Παραδείγματα διαδικτυακού καταστήματος Weebly

Ιστότοποι Weebly


Weebly – είναι ένα μεταφορά και απόθεση του δημιουργού ιστότοπων, η οποία είναι φιλική προς τον χρήστη και εξασφαλίζει διαισθητική διαδικασία δημιουργίας ιστοσελίδων χωρίς την ανάγκη να κυριαρχήσουμε τα βασικά του προγραμματισμού. Η πλατφόρμα χρησιμοποιεί ένα μοντέλο “κουτιού” που σας επιτρέπει να αλλάξετε το σχεδιασμό και τη δομή του ιστότοπου με βάση τις ανάγκες σας. Η Weebly είναι αρχικά γνωστή για τον ισχυρό κινητήρα του ηλεκτρονικού εμπορίου. Η λειτουργία διαδικτυακών καταστημάτων είναι απλή και βολική εδώ, ενώ η γκάμα δυνατοτήτων και εργαλείων που προσφέρει το σύστημα συμβάλλει στην επίτευξη καλών αποτελεσμάτων.

Είτε σκοπεύετε να το κάνετε δημιουργήστε ένα μικρό ηλεκτρονικό κατάστημα με δώδεκα προϊόντα ή ένα εντυπωσιακό σούπερ μάρκετ με εκατοντάδες είδη που προσφέρονται προς πώληση, το Weebly είναι ένα καλό εργαλείο για να ξεκινήσετε. Το σύνολο δυνατοτήτων ηλεκτρονικού εμπορίου του συστήματος είναι πάνω από το μέσο όρο, το οποίο επιτρέπει τον πειραματισμό με τα στυλ και τα σχέδια του διαδικτυακού σας καταστήματος. Σήμερα θα παρουσιάσουμε τα πιο αξιοσημείωτα παραδείγματα διαδικτυακού καταστήματος Weebly που καταφέραμε να βρούμε στον Ιστό. Μερικά από αυτά θα μπορούσαν να περάσουν ως επαγγελματικά σχεδιασμένα έργα, άλλα έχουν πολλούς τομείς για βελτίωση. Διασκεδάστε και γίνετε δημιουργικοί!

1. Kindle της φύσης

Kindle της φύσης

Οι καλύτεροι δημιουργοί ιστότοπων ηλεκτρονικού εμπορίου

Kindle της φύσης είναι ένα αξιοπρεπές παράδειγμα ενός διαδικτυακού καταστήματος Weebly που έχει κατασκευαστεί με γνώμονα την εξυπηρέτηση των πελατών. Ο ιδρυτής και ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας είναι ο Diosdado Velasquez, ο οποίος αποφάσισε να συνδυάσει την αγάπη του για τη φύση με το πάθος του για υγιεινό τρόπο ζωής, κάμπινγκ και περιπέτειες. Έτσι γεννήθηκε το Nature’s Kindle, προσφέροντας πολλά φιλικά προς το περιβάλλον αξεσουάρ, σετ δώρων, αρώματα και είδη σπιτιού. Η πλοήγηση στο κατάστημα ιστού είναι απλή και διαισθητική – δεν θα αντιμετωπίσετε προβλήματα με την αναζήτηση των απαιτούμενων στοιχείων εδώ.

Ο ιστότοπος αποτελείται από διάφορες κατηγορίες, καθεμία από τις οποίες προσφέρει έναν συγκεκριμένο τύπο προϊόντων. Όλα τα είδη είναι μοναδικά και εξαιρετικά – δεν υπάρχουν πολλά καταστήματα που τα προσφέρουν τώρα. Ωστόσο, η λίστα των διαθέσιμων προς πώληση προϊόντων προς το παρόν δεν είναι αρκετά εκτεταμένη, αλλά η συλλογή ενημερώνεται τακτικά.

Για να μάθετε τα χαρακτηριστικά και τις συνέπειες αυτού ή αυτού του προϊόντος, αφιερώστε χρόνο για να περιηγηθείτε στον κατάλογο – όλα τα στοιχεία περιγράφονται λεπτομερώς εκεί. Μπορείτε να επιλέξετε τον τύπο, τις προδιαγραφές και την ποσότητα των προϊόντων, κατά την παραγγελία. Εάν υπάρχει κάτι που δεν μπορείτε να βρείτε στον κατάλογο για κάποιο λόγο – χρησιμοποιήστε την επιλογή φίλτρου αναζήτησης για να απλοποιήσετε την επιλογή και να εξοικονομήσετε χρόνο!

2. Μπλερ Λόρεν Μπράουν

Μπλερ Λόρεν Μπράουν

Οι καλύτεροι δημιουργοί ιστότοπων ηλεκτρονικού εμπορίου

Μπλερ Λόρεν Μπράουν είναι ένα διαδικτυακό κατάστημα χειροποίητων κοσμημάτων, το οποίο έχει σχεδιαστεί προσεκτικά σύμφωνα με τις φυλακές της Αμερικής. Το πρώτο πράγμα που τραβάει την προσοχή όταν μεταβαίνετε στον ιστότοπο είναι η γκαλερί εικόνων πλήρους μεγέθους των επιλεγμένων αντικειμένων κοσμήματος που παρουσιάζονται στο πλεονέκτημα εδώ και προτρέπουν την επιθυμία να συνεχίσετε να περιηγείστε στο ηλεκτρονικό κατάστημα από την αρχή. Υπάρχει επίσης ένα βίντεο στην αρχική σελίδα, το οποίο είναι σύντομο αλλά ενημερωτικό, που αφηγείται την ιστορία του Blair Lauren Brown – του κατασκευαστή κοσμημάτων και του ιδιοκτήτη του διαδικτυακού καταστήματος.

Ο ίδιος ο ιστότοπος είναι βολικός και εύκολος στην αναζήτηση. Τα επιλεγμένα αντικείμενα εμφανίζονται απευθείας στην αρχική σελίδα για γρήγορη πρόσβαση σε αυτά. Τα υπόλοιπα προϊόντα είναι διαθέσιμα στην ενότητα web store του μενού που βρίσκεται στο αριστερό πλαίσιο του ιστότοπου. Το αναπτυσσόμενο μενού δεν φαίνεται επιβλητικό, αλλά προσφέρει πρόσβαση στις κύριες ενότητες καταστημάτων ιστού όπως τα Best Sellers, Δαχτυλίδια, Σκουλαρίκια, Κολιέ, Βραχιόλια, Αφιερωμένη συλλογή και άλλες κατηγορίες.

Κάθε προϊόν διατίθεται σε διάφορες παραλλαγές με βάση τις προδιαγραφές της επιλογής σας. Αυτό περιλαμβάνει το υλικό, το μέγεθος των αντικειμένων και επηρεάζει το τελικό τους κόστος. Μπορείτε επίσης να δείτε τις φωτογραφίες του αντικειμένου που σας ενδιαφέρει και να διαβάσετε την επισκόπηση του για να μάθετε τις λεπτομέρειες. Αυτό το διαδικτυακό κατάστημα που βασίζεται στο Weebly δημιουργεί ελαφριά και ευχάριστη εντύπωση, προσφέροντας μια ποικιλία προτιμήσεων πελατών.

3. Gaucho Sur

Gaucho Sur

Οι καλύτεροι δημιουργοί ιστότοπων ηλεκτρονικού εμπορίου

Gaucho Sur είναι μια μοντέρνα γυναικεία μάρκα ένδυσης τρόπου ζωής, η οποία είναι εμπνευσμένη από το “The Gaucho” – το στυλ της Νότιας Αμερικής καουμπόη Αυτό δίνει σε όλα τα είδη και τα αξεσουάρ κομψή και μοναδική εμφάνιση, προσελκύοντας την προσοχή των οπαδών της μόδας από όλο τον κόσμο. Όλα τα ρούχα που παρουσιάζονται στο κατάστημα έχουν σχεδιαστεί λαμβάνοντας υπόψη μια ιδιαίτερη προσέγγιση, που συνδυάζει μοντέρνα στυλ μόδας, ποιοτικά υλικά και μοναδικές ιδέες τέχνης.
Απλώς ρίξτε μια ματιά στα ρούχα που παρουσιάζονται στον κατάλογο για να νιώσετε την προσέγγιση του ειδικού πλοιάρχου. Ο κατάλογος περιλαμβάνει πολλές δημοφιλείς κατηγορίες ρούχων, όπως Φορέματα, Ponchos και Ruanas, Gaucho Pants and Bottoms, Tops. Τα προτεινόμενα προϊόντα εμφανίζονται επίσης εδώ, εξασφαλίζοντας γρήγορη και εύκολη πρόσβαση σε οποιοδήποτε από αυτά.

Το διαδικτυακό κατάστημα προσφέρει δωρεάν αποστολή σε όλες τις παραγγελίες, κάτι που αποτελεί επιπλέον ώθηση για τους πελάτες να τις αγοράσουν. Κάθε ρούχο συνοδεύεται από πολλές φωτογραφίες, σύντομες περιγραφές και κουμπιά παραγγελίας. Συνολικά, το διαδικτυακό κατάστημα φαίνεται κομψό, κομψό και έρχεται απόλυτα στις ιδέες στυλ “Gaucho” που ακολουθούν οι σχεδιαστές, όταν δημιουργούν τις συλλογές ρούχων τους.

4. Δώρα λάμψης

Δώρα λάμψης

Οι καλύτεροι δημιουργοί ιστότοπων ηλεκτρονικού εμπορίου

Δώρα λάμψης είναι ένας εμπνευσμένος ιστότοπος γεμάτος υπέροχες ιδέες. Αυτός είναι ο κορυφαίος προορισμός για άτομα που εκτιμούν τη δημιουργικότητα και τις μοναδικές ιδέες δώρων πάνω απ ‘όλα. Το διαδικτυακό κατάστημα στο Πόρτλαντ παρουσιάζει μοντέρνα καλάθια δώρων που είναι ειδικά κατασκευασμένα για να συναντηθούν σε διάφορες περιπτώσεις. Προσφέρουν εξατομικευμένες χειροποίητες λύσεις δώρων, οι οποίες αποτελούν πραγματική έκπληξη για κάθε εκδήλωση! Απλώς αποκτήστε πρόσβαση στις επιλογές καταστήματος διαδικτύου για να δείτε τι έχουν διαθέσιμο! Κάθε σετ δώρου αποτελείται από πολλά είδη και μπορείτε να επιλέξετε αυτά που θέλετε, γεγονός που επηρεάζει το τελικό κόστος της παραγγελίας.

Υπάρχει μια πλήρης περιγραφή του δώρου και μια ηλεκτρονική φόρμα, όπου θα πρέπει να συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας των παραληπτών για γρήγορη και αποτελεσματική παράδοση. Ένα από τα σημαντικότερα σημεία του καταστήματος είναι η ευκαιρία για κάθε πελάτη να δημιουργήσει το δικό του καλάθι δώρων λάμψης επιλέγοντας και τακτοποιώντας τα είδη που είναι διαθέσιμα σε απόθεμα. Οι επιλογές είναι πολλές, οπότε σίγουρα θα μπορείτε να δημιουργήσετε ένα μοναδικό και εξατομικευμένο δώρο για τα αγαπημένα σας πρόσωπα! Η διαθεσιμότητα των αξιολογήσεων πελατών, η βολική πλοήγηση στο κατάστημα διαδικτύου, η πλούσια ποικιλία προϊόντων και η ποικιλία επιλογών αγορών καθιστούν δυνατή την απόκτηση της καλύτερης εμπειρίας δώρων και πολλών θετικών συναισθημάτων! Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα παραδείγματα ενός πλήρως εξοπλισμένου καταστήματος Weebly!

5. Κουρασμένος από το Lyme

Κουρασμένος από το Lyme

Οι καλύτεροι δημιουργοί ιστότοπων ηλεκτρονικού εμπορίου

Κουρασμένος από το Lyme είναι ένας ιστότοπος βάσει περιεχομένου που έχει σχεδιαστεί για να υποστηρίζει άτομα με νόσο του Lyme. Έρχεται ως η καλύτερη απόδειξη της λειτουργικότητας Weebly. Η πλατφόρμα είναι καλή για όχι μόνο σε ψηφιακά καταστήματα αλλά και σε πλήρως λειτουργικά ιστολόγια και φόρουμ. Το δεδομένο παράδειγμα δεν ασχολείται με το ηλεκτρονικό εμπόριο με κανέναν τρόπο. Η κύρια ιδέα του είναι να παρέχει χρήσιμες συμβουλές και συμβουλές σε άτομα που πάσχουν από αυτό το πρόβλημα υγείας.

Η κύρια δομή βασίζεται στο τοπικό blog και άρθρα. Και οι δύο ενότητες είναι σχεδόν ίδιες. Το κύριο χαρακτηριστικό εδώ είναι ένα δωρεάν φόρουμ για τα μολυσμένα άτομα για κοινή χρήση και επικοινωνία. Το φόρουμ φαίνεται πολύ απλό με πολλά σημαντικά θέματα για συζήτηση. Η λειτουργικότητα του blogging είναι αρκετά τυπική με τη λίστα των άρθρων, τα κολλώδη κουμπιά κοινωνικής δικτύωσης και τα μηνιαία αρχεία.

6. Φλωρεντία Λονδίνο

Φλωρεντία Λονδίνο

Οι καλύτεροι δημιουργοί ιστότοπων ηλεκτρονικού εμπορίου

Φλωρεντία Λονδίνο είναι το νέο επώνυμο όνομα Whistle and Bango – το διαδικτυακό κατάστημα που πωλεί πρωτότυπα αντικείμενα κοσμημάτων. Ο συγγραφέας της ιστοσελίδας και ο πλοίαρχος, που δημιουργεί κοσμήματα, είναι η Rosie Florence, η οποία έχει πάθος για αυτό το επάγγελμα και θεωρεί τους οικογενειακούς δεσμούς το πιο πολύτιμο πράγμα στον κόσμο. Κάθε κομμάτι κοσμήματος που σχεδιάζει έχει μια προσωπική ιστορία πίσω από ένα άτομο στο οποίο ανήκει. Αυτό κάνει το web store να ξεχωρίζει από το πλήθος.

Η πλοήγηση στον ιστότοπο δεν είναι περίπλοκη καθώς όλα τα αντικείμενα βρίσκονται στη θέση τους εδώ. Το μενού περιλαμβάνει διάφορες ενότητες που παρουσιάζουν διαφορετικά είδη κοσμημάτων, όπως βραχιόλια, κολιέ, μεταξωτές γραβάτες, μανσέτες, ανδρικά, σκουλαρίκια και άλλα. Κάθε ενότητα έχει ένα αναπτυσσόμενο μενού με περαιτέρω υποδιαίρεση προϊόντων. Το εργαλείο φίλτρου αναζήτησης βοηθά στην εύρεση των απαιτούμενων στοιχείων με ελάχιστο χρόνο και προσπάθεια. Οι πελάτες μπορούν όχι μόνο να επιλέξουν κοσμήματα για τα ειδικά τους, αλλά και να τους δώσουν ένα άγγιγμα ατομικότητας επιλέγοντας εξατομίκευση και συσκευασία δώρου. Αυτό το διαδικτυακό κατάστημα Weebly είναι κομψό, εύκολο στην περιήγηση και λειτουργικό – ακριβώς αυτό που χρειάζονται οι περισσότεροι πελάτες!

7. Butch Wonders

Butch Wonders

Οι καλύτεροι δημιουργοί ιστότοπων ηλεκτρονικού εμπορίου

Butch Wonders είναι ένα παράδειγμα για το πώς δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε το Weebly. Το έργο ξεκίνησε αρχικά ως προσωπικό blog. Καθίσταται προφανές μόλις επισκεφθείτε την αρχική σελίδα. Περιέχει άρθρα που περιέχουν κείμενα πλήρους μήκους αντί να χρησιμοποιούν μια σύντομη προεπισκόπηση με το κουμπί “Ανάγνωση” για να συνεχίσετε να διαβάζετε σε ξεχωριστή σελίδα. Το ίδιο το ιστολόγιο φαίνεται πολύ ξεπερασμένο.

Οι παράγραφοι δεν έχουν μορφοποιηθεί σωστά αν και υπάρχει σύνδεση με κοινωνικά δίκτυα και φόρμες σχολίων. Ο ιστότοπος διαθέτει κατάστημα. Καλύτερα όχι. Η ενότητα φαίνεται αρκετά κακή από άποψη λειτουργικότητας. Παρόλο που εξακολουθεί να έχει κατηγορίες προϊόντων, τα ίδια τα προϊόντα δεν έχουν ετικέτες τιμών ή στοιχεία προϊόντος. Αυτό οφείλεται πιθανώς στο γεγονός ότι ο ιστότοπος λειτουργεί ως συνεργάτες της Amazon και προσφέρει έναν σύνδεσμο προς το προϊόν στο Amazon αντί να το πουλά απευθείας.

8. My Mountain Studio

My Mountain Studio

Οι καλύτεροι δημιουργοί ιστότοπων ηλεκτρονικού εμπορίου

My Mountain Studio είναι ένας ιστότοπος που ανήκει στη Nikki Weiss ο οποίος δημιουργεί χειροποίητα προϊόντα και γράφει άρθρα με τρόπο διορατικό τρόπο ζωής. Όπως περιγράφεται στην αρχική της σελίδα, η Νίκη μοιράζεται πώς «βρίσκει λίγους τρόπους για να απολαύσει τη ζωή περισσότερο και να μοιραστεί έμπνευση για να απολαύσετε και τη ζωή».

Ο ιστότοπος που βασίζεται στο Weebly είναι ένα από τα καλύτερα παραδείγματα καταστημάτων στο Διαδίκτυο, το οποίο έρχεται με μια μοναδική επισήμανση. Αυτό το ειδικό χαρακτηριστικό είναι ο αρμονικός συνδυασμός φωτογραφιών εμπνευσμένων από τη φύση και όμορφων χειροποίητων αξεσουάρ που μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε γούστο και προτιμήσεις. Προσωπικά, δεν έχω ξαναδεί τόσο μεγάλο διαδικτυακό κατάστημα.

Μια ματιά σε αυτό προτρέπει την επιθυμία να συνεχίσετε να περιηγείστε σε άλλες ενότητες που παρέχονται στην κορυφή της αρχικής σελίδας και να αγοράσετε ένα από τα φανταστικά προϊόντα που δημιούργησε ο ιδιοκτήτης του ιστότοπου. Ενδιαφέρουσες, φιλικές προς το χρήστη, ενημερωτικές και προσελκύοντας την προσοχή – ο ιστότοπος σίγουρα ξεχωρίζει στο πλήθος!

9. Cattitude

Cattitude

Οι καλύτεροι δημιουργοί ιστότοπων ηλεκτρονικού εμπορίου

Cattitude είναι μια μάρκα που ιδρύθηκε από τον εικονογράφο Michi Leung. Η εικόνα της χαρακτηρίζει τις γάτες της Mea Strong και Faroll ως βασικούς χαρακτήρες και ερμηνεύει τις ιστορίες τους στα προϊόντα.

Η Michi Leung δεν είναι ξένη στον κόσμο της μόδας και του σχεδιασμού, έχοντας αρχίσει να εργάζεται ως εικονογράφος μέσω μιας στήλης εικονογράφησης στο Milk and Cosmopolitan Magazine το 2007. Έκτοτε, έχει συνεργαστεί με το Τμήμα Περιβάλλοντος του Χονγκ Κονγκ, Hopewell Holdings Ltd., TaoTi , Nestle (HK) κ.λπ. και στη συνέχεια ξεκίνησε τη δική της επιχειρηματική επιχείρηση.

Με το webstire της Weebly, η σχεδιαστή προβάλλει τα έργα της με ισχυρές εικόνες και περιγραφές προϊόντων, και η καθαρή σχεδίαση με πολύ χώρο μεταξύ των στοιχείων τονίζει κάθε στοιχείο. Σημειώστε πόσο δροσερό και απλό είναι το λογότυπό της! Καλή δουλειά!

10. Σαπούνι και Σώμα Backwoods

Σαπούνι και Σώμα Backwoods

Οι καλύτεροι δημιουργοί ιστότοπων ηλεκτρονικού εμπορίου

Σαπούνι και Σώμα Backwoods είναι μια εταιρεία που επέλεξε τον δημιουργό ιστότοπων της Weebly για να δημιουργήσει έναν εξαιρετικό σχεδιασμό του ιστότοπού τους για αυτούς. Το Διαδίκτυο-κατάστημα επικεντρώνεται στην παραγωγή και πώληση μοναδικών σαπουνιών, βάλσαμο και κεριά με έγχυση από μπύρα ή / και λυκίσκο από το Pacific Northwest. Η μοναδική και ασυνήθιστη εξειδίκευση του ιστότοπου εκδηλώνεται στον σχεδιασμό του, ο οποίος συνδυάζει τα πιο σημαντικά στοιχεία και πληροφορίες που ενδιαφέρονται οι υποψήφιοι πελάτες.

Το αποκορύφωμα του ιστότοπου είναι το ρυθμιστικό που βρίσκεται στην κορυφή της αρχικής σελίδας, το οποίο αποκαλύπτει τις φωτογραφίες των προϊόντων και των συστατικών που περιλαμβάνουν. Αυτό προσελκύει την προσοχή του κοινού-στόχου και βοηθά στην προώθηση διαφορετικών τύπων σαπουνιού. Οι βασικές πληροφορίες για την εταιρεία παρέχονται στο λευκό φόντο, το οποίο δεν αποσπά την προσοχή των πελατών, αλλά βοηθά στην εστίαση στις βασικές στιγμές.

Για εκείνους τους πελάτες, που επιθυμούν να μάθουν περισσότερα για την εταιρεία και την ποικιλία των προϊόντων που προσφέρει, υπάρχει η ευκαιρία να περιηγηθείτε στα σημεία του κύριου μενού, συγκεκριμένα «Σχετικά», «Κατάστημα», «Συχνές ερωτήσεις», «Επικοινωνία “Και” Καλάθι “. Το μόνο μειονέκτημα που μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία αγορών είναι η έλλειψη στοιχείων επικοινωνίας, η οποία περιορίζεται μόνο στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και στη διαδικτυακή φόρμα επικοινωνίας. Αυτό είναι λίγο αινιγματικό και άβολο. Τα υπόλοιπα στοιχεία σχεδίασης είναι εντάξει, γεγονός που καθιστά τον πόρο φιλικό προς τον χρήστη και συναρπαστικό για περιήγηση!

11. Bad Pickle Tees

Bad Pickle Tees

Οι καλύτεροι δημιουργοί ιστότοπων ηλεκτρονικού εμπορίου

Bad Pickle Tees είναι ένα ενδιαφέρον παράδειγμα του ηλεκτρονικού καταστήματος που δημιουργήθηκε με βάση την πλατφόρμα Weebly. Ο ιστότοπος είναι αφιερωμένος στην κατασκευή και πώληση αξεσουάρ μόδας και ρούχων για φαγητούς. Η ποικιλία των προϊόντων που προσφέρουν αντιπροσωπεύεται από την πλούσια επιλογή από παντελόνια και μπλουζάκια για άνδρες, γυναίκες, μωρά και μεγαλύτερα παιδιά.

Ο σχεδιασμός του ιστότοπου φαίνεται απόλυτα ξεκάθαρος, αλλά αυτή η απλότητα είναι ακριβώς αυτό που προσελκύει την προσοχή των πελατών. Το λευκό φόντο της ιστοσελίδας βοηθά να προσελκύσει την προσοχή των δυνητικών πελατών και να εστιάσει στα προϊόντα που προσφέρει η εταιρεία. Ένα μεγάλο ρυθμιστικό που αποκαλύπτει τα προς πώληση προϊόντα είναι αυτό το ειδικό πιασάρικο στοιχείο που δεν μπορεί να μείνει απαρατήρητο.

Το κύριο μενού του πόρου περιλαμβάνει 5 καρτέλες που έχουν αναγνωρίσιμα και κατανοητά ονόματα, όπως “Σχετικά”, “Σπίτι”, “Κατάστημα”, “Καλάθι” και “Επικοινωνία”. Αυτές οι κατηγορίες είναι περισσότερο από αρκετές για ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που στοχεύει στην αύξηση της πελατειακής του βάσης. Ο κατάλογος των προϊόντων είναι εύκολος στην περιήγηση και περιλαμβάνει τις κύριες κατηγορίες ρούχων και αξεσουάρ με λεπτομερή χαρακτηριστικά και πληροφορίες για τις τιμές. Λόγω αυτών και άλλων χαρακτηριστικών, το διαδικτυακό κατάστημα είναι πιθανό να είναι επιτυχές!

12. Η Πριγκίπισσα του Πρέτζελ

Η Πριγκίπισσα του Πρέτζελ

Οι καλύτεροι δημιουργοί ιστότοπων ηλεκτρονικού εμπορίου

Η Πριγκίπισσα του Πρέτζελ είναι ο ιστότοπος μιας μικρής ιδιωτικής κατασκευαστικής εταιρείας, η οποία προσφέρει εξατομικευμένα χειροποίητα κουλουράκια και κουλουράκια σοκολάτας. Αυτός ο ιστότοπος, που υποστηρίζεται από την Weebly, ο οποίος εκδηλώνεται με τον περίπλοκο σχεδιασμό και την εξαιρετική ελκυστικότητα.

Το πρώτο και το πιο εξαιρετικό στοιχείο που εκπλήσσει τον επισκέπτη είναι μια ογκώδης εικόνα με εντυπωσιακά κουλουράκια σοκολάτας, τα οποία φαίνονται τόσο νόστιμα και δελεαστικά που πυροδοτούν την επιθυμία να συνεχίσουν να περιηγούνται στον πόρο για να δουν τι άλλο μπορεί να αγοράσει εκεί.

Ο ιστότοπος περιέχει πολλές φωτογραφίες από σοκολάτες που παρασκευάζονται και πωλούνται από την εταιρεία, ενώ ο κατάλογος των προϊόντων περιλαμβάνει τις φωτογραφίες κάθε λιχουδιάς και τη λίστα με 24 γεύσεις που μπορείτε να επιλέξετε σε σχέση με τις ιδιαίτερες ανάγκες και το γούστο σας. Αυτό είναι πολύ βολικό και βοηθά τους ανθρώπους να δουν τα δείγματα των λιχουδιών που μπορούν να αγοράσουν.

13. ThroBak

ThroBak

Οι καλύτεροι δημιουργοί ιστότοπων ηλεκτρονικού εμπορίου

ThroBak είναι μια εταιρεία με έδρα το Μίτσιγκαν που ιδρύθηκε το 2002. Ο ιστότοπος δείχνει πώς ένας μη τεχνικός μπορεί να επωφεληθεί από την ευρύτερη προσέγγιση πελατών χρησιμοποιώντας το Weebly. Αρχικά κυκλοφόρησε ως μικρός κατασκευαστής παραλαβών και πεντάλ, η εταιρεία έχει εξελιχθεί σε εθνικό επίπεδο P.A.F. παραγωγός και προμηθευτής αναπαραγωγής. Και όλα αυτά χάρη σε έναν απλό αλλά λειτουργικό ιστότοπο με ενσωματωμένες λειτουργίες που παρέχονται από το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων.

Έτσι, εδώ έχουμε ένα ψηφιακό κατάστημα με όλες τις κατηγορίες προϊόντων που βρίσκονται στο κύριο μενού. Κάθε κατηγορία έχει ένα αναπτυσσόμενο υπομενού που εμφανίζει συγκεκριμένες επιλογές αντικειμένων. Η σελίδα του προϊόντος είναι καλά σχεδιασμένη. Παρέχει στους αγοραστές αρκετή ευελιξία για να επιλέξουν την τροποποίηση που χρειάζονται. Για παράδειγμα, εδώ μπορείτε να επιλέξετε το μοντέλο, το φινίρισμα του προϊόντος ή την επιλογή φάσης. Το ρύζι θα υπολογιστεί αυτόματα και θα εμφανιστεί στο τέλος της διαδικασίας ολοκλήρωσης αγοράς. Ορισμένες σελίδες προϊόντων συνοδεύονται από βίντεο σε τι και ακούνε πώς ακούγονται ορισμένα από τα όργανα.

14. KidsParkz

KidsParkz

Οι καλύτεροι δημιουργοί ιστότοπων ηλεκτρονικού εμπορίου

KidsParkz είναι ένα διαδικτυακό έργο που στοχεύει να βοηθήσει τα παιδιά στην προσχολική τους εκπαίδευση. Ο ιστότοπος έχει σχεδιαστεί με τη μορφή ενός απλού διαδικτυακού καταστήματος με δυνατότητα λήψης εκτυπώσιμου υλικού εκμάθησης, παιδικών τραγουδιών, πακέτων εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων χωρισμένων σε τοπικές κατηγορίες κ.λπ. τεράστια συλλογή υλικών στο απόθεμα.

Η δομή της ιστοσελίδας μοιάζει με παλαιότερα καταστήματα Weebly. Εδώ έχουμε το κύριο μενού με όλες τις κατηγορίες προϊόντων που αναφέρονται εκεί. Κάθε σελίδα προϊόντος συνοδεύεται από έναν σύνδεσμο για λήψη του εκτυπώσιμου ή τραγουδιού, εκτός από τις λεπτομέρειες του προϊόντος. Για παράδειγμα, αν επιλέξετε ποιήματα, θα εμφανίζονται μαζί με την περιγραφή του αντικειμένου στη σελίδα του προϊόντος. Υπάρχει επίσης ένα νέο blog εκτός από τους συνδέσμους της πρώιμης παιδικής ηλικίας που οι γονείς μπορεί να βρουν χρήσιμους. Η συνολική εντύπωση δεν είναι κακή, αλλά ο ιστότοπος σίγουρα πρέπει να ενημερωθεί.

15. Creole Moon

Creole Moon

Οι καλύτεροι δημιουργοί ιστότοπων ηλεκτρονικού εμπορίου

Creole Moon είναι ένα παράδειγμα για το πώς μπορούν να είναι οι μοντέρνοι και ενημερωμένοι ιστότοποι Weebly. Το ψηφιακό κατάστημα προσφέρει μια αυθεντική εμπειρία αγορών με ελκυστική αρχική σελίδα, εύκολες στην πλοήγηση κατηγορίες προϊόντων και επιπλέον προνόμια που παραδίδονται από τον δημιουργό ιστότοπων. Το ίδιο το κατάστημα ειδικεύεται στην πώληση διαφορετικών εμπνευσμένων αντικειμένων, όπως κεριά με γυαλί, μαξιλάρια μαντραγκόρα, διαφορετικά βότανα και φυτά, τσάι matcha και άλλα.

Ο ιστότοπος προσελκύει την προσοχή από την αρχή με ένα μπλοκ βίντεο τοποθετημένο στην κεφαλίδα του ιστότοπου. Ο κάτοχος έχει εφαρμόσει μια λειτουργία σύνδεσης για να επιτρέπει στους χρήστες να συνδέονται και να παρακολουθούν τις παραγγελίες τους, να λαμβάνουν ενημερωτικά δελτία ή εξατομικευμένες προσφορές. Υπάρχει μια αναδυόμενη ενότητα που εμφανίζεται κάθε φορά που κάποιος κάνει μια αγορά. Φαίνεται αρκετά διαδραστικό και ελκυστικό. Μπορείτε να παρακολουθείτε άλλους χρήστες που υποκύπτουν διαφορετικά προϊόντα. Η σελίδα του προϊόντος είναι πολύ απλή στη χρήση. Εδώ μπορείτε να παρακολουθήσετε το SKU του προϊόντος, καθώς και να υποδείξετε τον αριθμό των απαιτούμενων στοιχείων.

συμπέρασμα

Γουέμπλι είναι μια καλή πλατφόρμα για επιχειρηματίες και εμπόρους που επιθυμούν να συνδεθούν στο διαδίκτυο. Θα λειτουργήσει καλά για άτομα που δεν διαθέτουν καθόλου ή λίγες τεχνικές γνώσεις. Η πλατφόρμα παρέχει όλες τις απαραίτητες δυνατότητες ηλεκτρονικού εμπορίου για ένα μικρό κατάστημα. Μπορείτε να δημιουργήσετε, να διαμορφώσετε και να ζήσετε ζωντανά με το κατάστημα σε αρκετές ώρες.

Ωστόσο, το λογισμικό δεν διαθέτει εργαλεία σχεδιασμού ιστοσελίδων για τη δημιουργία ενός ιστότοπου που διαφέρει από άλλα καταστήματα Weebly. Παρόλο που έχει ενημερώσει τη συλλογή προτύπων, οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων μπορεί να θέλουν μια πιο προσαρμόσιμη λύση για τις αναπτυσσόμενες αγορές τους μακροπρόθεσμα.

Έχετε ιστότοπο Weebly; Μοιραστείτε το στα σχόλια!

Δημιουργήστε έναν ιστότοπο ΔΩΡΕΑΝ

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map