Cum se creează un site web de rezervare la hotel

Cum se creează un site web de rezervare la hotel


Un site de rezervare a hotelului este un remediu pentru toți călătorii dedicați. Rezolvă numeroase probleme care să permită călătorilor să se concentreze pe aventura lor viitoare, în loc să se ocupe de formalitățile organizaționale. Inovațiile digitale în industria web și mobilă au dus la o modalitate rapidă și sigură de a rezerva un hotel din mers, în ciuda timpului și a locației.

Navigare simplă, multe opțiuni de proprietate, numeroase filtre pentru a sorta ofertele după preferințe – asta face ca site-urile de rezervare să fie atât de populare pentru călătorii de orice nivel. Dacă decideți să creați un astfel de proiect, puteți selecta diferite modele de afaceri și de monetizare, în timp ce procesul de construire în sine este mai ușor ca niciodată, datorită software-ului avansat de construire a site-urilor web.

În acest articol, vom trece în revistă caracteristicile pe care ar trebui să le aibă proiectul viitor, precum și modalitățile de a crea un site web de rezervare la hotel.

Utilizarea site-urilor de rezervare la hotel

Aceste proiecte pot aduce beneficii atât pentru utilizatori, cât și pentru proprietarii de afaceri. Ca furnizor de servicii, aveți la dispoziție un set larg de instrumente web pentru a vă comercializa și promova afacerea.

Proprietarii site-urilor de rezervare la hotel au șansa de a genera venituri. Cu cât mai mulți utilizează serviciul dvs. de rezervare, cu atât mai mult puteți câștiga bani.

Fie reprezentați un lanț hotelier internațional, fie aveți un pat mic & Afaceri de mic dejun, veți avea în continuare nevoie de un loc online pentru a vă menține clienții mulțumiți de acest serviciu. Ideea cheie este de a permite utilizatorilor să găsească o cameră care să corespundă bugetelor, preferințelor locației și altor parametri vitali. Înseamnă că trebuie să furnizați o selecție de oferte și servicii relevante.

Site-ul hotelului Wix

În plus, va trebui să implementați un mecanism intens de navigație, precum și alte funcții funcționale pentru a vă menține utilizatorii mulțumiți. Totul pare a fi o provocare destul de grea, în timp ce non-tehnicienii ar renunța probabil la idee dacă nu ar fi fost Wix.

Constructorul de site-uri web vine ca o platformă finală, cu obiceiurile sale Extensia Wix Hotels. Este o aplicație care vă permite să implementați funcționalitatea de rezervare la hotel fără absolut abilități tehnice. Veți obține un instrument care ușurează gestionarea tuturor stocurilor care oferă oferte de cazare relevante, precum și creșterea impresiei utilizatorilor în general.

4 pași pentru crearea unui site web de rezervare la hotel

Constructor de site-uri hoteliere Wix

Procesul de construcție devine mai ușor atunci când se utilizează Wix. Constructorul de site-uri web a fost proiectat pentru principalii și persoanele care nu s-au ocupat niciodată de crearea site-ului. Îți vei da seama de avantajul de a utiliza software-ul imediat ce vei începe. Deci, aici mergem.

Pasul 1. Începeți

Pentru a avea acces la hotelurile Wix, mai întâi trebuie să conectare. Procesul vă va dura câteva minute, deoarece nu trebuie decât să lipiți e-mailul și să indicați parola. Folosiți conturi sociale sau Facebook pentru a face procesul de înregistrare și mai rapid.

Acum veți avea acces la toate șabloanele Wix. Accesați categoria Hoteluri și alegeți aspectul care vă place. Rețineți că toate șabloanele răspund. Le puteți previzualiza în diferite moduri în avans sau puteți schimba aspectul mai târziu chiar și după publicarea site-ului. Alegeți-l și începeți editarea cu ajutorul unui instrument intuitiv de drag-and-drop. Este posibil ca unii utilizatori să nu fie nevoie să schimbe nimic.

Redactorul site-ului hotelului Wix

Șabloanele vin, de obicei, cu toate blocurile necesare, inclusiv despre noi, formularul de înregistrare, galeriile, etc. Puteți săriți această etapă sau puteți petrece câteva minute pentru a personaliza șablonul. Depinde de tine. Etapa crucială aici este conectarea aplicației Wix Hotels. Obțineți-l de pe piața widget-urilor.

Instalați hoteluri Wix

Pasul 2. Începeți să adăugați Proprietăți

După ce ați conectat aplicația, puteți începe să adăugați camere și proprietăți pe site-ul dvs. web. Sistemul vă permite să editați descrieri de proprietăți și titluri. Dacă adăugați o cameră twin, puteți adăuga un titlu „Twin”, făcând clar pentru client, ce rezervă de fapt.

Panoul de bord Wix Hotels

Atenție la descrierea camerei. Încercați să le faceți cât mai informative. Este disponibil Wi-Fi gratuit? Cate dormitoare sunt? Care sunt facilitățile? Micul dejun este inclus în preț? Asigurați-vă că oferiți suficiente informații potențialilor dvs. oaspeți.

După ce titlul și descrierile au fost finalizate, trebuie să adăugăm câteva fotografii ale proprietății. Aplicația vă permite să adăugați nu mai mult de 10 imagini pentru fiecare cameră. Credem că este suficient pentru a evidenția avantajele cheie ale proprietății. Trebuie doar să vă asigurați că încărcați imagini de înaltă rezoluție.

Ultimul pas aici este să indicăm prețurile. Aplicația vine cu flexibilitate pentru a adăuga nu numai tarife pe noapte, ci și să prezinte prețurile săptămânale sau să stabilească rate fixe în timpul săptămânii care sunt mai mici în comparație cu weekend-urile. O idee bună este de a oferi prețuri mai mici pentru oaspeții cu ședere lungă. Aplicația are o funcționalitate suficientă pentru asta.

Configurarea hotelurilor Wix

Asigurați-vă că toate descrierile camerei dvs. conțin adrese relevante, precum și date de contact. Indicați numărul de telefon al proprietății, e-mailul dvs. și alte date vitale. Aplicația va afișa automat informațiile respective în scrisoarea de confirmare trimisă călătorului.

Pasul 3. Integrați gateway-urile de plată

Wix Hotels facilitează efectuarea tuturor tranzacțiilor și procesarea plăților dintr-un singur tablou de bord, Platforma acceptă în prezent patru servicii majore de plată. Puteți integra perfect:

 1. Străbătește procesarea cărților de credit / debit.
 2. PayPal pentru a plăti cu un clic.
 3. Mercado Pago pentru oaspeții din America Latină.
 4. Plăți offline.

Avantajul crucial este faptul că proprietarii de site-uri nu trebuie să se ocupe de aspectul tehnic. Pur și simplu selectați gateway-ul de plată, în timp ce sistemul se va ocupa de problemele tehnologice și de procesare. Va trebui să colectați doar plăți. Aplicația face posibilă adăugarea de taxe la sistemul dvs. de rezervare.

Pasul 4. Adăugați funcții suplimentare

În afară de funcționalitatea de rezervare de bază. Site-ul dvs. web necesită câteva accesorii care îmbunătățesc impresia generală. Aceste caracteristici sunt concepute pentru a simplifica procesul de rezervare pentru utilizator. S-ar putea să doriți să integrați:

 • Un calendar de rezervare – afișează datele disponibile pentru rezervare. Calendarul se poate referi la o anumită proprietate sau chiar la o cameră. Wix Hotels oferă gestionarea automată și manuală a calendarului, actualizări etc.
 • Navigarea proprietăților – aplicația activează automat o bară de căutare care permite utilizatorilor să găsească camerele disponibile mai rapid în funcție de datele călătoriei. Avantajul esențial aici este că nu trebuie să contactați oaspeții direct pentru a discuta detaliile șederii lor. Este totul aici chiar pe site-ul dvs. web.
 • Integrare terță parte – în afară de integrarea tradițională Google Map pentru a prezenta locația proprietății în timp real, Wix Hotels face posibilă conectarea site-ului dvs. de rezervare cu TripAdvisor. Înseamnă că ofertele dvs. vor fi afișate în rezultatele căutării de preț și locație.

După cum vedeți, aplicația are tot ce aveți nevoie în pachet. Vestea bună este că nici măcar nu va trebui să plătiți pentru unele dintre funcțiile sale, în timp ce versiunea premium arată ca o afacere.

Încercați Wix gratuit

Cât costă crearea unui site de rezervare a hotelului

Deși Wix Hotels este doar o aplicație, nu o puteți folosi separat de constructorul de site-uri web. Cu alte cuvinte, utilizatorii vor trebui să achiziționeze oricare dintre planurile sale. Deși Wix are un pachet gratuit, nu este suficient pentru un site web în creștere cu mai multe fotografii, camere de adăugat și conținut pentru a fi publicate.

Hoteluri Wix

Obținerea unui plan Business Basic pentru 12,5 USD pe lună (cu 50% reducere) ar fi suficient pentru un început. Obțineți acces la șabloane de hotel, precum și la un domeniu de un an, plus hosting gratuit și SSL. Aplicația în sine este gratuită. Cu toate acestea, este posibil să apelați la mai multe funcții și versiune premium care costă doar 9,99 USD pe lună cu mai multe gateway-uri de plată pentru integrare, conexiune consultativă și alte avantaje.

Drept urmare, un site web complet de funcționare a rezervării hotelurilor vă va costa doar 22,49 USD pe lună.

Caracteristici esențiale ar trebui să aibă un site de rezervare la hotel

În timp ce aplicația Wix Hotels oferă literalmente tot ceea ce aveți nevoie, va trebui totuși să vă concentrați pe accesorii care vă vor permite să nu furnizați doar servicii de înaltă calitate, dar să vă promovați site-ul. Creșteți-vă traficul și sporiți experiența utilizatorilor cu următoarele:

 • Mai multe filtre pentru a găsi rapid o proprietate relevantă sau o cameră. Filtrați toate ofertele după prețuri, categorii, locații, etc.
 • Oferte personalizate pentru returnarea clienților cu reduceri speciale sau camere disponibile cele mai potrivite.
 • Interfață multilingvă pentru a simplifica navigarea pentru călătorii din diferite țări. Apropo, Wix Hotels are funcționalitatea necesară.
 • Recomandări și notificări – permiteți oamenilor să lase comentarii și recomandări, să implementeze mementouri și notificări automate pentru a ține clienții la curent cu datele de sosire și alte detalii ale călătoriei.

Serviciile de rezervare vizează în principal atenția clienților și atenția la detalii. Asigurați-vă că site-ul dvs. web respectă aceste standarde.

Concluzie

Cu atât de multe modalități de a crea un site web de rezervare la hotel de la zero Wix pare a fi cea mai bună alternativă dacă este comparat cu platforme specializate. Totul este mulțumit de aplicația Wix Hotels premiată.

Aplicația este gratuită și ușor de utilizat. Acesta este complet integrat cu constructorul de site-uri web, permițând utilizatorilor să beneficieze de toate funcțiile oferite de Wix, în afară de aplicația Hoteluri. Avantajul cheie aici este că extensia gestionează automat toate procesele. Trebuie doar să adăugați camere, să activați funcții specifice și să colectați plăți.

Pentru clienți, Wix Hotels oferă o navigație simplă și rapidă, descrieri detaliate despre cameră sau proprietăți, filtre și categorii pentru a face cercetări rapide. Ca proprietar de afaceri, probabil că ați aprecia faptul că clienții dvs. sunt mulțumiți de serviciile livrate.

Creați acum un site web al hotelului

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map