Изграждане на онлайн калкулатор

Как да създадете калкулатор за вашия уеб сайт


Наличието на уебсайт за малък бизнес изисква прозрачност, защото това търси повечето клиенти днес. Потенциалният купувач няма търпение да наблюдава ясни цифри и суми, преди да закупи конкретна стока или услуга. Това е мястото, където калкулаторите на уебсайтове изглеждат добро решение.

От една страна, те предпазват клиентите от допълнителни разходи или изневери. От друга страна, подобен подход улеснява подобряването на нивото на доверие. Един прост инструмент може да играе основна роля при установяването на вашата репутация в мрежата. Този път ще научите как да създадете калкулатор за вашия уебсайт, както и какви инструменти да използвате.

Как работи калкулатор на уебсайтове?

Някои видове бизнес изискват сложни изчисления за клиентите. Понякога тези цифри изглеждат предизвикателство, което ги кара да напуснат уебсайт в търсене на по-просто решение. В съвременния технологичен свят едва ли ще срещнете потребител с ръчен калкулатор, който да се справи с всички онези сложни цифри. Именно тук онлайн калкулаторите идват като крайно решение.

Те не изискват специални умения и улесняват посетителя автоматично да получи необходимата сума в зависимост от срока, количеството продукти или услуги или други решаващи фактори. От една страна, потребителите не трябва да се занимават с моливи и листове хартия. От друга страна, те получават ясна информация и автоматично се изчисляват данни за тях. Това е мястото, където прозрачността винаги има значение.

Кой може да има нужда от калкулатори на уебсайтове

Подобна опция се отнася главно до уебсайтове за малък бизнес и компании, опериращи в различни области. Ако се занимавате със сложни номера и клиенти, които търсят ясни отговори, вероятно представлявате някоя от следните ниши:

 • Логистиката – тя обхваща доставки и транспортни услуги от всякакъв тип. Независимо дали доставяте пакет Amazon или контейнери с пропан-бутан и суров нефт, клиентите са нетърпеливи да знаят колко струва доставката.
 • Застраховка – най-популярната бизнес област, която изисква ясни цени и автоматично изчисляване в зависимост от възрастта на клиента, условията на застраховка, таксите и т.н..
 • Кредити – кредитополучателят може да иска да изясни точните такси и такси, както и лихвата и процента на ГПР, седмичните или месечните плащания и т.н..
 • Недвижим имот – чудесна идея да добавите онлайн калкулатор, който да позволи на клиентите ви да изяснят цената на къща или апартамент в зависимост от квадратурата му.
 • Строителна индустрия – идеята е същата като в недвижим имот. Калкулаторът обаче ще изобразява крайната цена в зависимост от вида и материалите на конструкцията, размерите, строителната технология, оборудването и т.н..

Ако оставите вашите клиенти сами да изчисляват цената, те ще се чувстват по-сигурни, като имат ясни такси под ръка. Прикачен калкулатор ще свърши работа.

Какви функции трябва да има уеб калкулатор?

Ако сте нетърпеливи да подобрите степента на конверсия и да поддържате клиентите си ангажирани, трябва да имате интерактивен и лесен за използване инструмент, който не изисква специални умения или действия. Преди да изградите калкулатор за вашия уеб сайт, следете следните функции:

 • Лесно се прави – спестете време и използвайте услуги, които ви позволяват да създадете калкулатор само с едно кликване без кодиране или програмиране на която и да е страница, от която се нуждаете.
 • Ангажиращ дизайн – избягвайте плоските джунджурии и избирайте персонализирани калкулатори с персонализирани цветови теми, текстове и фигури или създайте собствен дизайн.
 • гъвкавост – изградете калкулатор с разширен списък от функции, за да продължите с изчисленията от различни видове.
 • Мобилни устройства – не забравяйте да използвате отзивчиви калкулатори, които работят добре на различни устройства, включително таблети и смартфони.

uCalc има достатъчно функционалност, за да покрие всички функции по-горе. Награденият инструмент ще ви позволи да създадете персонализиран, лесен за използване и изграждане на калкулатор само с няколко кликвания. Нека разгледаме по-подробно как може да помогне.

uCalc – Най-добрият онлайн калкулатор за всеки уебсайт

uCalc – е чудесна безплатна услуга за изграждане на калкулатори за всеки тип уебсайт, въпреки платформата или нишата. Независимо дали управлявате автомобилна, трапезарна, строителна или друга дейност, този инструмент ще ви позволи да излезете с персонализиран и гъвкав калкулатор, който предлага набор от разширени инструменти.

uCalc шаблони

Платформата е лесна за използване и не изисква специални технически умения. Многофункционалният конструктор на калкулатори изглежда е рентабилно решение за подобрена производителност на уебсайтове, SEO и ангажираност на потребителите.

Как да настроите онлайн калкулатор?

Инструментът не изисква техническа подготовка. Не е нужно да кодирате или програмирате. Платформата работи като обикновен визуален редактор. Всичко, което трябва да направите, е да изберете от набор от готови елементи и да ги комбинирате в една структура. Редакторът ви позволява да премахвате или добавяте нови плъзгачи, отметки и други елементи. След това трябва да поставите кода на джаджа на страницата, от която се нуждаете.

uCalc Editor

Потребителите могат да изберат да създадат свой уникален персонализиран калкулатор или да изберат от дузина налични шаблони. Те са предназначени за конкретни бизнес ниши. Ще намерите този, който отговаря на вашите нужди. Изберете оформление от 12 налични категории, включително недвижими имоти, услуги за доставка, индустрия за красота и т.н..

Персонализиране на онлайн калкулатор

Системата използва готови за използване таблици на калкулатор. В същото време можете да създадете свой собствен с уникален дизайн.

 • Персонализиращи се шаблони – изберете този, който харесвате, и използвайте визуалния редактор за добавяне на нови изображения, промяна на типография и т.н..
 • Режим на проектиране – ако искате да създадете свой собствен калкулатор, можете да използвате режима на проектиране, който предлага 4 основни теми, включително Minimal, Material, Bootstrap и Default. Те се предлагат с готови цветни шрифтове, които могат да бъдат променяни или модифицирани в зависимост от вашите предпочитания.
 • Отзивчив калкулатор – uCalc гарантира мобилност и лесно редактиране.

Хубаво в характеристиките на дизайна на uCalc е, че потребителите не трябва да бъдат експерти, когато променят цветове или шрифтове. Просто изберете шаблон, добавете изображения и калкулаторът да изпълни дизайна на вашия уеб сайт. Освен това всички елементи, оформления и блокове са защитени от авторското право на платформата.

uCalc Редактор на формули

Какво може да направи калкулаторът на уебсайтове?

uCalc предоставя още повече функции извън кутията, които може да очаквате. Освен основни формули и системи за предоставяне на ясни отговори на клиентите, той се гордее с усъвършенстван набор от функции, осигуряващи SEO дружелюбност в допълнение към маркетингови, промоционални и инструменти за придобиване на потребителите..

uCalc код

 • Системни сигнали – ще получавате известие всеки път, когато се появи нова поръчка. В същото равенство можете да изпращате персонализирани съобщения до клиентите си.
 • SEO ефективност – платформата улеснява планирането на бюджета и насочването на нискочестотни заявки. В същото време можете да проследявате поведението на потребителите в детайли, подобрявайки цялостната ефективност и резултатите от уебсайта.
 • Просто споделяне – кодът на джаджата може да се прилага за всяка от страниците на вашия уебсайт. Освен това вие сте свободни да споделяте връзките на калкулатора в платформите за социални медии, както и по имейл или месинджъри. Това ще доведе до шофиране на клиенти, готови да направят покупка. С други думи, вие генерирате готови оферти.
 • Промоция и маркетинг – системата улеснява фината настройка на калкулатора чрез добавяне на автоматизирани отстъпки в зависимост от вида или категорията на продукта. Потребителите могат свободно да използват ценови тагове, такси и специални такси без помощта на програмиста.
 • Обработка на поръчки – можете да събирате плащания директно, като интегрирате опциите за плащане с вашия калкулатор. Системата генерира отчети и статистически данни за направените покупки и поръчки. Тя може да бъде интегрирана с уебсайта CRM.

uCalc цена

uCalc предлага четири основни плана с безплатния пакет за влизане. Всеки план има списък със специфични характеристики. Безплатна оферта може да бъде добро решение само да тествате как работи системата, тъй като тя не разполага със специални опции или възможности като интеграция в CRM, обработка на плащания, споделяне на връзки и т.н. Всички тези възможности ще намерите в следните планове:

 • Основен струва $ 3,20 на месец за до 5 проекта с всички основни функции, но без чат поддръжка.
 • стандарт струва 8 долара на месец за до 15 проекта с над 1 000 имейл и 10+ SMS известия.
 • професионалист струва 19,20 долара на месец за неограничени проекти, разширени функции и поддръжка за чат.

Долния ред

Наличието на калкулатор на вашия уебсайт ще увеличи процента на реализация и ще подобри ангажираността на клиентите. Един прост инструмент ще направи вашия уебсайт да изглежда по-доверен в очите на потенциалните потребители.

uCalc е отлично решение за прикачване на персонализиран калкулатор към вашия сайт. Той е лесен за използване, изграждане и персонализиране. Той предлага и достъпни планове в допълнение към безплатен пакет. Едва ли ще намерите по-изгодно решение за повишаване на производителността и продажбите на уебсайтове.

Опитайте uCalc безплатно

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map