Τα καλύτερα παραδείγματα ιστολογίου Wix

Παραδείγματα ιστολογίων Wix


Υπάρχουν δύο κύριοι λόγοι για τους οποίους οι άνθρωποι χρησιμοποιούν το Διαδίκτυο: να μοιράζονται πράγματα και να ενημερώνονται. Ευτυχώς, με τους σύγχρονους δημιουργούς ιστότοπων χωρίς κώδικα, δεν χρειάζεστε πτυχίο προγραμματισμού για να σχεδιάσετε τον δικό σας ιστότοπο και να ξεκινήσετε να μοιράζεστε περιεχόμενο με άλλους. Χρειάζεστε απλώς ένα ενδιαφέρον και πάθος.

Σήμερα, θέλουμε να παρουσιάσουμε μερικές από τις υπέροχες ιστοσελίδες DIY που δημιουργήθηκαν χρησιμοποιώντας Wix οικοδόμος ιστότοπου. Η σημερινή συλλογή εμφανίζει ιστότοπους με ενσωματωμένα ιστολόγια Wix.

Λάβετε υπόψη ότι τα στιγμιότυπα οθόνης που έχουμε τραβήξει ενδέχεται να σας δώσουν μια λανθασμένη εντύπωση για ολόκληρο τον σχεδιασμό αυτών των ιστότοπων. Σας συνιστούμε να ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά σε κάθε ιστότοπο για να δείτε τη δομή, τις κεφαλίδες, τα υποσέλιδα και άλλα στοιχεία.

1. New Media Institute

New Media Institute

Δημιουργήστε ένα ιστολόγιο δωρεάν

New Media Institute είναι ένας ιστότοπος του NMI (New Media Institute) – ένας ερευνητικός και ερευνητικός οργανισμός, ο οποίος βλέπει την αποστολή του στη βελτίωση της κατανόησης του κοινού από θέματα που αντιμετωπίζουν τα κύρια μέσα ψηφιακής επικοινωνίας. Το ινστιτούτο συνεργάζεται εκτενώς με τοπικές και διεθνείς έρευνες, ομάδες ειδησεογραφικών μέσων, κυβερνητικούς εκπροσώπους και εμπειρογνώμονες του κλάδου.

Ο ιστότοπος παρέχει πρόσβαση σε πολλά στατιστικά, γεγονότα, αναλυτικά δεδομένα και άλλες πληροφορίες από όλο τον κόσμο. Αυτές οι πληροφορίες χωρίζονται βολικά σε διάφορες ενότητες – Έρευνα, λήψη βραβείων, Τύπος, Πληροφορίες κ.λπ., οι οποίες ενημερώνονται τακτικά, παρέχοντας τα αμερόληπτα αλλά πολύτιμα δεδομένα. Υπάρχει επίσης η ευκαιρία να ζητήσετε συνέντευξη με έναν από τους εμπειρογνώμονες του NMI συμπληρώνοντας το πεδίο Επικοινωνία μαζί μας. Ο συνολικός σχεδιασμός του ιστότοπου είναι προσεκτικά μελετημένος για να παρέχει βολική εμπειρία περιήγησης στο Web. Η δυνατότητα “Ιστότοπος αναζήτησης” συμβάλλει στη μείωση του χρόνου που απαιτείται για την εύρεση των απαιτούμενων πληροφοριών και υπάρχει επίσης η ευκαιρία να περιηγηθείτε στις ροές λογαριασμών κοινωνικού δικτύου για να ανακαλύψετε πρόσφατα νέα και ενημερώσεις. Είναι αυτονόητο ότι αυτός ο ιστότοπος που βασίζεται στο Wix αξίζει σίγουρα την προσοχή των χρηστών.

2. Διάστημα καρδιάς μυαλού

Διάστημα καρδιάς μυαλού

Δημιουργήστε ένα ιστολόγιο δωρεάν

Η μόνη ματιά Mindheart Space Η αρχική σελίδα δημιουργεί καταπραϋντικές και ήρεμες εντυπώσεις χάρη στο χαλαρωτικό παρασκήνιο βίντεο που περιέχει. Ο ιστότοπος ανήκει στην Adrienne Lopez, η οποία βλέπει την αποστολή της να βοηθήσει τους ανθρώπους να αισθάνονται χαλαροί και να υποστηρίζουν την ατομικότητά τους.

Το κοινοτικό ιστολόγιο συνοδεύεται από χρήσιμα άρθρα που σχετίζονται με το θέμα της ιστοσελίδας. Ενημερώνει τους χρήστες για τα γεγονότα που συμβαίνουν στη ζωή της Adrienne, το όραμά της για τον περιβάλλοντα κόσμο, τις ιδέες και τις ειδικές προσφορές της για τρέχοντες και πιθανούς συνδρομητές. Υπάρχουν τα τμήματα Πρόσφατης Δημοσίευσης και Προτεινόμενης Δημοσίευσης με τα πιο ενδιαφέροντα άρθρα. Η κατηγορία Αναζήτηση βάσει ετικετών καθιστά δυνατή την αναζήτηση θεματικών άρθρων ανά ετικέτα, ενώ το εκτεταμένο Αρχείο προσφέρει μια λίστα με αναρτήσεις κατηγοριοποιημένες κατά ημερομηνία. Οι αναγνώστες μπορούν να παρακολουθήσουν τις ενημερώσεις ιστολογίου στα κοινωνικά δίκτυα συμμετέχοντας στις ομάδες.

3. Η Ethel με αγαπά

Η Ethel με αγαπά

Δημιουργήστε ένα ιστολόγιο δωρεάν

Η Ethel με αγαπά εκχωρεί μια σειρά από μοναδικά έργα τέχνης και σπάνια, πολλά από τα οποία προσφέρονται σε περιορισμένες εκδόσεις. Ο ιστότοπος συνοδεύεται από τη δυνατότητα ηλεκτρονικού εμπορίου, η οποία προσφέρει μια ποικιλία από αυθεντικά κομμάτια που δημιουργήθηκαν από την Ethel. Ο σχεδιασμός του ιστολογίου είναι ελκυστικός, απαλός και λίγο παιδαριώδης, αλλά αυτό δημιουργεί απλή και αξιόπιστη ατμόσφαιρα.

Η ενότητα blog περιλαμβάνει πολλά άρθρα σχετικά με την Ethel, τα πιο δημοφιλή έργα της και τις δημιουργικές της ιδέες. Για εκείνους τους αναγνώστες, που ενδιαφέρονται για τη δημιουργικότητα του συγγραφέα, υπάρχουν οι ενότητες “Επιλεγμένες δημοσιεύσεις”, “Πρόσφατες δημοσιεύσεις” και “Αρχείο”, όπου μπορούν να ελέγξουν τις δημοσιεύσεις που είχαν δημοσιευτεί προηγουμένως. Η πρόσβαση στο κοινωνικό δίκτυο είναι επίσης διαθέσιμη εδώ για να δοθεί η ευκαιρία να παρακολουθήσετε τις ειδήσεις του ιστολογίου και τις ενημερώσεις μόλις δημοσιευτούν.

4. Ριβουντίν

Ριβουντίν

Δημιουργήστε ένα ιστολόγιο δωρεάν

Ριβουντίν είναι ένα καταφύγιο κατοικιών στη Γαλλία, όπου μπορείτε να χαλαρώσετε και να ξεχάσετε τα καθημερινά σας προβλήματα, να κάνετε γιόγκα, χαλάρωση, διαλογισμό και ευεξία..

Το blog καθώς και ο ιστότοπος γενικά φαίνεται αναζωογονητικό και φωτεινό, με πολύχρωμες φιλόξενες φωτογραφίες του τόπου και τις υπηρεσίες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εκεί. Υπάρχουν επίσης πολλές ενημερωτικές δημοσιεύσεις για υγιεινή ζωή, συνταγές, διαλογισμό και άλλες προτάσεις χαλάρωσης. Η ενότητα “Αρχεία”, οι Προτεινόμενες Αναρτήσεις καθώς και οι δυνατότητες “Αναζήτηση με Ετικέτες” καθιστούν δυνατή την εύρεση των αναρτήσεων που σας ενδιαφέρουν χωρίς καμία ιδιαίτερη προσπάθεια. Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις ιστολογίου; Στη συνέχεια, εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο του ιστότοπου για να ενημερώνεστε σχετικά. Οι επαφές του μέρους είναι διαθέσιμες στο υποσέλιδο για γρήγορη και εύκολη πρόσβαση.

5. MikoDesign

Παραδείγματα Wix Blogs - MikoDesign

Δημιουργήστε ένα ιστολόγιο δωρεάν

MikoDesign είναι ένας ιστότοπος του στούντιο σχεδιασμού με έδρα το Ρότερνταμ που ανήκει και λειτουργεί από την Erika Harberts. Η Erika θέλει πραγματικά να διαδώσει τη δημιουργικότητα μεταξύ των αναγνωστών της. Το ιστολόγιό της έχει καθαρή εμφάνιση, σας επιτρέπει να κάνετε αναζήτηση με ετικέτες και επίσης να έχετε μπλοκ Πρόσφατες δημοσιεύσεις και Επιλεγμένες αναρτήσεις.

Ο ιστότοπος διαθέτει καθαρό, τακτοποιημένο και ευχάριστο σχεδιασμό. Δεν υπάρχει τίποτα που αποσπά την προσοχή των χρηστών εδώ. Αντίθετα, όλα τα στοιχεία βρίσκονται στη θέση τους, προσθέτοντας στην ευκολία αναζήτησης και ευκολίας. Αυτό καθιστά τον ιστότοπο φιλικό προς τον χρήστη και απλό στην περιήγησή του.

Η αρχική σελίδα δεν περιέχει πολλές πληροφορίες σχετικά με το ιστολόγιο, τον κάτοχό του ή τα μηνύματα που θα ήθελε να μεταφέρει. Αντ ‘αυτού, αυτές οι πληροφορίες είναι διαθέσιμες σε 9 ενότητες του κύριου μενού, οι οποίες δεν περιλαμβάνουν λεπτομερείς πληροφορίες μόνο για το ιστολόγιο, αλλά παρέχουν επίσης βίντεο και φωτογραφικά σεμινάρια, άρθρα και δεδομένα επικοινωνίας. Το ιστολόγιο έρχεται με το ενσωματωμένο ηλεκτρονικό κατάστημα, όπου προσφέρονται προς πώληση τα καλύτερα πρωτότυπα έργα του συγγραφέα. Κάθε ένα από αυτά είναι διαθέσιμο με τη φωτογραφία υψηλής ανάλυσης και την περιγραφή, η οποία προσθέτει στην ευκολία επιλογής. Απλό αλλά αποτελεσματικό δείγμα ιστολογίου που δημιουργήθηκε με βάση την πλατφόρμα Wix!

6. Η γραμμή σάρωσης

Παραδείγματα ιστολογίων Wix - Η γραμμή σάρωσης

Δημιουργήστε ένα ιστολόγιο δωρεάν

Όποιος κάνει δίαιτα, προσέξτε Η γραμμή σάρωσης δικτυακός τόπος; περιέχει εικόνες που θα σας κάνουν πραγματικά πεινασμένους! Το στοματικό blog ανήκει στον Nick Makrides, έναν Αυστραλό σεφ ζαχαροπλαστικής και έναν ερασιτέχνη φωτογράφο τροφίμων. Το Scran Line αντικατοπτρίζει το πάθος του Νικ για φαγητό και σχεδιασμό και τις εξαιρετικές του δυνατότητες ως φωτογράφος.

Ο ιστότοπος του Nick εντυπωσιάζει με προσοχή στις λεπτομέρειες και τη δημιουργική προσέγγιση. Το ιστολόγιό του χρησιμοποιεί ένα σχεδόν «κλασικό», γνωστό σχέδιο ιστολογίου του Wix, αλλά εξακολουθεί να είναι απίστευτα όμορφο. Ποιο είναι το μυστικό; Ο Nick χρησιμοποιεί ένα λευκό φόντο που δίνει έμφαση στις υπέροχες εικόνες. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό – το blog φαίνεται φρέσκο, καθαρό και επαγγελματικό. η θέση των στοιχείων του ιστότοπου είναι καλά μελετημένη.

Ο Nick σίγουρα ξέρει πώς να αξιοποιήσει στο έπακρο το Wix. Εκτός από τις δυνατότητες blogging του Wix, χρησιμοποιεί τη δυνατότητα συλλογής για να παρουσιάσει τα έργα που σχετίζονται με το σχεδιασμό, μια φόρμα εγγραφής σε ενημερωτικό δελτίο, μια φόρμα επικοινωνίας και την ενσωμάτωση των κοινωνικών μέσων. Ο ιστότοπος φέρει επωνυμία από το favicon στο υποσέλιδο. Συγχαρητήρια για μια όμορφη ιστοσελίδα, Nick!

7. Νόρα Μίννο

Παραδείγματα ιστολογίων Wix - NoraMinno

Δημιουργήστε ένα ιστολόγιο δωρεάν

Νόρα Μίννο είναι ένας ιστότοπος εγγεγραμμένου διαιτολόγου και πιστοποιημένου προσωπικού εκπαιδευτή με έδρα τη Νέα Υόρκη, Νέα Υόρκη. Το μινιμαλιστικό blog της έχει καθαρή τυπογραφία και φρέσκια παλέτα χρωμάτων. Της βοηθά να μοιραστεί το πάθος της για γυμναστήριο και υγιεινό τρόπο ζωής.

Το πρώτο πράγμα που προσελκύει την προσοχή των χρηστών, που επισκέπτονται αυτό το ιστολόγιο με βάση το Wix, είναι το μεγάλο ρυθμιστικό που διαθέτει καθαρές φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης και τα κείμενα που ενθαρρύνουν τους επισκέπτες να συνεχίσουν να περιηγούνται στο ιστολόγιο. Φαίνεται ότι όλες οι πληροφορίες που μπορεί να σας ενδιαφέρουν βρίσκονται εδώ. Το ρυθμιστικό μπορεί να σας ανακατευθύνει σε οποιαδήποτε ενότητα χρειάζεστε με βάση τους τίτλους που θα δείτε στις φωτογραφίες.

Εκτός από αυτό, η αρχική σελίδα περιλαμβάνει τα widgets των κοινωνικών δικτύων που μπορείτε να επισκεφθείτε για να μοιραστείτε τις ιδέες και τις σκέψεις σας σχετικά με την υγιεινή διατροφή και τον τρόπο ζωής με τους ομοϊδεάτες χρήστες. Αυτό είναι πολύ βολικό και σας βοηθά να εξοικονομήσετε χρόνο!

8. Σχεδιασμός Bezl

Παραδείγματα ιστολογίων Wix - BezlDesign

Δημιουργήστε ένα ιστολόγιο δωρεάν

Τι μας τραβάει την προσοχή Σχεδιασμός Bezl ήταν η γενναιόδωρη χρήση του διαστήματος. Κατανοούν ότι δεν δίνουν απλώς πληροφορίες, αλλά θέλουν να μετατρέψουν τους αναγνώστες σε πελάτες. Το ιστολόγιο του BezlDesign έχει μια σταθερή οπτική δομή που παρέχει πολλές πληροφορίες χωρίς να κατακλύζει τον αναγνώστη.

Το ιστολόγιο δημιουργείται με τη χρήση των πλεονεκτημάτων που παρέχονται από τον κατασκευαστή ιστότοπων Wix. Αυτό αντικατοπτρίζεται αντίστοιχα στον σχεδιασμό του ιστότοπου. Το λευκό φόντο για το οποίο έχουμε ήδη μιλήσει επισημαίνει αποτελεσματικά τα πλεονεκτήματα των Bezl Products. Η χρωματική παλέτα του ιστότοπου βοηθά να τονιστεί το αποτέλεσμα, προσελκύοντας έτσι νέους πελάτες.

Μεταξύ των άλλων βολικών χαρακτηριστικών, είναι λογικό να αναφέρουμε τη διαθεσιμότητα λεπτομερών πληροφοριών σχετικά με το προϊόν στο οποίο είναι αφιερωμένο το blog. Δεν χρειάζεται να περιηγηθείτε στον ιστότοπο αναζητώντας τις πληροφορίες που χρειάζεστε σε άλλες ενότητες. Απλώς μετακινηθείτε προς τα κάτω στην αρχική σελίδα για να δείτε τα χαρακτηριστικά των προϊόντων και τα πλεονεκτήματα που σας προσφέρουν. Εάν εξακολουθείτε να έχετε αμφιβολίες σχετικά με την αγορά, η ενότητα “Έλεγχος πελατών” που βρίσκεται στο κάτω μέρος της σελίδας μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε τη σωστή επιλογή.

9. Black Hound Design Company

Black Hound Design Company

Δημιουργήστε ένα ιστολόγιο δωρεάν

Black Hound Design Company είναι ένας ιστότοπος της εταιρείας που εδρεύει στις ΗΠΑ, η οποία κατασκευάζει διάφορα είδη επίπλων, όπως έπιπλα εστιατορίων, έπιπλα ζυθοποιίας, έπιπλα ξενοδοχείων, καθώς και είδη λιανικής και είδη προβολής. Η συνολική σχεδίαση της ιστοσελίδας είναι απλή αλλά κομψή και εκλεπτυσμένη. Κάθε χρήστης αποκτά πρόσβαση στις πιο σημαντικές και πολύτιμες πληροφορίες που σχετίζονται με την εταιρεία, όπως η ιστορία της ανάπτυξής τους, το χαρτοφυλάκιο εμπορικών και οικιακών έργων, ο κατάλογος προϊόντων, τα θέματα εγγύησης και άλλες πτυχές που πρέπει να έχουν.

Το ιστολόγιο ιστοτόπων που διατίθεται σε ξεχωριστή σελίδα παρέχει ευέλικτες και πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με όλες τις αποχρώσεις που αντιμετωπίζουν τη βιομηχανία επίπλων. Οι δημοσιεύσεις υποδιαιρούνται βολικά εδώ σε κατηγορίες με βάση ορισμένα σημαντικά κριτήρια. Αυτά περιλαμβάνουν έπιπλα εστιατορίου, σχεδιασμό εστιατορίων, έπιπλα κατοικιών, γνωρίστε τον κατασκευαστή κ.λπ. Το πεδίο φίλτρου αναζήτησης επιτρέπει την επιλογή των δημοσιεύσεων που μπορεί να σας ενδιαφέρουν βάσει συγκεκριμένων παραμέτρων ή λέξεων αναζήτησης. Ενεργοποιείται επίσης η επιλογή σχολιασμού χρήστη, επιτρέποντας στους αναγνώστες να αφήνουν τα σχόλια, τις απόψεις, τις ιδέες και τις προτάσεις τους με βάση τα θέματα των άρθρων που διαβάζουν. Αυτό συμβάλλει στην επικοινωνία των χρηστών και βοηθά στην ενίσχυση της επισκεψιμότητας των ιστότοπων.

10. Σούπα στούντιο

Παραδείγματα ιστολογίων Wix - Soup Studios

Δημιουργήστε ένα ιστολόγιο δωρεάν

Σούπα στούντιο είναι ένας επαγγελματικός ιστότοπος που υποστηρίζεται από Wix και ανήκει στον Derek Edward Pfohl, τον έμπειρο φωτογράφο εστιατορίου, ο οποίος αποφάσισε να δημιουργήσει τον ιστότοπο για να φέρει τη δημιουργικότητα, τη λογική και την ψυχή του σε ένα μέρος.

Η ιστοσελίδα φαίνεται επαγγελματική από την πρώτη σελίδα, η οποία απαγορεύει την επανεκτύπωση, την αναδιανομή ή την αναπαραγωγή των διαθέσιμων υλικών. Όταν επισκέπτεστε την αρχική σελίδα, εκπλαγείτε με τη σχεδίασή της, η οποία φαίνεται να τραβάει την προσοχή και έρχεται με μια ζουμερή παλέτα χρωμάτων. Το επικρατούμενο τμήμα της αρχικής σελίδας αντιπροσωπεύει μια μεγάλη φωτογραφία που εστιάζει την προσοχή των χρηστών στο θέμα του ιστολογίου και αποκαλύπτει τον επαγγελματισμό του συγγραφέα από την αρχή.

Η πλοήγηση στον ιστότοπο είναι εύκολη και κατανοητή, με μόνο 6 βασικές ενότητες μενού. Αυτό, ωστόσο, είναι αρκετό, για να λάβετε τις μέγιστες πληροφορίες για τον συγγραφέα και τα έργα του. Η γκαλερί αντιπροσωπεύεται από δύο κατηγορίες ανάλογα με τον τύπο του έργου που ενδιαφέρει ένας χρήστης. Συνολικά, το blog εξυπηρετεί τις ανάγκες των επισκεπτών που αναζητούν έναν εξειδικευμένο φωτογράφο! Καλή δουλειά!

11. Αντζελίνα Ντάρισσα

Παραδείγματα ιστολογίων Wix - Angelina Darrisaw

Δημιουργήστε ένα ιστολόγιο δωρεάν

Αντζελίνα Ντάρισσα είναι ένας προσωπικός ιστότοπος που ανήκει στην Angelina Darrisaw, διεθνή προπονητή επιχειρήσεων και καριέρας, πρεσβευτής μάρκας και στρατηγικός ψηφιακών μέσων. Είναι η ιδρυτής του C-Suite Coach, μιας πλατφόρμας καριέρας και περιεχομένου που παρέχει περιεχόμενο σταδιοδρομίας και καθοδήγησης σε άτομα που χρειάζονται αυτές τις πληροφορίες.

Ο ιστότοπος έχει σχεδιαστεί με βάση την πλατφόρμα Wix και είναι ένα από τα καλύτερα δείγματα ιστολογίων που είναι διαθέσιμα στον Ιστό. Ο σχεδιασμός της αρχικής σελίδας ακολουθεί το θέμα του ιστότοπου. Τα στοιχεία που περιλαμβάνει η συγχώνευση σε ένα ενιαίο έργο που αντιπροσωπεύει τη συγγραφέα του ιστότοπου και την επαγγελματική της δραστηριότητα με τον πιο ευνοϊκό τρόπο. Το ανοιχτό γκρι φόντο της αρχικής σελίδας βοηθά στην εστίαση της προσοχής των χρηστών στη φωτογραφία του συγγραφέα και στις πληροφορίες σχετικά με αυτήν.

Η αρχική σελίδα περιλαμβάνει 7 βασικά σημεία μενού που αναφέρονται στο πάνω μέρος της σελίδας. Αυτά είναι τα “Home”, “About”, “C-Suite Coach”, “Press”, “Blog”, “Appearances” και “Contact”. Κάθε κατηγορία αφθονεί σε φωτογραφίες υψηλής ποιότητας, βίντεο, άρθρα και άλλες πληροφορίες που μπορεί να ενδιαφέρει ένας επισκέπτης. Αυτό είναι ένα επιτυχημένο δείγμα προσωπικού ιστολογίου που σίγουρα θα είναι επιτυχία!

12. Jan Avellana

Παραδείγματα ιστολογίων Wix - Jan Avellana

Δημιουργήστε ένα ιστολόγιο δωρεάν

JanAvellana ανήκει στον ταλαντούχο καλλιτέχνη και συγγραφέα. Ο ιστότοπος πήρε το όνομά του από τη συγγραφέα και αντιπροσωπεύει τη δημιουργικότητά της στο πιο ευνοϊκό φως.

Το ιστολόγιο έχει διακριτικό, καθαρό και τακτοποιημένο σχεδιασμό, με πολλά ελκυστικά στοιχεία που επισημαίνουν τα μηνύματα του συγγραφέα που αποκαλύπτονται σε κάθε ανάρτηση. Το λευκό φόντο της αρχικής σελίδας συμβάλλει στην καλύτερη προβολή του περιεχομένου. Το ιστολόγιο αφθονεί σε ενδιαφέροντα άρθρα που έγραψε η Jan Avellana για να περιγράψει τη ζωή και τα γεγονότα που έχει ζήσει. Ένα από τα σημαντικότερα σημεία του ιστολογίου είναι οι εικόνες και τα αποσπάσματα που συνοδεύουν κάθε ανάρτηση και αντικατοπτρίζουν τις σκέψεις του συγγραφέα με έναν ακριβή και κατανοητό τρόπο.

Ο συγγραφέας του blog δίνει ιδιαίτερη προσοχή στις έγκαιρες ενημερώσεις περιεχομένου. Το μόνο μειονέκτημα του ιστολογίου είναι οι μικρές γραμματοσειρές που είναι σχεδόν ορατές ακόμη και στο ανοιχτό φόντο της αρχικής σελίδας. Αυτό περιπλέκει τη διαδικασία ανάγνωσης και μπορεί να αποτελεί σοβαρό εμπόδιο για ορισμένους χρήστες.

13. Εκτελέστε τον πολιτισμό

Εκτελέστε τον πολιτισμό

Δημιουργήστε ένα ιστολόγιο δωρεάν

Εκτελέστε τον πολιτισμό είναι ένας ιστότοπος που ανήκει και διευθύνεται από τον Dane Verwey, ο οποίος είναι ένας αυτοπεποίθηση και αυτοπεποίθηση ενθουσιώδης για τρέξιμο για πάνω από 20 χρόνια. Ο Dane πιστεύει ότι το τρέξιμο βοηθά τους ανθρώπους να ζήσουν γεμάτη και υγιή ζωή και, ως εκ τούτου, ενθαρρύνει τους άλλους να συμμετάσχουν στο χόμπι του. Αυτός είναι ο λόγος που τον έκανε να ξεκινήσει τον ιστότοπο που επικεντρώνεται στα τρέχοντα ζητήματα και βοηθά τους ανεμιστήρες να παραμένουν συνδεδεμένοι, να υποστηρίζουν και να μαθαίνουν ο ένας από τον άλλο.

Ο ιστότοπος παρέχει τις αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το τρέξιμο που μπορεί να είναι χρήσιμες και ενδιαφέρουσες για τους λάτρεις. Με αυτόν τον σκοπό, ο συντάκτης της ιστοσελίδας δημιούργησε πολλές ενότητες ιστότοπου, καθεμία από τις οποίες επικεντρώνεται σε ένα συγκεκριμένο ζήτημα. Έτσι, μπορείτε να περιηγηθείτε στις ακόλουθες σελίδες: Σχετικά με εμάς, Blog, The Owls, Run Therapy, Μέλη και ακόμη και Shop. Ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας είναι ελκυστικός, διαισθητικός αλλά αρκετά απλός. Αυτό συμβάλλει στην ευκολία της περιήγησης και διασφαλίζει τη μέγιστη ευκολία του χρήστη. Το κυρίαρχο χρώμα φόντου είναι λευκό, το οποίο δημιουργεί καταπραϋντική εντύπωση που τονίζεται από τις έγχρωμες φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης που σχετίζονται κάπως με την εκτέλεση. Τα μέλη του ιστότοπου έχουν επίσης την ευκαιρία να εγγραφούν στις ενημερώσεις ιστολογίου μέσω email για να λαμβάνουν ειδοποιήσεις σχετικά με νέα άρθρα εγκαίρως.

14. Μιλήστε και ευδοκιμήστε

Μιλήστε και ευδοκιμήστε

Δημιουργήστε ένα ιστολόγιο δωρεάν

Μιλήστε και ευδοκιμήστε είναι ένας ιστότοπος που έχει δεσμευτεί να βοηθά τους γονείς να ευαισθητοποιούν τα παιδιά τους με σωστό, υγιή και έξυπνο τρόπο. Ο ιδιοκτήτης, ο συγγραφέας και ο κύριος συντελεστής του ιστολογίου είναι η Emi Canahuati – ο επαγγελματίας σεξουαλικός εκπαιδευτικός με πιστοποίηση AASECT, ο οποίος είναι επίσης εκπαιδευτής για πάνω από 17 χρόνια. Εκτός από την παροχή γενικών πληροφοριών σχετικά με τη σεξουαλική εκπαίδευση των παιδιών, ο ιστότοπος περιλαμβάνει επίσης τις υπηρεσίες που κάθε μέλος μπορεί να χρησιμοποιήσει / παραγγείλει στον ιστότοπο. Υπάρχει επίσης η ευκαιρία να εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο για να λαμβάνετε εγκαίρως όλες τις σχετικές πληροφορίες και να παρακολουθείτε εκπαιδευτικά βίντεο που έχουν δημιουργηθεί ειδικά για παιδιά και τους γονείς τους.

Το Talk and Thrive Blog, με τη σειρά του, είναι επίσης αφιερωμένο στην υποστήριξη των γονέων στις προσπάθειές τους να παρέχουν στα παιδιά τους κατάλληλες πληροφορίες σχετικά με το σεξ και τη σεξουαλικότητα. Η ενότητα ιστολογίου ενημερώνεται τακτικά με νέες αναρτήσεις που δεν παρέχουν μόνο υψηλή πληροφοριακή αξία, αλλά είναι επίσης ενδιαφέρουσες για παιδιά και ενήλικες. Υπάρχει μια ευκαιρία να γίνετε εγγεγραμμένο μέλος του ιστότοπου για να αφήσετε τα σχόλιά σας αφού διαβάσετε τα άρθρα που σας ενδιαφέρουν. Ένα άλλο πράγμα που προσελκύει την προσοχή των χρηστών είναι το γεγονός ότι κάθε άρθρο συνοδεύεται από έγχρωμες και διασκεδαστικές φωτογραφίες που προσθέτουν αξία στο δημοσιεύσεις που συνοδεύουν.

15. Δημιουργικό κανάλι

Δημιουργικό κανάλι

Δημιουργήστε ένα ιστολόγιο δωρεάν

Δημιουργικό κανάλι είναι ένας ιστότοπος της Στρατηγικής Εταιρείας Λιανικής Μάρκετινγκ που έχει πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στην έμπνευση των αγορών που τελικά βοηθούν στη βελτίωση της ζωής των ανθρώπων. Χρησιμοποιούν την προσέγγιση που εστιάζει στον αγοραστή, παρέχοντας τις ασυναγώνιστες πληροφορίες και δεδομένα που απαιτούνται για την προώθηση των καμπανιών και των στρατηγικών αγορών των πελατών τους. Ο ιστότοπος δεν καλύπτει μόνο τις σημαντικές πτυχές που σχετίζονται με τις αγορές, αλλά παρέχει επίσης πρόσβαση σε πολλές σημαντικές κατηγορίες, όπως το Retail Xpert Toolbox, τη σταδιοδρομία, τη σελίδα πελατών καθώς και την ενότητα Επικοινωνία.

Εκτός από τη λήψη γενικών πληροφοριών, οι χρήστες έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν στην ενότητα του ιστότοπου Insights, όπου μπορούν να διαβάσουν πρόσφατα νέα σχετικά με τη βιομηχανία, συλλογές ιστοριών, δεδομένων και Αναφορές Retail Labs Marketplace, οι οποίες καθιστούν δυνατή τη δημιουργία ευέλικτης και σε βάθος κατανόησης συμπεριφορών αγορών χρηστών καθώς και γενική εμπειρία λιανικής χρηστών. Υπάρχει πρόσβαση σε πολλές αναρτήσεις εδώ, οι οποίες ενημερώνονται τακτικά για να παρέχουν μόνο πρόσφατες, ενημερωμένες και πραγματικά αμερόληπτες πληροφορίες. Το Creative Channel είναι ένα εξαιρετικό δείγμα του ιστότοπου που βασίζεται στο Wix και συνοδεύεται από ένα ποιοτικό ιστολόγιο με πλήρεις δυνατότητες.

Συμπέρασμα

Παρόλο που μπορεί να είναι δύσκολο να δημιουργήσετε ένα πραγματικά μοναδικό ιστολόγιο που θα είναι διαφορετικό από τα πολλά που βρίσκονται στο διαδίκτυο, είναι απίστευτα εύκολο να ξεκινήσετε ένα καθαρό, καλά δομημένο ιστολόγιο όπου όλο το περιεχόμενο παρουσιάζεται έξυπνα, ώστε η ανάγνωση να είναι εύκολη για το κοινό σας. Οι πολύχρωμες κεφαλίδες και τα προσαρμοσμένα φόντα δεν δημιουργούν ένα καλό ιστολόγιο. Το ιστολόγιο χρειάζεται μια έξυπνη οπτική δομή και μια βαθιά ιεραρχία στοιχείων του ιστότοπου.

Για να δημιουργήσετε ένα εξαιρετικό ιστολόγιο χρειάζεστε νέες ιδέες και δημιουργική προσέγγιση, ωστόσο, δεν χρειάζεται να κάνετε πολύ πειραματισμούς με το σχεδιασμό. Ποτέ μην υπερπλέπετε τον ιστότοπό σας για να τον κάνετε «μοναδικό». Μην πηγαίνετε στη θάλασσα, κρατήστε το απλό.

Δημιουργήστε ένα δωρεάν ιστολόγιο με το Wix!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map