Cum să creați o versiune mobilă a site-ului dvs. web?

Probabil că știți că dispozitivele mobile suflă astăzi, cu excepția cazului în care v-ați ascuns sub stâncă în ultimul deceniu. Înseamnă că proprietarii de site-uri web sunt nevoiți să-și îmbunătățească experiența utilizatorilor atunci când se conectează pe un site prin intermediul smartphone-ului sau tabletei. Astfel de dispozitive prezintă dimensiuni mai mici de ecran. Înseamnă că afișarea aceluiași aspect al site-ului ca pe desktopul utilizatorilor pare cel puțin ineficientă.


Constructorii de site-uri moderne își arată recunoașterea tendințelor mobile actuale care oferă șabloane gata de utilizare mobil-friendly. Acestea oferă o experiență mai bună de navigare online vizitatorilor care preferă tabletele și smartphone-urile pentru calculatoarele lor.

Ideea este de a rearanja automat tot conținutul site-ului web comprimându-l într-o bandă informațională ușor de defilat în jos. Software-ul actualizat pentru construirea de site-uri web pare să fie un economizor de spațiu excelent, ceea ce facilitează utilizatorului să răsfoiască paginile cu doar câteva atingeri.

Cu toate acestea, această cercetare este destinată celor care au deja construitori de site-uri și sunt dornici să-și construiască versiunea mobilă.

Ne-am obișnuit să creăm site-uri web cu producători de site-uri web de la zero prin selectarea unei platforme bazate pe o anumită sarcină, buget, abilități și folosind instrumentele pe care le oferă pentru lansarea unui site. Aceasta este o abordare normală, din punctul nostru de vedere.

Există și alte abordări de care ar trebui să fiți conștienți. De exemplu, puteți proiecta doar o versiune mobilă a unui site web pregătit DudaMobile.

Web-ul abundă în mai multe site-uri web cool, lansate în acele vremuri, când nimeni nu a auzit despre design-ul receptiv – la fel ca despre smartphone-uri sau tablete. Există, de asemenea, multe proiecte proaspete, care au reușit, dar nu au reușit să obțină încă o versiune mobilă.

Probabil, dezvoltatorii web au decis să nu se deranjeze de această nuanță doar pentru că nu credeau în succesul acestui demers. În cele din urmă, lipsa bugetului ar putea fi motivul absenței unei versiuni mobile a site-ului web și a fost destul de greu să găsiți timp pentru a obține cea mai târziu.

Cum să vedeți versiunea mobilă a site-ului dvs. web?

Majoritatea constructorilor de site-uri web ușurează vizualizarea aspectului conținutului pe dispozitivele mobile. Funcția este disponibilă pe scena de construire și editare a site-urilor web – pare adesea o icoană a unui smartphone. Înseamnă că puteți personaliza site-ul înainte de a fi publicat. Unele software mai avansate, cum ar fi Wix oferă o selecție de șabloane automate optimizate pentru mobil. Înseamnă că nu veți efectua nicio acțiune pentru a vă optimiza conținutul. Platforma va face totul pentru tine.

Mai mult, poți beneficia de un intuitiv Wix Mobile Editor interfață în cazul în care trebuie să efectuați modificări la versiunea mobilă a site-ului web. Instrumentul vă permite să schimbați culorile, stilurile și fundalul: nu înseamnă doar să eliminați bara de meniu de navigare și să comprimați conținutul. Editorul mobil este un instrument la scară completă pentru a personaliza și optimiza site-ul dvs., făcându-l 100% mobil.

Wix Mobile Editor

Creează versiunea mobilă a unui site web cu Duda

DudaMobile este un constructor specializat de site-uri mobile care poate fi utilizat eficient pentru a crea o versiune mobilă separată corectă și bine proiectată pentru site-ul dvs. web pentru orice tip de site web. De fapt este un convertor de site-la-mobil.

Construirea unui site web mobil în DudaMobile este o abordare provocatoare, dar își plătește drumul atunci când lucrează cu proiecte serioase: acordați mai multă atenție detaliilor, distincțiilor pentru o mai mare comoditate a versiunii mobile în comparație cu varianta desktop, blocuri funcționale suplimentare sau, dimpotrivă, decideți să eliminați toate elementele suplimentare.

Citiți mai multe despre DudaMoblie în my .

Pentru a începe să lucrați cu platforma, trebuie să introduceți adresa unui site web care necesită o versiune mobilă. Sistemul se va gândi un timp și apoi te va redirecționa către editorul site-ului. Fereastra de previzualizare în formatul dispozitivului mobil va apărea în dreapta. Categoriile de opțiuni necesare pentru a transforma designul site-ului vor fi oferite la stânga, în timp ce alegerea opțiunilor disponibile și a setărilor minore vor fi accesibile în mijlocul paginii.

Duda Mobile Editor
Editorul site-ului DudaMobile

Când vedeți editorul site-ului pentru prima dată, înțelegeți totul simultan. Deci, bara laterală are 3 tipuri de setări care implică pașii pe care trebuie să îi parcurgeți pentru a obține o versiune a site-ului mobil:

 1. “Proiecta” este o secțiune, care oferă opțiunile de configurare a designului site-ului web, afișată într-o listă:
  • schemă, unde puteți selecta structura site-ului web pentru a prezenta materialele. Există 5 variante disponibile aici. De asemenea, este posibil să configurați stilul pentru un bloc de meniu.
  • Stil, care oferă posibilitatea de a alege o schemă de culori a elementelor majore, imagini de fundal și scheme de fonturi pentru butoane, titluri și link-uri / text;
  • Antet, care oferă posibilitatea de a alege un tip de antet (text sau imagine), dimensiunea acestei secțiuni, aliniere, fundal și posibilitatea de a repoziționa antetul blocului fix în timpul derulării paginii web.
 2. „Pagini“ este o secțiune, în care puteți edita fiecare pagină a site-ului static. Aici puteți configura SEO, alege șablonul individual, configurați termenii de deschidere, link, adăugați propriul cod și multe altele.
  Ce este interesant, puteți adăuga widgeturi – diferite elemente de conținut și funcționalitate – unei pagini web. Toate sunt subdivizate în 3 categorii, și anume afaceri, design, social. Sunt 40 de widgeturi aici. Unele dintre ele includ opțiunea de apelare, meniu restaurant, galerie, 2 coloane, hartă, cupon, listă, file, cod HTML, buton, abstract (text), blocuri „like” și „share”, RSS.
 3. „Previzualizare și publicare” este o secțiune, în care sunt localizate legăturile către rezultatul gata pregătit și comparația cu versiunea inițială. Aici puteți găsi și o ofertă de plată pentru publicarea versiunii mobile a site-ului dvs. web.

Previzualizare mobilă Duda
Site web gata mobil

Ce avantaje puteți beneficia atunci când utilizați acest serviciu? Să aflăm asta acum. Aveți un site web fără versiune mobilă. Vă lansați DudaMobile, introduceți un link și sistemul începe să scaneze structura site-ului dvs. și materialele sale. Aceasta este convertită și ajustată în continuare pentru a se potrivi cu rezoluții mobile la nivel de cod. Obțineți paginile site-ului dvs. web cu tot conținutul, dar acum se potrivesc perfect ecranelor dispozitivelor mobile.

De îndată ce ați terminat cu primul pas, puteți îmbunătăți designul și funcționalitatea site-ului dvs. utilizând opțiuni de editare a designului și un set bogat de widget-uri. Ele pot fi integrate în orice parte a unei pagini web. Astfel, procesul de creare a unui șablon mobil în DudaMobile implică utilizarea instrumentelor clasice ale unui constructor de site-uri WYSIWYG, care să permită utilizatorilor să extindă funcționalitatea site-ului. Fiecare widget are setări care se potrivesc contextului misiunii: de exemplu, design, fundal, link-uri, nume de câmp, spații, inserare de cod etc. În general, personalizarea elementelor încorporate este la un nivel decent.

În sfârșit, obținem un convertor de site-uri mobile combinate cu funcționalitatea unui constructor de site-uri web. Dispune de interfață simplă, cantitate adecvată de opțiuni și rezultat bun.

Cât costă o versiune mobilă a unui site web?

Să trecem la cea mai importantă parte acum. În măsura în care nu vorbim despre crearea unui site web de la zero și nu ne ocupăm de optimizarea unui site web gata pregătit pentru un dispozitiv mobil, atunci costul ar trebui să fie scăzut. Cu toate acestea, nu este chiar corect.

Costul pentru a face un site mobil prietenos poate fi comparat cu cel al unui site web gata creat creat cu un constructor de site-uri de clasă medie. Wix și uKit, apropo, permiteți construirea unui site web cu un cost mai accesibil și acest site va fi mobil-mobil chiar de la început. Care este sensul de a utiliza DudaMobile atunci?

Pentru 159 dolari veți obține un site mobil pentru totdeauna fără a fi necesară prelungirea serviciilor DudaMobile. Puteți efectua o plată anuală o singură dată ($ 60 la) sau alegeți să efectuați plăți lunare ($ 6) de asemenea.

Ce include acest cost? Acest lucru vă permite să adaptați oricare dintre site-urile dvs. vechi profitabile la un mediu de piață modern. Traficul mobil este o perspectivă tentantă, care a dat peste cap deja traficul cu versiunea desktop. O abordare simplă și un profit aparent din utilizarea DudaMobile merită investiția.

Linia de jos

DudaMobile este un serviciu util, care acordă multă atenție disponibilității mobile a site-urilor web create cu acesta. Funcționalitatea necesară pentru a converti un site web obișnuit într-unul mobil este încărcată separat aici. Puteți face orice site mobil-prietenos cu ajutorul său. Aceasta înseamnă că versiunea completă a site-ului dvs. web rămâne neschimbată, dar utilizatorii vor vedea varianta sa, care este optimizată pentru dispozitivele mobile. Acesta este modul în care funcționează sistemul.

Costul utilizării serviciului poate părea oarecum scump, dar nu este așa. Cert este că site-urile web care nu au un design receptiv sau o versiune mobilă separată sunt, probabil, destul de vechi. În consecință, este posibil să aibă un trafic decent, cu un public fidel, care nu le este convenabil să utilizeze opțiunile site-ului de pe dispozitivele mobile. Este, probabil, imposibil să găsești un designer web, care a lucrat deja la dezvoltarea acestui site. Un alt motiv este că nu ați decis încă să investiți bani sau să aflați cum să faceți site-ul dvs. mobil-prietenos de unul singur.

DudaMobile este o soluție drăguță în acest caz. Nu există codificare aici. Totul este simplu și în cele din urmă arată decent. Acesta este un mod ușor de a spori stabilitatea traficului dvs. mobil pentru 60 USD / an sau 159 USD pentru totdeauna.

Probabil, ați gândit ironic că cuvântul „pentru totdeauna” va termina în momentul în care platforma va dispărea. Da, așa e. Cu toate acestea, sistemul a fost fondat în 2009 și o mulțime de clienți de renume își folosesc serviciile și reușesc acest lucru. Deci, nu trebuie să vă preocupați de această nuanță.

Este posibil să se compare convertorul DudaMobile cu concurenții, dar nu există mulți dintre ei în nișă. Prin urmare, vă recomandăm să folosiți serviciul tuturor, care pierde clienții cu o versiune a site-ului desktop. Încercați să-l utilizați, editorul este gratuit. Veți vedea calitatea serviciului pentru a decide dacă merită investiția.

Convertiți site-ul dvs. în mobil

 Este gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map