Weebly εναντίον Shopify

Weebly εναντίον Shopify


Όσον αφορά τη δημιουργία λειτουργικών και ελκυστικών ιστότοπων ηλεκτρονικού εμπορίου, η επιλογή του καταλληλότερου δημιουργού ιστότοπων αποδεικνύεται ότι αποτελεί πραγματική πρόκληση.

Αυτό αφορά ιδιαίτερα τους αρχάριους, οι οποίοι δεν διαθέτουν πληροφορίες σχετικά με τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες δημιουργίας ιστοσελίδων και τα κύρια χαρακτηριστικά τους. Οι Weebly και Shopify είναι δύο κατασκευαστές ιστότοπων, οι οποίοι καθιστούν δυνατή την έναρξη και διαχείριση ποιοτικών διαδικτυακών καταστημάτων.

Ένα γρήγορο στιγμιότυπο:

ΓουέμπλιΓουέμπλι – είναι ένας διάσημος εκπρόσωπος της θέσης σχεδιασμού ιστοσελίδων ηλεκτρονικού εμπορίου, η οποία έχει αποκτήσει παγκόσμια δημοτικότητα λόγω της εκτεταμένης επιλογής χαρακτηριστικών, ευελιξίας και λογικής τιμολογιακής πολιτικής. Η ίδρυση της πλατφόρμας χρονολογείται από το 2006. Από τότε, έχει υποστεί σοβαρούς μετασχηματισμούς για να γίνει ένα αξιόλογο εργαλείο δημιουργίας ιστοσελίδων ηλεκτρονικού εμπορίου. weebly.com

ΑγοράστεΑγοράστε – είναι το παγκοσμίως γνωστό λογισμικό ηλεκτρονικού εμπορίου, το οποίο θεωρείται σήμερα ηγέτης της βιομηχανίας. Η πλατφόρμα μπορεί να υπερηφανεύεται για ένα εκτεταμένο και ισχυρό σύνολο χαρακτηριστικών, υψηλής ποιότητας πρότυπα ηλεκτρονικού εμπορίου, εργαλεία προσαρμογής και πολλές ενσωματώσεις. Χρησιμοποιώντας την υπηρεσία, μπορείτε να ξεκινήσετε και να διαχειριστείτε αποτελεσματικά μικρά και μεγάλα διαδικτυακά καταστήματα, διαφέρουν ως προς τις παραμέτρους και τα χαρακτηριστικά τους. Shopify.com

Αποφασίσαμε να κάνουμε αυτήν την απόφαση ευκολότερη για εσάς και προετοιμάσαμε αυτήν τη σύγκριση Shopify vs Weebly. Θα επικεντρωθούμε στα κύρια χαρακτηριστικά αυτών των κατασκευαστών ιστότοπων από την άποψη του ηλεκτρονικού εμπορίου για να δείξουμε ότι και οι δύο πλατφόρμες αξίζουν την προσοχή σας. Ας ξεκινήσουμε τώρα.

1. Ευκολία χρήσης

 • Γουέμπλι. Με έναν λεπτομερή και ενημερωτικό οδηγό εκκίνησης, το Weebly είναι μια έξυπνη επιλογή για εκείνους τους χρήστες, που πρόκειται να μεταβούν σε αυτήν την πλατφόρμα από άλλη. Έρχεται με έναν κατανοητό πίνακα ελέγχου που εξασφαλίζει γρήγορη πρόσβαση στις απαιτούμενες πληροφορίες, όπως στατιστικά στοιχεία ιστότοπου, σχόλια ιστολογίου, παραγγελίες καταστήματος, χρήσιμες συμβουλές κ.λπ..

  Επεξεργαστής Weebly

  Το κυριότερο σημείο της πλατφόρμας είναι ότι χρησιμοποιεί ένα “μοντέλο κουτιού”, που σημαίνει ότι όλο το περιεχόμενο που θα προσθέσετε στη σελίδα εμπίπτει σε συγκεκριμένα κοντέινερ (κουτιά), όταν το σύρετε και αποθέστε το στη σελίδα. Λόγω αυτής της προσέγγισης, δεν θα αντιμετωπίσετε προβλήματα κατά τη μεταφορά του περιεχομένου που χρειάζεστε από το ένα θέμα στο άλλο.

  Δεν απαιτούνται δεξιότητες κωδικοποίησης ή εμπειρία για τη δημιουργία ενός ισχυρού ιστότοπου ηλεκτρονικού εμπορίου με το Weebly. Απλώς επιλέξτε ένα θέμα που ταιριάζει κυρίως στην επιχείρησή σας και προσαρμόστε το σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Επιλέξτε ανάμεσα σε δεκάδες εφαρμογές και γραφικά στοιχεία (όπως παρουσιάσεις διαφανειών, γκαλερί εικόνων, αρχεία ήχου και βίντεο, χάρτες, πλαίσιο αναζήτησης κ.λπ.) που ενσωματώνονται εύκολα σε οποιοδήποτε πρότυπο Weebly. Ο αριθμός των στοιχείων που μπορείτε να προσθέσετε στη σελίδα είναι απεριόριστος.

  Πίνακας ελέγχου Weebly

 • Αγοράστε. Όταν πρόκειται για Shopify, απλά δεν θα μπορείτε να χαλάσετε κάτι εκεί. Αυτή είναι μια από τις δυνατότητες που κάνουν αυτόν τον δημιουργό ιστότοπων μια ωραία επιλογή για οποιονδήποτε χρήστη, ανεξάρτητα από την εμπειρία και τις γνώσεις του για την κατασκευή ιστοσελίδων. Αφού εγγραφείτε στην πλατφόρμα, ακολουθήστε τις οδηγίες για να περάσετε όλα τα στάδια της διαδικασίας δημιουργίας ιστοσελίδων με ευκολία και ευκολία.

  Πίνακας ελέγχου Shopify

  Έχοντας προσαρμόσει όλες τις απαιτούμενες ρυθμίσεις για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα, μπορείτε να βελτιώσετε τη σχεδίασή του χρησιμοποιώντας το Shopify Storefront Editor. Απλοποιεί κυρίως τη διαδικασία κατασκευής του διαδικτυακού σας καταστήματος διαιρώντας την οθόνη σε δύο μέρη: το ένα, όπου θα κάνετε τις αλλαγές και ένα, όπου θα αντικατοπτρίζονται αυτές οι αλλαγές.

  Ένα άλλο πλεονέκτημα του Shopify είναι ότι συνοδεύεται από δωρεάν εφαρμογές iOS και Android που καθιστούν δυνατή τη διαχείριση του ιστότοπου ηλεκτρονικού εμπορίου εν κινήσει. Όλες οι αλλαγές που κάνετε στην κινητή συσκευή σας συγχρονίζονται αυτόματα με το ηλεκτρονικό σας κατάστημα και το Shopify POS.

Weebly εναντίον Shopify. Όσον αφορά τη χρηστικότητα, το Weebly είναι λίγο πιο απλό από το Shopify. Δεν χρειάζεται να ξοδεύετε πολύ χρόνο για να μάθετε τις αποχρώσεις της διαδικασίας δημιουργίας ιστοσελίδων με αυτόν τον δημιουργό ιστότοπων. Απλώς επιλέξτε ένα πρότυπο και προσαρμόστε το ανάλογα με τις ανάγκες σας, κάνοντας χρήση της διαισθητικής διεπαφής και των απλών εργαλείων σχεδιασμού ιστοσελίδων που είναι πάντα διαθέσιμα.

2. Σύνολο χαρακτηριστικών και ευελιξία

 • Γουέμπλι. Ο ιστότοπος δημιουργίας διαθέτει τον αποτελεσματικό συνδυασμό ευελιξίας και λειτουργικότητας Έρχεται με ένα εκτεταμένο σύνολο δυνατοτήτων ηλεκτρονικού εμπορίου που ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει για να ξεκινήσει και στη συνέχεια να διαχειριστεί με επιτυχία ένα αξιοπρεπές ηλεκτρονικό κατάστημα Η εστίαση στο ηλεκτρονικό εμπόριο του δημιουργού ιστότοπων έχει γίνει ακόμα πιο ξεχωριστή μετά την απόκτηση του συστήματος από την Square το 2018.

  Ηλεκτρονικό εμπόριο Weebly

  Η Weebly προσφέρει τώρα πολλαπλές εξειδικευμένες δυνατότητες, όπως ενσωματωμένο καλάθι αγορών, παρακολούθηση παραγγελιών και αποθέματος, ευέλικτες επιλογές αποστολής, διαχείριση αποθέματος, κωδικούς κουπονιών, φυσικά / ψηφιακά προϊόντα, φιλτραρισμένη αναζήτηση προϊόντων, κατάστημα για κινητά, απλή και βολική διαδικασία μεταφόρτωσης και διαχείρισης προϊόντων και τα λοιπά.

  Μπορείτε εύκολα να ανεβάσετε προϊόντα από αρχεία CSV για να επιταχύνετε τη διαδικασία κατάρτισης καταλόγων. Η Weebly κάνει χρήση των πλεονεκτημάτων IFTTT, προσφέροντας στους χρήστες μια καλή ευκαιρία να συνδέσουν διαφορετικά προϊόντα και εφαρμογές προκειμένου να αναπτύξουν αυτοματοποιημένες εκδηλώσεις και εργασίες. Αυτό είναι πολύ βολικό για την προώθηση των προϊόντων ή των υπηρεσιών σας μέσω των κοινωνικών δικτύων ή άλλων πόρων.

  Το σύστημα προσφέρει επίσης μια εύχρηστη δυνατότητα μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, η οποία θα σας βοηθήσει να ενημερώσετε τους πελάτες για όλες τις εκδηλώσεις, ειδήσεις, ενημερώσεις, εκπτώσεις ειδικών προσφορών και άλλα σημαντικά πράγματα που σχετίζονται με το κατάστημα διαδικτύου.

  Κέντρο εφαρμογών Weebly

  Κέντρο εφαρμογών του Weebly αναπτύσσεται δυναμικά, προσφέροντας μια συλλογή από υπηρεσίες και εφαρμογές, οποιαδήποτε από τις οποίες μπορεί να ενσωματωθεί στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα με λίγα μόνο κλικ. Οι εφαρμογές που χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία μοναδικού περιεχομένου, περιλαμβάνουν Live Chat, PinPoll και Call-Out-Box για να αναφέρουμε μερικές.

 • Αγοράστε. Το λογισμικό ηλεκτρονικού εμπορίου σίγουρα κατατάσσεται υψηλά ως προς τη λειτουργικότητα. Το εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για την ανάπτυξη όσο και για τη διαχείριση διαδικτυακών καταστημάτων καθώς και για την πώληση προϊόντων στο κατάστημα λιανικής πώλησης. Ανεξάρτητα από την επιλογή που έχετε επιλέξει, δεν θα απογοητευτείτε από την ευελιξία και το σύνολο χαρακτηριστικών που προσφέρονται.

  Με το λογισμικό POS, οι ιδιοκτήτες διαδικτυακών καταστημάτων επωφελούνται από ορισμένα πλεονεκτήματα, όπως η δυνατότητα χρήσης των τερματικών εξωτερικών καρτών τους, η δημιουργία ασφαλών πολλαπλών λογαριασμών προσωπικού, η αποδοχή παραγγελιών σε λειτουργία εκτός σύνδεσης, η ενσωμάτωση με άλλα προγράμματα λογισμικού Shopify κ.λπ. Αυτές οι επιλογές επιτρέπουν η βελτιωμένη διαχείριση των επιχειρήσεων.

  Σημείο πώλησης Shopify

  Το Shopify ξεχωρίζει από το πλήθος λόγω των εκτεταμένων επιλογών συγχρονισμού και ενοποίησης. Οι δυνατότητες καθιστούν δυνατή την αύξηση της απόδοσης του διαδικτυακού καταστήματος, χρησιμοποιώντας τη λειτουργικότητα που υπονοούν τα άλλα συστήματα. Έτσι, είναι δυνατό να συγχρονίσετε τον λογαριασμό σας στο Shopify με αυτόν στο Amazon για να επεκτείνετε την πελατειακή βάση και να αυξήσετε το ποσό των πωλήσεων. Το ίδιο ισχύει για άλλες δημοφιλείς εξωτερικές υπηρεσίες, όπως Xero, Quickbooks κ.λπ..

  Για να διατηρήσει τους πελάτες τους αφοσιωμένους στη διαδικασία αγορών, η Shopify παρουσίασε πρόσφατα το προηγμένο εργαλείο Augmented Reality. Επιτρέπει στους πελάτες να βλέπουν τα προϊόντα που τους ενδιαφέρουν από διαφορετικές οπτικές γωνίες.

  Η ασφάλεια και η εμπιστευτικότητα των πληροφοριών και των πληρωμών των πελατών είναι ένα άλλο θέμα ανησυχίας της Shopify. Οι προγραμματιστές του συστήματος έχουν λάβει ειδικά μέτρα για την προστασία κάθε διαδικτυακού καταστήματος από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση τρίτων και δόλιες ενέργειες. Για να ενισχύσετε την ασφάλεια του ιστότοπού σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία προστασίας απάτης που εφαρμόστηκε πρόσφατα ή να συνδέσετε το πιστοποιητικό SSL στο ηλεκτρονικό κατάστημα.

  Το λογισμικό παρέχει εκτεταμένες επιλογές πολυκαναλικής υποστήριξης. Έχει δημιουργήσει σχέσεις συνεργασίας με κοινωνικά δίκτυα και άλλες υπηρεσίες, όπου μπορείτε να προβάλλετε και να προωθείτε αποτελεσματικά τα φυσικά και ψηφιακά προϊόντα σας.

Weebly εναντίον Shopify. Το Shopify είναι σίγουρα ηγέτης της σύγκρισης. Το σύστημα παρέχει ένα ισχυρό σύνολο δυνατοτήτων, εκτεταμένα εργαλεία προσαρμογής σχεδιασμού, επιλογές μάρκετινγκ, δυνατότητες αφοσίωσης πελατών, αξιοπρεπείς παραμέτρους προσαρμογής SEO. Σας δίνει την ευθύνη για τη διαδικασία διαχείρισης και ελέγχου του καταστήματος διαδικτύου, η οποία έχει μεγάλη σημασία για κάθε επιχειρηματία συνείδησης.

3. Σχέδια

Διάγραμμα σύγκρισης σχεδιασμού

ΓουέμπλιΑγοράστε
Αριθμός θεμάτων:5553
Κόστος θέματος:Ελεύθερος0 $ – 180 $
Εισαγωγή θεμάτων:&# x2714; ΝΑΙ&# x2714; ΝΑΙ
Αλλαγή θέματος:&# x2714; ΝΑΙ&# x2714; ΝΑΙ
Βελτιστοποιημένο για κινητά:&# x2714; ΝΑΙ&# x2714; ΝΑΙ
Επεξεργαστής κώδικα CSS:&# x2714; ΝΑΙ&# x2714; ΝΑΙ
 • Γουέμπλι. Όσον αφορά το σχεδιασμό, η Weebly προσφέρει 3 επιλογές ανάλογα με τις δεξιότητες, την εμπειρία και τις ανάγκες των χρηστών στο web building. Έτσι, κάποιος μπορεί να χρησιμοποιήσει πρότυπα έτοιμης δημιουργίας, να προσαρμόσει ένα επιλεγμένο θέμα ή να δημιουργήσει και να ενσωματώσει ένα προσωπικό πρότυπο.

  Όσο οι προγραμματιστές της Weebly δοκιμάζουν την καλύτερη δυνατή προσπάθειά τους για να συμβαδίζουν με το χρόνο, η πλατφόρμα προσφέρει μια εκτενή επιλογή νέων ανταποκριτικών προτύπων που θα κάνουν το κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου σας καλά βελτιστοποιημένο για περιήγηση σε κινητά. Υπάρχει επίσης η ευκαιρία να ανεβάσετε το δικό σας πρότυπο – είτε αυτό που έχετε δημιουργήσει εσείς είτε αυτό που έχετε αγοράσει από τρίτους σχεδιαστές.

  Αυτό, ωστόσο, δεν σημαίνει ότι δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε παλιά θέματα κατά τη δημιουργία έργων ηλεκτρονικού εμπορίου που ανταποκρίνονται σε κινητές συσκευές. Με αυτόν τον σκοπό, η Weebly διαθέτει έναν ενσωματωμένο επεξεργαστή κινητής τηλεφωνίας που θα προσφέρει στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα εμφάνιση και λειτουργικότητα για κινητά. Ανεξάρτητα από τη λειτουργία που χρησιμοποιείτε κατά την επεξεργασία του ιστότοπού σας (επιτραπέζιος υπολογιστής ή κινητό), όλες οι αλλαγές συγχρονίζονται αυτόματα.

 • Αγοράστε. Το σύστημα παρέχει μια πολύ ωραία επιλογή προτύπων ηλεκτρονικού εμπορίου. Διατίθενται σε δωρεάν και επί πληρωμή παραλλαγές, με σχέδια επί πληρωμή που προσφέρουν καλύτερη ποιότητα και βαθύτερες επιλογές προσαρμογής. Από σήμερα, υπάρχουν 10 δωρεάν πρότυπα και 51 θέματα επί πληρωμή που μπορούν να αναζητήσουν οι χρήστες. Το κόστος των πληρωμένων σχεδίων ξεκινά από 140 $ ανάλογα με τον βαθμό προσαρμογής και την πολυπλοκότητα του σχεδιασμού που συνεπάγεται. Για την ευκολία της αναζήτησης και της οικονομίας του χρόνου, τα πρότυπα εμπίπτουν σε θεματικές κατηγορίες. Εναπόκειται σε εσάς να επιλέξετε το πρότυπο που σας ενδιαφέρει για να του δώσετε περαιτέρω αξιοπρεπή έκκληση, χρησιμοποιώντας εργαλεία προσαρμογής σχεδιασμού.

  Έτσι, το Shopify χρησιμοποιεί το προηγμένο Υγρό εργαλείο για να σας επιτρέψει να προσαρμόσετε πλήρως το ηλεκτρονικό σας κατάστημα. Το εργαλείο θα είναι μια εξαιρετική λύση για αρχάριους και επαγγελματίες του σχεδιασμού ιστοσελίδων, οι οποίοι έχουν την ιδέα να εντυπωσιάσουν τους επιχειρηματικούς συνεργάτες και τους πελάτες τους. Αποκαλύπτει κορυφαία εμπειρία προσαρμογής σχεδιασμού, παρέχοντας πρόσβαση σε πολλά εργαλεία, οδηγούς οδηγιών, τεχνικές συμβουλές, πόρους υγρών γλωσσών και άλλα.

  Εκτός από τα ενσωματωμένα πρότυπα συστήματος, το Shopify επιτρέπει επιπλέον την επιλογή των θεμάτων που αναπτύχθηκαν από δημοφιλείς σχεδιαστές όπως το Pixel Union, το Happy Cog και το Clearleft (δωρεάν και επί πληρωμή). Εάν έχετε τις κατάλληλες δεξιότητες επεξεργασίας HTML / CSS, μπορείτε να επιλέξετε το σχέδιο που σας αρέσει και να το κάνετε μοναδικό χρησιμοποιώντας τις γνώσεις προγραμματισμού σας.

Weebly εναντίον Shopify. Μιλώντας για το σχεδιασμό, το Shopify αποδεικνύεται ότι είναι μια πιο προτιμώμενη επιλογή. Το σύστημα συνεπάγεται την ευκαιρία να χρησιμοποιήσετε δεξιότητες επεξεργασίας κώδικα για να δημιουργήσετε μοναδικά εξαιρετικά σχέδια. Εξασφαλίζει συναρπαστική εμπειρία σχεδιασμού ιστοσελίδων, παρέχοντας πρόσβαση σε πολλές επιλογές προσαρμογής σχεδιασμού, πρότυπα υψηλής ποιότητας και προηγμένα εργαλεία υγρού.

4. Υποστήριξη πελατών

 • Γουέμπλι. Οι χρήστες μπορούν να επωφεληθούν από διαφορετικές υπηρεσίες υποστήριξης πελατών από την Weebly. Όποιο πρόβλημα και αν αντιμετωπίσετε, σίγουρα θα λάβετε επαγγελματική βοήθεια από την ομάδα Weebly.

  Έτσι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις πολύτιμες συμβουλές και τα αναδυόμενα παράθυρα στον πίνακα ελέγχου, να δοκιμάσετε βοήθεια μέσω τηλεφώνου / email / ζωντανής συνομιλίας ή να επικοινωνήσετε με το Κέντρο βοήθειας Weebly. Είναι επίσης δυνατό να επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξης πελατών της υπηρεσίας μέσω των λογαριασμών κοινωνικού δικτύου της πλατφόρμας στο Facebook ή στο Twitter.

 • Αγοράστε. Οι επιλογές υποστήριξης πελατών που παρέχονται από τον δημιουργό ιστότοπων αξίζουν σίγουρα τις επενδύσεις συνδρομής. Η πλατφόρμα διαθέτει ένα ενημερωτικό φόρουμ με πολλά θέματα, ενότητες, συμβουλές, οδηγίες οδηγιών κ.λπ. Είναι επίσης δυνατό να επικοινωνήσετε με το Shopify Guru μέσω της ζωντανής συνομιλίας ή του email.

  Για εκείνους τους χρήστες, που θέλουν να μιλήσουν και να μιλήσουν, το Shopify προσφέρει μια ξεχωριστή ενότητα φόρουμ εκτός θέματος. Επιπλέον, το λογισμικό διαθέτει το δικό του κανάλι YouTube με πολλά εκπαιδευτικά βίντεο και εκπαιδευτικά προγράμματα που σχετίζονται με το σύστημα.

Shopify εναντίον Weebly. Τόσο το Weebly όσο και το Shopify προσφέρουν αξιόπιστες επιλογές υποστήριξης πελατών, ωστόσο το Shopify παρέχει πρόσβαση σε μια μεγαλύτερη ποικιλία λύσεων. Οι χρήστες έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με την ομάδα υποστήριξης πελατών της υπηρεσίας οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, να περιηγηθούν στους οδηγούς οδηγιών, να επικοινωνήσουν με το Shopify Guru, να παρακολουθήσουν βίντεο YouTube στο κανάλι του συστήματος και να φτάσουν σε ένα θεαματικό κοινοτικό φόρουμ για να βρείτε – απαντήστε στις ερωτήσεις τους.

5. Πολιτική τιμολόγησης

 • Γουέμπλι. Όσον αφορά την τιμολόγηση, η Weebly έχει διαφορετικές προσφορές που ταιριάζουν σε οποιαδήποτε ανάγκη και προϋπολογισμό. Η πλατφόρμα προσφέρει ένα δωρεάν απεριόριστο πρόγραμμα και 4 προγράμματα επί πληρωμή (Starter, Pro, Business, Performance). Εάν επιλέξετε μια δωρεάν έκδοση του δημιουργού ιστότοπων, δεν θα βαρεθείτε με τις διαφημίσεις συστήματος.

  Αντ ‘αυτού, θα υπάρχει ένας μικρός σύνδεσμος Weebly στο υποσέλιδο του ιστότοπού σας. Το κόστος των προγραμμάτων επί πληρωμή ξεκινά με 8 $ / μήνα για το φθηνότερο πρόγραμμα εκκίνησης χωρίς διαφημίσεις και φτάνει τα 38 $ / μήνα για το προηγμένο πρόγραμμα απόδοσης, το οποίο λειτουργεί καλύτερα για τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων.

 • ΓουέμπλιΑγοράστε
  Επιλογές τιμολόγησης:✓ Μίζα ($ 8 / μήνα)
  ✓ Pro (12 $ / μήνα)
  ✓ Επιχείρηση (25 $ / μήνα)
  ✓ Απόδοση (38 $ / μήνα).
  ✓ Lite ($ 9 / μήνα)
  ✓ Βασικό Shopify (29 $ / μήνα)
  ✓ Shopify (79 $ / μήνα)
  ✓ Advanced Shopify (299 $ / μήνα).
  Χαρακτηριστικά:✓ Δωρεάν πρόγραμμα
  ✓ Σύρετε&Drop Editor;
  ✓ Επιλογές ιδιότητας μέλους
  ✓ Ηλεκτρονικό κατάστημα
  ✓ Εκστρατείες μάρκετινγκ μέσω email.
  ✓ Απεριόριστος αριθμός προϊόντων
  ✓ Δωρεάν πιστοποιητικό SSL.
  ✓ Επαγγελματικές εκθέσεις
  ✓ Εγκαταλειμμένη ανάκτηση καλαθιού.
  ✓ Προηγμένος δημιουργός αναφορών.
  ✓ Αποστολή αερομεταφορέα σε πραγματικό χρόνο.
 • Αγοράστε. Το λογισμικό καθιστά δυνατή τη δοκιμή των ισχυρών χαρακτηριστικών του κατά τη διάρκεια της δοκιμαστικής περιόδου 14 ημερών, η οποία παρέχεται χωρίς κόστος. Μόλις είστε έτοιμοι να πραγματοποιήσετε αναβάθμιση για το πρόγραμμα επί πληρωμή και να αρχίσετε να εργάζεστε στην ανάπτυξη του καταστήματος ιστού σας, θα μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε τέσσερις συνδρομές επί πληρωμή. Είναι: Light, Basic Shopify, Shopify και Advanced Shopify. Το κόστος των σχεδίων ξεκινά με 9 $ / μήνα και φτάνει τα 299 $ / μήνα. Η διαφορά μεταξύ των συνδρομών επί πληρωμή αφορά κυρίως τα εργαλεία και τις δυνατότητες που προσφέρουν.

  Η υπηρεσία παρέχει την εγγύηση επιστροφής χρημάτων 14 ημερών σε όλους τους χρήστες, οι οποίοι δεν είναι ικανοποιημένοι με το σύστημα ή τους όρους που προσφέρει για κάποιο λόγο. Λάβετε υπόψη ότι η Shopify χρεώνει προμήθειες για τις οικονομικές συναλλαγές που πραγματοποιούνται στο σύστημα.

  Το ποσοστό εξαρτάται από το πρόγραμμα που χρησιμοποιείται. Γενικά κυμαίνεται μεταξύ 0,5% και 2%, αλλά μπορεί να μειωθεί ακόμη και σε 0% στο προχωρημένο πρόγραμμα, ανάλογα με τους όρους.

Weebly εναντίον Shopify. Η Weebly και η Shopify προσφέρουν ωραίες πολιτικές τιμολόγησης, οι οποίες διαφέρουν ως προς τις ανάγκες, τους επιχειρηματικούς στόχους και τους προϋπολογισμούς των χρηστών. Το Shopify, ωστόσο, έχει πιο εκτεταμένα σχέδια που καλύπτουν το υπάρχον ποσό των αναγκών των χρηστών. Το εύρος τιμών είναι επίσης αρκετά μεγάλο εδώ, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να επιλέγουν τη συνδρομή που αντιστοιχεί κυρίως στον προϋπολογισμό τους.

Συμπέρασμα

Λοιπόν, ποια επιλογή θα πρέπει τελικά να κάνετε – Weebly ή Shopify; Αυτό εξαρτάται από την εξειδίκευση της επιχείρησής σας και τις ανάγκες δημιουργίας ιστοσελίδων. Το θέμα είναι ότι και οι δύο πλατφόρμες είναι πλήρεις δυνατότητες, ευέλικτες και λειτουργικές, αλλά κάθε μία από αυτές χρησιμοποιείται για την κάλυψη διαφορετικών απαιτήσεων.

Ενώ η Weebly επικεντρώνεται κυρίως στην ανάπτυξη μικρών και μεσαίων διαδικτυακών καταστημάτων και προσφέρει πιο περιορισμένα χαρακτηριστικά για να το κάνει αυτό, το Shopify παρέχει πρόσβαση στην τεράστια γκάμα δυνατοτήτων ηλεκτρονικού εμπορίου για την έναρξη μικρών και μεσαίων καταστημάτων Ιστού καθώς και υπεραγορών.

Έχοντας εξετάσει και τα δύο συστήματα, μπορούμε τώρα να συμπεράνουμε ότι το Shopify είναι η κορυφαία επιλογή για επιχειρηματίες, που έχουν μακροπρόθεσμους στόχους και ισχυρές φιλοδοξίες.

ΓουέμπλιΓουέμπλι είναι ένας από τους παλαιότερους εκπροσώπους της αγοράς ηλεκτρονικού εμπορίου, η οποία είναι μια ωραία επιλογή για την κατασκευή μικρών και μεσαίων διαδικτυακών καταστημάτων. Το σύστημα είναι σε χαμηλές τιμές και αυτό το καθιστά δημοφιλές στους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων. Για περίπου 38 $ / μήνα, θα έχετε ένα πλήρες ηλεκτρονικό κατάστημα με δυνατότητα προσθήκης του απεριόριστου ποσού προϊόντων, απουσία χρεώσεων συναλλαγής, ευκαιρία δημιουργίας κωδικών κουπονιών και ενσωματωμένου καλαθιού αγορών στο δικό σας όνομα τομέα. weebly.com

ΑγοράστεΑγοράστε είναι το διάσημο και το πιο αξιόπιστο λογισμικό ηλεκτρονικού εμπορίου, το οποίο μπορεί να καλύψει ένα ευρύ φάσμα αναγκών δημιουργίας ιστοσελίδων ηλεκτρονικού εμπορίου. Το σύστημα ξεχωρίζει από το πλήθος λόγω της ξεχωριστής εστίασης του ηλεκτρονικού εμπορίου, των προτύπων υψηλής ποιότητας, των εργαλείων προσαρμογής σε βάθος σχεδιασμού και της λογικής πολιτικής τιμολόγησης. Η πλατφόρμα είναι εξαιρετικά ευέλικτη και αυτό το καθιστά κορυφαία λύση για επιχειρηματίες, οι οποίοι σκοπεύουν να διευθύνουν ένα ισχυρό ηλεκτρονικό κατάστημα με πολλές εξειδικευμένες δυνατότητες και λειτουργίες. Shopify.com

Τούτου λεχθέντος, η τελική σας επιλογή θα πρέπει να βασίζεται στις τρέχουσες επιχειρηματικές ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας. Εάν είστε έτοιμοι να επενδύσετε σε ένα ισχυρό έργο ηλεκτρονικού εμπορίου με ευέλικτες ρυθμίσεις σχεδίασης, προσιτή πολιτική τιμολόγησης και εντυπωσιακό σύνολο χαρακτηριστικών για συγκεκριμένους κλάδους, τότε το Shopify είναι σίγουρα η πλατφόρμα για χρήση.

Διάγραμμα σύγκρισης επισκόπησης

ΓουέμπλιΑγοράστε
Ευκολία στη χρήση:Weebly εναντίον ShopifyWeebly εναντίον ShopifyWeebly εναντίον ShopifyWeebly εναντίον ShopifyWeebly εναντίον ShopifyWeebly εναντίον ShopifyWeebly εναντίον ShopifyWeebly εναντίον ShopifyWeebly εναντίον ShopifyWeebly εναντίον Shopify
Χαρακτηριστικά:Weebly εναντίον ShopifyWeebly εναντίον ShopifyWeebly εναντίον ShopifyWeebly εναντίον ShopifyWeebly εναντίον ShopifyWeebly εναντίον ShopifyWeebly εναντίον ShopifyWeebly εναντίον ShopifyWeebly εναντίον ShopifyWeebly εναντίον Shopify
Σχέδια:Weebly εναντίον ShopifyWeebly εναντίον ShopifyWeebly εναντίον ShopifyWeebly εναντίον ShopifyWeebly εναντίον ShopifyWeebly εναντίον ShopifyWeebly εναντίον ShopifyWeebly εναντίον ShopifyWeebly εναντίον ShopifyWeebly εναντίον Shopify
Υποστήριξη πελατών:Weebly εναντίον ShopifyWeebly εναντίον ShopifyWeebly εναντίον ShopifyWeebly εναντίον ShopifyWeebly εναντίον ShopifyWeebly εναντίον ShopifyWeebly εναντίον ShopifyWeebly εναντίον ShopifyWeebly εναντίον ShopifyWeebly εναντίον Shopify
Τιμολόγηση:Weebly εναντίον ShopifyWeebly εναντίον ShopifyWeebly εναντίον ShopifyWeebly εναντίον ShopifyWeebly εναντίον ShopifyWeebly εναντίον ShopifyWeebly εναντίον ShopifyWeebly εναντίον ShopifyWeebly εναντίον ShopifyWeebly εναντίον Shopify
Συνολική βαθμολογία:Weebly εναντίον ShopifyWeebly εναντίον ShopifyWeebly εναντίον ShopifyWeebly εναντίον ShopifyWeebly εναντίον ShopifyWeebly εναντίον ShopifyWeebly εναντίον ShopifyWeebly εναντίον ShopifyWeebly εναντίον ShopifyWeebly εναντίον Shopify

Δοκιμάστε το Shopify Now

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map