Cum se transferă domeniul de la GoDaddy la Wix

Cum să transferați domeniu de la GoDaddy la WIX


Aveți dreptate să schimbați numele dvs. de domeniu de la GoDaddy la Wix? Motivele pentru asta ar putea fi numeroase. Poți fi proprietarul numelui de domeniu GoDaddy dispus să se mute la Wix, de exemplu, sau pur și simplu nu ești nemulțumit de termenii sau politica de prețuri oferită de sistem. Oricare ar fi intențiile și obiectivele prin care vă veți conduce, veți întâlni un anumit algoritm de acțiuni pentru a finaliza eficient sarcina.

Există mai mulți pași pe care trebuie să îi îndepliniți pentru ca întregul proces să aibă succes. Totuși, ceea ce ar trebui să știți este că Wix face posibilă alegerea opțiunii celei mai favorabile care să răspundă nevoilor dvs..

Puteți decide să transferați numele dvs. de domeniu GoDaddy în Wix sau să îl conectați la noul dvs. cont Wix premium. Diferența dintre opțiuni este crucială.

Transferul de domeniu înseamnă că îl veți muta complet de la o platformă la alta. Cu toate acestea, atunci când decideți să conectați numele de domeniu la Wix, aceasta înseamnă că va rămâne găzduit cu GoDaddy, dar va fi indicat în continuare către noul dvs. site Wix.

Oricare ar fi opțiunea pe care o veți face în cele din urmă, ar trebui să vă dați seama că transferul de nume de domeniu este cel mai responsabil și, probabil, cel mai provocator pas în față și complet. Să vedem ce puteți face despre fiecare dintre aceste situații pentru a le gestiona în cel mai bun mod posibil.

GoDaddy to Wix Ghid de transfer de domenii

Când decideți să transferați complet site-ul dvs. GoDaddy în contul Wix Premium, va trebui să vă dați seama că acum va deveni singurul dvs. registrator de nume de domeniu. Cu alte cuvinte, toate contactele dvs. de domeniu, setările DNS și plățile de înscriere vor fi gestionate exclusiv în contul dvs. Wix.

Totuși, transferul de domeniu este aplicabil numai acelor site-uri, care sunt înregistrate în anumite zone. Printre principalele tipuri de nume de domeniu pe care le puteți transfera la Wix se numără .com, .org, .net, .biz, .info, .co, .tv, .guru, .email, .expert, .photography, .pictures, .space, .rocks .tokyo, .xyz, .company, .club, .soluții, .today, .tehnologie, .tips, .center, .directory, .ninja, .photos, .land, .agency, .gift, .holiday, .christmas, .shop și .mx.

Pentru a iniția procesul de transfer de domeniu, mai întâi ar trebui să obțineți autorizarea (PPE) cod de la registratorul dvs. GoDaddy. În acest scop, parcurgeți următorii pași:

 1. Accesați contul dvs. GoDaddy;
 2. Faceți clic pe numele de utilizator din colțul superior al paginii;
 3. Alegeți secțiunea „Produsele mele” și apoi bifați fila „Gestionați” de lângă domeniul pe care îl veți transfera;
 4. Găsiți secțiunea „Setări suplimentare”;
 5. Bifați fila „Obțineți codul de autorizare”. În cazul în care dețineți mai mult de 6 nume de domeniu pe același cont simultan, faceți clic pe fila „Email My Code”.

După ce ați făcut acești pași, vi se va trimite codul de autorizare la adresa de e-mail înregistrată pentru numele dvs. de domeniu. Rețineți că, dacă ați înregistrat numele de domeniu sau ați modificat recent informațiile, acestea vor fi indisponibile pentru transfer în 60 de zile. În acest caz, vi se va permite totuși să îl conectați la contul dvs. Wix. Această opțiune va fi discutată în continuare.

Cum să transferați domeniul GoDaddy în Wix

Pentru a transfera numele de domeniu GoDaddy la Wix după achiziționarea codului de autorizare, va trebui să urmați liniile directoare enumerate mai jos:

 1. Upgrade la Cont Premium Wix și faceți clic pe butonul „Continuare”, după ce am aflat instrucțiunile;
 2. Pasul 1- Citiți instrucțiunile

 3. Furnizați numele de domeniu pe care doriți să-l transferați, apoi faceți clic pe butonul „Trimite”;
 4. Explorați meniul derulant pentru a găsi serviciul din care face parte domeniul (în cazul nostru – acesta este GoDaddy) și apoi activați fila „Continuare”;
 5. Pasul 2 - Alege GoDaddy

 6. Completați liniile directoare pe care le generează sistemul și bifați casetele de selectare necesare;
 7. Pasul 3 - bifează toate casetele

 8. Alegeți termenul de extensie de domeniu (nu mai puțin de un an);
 9. Modificați-vă contactele, dacă este nevoie sau lăsați-le neschimbate;
 10. Alegeți opțiunea de confidențialitate pentru ca informațiile despre numele dvs. de domeniu să fie private sau publice;
 11. Alegeți opțiunea de plată preferată și completați achiziția.

Dacă ați făcut totul corect, veți primi e-mailul de la [email protected] la căsuța poștală conectată la domeniul dvs. Activați linkul de confirmare pentru a finaliza transferul.

Există o problemă crucială despre care ar trebui să fiți informat și despre: întregul proces de transfer de nume de domeniu poate dura până la 7 zile pentru a fi completat complet.

Vă recomandăm, însă, să nu transferați numele dvs. de domeniu GoDaddy la Wix chiar de la început, ci să îl conectați mai întâi la noul cont. Acest lucru va fi mult mai rapid (în jur de 48 de ore) și vă va arăta avantajele rularea unui site web bazat pe Wix.

Ceea ce ar trebui să știți înainte de a începe procesul de conectare a numelui de domeniu este faptul că Wix vă permite să faceți asta într-unul din cele două moduri. Primul presupune conectarea domeniului direct la serverele de nume Wix, în timp ce cel de-al doilea vă permite să conectați numele de domeniu prin metoda de indicare. Care este diferența și ce opțiune este mai preferată? Citiți mai departe pentru a afla asta imediat.

Conectarea numelui dvs. de domeniu GoDaddy la serverele de nume Wix

Înainte de a conecta domeniul dvs. GoDaddy la Wix, nu uitați să faceți upgrade la unul dintre planurile Premium oferite de sistem. Apoi adăugați domeniul dvs. în contul Wix în felul următor:

 1. Accesați secțiunea „Domeniile mele” din contul dvs. Wix înregistrat;
 2. Adăugați Domeniul alegând fila „Conectați un domeniu deja propriu”;
 3. Actualizați DNS (server de nume de domeniu) setări în contul dvs. gazdă de domeniu;
 4. Verificați informațiile despre conexiunea domeniului.

După acest lucru, accesați contul dvs. GoDaddy și faceți clic pe butonul profilului de utilizator găsit în colțul din dreapta sus al ecranului. Alegeți secțiunea „Produsele mele” și faceți clic pe fila DNS găsită în dreapta numelui de domeniu necesar. Apoi completați schimbarea de domeniu în secțiunea Servere de nume, selectând fila Personalizată necesară în meniul derulant. Pentru a finaliza procesul, furnizați serverele de nume Wix pe care le-ați configurat deja și faceți clic pe butonul „Salvați”.

Conectarea numelui dvs. de domeniu GoDaddy prin indicare

Conectarea numelui de domeniu GoDaddy prin indicare este următoarea opțiune pe care o puteți încerca. La fel ca în punctul precedent, va trebui să faceți upgrade la unul dintre planurile Wix Premium și să adăugați domeniul în contul dvs. Wix, completând pașii menționați mai sus. Ai terminat cu asta? Apoi mergeți mai departe pentru a completa următoarele orientări:

 1. Accesați contul dvs. GoDaddy și faceți clic pe profilul de utilizator găsit în colțul din dreapta sus pentru a alege secțiunea „Produsele mele”;
 2. Atingeți setările DNS în colțul din dreapta al domeniului dvs.;
 3. Găsiți și apoi adăugați sau editați înregistrarea A, care conține semnul @ în coloana de nume corespunzătoare, specificând punctele GoDaddy necesare;
 4. Salvați informațiile;
 5. Adăugați / editați informațiile CNAME cu semnul „www” în coloana de nume gazdă corespunzătoare și apoi adăugați adresa „Puncte către” a înregistrării CNAME în câmpul corespunzător;
 6. Salvați din nou informațiile furnizate.

Această metodă de conectare a domeniului este mai complicată și nu mai sigură ca cea enumerată mai sus. Wix nu îl recomandă utilizatorilor săi, deoarece sistemul ar putea să nu îi poată ajuta cu probleme legate de DNS în caz de necesitate ulterior..

Conectarea e-mailului de la GoDaddy la Wix

Dacă e-mailul a fost cumpărat de la GoDaddy și doriți să-l conectați direct la Wix fără a schimba adresa, ar trebui să verificați inițial dacă ați conectat deja numele dvs. de domeniu la serverele de nume Wix. Dacă ați conectat numele de domeniu prin metoda de indicare, atunci va trebui să contactați echipa de asistență GoDaddy pentru asistență. În cazul în care inițial ați folosit prima opțiune, urmați pașii enumerați mai jos pentru a conecta e-mailul dvs. GoDaddy existent la Wix:

 1. Conectați-vă la contul dvs. GoDaddy, faceți clic pe pictograma profilului de utilizator din colțul din dreapta sus al ecranului și alegeți secțiunea „Produsele mele”;
 2. Verificați dacă domeniul dvs. se află sub versiunea Office 365 – puteți face asta în e-mail & Secțiune birou. Dacă nu, atingeți pagina „Domeniile mele”, alegeți domeniul dorit și faceți clic pe fila „Căsuțe poștale”;
 3. Activați fila „Configurați înregistrările MX” sau „Modificați setările”;
 4. Faceți clic pe meniul derulant „Furnizorul dvs. de e-mail” și alegeți GoDaddy din lista furnizată;
 5. Salvați setările și completați procesul de e-mail configurat în contul GoDaddy.

Ce se întâmplă dacă domeniul dvs. merge sub versiunea Office 365? Apoi, următorii pași vor fi obligatorii:

 1. Verificați faptul că dețineți deja domeniul. Pentru a face asta, obțineți înregistrarea TXT din contul Office 365 și apoi adăugați-o la setările DNS ale domeniului dvs. disponibil în contul Wix.
 2. Configurați înregistrările MX, CNAME, TXT și SRV din fila Căsuțe poștale a contului dvs. și apoi adăugați-le la setările DNS ale numelui dvs. de domeniu. Salvați rezultatul.

Rețineți că, în general, este nevoie de aproximativ 15 minute pentru a fi activate modificările DNS. | Totuși, în unele cazuri, poate trebuie să aștepți un pic mai mult.

Linia de jos

Procesul de transfer al numelor de domeniu este de durată și destul de dificil, mai ales când vine vorba de începători. Cu toate acestea, dacă reușiți să luați în considerare toți pașii procedurii enumerați în articol, veți putea evita o mulțime de probleme și greșeli pe termen lung. Asta nu înseamnă că timpul / efortul pe care îl veți investi în procesul de transfer al domeniului.

Faceți-vă timp pentru a explora detaliile, recomandările și liniile directoare furnizate în post pentru a face un succes!

Citește și: Cum se transferă domeniul de la WordPress la Wix.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map