Cum să angajezi un expert profesional Wix

Cum să angajezi un expert profesional Wix


Construirea unui nou site web de la zero fără sprijin profesional a fost o provocare în urmă cu un deceniu. Probabil ai avea nevoie de o echipă de codificatori, graficieni și web designeri, testeri și alți specialiști pentru a merge online cu un proiect solid. Procesul de dezvoltare a durat săptămâni și luni și a costat o avere.

Producătorul de site-uri Wix a fost proiectat pentru a facilita lucrurile. Ideea inițială a fost de a ajuta newbies-urile fără abilități de codificare să-și creeze propriile site-uri fără asistență la costuri minime. În cele din urmă, platforma a devenit una dintre cele cel mai popular și cele mai simple instrumente de drag-and-drop la preturi accesibile. Deși utilizarea software-ului nu este o știință a rachetelor, unii utilizatori ar putea avea în continuare nevoie de un expert pentru a asigura succesul viitor al proiectului, precum și capacitățile de promovare.

De data aceasta vom discuta despre cum să alegi un expert Wix când ai putea avea nevoie de el și cât ar putea costa serviciile.

Ce tip de expert Wix aveți nevoie?

Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să vă dați seama de ce tip de expert aveți nevoie de fapt. Depinde de obiectivele viitoare dacă doriți să construiți un site nou de la zero, să creați câteva elemente grafice suplimentare pentru un site web deja existent, configura site-ul SEO sau personalizați unele dintre paginile cu acces la HTML / CSS.

Împărțim toți experții Wix în trei mari categorii. Desigur, pot exista unele excepții în funcție de obiectivele dvs. Cel puțin, veți avea o înțelegere clară a cui să le căutați.

1. Creatori de grafică

Acești experți sunt specializați în principal în crearea de elemente și imagini grafice pentru site-ul dvs. web. Vă pot ajuta cu un logo, bannere publicitare etc. angajează-i în cazul în care aveți nevoie de pictograme personalizate pentru a evidenția unele dintre serviciile sau funcțiile dvs. Designerii grafici te pot ajuta să creezi un site web favicon, etc.

Rețineți că acești experți nu se ocupă niciodată de codificare. În plus, nu au suficiente abilități de programare pentru a personaliza paginile existente pentru a construi un nou site web de la zero pentru tine. Pe de altă parte, dacă conduceți o afacere online în creștere sau un magazin digital, veți avea nevoie, evident, de serviciile furnizate de graficieni la un moment dat. Acestea pot crea un popup sau formular de contact uimitor și exclusivist, pot veni cu un antet elegant care corespunde dimensiunii personalizate, îmbunătățesc capacitatea de utilizare generală a site-ului web cu unele elemente de design la modă..

2. Codere și programatori

Acești experți pot fi de ajutor oricând trebuie să depășiți șabloanele personalizate Wix sau doriți să dezvoltați un widget exclusiv care nu poate fi găsit în Wix App Market. În acest caz, veți solicita experți care știu să lucreze în cadrul Wix Corvid platforma de dezvoltare care pare a fi un mediu complet front-end.

Corvid oferă dezvoltatorilor un acces la diverse instrumente de codificare sursă și editori pentru a modifica elementele de design ale utilizatorului site-ului web, precum și pentru a menține flexibilitatea codului. Dezvoltatorii vor avea acces la API-ul Corvid pentru a îmbunătăți marketingul site-ului și performanța SEO, vor construi pagini dinamice, vor integra instrumente de promovare etc..

3. Proiectanți web

Acești experți combină previzualizările două competențe. Sunt codificatori buni, cunosc limbaje de programare și au capacități de proiectare. Designerii web au suficientă expertiză pentru a crea un nou site web pentru dvs., precum și unele dintre elementele sale, cum ar fi formularul de rezervare sau un calculator site web. Ei știu să codeze, deși Wix nu necesită aceste abilități în majoritatea cazurilor.

Designerii de site-uri web, de obicei, taxează mai mult în comparație cu designerii grafici și dezvoltatorii. Pe de altă parte, angajându-le veți obține o soluție integrală oricând aveți nevoie de asistență profesională. În același timp, clienții ar trebui să fie 100% siguri, un candidat se va ocupa de sarcină. Cu alte cuvinte, trebuie să știți unde să căutați cei mai profesioniști și cu experiență experți și cum să verificați nivelul lor de expertiză.

Hub-uri pentru a căuta experți Wix

Global Web este plin de piețe și hub-uri independente pentru a căuta un specialist Wix. Verificarea tuturor acestora va dura mult timp, în timp ce proiectul dvs. apelează pentru o implementare rapidă. Aici veți găsi unele dintre cele mai bune locuri pentru a căuta un expert Wix. Pot diferi în funcție de prețuri, deși este posibil să găsiți în continuare cel care vă îndeplinește bugetul.

Wix Arena

Dacă ai ales platforma Wix pentru a construi un site web și ai nevoie de asistență profesională, Wix Arena ar trebui să fie primul loc pentru a căuta un specialist. Acesta introduce un grup imens de designeri web și dezvoltatori specializați în producătorul de site-uri Wix. S-au dovedit a fi experți în utilizarea instrumentului și pot gestiona orice sarcină pentru dvs., de la construirea de site-uri noi de orice tip, la proiectarea șabloanelor personalizate, configurarea funcțiilor, integrarea, etc..

Experții Wix Arena

specialişti: piața se mândrește cu peste 100 de specialiști dedicați în design web de pe tot globul. Acestea vă pot ajuta în proiectarea web, producția de conținut, SEO și marketing, configurarea domeniului și a site-ului web, construirea unui site nou sau modificarea celui existent.

Cum functioneaza: tot ce ai nevoie este să te autentifici în contul tău Wix și să mergi la Wix Arena. Apoi, trebuie să vă indicați obiectivele și tipul de servicii de care aveți nevoie. În următoarea etapă, puteți alege dintre experți locali sau mondiali. Dacă ați terminat, veți avea acces la lista de exerciții Wix împreună cu portofoliile și tarifele acestora. Ar trebui să rețineți că Wix nu reglementează politica de prețuri. Fiecare specialist își stabilește propriile rate.

Costul serviciului: piața are o caracteristică simplă pentru a permite utilizatorilor să aleagă bugetul de care au nevoie. Costul pornește de la 500 USD și poate ajunge până la peste 3000 USD, în funcție de tipul de serviciu de care aveți nevoie.

Platforme independente

Cu toate că nu toată lumea își permite să opteze pentru specialiștii Wix Arena, luând în considerare prețul, piețele și forumurile independente ar putea fi o soluție mai rentabilă. Puteți vizita site-uri web cum ar fi oDesk și caută acolo experți Wix. Principala diferență este că nimeni nu va garanta niciodată nivelul de expertiză.

Experți Upwork Wix

specialişti: platforme precum Upwork introduc experți în diverse domenii. Aici puteți găsi un web sau graficieni, codificatori, testeri, programatori, etc.

Cum functioneaza: Sistemul are un sistem simplu de navigare pentru a sorta specialiștii pe categorii, rate sau alți parametri. Veți găsi o scurtă introducere despre fiecare candidat, pe lângă unele link-uri de portofoliu. Puteți să vă uitați printr-un profil și să decideți dacă un candidat vi se potrivește bine. În acest caz, faceți pur și simplu clic pe butonul „contact” și luați legătura pentru a discuta detaliile.

Costul serviciului: prețul depinde de nivelul de expertiză. În timp ce freelancerii mai puțin experimentați pot percepe de la 20 la 45 dolari pe oră, gurus-urile dedicate costă de obicei între 80 și 150 $ pe oră. Mai mult, ar trebui să rețineți că unele piețe independente percep taxe pentru serviciile lor.

Agenții de dezvoltare web cu ciclu complet

Ultima și, probabil, cea mai simplă cale este de a merge online și de a căuta o firmă de dezvoltare specializată Wix. Veți întâlni numeroase site-uri web și companii de dezvoltare. Toate acestea promit servicii excelente, deși prețul ar putea fi puțin prea mare. Principalul avantaj este că firmele de renume oferă metode Agile, ceea ce înseamnă că sunteți întotdeauna conștient de ceea ce s-a făcut începând de la prototipare până la testarea și implementarea A \ B. Cu alte cuvinte, urmați întregul proces de construire împreună cu dezvoltatorii cu șansa de a face modificări și modificări.

specialişti: o agenție cu ciclu complet înseamnă o mulțime de experți care pornesc de la designeri și codificatori până la programatori, marketeri, testeri, manageri personali, etc. a implementa.

Costul serviciului: angajarea dezvoltatorilor profesioniști este o provocare pentru portofel. De regulă, acestea oferă servicii ambalate care costă undeva între 2000 și 5000 dolari, în funcție de complexitatea proiectului. O veste bună este că prețul include de obicei depanare, întreținere și asistență după desfășurare.

Sfaturi pentru verificarea nivelului de expertiză

Wix este unul dintre cele mai puternice și totuși ușor de folosit constructor de site-uri web. Cu toate acestea, este posibil să aveți nevoie de asistență profesională la un moment dat al vieții și evoluției site-ului dvs. În timp ce platforma a fost proiectată în principal pentru începători și începători, este dificil să definească nivelul de expertiză al unui anumit candidat. Trebuie să luați în considerare mai multe aspecte vitale, de la valoarea justă la portofoliu, experiență, creativitate etc..

1. Exclusivitate și creativitate

A opta pentru un designer web doar datorită anilor de experiență nu este o idee bună. Trebuie să fiți 100% sigur, el sau ea este capabil să stabilească o abordare estetică și inovatoare a sarcinilor mundane. Se presupune că un expert are un cadou natural atunci când vine vorba de a pune forme, culori și coduri. Portofoliul nu spune întotdeauna adevărat despre candidat. Simțiți-vă liber să aflați următoarele:

 • Ani de experienta.
 • Educație și universitate.
 • Proiecte anterioare ale agențiilor.
 • Surse de inspirație.
 • Abordări la finalizarea unei sarcini.
 • Experiență în lucrul cu Wix.

2. Competența digitală

Timpurile Photoshop sunt aproape dispuse în timp ce pe web apar noi software-uri la modă și avansate. Cu cât mai multe instrumente un designer web poate utiliza mai bine pentru site-ul dvs. web. Competența software poate fi factorul cheie. Nu ezitați să puneți întrebări despre:

 • Programe și software utilizate de candidat.
 • Numărul de proiecte Wix finalizate cu succes.

3. Nivel de productivitate

Fiecare utilizator caută o persoană care să poată îndeplini termenele și să îndeplinească un nivel decent de încredere. Eficiența este problema pe care o căutăm cu toții. Un expert Wix perfect ar trebui să poată:

 • Gestionează mai multe proiecte simultan.
 • Urmăriți timpul și respectați termenele.
 • Oferiți mijloace suficiente pentru ca clienții să rămână în legătură.

În unele cazuri, este posibil să negociați și condițiile de marketing și legislația pentru a evita încălcarea dreptului de autor în cazul în care site-ul dvs. web este cu adevărat unic și uimitor..

Linia de jos

Experții Wix vă pot ajuta să construiți un site nou de la zero precum și actualizați paginile deja existente, creați noi elemente etc. Trebuie să fiți sigur că aveți nevoie de asistență. Dacă da, există mai multe modalități simple de a găsi un bun profesionist la bugetul dvs..

O cale de a găsi un expert Wix ar putea fi descurajantă dacă nu folosiți unele surse dovedite precum Wix Arena. Rezultatul activității experților va depinde total de calificarea acestora. Optarea pentru hub-uri freelance ar putea fi o soluție mai ieftină. Pe de altă parte, nimeni nu va garanta suficient nivel de expertiză. Angajarea agențiilor de dezvoltare web cu ciclu complet este bună pentru cei cu bugete nelimitate. Cu toate acestea, în acest caz, ar trebui să fiți gata să plătiți pentru fiecare actualizare sau modificare suplimentară. În plus, chiar și modificări ușoare ar putea dura mult timp.

Wix Arena arată ca o opțiune mai bună printre toate variantele disponibile, deoarece toți specialiștii au experiență în lucrul cu platforma și sunt capabili să finalizeze diverse sarcini, de la crearea site-urilor clasice până la soluții avansate de personalizare.

Angajați un expert Wix acum

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map