Cum să aflați gazduirea site-ului web

Cum să aflați gazduirea site-ului web


Te confrunți cu necesitatea de a afla ce folosește găzduirea unui site web? Motivele pentru a defini acest lucru pot diferi. S-ar putea să doriți să aflați mai multe despre proprietarul unei platforme concurente, statisticile sale și parametrii funcționali care afectează performanța și fluxul de trafic. De asemenea, s-ar putea să vă confruntați cu necesitatea de a vă plânge de gazda site-ului din anumite motive, mai ales dacă pune riscul propriului proiect.

Conștientizarea a anume furnizor de hosting poate fi util, de asemenea, dacă sunteți în căutarea unui serviciu de încredere cu care să vă găzduiți site-ul. În acest caz, puteți alege un site web cu caracteristici bune pentru a afla în continuare gazda sa. Oricum, găzduirea fiabilă și durabilă este una dintre modalitățile sigure de a stabili o prezență web bună pentru proiectul tău. De asemenea, simplifică în mod special sprijinul și promovarea în continuare a proiectelor. Un alt motiv serios pentru a detecta găzduirea unui site web este atacurile periodice de spam care pot duce la furtul de conținut. În cele din urmă, este posibil să fiți curioși să explorați opțiunile de găzduire disponibile înainte de a-l alege pe unul dintre dvs..

Indiferent de motivele pe care le aveți pentru a afla ce găzduiește acest site sau acel site, există mai multe modalități dovedite pentru a face acest lucru:

 1. Prin utilizarea serviciilor speciale.
 2. Pe adresa IP de domeniu.
 3. Pe server de nume de domeniu.

Toate variantele sunt destul de eficiente, dar prima a obținut recunoașterea utilizatorului ca cea mai simplă și cea mai rapidă soluție. Există multe servicii de detecție de găzduire de site-uri web, dar toate au aceeași misiune: a ajuta utilizatorii să afle gazda site-ului în mai puțin de nici un timp.

În cele mai multe cazuri, tot ce trebuie să faceți este să furnizați numele domeniului a site-ului web de care sunteți interesat și așteptați până când sistemul îl analizează și generează rezultatul. Este foarte ușor și rapid pentru toată lumea și nu necesită cunoștințe de codificare. Să aruncăm o privire la unele dintre cele mai populare și eficiente servicii pe care le puteți utiliza pentru a defini gazda site-ului.

1. Servicii pentru detectarea gazdei site-ului web

VERIFICARE DE ACASARE

hostingchecker

Checker Checker – este un serviciu de detecție de găzduire bazat pe web care oferă instrument de căutare profesională pentru a asigura rezultatele cele mai precise și dovedite. Sistemul face posibilă aflarea celor mai cruciale informații despre site-ul web, care se află în analiză. Parametrii analizați și verificați includ informații generale despre gazdă, Alexa Rank, verificator de site-uri online / offline, rangul paginii Google, informații privind lista neagră IP a domeniului, viteza medie a timpului de încărcare, urmărirea statisticilor sociale etc. Hosting Checker folosește următoarele instrumente:

 • Instrument de căutare de găzduire site-uri web – trebuie doar să introduceți numele de domeniu direct pe site-ul web și serviciul își va căuta găzduirea printre peste 5000 de furnizori enumerați în baza sa de date;
 • Instrument de căutare a adreselor IP de găzduire web – permite obținerea de informații detaliate despre gazda web, adresa IP și eventuala includere în lista neagră IP;
 • Instrument de urmărire a locației site-ului web – vă permite să aflați locația site-ului dvs. web sau domeniul său;
 • Detector de domeniu Whois și Age – instrumentul care definește vârsta domeniului și caracteristicile sale majore SEO, precum și datele sale Whois.

După analizarea site-ului web, sistemul generează rapoarte detaliate care conțin toți parametrii cruciali și datele site-ului. Puteți vizualiza rapoartele online, dar este posibil să le descărcați ca fișiere PDF pentru o comparație suplimentară.

Aflați gazda site-ului

DETECTOR DE ACASARE

hostingdetector

Detector de găzduire – este un alt serviciu de detector de hosting popular, care permite identificarea găzduirii site-ului web în doar câteva secunde. Trebuie doar să introduceți numele de domeniu sau adresa URL a proiectului dvs. și să activați procesul de căutare. Sistemul va analiza rapid site-ul web, căutând găzduirea acestuia într-o bază de date bogată.

După finalizarea analizei, sistemul va furniza informații despre furnizorul de gazdă, țara în care numele de domeniu este înregistrat și datele WHOIS. Acesta este unul dintre cele mai ușoare servicii pe care le puteți găsi acolo și este, de asemenea, absolut gratuit și inteligibil pentru toată lumea.

Detectați găzduirea site-ului web

VERIFICATOR DE ACASARE

duplichecker

Verificator de gazduire de domenii – este un sistem care face posibilă descoperirea cine găzduiește un anumit site web. Sistemul este un instrument SEO, care vă permite să analizați și să vizualizați informații specifice despre diferite site-uri web. Aceste informații includ, în general, adrese IP, servere de nume, gazde etc. Ca un serviciu online gratuit, Domain Hosting Checker vă permite să introduceți și să analizați până la 10 URL-uri simultan, economisind astfel efortul și timpul. Serviciul gratuit nu necesită nicio instalare preliminară și, prin urmare, generează rezultate în câteva secunde. Chiar și noii pot folosi cu ușurință – atât de simplu și de înțeles!

Există multe motive care vorbesc în favoarea utilizării Domain Hosting Checker. Pentru început, acesta este serviciul avansat și autentic alimentat de Dupli Checker – sistemul care oferă o gamă largă de instrumente SEO gratuite, care fac posibilă îmbunătățirea pozițiilor motorului dvs. de căutare. În al doilea rând, rezultatele generate de sistem sunt de încredere și dovedite. Instrumentul este de asemenea extrem de simplu și durează câteva secunde doar pentru a afla rezultatul. În cele din urmă, furnizează date cuprinzătoare cu privire la găzduirea site-urilor web și adresa IP a acestuia. Este exact ceea ce aveți nevoie de fapt!

Verificați Găzduirea site-ului web

MICI INSTRUMENTE SEO – VERIFICAREA HOSTULUI WEB

smallseotools

Verificatorul de gazdă a site-ului web – este un serviciu de detecție de găzduire condus și alimentat de Small SEO Tools. Sistemul este gratuit pentru toată lumea și face posibilă descoperirea gazdei din spatele unui anumit site web. Pentru a utiliza verificatorul, trebuie doar să accesați site-ul, să introduceți adresa URL a site-ului care vă interesează și apoi să faceți clic pe butonul „Verificați gazduirea”. Nu va trebui să aștepți rezultatele mult timp – acestea vor fi furnizate imediat. Verificatorul de site-uri funcționează excelent pentru noii proprietari de site-uri web, care explorează piața, căutând furnizori de încredere care pot asigura rezultate de calitate și garanție de funcționare. Nu este necesar să vă înscrieți pentru acest serviciu – este gratuit și disponibil în orice moment al zilei la cererea dvs..

Aflați Găzduirea site-ului web

2. Cum să verificați gazduirea site-ului web prin adresa IP

Indiferent dacă sunteți un utilizator conștient de codificare sau nu, puteți încerca să vă dați seama de gazda site-ului dvs. prin adresa IP. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să introduceți „ping site.com” (sau orice alt domeniu de care sunteți interesat) în linia de comandă și memorați (sau pus jos) combinația de numere afișată în răspuns. Acesta va fi IP-ul site-ului dvs. web. Introduceți-l după https://whois.domaintools.com/ linie pentru a vedea contactele furnizorului de hosting și informații despre acesta. Este destul de ușor și rapid.

DomainTools

3. Cum să aflați gazda site-ului web după domeniul serverului de nume

Un alt mod simplu de a detecta găzduirea de site-uri web este prin serverul de nume (NS) domeniu. În acest scop, accesați https://whois.domaintools.com/ site-ul web și introduceți numele de domeniu al site-ului, care este în analiză. Apoi faceți clic pe butonul Căutare și așteptați rezultatul.

Răsfoiți „Înregistrarea Whois” în linia „nserver:” a paginii de testare. Domeniul principal al liniei NS este furnizorul de găzduire. Apropo, această variantă este una dintre cele mai rapide opțiuni și funcționează excelent și pentru site-urile web găzduite pe serverele virtuale.

Linia de jos

Efectuarea de cercetări despre concurenții dvs. de nișă este unul dintre aspectele de top ale marketingului de succes. Detectarea furnizorului de găzduire de site-uri web este primul pas pe care îl puteți face în această direcție. Informații despre gazda site-ului, adresa IP, locația și alți parametri tehnici vă vor fi la îndemână, atunci când alegeți gazda pentru propriul proiect..

Există mai multe modalități eficiente de a afla furnizorul dvs. de găzduire de site-uri web, dar utilizarea serviciilor speciale revizuite în articol este încă soluția cea mai preferată.. Serviciile de detecție de găzduire a site-urilor web vă vor oferi o perspectivă bună asupra furnizorului de găzduire web și a parametrilor săi necesari. Puteți utiliza în continuare aceste informații, în timp ce comparați gazdele în funcție de clasament, performanță, locație geografică, fiabilitate, rating de încredere și alți parametri esențiali. Aceste aspecte vor deveni cruciale atunci când luați decizia finală cu privire la alegerea celei mai bune gazde care să răspundă nevoilor dvs..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map