine este afișat pe dispozitivele mobile.

Comandați transfer de site-uri web

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map