Adobe Muse לעומת WordPress
Adobe Muse ו- וורדפרס הם שני בוני אתרים פופולריים שתוכננו למעשה עם אותה מטרה, והיא לאפשר לאנשים ליצור אתרים מקצועיים מאפס. עם זאת, שתי הפלטפורמות מתנגדות זו לזו בכלים לבניית אתרים רכים שהם מספקים.
הם קובעים גישות שונות בכל הנוגע לנוחות השימוש, גמישות, עיצוב וכו ‘. יחד עם זאת, שני הכלים דורשים רמות שונות של רקע טכני..
Contents
תמונת מצב מהירה:
Adobe Muse מגיע ככלי לעיצוב אתרים שולחני הזמין הן ל- Windows והן ל- Mac. זה מושלם עבור מקצוענים מסורים ומנוסים אשר להוטים לעבוד ללא קוד. המערכת הושקה תחת באנר אדובי ומאפשרת ליצור אתרי אינטרנט פונקציונליים מאוד ואותם קשורים. יתר על כן, הפלטפורמה טובה למפתחים הזקוקים לשיתוף פעולה עם מפתחים כדי לעבוד כצוות. הבעיה העיקרית עם Adobe Muse היא שהיא כבר לא נתמכת. משתמשי Creative Cloud לא יגיעו עוד לתמיכה של CC לאחר מאי 2020.
וורדפרס הוא מכשיר בניית האתרים הפופולרי ביותר בעולם שמקל על יצירת כל סוג אתר למשתמשים ללא רקע טכני. למרות שזה עשוי להזדקק לזמן רב כדי לשלוט, תמצאו את זה פשוט מאוד לעבוד בתוך לוח המחוונים האינטואיטיבי. יתר על כן, למשתמשים תהיה חופש התאמה אישית או שילוב בלתי מוגבל בזכות יישומונים, תוספים או שירותי צד שלישי אינסופי שהם עשויים לחבר בצורה חלקה..
וורדפרס עדיין תהיה בחירה טובה יותר שכן Adobe Muse כבר לא תספק עדכוני מערכת או תמיכה טכנית. מצד שני, מי שכבר יש את הפלטפורמה עשוי להמשיך להשתמש בו. במקביל, זה עדיין זמין להורדה. מסיבה זו, אנו כאן כדי להשוות ולעמוד בניגוד לשני בוני אתרים המוכרים היטב.
1. קלות שימוש
Adobe Muse. ממש כמו שאר המוצרים שמספק מפתח זה, מוזה לא כל כך פשוטה. זהו כלי מקצועי, שיהיה מובן בתחילה עבור אותם משתמשים, שכבר עבדו בפוטושופ או באילוסטרייטור ברמה המתקדמת.. זה לא סוד שלכל תוכנות אדובי יש ממשק דומה, השונה זה מזה לפי מערך הכלים למילוי המשימה העיקרית.
משתמשים, המודעים לדקויות הממשק, ישלטו עליו בקלות, בעוד שהמצטרפים יצטרכו להקדיש זמן כדי להשתמש בהם כראוי. לא קל להבין את אופן השימוש בו ללא הכנה מקדימה.
אם אתה מעצב, תרגיש בנוח כאן. במידה מסוימת, מוזה דומה לפוטושופ, שבה אתה יכול לצייר את פריסות האתר. למרבה המזל, המוצר כבר פופולרי וניתן למצוא טונות של הדרכות ברשת בימינו.
תצטרך בערך חודש כדי ללמוד את המערכת מאפס ולבחון את מגוון האפשרויות שהיא מציעה.
עם זאת, תוכלו ליצור אתר בעוד מספר ימים לאחר בחינת השירות. עם זאת ראוי לציין כי Muse בדרך כלל לא משמש ליצירת אתרים פשוטים. ישנן מערכות אחרות המיועדות למטרה זו.
Adobe Muse אמור לשמש את אלו מכם, המעוניינים ליצור פרויקטים חזקים ויש להם מספיק זמן לשלוט במערכת. זו הסיבה, אנו מדגישים כי בדיקה שטחית של המערכת לא תספיק בכדי לממש את הפוטנציאל של תוכנה חזקה זו. ברוב המקרים נדרש חודש בערך כדי להגיע למטרה.
בדרך כלל, די קל להתרגל למוזה. הממשק נראה מסובך ממבט ראשון בלבד. זה מובנה מבחינה לוגית. לאחר שבדקת את כל הניואנסים פעם אחת, לא תשכח אותם. זה דומה לרכיבה על אופניים. המוצר מיועד לשימוש קבוע.
לא הגיוני לשלוט במוזה רק לבנות אתר פרומו. זוהי פלטפורמה פוטנציאלית עבור מעצבי אתרים, המעוניינים להשיג את ההכנסות.
וורדפרס. CMS המזוהה התפתח עם הזמן. זה שיפר את מערכת עריכת התוכן שלה והקל על היצירה של דפים, מאמרים, קטגוריות חדשות וכו ‘. כמובן, זה לא פשוט כמו שימוש בפלטפורמת WYSIWYG, מכיוון שמצטרפים חדשים עשויים להזדקק לזמן מה כדי להבין כיצד המערכת עובדת. אבל ברגע שהבנתם את סוגיות הליבה, ההתמודדות עם לוח הבקרה של וורדפרס תהיה חתיכת עוגה.
WP למתחילים
לוח המחוונים מכיל את כל הכלים הדרושים שנמצאים בסרגל הצד השמאלי שלך. כאן יש לנו הכל, החל מהגדרות כלליות ועד הופעות, תוספים וכו ‘. החדשות הרעות הן שתצטרכו להוסיף, להגדיר ולעדכן בעצמכם את כל התוספים. החדשות הטובות הן שתהליך הוא ללא 100% טרחה. המערכת תזכיר לך אוטומטית את כל העדכונים החדשים הזמינים. יצירת דפים היא גם פשוטה מאוד בזכות עורך תוכן מעודכן שמציע מספר אלמנטים בעמוד להוסיף. אתה יכול להכניס סרטונים, למקם תג “קרא עוד”, להוסיף תמונות, טקסטים, כותרות ועוד. וורדפרס מגיעה עם עריכה מקוונת מהירה וקלה.
WP למען המקצוענים
מלבד תכונות בסיסיות וכלי עריכת תבניות, CMS מציע גישה מתקדמת לאתרי CSS / HTML. קודאים מקצועיים או מעצבי אתרים אינם צריכים עדיין לעצב או לפריסות מותאמות אישית. הם עשויים להשתמש בכישורי הקידוד שלהם כדי ליצור כל סגנון או עיצוב אתר שהם צריכים.
Adobe Muse לעומת WordPress: וורדפרס נראית תכליתי יותר מבחינת קלות השימוש. זה מתאים למשתמשים מנוסים וגם למתחילים חדשים בעוד אדובי מוזה מתמקדת יותר במעצבים מקצועיים. יתר על כן, עבודה עם Adobe Muse דורשת הורדה נוספת בעוד WordPress היא מערכת CMS המאפשרת לך ליצור אתרים מקוונים ללא תוכנה נוספת.
2. תכונות וגמישות
Adobe Muse. התוכנה מיוצגת על ידי הממשק, בו תוכלו לצייר פריסת אתר, להכניס תמונות, טקסטים, כפתורים, תפריטים, להוסיף אפקטים מגוונים וכו ‘. לאחר השלמת הפרויקט תוכלו לשמור את קודו במחשב או להעלות אותו לאירוח דרך ערוץ ה- FTP המשולב כבר מההתחלה.
Muse חושף את עצמו ביעילות כאשר עובדים על פיתוח דפי נחיתה, אך תוכלו גם ליצור אתרי פרומו ותיקים. כתוצאה מכך היא מאפשרת ליצור אתרי אינטרנט קטנים ורב-עמודים עם עיצוב פרטני.
המוזרות של המערכת היא שלא תהיה לך כאן לוח מחוונים מקוון. יש לבצע את כל שינויי הפרויקט בתוכנית, עדכון הדף דרך ה- FTP לאחר מכן. עם זאת, זה לא כל כך קשה.
העיקרון נותר זהה שנצפה בעת עבודה עם לוח המחוונים של הדפדפן, אך כשמדובר ב- Muse, נקודת הבקרה שלך תמצא מחוץ לדפדפן. היתרון הוא בכך שתוכל לשמור את הפרויקטים שלך בכל ענן או להעלות אותם לאירוח החינמי. המשמעות היא שתוכלו להתאמן הרבה מבלי לשלם עבור האירוח והדומיין.
כדאי להזכיר שתוכלו ליצור דפי אינטרנט מגיבים ואלו המגיעים עם רוחב קבוע. אפשרויות קידום אתרים הן סטנדרטיות – מטא-תגיות, כותרות, לחצני רשת חברתית, יצירת Sitemap.xml והגדרת Google Analytics לאיסוף הסטטיסטיקות..
ניתן גם ליצור חנויות מקוונות קטנות עם Muse – המערכת תומכת כברירת מחדל בעסקאות PayPal. ווידג’טים נוספים יתרמו למראה המושך של חזיתות החנות.
עם זאת, אנו לא ממליצים להשתמש בתוכנה זו כדי ליצור פלטפורמות מסחר אלקטרוני משתי סיבות פשוטות: יהיה עליכם לעשות הכל ידנית ואין אפשרות לעדכן תוכן דינמי. זה מסובך ולא נוח.
בסך הכל, מספיק במוזה כדי ליצור עיצובים מרשימים של דפי אינטרנט. בשילוב פוטושופ, העורך המקומי תורם לערעור החזותי של כל פרויקט, ללא קשר לרמת המורכבות שלו. אתה רק צריך ללמוד להשתמש בזה.
וורדפרס. פלטפורמת CMS עצמה אינה מציעה תכונות ספציפיות. עם זאת, מדובר בתוכנת קוד פתוח, מה שאומר שאתה חופשי לשלב כל שירות של צד שלישי, להשתמש בכל נושא או תוסף התואם ל- WP. מאפייני המפתח הם כדלקמן:
- בחירה אינסופית של תוספות – פשוט עברו לקטע “תוספים” בלוח המחוונים של ה- WP וחפש את הווידג’ט הדרוש לך. רשימת התוספים היא אינסופית. כאן יש לך טפסי קשר, כלי שיווק בדוא”ל, מערכות נגד דואר זבל, מכשירים אנליטיים, תוספים לאופטימיזציה של SEO, גלריות ועוד. ככלל, התקנת התוספים היא פשוטה מאוד אם כי עדיין עליך לטפל בעדכונים שלהם באופן ידני.
- שילוב ללא טרחה – בין אם אתה צריך לשלב את Google Analytics או לחבר את האתר שלך לחשבון MailChimp שלך, תצטרך להשלים מספר שלבים קלים.
- WooCommerce – אתרי וורדפרס כוללים תכונה מסחר אלקטרוני בסיסית מובנית, הניתנת לשימוש בחינם. כמובן, חבילה בחינם לא תאפשר לכם ליצור חנות דיגיטלית צומחת. יחד עם זאת, עדיין תוכלו להקים חנות פשוטה ללא טריקים טכניים מיוחדים.
- אתרי אינטרנט ידידותיים לקידום אתרים – תוספים זמינים מאפשרים לך לשפר את דרגות SEO באתר שלך על ידי יצירת מאמרים ידידותיים לקידום אתרים, מטא כותרות ותיאורים. המערכת מאפשרת לך לציין תכונות תמונה מיוחדות, לערוך כתובות URL, ליצור כותרת ותיאור SEO לאתר, לציין מילות מפתח להתמקד, ליצור טקסטים קריאים ועוד.
Adobe Muse לעומת WordPress: Adobe Muse ממוקדת יותר באספקת מכשירים לעיצוב אתרים ליצירת אלמנטים וחתכים. וורדפרס נראית מגוונת יותר מבחינת התאמה אישית ואפליקציות שיכולות לגרום לאתר להיראות ידידותי יותר ומרתק למשתמשים, כמו גם לקדם את הפרויקט שלך באופן מקוון..
3. עיצוב
Adobe Muse. תוכנה זו היא בעצם עורך גרפי מתקדם, שיש להשתמש בו ליצירת פריסות אתר. זו בחירה נחמדה לעצב תבניות מאפס (ראה דוגמאות מוזה).
תוכלו לבחור גודל עמוד אינטרנט, לסמן אותו, להוסיף כל אלמנט שתרצו (חתימות, כפתורים, כרטיסיות, חסימות טקסט, טפסים, תפריטים, סליידרים, קטעי וידאו, אפקטים וכו ‘) ולהתאים אותם בהתאם לצרכים שלכם. אין כאן גבולות. אלו מכם, שעבדו בפוטושופ, יבינו למה אנו מתכוונים.
מלבד יצירת עיצובים אישיים, אתה יכול להוריד כל כמות מהם מהאינטרנט. יש שם הרבה פריסות. רובם בחינם. הם יכולים לשמש את המצטרפים החדשים של מוזה. כך תוכלו להבין את מבנה התבניות וללמוד כיצד לעבוד אתם.
בסך הכל עדיף ליצור תבניות בעצמך. אם ברצונך להפוך למקצוען לעיצוב אתרים, אין טעם להשתמש בפרויקטים מוכנים. המוזה מאפשרת ליצור פריסות ברמות מורכבות מגוונות. ככל שתשלוט טוב יותר בתכונות שלה, התוצאה והרווח שלך יהיה מרשים יותר.
משתמשים אלה, שהולכים להרוויח כסף על ידי יצירת אתרי לקוחות מדהימים, נדרשים לשלוט במערכת זו. לכן כדאי להתמקד בבחינת כל אפשרויות המוזה. התוצאה תגיע בזמן המתאים.
וורדפרס. בעוד ש- Adobe Muse הוא בונה האתר עבור מעצבים עצמם, וורדפרס נראית ארצית יותר מנקודת מבט זו. מצד אחד הוא מספק מבחר אינסופי של ערכות נושא לכל סוג אתר. קטגוריות התבניות כוללות בלוגים, מסחר אלקטרוני, עסקים קטנים, תיקים מקצועיים, אתרים עם עמוד אחד וכו ‘. המבחר ממש ענק.
מצד שני, רוב התבניות נראות די זהות. יש להם מבנה טיפוסי עם אותם פריסות, קטעים או אלמנטים. תבניות פרימיום עשויות להוות פיתרון טוב לבעיה. הם נראים עדכניים ומסוגננים יותר. פריסות בתשלום נראות טוב יותר מאשר נושא חופשי אם כי המחיר משתנה בין 28 $ ל 200 $ ואף יותר. החדשות הטובות הן שנושאים בחינם וגם בתשלום הם ידידותיים לנייד.
Adobe Muse לעומת WordPress: מעצבים מקצועיים יעריכו את אדובי מוזה בהתחשב בכלי עיצוב מתקדמים המאפשרים להם לצייר אתר מאפס באמצעות כפתורים, אלמנטים או קטעים ייחודיים. מצד שני, תבניות וורדפרס עוקבות אחר המגמות העדכניות ביותר לעיצוב אתרים, ואילו Adobe Muse כבר לא נתמך. זה אומר שאין עדכונים וכלים משופרים. סביר להניח שיש לך אתר מבוסס מוזה שאינו מעודכן.
4. תמיכת לקוחות
Adobe Muse. Adobe מציעה תמיכה טכנית רשמית ותמיכה לא רשמית של קהילת המשתמשים. מדריכים ומדריכים זמינים בקלות באופן מקוון. באופן כללי, אין בעיות עם תוכנה זו. אתה רק צריך לשלוט בזה כדי להפיק את המרב מהתכונות שלו.
וורדפרס. פלטפורמת הקוד הפתוח אינה כוללת תמיכת לקוחות טיפוסית המספקת את הדרך בה אנו רגילים. המשתמשים לא צריכים לצפות שתכונות צ’אט Live או מספרי טלפון יפתרו באופן מיידי בעיות טכניות או אחרות. אין מערכת כרטוס או תמיכה בדוא”ל.
מצד שני, אלפי סרטוני יוטיוב מתארים כל שלב ביצירת אתר עם וורדפרס מההתחלה להתקנה ועדכון של תוספים שונים. יתר על כן, אתה עשוי להיתקל בפורומים די תוספי WP שבהם מקצוענים מנוסים עוזרים למתחילים או פשוט דנים בנושאים שונים. למרות היותה אחת הפלטפורמות הארוכות ביותר לבניית אתרים בשוק, וורדפרס מתהדרת במאות קהילות פעילות הזמינות ברשת.
Adobe Muse לעומת WordPress: וורדפרס כאן היא ללא ספק הזוכה, שכן Adobe Muse כבר לא נתמך. משתמשים יישארו מעצמם החל ממאי 202.
5. מדיניות תמחור
Adobe Muse. התוכנית כלולה בחבילת Creative Cloud ומסופקת באמצעות המינוי בתשלום. אתה יכול לרכוש את כל החבילה או Muse בנפרד. התוכנית השנתית עולה 179.88 דולר ואילו התשלום החודשי מהווה 14.99 דולר.
התוכנה מציעה גם ניסוי חודשי המאפשר בדיקת המערכת לחלוטין בחינם. אם כבר מדברים על העלות, עלינו להזכיר גם את הוצאות הדומיין ואת האירוח ($ 5- $ 10 לחודש ו -12 $ לשנה בהתאמה). לאחר שרכשת מוזה, אתה יכול ליצור מספר בלתי מוגבל של אתרים.
וורדפרס. הפלטפורמה חופשית לשימוש במאה אחוז. זה מה שמשמח את מרבית המתחילים. עם זאת, ברגע שתצללו עמוק בתהליך הבנייה, תבינו שוורדפרס עדיין דורשת עלויות מינימליות. ראשית כל, תזדקק לאירוח לאתר האינטרנט שלך. זה המקום בו Bluehost יהיה ההימור הטוב ביותר. הוא סיפק פתרונות שרת עם אופטימיזציה של WP, ערכות נושא בחינם, שילוב חלק עם לוח המחוונים של וורדפרס של המשתמש וטונות של תכונות אחרות לארח ולשנות אתרים מבוססי WP..
שנית, אתה יכול להשתוקק לכך ששילם יתבלט. תבניות פרימיום עולות איפשהו בין 28 ל -200 דולר. אחרון חביב, תוספי פרימיום ומנויים לשירות יעלו לכם גם כמה דולרים נוספים.
Adobe Muse | וורדפרס | |
אפשרויות תמחור: | &# x2714; תוכנית שנתית, בתשלום חודשי (14.99 $ לחודש); &# x2714; תוכנית שנתית, בתשלום מראש (179.88 $ לשנה); &# x2714; תוכנית חודשית (24.99 $ לחודש). | ✓ CMS (0 $); ✓ אירוח ותחום ((2.95 $ לחודש)); ✓ תוספים בתשלום (החל מ- $ 10 לחודש); ✓ נושאים בתשלום (החל מ- 25 $). |
תכונות: | ✓ עדכונים בחינם; ✓ גופני פרימיום; ✓ 20 ג’יגה אחסון בענן. | ✓ חינם לשימוש; ✓ אלפי ערכות נושא; ✓ תוספים לכל המטרה; ✓ קהילת הפורום. |
Adobe Muse לעומת WordPress: למרות כל העלויות הנוספות, וורדפרס נראית כמו פיתרון משתלם יותר אם משווים אותה לאדובי מוזה, במיוחד אם אתה יוצר פרויקט ארוך שנים..
סיכום
בחירת בונה אתרים תלויה בגורמים שונים. איזה סוג אתר אתה צריך? אילו מטרות היא תשרת? מיהם האישיות של הקונה שלך? בעוד ש- Adobe Muse עדיף למעצבי אתרים מקצועיים שעשויים לרצות ליצור אתרים עבור לקוחותיהם, וורדפרס משמשת בעיקר למטרות של בעלי אתרים בודדים בין אם הם כוללים ייצוג עסקי מקוון או מסחר אלקטרוני..
Adobe Muse הוא כלי מקצועי לעיצוב אתרים המיועד לבעלי מקצוע מנוסים העשויים להזדקק לאתר למטרות שלהם או של לקוחותיהם. הוא מציע מבחר של כלי עיצוב, סגנונות וכלים מקיפים להתאמה אישית של כל קטע שאתה צריך. החדשות הרעות הן שהפלטפורמה כבר לא נתמכת. זה עדיין זמין להורדה אך ללא עדכונים או שיפורים עתידיים. במילים אחרות, המשתמשים לעולם לא יקבלו כלים לבניית אתרים עדכניים, ליצירת אתרים טרנדיים.
וורדפרס היא פלטפורמת CMS אלמותית אשר קיימת בשוק מזה זמן. זה לא מפסיק להתפתח ומציע שיפורים בעריכת תוכן רגילה, חבורה של תוספים חדשים, נושאים ידידותיים לניידים וגמישות מבחינת קידוד CSS / HTML או פתרונות אירוח..
לסיכום, ברור כי וורדפרס היא אפשרות טובה יותר בעוד אדובי מוזה עומדת לסיים את הליכתה הארוכה בזירת בניית אתרים. הביצוע היה טוב אבל זה נגמר. מצד שני, וורדפרס עדיין בדרכים.
תרשים השוואה סקירה
Adobe Muse | וורדפרס | |
קלות שימוש: | ||
תכונות: | ||
עיצובים: | ||
שירות לקוחות: | ||
תמחור: | ||
ציון כולל: |
זה בחינם