Καλύτερα παραδείγματα ιστότοπων Mobirise

Καλύτερα παραδείγματα ιστότοπων Mobirise


Mobirise – είναι σύγχρονο εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων εκτός σύνδεσης, που διατίθεται προς το παρόν για Mac, Windows και Android. Το σύστημα είναι δωρεάν για εμπορική και μη εμπορική χρήση. Απαιτείται λήψη και εγκατάσταση πριν χρησιμοποιηθεί για σκοπούς ανάπτυξης ιστοσελίδων.

Ο δημιουργός ιστότοπων ξεχωρίζει από το πλήθος λόγω του εντυπωσιακού του ευκολία χρήσης και ευκολία. Δεν συνεπάγεται καμία ευαισθητοποίηση κωδικοποίησης, αλλά εξασφαλίζει υψηλή λειτουργικότητα των έργων που ξεκινούν μαζί του. Αυτό το καθιστά ιδανική επιλογή τόσο για αρχάριους όσο και για έμπειρους χρήστες. Ένα από τα σημαντικότερα σημεία της πλατφόρμας είναι η εξαιρετική βελτιστοποίηση των ιστότοπων που βασίζονται στο Mobirise για περιήγηση σε κινητά. Αυτό διασφαλίζεται από το πλαίσιο Bootstrap 4 στην οποία βασίζεται η πλατφόρμα.

Το Mobirise λειτουργεί ιδανικά για την ανάπτυξη διαφόρων τύπων έργων, όπως ιστοσελίδες προώθησης, σελίδες προορισμού, ιστολόγια, χαρτοφυλάκια, ιστότοποι μικρών επιχειρήσεων και άλλα έργα που εστιάζουν κυρίως στο περιεχόμενο. Για να ανακαλύψετε την ολοκληρωμένη λειτουργικότητα του δημιουργού ιστοσελίδων και τις δυνατότητες που είναι έτοιμες να προσφέρουν, είναι λογικό να ρίξετε μια ματιά στα δείγματα έργων που ξεκίνησαν με το σύστημα. Αυτό θα κάνουμε αμέσως.

1. Χειροπρακτική Kozik

Χειροπρακτική Kozik

Δημιουργήστε έναν ιστότοπο ΔΩΡΕΑΝ

Χειροπρακτική Kozik είναι μια προσωπική ιστοσελίδα του γιατρού John J Kozik, ο οποίος είναι επαγγελματίας και έμπειρος χειροπρακτικός που ειδικεύεται στη διάγνωση και τη θεραπεία της πάθησης που είναι γνωστή ως Vertebral Subluxation. Προσφέρει επίσης υπηρεσίες που βοηθούν τους ασθενείς του να απαλλαγούν από ενοχλητικές και επώδυνες καταστάσεις όπως πονοκεφάλους, πόνο στην πλάτη, πόνο στα πόδια, κακή ευθυγράμμιση της σπονδυλικής στήλης, μαστίγιο, πόνος στον αυχένα και άλλα.

Ο ιστότοπος παρέχει διεξοδικές πληροφορίες σχετικά με το γιατρό, τις υπηρεσίες που προσφέρει, τον τομέα εξειδίκευσής του, τις συνθήκες υγείας που επικεντρώνεται και άλλα σχετικά θέματα. Το έργο είναι καλά δομημένο, παρέχοντας πρόσβαση σε όλες τις απαιτούμενες ενότητες και κατηγορίες μενού. Όταν φτάσετε στην αρχική σελίδα, θα δείτε τρία κουμπιά που θα σας ανακατευθύνουν στις πιο δημοφιλείς κατηγορίες ιστότοπων, δηλαδή Επικοινωνήστε μαζί μας, φόρμες και βρείτε μας. Αυτές είναι οι υποχρεωτικές ενότητες που πρέπει να επισκεφθεί ένας ασθενής για να παρέχει λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση της υγείας και τους στόχους του. Η σελίδα Σχετικά με εμάς παρέχει λεπτομερή στοιχεία σχετικά με το βιογραφικό του γιατρού και υπάρχουν επίσης κουμπιά κοινωνικού λογαριασμού που επιτρέπουν στους χρήστες να παρακολουθούν τις τρέχουσες επιχειρηματικές ειδήσεις και ενημερώσεις. Καλή δουλειά!

2. Biblesoft

Biblesoft

Δημιουργήστε έναν ιστότοπο ΔΩΡΕΑΝ

Biblesoft – είναι το κορυφαίο στην αγορά λογισμικό μελέτης της Βίβλου, το οποίο ιδρύθηκε το 1988 με μοναδικό σκοπό – να παρέχει στους Χριστιανούς από όλο τον κόσμο μια βαθύτερη κατανόηση του Λόγου του Θεού. Το λογισμικό παρέχει επίσης πρόσβαση σε χρήσιμα και εύχρηστα εργαλεία για υπουργούς Ευαγγελίου σε όλο τον κόσμο.

Ο ιστότοπος δεν συνεπάγεται τη χρήση εγχειριδίων ή εκπαιδευτικών συνεδριών για να ξεκινήσει η εξερεύνηση των Γραφών. Όλοι – από έναν μαθητή και μέχρι έναν μελετητή θα μπορούν να περιηγηθούν στο έργο για να ανακαλύψουν τις πληροφορίες που αναζητούν. Ο ιστότοπος εξασφαλίζει εύκολη πλοήγηση και γρήγορη πρόσβαση στις κύριες ενότητες. Υπάρχει το OneTouch Light (μια δωρεάν έκδοση του λογισμικού) που προορίζεται για τους χρήστες πρώτου χρονοδιακόπτη που επιθυμούν να δοκιμάσουν το πρόγραμμα, την ενότητα Πόροι, τη σελίδα Σχετικά με εμάς και ακόμη και ένα ηλεκτρονικό κατάστημα εδώ. Εκεί οι χρήστες μπορούν να αγοράσουν προϊόντα που σχετίζονται με το Biblesoft με προσιτό κόστος και με μερικά κλικ στο ποντίκι. Αυτό είναι ένα ωραίο δείγμα του ιστότοπου που υποστηρίζεται από Mobirise με ενσωματωμένη λειτουργικότητα ηλεκτρονικού εμπορίου!

3. Πιάνο Baldwin

Πιάνο Baldwin

Δημιουργήστε έναν ιστότοπο ΔΩΡΕΑΝ

Πιάνο Baldwin είναι ο κορυφαίος προορισμός για χρήστες που ενδιαφέρονται γενικά για την ιστορία της μουσικής ή για την ιστορία ενός από τα πιο δημοφιλή μουσικά όργανα – πιάνο. Ο ιστότοπος εστιάζει στην παροχή λεπτομερών πληροφοριών σχετικά με το Baldwin – τα καλύτερα πιάνα με τον καλύτερο ήχο στον κόσμο.

Ο συνολικός σχεδιασμός της ιστοσελίδας έρχεται απόλυτα στη μεγάλη εξειδίκευση του έργου. Η αρχική σελίδα εντυπωσιάζει κάθε επισκέπτη από την εικόνα πλήρους οθόνης μιας πολυτελούς αίθουσας συναυλιών με το πιάνο Baldwin να στέκεται σε αυτό το εντυπωσιακό φόντο. Υπάρχουν επίσης πληροφορίες για την εταιρεία Baldwin, τη δέσμευσή της και την ιστορία της ανάπτυξής της εδώ. Ένας χρήστης έχει την ευκαιρία να επιλέξει την απαιτούμενη κατηγορία προϊόντων – είτε Grand είτε Upright – για να μπορεί να βρει τις λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μοντέλο πιάνου μαζί με την εικόνα του και λεπτομερή περιγραφή των κύριων προδιαγραφών του. Αυτός ο ιστότοπος με κινητήρα Mobirise φαίνεται μοντέρνος και εστιασμένος στην εξειδίκευση.

4. Το μπάρμπεκιου του BubbaQue

Το μπάρμπεκιου του BubbaQue

Δημιουργήστε έναν ιστότοπο ΔΩΡΕΑΝ

Οι λάτρεις των μπάρμπεκιου σίγουρα θα είναι ενθουσιασμένοι που θα επισκεφτούν Το μπάρμπεκιου του BubbaQue – ένα από τα καλύτερα μέρη με έδρα τη Φλόριντα για να δοκιμάσετε τα πιο νόστιμα πιάτα μπάρμπεκιου. Καπνίζουν τις καλύτερες περικοπές βοείου κρέατος, χοιρινού και κοτόπουλου και παρέχουν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου για να ανταποκριθούν στις προσδοκίες των πελατών τους. Ο ιστότοπος προσελκύει την προσοχή των χρηστών με τη φωτεινή και ελκυστική σχεδίαση, τις κομψές γραμματοσειρές και τις ζουμερές εικόνες που ταιριάζουν απόλυτα με την εξειδίκευσή του.

Μόλις φτάσετε στην αρχική σελίδα, θα δείτε το αναδυόμενο έντυπο παραγγελίας για ξεχωριστές τοποθεσίες. Επιτρέπει την πραγματοποίηση άμεσων παραγγελιών χωρίς αναζήτηση της ίδιας φόρμας στον ιστότοπο. Αυτό βοηθά στην εξοικονόμηση χρόνου και προσπάθειας των χρηστών για να αποκομίσετε το καλύτερο αποτέλεσμα στο συντομότερο δυνατό χρόνο. Για εκείνους τους επισκέπτες του ιστότοπου, οι οποίοι θα ήθελαν να μάθουν άλλα γεγονότα που σχετίζονται με το μέρος, υπάρχει η ευκαιρία να περιηγηθείτε σε διάφορες ενότητες μενού, συγκεκριμένα Ειδικές προσφορές, Catering, Bubba Shop, About Us, Locations + Contact. Διατίθεται ηλεκτρονική φόρμα παραγγελίας, καθώς και κουμπιά κοινωνικού δικτύου.

5. 456 FIS

456 FIS

Δημιουργήστε έναν ιστότοπο ΔΩΡΕΑΝ

456 FIS είναι το σπίτι του 456ου Fighter Interceptor Squadron, το οποίο είναι αφιερωμένο σε όλους αυτούς, που υπηρέτησαν τον οργανισμό. Αυτό είναι όπου όλοι όσοι ενδιαφέρονται για τον οργανισμό, μπορούν να βρουν τις διεξοδικές και πολύ λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την ιστορία, την αποστολή, τα πρώην και τα τρέχοντα μέλη του, τις επαφές και τα ειδικά επιτεύγματα.

Για να εξασφαλιστεί η μέγιστη ευκολία περιήγησης και ευκολία στη χρήση, ο ιστότοπος διαθέτει ένα λεπτομερές και καλά δομημένο αναπτυσσόμενο μενού που καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων. Η σελίδα Πληροφορίες παρέχει πληροφορίες σχετικά με την ιστορία του οργανισμού και τα μεγάλα στάδια της ανάπτυξής του. Υπάρχουν επίσης πολλές ιστορικές φωτογραφίες εδώ. Η σελίδα κοινότητας συνοδεύεται από την ενότητα Μητρώο αποφοίτων, τα φόρουμ και ακόμη και ένα ενσωματωμένο eSTORE. Η σελίδα πολυμέσων παρέχει πρόσβαση στη συλλογή φωτογραφιών του οργανισμού, καθώς και σε αρχεία βίντεο και ήχου. Αυτός ο ιστότοπος με βάση το Mobirise φαίνεται αρκετά απλό με την πρώτη ματιά, αλλά υπάρχουν πολλές πληροφορίες που μπορείτε να βρείτε εδώ, ενώ περιηγείστε στις ενότητες του.

6. Ξενοδοχείο Catalina & Beach Club

Catalina Hotel & Beach Club

Δημιουργήστε έναν ιστότοπο ΔΩΡΕΑΝ

Ξενοδοχείο Catalina & Beach Club είναι ένα ζωντανό παράδειγμα της ιστοσελίδας του ξενοδοχείου που υποστηρίζεται από την Mobirise. Αυτός είναι ο ιστότοπος, ο οποίος παρέχει ενδιαφέρουσες, χρήσιμες και ενημερωμένες πληροφορίες σχετικά με το κομψό, κομψό και πολυτελές ξενοδοχείο που βρίσκεται στην καρδιά του Μαϊάμι Μπιτς.

Όλοι, που σχεδιάζουν διακοπές στο Catalina Hotel & Το Beach Club, θα εκτιμήσει σίγουρα την ευκαιρία να περιηγηθείτε στον ιστότοπο. Λέει σχεδόν όλα όσα ίσως χρειαστεί να μάθετε για το ίδιο το ξενοδοχείο, τις υπηρεσίες και τις ανέσεις που προσφέρονται, τις δυνατότητες προσβασιμότητας, τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις και τις επαφές. Υπάρχουν επίσης χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με εξουσιοδοτημένες και μη εξουσιοδοτημένες εταιρείες ταξιδιωτικών κρατήσεων που προσφέρουν ξεκούραση στο ξενοδοχείο. Ταυτόχρονα, υπάρχει η ευκαιρία να κλείσετε ένα πακέτο απευθείας στον ιστότοπο για να εξοικονομήσετε χρόνο, προϋπολογισμό και προσπάθεια. Πολλές φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης του ξενοδοχείου είναι διαθέσιμες στην ενότητα Gallery για να τραβήξουν την προσοχή πιθανών πελατών. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί στο αναδυόμενο παράθυρο της ζωντανής συνομιλίας που βρίσκεται στην αριστερή κάτω γωνία του ιστότοπου. Εδώ μπορείτε να πληκτρολογήσετε την ερώτησή σας για να λάβετε γρήγορα σχόλια από την ομάδα του ξενοδοχείου.

7. Ρομπέν των Δασών

Ρομπέν των Δασών

Δημιουργήστε έναν ιστότοπο ΔΩΡΕΑΝ

Ρομπέν των Δασών – Το Bold Outlaw of Barnsdale και Sherwood θα είναι μια πραγματική έκπληξη για κάθε αναγνώστη, που λατρεύει τον Robin Hood και τις περιπέτειες του. Ο ιστότοπος είναι αφιερωμένος σε αυτόν τον θρυλικό ήρωα και περιέχει πολλούς διαδικτυακούς πόρους Robin Hood. Σε αυτά περιλαμβάνονται πρωτότυπα άρθρα, μπαλάντες, ιστορίες, αποκλειστικές συνεντεύξεις, αναλυτικές κριτικές, πολλοί μεσαιωνικοί θρύλοι, νεότερα βιβλία, τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες που σχετίζονται κάπως με τον ήρωα. Σχεδόν όλα τα άρθρα είναι γραμμένα από τον Allen W. Wright, ο οποίος είναι ανεξάρτητος λόγιος από το Τορόντο του Καναδά. Η ιδέα της δημιουργίας ιστοσελίδων ανήκει επίσης στον Allan.

Η ίδια η ιστοσελίδα φαίνεται αρκετά ενδιαφέρουσα και ελκυστική οπτικά. Προκαλεί την επιθυμία να συνεχίσετε την περιήγηση στον πόρο για να μάθετε περισσότερα για τον Robin Hood και τις περιπέτειες του. Υπάρχουν πολλές φωτογραφίες ποιότητας διαθέσιμες στην πλούσια Συλλογή φωτογραφιών του έργου, στην Πίνακα μηνυμάτων, στην ενότητα Συχνές ερωτήσεις, συνδέσμους προς εξωτερικούς πόρους και άλλες σχετικές πληροφορίες στον ιστότοπο. Αυτή και άλλες πληροφορίες σίγουρα θα είναι χρήσιμες σε όλους, που ενδιαφέρονται για τη θρυλική ιστορία του Robin Hood.

8. Νεγκρίλ Τζαμάικα

Νεγκρίλ Τζαμάικα

Δημιουργήστε έναν ιστότοπο ΔΩΡΕΑΝ

Νεγκρίλ Τζαμάικα είναι ένας διαδικτυακός πόρος αφιερωμένος σε ένα από τα πιο αποκλειστικά και πιο δημοφιλή θέρετρα. Αυτός είναι ο ιστότοπος, όπου μπορείτε να βρείτε πολλά στοιχεία που απαιτούνται για να οργανώσετε τις διακοπές περιπέτειας των ονείρων σας.

Όποιο θέμα και αν σας ενδιαφέρει, όταν πρόκειται για Negril Jamaica, θα βρείτε τις απαιτούμενες πληροφορίες εδώ, στον ιστότοπο. Υπάρχει εδώ το φόρουμ μηνυμάτων, πολλά βίντεο, φόρουμ, ημερολόγιο εκδηλώσεων, χάρτες Negril και άλλο χρήσιμο περιεχόμενο εδώ. Καθώς κάνετε κύλιση προς τα κάτω στη σελίδα, θα βρείτε πολλές ενότητες, οι οποίες παρέχουν λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τα μέρη διαμονής στο Negril, φαγητό για φαγητό, πράγματα που πρέπει να κάνετε, εστιατόρια για επίσκεψη, οδηγούς προς ενοικίαση και άλλα γεγονότα που πρέπει να έχετε για κάθε τουρίστα, που ονειρεύεται τέλειες διακοπές στην Καραϊβική. Ένα από τα σημαντικότερα σημεία του πόρου είναι ο χάρτης οδηγών Negril πλήρους οθόνης με βασικά μέρη για επίσκεψη. Το γραφικό στοιχείο Χάρτες Google με προδιαγραφές τοποθεσίας είναι επίσης διαθέσιμο εδώ. Ένα ωραίο δείγμα ενός ταξιδιωτικού ιστότοπου που κυκλοφόρησε με το Mobirise!

9. Κοκοσσουνγκσάν

Κοκοσσουνγκσάν

Δημιουργήστε έναν ιστότοπο ΔΩΡΕΑΝ

Κοκοσσουνγκσάν είναι ο διαδικτυακός παγκόσμιος κατάλογος επιχειρήσεων και ο τόπος, όπου μπορεί κανείς να περιηγηθεί σε πολλές πηγές πολλαπλών εισοδημάτων για να επιλέξει αυτές που αυτή τη στιγμή χρειάζεται. Αυτό είναι όπου κάθε διαφημιζόμενος μπορεί να κερδίσει επιπλέον εισόδημα γνωστό και ως KOKOCoin (KKC) γράφοντας, διαβάζοντας, επενδύοντας, μοιραζόμαστε, μαθαίνουμε, διδάσκουμε, πουλάμε ή αλληλεπιδρά με οποιονδήποτε στον ιστότοπο.

Πριν προχωρήσετε στην υποβολή της δικής σας καταχώρισης, θα πρέπει αρχικά να επιλέξετε ένα από τα διαθέσιμα πακέτα – είτε δωρεάν είτε επί πληρωμή. Κάθε ένα από αυτά συνοδεύεται από ορισμένους όρους βάσει των απαιτήσεων των χρηστών και των επιχειρηματικών στόχων / αναγκών. Εκτός από τη δημοσίευση μιας καταχώρισης, υπάρχει η ευκαιρία να κερδίσετε πόντους, να αναζητήσετε εργασίες, να αναζητήσετε ειδικές προσφορές που είναι διαθέσιμες στην ενότητα Κατάστημα και να ανακαλύψετε άλλα γεγονότα που σχετίζονται με εξειδικευμένες θέσεις. Ο ιστότοπος είναι καλά δομημένος και προσφέρει διαισθητική πλοήγηση για να βοηθήσει έναν χρήστη να ξεκινήσει και να πετύχει με τις προσπάθειες ανάπτυξης της επιχείρησης.

10. Βίντεο4 Μουσική

Βίντεο4 Μουσική

Δημιουργήστε έναν ιστότοπο ΔΩΡΕΑΝ

Βίντεο4 Μουσική είναι ένας διαδικτυακός κατασκευαστής μουσικών βίντεο, ο οποίος περιλαμβάνει μια ομάδα επαγγελματιών μουσικών βίντεο πραγματικής ζωής με πάνω από 15 χρόνια εξειδικευμένης τεχνογνωσίας. Σε κάθε χρήστη, ο οποίος επιλέγει το πρόγραμμα αναπαραγωγής, έχει έναν προσωπικό βοηθό, ο οποίος βοηθά στη δημιουργία ενός τέλειου βίντεο για οποιοδήποτε μουσικό κομμάτι.

Αυτό που πρέπει να ξεκινήσετε με τη διαδικασία παραγωγής βίντεο είναι να επιλέξετε ένα από τα προσφερόμενα πακέτα μουσικών βίντεο με βάση τη διάρκεια του τραγουδιού. Στη συνέχεια, θα πρέπει να στείλετε έναν σύνδεσμο για το τραγούδι στην ομάδα της υπηρεσίας μαζί με το μήνυμα / διάθεση που σκοπεύετε να μεταδώσετε στο βίντεο. Αυτό γίνεται στο Διαδίκτυο το συντομότερο δυνατό. Ολόκληρη η διαδικασία δημιουργίας βίντεο ολοκληρώνεται εντός 7 ημερών. Ο ιστότοπος είναι βολικός και εύκολος στην αναζήτηση για όλους. Υπάρχει η λίστα των χαρακτηριστικών που χαρακτηρίζει το πρόγραμμα αναπαραγωγής, η λίστα των λόγων για την απόκτηση του προγράμματος αναπαραγωγής, οι μαρτυρίες πελατών καθώς και δείγματα βίντεο που δημιουργήθηκαν με την υπηρεσία. Για να συνδεθείτε με την ομάδα και να κάνετε την παραγγελία, μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας που είναι διαθέσιμη στον ιστότοπο. Αυτό είναι εύκολο, γρήγορο και αποτελεσματικό.

11. Δρ. Kasif Anaokulu

Δρ. Kasif Anaokulu

Δημιουργήστε έναν ιστότοπο ΔΩΡΕΑΝ

Δρ. Kasif Anaokulu είναι ένας παιδικός σταθμός, ο οποίος δέχεται παιδιά ηλικίας 3-6 ετών και προσφέρει προγράμματα ειδικής αγωγής και ανατροφής που εξασφαλίζουν το καλύτερο αποτέλεσμα. Το νηπιαγωγείο είναι αρκετά δημοφιλές λόγω του φάσματος των υπηρεσιών και των προσφερόμενων εγκαταστάσεων. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτά, είναι λογικό να περιηγηθείτε στις διαθέσιμες πληροφορίες στον ιστότοπο.

Το έργο, το οποίο δημιουργήθηκε στην τουρκική γλώσσα, ακολουθεί απολύτως την εξειδικευμένη εξειδίκευση του ιστότοπου. Είναι φωτεινό, ελκυστικό, διασκεδαστικό και τόσο παιδικό. Αυτό δημιουργεί μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα ευτυχίας και παιδικής ηλικίας, η οποία είναι τόσο χαρακτηριστική για το μέρος. Όλες οι πληροφορίες που μπορεί να ενδιαφέρονται οι γονείς είναι διαθέσιμες σε διάφορες ενότητες ιστότοπων. Αντιμετωπίζει τις πιο ζωτικές πτυχές που σχετίζονται με το νηπιαγωγείο, όπως γενικές πληροφορίες σχετικά με τον τόπο, τους στόχους διατροφής και ανατροφής παιδιών, πιστοποιητικά, εκπαιδευτικά προγράμματα κ.λπ. Υπάρχει επίσης μια πλούσια συλλογή εικόνων εδώ, όπου όλοι μπορούν να δουν τον τόπο, όπου τα παιδιά περνούν τα παιδιά τους χρόνος. Επιπλέον, μπορείτε να διαβάσετε μαρτυρίες που δημοσιεύονται από ικανοποιημένους γονείς, να εγγραφείτε στους λογαριασμούς του νηπιαγωγείου στα κοινωνικά δίκτυα και ακόμη και να συμπληρώσετε τη φόρμα εγγραφής που είναι διαθέσιμη στον ιστότοπο.

12. Αμάλφι Μάρε

Αμάλφι Μάρε

Δημιουργήστε έναν ιστότοπο ΔΩΡΕΑΝ

Αμάλφι Μάρε είναι μια εταιρεία που εστιάζει σε ενοικιάσεις σκαφών και ναυλωτές σκαφών στο Τυρρηνικό Πέλαγος, με την Ακτή Αμάλφι και το Κάπρι ως κύριους προορισμούς. Οι εκδρομές και οι εκδρομές διοργανώνονται εδώ από τον καπετάνιο Πατρίτζιο, ο οποίος αγαπά αυτές τις τοποθεσίες και είναι πρόθυμος να βοηθήσει έναν ταξιδιώτη να ανακαλύψει τη θάλασσα, τους θησαυρούς της, την ιστορία της ακτής του Αμάλφι, τους κατοίκους της και άλλες σχετικές πληροφορίες.

Η μόνη ματιά στην αρχική σελίδα είναι αρκετή για να προκαλέσει την επιθυμία να συνεχίσει την περιήγηση στον πόρο και να μάθει τι ακριβώς έχει να προσφέρει η εταιρεία. Όλες οι απαιτούμενες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στις κύριες ενότητες του μενού της ιστοσελίδας. Αυτές περιλαμβάνουν εκδρομές, υπηρεσίες ναύλωσης, The Boats, About Us, Contacts, Sunset Tour, Social Accounts. Μπορείτε να κλείσετε μια περιήγηση ή μια βάρκα απευθείας στον ιστότοπο με μερικά μόνο κλικ. Ο ιστότοπος αφθονεί σε πραγματικές φωτογραφίες φωτογραφίες τοποθεσιών και υπηρεσιών που προσφέρει η εταιρεία που συμβάλλουν στην αξιοπιστία της. Αυτό είναι ένα ποιοτικό δείγμα του έργου που βασίζεται στο Mobirise.

13. Adari

Adari

Δημιουργήστε έναν ιστότοπο ΔΩΡΕΑΝ

Adari είναι ένα μουσικό έργο που ανήκει στο Adari και έχει δημιουργηθεί στη Χροατική γλώσσα. Το Adari είναι το ψευδώνυμο της Daria Tamara Rac, τραγουδίστριας, που γράφει και τραγουδά τραγούδια στην αγγλική, την πολωνική και την κροατική γλώσσα. Ο ιστότοπος έχει σχεδιαστεί με το μαύρο και άσπρο χρώμα, με τις φωτογραφίες του τραγουδιστή να παραμένουν στο φόντο.

Οι οπαδοί του τραγουδιστή θα ενθουσιαστούν να περιηγηθούν στον ιστότοπο, όπου θα ανακαλύψουν χρήσιμες πληροφορίες για την Adari, τη δημιουργική της καριέρα και τις απόψεις της ζωής. Αυτές οι πληροφορίες είναι διαθέσιμες στις κύριες ενότητες του ιστότοπου, συγκεκριμένα Βιογραφία, Δισκογραφία, Ειδήσεις και Επικοινωνία. Αυτό είναι όπου όλοι, που ενδιαφέρονται για τα γεγονότα από τη ζωή, τη σταδιοδρομία, τη δημιουργικότητα, τις ειδήσεις και τις επερχόμενες εκδηλώσεις του Adari, μπορούν να βρουν αυτές τις πληροφορίες. Επιπλέον, υπάρχει η ευκαιρία να ακούσετε τα τραγούδια του συγγραφέα, να παρακολουθήσετε τα βιντεοκλίπ της, να εγγραφείτε στους λογαριασμούς κοινωνικών δικτύων της στον ιστότοπο. Αυτά είναι τα κύρια χαρακτηριστικά που καθιστούν το έργο ένα αξιόλογο δείγμα μιας συλλογής ιστοτόπων με κινητήρα Mobirise.

14. Witsec

Witsec

Δημιουργήστε έναν ιστότοπο ΔΩΡΕΑΝ

Witsec είναι ένας προσωπικός ιστότοπος που ανήκει και διαχειρίζεται ο Mark, ένας προγραμματιστής υποδομής, ο οποίος δημιουργεί επεκτάσεις για το Mobirise βάσει αυτής της πλατφόρμας. Το έργο παρέχει πληροφορίες για τον ίδιο τον εμπειρογνώμονα καθώς και για τον δημιουργό ιστότοπων που χρησιμοποιείται ως το κύριο εργαλείο σχεδίασης ιστοσελίδων.

Ο ιστότοπος μιας σελίδας περιέχει τρεις ενότητες, συγκεκριμένα Σχετικά με εμένα, Mobirise και Υποστήριξη. Στην ενότητα “Σχετικά με εμένα” αναφέρεται στον σχεδιαστή ιστοσελίδων, το τμήμα Mobirise εστιάζει στην εφαρμογή (το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων), ενώ η ενότητα Υποστήριξη σάς ανακατευθύνει στη σελίδα, όπου μπορείτε να βρείτε απαντήσεις στις ερωτήσεις σας και να δημοσιεύσετε τις ερωτήσεις σας σχετικά με το σύστημα. Παρόλο που ο ιστότοπος δεν είναι μεγάλος και περιέχει αρκετά περιορισμένο αριθμό πληροφοριών, αρκεί να βρούμε δεδομένα σχετικά με το λογισμικό, την εφαρμογή του, τις ειδικές δυνατότητες και τις οδηγίες εγκατάστασης. Για όλους αυτούς τους χρήστες που επιθυμούν να επικοινωνήσουν με τον προγραμματιστή, υπάρχει μια ξεχωριστή ενότητα, όπου μπορείτε να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική φόρμα και να περιμένετε τα σχόλια. Ένα από τα σημαντικότερα σημεία του ιστότοπου είναι το γεγονός ότι δημιουργήθηκε επίσης με το Mobirise. Αυτή είναι η καλύτερη απόδειξη της αξιοπιστίας και της λειτουργικότητας του συστήματος.

15. Διαμερίσματα Costa d’Amalfi

Διαμερίσματα Costa d'Amalfi

Δημιουργήστε έναν ιστότοπο ΔΩΡΕΑΝ

Διαμερίσματα Costa d’Amalfi είναι η καλύτερη πηγή πληροφοριών για όσους αναζητούν τον τόπο διαμονής στο Amalfi Coach. Αυτό είναι το κατάλυμα που περιλαμβάνει δύο διαμερίσματα (Casa Amalfi και Casa Ravello) με βεράντα που βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο του Minori, το οποίο απέχει περίπου 200 μέτρα από την παραλία.

Αν σκοπεύετε να ξεκουραστείτε στην πόλη του Μινόρι, ο ιστότοπος είναι ο καλύτερος προορισμός για κράτηση εξοχικής κατοικίας με όλες τις ανέσεις που περιλαμβάνονται. Παρέχει τις αναλυτικές πληροφορίες για τα διαμερίσματα, τις υπηρεσίες και τις ανέσεις που προσφέρονται, τις ειδικές προσφορές, τη συλλογή φωτογραφιών, τις εκδρομές, τις επαφές κ.λπ. Υπάρχουν πολλές φωτογραφίες και των δύο διαμερισμάτων εδώ που βοηθούν τους χρήστες να δουν το σχεδιασμό, το εσωτερικό, τον εξοπλισμό και τις ειδικές εγκαταστάσεις που προσφέρουν. Αυτό απλοποιεί την επιλογή του καταλύματος. Αυτό που είναι σημαντικό, ο ιστότοπος δίνει τη δυνατότητα να ζητήσετε τη διαθεσιμότητα του δωματίου που σας ενδιαφέρει συμπληρώνοντας την αντίστοιχη ηλεκτρονική φόρμα. Αυτό είναι εύκολο, γρήγορο και βολικό για οποιονδήποτε χρήστη.

Συμπέρασμα

Mobirise είναι εκτός σύνδεσης λογισμικό δημιουργίας ιστοσελίδων, γεγονός που καθιστά δυνατή τη σχεδίαση μικρών και μεσαίων ιστότοπων για προσωπική και επιχειρηματική χρήση. Έρχεται με ένα εκτεταμένο σύνολο ενοποιήσιμων ενοτήτων περιεχομένου, SEO και λύσεων βελτιστοποίησης για κινητά, ένα ευρύ φάσμα εργαλείων συγχρονισμού και προσαρμογής σχεδιασμού.

Παραδείγματα ιστότοπων που υποστηρίζονται από την Mobirise φαίνονται αρκετά επαγγελματικά και ελκυστικά οπτικά. Είναι αρκετά πλήρεις δυνατότητες για να επιτρέψουν στους χρήστες να συνειδητοποιήσουν τους στόχους του σχεδιασμού ιστοσελίδων τους. Ταυτόχρονα, μερικά από αυτά τα έργα μοιάζουν το ένα με το άλλο, το οποίο εξηγείται από τον προσανατολισμό της πλατφόρμας σε μη τεχνολογίες. Το λογισμικό λειτουργεί εξαιρετικά για αυτήν την κατηγορία χρηστών, αλλά έχει πολλά να προσφέρει και στους επαγγελματίες του σχεδιασμού ιστοσελίδων.

Κατεβάστε το Mobirise δωρεάν

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map