Spørsmål du må stille når du ansetter en nettdesigner

En eier av en liten bedriftsguide for å ansette en profesjonell webdesigner og hvilke spørsmål du må stille mens du ansetter. Hvordan intervjue en nettdesigner.


En guide til profesjonell webdesign

I vår forrige artikkel dekket vi de beste stedene å finne en nettdesigner. I denne artikkelen skal vi dekke hvordan du ansetter en webdesigner og hvilke spørsmål du bør stille under ansettelsesprosessen.

La oss si at du har listet noen gode kandidater, og at du er klar til å ta neste steg og kontakte dem. Å forberede deg før du gjennomfører intervjuer vil sette deg i en bedre posisjon til å samle den informasjonen du trenger og gjøre det beste valget. Her er noen viktige spørsmål du kan stille deg før du møter eller intervjuer nettdesignere:

Contents

Spørsmål du må stille deg før du møter med en nettdesigner

Å nå ut til en profesjonell for nettdesignarbeid er et stort skritt, og det er viktig å ha en klar forståelse av dine forventninger og mål for å sikre at nettstedet ditt blir en suksess.

Ta saken i egne hender ved å stille deg spørsmålene nedenfor.

Spørsmål: Hvilken type nettsted bygger jeg?

Det er lurt å være så tydelig som mulig med visjonen din for nettstedet du ønsker å bygge. Er det et “brosjyreside” som tilbyr informasjon om din eksisterende murstein og mørtelvirksomhet? Lanserer du en e-handelsnettsted som selger produkter eller tjenester? Utvikler du et forum eller et nettsted med sosiale medier som er rettet mot et nisjepublikum?

Å kjenne til hvilken type nettsted du vil bygge, vil hjelpe deg med å velge ditt valg av webdesigner. Noen nettdesignere spesialiserer seg på e-handel, andre lager fantastiske nettsteder for å vise frem porteføljen din, eller fremhever fordelene ved konsulentfirmaet. Med dette er tankene, kan du gjennomgå arbeidet og ferdighetene til hver nettdesigner for å sikre at de passer godt til den type nettsted du ønsker å bygge.

Spørsmål: Vil jeg opprette og redigere innholdet selv eller få noen andre til å gjøre det??

Hvis du har eksisterende innhold fra presentasjoner, salgsbrev eller markedsføringsmateriell, og du bare trenger en webdesigner for å “legge det på nettet”, kan du lete etter en kandidat som passer godt til å lage et grunnleggende statisk nettsted.

På den annen side, hvis du planlegger å ha en blogg eller oppdatere innholdet på nettstedet ditt med jevne mellomrom, trenger du en webdesigner som kan hjelpe deg med å sette opp et innholdsstyringssystem (CMS) som WordPress eller Joomla.

Husk å vurdere tiden din med å lage innhold. Noen nettdesignere vil også tilby innhold som en del av tjenestene deres. Hvis du trenger innhold eller grafikk med jevne mellomrom og ikke har tid, er det nyttig å ansette en nettdesigner som kan bringe alle disse tjenestene til bordet, eller gi råd og råd om hvor du kan finne dem.

Spørsmål: Hva er målene på nettstedet mitt?

Nettsteder er mer enn pene bilder og fancy interaktive effekter, de er kraftige verktøy som er rettet mot å nå forretningsmessige mål. Du bør spørre deg selv: Hvordan skal nettstedet mitt oppnå forretningsmessige mål?

Tenk på hva du vil at folk skal gjøre på nettstedet ditt. Abonner på e-postlisten din? Eller er det å få folk til å kontakte deg med spørsmål om tjenestene dine? Kanskje driver du et e-handelsnettsted og vil at folk skal kjøpe produktene dine?

Ved å bygge nettstedet ditt med dine mål i tankene, vil du kunne vurdere dens suksess basert på harde fakta snarere enn vage forestillinger, subjektive estetiske meninger eller den nyeste nettdesign-kjeppen..

Spørsmål: Hvem er målgruppen min og hvordan kommer de til nettstedet mitt?

Før du ansetter en webdesigner, bør du tenke nøye gjennom din ideelle klient eller kunde. Nettstedets hovedmål er å være en magnet for målgruppen din, og den skal være designet for å tjene dem når de lander på hjemmesiden din.

For å forstå målgruppen din og hvordan de kommer til nettstedet ditt, kan du stille deg selv disse spørsmålene:

 • Hva er det jeg ser etter målgruppen?
 • Hvilke problemer eller behov adresserer jeg for dem?
 • Hvordan søker målgruppen min etter løsninger?
 • Hvilke svar forventer de å finne på problemene sine?
 • Hvilke meldinger vil de svare best?

I tillegg til catering til målgruppen din, vil du sørge for at nettstedet ditt presterer godt og at du har muligheten til å spore ytelsen basert på hvordan publikum oppfører seg på nettstedet ditt. Hvilke sider besøker de for eksempel? Hvor lang tid bruker de på hver side? Hvilke enheter bruker de for å få tilgang til nettstedet ditt? Å vite disse svarene vil hjelpe deg med å fokusere målene på nettstedet ditt mer og hjelpe deg å finne den rette webdesigneren til å bygge det.

Det kan være at du ikke vet svaret på alle disse spørsmålene. Det er tross alt derfor du ansetter en webdesigner, for å hjelpe deg med å få virksomheten din online. Hvis det er tilfelle, sørg for å sjekke at potensielle kandidater også tilbyr hjelp til markedsføring eller kan peke deg i riktig retning for å finne svar.

Spørsmål: Hvordan planlegger jeg å føre trafikk til nettstedet mitt?

Når du har identifisert målgruppen din, må du fortsatt få dem til å besøke nettstedet ditt. Internett er et støyende sted, og du trenger en strategi for å kutte gjennom støyen og fange folks oppmerksomhet. Det er ikke bare nok til å “sette nettstedet ditt online” og håpe at folk finner det, du må føre trafikk til nettstedet ditt på en jevn basis.

Her er noen spørsmål som hjelper deg med å guide planen din for å føre trafikk til nettstedet ditt:

 • Hvordan vil folk lære om nettstedet mitt?
 • Hvilket innhold vil jeg tilby for å holde dem engasjert og holde dem tilbake?
 • Kan jeg gjøre det selv, eller vil jeg trenge hjelp fra en nettpersonell for å drive trafikk?

Når du utvikler et klart bilde av målgruppen din, og hvordan du kan fange oppmerksomheten og henvise dem til nettstedet ditt, begynner planen for å oppnå nettstedsmålene dine å bli tydeligere, og du er forberedt på å ha en mer produktiv diskusjon med en webdesigner.

Her igjen, det er ikke sikkert du vet hvordan du får trafikk til nettstedet ditt. Det er OK også. Det er bare en ting til å huske på ansettelsesprosessen. Se etter en nettdesigner som kan hjelpe deg med å lede trafikk til nettstedet ditt eller konsultere for å hjelpe deg med å finne ressursene du trenger.

Spørsmål: Hva er budsjettet mitt?

Det er sannsynlig at “Hva er budsjettet ditt?” er et av de første, om ikke det første, nettdesignerne kommer til å stille når du først nærmer deg dem. Det er bedre å spørre deg selv på forhånd og være bedre forberedt når du møter en webdesigner om å bygge nettstedet ditt.

Når du har bestemt målene for nettstedet ditt, må du sette av et budsjett. Med andre ord, hvor mye er du villig til å investere for å nå disse målene? Ikke bare gir dette god forretningssans, det holder deg også jordet når du diskuterer nettstedsfunksjoner med en nettdesigner. For eksempel, hvis du har et budsjett på under 5000 dollar, og ber om en fullverdig nettbutikk, blogg og tilpasset design, spør du sannsynligvis for mye.

Å holde realistiske forventninger til budsjettet, målene på nettstedet ditt og hvor det passer inn i planene for bedriften din, vil bidra til at den første samtalen med en nettdesigner går bra.

Spørsmål: Les jeg nøye gjennom informasjonen på kandidatenes nettsteder?

De fleste nettdesignere og nettbyråer legger ut masse informasjon på sine nettsteder som kan være uvurderlige for deg. Her er noen få ting du kan lære bare ved å bla gjennom nettstedene deres:

 • Tjenester de tilbyr
 • Onboarding prosess for klienter
 • Prosjektstyringsprosess og verktøy
 • Tidligere og nåværende kunder
 • Portefølje av arbeid

Spørsmål å stille en nettdesigner under intervjuprosessen:

Etter å ha gjennomgått spørsmålene ovenfor for å forberede deg, er neste trinn å sette opp intervjuer med webdesignere. Som eier av en liten bedrift er du kjent med å gjennomføre intervjuer og møter, både personlig og eksternt. Å ha en liste med gjennomtenkte spørsmål er nøkkelen til et vellykket intervju.

Imidlertid kan det tekniske og sjargongfylte språket på noen spesialiserte nettdesign- og utviklingsnettsteder gjøre det utfordrende å lage en liste over gode spørsmål, også for noen som er kjent med å gjennomføre intervjuer..

For å gjøre ansettelsesprosessen mer produktiv har vi samlet de viktigste spørsmålene du kan stille når du intervjuer nettdesignere:

Spørsmål: Hvilke tjenester tilbyr du?

Det er godt å kjenne hele spekteret av tjenester en nettdesigner tilbyr før du ansetter dem. Noen webdesignere tilbyr bare webdesign og tilbyr ikke backend-utvikling eller kodingstjenester. Andre kan tilby tilleggstjenester som webhotell, søkemotoroptimalisering (SEO), betaling per klikk (PPC) markedsføring, nyhetsbrev via e-post og mer.

Selv når du ser disse tjenestene oppført på en nettdesigners nettsted, er det fortsatt verdt å stille spørsmålet. Du kan utføre ytterligere aktsomhet ved å spørre om alle tjenestene deres, fra design til SEO, utføres av samme profesjonelle eller av et team av eksperter. Det siste alternativet kan være mer ønskelig for et høykvalitetsresultat. Selv om mange nettdesignere er i stand til å bruke noen få forskjellige hatter, er det vanskelig for enhver person å være ekspert på en lang rekke felt.

Spørsmål: Hva er din erfaring med min bransje på en skala fra 1 til 10??

Noen webdesignere eller nettbyråer spesialiserer seg på å bygge nettsteder for bestemte typer virksomheter, for eksempel restauranter, advokater eller bilreparasjoner. Å ansette en nettperson som har erfaring med å jobbe i din bransje kan gi verdi til prosjektet ditt: de vet funksjonaliteten nettstedet ditt trenger og hvordan de kan implementere det, de kjenner målgruppen din og hva de leter etter, og de vet hvem konkurrentene dine er og kan hjelpe deg med å få resultater.

Én ting å være forsiktig med her, når et nettsteddesignfirma spesialiserer seg i en bestemt bransje, må du sørge for at designene ikke er for “cookie cutter”, spesielt når du vil skille deg fra konkurrentene dine. Men når målet ditt ganske enkelt er å få din mur- og mørtelvirksomhet på nettet ved å bruke de nyeste beste praksisene, er det best å velge en designer med erfaring i bransjen.

Spørsmål: Kan du vise meg det siste nettstedet som er relevant for prosjektet mitt? Kan du lede meg gjennom prosessen du brukte til å designe nettstedet?

Porteføljer er nyttige, men kan fort bli utdaterte når en designer fullfører prosjekter. Be om å se det siste arbeidet for å få et best mulig syn på dine potensielle nettdesigners ferdigheter. Enda bedre, be om å se det nyeste nettstedet de har bygget som er relevant for prosjektet ditt. Selv når de ikke har jobbet med en bedrift i bransjen din før, kan du be dem om å vise deg et nylig eksempel som er en nær match med dine mål.

Utover hvor “gode” eksemplene ser ut, kan du stille noen ytterligere spørsmål for å få en bedre forståelse av hver webdesigners tilnærming til et prosjekt:

 • Hvilke problemer løste du?
 • Hvorfor valgte du løsning X i stedet for løsning Y?
 • Hvilken prosess fulgte du?
 • Hva var målene for nettstedet?
 • Møtte du disse målene?
 • Hvordan bekreftet du at du oppfylte disse målene?
 • Kan jeg kontakte din klient for en referanse?

Q: Hva er dine kvalifikasjoner?

Mange webdesignere og nettpersoner er selvlærte. Det er ingenting galt med det, spesielt når du vurderer det imponerende utvalget av gratis og betalte læringsressurser for nettstedsdesign, utvikling, online markedsføring, SEO og andre ferdigheter..

Noen nettdesignere er villige til å gå en ekstra kilometer og fullføre sertifiseringer for å bedre posisjonere seg på markedet, som pålitelige eksperter på området. Noen eksempler er Microsoft-sertifiserte utviklere og PHP-sertifiserte utviklere.

Ganske ofte sertifiserte utviklere krever høyere priser, men vær forsiktig så du får det du betaler for – i kodingsverdenen blir et anerkjent sertifikat utdatert raskt og garanterer ikke i seg selv et vellykket resultat, eller til og med at webdesigneren har kunnskap om de nyeste beste praksisene.

Spørsmål: Hvilke SEO- eller internettmarkedsføringstjenester tilbyr du?

For at nettstedet ditt skal lykkes, må målgruppen din finne deg. Dessuten må du fange oppmerksomheten og gi engasjerende innhold eller en overbevisende grunn til å besøke nettstedet ditt. For å være sikker på at nettstedet ditt vises i sosiale og søkeresultater, og skiller seg ut fra mengden, må det kodes riktig og strategisk promoteres.

Spør kandidater om de har en SEO-ekspert eller en markedsføringsstrateg på nettet. Det er ikke noe poeng i å bygge et flott nettsted hvis det bare blir en håndfull besøkende hver måned.

Spørsmål: Vil du gi et detaljert forslag?

Et detaljert forslag fra webdesigneren din kan hjelpe deg med å forstå hver tjeneste de tilbyr og de tilhørende avgiftene. Det er et godt tegn når din potensielle nettdesigner eller nettbyrå stiller mange spørsmål om bedriften din og kundene dine. Gode ​​forslag er basert på et godt grep om forretningsbehovene dine og er rettet mot å tilby løsninger som tilfredsstiller disse behovene.

Sørg for å stille noen avklarende spørsmål om forslaget. Hvis du gjør det, reduseres risikoen for at ubehagelige overraskelser dukker opp som kan bringe suksessen til prosjektet senere i veien..

Spørsmål: Vil du gå gjennom det eksisterende nettstedet mitt før du begynner å jobbe med det nye nettstedet mitt?

Når du har en eksisterende side på plass, er det å forstå hva som gjør og ikke fungerer for deg, et godt utgangspunkt for utviklingen av et nytt nettsted. Hvis svaret som din webdesigner gir er et rungende “Ja!”, Er det en god indikasjon på at de vil benytte seg av leksjonene du har lært, og unngå feil du har gjort med det nåværende nettstedet ditt.

Dine innspill i vurderingsprosessen vil også være veldig viktige. Hvis du planlegger nettstedet ditt, hva er grunnene til å gjøre det? Jo mer spesifikk du kan være om hvorfor nettstedet ditt trenger en oppdatering, jo lettere vil det være for en nettdesigner å forstå forretningsbehovene og nettstedmålene dine.

Spørsmål: Hvor lang tid vil det ta å fullføre nettstedet mitt?

Ethvert forslag til nettstedet du mottar, bør inneholde en estimert tid for fullføring. Kvalitet på webdesign tar tid og travle designere har ofte andre kunder. Tidslinjer for nettdesign kan endres etter hvert som kravene endres, slik at ferdigstillelsesdatoen din kan bli skjøvet tilbake fra det opprinnelige estimatet. Dette er en annen grunn til at det er viktig å ha et tydelig bilde av hva du vil oppnå med nettstedet ditt.

Det er viktig å forstå at et nettsted aldri er “fullført”. Etter lansering vil det være justeringer for å gjøre i henhold til hvor mange som besøker nettstedet, hvor mange av dem som kommer tilbake, hvor mange besøkende som abonnerer på e-postlisten din eller klikker på Legg til i handlevogn-knappen, og tilbakemeldingene du får fra besøkende og andre interessenter som produktleverandører.

Selvfølgelig vil du starte nettstedet ditt så snart som mulig, men å forhaste prosjektet vil ikke hjelpe. For å sikre et vellykket resultat er det lurt å engasjere seg i prosjektet så mye du føler deg komfortabel, samarbeide med webdesigneren din: dele din forretningsekspertise og kunnskap om kundene dine, tilby konstruktiv tilbakemelding og gi grafikk, bilder eller innhold webdesigneren din trenger å komme videre med prosjektet. Enhver forsinkelse fra din side med å gi denne informasjonen vil uunngåelig utsette nettstedets lanseringsdato.

Spørsmål: Vil jeg kunne utvide nettstedet mitt etter hvert som virksomheten min vokser?

Hvis du planlegger å utvide nettstedet ditt etter hvert som virksomheten din vokser, bør du vurdere dette nå. En full redesign kan være nødvendig for å legge til ny funksjonalitet hvis et nettsted ikke er utviklet med tanke på fremtiden. Sørg for at du kan legge til nye funksjoner på nettstedet ditt etter behov. Et godt eksempel her er WordPress-plattformen, som enkelt kan utvides ved å legge til nye plugins.

En annen viktig faktor du må ta i betraktning for fremtidig vekst knytter seg til webhotellet ditt. Forsikre deg om at nettstedet ditt kan skaleres for å håndtere større trafikkmengder etter behov, enten gjennom en ny hostingplan eller ved å koble den til et innholdsleveringsnettverk. Spør den potensielle utvikleren: Kan du hjelpe meg med å endre hostingplaner eller konfigurasjonen av nettstedet mitt for å håndtere mer trafikk i fremtiden? Vil du gi dette eller gi en anbefalt ressurs som kan hjelpe deg? Hvor mye vil det koste?

Spørsmål: Hvilket innholdsstyringssystem bruker du?

De fleste nettsteder er bygget ved hjelp av et innholdsstyringssystem (CMS) som skiller backend-koden fra design og innhold. Dette skal tillate deg å oppdatere innholdet på visse deler av nettstedet ditt, uten å kreve at du lærer noen kompleks nettkode.

Imidlertid er ikke alle CMS-plattformer opprettet like. Be om å se en demonstrasjon av systemet designeren planlegger å bruke. Hvis webdesigneren din bruker et proprietært CMS, må du spørre hvor enkelt det vil være å flytte nettstedet til et annet CMS. Du må vurdere hva som skjer hvis utvikleren slutter å støtte CMS eller firmaet selv går ut av drift. Forsikre deg om at webdesigneren din bruker en plattform som er allment tilgjengelig og ikke viser tegn til å forsvinne over natten – WordPress, Joomla og Drupal er alle gode eksempler på CMS-systemer du kan stole på.

Spørsmål: Vil teamet mitt kunne få tilgang til og redigere nettstedet når det er publisert?

Når det gjelder spørsmålet om CMS, vil du vite om du kan gjøre endringer på nettstedet ditt. Å stole på en designer for å oppdatere innhold kan føre til forsinkelser når du trenger å endre noe raskt. Spør hva du kan redigere når nettstedet er publisert, og sørg for at du vet hvor mye det koster hvis du trenger din webdesigner for å gjøre en endring.

Når du intervjuer potensielle nettdesignere, kan du også spørre om de gir opplæring for deg å lære å oppdatere nettstedet ditt selv. Å velge et godt CMS som eksemplene vi ga, vil gjøre det lettere å lære å oppdatere innhold selv.

Spørsmål: Tilbyr du kontinuerlig vedlikehold når nettstedet mitt er publisert? Hva om noe går i stykker? Tilbyr du noen garanti?

Programvare blir kontinuerlig oppdatert, og nye endringer av en type kode på nettstedet ditt kan påvirke andre koder, og krever ytterligere endringer for å holde alt sammen fungerer riktig.

Det er et smart trekk å spørre hva slags vedlikehold som kreves for nettstedet ditt og hvilke alternativer webdesigneren gir. Noen innholdsstyringssystemer er integrert i et spesialisert vertsmiljø som hjelper til med å minimere kundebehandlingsoppgaver ved automatisk å oppdatere nettstedet ditt.

Imidlertid bør du være forberedt på at noe skulle gå galt, for eksempel: kodebasen har feil eller sikkerhetshull som bare blir oppdaget etter lansering, oppdateringer krever ytterligere endringer i koden, eller i verste fall, nettstedet ditt blir hacket.

Vær klar over hva du forventer av nettdesigneren din under disse omstendighetene, spør hvor mye det vil koste og hvor lang tid deres støtte vil være tilgjengelig.

Spørsmål: Hvor mye koster alt?

Et av de mest avgjørende spørsmålene for bedriften din er hvor mye hele nettstedet vil koste. Prisfastsettelse er basert på mange faktorer, og hvert nettutviklingsfirma priser sine tjenester på en annen måte. Nettdesign er fremdeles en relativt ny bransje, og det er få prisstandarder. Timeplan, kontrakt og faste priser er alle vanlige. Utviklingsprosesser og plattformer varierer like mye som ferdighetsnivåene som kreves for hver. Planlegger å budsjettere flere tusen dollar for et tilpasset nettsted med grunnleggende funksjonalitet. Omfattende tilpasning inkludert e-handel vil selvfølgelig øke kostnadene. Husk når du vurderer alternativer som et nettsted av profesjonell kvalitet vil koste mer enn hva naboens nevø kan kaste sammen til en god pris.

Spørsmål: Vil jeg eie nettstedet mitt, domenet, eiendelene?

En annen kritisk bekymring for virksomheter er copyright eller lovlig eierskap til nettstedet og alle dets komponenter. Du vil ha en kontrakt på plass som tydelig skisserer eierskapet til nettstedet ditt. Denne kontrakten skal gi deg muligheten til å ta nettstedet ditt til en annen designer i fremtiden, eller legge til dine egne modifikasjoner til det, uten å pådra deg tilleggskostnader eller bøter. Å ikke ha en kontrakt for å beskytte virksomheten din vil være som å kjøpe et hus og la nøklene være i andres hender. Du vil ikke løpe den risikoen.

En annen vurdering når det gjelder copyright er eierskap til innhold, grafikk, bilder eller videoer som brukes til å bygge nettstedet ditt. Hvis disse er levert av webdesigner eller nettbyrå, hvem eier dem når nettstedet er ferdig? Har de en lisens som lar deg bruke dem på nettstedet ditt? Er det noen betingelser for deres bruk? Hvem er juridisk ansvarlig i tilfelle misbruk? Å sørge for at du har klare lisenser og bruksrettigheter for innholdet ditt, er en annen måte å sørge for at du ikke blir “låst ute” av ditt eget hus.

Spørsmål: Hva må jeg levere før arbeidet med nettstedet begynner?

Å diskutere hva du trenger å bringe til bordet vil hjelpe deg med å unngå forsinkelser i prosjektplanen og misforståelser med nettdesigneren din. Det er viktig at du har forståelse for hvilket innhold eller eiendeler du trenger å tilby.

Dette kan omfatte:

 • Kopiere
 • Bilder
 • videoer
 • logoer
 • Juridiske ting, f.eks. Vilkår og betingelser, personvernpolitikk osv.
 • Legitimasjon for pålogging til hosting-regnskapet ditt (hvis du har å gjøre med vertsselskapet)
 • Premium plugins og temaer som du kanskje trenger å kjøpe

Totalt sett er utformingen av et nettsted et enormt prosjekt som trenger dine innspill: vær tydelig med din webdesigner om hva ditt ansvar er, og gjør ditt beste for å oppfylle din side av handelen.

Spørsmål: Kan du vise meg et av de rimeligste nettstedene og et av de dyreste nettstedene du har jobbet på?

Hvis du lanserer et lite nettsted med et standard sett med funksjoner som en adresseliste og et kontaktskjema, vil det antagelig ikke koste en arm og et bein å bygge. Imidlertid vil du fortsatt ha et kvalitetsprodukt til slutt. På den annen side kan det hende du har et stort nettsted i tankene som inkluderer e-handel og andre funksjoner, og du vil være sikker på at det ikke kommer til å koste deg mer enn det burde. Be om å se forskjellige eksempler på arbeid for å være sikker på at din nettdesigner utfører arbeid av høy kvalitet konsekvent på tvers av prosjekter, uansett hvor rimelige eller avanserte de er.

Spørsmål: Hva var de største utfordringene du jobbet med klienter, og hva gjorde du for å overvinne dem?

Nettdesigner-klientforholdet, som alle forretningsforhold, kan ha noen opp- og nedturer. Et webdesignprosjekt er et langsiktig engasjement, og både klient og webdesigner investerer mye tid og krefter i det ferdige produktet. Det kan være tidspunkter der meningsforskjeller, forsinkelser, misforståelser eller tekniske problemer setter en viss belastning på forholdet. En ting du trenger å vite er hvordan den fremtidige webdesigneren vil takle disse utfordringene. Fra svaret deres, får du forståelse av hvordan det å jobbe med den nettdesigneren vil være: hvis webdesigneren gir et negativt resultat på klienten, er det et klart rødt flagg.

Siste råd til å ansette en nettdesigner

Disse spørsmålene vil hjelpe deg med å identifisere og ansette den beste webdesigneren for bedriften din. Imidlertid er det alltid den menneskelige faktoren. Selv om du prøver å minimere risikoen for å velge feil nettdesigner, er det ingen skuddsikker måte å vite hvordan du skal samarbeide.

Gi nettprofesjonellet ditt et lite prøveprosjekt før du forplikter deg til et langsiktig webdesign- og utviklingsprosjekt. Det er et smart trekk for å sikre at forholdet fungerer for begge parter.

Konklusjon

Kommunikasjon med den potensielle nettdesigneren er nøkkelen – ikke tenk to ganger på å stille spørsmål og forvent samme grad av kommunikasjon.

Hvis du ikke føler at det er riktig match, kan du gå videre til du finner den profesjonelle Internett som passer best for bedriften din. Å ta en langsom og jevn tilnærming til å ansette en webdesigner vil spare virksomheten din tid og penger senere.

Når du er trygg på at du har tatt det riktige valget, innebærer de neste trinnene å igangsette prosjektet og starte forholdet til nettdesigneren din på høyre fot. Se tips for å jobbe med din webdesigner for å lære mer.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map