Transfer de la Squarespace la Shopify

Trecerea de la Squarespace la Shopify


Trecerea site-ului de la Squarespace la Shopify este deseori rezultatul creșterii intensive a sortimentului de produse de pe site-uri. Cu cât magazinul dvs. web devine mai popular, cu atât veți adăuga mai multe produse la lista de vânzări. În mod corespunzător, veți avea nevoie de mai mult spațiu pentru a organiza corect procesul de tranzacționare.

Un alt motiv este nevoia funcționalității extinse de comerț electronic. De aici, Shopify excelează. Constructorul de site-uri web este renumit lider din nișa contemporană de comerț electronic care nu are rivali.

Cum să treceți de la Squarespace la Shopify (proces de migrare explicat):

 1. Mutarea site-ului web din Squarespace în Shopify – Merită?
 2. Squarespace Versus Shopify – Care este diferența?
 3. Cum să treceți de la Squarespace la Shopify – Ghidul Ultimate
 4. Cum să transferați numele de domeniu propriu de la Squarespace la Shopify
 5. Spațiu profesional pentru serviciile de migrație Shopify

Când adoptați decizia de a trece de la Squarespace la Shopify, există o mulțime de factori care trebuie luați în considerare pentru a face migrația lină și eficientă. În afară de transferul conținutului, ar trebui să aveți grijă de găzduire, nume de domeniu, menținerea clasamentului curent al motorului de căutare pentru a preveni pierderea pozițiilor. Să vedem dacă va fi dificil sau nu migrarea de la Squarespace la Shopify.

1. Mutarea site-ului web din Squarespace în Shopify – Merită?

Dacă sunteți în prezent în căutarea de opțiuni de transfer de site-uri web, atunci există cu siguranță ceva de care nu sunteți mulțumit. Acest lucru depinde foarte mult și de tipul de proiect pe care îl derulați. Dacă aveți un site web personal / de afaceri obișnuit, atunci este bine să continuați să lucrați cu Squarespace, deoarece acesta este un constructor de site-uri cu adevărat grozav, care este inclus pe bună dreptate în lista celor mai de încredere și sisteme încărcate de funcții. Platforma abundă de caracteristici și instrumente de personalizare de proiectare care pot oferi proiectului tău aspect extrem de performant și performanță avansată.

Dar despre proiectele de comerț electronic? Funcționalitatea Squarespace este suficientă pentru a răspunde nevoilor crescânde ale magazinului dvs. web? Dacă dețineți deja un magazin web și observați că dimensiunea acestuia, sortimentul de produse sau volumul de vânzări au crescut, veți da seama mai devreme sau mai târziu de necesitatea de a trece la un constructor de site-uri mai concentrat pe nișă.

Comandați Squarespace pentru migrare Shopify

Acesta este locul în care Shopify va fi cea mai potrivită soluție. Software-ul funcționează excelent, dacă doriți creați de la zero un magazin web sau să promoveze proiectele de comerț electronic existente care s-au mutat de pe alte platforme precum Squarespace. Platforma este o alegere plăcută pentru construirea de toate tipurile și tipurile de magazine online, indiferent de specializarea lor, sortimentul de produse și volumul mare, varietatea de opțiuni de management și promovare implicate. Shopify este în prezent cea mai bună platformă de creare a magazinelor web și merită cu siguranță să treceți la, dacă intenționați să vă dezvoltați activitatea de comerț electronic..

2. Spațiu versus Shopify – Care este diferența?

Squarespace și Shopify sunt cei mai buni reprezentanți ai Producători de site-uri de comerț electronic, care poate fi utilizat pentru a începe și gestiona proiecte de comerț electronic. Totuși, acest lucru nu înseamnă că sistemele sunt egale în ceea ce privește funcționalitatea, accesibilitatea și opțiunile de personalizare a proiectării.

Squarespace a fost inițial lansat pentru a porni site-uri web concentrate pe conținut (portofolii, bloguri, pagini de destinație sau proiecte de afaceri), deși poate fi folosit și pentru a gestiona magazine online mici sau mijlocii – vezi exemple reale. Creatorul de site-uri impresionează pe toată lumea prin setul său bogat de caracteristici. Este destul de ușor de stăpânit și utilizat și asigură un proces intuitiv de construire a web.

Adăugați spațiul produsului

Shopify este un sistem mai complex și este uniform seamănă cu CMS în termeni de flexibilitate și funcționalitate. Este nevoie de timp și efort pentru a te obișnui cu tabloul de bord și panoul de control al serviciului și sunt multe de explorat aici, dacă ești un începător. Platforma merită pe bună dreptate să fie cunoscută ca software-ul de comerț electronic, deoarece abundă în funcții, instrumente și opțiuni centrate pe magazinul web.

Shopify acordă acces la numeroase personalizări și instrumente de gestionare a magazinelor web, caracteristici legate de produs, soluții de plată, impozite și marketing. Sistemul este suficient de încărcat ca să vă permită să începeți, să gestionați și să promovați atât magazine medii, cât și hipermarketuri mari, cu mii de produse fizice / digitale oferite spre vânzare. De asemenea, are opțiuni extinse de integrare, permițându-vă să alegeți și să utilizați mai multe widget-uri de comerț electronic, aplicații, extensii și suplimente pentru a îmbunătăți performanța și designul magazinului web. Shopify are, de asemenea, o colecție bogată de șabloane de comerț electronic gratuit și plătit, care pot fi personalizate în funcție de nevoile și cerințele dvs. specifice. Aruncați o privire la colecția mea de Magazinele alimentate de magazin.

Adaugă produs Shopify

Când abordează aspectul prețurilor, platformele diferă și ele. Planurile Shopify sunt mai scumpe în comparație cu cele oferite de Squarespace. Cu toate acestea, merită investiția, deoarece oferă mai multe funcții de comerț electronic necesare pentru lansarea și gestionarea magazinelor online funcționale.

Dacă sunteți interesat de o comparație mai detaliată a platformelor, continuați să citiți o informație exhaustivă și informativă Comparatie Squarespace vs Shopify care va oferi răspunsuri la toate întrebările legate de sistem pe care le-ați putea avea.

Citește și:
Review Shopify.
Revizuirea spațiului.

3. Cum să treceți de la Squarespace la Shopify – Ghidul Ultimate

Dacă doriți să migrați magazinul web de la Squarespace la Shopify, iată ghidul care vă poate ajuta în acest sens.

 1. Înscrieți-vă la Shopify și explorați setările generale ale platformei.
 2. Importați datele magazinului dvs. Squarespace în Shopify. Există două căi principale prin care poți merge aici. Prima opțiune este să utilizați una dintre aplicațiile specializate de migrare a magazinelor special create în acest scop. De fapt, există mai multe dintre ele, dar cele mai populare și ușor de utilizat sunt serviciile Cart2Cart, Reduceri în vrac, recenzii ale produselor etc. O altă opțiune este să transferați manual datele web ale magazinului exportând produsele în fișiere CSV, apoi importând-le și liste de clienți în noul dvs. site Shopify.
 3. Asigurați-vă că produsele dvs. sunt organizate corect. Acest lucru este important mai ales dacă ați folosit o aplicație de migrare. Dacă este nevoie, adăugați și actualizați detaliile produsului (nume, caracteristici, imagini, descrieri, meta-descrieri etc.). Creați o colecție de produse pe care doriți să o organizați, dacă există o astfel de necesitate.
 4. Daca doresti pentru a evita problemele asociate listei de inventar, răsfoiți și selectați aplicațiile de inventar pentru a urmări stocul de produse și verificați dacă nu vă rămâneți fără obiecte pe care le vindeți.
 5. Personalizați site-ul dvs. Shopify. După ce ai terminat încărcarea produselor, concentrează-te pe personalizarea magazinului tău web. Magazinul abundă în modele uimitoare. Ceea ce trebuie să faceți este doar să-l selectați dintr-o colecție extinsă de teme, să o previzualizați, să o instalați și să o personalizați.

Aceasta este tot ceea ce se referă la transferul conținutului magazinului web Squarespace către Shopify. Întregul proces nu necesită mult efort și timp, dar trebuie să fii destul de atent pentru a finaliza toți pașii cu maximă eficacitate și atenție precisă.

Imediat ce ați terminat cu pașii enumerați în ghid, puteți trece la următoarea etapă – transfer de domeniu. Procesul cuprinde, de asemenea, mai mulți pași care necesită atenție la detalii și conștientizarea subiectului.

4. Cum să transferați numele de domeniu propriu de la Squarespace la Shopify

Majoritatea utilizatorilor se confruntă cu probleme și cu mai multe întrebări atunci când este vorba înregistrare nume de domeniu și migrarea lor ulterioară de la Squarespace la Shopify după transferul de conținut. De fapt, nu este de mirare, deoarece ambii constructori de site-uri sunt destul de complicate, în special pentru newbies, care nu și-au migrat niciodată site-urile web înainte și nu au o singură idee despre etapele pe care le presupune procesul..

Transferul domeniului dvs. spațial în Shopify

Dacă ați cumpărat un nume de domeniu de la Squarespace și nu intenționați să îl schimbați, iată o prezentare generală rapidă a pașilor pe care ar trebui să îi parcurgeți pentru ca procesul să fie unul de succes. Înainte de a efectua procesul de transfer al domeniului, există câteva probleme de care trebuie să fiți conștienți. Pentru început, sistemul permite transferul domeniului către un alt furnizor (inclusiv Shopify) numai în cazul în care perioada de înregistrare a depășit 60 de zile.

Dacă intenționați să transferați un nume de domeniu gratuit, oferta gratuită nu se reportează noului furnizor de nume de domeniu. Depinde de Squarespace să perceapă (sau să nu perceapă) taxe pentru continuarea serviciului de domeniu.

În cazul în care intenționați să transferați un domeniu Squarespace care se încheie în .de, .uk sau .co.uk, trebuie să consultați inițial cerințele și excepțiile speciale de migrare în ghidurile corespunzătoare înainte de începerea procesului. Dacă aveți o G Suite atașată la numele dvs. de domeniu, va trebui să vă ajustați înregistrările MX cu noul dvs. furnizor de nume de domeniu la finalizarea procesului pentru a preveni terminarea / întreruperea serviciului dvs. de e-mail. Iată un scurt ghid despre cum să mutați domeniul dvs. Squarespace în Shopify:

 1. Autentificați-vă cu Squarespace pentru a debloca numele de domeniu și pentru a obține codul de autorizare. Pentru a face acest lucru, accesați Meniul Acasă al constructorului de site-uri web, accesați secțiunea Setări și apoi faceți clic pe „Domenii”.
 2. Alegeți numele de domeniu pe care intenționați să îl transferați, derulați un pic în jos și debifați butonul „Blocare domeniu”. Apoi, va trebui să copiați cheia de transfer din secțiunea corespunzătoare pe care o veți vedea în panoul de control.
 3. Următorul pas pentru tine este să obțineți datele DNS din Squarespace. Pentru a face acest lucru, accesați fila Zona DNS și efectuați actualizările necesare.
 4. Reglați setările. Dacă intenționați să vindeți produse fizice, configurați-vă informațiile despre transport, setările de plată și taxele. Puteți face acest lucru în tabloul de bord al noului dvs. magazin web Shopify. De asemenea, dacă aveți de gând să vindeți servicii sau produse digitale, puteți dezactiva opțiunea de expediere acolo.

Continuați să testați noul dvs. magazin web pentru a vă asigura că trecerea de la Squarespace la Shopify a fost un succes. În total, este nevoie de aproximativ 7 zile pentru a finaliza procesul de transfer de domeniu.

Transferul propriului dvs. domeniu către Shopify

Gestionarea unui magazin web cu Squarespace nu înseamnă că nu puteți utiliza un alt furnizor de nume de domeniu pentru magazinul dvs. Web. Dacă ați cumpărat un domeniu de la un furnizor terț, îl veți putea muta la Shopify într-unul din cele două moduri. Prima implică transfer direct de nume de domeniu, în timp ce a doua opțiune implică conexiune cu nume de domeniu la Shopify. Pentru a alege cea mai bună opțiune, are sens să le revizuiți pe amândouă în detalii.

Când adoptați decizia de a transfera numele de domeniu către Shopify, ar trebui să vă dați seama că administrarea ulterioară a acestuia va fi încredințată automat de software-ul de comerț electronic. Cu alte cuvinte, va trebui să ajustați setările numelui de domeniu, să completați toate plățile și să le prelungiți direct în panoul de administrare Shopify.

De asemenea, va trebui să vă asigurați că termenul de înregistrare a domeniului dvs. a depășit 60 de zile – în caz contrar, acesta nu va fi viabil pentru transfer. De asemenea, ar trebui să verificați dacă aveți acces la contul de nume de domeniu acordat de furnizorul inițial. În sfârșit, trebuie să știți că Shopify nu furnizează conturi de e-mail ca parte a serviciilor sale de domeniu, dar oferă conturi de expediere nelimitată pe care le puteți alege pentru domeniul dvs..

Ați verificat toate problemele enumerate mai sus? Apoi urmați pașii pe care trebuie să îi parcurgeți pentru a face succesul procesului de transfer de domeniu:

 1. Verificați politica de transfer declarat de furnizorul dvs. de nume de domeniu. Cel mai simplu mod de a face acest lucru este să căutați aceste informații în centrul de ajutor al serviciului cu care vă ocupați;
 2. Pregătiți numele de domeniu pentru transfer ulterior. În acest scop, conectați-vă la contul dvs. de nume de domeniu înregistrat la furnizorul terț și confirmați faptul că e-mailul asociat cu acesta este activ. Acest lucru este important, deoarece veți primi mai multe transferuri prin e-mail a procesului de transfer de domeniu și va trebui să puteți răspunde la acestea sau să confirmați linkurile pe care le conțin;
 3. Obțineți codul de autorizare de la furnizorul de nume de domeniu. Dacă aveți probleme cu procesul, contactați furnizorul dvs. de domeniu terț pentru a obține asistența necesară;
 4. Accesați panoul de administrare Shopify, faceți clic pe secțiunea „Magazine online” și apoi ajungeți pe fila „Domenii”;
 5. Faceți clic pe butonul „Conectați domeniul existent” și apoi butonul „Transfer în domeniul dvs.” (dacă acesta este primul domeniu pe care intenționați să îl conectați la magazinul dvs. Shopify);
 6. Faceți clic pe butonul „Transfer de domeniu” apoi introduceți domeniul în care intenționați să vă mutați în noul cont. După aceea, faceți clic pe „Următorul” și apoi activați butonul „Verificare domeniu”. Dacă ați făcut totul bine, numele dvs. de domeniu va fi în curând gata de transfer. În acest caz, veți fi înștiințat despre disponibilitatea acestuia primind mesajul corespunzător. Faceți clic pe butonul „Următorul” pentru a finaliza procesul. Dacă primiți un alt mesaj (cum ar fi „Domeniul Blocat”), va trebui să verificați setările pe care le-ați făcut în etapa de pregătire inițială.
 7. Dacă totul este gata și domeniul dvs. este gata pentru transfer, puteți obține codul de autorizare și apoi introduceți-l în noul cont pentru a completa migrarea numelor de domeniu.

Imediat ce aprobați migrarea numelui dvs. de domeniu, va dura aproximativ 20 de zile pentru a finaliza procesul. În cele din urmă, veți primi un mesaj de la Shopify care confirmă finalizarea procesului de migrare.

Conectarea propriului dvs. nume de domeniu la Shopify

A doua opțiune pe care o puteți utiliza pentru a transfera propriul nume de domeniu în Shopify este să îl conectați la cont pentru a-l îndrepta către noul dvs. magazin web Shopify. Aceasta înseamnă că vizitatorii site-ului dvs. web vor fi redirecționați către magazinul dvs. online atunci când introduceți URL-ul personalizat și veți putea, de asemenea, să folosiți furnizorul de nume de domeniu pentru a efectua plăți, pentru a gestiona și reînnoi domeniul etc..

Rețineți că registratorul de nume de domeniu poate oferi instrucțiuni suplimentare despre conectarea celui existent la Shopify. În cazul în care furnizorul nu generează linii directoare, puteți urmări ghidurile standard Shopify despre cum să finalizați procesul:

 1. Adăugați domeniul dvs. personalizat în magazinul Shopify să vă identificați ca proprietarul domeniului.
 2. Atingeți panoul de administrare Shopify apoi accesați fila „Magazin online”, apoi secțiunea „Domenii”;
 3. Faceți clic pe butonul „Conectați domeniul existent” și introduceți numele de domeniu pe care intenționați să îl conectați. După aceea, faceți clic pe butonul „Următorul” și treceți la pasul următor.
 4. Configurați domeniul existent pentru a-l orienta către Shopify. Dacă domeniul a fost cumpărat de la un furnizor terț, va trebui să editați setările standard DNS. Pentru a fi mai exact, înregistrarea dvs. A ar trebui să indice obligatoriu adresa IP a sistemului, adică 23.227.38.65. La rândul său, www CNAME, ar trebui să indice către magazinele.myshopify.com. Gândiți-vă că, dacă decideți să modificați aceste setări, acestea pot afecta alte procese.
 5. Salvați toate setările făcut și verifică faptul conexiunii cu numele de domeniu. Acest lucru trebuie făcut prin activarea linkului din e-mailul de confirmare.

Dacă reușiți să finalizați corect toți pașii procesului de migrare a numelor de domeniu, acesta va fi transferat în 48 de ore.

5. Spațiu profesional pentru serviciile de migrație Shopify

Când începeți doar să vă gândiți la migrația site-ului Squarespace, nu vă gândiți la cel mai eficient mod de a face asta. Vă deranjează elementele care trebuie transferate, viteza și eficacitatea procesului de migrare, precum și finalizarea cu succes a sarcinilor.

Cu toate acestea, pe măsură ce vă apropiați de procesul în sine, începeți să luați în considerare diverse alternative de migrare. Aici vă puteți confrunta cu probleme.

De fapt, există două moduri majore de a schimba site-ul dvs. de la Squarespace la Shopify. Primul presupune utilizarea unor programe sau instrumente specifice, a căror alegere este destul de extinsă pe piața contemporană. Aceasta nu este cea mai bună soluție, deoarece aceste instrumente nu sunt deloc de încredere. Aceștia fac frecvent greșeli în timpul procesului de transfer al site-ului web, ceea ce poate avea un impact negativ asupra performanței acestuia. Mai mult, aceste programe sunt plătite. Aceasta înseamnă că s-ar putea să-ți pierzi banii pentru a obține rezultatul de care nu vei fi mulțumit.

Pentru a evita problemele, este logic să angajați profesioniști Cart2Cart, care sunt cele mai bune în această nișă și vor avea grijă minuțios de fiecare etapă a procesului de transfer al site-ului dvs. web. Cunosc parametrii specifici fiecărui constructor de site-uri și, astfel, pot preveni în prealabil potențialele probleme.

Spațiu pentru a face cumpărături

O altă opțiune este să angajați un dezvoltator web sau să se ocupe direct de maeștrii freelanceri Shopify, care oferă serviciile lor profesionale de migrare a site-ului web la https://experts.shopify.com/. Profesioniștii Shopify vor gestiona toate etapele procesului de migrare a site-ului pentru dvs., eliminând astfel nevoia de a vă preocupa de nuanțele procesului de transfer. Sarcina dvs. va fi controlul procesului și verificarea rezultatului. În plus, veți putea rămâne în legătură cu experții pentru a discuta la timp toate nuanțele și detaliile procesului de migrare, pentru a evita eventualele neînțelegeri după aceea..

Shopify

Depinde de dvs. să specificați toate cerințele, nuanțele și costul procesului de migrare a site-ului web atunci când angajați un specialist pentru a asigura cel mai bun rezultat. Doriți să vă încercați să transferați un site web de la Squarespace la Shopify de unul singur? Apoi, explorează ghidul pas cu pas pentru a fi la curent cu ce să te aștepți de la procesul de migrare.

Linia de jos

Shopify este o platformă de comerț electronic mult mai caracteristică și puternică în comparație cu Squarespace. Va funcționa excelent pentru utilizatorii, care au creat inițial un magazin web cu Squarespace, dar apoi au decis să își dezvolte sau să își promoveze afacerea și să o aducă la noul nivel.

Procesul de migrare se poate dovedi a fi o provocare pentru utilizatori, care nu sunt familiarizați cu nuanțele procedurii, însă se așteaptă să obțină rezultate ridicate.. Finalizarea consecventă a acțiunilor descrise în ghidul nostru, combinată cu precizia și atenția precisă asupra detaliilor, face posibilă rezolvarea sarcinii chiar și pentru un începător. Puteți face asta singuri, fără asistență suplimentară, doar în câteva zile.

În același timp, este posibil să angajați experți profesioniști sau să folosiți un program specializat de migrare a site-urilor web, precum Cart2Cart, care va gestiona întregul proces în modul automat. Aceasta include atât conținutul, cât și transferul de nume de domeniu, care sunt cele mai complicate, dar trebuie să aibă pașii procedurii de migrare a magazinului web. Indiferent de opțiunea pe care o veți face, fiecare dintre ei va veni cu meritele și demersurile sale. Luați-vă timp pentru a cântări toate nuanțele pentru a decide cu privire la soluția care va funcționa cel mai bine pentru dvs. și proiectul dvs..

Comandați transfer de site-uri web

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map