Trecerea de la Webflow la WordPress

trecerea de la fluxul web la wordpress


V-ați gândit să treceți de la Webflow la WordPress? Motivul pentru o astfel de acțiune poate diferi în ceea ce privește obiectivele de proiectare web curente, prioritățile, tipul site-ului pe care îl derulați, bugetul și alte aspecte vitale.

Cu toate acestea, în numeroasele cazuri, proprietarii de site-uri web sunt determinate de aceleași obiective: fie doresc să-și îmbunătățească performanța proiectelor și să genereze trafic, fie au nevoie de un sistem mai flexibil și bogat în funcții pentru a continua să funcționeze la dezvoltarea site-ului lor. Cu alte cuvinte, dacă există ceva de care nu ești mulțumit când folosești Webflow, poți avea în vedere migrarea către WordPress.

Indiferent de intențiile pe care le aveți și de obiectivele pe care le urmăriți, trebuie să rețineți că trecerea de la Webflow la WordPress nu va fi deloc simplă și rapidă. Faptul că WordPress este un CMS și Webflow este un constructor de site-uri vorbește de la sine. Deci, pregătește-te să te ocupi de gestionarea tuturor nuanțelor procesului de migrare. Acestea din urmă nu vizează doar aspecte tehnice.

De asemenea, va trebui să vă asigurați că redirecționați în mod corespunzător traficul site-ului Webflow către noua găzduire, păstrând vechiul nume de domeniu. O atenție specială trebuie acordată transferului de conținut. Cert este că tipurile de conținut diferă, precum și opțiunile de afișare ale acestora în fiecare sistem. Aceasta înseamnă că este posibil ca conținutul dvs. să nu fie disponibil după procedura de migrare sau să existe bug-uri pe care trebuie să le remediați la timp.

Citește și:
Webflow vs WordPress – o comparație aprofundată.

Următoarea problemă de care trebuie să aveți grijă este păstrarea clasamentului motorului dvs. de căutare pe site. Este de la sine înțeles că pozițiile motorului dvs. de căutare a proiectului nu ar trebui să se agraveze în rezultatul procedurii de migrare. Un astfel de complex complex de acțiuni necesită o atenție precisă și o abordare deliberată.

Acest ghid poate fi util pentru fiecare utilizator, care are dreptate să treacă de la Webflow la WordPress. Du-te să o explorezi acum!

Transfer de site-uri profesionale sau fă-o pe tine însuți?

Procesul de migrare a site-urilor poate fi destul de dificil pentru cei care au dat dovadă de timp și chiar pentru experții în design web, care nu au mai făcut asta până acum. Cu toate acestea, dacă înțelegeți clar toate etapele pe care procedura le implică și complexitatea acestora, procesul de migrare va fi suficient de simplificat pentru a putea face față singur.

Dar despre acei utilizatori care nu au o singură noțiune a procesului de transfer de site-uri web? Există soluții pe care ar trebui să le apeleze pentru a ajunge la rezultatul dorit? De fapt, există două modalități de a alege dintr-o astfel de situație. Aici sunt ei:

Programe automatizate de migrare a site-urilor web

Aceste sisteme sunt orientate special către nevoile utilizatorilor, care urmăresc singurul scop: transferul de site-uri web. Acestea simplifică mutarea unui site web de la Webflow la WordPress, de exemplu, având grijă de nuanțele majore ale acestui proces complex. În același timp, aceste servicii nu pot lua în considerare cele mai mici nuanțe ale transferului site-ului dvs. web.

Lucrul este însă că Webflow și WordPress sunt sisteme unice și fiecare dintre ele are caracteristici și specificații proprii, care pur și simplu nu pot fi trecute cu vederea. În caz contrar, riscați să obțineți un produs complet stricat. Astfel, transferul automat de site-uri nu este cea mai bună soluție. Mai mult, poate deveni motivul problemelor funcționale și tehnice pe care va trebui să le rezolvi pe cont propriu. În cele din urmă, majoritatea programelor de migrare a site-urilor web sunt furnizate pe bază de plată. Merită investiția pe termen lung? Probabil ca nu.

Angajarea experților în transfer

Dezvoltatorii web pricepuți sunt conștienți de toate etapele procesului de migrare a site-ului, precum și de toate nuanțele acestuia care pot face sau rupe succesul întregului efort. Acesta este un merit în sine, deoarece nu va trebui să vă deranjezi cu privire la procesul de schimbare a site-ului dvs. web de la Webflow la WordPress, de exemplu, deoarece vă veți baza complet pe profesionalismul și rata de expertiză a acestora..

Un alt avantaj incontestabil este că veți rămâne în legătură cu ei la finalizarea procesului. Dacă ceva nu merge bine, îi veți contacta doar pentru a rezolva problema.

Citește și:
Cum să angajezi pe cineva pentru a construi un site web.

Depinde, desigur, de cea mai potrivită opțiune, dar de ce nu încercați să finalizați sarcina singură? Nu trebuie să fiți un super expert pentru a face acest lucru, dar aveți în vedere că anumite abilități și cunoștințe vă pot veni la îndemână. Dacă simțiți că sunteți gata să încercați, urmați liniile directoare pe care le-am pregătit pentru a simplifica procedura.

Cum să treceți de la Webflow la WordPress – Ultimate Guide

De îndată ce vă dați seama de disponibilitatea de a începe procesul de migrare a site-ului Webflow-to-WordPress, asigurați-vă că urmați acești pași necesari pentru a obține succesul.

 1. Înainte de a începe, ar trebui să înțelegeți una dintre distincțiile majore dintre aceste două sisteme. Webflow este un constructor de site-uri web. Aceasta înseamnă că stochează întregul conținut de anunțuri fișiere pe serverele proprii. La rândul său, WordPress, este un CMS care nu oferă găzduire integrată și, prin urmare, proiectele construite cu acesta sunt stocate pe gazde terțe. Acest lucru înseamnă că primul pas trebuie să ai pentru tine este să alegi un furnizor de hosting de încredere (și un plan adecvat) pentru a transfera fișierele site-ului web către acesta. Vă recomandăm să începeți Bluehost deoarece este cea mai recomandată găzduire de către WordPress.
 2. Tabloul de bord Bluehost

 3. Instalați WordPress. Instalarea CMS nu este destul de complicată – trebuie doar să urmați instrucțiunile pentru a face față în câteva minute. Dacă aceasta este prima dvs. experiență de instalare CMS, totuși, este posibil să aveți nevoie de ceva timp pentru a citi tutorialul pentru a depăși nuanțele potențial periculoase, ceea ce vă poate împiedica să gestionați sarcina.
 4. Atingeți tabloul de bord Webflow pentru a exporta conținutul. Rețineți, însă, că nu toate fișierele sunt transferate în modul automat. Va trebui să transferați unele dintre ele manual, ceea ce necesită, de asemenea, timp și cunoștințe. Aceste fișiere vor rămâne pe numele dvs. de domeniu Webflow. Asigurați-vă că le copiați ulterior. Iată un scurt rezumat al ambelor tipuri de conținut:
  • Conținut, care poate fi exportat automat, implică pagini WordPress standard, pagini de galerie, pagina de blog care vine împreună cu postările trimise. Textele, imaginile și blocurile încorporate sunt de asemenea incluse în această categorie de fișiere.
  • Conținut, care poate rămâne netransmis, implică pagini de evenimente, produse și album, elemente audio, CSS personalizate și elemente de stil, blocuri video și produse, precum și pagini index pentru a menționa câteva.
 5. Accesați panoul Colecții Webflow, unde sunt stocate toate site-urile și fișierele dvs. Aici puteți alege și transfera orice proiect (colecție) de pe site-ul web către WordPress, utilizând funcția de export / import CMS. Pentru a exporta colecția dorită, deschideți cea care vă interesează și faceți clic pe butonul „Export”. Alegeți câte colecții aveți nevoie. Acestea pot fi fișiere sau produse standard (dacă veți transfera site-ul de comerț electronic). Pentru a transfera produsele, trebuie să le descărcați într-un fișier CSV pentru a salva o versiune de rezervă a colecției dvs. de produse. Puteți importa în continuare fișierul CSV în noul site web WordPress. Pentru a iniția procesul de export, activați logo-ul WordPress pe care îl veți vedea în fereastra pop-up. După finalizarea procesului de exportare a fișierului, nu uitați să descărcați fișierul și să îl stocați pe computerul de desktop.
 6. Exportul postului de flux web

 7. Importați conținutul. Următorul pas este importul de conținut. Pentru a importa fișierele descărcate în noul dvs. site WordPress, accesați panoul de control al CMS și găsiți pagina „Instrumente → Import” acolo. Veți vedea lista de servicii de selectat. Alege WordPress și instalează pluginul pentru importator. Aceasta se face automat. După finalizarea procesului de descărcare de fișiere, activați pluginul împreună cu linkul de importator. În cele din urmă, încărcați și importați fișierele din fișierul inițial de export pe care l-ați descărcat pe computer. Accesați pagina cu setările de import și alegeți numele pentru conținutul pe care intenționați să-l transferați. Depinde de dvs. să alegeți utilizatorul de adminisponibil disponibil sau să îl creați pe unul nou.
 8. Mesaje de import WordPress

 9. Import de imagine. Ceea ce ar trebui să știți este că WordPress nu acceptă opțiunea de importare automată a imaginilor. Astfel, va trebui să finalizați sarcina manual. În acest scop, va trebui să instalați și să activați pluginul special WordPress numit „Importul de imagini externe plugin”. După aceea, ar trebui să accesați pagina „Media → Importa imagini” și să lansați procesul de transfer.
 10. Personalizați Permalink-urile WordPress. În timp ce migrează de la Webflow la WordPress, conservarea traficului ar trebui să fie una dintre prioritățile majore. Pentru a vă asigura că nu veți pierde traficul de pe site-ul dvs. web, verificați structura URL-ului WordPress recent generată și personalizați conexiunile permaline, dacă este necesar Din fericire, WordPress este o platformă SEO-friendly care vă va ajuta să personalizați corect toate adresele URL.
 11. Verificați disponibilitatea conținutului. În măsura în care nu toate conținuturile pot fi transferate automat de la Webflow la WordPress, ar trebui să verificați fișierele rămase și să le mutați manual.
 12. Personalizați-vă noul site web. De îndată ce ați terminat cu pașii majori de migrare a site-ului web, este timpul pentru a continua personalizarea acestuia. Faceți-vă timp pentru a explora principalele nuanțe WordPress și începeți să vă personalizați proiectul în detalii. Asigurați-vă că transferați în mod corect principalele meta tag-uri (titluri și descrieri) pentru fiecare pagină a site-ului.

Este esențial să subliniem importanța menținerii site-ului Webflow până când vă asigurați că procesul de migrare a fost finalizat cu succes. După ce ați testat performanța site-ului dvs. nou, puteți trece la unul dintre cei mai cruciali pași – transferul de nume de domeniu. În cazul în care site-ul dvs. webflow are un domeniu înregistrat, este logic să îl mutați și la furnizorul de gazdă selectat. Regulile și pașii necesari pentru gestionarea sarcinii vor depinde în mare parte de gazda cu care intenționați să lucrați. Prin urmare, acordați-vă timp pentru a explora detaliile planului de găzduire la care intenționați să vă abonați în avans.

Linia de jos

Procesul de la trecerea de la Webflow la WordPress nu este destul de complicat, însă necesită înțelegerea procesului de migrare, precum și atenție și unele abilități sau fundal pentru a face un succes.

După ce ați finalizat procedura de transfer a site-ului, nu vă grăbiți să continuați la promovarea proiectului. Asigurați-vă că ați făcut totul bine – verificați modul în care funcționează site-ul dvs. web și corectitudinea instalării pluginului. Acordați atenție redirecționărilor configurate și acordați-vă timp pentru a testa versiunea finală a site-ului web.

Începeți cu WordPress Now

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map