Πώς να αποκτήσετε ένα όνομα domain δωρεάν

πώς να αποκτήσετε ένα όνομα domain δωρεάν


Ένας σταθερός ιστότοπος είναι η καθημερινή σας online εκπροσώπηση. Τουλάχιστον για όσο διάστημα το κοινό-στόχος σας μπορεί να το δει. Η δημιουργία ενός νέου ιστότοπου από το μηδέν μπορεί να είναι αρκετά δαπανηρή τόσο για οργανισμούς όσο και για ιδιώτες. Ευτυχώς για αυτούς, η επιλογή ενός ονόματος domain θα αδειάσει σχεδόν το πορτοφόλι σας λαμβάνοντας υπόψη μερικά εύκολα βήματα για να το αποκτήσετε δωρεάν.

Η επιλογή ενός τομέα είναι ίδια με την επιλογή ενός ονόματος για το νεογέννητο διαδικτυακό σας έργο. Η διαδικασία εγγραφής συχνά συνοδεύεται από επιπλέον χρεώσεις, χρεώσεις, πολύπλοκες διαδικασίες καθώς και άλλα εμπόδια στο δρόμο προς την επιτυχία. Έχουμε ετοιμάσει έναν λεπτομερή οδηγό για τους 3 καλύτερους τρόπους για να κάνετε μια συμφωνία όταν πρόκειται για την επιλογή ενός ονόματος domain δωρεάν. Περιλαμβάνουν:

 1. Λήψη ενός ονόματος domain από το Wix δωρεάν.
 2. Πώς να αποκτήσετε έναν δωρεάν τομέα από το Bluehost.
 3. Δωρεάν υπηρεσίες εγγραφής τομέα.

Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά σε όλες τις προαναφερθείσες διαδρομές για να ταξινομήσουμε την παραλλαγή που ταιριάζει καλύτερα με οποιονδήποτε προϋπολογισμό ή ανάγκη.

1. Λήψη ενός ονόματος domain από το Wix δωρεάν

Η επιλογή ενός δημιουργού ιστοτόπων θα ήταν μια σοφή απόφαση για όσους δεν έχουν υπάρχον διαδικτυακό έργο και θέλουν δημιουργήστε έναν ιστότοπο από το μηδέν. Είναι μια τέλεια επιλογή για αρχάριους με χωρίς τεχνικές δεξιότητες ή γνώσεις κωδικοποίησης. Οι τεχνολογίες δημιουργίας ιστότοπων προσφέρουν όλα τα εργαλεία που ίσως χρειαστείτε στο πακέτο, συμπεριλαμβανομένου ενός δωρεάν ονόματος τομέα. Το μόνο που χρειάζεστε είναι να επιλέξετε ένα σχέδιο που περιέχει ήδη τη δυνατότητα.

Wix φαίνεται να είναι η καλύτερη επιλογή από αυτήν την άποψη. Έχει πολλά σχέδια για να διαλέξετε. Είναι αρκετά προσιτό και σας επιτρέπει να δημιουργήσετε έναν επαγγελματικό ιστότοπο από το μηδέν χωρίς δεξιότητες. Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να επωφεληθούν από ορισμένα επιπλέον προνόμια που θα βάλουν ευκολότερα το πορτοφόλι.

Τα οφέλη της επιλογής Wix είναι:

 • Ιδανικό για αρχάριους – μια καλή λύση για μη τεχνικούς που δεν θέλουν να ασχοληθούν με μια περίπλοκη διαδικασία εγγραφής τομέα ή δημιουργίας ιστότοπων. Το σύστημα θα χειριστεί όλες τις σημαντικές εργασίες για εσάς. Απλώς επιλέξτε ένα πρόγραμμα, πληρώστε για ένα χρόνο εκ των προτέρων και ξεκινήστε να δημιουργείτε ένα ολοκαίνουργιο έργο χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε από τα διαθέσιμα πρότυπα.
 • Προσιτότητα – Το Wix έρχεται ως πραγματική συμφωνία με σχέδια για οποιονδήποτε προϋπολογισμό. Δεν θα είναι πρόκληση για το πορτοφόλι, ανεξάρτητα από το είδος του ιστότοπου που χρειάζεστε. Θα λάβετε ένα σύνολο εργαλείων δόμησης εκτός από ένα δωρεάν όνομα τομέα για μόνο αρκετά δολάρια το μήνα.
 • Ευκαμψία – Μπορείτε να επιλέξετε από μια σειρά διαφορετικών σχεδίων με δυνατότητες για την κάλυψη των αναγκών του ιστότοπού σας. Είτε πρόκειται να ξεκινήσετε ένα επαγγελματικό blog, χαρτοφυλάκιο, σελίδα προορισμού, ιστότοπος μικρών επιχειρήσεων ή ένα ψηφιακό κατάστημα, η Wix προσφέρει σχέδια που ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας.

Wix Unlimited Plan + Δωρεάν Domain

Το Wix Unlimited Plan είναι μια καλή επιλογή για όσους θέλουν να ξεκινήσουν έναν ιστότοπο χωρίς να σκέφτονται τους περιορισμούς. Κόστος 12,50 $ ανά μήνα, περιλαμβάνει ένα δωρεάν όνομα τομέα εκτός από 10 GB αποθηκευτικού χώρου, πιστοποιητικό SSL, premium υποστήριξη πελατών και 100 $ για τις διαφημιστικές καμπάνιες σας Google και Bing.

Δωρεάν τομέας Wix

Αποκτήστε ένα δωρεάν όνομα τομέα Wix

Το σχέδιο είναι καλό για διαφορετικούς τύπους ιστότοπων, όπως ιστολόγια, ιστότοπους μικρών επιχειρήσεων, επαγγελματικά χαρτοφυλάκια ή πιο περίπλοκα έργα. Οι χρήστες μπορούν να επωφεληθούν από ειδικές προσφορές και εκπτώσεις που παρέχονται από την Wix. Μπορείτε να αποκτήσετε όλες τις δυνατότητες με το Απεριόριστο Πακέτο με μόνο 6,25 $ χάρη στην έκπτωση 50%. Ένα καλό νέο για όσους αναζητούν φθηνότερες ευκαιρίες.

Πλεονεκτήματα της επιλογής δωρεάν τομέα Wix

 • Προσιτά σχέδια ξεκινώντας από 6,25 $ ανά μήνα. Πληρώστε για ένα χρόνο και ξεχάστε οποιοδήποτε τεχνικό ζήτημα.
 • Εκπτώσεις και ειδικές προσφορές. Το Wix συνήθως παρέχει στους πελάτες του κουπόνια και κωδικούς προσφοράς που εγγυώνται εκπτώσεις έως και 50% σε ετήσιες συνδρομές.
 • Χωρίς διαδικασία εγγραφής τομέα. Το μόνο που χρειάζεστε είναι να εγγραφείτε, να επιλέξετε ένα σχέδιο, να επιλέξετε ένα όνομα τομέα και να ξεκινήσετε να δημιουργείτε έναν ιστότοπο.

Ετυμηγορία: Η επιλογή ενός δημιουργού ιστότοπων ως δωρεάν παροχέα ονομάτων τομέα είναι μια καλή επιλογή για αρχάριους, καθώς και για όσους εξακολουθούν να μην έχουν ιστότοπο και πρόκειται να ξεκινήσουν ένα ολοκαίνουργιο έργο Ιστού.

2. Πώς να αποκτήσετε έναν δωρεάν τομέα από το Bluehost

Μια πλατφόρμα φιλοξενίας είναι ένας άλλος εγγυημένος τρόπος για να αποκτήσετε έναν δωρεάν τομέα. Είτε έχετε ήδη έναν τομέα και θέλετε να τον συνδέσετε σε έναν νέο ιστότοπο είτε θέλετε να δημιουργήσετε ένα νέο έργο, παρόχους φιλοξενίας φαίνεται να είναι ένας ασφαλής τρόπος φιλοξενίας του ιστότοπού σας σε προσιτές τιμές.

Η βασική διαφορά μεταξύ των δημιουργών ιστότοπων είναι το γεγονός ότι οι λύσεις φιλοξενίας εξακολουθούν να απαιτούν κάποια πρακτική προσέγγιση. Με άλλα λόγια, υποτίθεται ότι έχετε τουλάχιστον κάποιες βασικές γνώσεις για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία εγγραφής εκτός από την εγκατάσταση του CMS. Από την άλλη πλευρά, μια εταιρεία φιλοξενίας είναι το καλύτερο στοίχημα Ιστοσελίδες WordPress και έργα που υποστηρίζονται από άλλες δημοφιλείς πλατφόρμες CMS.

Ταυτόχρονα, η επιλογή μιας σωστής λύσης διακομιστή απαιτεί να ληφθούν υπόψη ορισμένα ζωτικά χαρακτηριστικά, όπως η απόδοση, η ασφάλεια, ο χρόνος λειτουργίας κ.λπ. Από αυτή την άποψη, BlueHost μοιάζει με την καλύτερη επιλογή που παρέχει ένα σύνολο εξαιρετικών δυνατοτήτων εκτός από πολλές επιλογές φιλοξενίας, λειτουργίες WP και πολλά άλλα.

Δωρεάν τομέας Bluehost

Η επιλογή ενός σχεδίου εξαρτάται από διάφορους παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη. Πρέπει να συνειδητοποιήσετε τη δομή, την πολυπλοκότητα και τον τύπο του ιστότοπου για να επιλέξετε ένα σχέδιο με βασικά χαρακτηριστικά, όπως:

 • εύρος ζώνης.
 • Χώρος αποθήκευσης.
 • Μέσα ασφαλείας.
 • Πρόσθετες δυνατότητες όπως SSL, λογαριασμοί email κ.λπ..

Δωρεάν τομέας Bluehost

Αποκτήστε ένα δωρεάν όνομα τομέα Bluehost

Για τους αναγνώστες του SuperbWebsiteBuilders το Bluehost Basic Plan ξεκινά μόνο από 2,95 $. Για αυτήν την τιμή, λαμβάνετε ένα δωρεάν όνομα τομέα εκτός από απεριόριστο εύρος ζώνης, 50 GB αποθηκευτικού χώρου, ενημερώσεις WordPress και άλλα. Τα προγράμματα Plus και Choice Plus θα σας κοστίσουν από 5,45 $ με μια σειρά βασικών και προηγμένων λειτουργιών, όπως το απόρρητο του τομέα, τα εργαλεία κατά των ανεπιθύμητων μηνυμάτων και πολλά άλλα.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της επιλογής Bluehost

Πλεονεκτήματα:

 • Ευρεία επιλογή λύσεων φιλοξενίας. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν από κοινόχρηστες, αποκλειστικές ή cloud hosting λύσεις για οποιονδήποτε ιστότοπο παρά την πολυπλοκότητα ή τον τύπο.
 • Προσιτότητα. Παίρνετε ένα πακέτο εξαιρετικών λειτουργιών εκτός από έναν δωρεάν τομέα με λιγότερο από 2,95 $ το μήνα.
 • Υποστήριξη και αναβαθμίσεις WP. Το Bluehost είναι μια τέλεια λύση για ιστότοπο που βασίζεται στο WordPress με πολλούς πρόσθετους, πρόσθετα, αναβαθμίσεις για να διαλέξετε.

Μειονεκτήματα: Όχι για τους αρχάριους. Υποτίθεται ότι έχετε τουλάχιστον κάποια θεμελιώδη εμπειρία χρήστη όσον αφορά τη βελτίωση του ιστότοπου.

Ετυμηγορία: Ένας πάροχος φιλοξενίας φαίνεται να είναι η πιο ευέλικτη και προσιτή επιλογή. Οι χρήστες δεν συνδέονται με μία πλατφόρμα χάρη στις επιλογές μετεγκατάστασης ιστότοπου. Επιπλέον, μπορούν εύκολα να εναλλάσσονται μεταξύ διαφορετικών σχεδίων όποτε απαιτούνται εκτεταμένες δυνατότητες φιλοξενίας.

3. Δωρεάν υπηρεσίες εγγραφής τομέα

Δωρεάν υπηρεσίες εγγραφής τομέα όπως dot.tk μοιάζει μόνο με μια εξαιρετική επιλογή. Παρά το γεγονός ότι προσφέρουν την ευκαιρία να καταχωρήσετε ένα όνομα domain δωρεάν από ένα έτος σε απεριόριστο χρονικό διάστημα, προσφέρουν μόνο ζώνες όπως .ga, .gq κ.λπ. Είναι σχεδόν η καλύτερη επιλογή εάν θέλετε να προωθήσετε τον ιστότοπό σας στο μέλλον για υψηλότερη κατάταξη μηχανών αναζήτησης.

Θα ήταν πιο σοφό οι κάτοχοι ιστότοπων να πληρώνουν ένα ελάχιστο τέλος για ένα όνομα τομέα .com. Από τη μία πλευρά, ο ιστότοπός σας θα φαίνεται πιο επαγγελματικός και αξιόπιστος από τους πιθανούς επισκέπτες. Ταυτόχρονα, μην ξεχνάτε ότι θα χρειαστείτε ακόμα ένα εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων ή μια πλατφόρμα CMS για να ξεκινήσετε το έργο, το οποίο θα έχει ως αποτέλεσμα επιπλέον κόστος. Είναι καλύτερα να έχουμε τα πάντα σε ένα μέρος, έτσι δεν είναι?

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της επιλογής δωρεάν υπηρεσιών εγγραφής τομέα

Πλεονεκτήματα: Καλό μόνο για προσωρινά ονόματα τομέα και ιστότοπους.

Μειονεκτήματα:

 • Λιγότερα αξιόπιστα ονόματα τομέα.
 • Λιγότερο επαγγελματικοί ιστότοποι.
 • Τομείς για αυτούς που δεν ενδιαφέρονται πραγματικά για την εμφάνιση και την προβολή του ιστότοπού τους.
 • Κακό για μακροχρόνια έργα Ιστού.

Ετυμηγορία: Η επιλογή είναι σχεδόν μια καλή απόφαση σε περίπτωση που θέλετε πραγματικά να δημιουργήσετε μια σταθερή ιστοσελίδα. Οι δωρεάν υπηρεσίες εγγραφής φαίνονται αναποτελεσματικές, όπως πρέπει ακόμα επιλέξτε έναν δημιουργό ιστότοπου ή φιλοξενία. Και οι δύο προσφέρουν δωρεάν ονόματα τομέα. Έτσι, οι δωρεάν υπηρεσίες εγγραφής δεν έχουν νόημα από οποιαδήποτε άποψη, εκτός αν αναζητάτε έναν τρομακτικό και προκλητικό τρόπο για να ξεκινήσετε τον ιστότοπό σας.

Η κατώτατη γραμμή

Ανακεφαλαίωση, Wix δημιουργός ιστότοπου ή BlueHost Η φιλοξενία μοιάζει με τον καλύτερο τρόπο για να αποκτήσετε ένα δωρεάν όνομα τομέα εκτός από πολλές δυνατότητες. Θα διασφαλίσουν την ομαλή λειτουργία καθώς και περαιτέρω δυνατότητες προώθησης.

Τα δωρεάν εργαλεία εγγραφής τομέα δεν είναι παρά χάσιμο χρόνου. Δεν έχει νόημα σε αυτά, καθώς μπορείτε να λάβετε ένα πακέτο οικοδόμησης ιστότοπων all-in-one αντί για αρκετά δολάρια το μήνα με ένα πλήρες σύνολο εργαλείων τόσο για αρχάριους όσο και για επαγγελματίες με τουλάχιστον βασικές τεχνικές δεξιότητες.

Αποκτήστε ένα δωρεάν όνομα τομέα

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map