Transfer de la Wix la Shopify

Trecerea de la Wix la Shopify


Wix și Shopify sunt doi producători de site-uri web populare, fiecare dintre ei fiind demn și cel mai cunoscut reprezentant al nișei sale. În timp ce Shopify este un software de comerț electronic de încredere care funcționează excelent pentru dezvoltarea de magazine online complete cu caracteristici mici, mari, Wix este constructorul de site-uri all-in-one, a cărui sferă de specializare se reduce la crearea tuturor tipurilor de proiecte. Magazinele web nu fac excepție.

Când vine vorba de crearea Magazinele online bazate pe Wix, totuși, trebuie să țineți cont de un lucru. În ciuda gamei largi de funcții și instrumente pe care sistemul le oferă, aceasta nu este cea mai bună alegere pentru crearea de proiecte mari de comerț electronic. Acest lucru se datorează restricțiilor de funcționalitate pe care le are sistemul.

Deci, dacă dețineți deja un magazin web construit cu Wix și începeți brusc să observați că gama de produse crește (sau doar plănuiești să-l crești), s-ar putea să vă dați seama că aveți nevoie de un site web mai funcțional și mai spațios. Aceasta înseamnă că este timpul să transferați site-ul dvs. Wix în Shopify. Constructorul de comerț electronic excelează cu adevărat la crearea magazinului web și nu veți regreta decizia, dacă doriți să obțineți rezultatul demn de remarcat pe termen lung.

Cum să transferați un site web de la Wix la Shopify – Ghidul Ultimate:

 1. Mutarea site-ului web de la Wix la Shopify – Merită?
 2. Wix versus Shopify – Care este diferența?
 3. Cum se migrează de la Wix la Shopify – Ghid pas cu pas
 4. Cum să transferați numele de domeniu propriu de la Wix la Shopify
 5. Wix profesional pentru a face cumpărături de servicii de migrare

Atunci când adoptați decizia de a trece de la Wix la Shopify, ar trebui să luați în considerare mai mulți factori pentru a face tranziția eficientă, fără probleme și fără probleme. Sarcina principală este să transferați numele de domeniu al site-ului, găzduirea și conținutul dvs. fără a pierde pozițiile actuale ale motorului de căutare. Să aflăm acum ce este nevoie pentru a migra de la Wix la Shopify acum.

1. Mutarea site-ului Web de la Wix la Shopify – Merită?

Dacă în prezent căutați răspunsul la această întrebare, cu siguranță ați decis să treceți de la Wix la Shopify. Aceasta este o soluție rezonabilă, dacă intenționați să vă promovați afacerea pe web și să vă extindeți pe noi piețe. De fapt, este posibil să aveți diferite motive pentru a trece de la o platformă la alta, cu excepția dorinței de a vă dezvolta afacerea.

 • Pe măsură ce compania dvs. se dezvoltă, veți ajunge mai devreme sau mai târziu faceți față nevoii de a vă crește stocul de produse sau cantitatea de trafic.
 • Veniturile dvs. vor crește și ele, ceea ce va declanșa în cele din urmă necesitatea administrării unui magazin web pe o platformă specializată mai puternică.
 • În cele din urmă, este posibil să întâmpinați doar caracteristici ale problemelor care nu vă plac despre Wix – acest lucru se întâmplă și în timp ce continuați să explorați funcționalitatea sistemului.

Oricare ar fi motivul pentru a migra de la Wix la Shopify, nu veți regreta decizia. Faptul că Shopify este software-ul eCommerce de renume mondial vorbește deja de la sine. Chiar dacă, Wix a fost întotdeauna și rămâne acum principalul constructor de site-uri all-in-one din lume care nu are concurenți de nișă, Shopify este, fără îndoială, cea mai bună soluție atunci când vine vorba de nișa de comerț electronic..

Faceți Wix pentru a transfera Shopify

Atunci când compari două platforme, nu poți observa, însă, că ambele sisteme au aspect elegant și actualizat. Cu toate acestea, experții sunt de acord cu privire la faptul că Shopify este o soluție de comerț electronic pur lansată inițial pentru operațiuni de tranzacționare. Astfel, excelează prin abundența de instrumente și funcții profesionale de comerț electronic. Împreună cu asta, software-ul este simplu și ușor de utilizat și permite crearea de site-uri web responsive fără a fi necesare abilități de codare.

Când lansați un magazin web cu Shopify, veți putea folosi o varietate mai largă de opțiuni de vânzare. Acestea includ canalele de socializare, integrarea cu piețele de renume mondiale, cooperarea directă cu cumpărătorii și partenerii comerciali etc. Astfel, dacă credeți că afacerea dvs. online are nevoie de actualizare, trecerea la Shopify va fi o soluție rezonabilă.

2. Wix versus Shopify – Care este diferența?

Wix și Shopify sunt conducătorii nișelor lor. Ambele sunt minunate, atunci când vine vorba de ușurința de utilizare, funcționalitatea și opțiunile de personalizare a proiectării, deși, au obiective și aplicații diferite.

Proiectat special pentru scopuri de comerț electronic, Shopify abundă în funcții specifice de nișă care nu pot fi găsite la concurenții săi. Software-ul acordă acces la varietate uimitoare de personalizare a designului, instrumente de marketing și promovare.

În același timp, poate părea o soluție destul de complicată pentru utilizatorii experimentați în tehnologie. Wix este o opțiune mai bună în acest sens. Constructorul de site-uri web a fost creat special având în vedere nevoile și abilitățile începătorilor. Platforma este intuitivă, structurată logic și destul de simplă pentru toată lumea. Nu este necesară posesia abilităților de programare sau îngrijirea nuanțelor tehnologice pentru a lucra cu platforma. Întregul proces de lansare a site-urilor web cu sistemul durează doar câteva ore.

Vorbind despre aspectul funcționalității, Shopify se mândrește cu un set uimitor de funcții și instrumente de comerț electronic. În acest sens, Wix rămâne oarecum în urmă, dar acest lucru se datorează specializării inițiale a sistemului și nu din cauza setului său de caracteristici slabe.

Shopify vine cu pachetul uimitor de opțiuni de marketing, promovare, personalizare design și gestionare de conținut. Oferă un set uimitor de instrumente pentru comerț chiar în afara locului, precum și un set de instrumente de urmărire și analize statistice, oferte speciale și programe de loialitate și multe alte avantaje.

Sopify comerț electronic

De asemenea, sistemul se remarcă din mulțime datorită sistemului integrat de puncte de vânzare, a diversității opțiunilor de plată, a abundenței de extensii ale terților, etc. Colecția de șabloane de comerț electronic este, de asemenea, la nivelul de prim nivel..

Caracteristicile Wix eCommerce nu sunt atât de extinse, dar tot funcționează bine pentru dezvoltarea de magazine online mici și mijlocii. Constructorul de site-uri web are o serie de teme responsive și puteți naviga și acolo pe magazinul web. Acceptă zeci de opțiuni de plată, integrări de comerț electronic, opțiuni de reducere, widget-uri App Market și o mulțime de alte avantaje de nișă.

Comerț electronic Wix

Atunci când abordează aspectul politicii de preț, sistemele diferă, de asemenea, în ceea ce privește numărul de planuri și costul acestora. În timp ce planurile Shopify sunt mai scumpe și sunt concentrate pe eCommerce, abonamentele Wix se încadrează în două tipuri – planuri pentru site-uri web standard și cele pentru proiecte de comerț electronic / de afaceri. Caracteristicile lor sunt versatile, în timp ce costul este mai mult decât accesibil.

Ambele servicii permit pornirea și gestionarea magazinelor online, dar Shopify se dovedește a fi o soluție mai bună datorită concentrării puternice a comerțului electronic și varietate de caracteristici de nișă.

3. Cum se migrează de la Wix la Shopify – Ghid pas cu pas

Procesul de trecere de la Wix la Shopify cuprinde mai mulți pași obligatorii. În general, va trebui să aveți grijă de transferul site-ului (inclusiv conținutul disponibil) și transfer de nume de domeniu.

De asemenea, va trebui să ajustați setările site-ului și parametrii SEO pentru a vă asigura că proiectul nu își va pierde pozițiile în rezultatele motorului de căutare. Aruncați o privire la ghidul detaliat despre cum să vă mutați magazinul bazat pe Wix de la Wix la Shopify.

 1. Înregistrează-te la Shopify mai întâi pentru a afla ce are de oferit platforma și dacă sunteți gata să lucrați cu ea.
 2. Importați datele magazinului dvs. Wix în Shopify. Puteți utiliza unul dintre instrumentele menționate mai sus, dar nu vă așteptați să obțineți cel mai bun rezultat atunci. În mod evident, este nevoie de mai mult timp pentru a transfera manual toate datele, dar acesta este singurul mod sigur de a face totul corect. În acest scop, accesați tabloul de bord Wix și exportați produsele magazinului dvs. web în fișiere CSV. Apoi accesați secțiunea Shopify corespunzătoare și importați-le. Repetați aceeași procedură cu listele de clienți.
 3. Verificați modul în care au fost exportate produsele dvs. și dacă se afișează corect în magazinul dvs. Shopify. Shopify permite descrieri mai detaliate ale produsului. Luați-vă timp pentru a completa toate câmpurile (nume de produse, titluri, caracteristici, imagini, descrieri, meta-descrieri) și actualizați cele care lipsesc. Dacă este nevoie, creați colecții de produse. Este logic să selectați aplicații speciale de inventar pe care sistemul le oferă pentru a urmări și verifica disponibilitatea produsului și a controla sortimentul disponibil în stoc. Acest lucru este deosebit de important, dacă dețineți un magazin online mare.
 4. Personalizați-vă noul site Shopify. De îndată ce ai terminat de încărcat și gestionat produsul, este timpul să accesezi personalizarea magazinului web. Shopify excelează la șabloane de înaltă calitate, potrivite pentru diverse nișe de comerț electronic. Selectați-l pe cel care funcționează cel mai bine pentru industria dvs., instalați-l și folosiți mai multe instrumente de personalizare a proiectării pentru a oferi o temă aspectul necesar.

Este vorba despre transferul conținutului site-ului dvs. web de la Wix la Shopify. De îndată ce ați terminat complet cu pașii enumerați mai sus, puteți trece la migrarea numelor de domeniu. Acesta este un alt proces crucial de care nu ar trebui să uitați.

4. Cum să transferați numele de domeniu propriu de la Wix la Shopify

În ceea ce privește transferul de nume de domeniu, majoritatea utilizatorilor (în special cei care nu au gestionat niciodată procesul independent) întâmpină multiple probleme și au o mulțime de întrebări.

Pentru a face procesul confortabil și simplu pentru fiecare utilizator, am oferit o privire de ansamblu detaliată a celor mai populare soluții de transfer de nume de domeniu. Uitați-vă acum la ele.

Transferul numelui dvs. de domeniu Wix în Shopify

Dacă ați achiziționat un nume de domeniu de la Wix și intenționați să-l mutați complet la Shopify, iată instrucțiunile detaliate despre cum să faceți acest lucru fără pierderi în clasamentul motorului de căutare:

 1. Autentificați-vă cu Wix și ajunge la „Domeniile melePagina ”.
 2. Selectați domeniul necesar intenționați să vă mutați (acest lucru este obligatoriu, dacă dețineți mai multe domenii), apasă pe “AvansatȘi apoi „Transferă departe de Wix”File.
 3. Alegeți codul EPP pentru a-l trimite la adresa dvs. de e-mail. Înțelegeți că, în conformitate cu regulile ICANN, nu veți putea transfera domeniul dvs. de la Wix, dacă nu au trecut mai puțin de 60 de zile de când l-ați achiziționat. Același lucru este valabil și pentru situațiile în care schimbați informațiile privind înregistrarea domeniului.
 4. Dacă totul este în regulă, specificați ruta de transfer de domeniu Shopify. Procesul de migrare va fi finalizat automat în termen de 7 zile de la trimiterea anchetei.
 5. Actualizați Setările. Dacă intenționați să vindeți produse fizice în magazinul dvs. web Shopify, va trebui să ajustați setările necesare înainte. Aceasta se referă mai ales la opțiuni de plată, transport și impozit. Aceste setări pot fi ajustate în tabloul de bord Shopify. Dacă intenționați să vindeți numai produse / servicii digitale, atunci puteți dezactiva și funcția de expediere aici.

Conectarea numelui de domeniu Wix la Shopify fără transfer

Dacă doriți să conectați numele de domeniu la Shopify, dar nu doriți să îl transferați din anumite motive (dacă doriți să testați sistemul, de exemplu), există posibilitatea de a conecta domeniul fără migrarea completă a acestuia. Acest lucru se poate face prin indicarea înregistrărilor DNS de pe site-ul dvs. Wix. Mai jos sunt enumerați pașii care trebuie parcurși pentru ca procesul să devină un succes:

 1. Înainte de a iniția procedura de conectare, obțineți informațiile DNS relevante din secțiunea de control de domeniu de pe tabloul de bord Wix.
 2. Notifică-ți centrul de gazdă Shopify / gazda că aveți de gând să le indicați un nume de domeniu, fără a schimba serverele de nume. Acest lucru este important, deoarece nu veți putea face asta cu contul dvs. Wix. Dacă vi se cere în continuare să schimbați serverele de nume, va trebui să vă întoarceți la setările domeniului dvs. și să le transferați departe de Wix pentru a-l conecta în continuare la Shopify.
 3. Imediat ce rezolvați problemele cu setările, accesați „Domeniile mele”Secțiunea din contul dvs. Wix, alegeți domeniul relevant (dacă aveți mai multe dintre ele) și faceți clic pe „Avansat”Fila”.
 4. Apoi editați setările DNS și șterge / actualizează înregistrările CNAME. După aceea, ștergeți / actualizați înregistrările dvs. A.
 5. Salvați înregistrările DNS actualizate și verificați modul în care a conectat domeniul dvs. Wix la Shopify.

Transferul propriului dvs. domeniu către Shopify

Dacă ați creat un magazin web cu Wix, utilizând propriul nume de domeniu (cumpărat în afara Wix), puteți, de asemenea, să-l migrați complet la Shopify. De fapt, puteți muta domeniul dvs. într-unul din două moduri – fie prin transferul la Shopify, fie prin conectarea la noul dvs. cont. Să examinăm mai întâi opțiunea de transfer.

Când decideți să transferați numele de domeniu, administrarea ulterioară a acestuia se va muta automat la Shopify. Aceasta înseamnă că va trebui să ajustați setările domeniului, să efectuați plățile și să le reînnoiți direct în panoul de administrare al sistemului. Pentru a putea efectua transferul, va trebui să vă asigurați că termenul dvs. activ de înregistrare a domeniului depășește 60 de zile și aveți acces la contul oferit de furnizorul de domeniu original. Iată lista etapelor necesare pentru a transfera un domeniu personal în Shopify:

 1. Verificați politica de transfer oferit de furnizorul dvs. de nume de domeniu. Aceste informații sunt de obicei disponibile în centrul de ajutor al platformei. Citiți-l cu atenție înainte de a începe procesul de transfer.
 2. Conectați-vă la contul dvs. de furnizor, confirmați că e-mailul este asociat cu acesta, deoarece veți primi mesaje de verificare pe tot parcursul procesului de transfer.
 3. Deblocați numele de domeniu doriți să vă mutați în secțiunea de setări.
 4. Obțineți codul de autorizare veți folosi pentru a transfera domeniul.
 5. Accesați panoul de administrare Shopify, apasă pe “Magazine online”Secțiunea și apoi„domenii”Fila”.
 6. Apasă pe “Conectați domeniul existent apoi faceți clic pe „Transfer în domeniul dvs.Buton ”(dacă acesta este primul domeniu pe care încercați să-l transferați).
 7. Apasă pe “Transfer de domeniuButon ”, introduceți domeniul pe care intenționați să-l mutați faceți clic pe „Următor →Și apoi faceți clic pe „Verificați domeniulButon ”. Dacă ați făcut totul corect și numele de domeniu vor fi gata pentru transfer, veți vedea „Domeniul deblocat”Mesaj. Faceți clic pe „Următor →Buton ”pentru a finaliza procedura. Dacă sistemul generează „Domeniul blocat”, Verificați setările pe care le-ați făcut în etapa de pregătire.
 8. Verificați e-mailul pentru a verifica transferul, intra in PPE (autorizare) cod oferit de furnizorul dvs. de nume de domeniu. Faceți clic pe „Următor →” și “Bu și Transfer” butoane. Verificați ulterior e-mailul pentru a confirma încă o dată transferul.

Imediat ce ați terminat cu toți pașii, transferul va avea nevoie de aproximativ 20 de zile. Shopify vă va trimite un mesaj de confirmare la finalizarea sarcinii.

Conectarea propriului dvs. nume de domeniu la Shopify

O altă opțiune este să conectați propriul nume de domeniu la Shopify fără transfer. Acest lucru înseamnă că veți putea totuși să vă gestionați setările de nume de domeniu, să le reînnoiți și să efectuați plățile, dacă este necesar. Iată ghidurile de conectare la domeniu pe care va trebui să le completați:

 1. Adăugați domeniul dvs. în magazinul Shopify. Pentru a face acest lucru, accesați panoul de administrare Shopify, ajungeți la „Magazin online”Secțiunea și apoi„domenii”Fila”. Apasă pe “Conectați domeniul existentButon ”. Apoi faceți clic pe „Următor →Buton ”și începeți configurarea.
 2. În cazul în care ați achiziționat numele de domeniu de la un furnizor terț, va trebui să editați unele setări DNS, inclusiv înregistrarea A care ar trebui indicată către adresa IP Shopify, dar nu uitați că acest pas poate afecta alți parametri și setări, cum ar fi redirecționarea prin e-mail, de exemplu.
 3. Pentru a ajusta setările, conectați-vă la contul înregistrat la furnizorul de domeniu anterior. Găsiți secțiunea Setări DNS și căutați zona de gestionare a domeniului, precum și configurațiile DNS.
 4. Editează înregistrarea A pentru a indica adresa IP Shopify necesară (23.227.38.65) și salvați modificările.
 5. Găsiți înregistrarea CNAME în setările DNS și schimbați www. Înregistrare CNAME în așa fel încât să indice către magazinele.myshopify.com. Urmați liniile directoare generate de sistem. Salvați înregistrarea CNAME și verificați conexiunea cu numele de domeniu activând e-mailul de confirmare trimis de Shopify. În total, poate dura până la 48 de ore până la finalizarea procedurii de conectare.

Ați terminat cu toți pașii? Apoi, sunteți bineveniți să testați noul dvs. site Shopify pentru a verifica dacă toate elementele sunt pe locurile lor și dacă funcționează bine. Dacă totul este în regulă, puteți considera migrarea Wix pentru Shopify un succes și să începeți să vă dezvoltați compania web!

5. Professional Wix pentru a face cumpărături serviciile de migrare

Trecerea de la Wix la Shopify este destul de reală și puteți face față cu succes sarcinii, dacă sunteți la curent cu pașii de bază și nuanțele speciale asociate cu fiecare platformă. Există mai multe servicii, care oferă transfer de site-uri. Este de la sine înțeles că astfel de opțiuni par mai convenabile la prima vedere, deoarece nu trebuie să vă deranjați procesul și să așteptați doar rezultatul. Cu toate că începeți să verificați rezultatul, puteți observa însă o mulțime de greșeli care ar putea pune în pericol siguranța și funcționalitatea site-ului dvs. Web.

Mai mult, instrumentele de migrare a site-urilor web nu sunt deseori ieftine și nu are niciun sens să plătiți serviciile care nu pot deveni utile pe termen lung și pot declanșa probleme care vor dăuna noului dvs. proiect. În consecință, acesta nu este cel mai bun mod de a schimba site-ul dvs. web de la o platformă la alta. Ceva nu poate merge așa cum vă așteptați și va fi doar pierderea de timp și bani.

În schimb, are sens să încredințați această sarcină profesioniștilor. Puteți alege aici două opțiuni rezonabile.

Primul este utilizarea instrumentelor oferite de Cart2Cart, care permite migrarea automatizată a Wix către Shopify. Platforma va transfera fiecare element al conținutului site-ului dvs. manual, luând în considerare toate nuanțele și cerințele dvs. speciale. Cu toate acestea, tu ești cel care va fi responsabil pentru rezultatul final.

Cart2Cart

A doua opțiune este de a contacta guruii freelanceri Shopify, oferindu-le serviciile la https://experts.shopify.com/. Acest lucru elimină necesitatea de a avea grijă de toate etapele procesului de transfer de site-uri în mod independent, deoarece specialiștii de sistem vor trata toate setările pentru dvs. Ce trebuie să faceți este doar să comandați serviciul și să verificați rezultatul. Asta e.

Experții magazinelor

În același timp, trebuie să fiți gata să discutați toate detaliile comenzii dvs., aspecte privind prețurile, termene limitate, cerințe de migrare, parametrii magazinului dvs. web și alte probleme obligatorii în detalii pentru a nu întâmpina probleme ulterior..

Linia de jos

Când vine vorba de construirea unui magazin online cu caracteristici mari, cu sute de produse și funcții multiple, alegerea unei platforme încărcate cu caracteristici este o necesitate. Wix și Shopify sunt două sisteme cunoscute la nivel mondial și puteți porni de fapt un magazin web cu oricare dintre ele. Totul depinde de nevoile și cerințele dvs. de comerț electronic.

Cu toate acestea, dacă dețineți deja un magazin bazat pe Wix și doriți să aduceți funcționalitatea acestuia la un nivel complet nou, migrarea către Shopify va fi o soluție rezonabilă care va plăti în cele din urmă. Nu pentru că Wix este rău în ceea ce privește opțiunile de comerț electronic. Acest lucru se datorează faptului că Shopify este un software specializat de comerț electronic care a fost inițial orientat către dezvoltarea de mari hipermarketuri online.

Procesul de comutare manuală de la Wix la Shopify necesită timp și efort, dar merită cu siguranță asta, dacă speri să obții un rezultat demn. Există unele probleme legate de transferul de domeniu și de conținut, precum și cu ajustarea setărilor. Pentru a simplifica sarcina, aveți în vedere pașii și sugestiile menționate în ghidul enumerat mai sus și fiți consecvenți cu privire la fiecare etapă. O atenție specială ar trebui să fie acordată transferului de nume de domeniu, unde totul depinde de furnizorul de găzduire cu care te ocupi.

Dacă nu doriți să vă deranjați despre migrația manuală Wix către Shopify, are sens să utilizați servicii speciale sau angajați un freelancer asta va face treaba pentru tine. Acestea includ serviciile online care asigură migrarea automatizată a site-urilor web sau asistența experților Shopify, care vor gestiona în mod independent toate etapele. Fiecare dintre aceste opțiuni are pro și contra. Deci, nu uitați toate aceste nuanțe pentru a adopta o decizie cu adevărat imparțială. Acesta este un mod sigur de a face migrarea Wix către Shopify să fie un succes.

Comandați transfer de site-uri web

Întrebări frecvente privind migrația Wix pentru a face cumpărături

Întrebare: Wix este bun pentru comerț electronic?

Răspuns: Wix are un motor puternic de comerț electronic, care oferă instrumente de personalizare multiple pentru design, funcții ale magazinului web, șabloane responsabile pentru industrie, setări de plată și expediere. Acest lucru permite crearea de magazine web de calitate cu sistemul. Vă rugăm, însă, că Wix este excelent doar atunci când vine vorba de lansarea de proiecte de comerț electronic mic sau mijlociu. Dacă aveți nevoie de un hipermarket cu mii de produse oferite spre vânzare și funcționalitate avansată, atunci are sens să treceți la sistemul de nișă specializat, cum ar fi Shopify.

Întrebare: Permite Wix să facă dropshipping?

Răspuns: Da, magazinele Wix se pot conecta acum cu cele mai populare servicii de transfer de nave. Acestea includ Modalyst, Printful și Printify. Integrarea cu aceste platforme permite organizarea și gestionarea afacerii de transfer în funcție de cerințele dvs. și de criteriile personale.

Întrebare: Wix este compatibil cu Shopify?

Răspuns: Parțial, da. Puteți importa produse de la Wix la Shopify, compilând fișiere CSV cu descrieri, de exemplu. Cu toate acestea, dacă doriți să importați întregul design și structura site-ului dvs. web Wix în Shopify, nu veți putea face asta din cauza restricțiilor de funcționalitate.

Întrebare: Puteți transfera Wix în Shopify?

Răspuns: Este posibil să transferați magazinul dvs. web de la Wix la Shopify. Întregul proces va include transferul de conținut și nume de domeniu cu ajustarea suplimentară a setărilor de personalizare și funcționalitate a proiectării. Puteți gestiona procesul fie manual, fie utilizând asistența serviciilor profesionale.

Întrebare: Este Shopify mai bun decât Wix?

Răspuns: Este incorect să acordați prevalență Shopify față de Wix, deoarece ambele platforme sunt reprezentanți de renume ai industriei de design web. Acestea diferă numai în concentrarea lor de nișă. Wix este constructorul de site-uri all-in-one care permite crearea de magazine online. La rândul său, Shopify este software-ul eCommerce cu caracteristici complete, cu funcționalități puternice de configurare a magazinelor web necesare pentru lansarea și gestionarea tuturor tipurilor de magazine online, inclusiv hipermarketuri.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map