Καλύτερα παραδείγματα ιστότοπων Wix

Παράδειγμα ιστότοπων Wix


Wix έχει κερδίσει παγκόσμια δημοτικότητα ως ο κορυφαίος κατασκευαστής ιστότοπων all-in-one που διαθέτει ένα εκτεταμένο σύνολο εργαλείων και επιλογών προηγμένης τεχνολογίας. Η πλατφόρμα επιτρέπει τη δημιουργία διαφορετικών τύπων έργων, χρησιμοποιώντας τη δύναμη των ενσωματωμένων χαρακτηριστικών της. Πρόγραμμα επεξεργασίας μεταφοράς και απόθεσης, εκατοντάδες εκπληκτικά προσαρμόσιμα και δωρεάν πρότυπα, τόνοι ισχυρών εφαρμογών, πρόγραμμα επεξεργασίας για κινητά, ασφαλής φιλοξενία, προηγμένο εργαλείο Wix ADI – αυτό είναι ένα ελλιπές σύνολο επισημάνσεων που διαθέτει ο δημιουργός ιστότοπων!.

Οι χρήστες που δεν είναι σίγουροι για την επιλογή του Wix για να δημιουργήσουν τους ιστότοπούς τους ενδιαφέρονται συχνά να δουν ορισμένους πραγματικούς ιστότοπους που έχουν σχεδιαστεί με αυτόν τον δημιουργό ιστότοπων πριν λάβουν τις αποφάσεις τους, οπότε σήμερα ρίχνουμε μια ματιά σε διαφορετικούς ιστότοπους που υποστηρίζονται από Wix – από χαρτοφυλάκια έως εταιρείες, κοινότητες και καταστήματα.

1. Εικόνες άγριας ζωής Chase Dekker

Εικόνες άγριας ζωής Chase Dekker

Δημιουργήστε έναν ιστότοπο ΔΩΡΕΑΝ

Κυνηγήστε τον Ντέκερ είναι ένα έργο του Chase Dekker, που αποκαλείται φωτογράφος «άγρια ​​ζωή και προστασία». Ο Chase είναι ένας πραγματικός λάτρης της φύσης, ο οποίος προσπαθεί την καλύτερη δυνατή προσπάθειά του για να αποκαλύψει την ομορφιά του γύρω κόσμου στις φωτογραφίες του. Απλώς ρίξτε μια ματιά στα καλύτερα έργα του φωτογράφου στη διαδραστική παρουσίαση της αρχικής σελίδας για να καταλάβετε ότι έχει πραγματικό αίτημα για το επάγγελμά του.

Κατά την περιήγηση στον ιστότοπο, μπορείτε να δείτε τη συλλογή των καλύτερων έργων του συγγραφέα, να εγγραφείτε στα εργαστήρια του, να δείτε νέες κυκλοφορίες, να αγοράσετε τις πιο εντυπωσιακές ψηφιακές λήψεις, προσαρμοσμένες εκτυπώσεις, αφίσες και ακόμη και ένα ημερολόγιο με τις καλύτερες φωτογραφίες της φύσης του! Μπορείτε επίσης να δείτε τη ροή Instagram του Chase. Θέλετε να μείνετε ενημερωμένοι για τα τελευταία γεγονότα και ενημερώσεις; Στη συνέχεια, εγγραφείτε για να ενημερωθείτε για το ενημερωτικό δελτίο για όλα όσα θα ήθελε ο Chase Dekker να γνωρίζουν οι θαυμαστές του!

2. Φωτογραφία Mario Moreno

Φωτογραφία Mario Moreno

Δημιουργήστε έναν ιστότοπο ΔΩΡΕΑΝ

Φωτογραφία Mario Moreno είναι ένας εκπληκτικά όμορφος πόρος που τραβάει την προσοχή και δημιουργήθηκε με το Wix. Ανήκει στον Mario Moreno – έναν φωτογράφο, ο οποίος είναι ικανός σε μια ποικιλία φωτογραφικών ειδών και μπορεί να ταξιδέψει στον κόσμο για να ολοκληρώσει τις παραγγελίες.

Ο επαγγελματισμός και το ταλέντο του φωτογράφου εκδηλώνονται έντονα στις φωτεινές και ζωντανές φωτογραφίες του που εμφανίζονται στο ρυθμιστικό πλήρους οθόνης στην αρχική σελίδα. Αυτό είναι επίσης το μέρος, όπου μπορείτε να βρείτε τις επαφές του φωτογράφου, τους λογαριασμούς του στο κοινωνικό δίκτυο και την ηλεκτρονική φόρμα για να επικοινωνήσετε μαζί του. Το μενού είναι κρυμμένο στην επάνω δεξιά γωνία του ιστότοπου, παρέχοντας πρόσβαση στη συλλογή έργων του Mario, μαρτυρίες πελατών, ενότητα Αγορά εκτυπώσεων και εργαστήρια. Αυτό είναι ένα αξιοπρεπές και ενημερωτικό δείγμα ενός ιστότοπου που υποστηρίζεται από Wix!

3. Λίραν Βάρντιλ

Καλύτερα παραδείγματα ιστότοπων Wix

Δημιουργήστε έναν ιστότοπο ΔΩΡΕΑΝ

Λίραν Βάρντιλ είναι ένα χαρτοφυλάκιο του Liran Vardiel, ενός ταλαντούχου καλλιτέχνη, ο οποίος δημιουργεί εκπληκτικά έργα ζωγραφικής σε διάφορα θέματα. Τα εκπληκτικά έργα τέχνης του συγγραφέα παρουσιάζονται στην προβολή διαφανειών της αρχικής σελίδας για να τραβήξουν την προσοχή των χρηστών από την πρώτη ματιά.

Υπάρχουν επίσης προσωπικές φωτογραφίες του καλλιτέχνη από τις εκθέσεις του και βίντεο της δημιουργικής διαδικασίας. Μπορείτε να εγγραφείτε στη ροή Instagram του Liran για να γνωρίζετε τις ενημερώσεις του και τις επερχόμενες καλλιτεχνικές παραστάσεις. Οι φωτογραφίες παρουσιάζονται σε ασπρόμαυρη εικόνα φόντου του φωτογράφου για να δημιουργήσουν μια ενοποιημένη εντύπωση. Είναι δυνατό να εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο του ιστότοπου για να ενημερώνεστε για τα πρόσφατα νέα και γεγονότα χωρίς να χρειάζεται να επισκέπτεστε ξανά τον ιστότοπο ξανά και ξανά.

4. Ημέρες για την ευτυχία

Ημέρες για την ευτυχία

Δημιουργήστε έναν ιστότοπο ΔΩΡΕΑΝ

Ημέρες για την ευτυχία εμφανίστηκε ως αποτέλεσμα του Μετεγκατάσταση WordPress σε Wix. Πρόκειται για έναν πόρο ενός κορυφαίου συστήματος εμπλοκής των εργαζομένων, το οποίο βλέπει την αποστολή του στην παροχή εργαλείων και δραστηριοτήτων αυτοανακάλυψης που θα μπορούσαν να αυξήσουν σημαντικά το ποσοστό δέσμευσης των εργαζομένων, το οποίο συνδέεται στενά με την παραγωγικότητα της εταιρείας μακροπρόθεσμα. Ο ιδρυτής του συστήματος, ο Corey Davis, πιστεύει ότι κάθε αξιόπιστη εταιρεία πρέπει να φροντίσει για τη δημιουργία ευχάριστων και αφοσιωμένων υπαλλήλων παγκόσμιας κλάσης που θα εργαζόταν σκληρά για την ευημερία των εταιρειών τους.

Η πρώτη ματιά στον ιστότοπο δημιουργεί εμπνευσμένο και λίγο μαγικό συναίσθημα. Κινούμενο φόντο πλήρους οθόνης, φωτεινά χρώματα, μεγάλες γραμματοσειρές δεν μπορούν παρά να προσελκύσουν την προσοχή των χρηστών και να ενθαρρύνουν την περαιτέρω περιήγηση στον ιστότοπο. Όλο το έργο προκαλεί θετικά συναισθήματα και χαρούμενο πνεύμα. Ο ιστότοπος δεν είναι μόνο ενημερωτικός, αλλά συνοδεύεται από πολλά λόγια, παραπομπές, αποσπάσματα, εικόνες υψηλής ανάλυσης και πολλά στατιστικά στοιχεία που υπογραμμίζουν τη σημασία της δημιουργίας χαρούμενου και θετικού περιβάλλοντος για τους υπαλλήλους της εταιρείας! Αυτό είναι ένα πραγματικά αξιόλογο δείγμα ενός ιστότοπου που βασίζεται στο Wix!

5. Κατασκευάζει μάρκες

Κατασκευάζει μάρκες

Δημιουργήστε έναν ιστότοπο ΔΩΡΕΑΝ

SheBuildsBrands.com είναι ένα καλά οργανωμένο προσωπικό έργο που είναι γεμάτο από κοινωνική απόδειξη και πελατοκεντρικό περιεχόμενο. Υπάρχουν σύνδεσμοι για το YouTube, το Instagram, το Facebook, το LinkedIn, το Pinterest, το Twitter και ακόμη και το SoundCloud! Η Kubi Springer, η ιδιοκτήτρια της ιστοσελίδας έχει μια εντυπωσιακή λίστα με μάρκες στο βιογραφικό της, συμπεριλαμβανομένων των Nike, Blackberry, L’Oreal Professionnel, Mercedes-Benz Fashion Week και MOBO Awards, μεταξύ άλλων.

Υπάρχουν πολλά να εξερευνήσετε στο She Builds Brands »- η συγγραφέας προσφέρει πολλές λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με το τι κάνει η Ομάδα της. Υπάρχει ένα συχνά ενημερωμένο ιστολόγιο, μια φόρμα εγγραφής σε ενημερωτικά δελτία, πολλά βίντεο, ακόμη και ένα κατάστημα. Μέσω της ιστοσελίδας, οι επισκέπτες μπορούν να αγοράσουν ήχο mp3, βιβλία και DVD βίντεο που θα τους βοηθήσουν να δημιουργήσουν το εμπορικό σήμα τους.

Ο ιστότοπος είναι όμορφα σχεδιασμένος, αλλά αυτό που πραγματικά μας ξεχωρίζει είναι η εστίαση στον πελάτη και το πολύτιμο περιεχόμενο. Συγχαρητήρια στον Kubi για έναν ελκυστικό, αποτελεσματικό ιστότοπο!

6. Χυμοί Gruvi

Χυμοί Gruvi

Δημιουργήστε έναν ιστότοπο ΔΩΡΕΑΝ

Χυμοί Gruvi δημιουργεί μια πραγματικά μοναδική ατμόσφαιρα. Ο λευκός χώρος είναι η λέξη-κλειδί εδώ. Η τοποθέτηση του προϊόντος δημιουργεί μια καλά οργανωμένη διάταξη για την αρχική σελίδα. Αυτό που είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον εδώ είναι ότι η οθόνη του προϊόντος εμφανίζεται με φυσικό, μη ώθηση.

Ο ιστότοπος μας δείχνει ότι η έξυπνη χρήση λευκού χώρου οδηγεί έναν αναγνώστη από το ένα στοιχείο στο άλλο. Δίνει επίσης έμφαση στην περιοχή περιεχομένου. Η πρώτη οθόνη μας δίνει σαφή κατανόηση του τι μπορούμε να βρούμε εδώ.

7. Γαλλικά Knot Studios

Γαλλικά Knot Studios

Δημιουργήστε έναν ιστότοπο ΔΩΡΕΑΝ

Γαλλικά Knot Studios είναι ένα ωραίο δείγμα για το πώς πρέπει να μοιάζει ένας καλά δομημένος και λειτουργικός πόρος. Το έργο ανήκει στο στούντιο σχεδιασμού εκδηλώσεων και φωτογραφιών που βρίσκεται στη Savannah της Γεωργίας.

Από την πρώτη ματιά στον ιστότοπο, εντυπωσιάζει τους χρήστες με το σχεδιασμό του. Ο ιστότοπος δημιουργήθηκε σε μια χαλαρωτική, εμπνευσμένη και χαρούμενη ατμόσφαιρα και αυτό προσελκύει την προσοχή των χρηστών, ενθαρρύνοντας τους να συνεχίσουν να εξερευνούν τον πόρο. Η έξυπνη χρήση ρυθμιστικών και εικόνων χαρτοφυλακίου που ξεχωρίζουν από το πλήθος λόγω της υψηλής ποιότητάς τους, δίνει στο σχεδιασμό του ιστότοπου ρομαντική και συγκινητική εμφάνιση.

Εκτός από την εξαιρετική σχεδίαση, ο ιστότοπος διαθέτει επίσης λειτουργικότητα, η οποία εκδηλώνεται με τη διαθεσιμότητα κουμπιών κοινωνικών μέσων, ηλεκτρονικών εντύπων επικοινωνίας και λεπτομερών πληροφοριών που είναι πάντα στη διάθεσή σας.

8. J Media Global

Καλύτερα παραδείγματα ιστότοπων Wix

Δημιουργήστε έναν ιστότοπο ΔΩΡΕΑΝ

J Media Global είναι η γνωστή εταιρεία μάρκετινγκ και διαφήμισης που εξυπηρετεί την εβραϊκή αγορά και στοχεύει στην παροχή υπερσύγχρονων υπηρεσιών που σχετίζονται με διαφημίσεις μαζί με λύσεις τεχνολογίας αιχμής. Το έργο φαίνεται αρκετά απλό αλλά εξαιρετικό με την πρώτη ματιά. Εδώ δεν θα βρείτε προηγμένα στοιχεία σχεδίασης ιστού ή προσεγγίσεις και αυτό καθιστά τον ιστότοπο βολικό και εύκολο στην περιήγηση.

Το πρώτο πράγμα που προσελκύει την προσοχή των χρηστών κατά την πρόσβαση στον ιστότοπο είναι το φόντο βίντεο του μπλε συννεφιασμένου ουρανού. Δίνει την ελκυστική εμφάνιση του έργου, ενθαρρύνοντας έτσι τους χρήστες να συνεχίσουν την περιήγησή τους περαιτέρω. Ο ιστότοπος δημιουργεί ευχάριστη, χαλαρωτική και λίγο χαλαρωτική εντύπωση, βοηθώντας να αποσπά την προσοχή από την καθημερινή ταλαιπωρία.

Ο ιστότοπος είναι λογικά δομημένος, με όλα τα στοιχεία και τις ενότητες να βρίσκονται στη θέση τους. Όλες οι σημαντικές πληροφορίες είναι διαθέσιμες στις ακόλουθες ενότητες: Πληροφορίες, Πελάτες, Κιτ μέσων (διαθέσιμο σε δύο γλώσσες – Αγγλικά και Εβραϊκά) και Επικοινωνία. Το τελευταίο παρέχει τα κύρια στοιχεία επικοινωνίας μαζί με την εφαρμογή Χάρτες Google που βοηθά τους χρήστες να βρουν αβίαστα τη φυσική τους τοποθεσία. Μια βολική ενσωματωμένη φόρμα επικοινωνίας, με τη σειρά της, συμβάλλει στην πιο αποτελεσματική και βολική αλληλεπίδραση με τους πελάτες. Συνολικά, το J Media Global είναι ένα αξιόλογο δείγμα του ιστότοπου που βασίζεται στο Wix!

9. Νιαγάρα στη λίμνη

Νιαγάρα στη λίμνη

Δημιουργήστε έναν ιστότοπο ΔΩΡΕΑΝ

Νιαγάρα στη λίμνη αιχμαλωτίζει την προσοχή των χρηστών από τα πρώτα δευτερόλεπτα που την επισκέπτεστε – τόσο φωτεινό, διασκεδαστικό και χαρούμενο σχέδιο είναι! Αυτός είναι ο ιστότοπος της κοινότητας Niagara-on-the-Lake που επικεντρώνεται στην ενθάρρυνση της ανάπτυξης του τουρισμού στην περιοχή. Οι σχεδιαστές του έργου ισχυρίζονται ότι «Το Niagara on the Lake έχει μια μοναδική και πολύ ιδιαίτερη επίδραση στους ανθρώπους» και αυτό είναι αισθητό από την αρχή.

Ο ιστότοπος περιέχει πολλές πληροφορίες που παρέχουν τα εξαντλητικά γεγονότα για όλες τις σφαίρες ζωής που μπορεί να ενδιαφέρονται οι τουρίστες. Αυτές οι πληροφορίες είναι διαθέσιμες στις ακόλουθες ενότητες: Πληροφορίες, δείπνο, διαμονή, φεστιβάλ Shaw, αξιοθέατα, οινοποιεία, πάρκα του Καναδά, εμπειρίες, εκδηλώσεις , Πολιτισμός, Αγορές, Περιοδικά και ακόμη και Ζωντανή κάμερα. Όλες οι πληροφορίες παρουσιάζονται με τον απλό και φυσικό τρόπο, ενώ ο ίδιος ο ιστότοπος αφθονούν με έντονες ζουμερές εικόνες, προβολές διαφανειών, γκαλερί φωτογραφιών και στοιχεία μέσων που δεν μπορούν παρά να ενθαρρύνουν την περαιτέρω περιήγηση στον ιστότοπο.

Για να ενισχύσουν τον αντίκτυπο στους πιθανούς τουρίστες, οι προγραμματιστές του ιστότοπου έχουν ενσωματώσει εντυπωσιακά βίντεο σχετικά με την τοποθεσία και τα ειδικά πλεονεκτήματά της. Υπάρχει επίσης πρόσβαση σε κουμπιά κοινωνικών μέσων που θα σας ανακατευθύνουν στους λογαριασμούς του μέρους στα κοινωνικά δίκτυα, όπου μπορείτε να ακολουθήσετε τις ενημερώσεις. Ένα πραγματικό αποκορύφωμα του έργου είναι η διαθεσιμότητα ζωντανών κάμερων, λόγω των οποίων μπορείτε να παρακολουθήσετε την τοποθεσία σε λειτουργία πραγματικού χρόνου – αυτή είναι σίγουρα μια συναρπαστική εμπειρία!

10. Κουρείο και Μώλωπες Κουρείο

Κουρείο και Μώλωπες Κουρείο

Δημιουργήστε έναν ιστότοπο ΔΩΡΕΑΝ

Με τον αυθεντικά ανδρικό σχεδιασμό του, Κουρείο και Μώλωπες Κουρείο αποδεικνύεται ότι είναι ένα τέλειο παράδειγμα κουρείου. Διαθέτοντας τα κίνητρα της άγριας Δύσης, ένα ισχυρό πιασάρικο όνομα και αντίθεση ασπρόμαυρου χρωματικού συνδυασμού, ο ιστότοπος δεν μπορεί παρά να προσελκύει την προσοχή των χρηστών από την πρώτη ματιά.

Δεν χρειάζεται να περιηγηθείτε στον ιστότοπο αναζητώντας τις απαιτούμενες πληροφορίες εδώ, ωστόσο, αυτή η επιλογή είναι διαθέσιμη και στον ιστότοπο. Οι πληροφορίες σχετικά με εμάς, οι επαφές με μια βολική εφαρμογή Google Map και ακόμη και το βίντεο YouTube συμβάλλουν στην ευκολία της αντίληψης και παρέχουν μέγιστες πληροφορίες σχετικά με το κουρείο που μπορεί να ενδιαφέρει ένας χρήστης.

Αυτό που είναι σημαντικό, η λίστα των υπηρεσιών και το κόστος τους παρέχονται επίσης στην αρχική σελίδα. Αυτός είναι ένας αποφασιστικός παράγοντας για πολλούς πελάτες που επιλέγουν μεταξύ πολλών κουρείων. Η διαδικτυακή επιλογή κράτησης, καθώς και το αναπτυσσόμενο μενού που επιτρέπει την επιλογή του κουρέα που προτιμάτε, είναι επίσης διαθέσιμα στον ιστότοπο για να βεβαιωθείτε ότι θα τους παρέχονται εγκαίρως οι απαιτούμενες υπηρεσίες..

11. Εργαστείτε για μια πιστωτική ένωση

Εργαστείτε για μια πιστωτική ένωση

Δημιουργήστε έναν ιστότοπο ΔΩΡΕΑΝ

Εκτός από τις εικόνες υψηλής ανάλυσης και τη μοντέρνα διάταξη «στυλ κάρτας», το Εργαστείτε για μια πιστωτική ένωση πετυχαίνει σε ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα στη βιομηχανία τους – τη δημιουργία εμπιστοσύνης. Ας ρίξουμε μια ματιά σε τρία χαρακτηριστικά που βοηθούν στην οικοδόμηση εμπιστοσύνης:

 • Υψηλής ποιότητας σχεδιασμός. Είμαστε όλοι οπτικοί από τη φύση, επομένως το πρώτο πράγμα που παρατηρούμε είναι εικόνες και η συνολική εμφάνιση και αίσθηση ενός ιστότοπου. Το Work for a Credit Union έχει μοντέρνα εμφάνιση με κουμπιά φάντασμα, πολλά κενά και φωτογραφίες υψηλής ποιότητας.
 • Πολλές πληροφορίες. Είναι τέχνη να παρουσιάζουμε πολλές πληροφορίες με οργανωμένο και εύκολο στην πλοήγηση τρόπο, και αυτός ο ιστότοπος επιτυγχάνει να το κάνει αυτό. Υπάρχει μια εκτεταμένη σελίδα Σχετικά με εμάς, πολλές πληροφορίες για τα πιστωτικά σωματεία και τι είναι πιο σημαντικό – στοιχεία επικοινωνίας. Υπάρχει ενσωματωμένος χάρτης Google με τη φυσική διεύθυνση της εταιρείας, τον αριθμό τηλεφώνου και μια φόρμα σχολίων.
 • Ενημερωμένη πληροφορία. Αυτό είναι ένα από τα συνηθισμένα πράγματα που οι κάτοχοι ιστότοπων αγνοούν. Από την ημερομηνία πνευματικών δικαιωμάτων του ιστότοπού σας στο υποσέλιδο στο ιστολόγιό σας, ο ιστότοπός σας θα πρέπει να φαίνεται ενημερωμένος. Οι κάτοχοι του ιστότοπου Work for a Credit Union γνωρίζουν αυτόν τον κανόνα και ενημερώνουν τακτικά το ιστολόγιό τους.

12. Karoline O.F. Πέτερσεν

Karoline O.F. Πέτερσεν

Δημιουργήστε έναν ιστότοπο ΔΩΡΕΑΝ

Karoline O. F. Pettersen είναι ένα οπτικοκεντρικό έργο, το οποίο διαθέτει απλό, καθαρό και εμπνευσμένο σχεδιασμό. Η Karoline χρησιμοποιεί μια εικόνα φόντου υψηλής ανάλυσης, πλήρους οθόνης που σαγηνεύει αμέσως τους θεατές. Το συνολικό μινιμαλιστικό στυλ βοηθά στην εστίαση της προσοχής στις φωτογραφίες του συγγραφέα που προωθεί ο ιστότοπος.

Προσοχή όμως – οι φωτογραφίες και τα βίντεο HD, που είναι ενσωματωμένα στον ιστότοπό σας, ενδέχεται να επιβραδύνουν τη φόρτωση του ιστότοπου. Δεν μπορούν όλοι οι χρήστες να περιμένουν για μεγάλο χρονικό διάστημα. Και μια ακόμη σημείωση – οι γραμματοσειρές μενού πρέπει να είναι πιο έντονες ή αντίθετες – όταν η πρώτη εικόνα κυλάει πάνω τους, είναι σχεδόν αδύνατο να διαβάσετε το μενού σωστά.

13. Flex R&ρε

Flex Ε & Α

Δημιουργήστε έναν ιστότοπο ΔΩΡΕΑΝ

Flex R&ρε κάνει εξαιρετική δουλειά να λέει στους πιθανούς πελάτες τι κάνουν διαφορετικά από τους άλλους και πώς θα ωφελούσε τους πελάτες τους. Σε ολόκληρο τον ιστότοπο παρουσιάζουν δείγματα της δουλειάς τους για την υποστήριξη των αξιώσεών τους. Τι είναι υπέροχο για το Flex R&Ο ιστότοπος της D είναι ότι καταφέρνουν να παρέχουν στους επισκέπτες πολλές πληροφορίες, διατηρώντας παράλληλα έναν καλά οργανωμένο, φιλικό προς τον χρήστη ιστότοπο. Το κάνουν εκμεταλλευόμενοι πλήρως τις δυνατότητες που έχουν στη διάθεσή τους μέσω του ιστότοπου Wix HTML5. Μερικά από αυτά περιλαμβάνουν ένα ιστολόγιο, ένα ρυθμιστικό αρχικής σελίδας, ενσωματώσεις βίντεο και άλλα.

Ένα άλλο πρόβλημα με το μενού αυτού του ιστότοπου – το υπομενού καλύπτει το κύριο κείμενο όταν ανοίγει. Και το ιστολόγιο πρέπει να ενημερώνεται συχνότερα, αλλά όχι μία φορά το χρόνο.

14. Κληρονομιά της Σχολής των Εθνών

Κληρονομιά της Σχολής των Εθνών

Δημιουργήστε έναν ιστότοπο ΔΩΡΕΑΝ

Κληρονομιά των Εθνών είναι ένα χριστιανικό σχολείο με θρησκευτικό προσανατολισμό που παρέχει βαθιά γνώση της Βίβλου μεταξύ των οπαδών της. Διδάσκει βασικές αρχές της θρησκείας, της θεολογίας και των γεγονότων και των πράξεων αυτού του Εθνικού Σχολείου παρουσιάζονται με αρκετές δεκάδες καταπληκτικές εικόνες και βίντεο στη σελίδα εμπειρίας INS του ιστότοπού τους.

Είναι ένα παράδειγμα κλασικής δημιουργίας ιστότοπων – με αρχική σελίδα, επαφές και κάποιες πληροφορίες μεταξύ αυτών των δύο σελίδων. Μια τέλεια απόφαση οργάνωσης – όλα είναι ξεκάθαρα.

15. Monica Pack Pilates

Monica Pack Pilates

Δημιουργήστε έναν ιστότοπο ΔΩΡΕΑΝ

Monica Pack Pilates ανήκει στη Monica Pack – έναν επαγγελματία και πιστοποιημένο εκπαιδευτή, ο οποίος ειδικεύεται στο freestyle pilates. Είναι η συγγραφέας και προγραμματιστής της προσέγγισης της μεθόδου Nova που συνδυάζει εναλλακτικά και παραδοσιακά στυλ Pilates μαζί με τις γνώσεις της βιομηχανικής, της ανθρώπινης ανατομίας, των βασικών αποκατάστασης κ.λπ..

Το συνολικό στυλ του ιστότοπου αντιστοιχεί πλήρως στον τομέα της εξειδίκευσης της Μόνικα. Υπάρχουν πολλές πληροφορίες που μπορείτε να μάθετε για τον εκπαιδευτή και τους πιλάτες γενικά. Μια ειδική προσφορά για αρχάριους που διατίθεται στην κεφαλίδα της αρχικής σελίδας προσθέτει δημοτικότητα στο έργο και αυξάνει την έλξη των πελατών. Καθώς κάνετε κύλιση προς τα κάτω στη σελίδα, μπορείτε να κάνετε ένα μάθημα στο διαδίκτυο, να μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες που προσφέρει η Monica και να παρακολουθήσετε πραγματικές εικόνες που δείχνουν την εργασιακή της προσέγγιση. Επιπλέον, ο ιστότοπος περιέχει πολλές σελίδες που εστιάζουν σε ένα συγκεκριμένο θέμα. Σε αυτά περιλαμβάνονται το Home, About Me, About Pilates, Classes, Rates και Contact. Η ίδια η ιστοσελίδα είναι φωτεινή και δημιουργεί θετική εντύπωση από την πρώτη στιγμή που την επισκέπτεστε!

16. Cookies Corso

Cookies Corso

Δημιουργήστε έναν ιστότοπο ΔΩΡΕΑΝ

Cookies Corso προσφέρει τα πιο νόστιμα και τα αγαπημένα διακοσμημένα μπισκότα της Αμερικής που δεν είναι μόνο νόστιμα, αλλά και ελκυστικά, φωτεινά και ασφαλή για παιδιά και ενήλικες. Ψήνονται και διακοσμούνται προσωπικά από την Tina Corso, η οποία είναι ο συγγραφέας της ιδέας και ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης. Όλοι, που επισκέπτονται τον ιστότοπο, γοητεύονται πραγματικά από την ποικιλία των cookies και τη συνολική ατμόσφαιρα της διαδικασίας μαγειρέματος. Απλώς δεν μπορεί να αφήσει κανέναν αδιάφορο και προτρέπει την άμεση επιθυμία να παραγγείλει.

Ο ιστότοπος παρέχει όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες σχετικά με την επιχείρηση και τον μάγειρα. Κατά την περιήγηση στον πόρο, θα συναντήσετε την ιστορία του ιδρύματος αρτοποιίας, την ποικιλία των cookies που προσφέρονται προς πώληση και τα στοιχεία επικοινωνίας. Αυτό που είναι σημαντικό και βολικό για τους πελάτες, τα προϊόντα χωρίζονται σε κατηγορίες για να απλοποιήσουν την ευκολία αναζήτησης. Κάθε cookie συνοδεύεται από λεπτομερή περιγραφή και φωτεινές «ζουμερές» φωτογραφίες που προσελκύουν αμέσως την προσοχή των χρηστών.

Η Tina θεωρεί επίσης ζωτικής σημασίας την παροχή της λίστας των συστατικών που περιέχει κάθε cookie για να διασφαλιστεί η προσέγγιση «πρώτη ασφάλεια». Αυτό εκτιμάται πολύ από τους τακτικούς και νέους πελάτες της. Ο ιστότοπος φαίνεται χαρούμενος, φωτεινός και ευχάριστος στην περιήγησή σας. Αναμφίβολα προκαλεί την επιθυμία να αγοράσετε και να δοκιμάσετε αυτά τα τέλεια μπισκότα! Καλή δουλειά!

17. Πράκτορας Bzz

Πράκτορας Bzz

Δημιουργήστε έναν ιστότοπο ΔΩΡΕΑΝ

Πράκτορας Bzz είναι η διεθνής διαδικτυακή κοινότητα χρηστών, οι οποίοι μοιράζονται με ανυπομονησία τις εθελοντικές κριτικές και τις προσωπικές τους εμπειρίες σχετικά με τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες και προϊόντα που έχουν δοκιμάσει. Αυτή είναι μια χρήσιμη πηγή πληροφοριών για εκείνους τους πελάτες, οι οποίοι πρόκειται απλώς να αγοράσουν ορισμένα προϊόντα και θα ήθελαν να μάθουν τις απόψεις άλλων πελατών σχετικά με αυτούς.

Ο ιστότοπος φαίνεται πολύ απλός και βολικός με την πρώτη ματιά. Όταν φτάσετε στην αρχική σελίδα, σας προσφέρεται μια σύντομη αλλά λεπτομερή οδηγία για το πώς να γίνετε μέλος της κοινότητας. Υπάρχει ένα κουμπί “Συμμετοχή” εδώ που μπορείτε να ενεργοποιήσετε για να προχωρήσετε στη διαδικασία ελέγχου προϊόντων. Υπάρχουν επίσης τα σχόλια των χρηστών, οι οποίοι έχουν ήδη αφήσει τις κριτικές τους και τώρα μοιράζονται τις προθέσεις και τους στόχους τους. Εάν υπάρχει κάτι που δεν καταλαβαίνετε σχετικά με τη διαδικασία αλληλεπίδρασης με την κοινότητα, οι ερωτήσεις είναι επίσης στη διάθεσή σας εδώ. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις επαφές που παρέχονται στην αντίστοιχη ενότητα για να επικοινωνήσετε με την ομάδα του ιστότοπου και να ακολουθήσετε τις οδηγίες και τις προτάσεις τους. Ένα ωραίο παράδειγμα της ιστοσελίδας που βασίζεται στο Wix για καθημερινή χρήση!

18. OCD σε απευθείας σύνδεση

OCD σε απευθείας σύνδεση

Δημιουργήστε έναν ιστότοπο ΔΩΡΕΑΝ

OCD σε απευθείας σύνδεση είναι ένας πόρος που εστιάζεται πλήρως στις αιτίες του OCD και στις αποτελεσματικές επιλογές θεραπείας. Όλοι όσοι ενδιαφέρονται για το θέμα θα συναντήσουν πολλές χρήσιμες πληροφορίες εδώ. Ομοίως, όλοι, που ελπίζουν να απαλλαγούν από τη διαταραχή, έχουν μεγάλη πιθανότητα να επικοινωνήσουν προσωπικά με τον Δρ Steven Phillipson, τον ιδιοκτήτη της ιστοσελίδας και τον εξουσιοδοτημένο κλινικό ψυχολόγο. Θα παρέχει τις πιο αποτελεσματικές επιλογές θεραπείας που βοηθούν τους ασθενείς του να ξεχάσουν τη διαταραχή και να συνεχίσουν να ζουν μια υγιή και ευτυχισμένη ζωή.

Ο ιστότοπος φαίνεται αρκετά βολικός και εύκολος στην αναζήτηση για όλους. Εξασφαλίζει απλή και διαισθητική πλοήγηση – απλώς μεταβείτε στην αρχική σελίδα για να μεταβείτε σε αυτές τις ενότητες και πληροφορίες που σας ενδιαφέρουν αυτήν τη στιγμή. Αυτές περιλαμβάνουν τη σελίδα OCD 101, την εκπαίδευση, τις ιστορίες επιτυχίας και τις επιλογές θεραπείας (ατομική, ομαδική, ζευγάρια θεραπεία καθώς και εντατική θεραπεία και Skype / τηλεφωνικές κλήσεις). Όλες οι επαφές είναι διαθέσιμες στην κεφαλίδα και το υποσέλιδο του ιστότοπου, ώστε να είναι προσιτές σε όλους όσους αναζητούν επαγγελματική ψυχολογική βοήθεια.

Ο συνολικός σχεδιασμός της ιστοσελίδας ολοκληρώνεται με ευχάριστα και ελκυστικά γαλάζια και άσπρα χρώματα και τους συνδυασμούς τους. Αυτό δημιουργεί χαλαρωτικό και χαλαρωτικό αποτέλεσμα, βοηθώντας τους χρήστες να παραμένουν συγκεντρωμένοι στις πραγματικές ανάγκες και τις πληροφορίες που αναζητούν.

19. Το νυχτερινό κλαμπ Copacabana

Το νυχτερινό κλαμπ Copacabana

Δημιουργήστε έναν ιστότοπο ΔΩΡΕΑΝ

Νυχτερινό κλαμπ Copacabana είναι το πιο θρυλικό, δημοφιλές και κοσμοπολίτικο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης που βρίσκεται στη Νέα Υόρκη. Εδώ μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε εκπληκτικές παραστάσεις και ειδικές εκδηλώσεις που απολαμβάνουν τη μέγιστη δημοτικότητα των χρηστών. Απλώς αφιερώστε χρόνο για να περιηγηθείτε στον ιστότοπο και να μάθετε τις διαθέσιμες διαφημίσεις και αφίσες.

Όλες οι εκπομπές (Τρέχουσα και επερχόμενη) και οι εκδηλώσεις μπορούν να προβληθούν απευθείας στην αρχική σελίδα. Είναι επίσης δυνατό να δείτε τις λίστες επισκεπτών, τις απαιτήσεις ενδυματολογικού κώδικα για κάθε περίσταση, ακόμη και να αγοράσετε εισιτήρια για τις εκπομπές που θέλετε να επισκεφθείτε. Ειδικές ενότητες ιστότοπου δημιουργούνται ξεχωριστά για εκείνους τους χρήστες, οι οποίοι ενδιαφέρονται για πακέτα VIP, το ίδιο το Night Club, προσφορές Catering και ειδικές προτάσεις. Για όλους αυτούς που επιθυμούν να διασκεδάσουν διαβάζοντας διασκεδαστικές και ενημερωτικές δημοσιεύσεις, ο ιστότοπος προσφέρει πρόσβαση στην ενότητα Blog, η οποία ενημερώνεται τακτικά με νέα άρθρα.

Ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας δεν είναι τόσο περίπλοκος, καθώς όλο το περιεχόμενο παρουσιάζεται σε λευκό φόντο ώστε να είναι ορατό σε κάθε χρήστη. Οι φωτεινές και έγχρωμες εικόνες καθώς και το διαδραστικό φόντο βίντεο δημιουργούν την λεγόμενη ατμόσφαιρα «νυχτερινό κέντρο διασκέδασης» ή «καζίνο». Υπάρχουν επίσης λεπτομερείς επαφές διαθέσιμες στο υποσέλιδο του ιστότοπου για γρήγορη και εύκολη αλληλεπίδραση με τους διαχειριστές του νυχτερινού κλαμπ – μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη διεύθυνση που συνοδεύει ένα εύχρηστο widget των Χαρτών Google ή να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας για να λάβετε τα σχόλια.

20. Έρευνα της Βαλτιμόρης

Έρευνα της Βαλτιμόρης

Δημιουργήστε έναν ιστότοπο ΔΩΡΕΑΝ

Έρευνα της Βαλτιμόρης είναι ένας πάροχος έρευνας μάρκετινγκ και πληροφοριών που χρησιμοποιούνται για να βοηθήσουν τις εταιρείες να υιοθετήσουν λογικές λύσεις με βάση την ανάλυση της αγοράς. Η εταιρεία σκοπεύει να στοχεύσει διαφορετικά είδη κοινού, ενθαρρύνοντάς τους να επισκεφθούν τον ιστότοπό τους, ο οποίος φαίνεται αξιόπιστος και αξιόπιστος. Βλέπει ότι η αποστολή της είναι να βοηθήσει τις εταιρείες να αναπτυχθούν μέσω της καλύτερης κατανόησης των απαιτήσεων των πελατών τους.

Οι πιο σημαντικές γενικές πληροφορίες για την εταιρεία, τους στόχους, τις προσεγγίσεις, τις υπηρεσίες επισκεπτών και άλλα σχετικά θέματα παρέχονται απευθείας στην αρχική σελίδα. Πιάζει την προσοχή των χρηστών λόγω της διαθεσιμότητας εικόνων πλήρους οθόνης και ενός αρμονικού συνδυασμού χρωμάτων. Καθώς κάνετε κύλιση προς τα κάτω σε σελίδες ιστότοπου, συναντάτε πιο λεπτομερείς πληροφορίες Είναι διαθέσιμο σε διάφορες ενότητες ιστότοπων, δηλαδή την αρχική σελίδα, τον πίνακα εφαρμογών, τις υπηρεσίες επισκεπτών, τα στούντιο, το About Us και το Get Touch.

Λόγω της απλής πλοήγησης στον ιστότοπο και του αναδυόμενου μενού, είναι πολύ εύκολο να βρείτε τις απαιτούμενες πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία και τις υπηρεσίες που προσφέρει. Αυτά είναι τα κύρια χαρακτηριστικά που καθιστούν το έργο ένα από τα πιο αξιόπιστα δείγματα μιας επαγγελματικής ιστοσελίδας που ξεκίνησε με το Wix.

Συμπέρασμα

Εκκίνηση ιστότοπου με το Wix είναι πολύ απλούστερο από ό, τι νομίζετε. Ο οικοδόμος ιστότοπων αρχικά βλέπει την αποστολή του να βοηθάει τους μη-τεχνικούς χωρίς να ξεκινά το υπόβαθρο κωδικοποίησης και, στη συνέχεια, να διαχειρίζεται εύκολα έργα ποιότητας για προσωπική ή επαγγελματική χρήση. Η πλατφόρμα προσφέρει πολλαπλά εργαλεία προσαρμογής σχεδιασμού και δυνατότητες που συμβάλλουν στην απρόσκοπτη και ομαλή ανάπτυξη ιστότοπων.

Λόγω του ενσωματωμένου εργαλείου Wix ADI, προηγμένων μηχανών blogging και ηλεκτρονικού εμπορίου, καθώς και εκατοντάδων προτύπων έτοιμων για κινητά, ακόμη και ένας αρχάριος μπορεί να εκτελέσει έναν επαγγελματικό ιστότοπο χωρίς να επενδύσει ένα δολάριο σε αυτό. Θέλετε να δοκιμάσετε τώρα; Στη συνέχεια, προχωρήστε για να εγγραφείτε στο πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων και να ξεκινήσετε να εργάζεστε στο πρώτο σας έργο!

Δημιουργήστε έναν ιστότοπο δωρεάν

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map