Shopify εναντίον GoDaddy

Η κατασκευή ενός επαγγελματικού διαδικτυακού καταστήματος έγινε πολύ πιο εύκολη χάρη στις σύγχρονες πλατφόρμες δημιουργίας ιστότοπων. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν από λογισμικό όπως αυτό εστιάζεται αυστηρά στη δημιουργία ενός συμπαγούς ψηφιακού καταστήματος.


Αγοράστε είναι σίγουρα μια από τις κορυφαίες πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου που σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε και να δημοσιεύσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα από την αρχή. Παρέχει εξαιρετική λειτουργικότητα, πολλά δωρεάν θέματα και πρότυπα, μεγάλη ευελιξία και δυνατότητες σε όσους θέλουν να πουλήσουν online καθώς και να προωθήσουν την επιχείρησή τους.

Ενώ το Shopify μοιάζει με ένα πιο επαγγελματικό εργαλείο, όπως οι πλατφόρμες Πάμε μπαμπά μπορεί επίσης να έρθει στο χέρι κατά την κατασκευή ενός ψηφιακού καταστήματος. Μια απλή υπηρεσία φιλοξενίας ιστοσελίδων εξασφαλίζει ευκολία στη χρήση, κάτι που σίγουρα είναι καλό για αρχάριους. Μπορούν πλέον να εγκαταστήσουν οποιαδήποτε εφαρμογή με ένα μόνο κλικ εκτός από μια απλή και γρήγορη διαδικασία εγγραφής τομέα σε συνδυασμό με δωρεάν εγκαταστάσεις φιλοξενίας, καθώς και εργαλεία άμεσου μάρκετινγκ και προώθησης email.

Έχουμε εξετάσει διεξοδικά και τις δύο πλατφόρμες για να καθορίσουμε τα βασικά πλεονεκτήματα και μειονεκτήματά τους. Θα έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε ένα πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων που πληροί πλήρως τις απαιτήσεις σας.

1. Ευκολία χρήσης

 • Αγοράστε Η διαδικασία δημιουργίας ιστότοπων ξεκινά με μια γρήγορη και αποτελεσματική δωρεάν δοκιμή μόλις εγγραφείτε. Η πλατφόρμα διαθέτει μια πολύ εύκολη εγκατάσταση, εκτός από λεπτομερείς οδηγούς. Η διαδικασία επεξεργασίας είναι μάλλον απλή. Το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων διαθέτει δυνατότητα μεταφοράς και απόθεσης εκτός από ευκαιρίες επεξεργασίας CSS για όσους θέλουν να επωφεληθούν από περισσότερες δυνατότητες προσαρμογής και επεξεργασίας.

 • Shopify DashBoard

 • Πάμε μπαμπά μοιάζει ακόμα πιο απλή σε σύγκριση με το Shopify. Δεν διαθέτει τη λειτουργία μεταφοράς και απόθεσης. Από την άλλη πλευρά, δεν θα το χρειαστείτε. Η πλατφόρμα σχεδιάστηκε για όσους δεν θέλουν να ασχοληθούν με σχεδιαστές ιστοσελίδων και προγραμματιστές.

  Ηλεκτρονικό κατάστημα Godaddy

  Το μόνο που χρειάζεστε είναι να επιλέξετε από τη λίστα προτύπων που μπορεί να φαίνονται λίγο πρωτόγονα, να προσθέσετε περιεχόμενο και να δημοσιεύσετε ένα έτοιμο προς χρήση κατάστημα. Η διαδικασία δημιουργίας ενός ιστότοπου με το GoDaddy περιέχει μερικά γρήγορα και εύκολα βήματα:

  1. Συνδεθείτε.
  2. Επιλέξτε ένα πρότυπο.
  3. Προσθέστε ένα προϊόν, μια πληρωμή και ένα περιεχόμενο.
  4. Συνδέστε τον τομέα.
  5. Δημοσιεύστε τον ιστότοπό σας.

Shopify εναντίον Godaddy: Το Shopify μπορεί να είναι λίγο πιο περίπλοκο για αρχάριους, παρόλο που παρέχει ευρύτερες δυνατότητες επεξεργασίας και προσαρμογής σελίδων. Από αυτή την άποψη, το GoDaddy φαίνεται πρωτόγονο και περιορισμένο, αν και οι αρχάριοι σίγουρα θα εκτιμήσουν την ευκολία της διαδικασίας δημιουργίας ιστοσελίδων.

2. Σύνολο χαρακτηριστικών και ευελιξία

 • Αγοράστε είναι ένα λογισμικό που επικεντρώνεται κυρίως στο ηλεκτρονικό εμπόριο. Μια φιλοξενούμενη πλατφόρμα παρέχει πολλές δυνατότητες από το κουτί και φαίνεται να είναι ένα εξαιρετικά εύκολο εργαλείο με τα ακόλουθα μέσα ηλεκτρονικού εμπορίου:

  • Πλήρης έλεγχος του ψηφιακού σχεδιασμού καταστήματος.
  • Εργαλεία για την προσθήκη διαφορετικών κατηγοριών προϊόντων και παραλλαγών που ίσως χρειαστείτε.
  • Εργαλεία για να προσθέσετε όσες θέσεις προϊόντων θέλετε.
  • Πολλαπλές εικόνες προϊόντων, διαμορφώσεις και ρυθμίσεις.
  • Γρήγορη και απλή διαδικασία ολοκλήρωσης αγοράς
  • Εργαλεία λειτουργίας και διαχείρισης πωλήσεων.
  • Χαρακτηριστικά προώθησης, κουπόνια, επιλογές έκπτωσης και άλλα.
 • Κουμπί Αγορά Shopify

 • Πάμε μπαμπά παρέχει web hosting που οι κάτοχοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να εγκαταστήσουν μερικές δημοφιλείς πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου όπως το Magento ή το WooCommerce. Ωστόσο, συγκεκριμένα το προϊόν GoDaddy δεν μπορεί να υπερηφανεύεται για την ίδια ευελιξία, αν και εξακολουθεί να προσφέρει κάποια αξιόλογα όργανα:

  • Ενσωμάτωση με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (για παράδειγμα, για να συνδέσετε τον ιστότοπό σας με ένα κατάστημα στο Facebook).
  • Ενσωμάτωση του Google Analytics για παρακολούθηση των πωλήσεων και του ποσοστού μετατροπών.
  • Οδηγός SEO για προηγμένη στόχευση και βελτιστοποίηση ιστότοπων με προτιμώμενες λέξεις-κλειδιά.
  • Εκστρατείες μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να προσεγγίσετε το κοινό-στόχο σας.
 • Το κατάστημα Godaddy επιστρέφει

Shopify εναντίον Godaddy: Το Shopify έχει μια δωρεάν δοκιμή για να σας επιτρέψει να δοκιμάσετε ορισμένες από τις δυνατότητες της πλατφόρμας. Το λογισμικό παρέχει αρκετά μέσα για την εκτέλεση των πωλήσεών σας και την αύξηση του ποσοστού μετατροπής εκτός από προσιτές χρεώσεις συναλλαγής. Παρόλο που το GoDaddy δεν μπορεί να υπερηφανεύεται για μια τόσο διαφορετική λίστα δυνατοτήτων ηλεκτρονικού εμπορίου, εξακολουθεί να έχει ένα βασικό σύνολο εργαλείων εκτός από μια εγγύηση χρόνου λειτουργίας 99,9%.

3. Σχέδια

 • Το Shopify μπορεί να είναι μια δύσκολη πρόκληση για αρχάριους όσον αφορά τα χαρακτηριστικά σχεδίασης. Παρόλο που προσφέρει δωρεάν πρότυπα, όλα τα θέματα προέρχονται ξεχωριστά από το περιεχόμενο. Με άλλα λόγια, πρέπει να είστε ειδικός CSS ή HTML σε περίπτωση που θέλετε να εφαρμόσετε κάποιες αλλαγές στη σχεδίαση του προτύπου σας.

  Πρότυπα Shopify

  Από την άλλη πλευρά, αυτό το γεγονός διατηρεί ατέλειωτες δυνατότητες να εφαρμόσει οποιοδήποτε στυλ. Η πλατφόρμα διαθέτει πρόγραμμα επεξεργασίας μεταφοράς και απόθεσης για εργασία με περιεχόμενο και αρχεία πολυμέσων. Όλα τα πρότυπα φαίνονται μάλλον κομψά και φωτεινά. Λειτουργούν ομαλά και σε κινητές συσκευές.

 • Πάμε μπαμπά σχεδιάστηκε για να δώσει τη μέγιστη ευκολία στη διαδικασία κατασκευής. Αυτό το γεγονός αντικατοπτρίζεται στη σχεδίαση των προτύπων πλατφόρμας που σίγουρα δεν διαθέτει ορισμένες λειτουργίες προσαρμογής. Από την άλλη πλευρά, το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων προσφέρει μια τεράστια επιλογή προγεμισμένων θεμάτων για την κάλυψη οποιασδήποτε ιδέας ιστότοπου.

  Η απουσία λειτουργιών μεταφοράς και απόθεσης είναι τεράστια απώλεια. Επιπλέον, δεν θα μπορείτε να επεξεργαστείτε σελίδες με HTML ή CSS. Λοιπόν, υπάρχουν πραγματικά μερικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε σχετικά με τη σχεδίαση των προτύπων GoDaddy.

Shopify εναντίον Godaddy: Το Shopify είναι πιο ευέλικτο από την άποψη του σχεδιασμού χάρη στις δυνατότητες επεξεργασίας CSS / HTML. Ωστόσο, απαιτούν κάποια γνώση και εμπειρία. Από αυτήν την άποψη, το GoDaddy φαίνεται απλούστερο και πιο αποτελεσματικό όταν πρόκειται για αρχάριους χωρίς δεξιότητες, αλλά θέλει να χειριστεί τη διαδικασία οικοδόμησης μόνοι του.

4. Υποστήριξη πελατών

 • Αγοράστε προσφέρει πολλά διαφορετικά κανάλια και τρόπους για να μείνετε σε επαφή με την ομάδα υποστήριξής τους. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν οποιαδήποτε από τις ακόλουθες μεθόδους:

  • Τηλέφωνο και ζωντανή συνομιλία
  • Φόρουμ και βάσεις δεδομένων γνώσης ·
  • Ξεναγήσεις για αρχάριους μετά την εγγραφή.
  • Σελίδες κοινωνικής δικτύωσης και email.
 • Πάμε μπαμπά είναι υποχρεωμένο να έχει μια επαγγελματική ομάδα υποστήριξης όπως οποιαδήποτε άλλη εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων. Κάνουν εξαιρετική δουλειά και επιτρέπουν στους χρήστες να διατηρούν επαφή μέσω τηλεφώνου, email και ορισμένων άλλων καναλιών. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα παράπονα σχετικά με το γεγονός ότι οι διαχειριστές της GoDaddy χρησιμοποιούν κανάλια υποστήριξης για αναβάθμιση.

Shopify εναντίον Godaddy: Και οι δύο πλατφόρμες προσφέρουν μια ποικιλία καναλιών για να επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξης πελατών σε πραγματικό χρόνο και να επιλύσετε διαφορετικά τεχνικά και άλλα ζητήματα. Και οι δύο έχουν καλή υποστήριξη για αρχάριους που κάνουν τα πρώτα τους βήματα μόνο όταν δημιουργούν έναν ιστότοπο. Μερικά πιο σοβαρά ζητήματα μπορούν να επιλυθούν πολύ γρήγορα.

5. Σύγκριση τιμών

 • Αγοράστε είναι μια πλατφόρμα μόνο για καταστήματα. Αυτό σημαίνει ότι όλα τα σχέδια περιλαμβάνουν ένα σύνολο δυνατοτήτων ηλεκτρονικού εμπορίου από το βασικό έως το προηγούμενο. Η πλατφόρμα προσφέρει επί του παρόντος τρία μεγάλα σχέδια:

  • Shopify Lite – ένα τέλειο σχέδιο για όσους θέλουν να ξεκινήσουν τις πωλήσεις μέσω κοινωνικού δικτύου ή να συνδέσουν έναν ήδη υπάρχοντα ιστότοπο στην πλατφόρμα Shopify (9 $ ανά μήνα)
  • Βασικό Shopify για ένα απλό ψηφιακό κατάστημα (29 $ ανά μήνα)
  • Αγοράστε για μια αναπτυσσόμενη διαδικτυακή επιχείρηση (79 $ ανά μήνα)
  • Προηγμένο Shopify με ένα σύνολο επαγγελματικών εργαλείων για μια ψηφιακή επιχείρηση κλιμάκωσης (299 $ ανά μήνα).

  Όλα διαθέτουν απεριόριστο αριθμό προϊόντων και χώρο αποθήκευσης αρχείων. Ωστόσο, η General και η Advanced διαθέτουν χαμηλότερο κόστος συναλλαγής εκτός από δωροκάρτες, κουπόνια και άλλα εργαλεία προώθησης.

 • Πάμε μπαμπά είναι μια πλατφόρμα που παρέχει τις υπηρεσίες της σε διαφορετικούς τύπους ιστότοπων. Δεν περιορίζεται μόνο σε ψηφιακά καταστήματα. Εάν σκοπεύετε να δημιουργήσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, θα πρέπει να επιλέξετε ένα ξεχωριστό πρόγραμμα ηλεκτρονικού εμπορίου που θα σας κοστίσει 29,99 $ ανά μήνα. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δωρεάν φιλοξενία, εργαλεία μάρκετινγκ, μεμονωμένο διαχειριστή SEO, 24ωρη υποστήριξη και ενσωμάτωση με το PayPal.

Shopify εναντίον Godaddy: όπως μπορείτε να δείτε, το βασικό πακέτο Shopify κοστίζει ακόμη χαμηλότερο σε σύγκριση με το πρόγραμμα ηλεκτρονικού εμπορίου GoDaddy. Παρόλο που δεν παρέχει την ίδια λίστα χαρακτηριστικών όπως γενικά και εκ των προτέρων σχέδια, εξακολουθείτε να επιλέγετε μια πλατφόρμα που έχει σχεδιαστεί ειδικά για τη δημιουργία διαδικτυακών καταστημάτων.

Συμπέρασμα

Το Shopify είναι μια πλατφόρμα για όσους θέλουν να αρχίσουν να πωλούν διαδικτυακά. Ένα απλό και εύχρηστο εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων συνοδεύεται από όλες τις απαραίτητες δυνατότητες ηλεκτρονικού εμπορίου που μπορεί να χρειαστείτε κατά τη δημιουργία της πολυτελούς επιχείρησής σας στο διαδίκτυο.

Το GoDaddy είναι μια ευέλικτη πλατφόρμα που εστιάζει σε διαφορετικούς τύπους ιστότοπων. Μπορεί να είναι μια καλή επιλογή για ένα blog ή ένα χαρτοφυλάκιο. Όμως, όταν πρόκειται για διαδικτυακά καταστήματα, η πλατφόρμα στερείται σίγουρα κάποιων κρίσιμων λειτουργιών και χαρακτηριστικών για τη δημιουργία ενός σταθερού ψηφιακού καταστήματος. Θα σας επιτρέψει να ασχοληθείτε μόνο με έναν μικρό και απλό ιστότοπο. Το Shopify είναι προφανώς μια καλύτερη επιλογή όποτε χρειάζεστε πιο πολύπλοκο επαγγελματικό ηλεκτρονικό κατάστημα.

Δημιουργήστε ένα Webstore τώρα

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map