Tilda εναντίον Wix

Tilda εναντίον Wix


Η διαδικασία δημιουργίας ιστότοπων από το μηδέν έχει γίνει ευκολότερο με τα χρόνια. Δεν απαιτεί πλέον τεχνικό υπόβαθρο, καθώς και πρόσληψη ομάδων επαγγελματικής ανάπτυξης.

Πλατφόρμες όπως η Tilda και η Wix σχεδιάστηκαν για να βοηθήσουν τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, τους ελεύθερους επαγγελματίες, τους bloggers και άλλες κατηγορίες χρηστών να δημιουργήσουν επαγγελματικούς ιστότοπους από το μηδέν. Ωστόσο, το κάνουν διαφορετικά.

Ένα γρήγορο στιγμιότυπο:

ΤίλνταΤίλντα είναι ένα τυπικό λογισμικό WYSIWYG με ένα σύνολο βασικών χαρακτηριστικών. Ξεκίνησε το 2014, η πλατφόρμα αναπτύχθηκε αρχικά για να δημιουργήσει απλούς ιστότοπους μιας σελίδας, σελίδες προορισμού, χαρτοφυλάκια ή ιστολόγια. Έχει εξελιχθεί με την πάροδο των ετών και έχει προσθέσει κάποιες λειτουργίες ηλεκτρονικού εμπορίου, επιτρέποντας στους χρήστες όχι μόνο να δημιουργήσουν μια καλή διαδικτυακή εκπροσώπηση και να προωθήσουν, αλλά και να κερδίσουν χρήματα μέσω διαδικτύου μέσω μικρών ψηφιακών καταστημάτων. Τίλντα

WixWix είναι ίσως το μεγαλύτερο όνομα στη βιομηχανία κατασκευής ιστοσελίδων. Το λογισμικό έχει δημιουργήσει ένα όνομά του χάρη στην εκτεταμένη λειτουργικότητα, την ευκολία χρήσης και τις καινοτόμες τεχνολογίες που βασίζονται σε AI που εφαρμόζονται για τη διαχείριση της διαδικασίας κατασκευής για τον χρήστη. Το Wix είναι η απόλυτη λύση για κάθε τύπο ιστότοπου, από επαγγελματικά blogs και χαρτοφυλάκια έως έργα ηλεκτρονικού εμπορίου οποιουδήποτε μεγέθους. Wix.com

Παρόλο που και τα δύο εργαλεία εξυπηρετούν σχεδόν τους ίδιους στόχους, οι χρήστες μπορεί να θεωρήσουν σύγχυση να επιλέξουν έναν. Η κριτική μας θα δείξει τις βασικές διαφορές και οφέλη, τα οποία κάνουν το Wix την # 1 επιλογή όσον αφορά την ευελιξία, την τιμή, την ευκολία χρήσης και άλλα θέματα.

1. Ευκολία χρήσης

 • Τίλντα. Το ξεκίνημα με το Tilda είναι πολύ εύκολο. Οι χρήστες πρέπει να ολοκληρώσουν μια απλή εγγραφή ή να χρησιμοποιήσουν λογαριασμούς κοινωνικής δικτύωσης ή Google για απρόσκοπτη σύνδεση. Αφού ολοκληρωθεί το στάδιο, μπορείτε να ξεκινήσετε τη διαδικασία δημιουργίας. Το σύστημα προσφέρει πολλές έτοιμες διατάξεις ή μπορείτε να ξεκινήσετε με την κενή σελίδα και να δημιουργήσετε έναν δικό σας ιστότοπο.

  Η Tilda έρχεται με το πρόγραμμα επεξεργασίας WYSIWYG. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να ασχοληθείτε με την κωδικοποίηση. Απλώς επιλέξτε το μπλοκ ή το στοιχείο από το ταμπλό πατώντας το μικρό σταυρό κουμπί μεταξύ κάθε ενότητας. Όλα τα μπλοκ και τα στοιχεία χωρίζονται σε κατηγορίες. Περιλαμβάνουν κεφαλίδες, μπλοκ κειμένου, γκαλερί, οφέλη, σχετικά με εμάς, φόρμες επικοινωνίας, στήλες, μενού κ.λπ. Μόλις επιλέξετε το μπλοκ που χρειάζεστε, μπορείτε να αλλάξετε το κείμενο μέσα, να αντικαταστήσετε φωτογραφίες ή εικόνες και να εισαγάγετε σύνθετες ρυθμίσεις σε αλλάξτε το χρώμα φόντου, τις διαστάσεις, τα κουμπιά επεξεργασίας και άλλα.

  Συντάκτης Tilda

  Ο συντάκτης είναι αρκετά βασικός. Από τη μία πλευρά, είναι εύκολο στη χρήση. Από την άλλη πλευρά, είναι πολύ απλό. Μπορείτε να επεξεργαστείτε μπλοκ που δεν έχετε καμία πιθανότητα να εφαρμόσετε το δικό σας μοναδικό σχέδιο. Επιπλέον, η λειτουργία επεξεργασίας είναι λίγο περιορισμένη. Για παράδειγμα, εάν μια ενότητα έχει μια προεπιλεγμένη γραμματοσειρά, δεν θα μπορείτε να την αλλάξετε. Το κείμενό σας θα εμφανίζεται με την ίδια γραμματοσειρά που ορίζεται από το σύστημα.

  Το Tilda σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα νέο δικό σας μπλοκ. Το μόνο που χρειάζεστε είναι να επιλέξετε Zero Block από τη λίστα και να σχεδιάσετε το στοιχείο που θέλετε. Μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για να καταλάβουμε πώς λειτουργεί. Επιπλέον, οι χρήστες δεν πρέπει να περιμένουν μεγάλο μέρος της ελευθερίας του σχεδιασμού ιστοσελίδων εδώ. Η πλατφόρμα έχει λειτουργία προεπισκόπησης. Από τη μία πλευρά, είναι καλό να δούμε πώς φαίνεται ο ιστότοπος πριν από τη δημοσίευση. Από την άλλη πλευρά, θα πρέπει να κάνετε εναλλαγή μεταξύ της σελίδας επεξεργασίας και προεπισκόπησης όλη την ώρα.

  Πρόγραμμα επεξεργασίας μηδενικού μπλοκ

  Επιπλέον, μόλις κάνετε την παραμικρή αλλαγή σε μία σελίδα, θα χρειαστεί να αναδημοσιεύσετε όλες τις σελίδες για να δείτε αυτές τις αλλαγές στον έτοιμο ιστότοπο. Με άλλα λόγια, δεν υπάρχει ενσωματωμένη επεξεργασία, η οποία μπορεί να φαίνεται χρονοβόρα και ενοχλητική.

 • Wix φαίνεται καλύτερη επιλογή από την άποψη της ευκολίας χρήσης. Το σύστημα συνοδεύεται από έναν προηγμένο επεξεργαστή μεταφοράς και απόθεσης, εκτός από τις επιτυχημένες τεχνολογίες που βασίζονται σε τεχνολογία AI Wix ADI. Είναι ένα μοναδικό εργαλείο που δημιουργεί πραγματικά έναν ιστότοπο για τους χρήστες μέσα σε λίγα λεπτά. Ταυτόχρονα, έχετε την επιλογή να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο από κενό χρησιμοποιώντας το Wix Editor. Ας πάρουμε κάθε διαδρομή και ρίξτε μια ματιά στον τρόπο λειτουργίας αυτών των οργάνων.

  Το σύστημα χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να κάνει τη διαδικασία οικοδόμησης γρήγορη και εύκολη. Στην πραγματικότητα δεν χρειάζεται να λάβετε μέτρα. Το μόνο που χρειάζεστε είναι να απαντήσετε σε πολλές θεμελιώδεις ερωτήσεις για να περιγράψετε την επιχείρησή σας, τον ιστότοπο και τις δυνατότητες που θέλετε να δείτε. Το Wix ADI θα κάνει τα υπόλοιπα. Θα προσφέρει αρκετές έτοιμες διατάξεις με βάση τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας. Είστε ελεύθεροι να κάνετε κάποιες μικρές αλλαγές ή να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο για να δημιουργήσετε πληροφορίες από τη σελίδα σας στο Facebook και να έχετε ένα έτοιμο για δημοσίευση έργο με το σχετικό περιεχόμενο και χωρίς εικονικά κείμενα.

  Tilda εναντίον Wix

  Εάν εξακολουθείτε να είστε πρόθυμοι να συμμετάσχετε στη διαδικασία οικοδόμησης αλλά δεν έχετε τεχνικές δεξιότητες, το Wix Editor θα κάνει το κόλπο. Θα έχετε πρόσβαση σε ένα λειτουργία μεταφοράς και απόθεσης και επιλέξτε αν θα επεξεργαστείτε ένα έτοιμο πρότυπο ή θα δημιουργήσετε έναν ιστότοπο από την αρχή:

  • Επεξεργασία προτύπου – οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν ένα θέμα από εκατοντάδες διατάξεις και να επεξεργαστούν κάθε στοιχείο ή ενότητα ανάλογα με τις προτιμήσεις τους. Μπορείτε να προσθέσετε widget, νέα μπλοκ, να αλλάξετε μενού κ.λπ..
  • Φόρμα ιστότοπου κενό – εφαρμόστε οποιαδήποτε δική σας δομή σελίδας δημιουργώντας ένα αποκλειστικό μενού, προσθέτοντας μπλοκ και τοποθετώντας τα όπου θέλετε. Επιπλέον, μια τέτοια επιλογή έρχεται με ευρύτερη ευελιξία όσον αφορά τα πρόσθετα και την ενσωμάτωση.

Tilda εναντίον Wix: Το Wix είναι προφανώς μια καλύτερη επιλογή όσον αφορά τη χρήση. Ενώ η Tilda διαθέτει έναν διαισθητικό επεξεργαστή WYSIWYG, δύσκολα μπορεί να ανταγωνιστεί όλες τις καινοτομίες και τα προηγμένα εργαλεία που σας έδωσε η Wix. Το σύστημα προσφέρει μέγιστη ελευθερία επεξεργασίας και ένα σύνολο ολοκληρωμένων εργαλείων προσαρμογής.

2. Χαρακτηριστικά και ευελιξία

 • Τίλντα ξεκίνησε αρχικά ως το ένας ιστότοπος δημιουργίας ιστοσελίδων. Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες ενδέχεται να υποφέρουν από έλλειψη ευελιξίας όποτε χρειάζονται για να δημιουργήσουν ένα πιο περίπλοκο έργο. Για παράδειγμα, το σύστημα δεν διαθέτει το App Store για να προσθέσει ένα νέο widget. Εάν πρέπει να συνδέσετε υπηρεσίες όπως Google Analytics, θα πρέπει να τα συνδέσετε χειροκίνητα. Η διαδικασία μπορεί να διαρκέσει λίγο. Επιπλέον, οι αρχάριοι μπορεί να δυσκολεύονται στην αρχή.

  Από την άλλη πλευρά, η Tilda φαίνεται καλή όσον αφορά την ενσωμάτωση τρίτων και ορισμένες επιπλέον επιλογές που οι χρήστες μπορεί να βρουν χρήσιμες:

  • Ενσωμάτωση – μπορείτε να συνδέσετε τον ιστότοπό σας με όλες τις δημοφιλείς υπηρεσίες που σχετίζονται με την αύξηση του κοινού-στόχου σας. Το σύστημα είναι συμβατό με μεγάλες υπηρεσίες μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που περιλαμβάνουν MailChimp, GetResponse, UniSender και κάποιες άλλες. Εάν πρέπει να αναπτύξετε τη λίστα αλληλογραφίας σας ή να συλλέξετε τις πληροφορίες των χρηστών, το λογισμικό προσφέρει ενοποίηση με Slack, Trello, Telegram, Google Sheets κ.λπ. Το κύριο μειονέκτημα είναι ότι η σύνδεση οποιασδήποτε από τις αναφερόμενες υπηρεσίες απαιτεί μη αυτόματες ρυθμίσεις, κάτι που δεν είναι καλό αρχάριοι. Πρέπει να παρακολουθείτε τις ρυθμίσεις της φόρμας επαφής και να βεβαιωθείτε ότι έχετε συνδέσει μια σωστή διεύθυνση ή υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μια άλλη μεγάλη απώλεια είναι ότι οι ενσωματωμένες υπηρεσίες δεν θα ενεργοποιούνται αυτόματα σε όλες τις φόρμες σας.
  • SEO – Η Tilda έχει βασικές ρυθμίσεις SEO για τη βελτίωση της κατάταξης ιστότοπων. Εκτός από τη βελτιστοποίηση σελίδας βάσης (μετα-τίτλοι, περιγραφές και λέξεις-κλειδιά εστίασης), ορισμένες ενότητες και μπλοκ έχουν επίσης ρυθμίσεις SEO που περιλαμβάνουν κυρίως κεφαλίδες H1… H4. Δεν είναι τόσο πολύ όσο θα περίμενε κανείς, ωστόσο, είναι δυνατή η επεξεργασία διευθύνσεων URL, η δημιουργία πιο φιλικών προς το SEO προεπισκοπήσεων σελίδων σε μηχανές αναζήτησης και κοινωνικά μέσα.
  • Tilda SEO

  • Blogging – παρόλο που η Tilda διαθέτει δυνατότητα blogging, φαίνεται αρκετά φτωχή. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια ενότητα blogging στον ιστότοπό σας ή να ξεκινήσετε ένα ξεχωριστό blog. Ωστόσο, για να είμαι ειλικρινής, το σύστημα δεν είναι καλό για τακτική δημοσίευση, ενώ οι μορφές blog-post απαιτούν σίγουρα βελτιώσεις.

  Η Tilda διαθέτει επίσης ορισμένες βασικές δυνατότητες ηλεκτρονικού εμπορίου. Μπορείτε να δημιουργήσετε σελίδες προϊόντων χρησιμοποιώντας έτοιμες διατάξεις καθώς και να επεξεργαστείτε περιγραφές προϊόντων, τιμές, φωτογραφίες κ.λπ. Ωστόσο, η λειτουργία δεν φαίνεται να είναι πλήρης, καθώς οι χρήστες ενδέχεται να δυσκολεύονται να αλλάξουν νομίσματα. Επιπλέον, δεν υπάρχουν ρυθμίσεις φόρου ή αποστολής, εργαλεία προώθησης κ.λπ. Με άλλα λόγια, η λειτουργία δεν έχει απολύτως νόημα και φαίνεται άχρηστη.

 • Wix είναι μια λύση all-in-one. Σημαίνει ότι παρέχει κυριολεκτικά ό, τι μπορεί να χρειαστείτε έξω από το κουτί. Ατελείωτη επιλογή πρόσθετων και εφαρμογών, εκτεταμένες δυνατότητες blogging, βελτιωμένη λειτουργικότητα ηλεκτρονικού εμπορίου για μικρά, μεσαία και μεγαλύτερα ψηφιακά καταστήματα – το σύστημα είναι πλήρως εξοπλισμένο με βασικά εργαλεία δημιουργίας ιστότοπων:

  • App Market – Το Wix προσφέρει μια επιλογή πρόσθετων και widget. Επιλέξτε αυτό που χρειάζεστε από τη λίστα και προσθέστε το στη σελίδα σας με ένα κλικ. Δημιουργήστε επαγγελματικά ιστολόγια, προσθέστε εκπληκτικές γκαλερί εικόνων και ρυθμιστικά, δημιουργήστε φόρμες επικοινωνίας για απόκτηση μέγιστων χρηστών, παρακολουθήστε ζωτικά γεγονότα χρησιμοποιώντας διαδικτυακά ημερολόγια, ενσωματώστε το Google Analytics και άλλες υπηρεσίες παρακολούθησης.
  • Ρυθμίσεις SEO – Το Wix σάς επιτρέπει να εμβαθύνετε στο SEO του ιστότοπου. Οι χρήστες έχουν πρόσβαση στις διευθύνσεις URL των σελίδων για να τις επεξεργαστούν και να κάνουν πιο φιλικές προς το SEO. Η δημιουργία βελτιστοποιημένων τίτλων και μετα-περιγραφών δεν αποτελεί πλέον πρόβλημα. Το σύστημα διαθέτει την αυτοματοποιημένη υπηρεσία SEO Wizard που προσφέρει έτοιμες προς χρήση στρατηγικές που αναπτύχθηκαν για την ενίσχυση της κατάταξης του ιστότοπου.
  • Tilda εναντίον Wix

  • ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ – η πλατφόρμα προσφέρει ολοκληρωμένη λειτουργικότητα ηλεκτρονικού εμπορίου με ένα διαισθητικό εργαλείο διαχείρισης προϊόντων. Οι χρήστες μπορούν εύκολα να προσθέσουν νέα προϊόντα, να επεξεργαστούν κείμενα, να ορίσουν τιμές, ρυθμίσεις φόρου και αποστολής, να προσθέσουν εικόνες ή κριτικές βίντεο προϊόντων, να βελτιστοποιήσουν τη σελίδα προϊόντος SEO, να χρησιμοποιήσουν ειδικά εργαλεία προώθησης για να ενισχύσουν την αφοσίωση των πελατών κ.λπ..
  • Wix Store Editor

  Επιπλέον, το Wix διευκολύνει τη δημιουργία ή την επεξεργασία του ιστότοπού σας εν κινήσει χάρη στην πρόσβαση στο κινητό.

Tilda εναντίον Wix: για άλλη μια φορά, το Wix είναι ο προφανής νικητής με ένα καλύτερο σύνολο δυνατοτήτων ηλεκτρονικού εμπορίου, απρόσκοπτα widget και ενσωμάτωση πρόσθετων, το προσαρμοσμένο App Market κ.λπ..

3. Σχεδιασμός

Διάγραμμα σύγκρισης σχεδιασμού

ΤίλνταWix
Αριθμός θεμάτων:100550
Εισαγωγή θεμάτων:✘ ΟΧΙ✘ ΟΧΙ
Οπτικός επεξεργαστής:&# x2714; ΝΑΙ&# x2714; ΝΑΙ
Επεξεργαστής AI:✘ ΟΧΙ&# x2714; ΝΑΙ
Βελτιστοποιημένο για κινητά:&# x2714; ΝΑΙ&# x2714; ΝΑΙ
 • Τίλντα προσφέρει περίπου 100 πρότυπα. Χωρίζονται σε διάφορες κατηγορίες, όπως Business, eCommerce, Events, Blogs και άλλα. Το κύριο πρόβλημα για όλα αυτά τα πρότυπα είναι το γεγονός ότι διατίθενται ως διάταξη μίας σελίδας. Επιπλέον, όλα φαίνονται τα ίδια και αρκετά βασικά. Δεν πρέπει να περιμένετε πολύ ατομικότητα. Φαίνεται ότι όλα αναπτύχθηκαν χρησιμοποιώντας την ίδια διάταξη.

  Παρά το γεγονός, όλα τα πρότυπα ανταποκρίνονται σε κινητές συσκευές, η έκδοση για κινητά του ιστότοπού σας μπορεί να φαίνεται διαφορετική από αυτήν που περιμένατε. Για παράδειγμα, εάν αποφασίσετε να αλλάξετε το μενού και να προσθέσετε περισσότερες ενότητες, η κεφαλίδα του ιστότοπου μπορεί να εμφανίζεται με διαφορετικό τρόπο που δεν έχει τίποτα κοινό με τη φιλικότητα προς τα κινητά.

  Ταυτόχρονα, δεν υπάρχει λειτουργία προεπισκόπησης για κινητά. Επομένως, δεν θα μπορείτε ποτέ να ελέγξετε την εμφάνιση του ιστότοπού σας σε smartphone ή tablet κατά τη διάρκεια της διαδικασίας επεξεργασίας. Τα καλά νέα είναι ότι το σύστημα προσφέρει κάποιες μικρές δυνατότητες σχεδιασμού ιστοσελίδων, όπως κινούμενα σχέδια μπλοκ. Τουλάχιστον, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε τα στοιχεία της σελίδας σας να φαίνονται λίγο πιο ζωντανά και ελκυστικά.

 • Wix διαθέτει μια επιλογή έως και 550 διαφορετικών θεμάτων απόκρισης. Προσφέρει τη μεγαλύτερη επιλογή θεμάτων σε σύγκριση με άλλους κατασκευαστές ιστοσελίδων αυτού του τύπου. Εδώ μπορείτε να επιλέξετε από έτοιμα ιστολόγια, ιστότοπους μικρών επιχειρήσεων, σελίδες προορισμού, ψηφιακά καταστήματα, επαγγελματικά χαρτοφυλάκια κ.λπ. Όλα τα πρότυπα φαίνονται κομψά και ελκυστικά.

  Κάθε τοπικό θέμα συνοδεύεται από σχετικά πρόσθετα ή εφαρμογές. Ταυτόχρονα, μπορείτε να κάνετε προεπισκόπηση της εμφάνισης του ιστότοπου σε tablet και smartphone. Επιπλέον, μπορείτε να επεξεργαστείτε την έκδοση για κινητά μέσω μιας δικής σας κινητής συσκευής χωρίς να αλλάξετε την έκδοση για υπολογιστές.

 • Ρίξτε μια ματιά σε πραγματικά παραδείγματα ιστότοπων Wix.

Tilda εναντίον Wix: με όλα τα πρότυπα που μοιάζουν ίδια, η Tilda δύσκολα μπορεί να ανταγωνιστεί το Wix που προσφέρει μοντέρνο σχεδιασμό ιστοσελίδων, ανταποκρίσιμα πρότυπα επεξεργασίας και προεπισκόπησης για κινητά και έτοιμα πρότυπα με σχετικά widget και πρόσθετα.

4. Υποστήριξη πελατών

 • Τίλντα προσφέρει διάφορους τρόπους για να ενισχύσετε την αναγνώριση των χρηστών. Η συνολική εντύπωση της ομάδας υποστήριξής της είναι παράξενη. Από τη μία πλευρά, η πλατφόρμα διαθέτει ένα τεράστιο Κέντρο βοήθειας με εκπαιδευτικά βίντεο, άρθρα και οδηγούς που σίγουρα μπορούν να βοηθήσουν σε διαφορετικά θέματα.

  Από την άλλη πλευρά, η ομάδα υποστήριξης φαίνεται να μην είναι τόσο εξειδικευμένη όσο θα μπορούσαμε να περιμένουμε. Παρόλο που υπάρχει δυνατότητα ζωντανής συνομιλίας και σύστημα έκδοσης εισιτηρίων, οι διαχειριστές υποστήριξης προσφέρουν συνήθως συνδέσμους προς άρθρα που μπορείτε να βρείτε στο Κέντρο βοηθείας αντί να απαντά σε ερωτήσεις. Με άλλα λόγια, δεν έχει νόημα να συνομιλείτε στο διαδίκτυο, καθώς θα πρέπει να αναζητήσετε την απάντηση στη σχετική ανάρτηση.

 • Wix έχει μια επαγγελματική και έμπειρη ομάδα υποστήριξης. Η πλατφόρμα διαθέτει επίσης τη δική της προσαρμοσμένο Κέντρο Βοήθειας με ατελείωτες πληροφορίες για οποιοδήποτε θέμα. Εδώ μπορείτε να βρείτε μερικές συμβουλές σχετικά με τον τρόπο ορισμού ρυθμίσεων SEO, επεξεργασίας προτύπων, εργασίας με ιστολόγια κ.λπ..

  Η πλατφόρμα έχει το ιστολόγιό της καθώς και με πολλά χρήσιμα άρθρα και οδηγούς. Επισκεφτείτε το τοπικό φόρουμ για να συνομιλήσετε με πιο έμπειρους χρήστες και ζητήστε βοήθεια ή επικοινωνήστε με την ομάδα υποστήριξης του Wix μέσω ενός παραδοσιακού συστήματος έκδοσης εισιτηρίων.

Tilda εναντίον Wix: Η υποστήριξη Tilda μπορεί να βοηθήσει μόνο όταν πρόκειται για απλές ερωτήσεις. Στις υπόλοιπες περιπτώσεις, θα πρέπει να αναζητήσετε την απάντηση μόνοι σας. Η ομάδα υποστήριξης Wix φαίνεται πιο περιεκτική και χρήσιμη.

5. Πολιτική τιμολόγησης

 • Η Tilda προσφέρει τρία μεγάλα σχέδια, συμπεριλαμβανομένου του δωρεάν πακέτου. Ωστόσο, δεν θα χρησιμοποιήσετε καθόλου το δωρεάν πρόγραμμα, καθώς δεν διαθέτει το 90% όλων των δυνατοτήτων που προσφέρει το λογισμικό. Τα περισσότερα από τα μπλοκ είναι απενεργοποιημένα καθώς και δυνατότητες ενσωμάτωσης. Εάν επιθυμείτε παρατεταμένη ευελιξία, θα πρέπει να διαλέξετε:

  • Κόστος προσωπικού προγράμματος $ 10 / μήνα με δωρεάν τομέα και φιλοξενία εκτός από όλες τις δυνατότητες του Tilda. Το σχέδιο περιλαμβάνει μόνο 1 ιστότοπο.
  • Κοστολόγηση επιχειρηματικού σχεδίου $ 20? Μήνα με όλες τις ίδιες δυνατότητες όπως στο Προσωπικό πρόγραμμα. Η μόνη διαφορά είναι ότι περιλαμβάνει έως και 5 ιστότοπους.

  Τιμολόγηση Tilda

  Όπως μπορείτε να δείτε, η Tilda είναι σχεδόν η πιο οικονομική επιλογή.

 • Wix προσφέρει μια ευρύτερη επιλογή πακέτων. Έχει επίσης ένα δωρεάν σχέδιο που συνοδεύεται από περισσότερες επιλογές σε σύγκριση με το πακέτο Tilda zero. Ωστόσο, εάν πρέπει να αξιοποιήσετε στο έπακρο, θα χρειαστείτε οποιοδήποτε από τα προγράμματα Premium:

  Ιστότοπος τιμολόγησης Wix

  • Συνδυασμός – 13 $ / μήνα εξαιρετικό για μικρές επιχειρήσεις και ιστολόγια.
  • Απεριόριστος – 17 $ / μήνα με απεριόριστο χώρο αποθήκευσης και εύρος ζώνης.
  • Υπέρ – 22 $ / μήνα καλό για ιστότοπους επώνυμων που αναζητούν εργαλεία προώθησης.
  • πολύ σπουδαίο πρόσωπο – $ 39 / μήνα με όλες τις λειτουργίες Pro + υποστήριξη VIP, προηγμένα αναλυτικά στοιχεία κ.λπ..

  Wix έχει επίσης μια ξεχωριστή κατηγορία πακέτων για έργα ηλεκτρονικού εμπορίου. Η τιμή κυμαίνεται από 23 $ ανά μήνα για μικρά διαδικτυακά καταστήματα έως 500 $ για τεράστιες επιχειρήσεις.

  Επιχείρηση τιμολόγησης Wix

Tilda εναντίον Wix: Η Tilda αξίζει σχεδόν αυτά τα χρήματα, ενώ το Wix προσφέρει πολύ περισσότερα χαρακτηριστικά και δυνατότητες σε σχετικά χαμηλές τιμές.

Η κατώτατη γραμμή

Είναι πολύ δύσκολο να συγκρίνουμε δύο δημιουργούς ιστότοπων από διαφορετικά πρωταθλήματα. Η Tilda εξακολουθεί να βρίσκεται στο junior πρωτάθλημα, ενώ η Wix έχει ήδη κάνει το όνομά της στο Highest League των κορυφαίων κατασκευαστών ιστοσελίδων. Έχει το προβάδισμα σε όλες τις κατηγορίες και είναι προφανώς μια καλύτερη επιλογή.

ΤίλνταΤίλντα είναι ένα τυπικό εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων WYSIWYG που φαίνεται να βρίσκεται στο στάδιο της ανάπτυξης. Το σύστημα είναι αρκετά ακατέργαστο και σίγουρα δεν διαθέτει κάποια βασικά χαρακτηριστικά. Αν και μπορεί να έχει καλές δυνατότητες στο μέλλον, σήμερα θα λειτουργήσει μόνο για ιστότοπους μιας σελίδας με απλή δομή και βασικό σύνολο λειτουργιών. Τίλντα

WixWix είναι ένας από τους καλύτερους κατασκευαστές ιστοσελίδων με προηγμένες τεχνολογίες και καινοτόμο προσέγγιση κατασκευής. Το λογισμικό συνδυάζει εργαλεία Ιστού που βασίζονται σε AI με ένα πλούσιο σύνολο λειτουργιών για τη δημιουργία δικών σας ιστότοπων με την ελάχιστη προσέγγιση. Θα λειτουργήσει για οποιοδήποτε έργο είτε θέλετε ένα επαγγελματικό χαρτοφυλάκιο είτε ένα αναπτυσσόμενο ηλεκτρονικό κατάστημα για την επιχείρηση. Wix.com

Για άλλη μια φορά, η κριτική μας δείχνει ότι το Wix δεν συμμετέχει στον ανταγωνισμό. Τουλάχιστον για τώρα.

ΤίλνταWix
Ευκολία στη χρήση:Tilda εναντίον WixTilda εναντίον WixTilda εναντίον WixTilda εναντίον WixTilda εναντίον WixTilda εναντίον WixTilda εναντίον WixTilda εναντίον WixTilda εναντίον WixTilda εναντίον Wix
Χαρακτηριστικά:Tilda εναντίον WixTilda εναντίον WixTilda εναντίον WixTilda εναντίον WixTilda εναντίον WixTilda εναντίον WixTilda εναντίον WixTilda εναντίον WixTilda εναντίον WixTilda εναντίον Wix
Σχέδια:Tilda εναντίον WixTilda εναντίον WixTilda εναντίον WixTilda εναντίον WixTilda εναντίον WixTilda εναντίον WixTilda εναντίον WixTilda εναντίον WixTilda εναντίον WixTilda εναντίον Wix
Υποστήριξη πελατών:Tilda εναντίον WixTilda εναντίον WixTilda εναντίον WixTilda εναντίον WixTilda εναντίον WixTilda εναντίον WixTilda εναντίον WixTilda εναντίον WixTilda εναντίον WixTilda εναντίον Wix
Τιμολόγηση:Tilda εναντίον WixTilda εναντίον WixTilda εναντίον WixTilda εναντίον WixTilda εναντίον WixTilda εναντίον WixTilda εναντίον WixTilda εναντίον WixTilda εναντίον WixTilda εναντίον Wix
Συνολική βαθμολογία:Tilda εναντίον WixTilda εναντίον WixTilda εναντίον WixTilda εναντίον WixTilda εναντίον WixTilda εναντίον WixTilda εναντίον WixTilda εναντίον WixTilda εναντίον WixTilda εναντίον Wix

Δοκιμάστε το Wix Now

 Είναι δωρεάν

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map