Trecerea de la Adobe Muse la WordPress

Trecerea de la Adobe Muse la WordPress


În cele mai multe cazuri, Adobe Muse proprietarii de site-uri web decid să migreze către WordPress pentru că doresc să-și îmbunătățească performanța proiectului, să genereze mai mult trafic și să obțină un furnizor de hosting de încredere la costuri rezonabile.

Când vine vorba de WordPress, sistemul poate răspunde tuturor acestor nevoi și chiar mai mult. Opțiunile sale de integrare puternice, versatilitatea șabloanelor și plugin-urilor, precum și costurile rezonabile fac ca acestea să prevaleze asupra Adobe Muse, chiar dacă unele cunoștințe de codare sunt necesare pentru a lucra cu serviciul ulterior..

Un alt avantaj este oportunitatea de a alege furnizor de hosting de încredere. WordPress recomandă oficial Bluehost tuturor utilizatorilor săi datorită reputației, flexibilității, siguranței și funcționalității platformei. Cel mai ieftin plan Bluehost vă va costa 2,95 USD / lună, dar veți obține o mulțime de avantaje pentru acest preț, inclusiv viteza rapidă de încărcare a paginilor, siguranță sporită, marketing extins de conținut și opțiuni SEO, funcționalitate de comerț electronic și multe altele. Deci, dacă există ceva de care nu sunteți mulțumit, în timp ce utilizați Adobe Muse, ar trebui să treceți cu siguranță la WordPress.

Gândiți-vă că procedura de migrare de la un serviciu la altul poate fi destul de dureroasă din cauza diferențelor dintre platforme. Faptul că Adobe Muse este un constructor de site-uri web și WordPress este un CMS implică un proces de migrare consecvent și atent, inclusiv nuanțe tehnice, redirecționare a traficului, transfer adecvat de conținut și nume de domeniu, păstrarea pozițiilor motorului de căutare a site-ului etc. O astfel de versatilitate extinsă a măsurilor implică abordare deliberată. Iată un rezumat detaliat al opțiunilor pe care le puteți alege, atunci când decideți să migrați de la Adobe Muse la WordPress.

Transfer de site Web Adobe Muse către WordPress: profesionist sau DIY?

De fapt, nu contează ce abilități de design web aveți în prezent și dacă ați făcut asta înainte – există mai multe probleme pe care le puteți confrunta pe parcursul întregului proces. Astfel, există două moduri în care puteți considera să finalizați procesul de migrare cu eficacitate maximă. Aici se duc:

Migrarea site-ului automat

Dacă aceasta este prima dvs. experiență de transfer de site-uri sau nu doriți doar să vă deranjați singuri nuanțele de migrare a proiectului, puteți încerca următoarea metodă. Pentru început, ar trebui să exportați mai întâi site-ul Adobe Muse ca HTML și apoi convertiți-l în WordPress.

Adobe Muse în HTML Export

Acest lucru se poate face fie prin integrarea plugin-urilor speciale WP, fie în modelul manual. Totuși, înțelegeți-vă că nu este destul de ușor să faceți asta pentru utilizatorii neexperimentați, deoarece unele cunoștințe despre elementele de bază ale codificării vor fi încă necesare aici. Deci, de ce nu angajezi un specialist care să facă asta pentru tine?

Asistență profesională

Deși aplicarea programelor automate de migrare a site-urilor web este un efort destul de riscant, angajarea de profesioniști este o soluție mult mai rezonabilă. Experții au cunoștințe de primă mână despre toate etapele și acțiunile pe care le implică procesul. De asemenea, au experiența de a finaliza astfel de sarcini, astfel încât proiectul tău nu va fi primul pe listă. Mai mult decât atât, sunt conștienți de toți parametrii și nuanțele speciale ale fiecărui serviciu cu care lucrează, ceea ce reduce riscurile disponibile și crește șansele de succes încă de la prima încercare.

trece de la adobe muz la wordpress

Un alt aspect care vorbește în favoarea relației cu profesioniștii este faptul că veți putea rămâne în legătură cu aceștia după ce treaba va fi terminată. Dacă există probleme sau bug-uri care vă îngrijorează sau aveți întrebări, le veți contacta oricând pentru a rezolva problemele.

Ce opțiune să mergi? Decizia finală depinde numai de dvs., cântărind anterior toate avantajele și contra de la fiecare dintre opțiunile enumerate mai sus. Cu toate acestea, mai există o soluție pentru care puteți căuta – puteți încerca să finalizați procesul singur, mai ales dacă aveți o anumită experiență în proiectarea web. Ești pregătit să încerci? Apoi, următorul ghid vă poate fi de ajutor, oferind o scurtă listă de măsuri și acțiuni pe care ar trebui să le faceți pentru a finaliza procesul cu dificultăți minime și rezultat maxim.

Cum să treceți de la Adobe Muse la WordPress – Ghidul final

Dacă ați cântărit toate avantajele și dezavantajele metodelor disponibile de migrare a site-ului Adobe Muse-către-WordPress și ați decis totuși să îl completați independent, atunci nu veți merge fără un ghid fiabil care vă va ajuta să vă creșteți șansele pentru rezultatul reușit al strădania. Iată lista etapelor obligatorii:

 1. Instalați WordPress. Ca CMS, WordPress necesită descărcare și instalare preliminară. Nu este nimic complicat în acest proces – trebuie doar să urmați instrucțiunile pe care sistemul le generează pentru a finaliza instalarea în câteva minute. Dacă încă vă confruntați cu probleme la jumătatea procesului de instalare, există mai multe tutoriale și videoclipuri pentru a naviga pentru a vă ajuta să gestionați sarcina cu ușurință.
 2. Alegeți Furnizorul de găzduire. După cum am menționat mai sus, WordPress nu oferă găzduire integrată și, prin urmare, este necesară alegerea unui furnizor de încredere înainte de a continua efectiv procesul de migrare. Aflați termenii și prețurile de abonament oferite de sisteme pentru a alege cea mai rezonabilă soluție. După cum am remarcat deja, Bluehost este unul dintre cele mai credibile servicii pentru care trebuie să accesezi. În cazul în care site-ul dvs. Adobe Muse are deja un nume de domeniu înregistrat, va trebui să-l mutați la noua gazdă dintr-o dată pentru a nu pierde traficul și pozițiile SEO. Verificați termenii transferului de domeniu și urmați instrucțiunile pentru a finaliza sarcina.
 3. Exportul de conținut din Adobe Muse. Pentru a exporta tot conținutul de pe site-ul dvs. bazat pe Muse, ar trebui să creați mai întâi versiunea HTML a acestuia. Pentru a face acest lucru, ajungeți la panoul de control al sistemului, găsiți fila File și apoi alegeți „Export ca HTML”. Astfel vei copia elementele necesare.
 4. Convertiți site-ul HTML în WordPress. Puteți face asta în mai multe moduri. Primul presupune transferul manual al tuturor elementelor. Creați tipurile de fișiere de bază și plasați-le într-un nou folder cu temă. Apoi, aduceți CSS-ul site-ului dvs. existent pe foaia de lucru WP și împărțiți site-ul HTML în mai multe părți pentru a crea mai multe PHP-uri ale fișierelor dvs. HTML care să le permită WP să le reunească ulterior. Schimbați formatul antet pentru a-l face compatibil cu CMS și încărcați șablonul pentru noul dvs. proiect. Cu toate acestea, devine clar că această opțiune este destul de provocatoare pentru utilizatorii obișnuiți. Astfel, are sens să alegeți o altă metodă – utilizarea pluginurilor WP pentru conversia site-ului. Pur și simplu navigați pe web pentru a alege unul dintre pluginurile de transfer WP necesare, instalați noua temă și apoi importați-vă site-ul Adobe Muse HTML în WordPress. Este destul de simplu și rapid pentru toată lumea.
 5. Importați imagini. Acum, este timpul să importați fotografii. În măsura în care WordPress nu acceptă importul automat de imagini, va trebui să o faceți și manual. În acest scop, va trebui să instalați și apoi să activați un plugin WP special cunoscut sub numele de „Importul de imagini externe plugin”. De îndată ce faceți acest lucru, accesați pagina „Media → Importați imagini” și mutați imaginile necesare.
 6. Verificați și configurați Permalink-urile WordPress. Atunci când mutați site-ul Adobe Muse pe WordPress, nu uitați să verificați și să personalizați adresele URL generate recent. Dacă este nevoie, personalizați toate permalinkurile necesare pentru redirecționarea corectă a traficului și conservarea pozițiilor SEO a site-ului dvs..
 7. Mutați toate fișierele rămase. Unele fișiere pot fi lăsate pe serverele Adobe Muse. Verificați-le pentru a le muta manual pe noul dvs. site WordPress.
 8. Personalizați noul proiect. În cele din urmă, trebuie să vă personalizați noul site web bazat pe WordPress în detalii pentru a-i oferi designul și funcționalitatea preferate. Verificați disponibilitatea tuturor meta tag-urilor pentru fiecare pagină și a tuturor etichetelor alt pentru fiecare imagine. Acesta este un mod sigur de a păstra pozițiile disponibile ale motorului de căutare.

Linia de jos

Este oarecum complicat să apelăm la un proces ușor de a trece de la Adobe Muse la WordPress. Acest lucru se datorează faptului că trebuie să aveți grijă de transferul de conținut și nume de domeniu, precum și de alegerea găzduirii. Acest lucru necesită cu siguranță mult timp, în special datorită distincțiilor sistemelor. Drept urmare, sunteți voi, care trebuie să alegeți furnizorul complet de hosting și să verificați corectitudinea și relevanța procesului de transfer de fișiere. Evident, acest lucru necesită un anumit grad de expertiză în web design și cunoștințe de codare.

Există încă un aspect care necesită atenție: nu dezactivați site-ul Adobe Muse și nu ștergeți contul până când nu vă asigurați că noul dvs. site WordPress funcționează bine și toate pozițiile motorului de căutare, precum și alți parametri cruciali rămân neschimbate. Testează-ți noul site web în timp corespunzător pentru a fi sigur că procesul de migrare a fost un succes.

Utilizați WordPress acum

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map