Ecwid έναντι Shopify

ecwid-vs-shopify


Το Ecwid και το Shopify είναι δύο εργαλεία δημιουργίας ιστού ηλεκτρονικού εμπορίου που χρησιμοποιούν διαφορετικές προσεγγίσεις στη διαδικασία δημιουργίας καταστημάτων Ιστού. Όποια υπηρεσία και αν θέλετε, θα σας επιτρέψει να ξεκινήσετε και να διαχειριστείτε έναν ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου.

Το ερώτημα είναι: πώς θα θέλατε να εμφανίζεται το κατάστημα διαδικτύου σας και ποια χαρακτηριστικά πρέπει να επιτύχει? Αφού απαντήσετε σε αυτήν την ερώτηση, θα είστε σε θέση να αποφασίσετε ποια υπηρεσία θα λειτουργεί ακριβώς καλύτερα για τις ανάγκες σχεδίασης ιστού ηλεκτρονικού εμπορίου.

Ένα γρήγορο στιγμιότυπο:

EcwidEcwid – είναι ένα πρόσθετο ηλεκτρονικού εμπορίου, το οποίο ενσωματώνεται σε έναν υπάρχοντα ιστότοπο για να του δώσει τη λειτουργικότητα του ηλεκτρονικού εμπορίου. Είναι επίσης δυνατό να δημιουργήσετε ένα απλό ηλεκτρονικό κατάστημα μίας σελίδας με την προσθήκη για να εμφανιστεί το παράθυρο εμφάνισης των καλύτερων προϊόντων σας. Το Ecwid χρησιμοποιείται αυτή τη στιγμή από περισσότερους από 1,5 εκατομμύρια ιδιοκτήτες επιχειρήσεων από 175 χώρες του κόσμου. ecwid.com

ΑγοράστεΑγοράστε είναι το παγκοσμίως γνωστό λογισμικό ηλεκτρονικού εμπορίου, το οποίο διαθέτει πλούσιο σύνολο χαρακτηριστικών, εκτεταμένη επιλογή επιλογών ηλεκτρονικού εμπορίου, αφθονία εξειδικευμένων εργαλείων, πρότυπα ιστότοπων και άλλες δυνατότητες που συμβάλλουν στην αποτελεσματικότητα της διαδικασίας ανάπτυξης ιστού. Η εταιρεία έχει πάνω από 600.000 εμπόρους σε 175 χώρες σε όλο τον κόσμο. Shopify.com

Για να σας βοηθήσουμε με την επιλογή, είναι λογικό να εξερευνήσετε και να αναλύσετε και τα δύο εργαλεία λεπτομερώς για να μάθετε τα κύρια χαρακτηριστικά, τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους καθώς και τις διακρίσεις. Η ακόλουθη κριτική Shopify vs Ecwid θα σας δώσει μια υπόδειξη για την πλατφόρμα που πρέπει να ακολουθήσετε μακροπρόθεσμα.

1. Ευκολία χρήσης

 • Ecwid. Το σύστημα διαθέτει εξαιρετική ευκολία χρήσης, το οποίο έχει μεγάλη σημασία για τους άπειρους χρήστες, οι οποίοι ήδη διαθέτουν τους δικούς τους ιστότοπους και επιθυμούν να προσθέσουν μικρά καταστήματα στο Web για να προσφέρουν κάτι προς πώληση. Δεν χρειάζεται να δημιουργήσετε έναν ξεχωριστό λογαριασμό εδώ ή να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου από το μηδέν. Απλώς μεταβείτε στον πίνακα ελέγχου του συστήματος, καθορίστε τον τομέα και τις ειδικές παραμέτρους του ιστότοπού σας και αρχίστε να προσαρμόζετε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

  Πίνακας ελέγχου Ecwid

  Η ενσωμάτωση της προσθήκης συνεπάγεται την εισαγωγή πολλών γραμμών κώδικα στο απαιτούμενο σώμα της ιστοσελίδας. Αυτό δεν απαιτεί πολλή προσπάθεια, χρόνο και γνώσεις προγραμματισμού. Θα σας προσφερθεί μια σειρά από συμβουλές που παρέχονται από τον οδηγό του συστήματος για να σας βοηθήσουν να ολοκληρώσετε την εργασία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και χωρίς καμία ταλαιπωρία.

  Η διεπαφή του συστήματος είναι λογική και ελκυστική οπτικά. Προσφέροντας πολλαπλές ρυθμίσεις, εξασφαλίζει εύκολη πλοήγηση και συγκριτικά απλή διαδικασία δημιουργίας καταστήματος διαδικτύου. Η γραμμή προόδου που είναι διαθέσιμη στον πίνακα ελέγχου θα είναι ένα χρήσιμο εργαλείο που θα σας ενημερώσει για το τρέχον στάδιο της ετοιμότητας του καταστήματος ιστού σας.

  Ecwid Προσθέστε ένα προϊόν

  Όταν το ηλεκτρονικό σας κατάστημα είναι έτοιμο, θα μπορείτε να το διαχειριστείτε συμπληρώνοντας τα διαθέσιμα πεδία στο μενού (Οι πωλήσεις μου, ο κατάλογος, το μάρκετινγκ, οι αναφορές). Η ολοκλήρωση αυτών των βημάτων δεν θα είναι πρόβλημα επίσης λόγω της διαισθητικής φύσης της πλατφόρμας.

 • Αγοράστε. Το λογισμικό ηλεκτρονικού εμπορίου θα εντυπωσιάσει όλους από την απλότητα και τη λογική του δομή. Είτε είστε αρχάριος που εξερευνά τις αποχρώσεις του συστήματος για πρώτη φορά είτε ένας ειδικός στο σχεδιασμό ιστοσελίδων που επιθυμεί να δημιουργήσει ένα μεγάλο διαδικτυακό κατάστημα, το να το κάνετε αυτό με το Shopify δεν θα είναι καθόλου πρόκληση. Η διεπαφή του ταμπλό είναι προσεκτικά μελετημένη. Δεν είναι μόνο οπτικά ελκυστικό και διαισθητικό, αλλά πυροδοτεί την επιθυμία να συνεχίσει να εργάζεται μαζί του. Ο πίνακας ελέγχου είναι τόσο φιλικός προς το χρήστη και είναι αδύνατο να παραβλέψετε κάτι εδώ – απλώς ακολουθήστε τα βήματα που αναφέρονται στον οδηγό για να δημιουργήσετε και να προσαρμόσετε ένα κατάστημα ιστού.

  Σελίδα προϊόντος Shopify

  Το Shopify έχει επίσης πολλά να προσφέρει σε αυτούς τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, οι οποίοι συχνά είναι πολύ απασχολημένοι για να παραμείνουν στο γραφείο και, επομένως, έχουν την ανάγκη να διαχειρίζονται τα καταστήματα τους στο διαδίκτυο εν κινήσει. Επιτρέπει τη λήψη δωρεάν εφαρμογών Shopify για Android και iOS για να σας επιτρέψει να ενημερώσετε τον ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου από οποιοδήποτε μέρος βρίσκεστε.

  Συνολικά, το σύστημα δημιουργεί μια εντύπωση ενός ισχυρού δημιουργού ιστοσελίδων, το οποίο εξακολουθεί να είναι αρκετά εύκολο στη διαχείριση. Λειτουργεί παρόμοια για αρχάριους και πιο έμπειρους δημιουργούς ιστοσελίδων. Η πλούσια λειτουργικότητα σε συνδυασμό με την εκπληκτική εργονομία του ταμπλό και την τακτοποιημένη σχεδίαση διεπαφής δεν θα αφήσουν κανέναν αδιάφορο.

Ecwid έναντι Shopify. Όποιο σύστημα και αν θέλετε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο, δεν θα έχετε σοβαρά προβλήματα με αυτόν. Όντας ένα πρόσθετο, ωστόσο, το Ecwid είναι λιγότερο κατανοητό, για να μην αναφέρουμε το γεγονός ότι πρέπει να γνωρίζετε πώς να το συνδέσετε στον έτοιμο ιστότοπό σας. Το Shopify, με τη σειρά του, είναι ένα βιώσιμο σύστημα, στο οποίο όλα τα γεγονότα συμβαίνουν σε ένα μόνο οικοσύστημα. Το σύστημα παρέχει βαθιά ευελιξία και προσφέρει έναν λογικό πίνακα ελέγχου, που αφθονούν σε ρυθμίσεις που δεν είναι δύσκολο να εξερευνηθούν επίσης.

2. Σύνολο χαρακτηριστικών και ευελιξία

 • Ecwid. Η χρήση της προσθήκης δεν διαφέρει πολύ από τη συνεργασία με έναν εξειδικευμένο δημιουργό ιστότοπων ή CMS. Έρχεται με σχεδόν το ίδιο σύνολο επιλογών ηλεκτρονικού εμπορίου που παρέχονται εκτός συσκευασίας, όπως κατάλογος προϊόντων, βάση πελατών, αναφορές, καλάθι αγορών, παράδοση, φόροι, πληρωμές, ρυθμίσεις ειδοποιήσεων, ενσωμάτωση κοινωνικού δικτύου, eBay και μια ευκαιρία να εγκαταστήστε πρόσθετα πακέτα εφαρμογών για να επεκτείνετε τη βασική λειτουργικότητα του ιστότοπου και τις εφαρμογές για κινητά iOS / Android.

  Η προσθήκη έρχεται επίσης με τη δυνατότητα POS (Point of Sale), η οποία σας επιτρέπει να πουλάτε τα προϊόντα όχι μόνο στο διαδικτυακό κατάστημα, αλλά και στο τοπικό κατάστημα λιανικής. Εάν έχετε δημιουργήσει έναν ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου στην άλλη πλατφόρμα και έχετε αποφασίσει να μεταβείτε στο κατάστημα ιστού που υποστηρίζεται από Ecwid, η μεταφορά της λίστας προϊόντων σας δεν θα είναι καθόλου δύσκολη. Το σύστημα καθιστά δυνατή την εξαγωγή / εισαγωγή αντικειμένων που προσφέρονται προς πώληση σε μορφή CSV που ισχύει στην πλειονότητα των σύγχρονων κατασκευαστών ιστότοπων.

  Εμφάνιση ιστότοπου Ecwid

  Λόγω της πολυγλωσσικής υποστήριξης, οι χρήστες έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν ανάμεσα σε 50 γλώσσες για να μεταφράσουν τις βιτρίνες τους. Αυτό επιτρέπει την προσέλκυση περισσότερης κίνησης από το εξωτερικό.

  Μαζί με την ενσωμάτωση plugin, το Ecwid καθιστά δυνατή την εκκίνηση ενός αυτόνομου ιστότοπου. Λάβετε υπόψη, ωστόσο, ότι η λειτουργικότητα του συστήματος δεν θα είναι αρκετή για τη δημιουργία ενός μεγάλου διαδικτυακού καταστήματος. Αυτό που μπορείτε να δημιουργήσετε εδώ είναι ένα μικρό διαδικτυακό κατάστημα μιας σελίδας για την προβολή των προϊόντων σας. Με το Ecwid, οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων θα μπορούν να χρησιμοποιούν πολλά κανάλια πωλήσεων για να πουλήσουν τα προϊόντα σας σε διαφορετικές πλατφόρμες, διαχειρίζοντάς τα από έναν μόνο πίνακα ελέγχου. Αυτό είναι επίσης πολύ βολικό. Εάν θέλετε να πουλήσετε κάτι στα κοινωνικά δίκτυα, η προσθήκη επιτρέπει την επιλογή μεταξύ πολλών πλατφορμών κοινωνικών μέσων και αγορών.

  Ενσωμάτωση Ecwid

  Το Ecwid είναι επίσης γνωστό για τις εκτεταμένες επιλογές διαχείρισης καταστημάτων στο διαδίκτυο. Οι χρήστες δεν μπορούν να πουλήσουν μόνο ψηφιακά και φυσικά προϊόντα, καθορίζοντας τα χαρακτηριστικά τους, αλλά και να δημιουργήσουν λίστες προϊόντων και εκπτώσεις, να χρησιμοποιήσουν διαφορετικά εργαλεία διαχείρισης αποθέματος και εγκαταλειμμένες δυνατότητες ανάκτησης ολοκλήρωσης αγοράς, να ρυθμίσουν παραμέτρους SEO κ.λπ. Για να προσελκύσουν την προσοχή των χρηστών, οι επιχειρηματίες μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτόματους υπολογιστές φόρου, επιλογές ολοκλήρωσης αγοράς, ενεργοποίηση επιλογής γλώσσας, προσφορά τιμών αποστολής σε πραγματικό χρόνο και λεπτομερείς κριτικές προϊόντων κ.λπ..

  Λάβετε υπόψη ότι δεν παρέχονται όλες οι δυνατότητες σε ένα δωρεάν πρόγραμμα. Πολλά από αυτά είναι διαθέσιμα μόνο σε προγράμματα επί πληρωμή.

  Θα πρέπει επίσης να γνωρίζετε ότι τα διαδικτυακά καταστήματα που δημιουργούνται με Ecwid θεωρούνται από τις μηχανές αναζήτησης όχι ως περιεχόμενο, αλλά ως σενάριο JS χωρίς κανένα περιεχόμενο. Δηλαδή, λόγω της χρήσης του AJAX, η διεπαφή των παραθύρων εμφάνισης φαίνεται αρκετά αξιοπρεπής και λειτουργεί γρήγορα, αλλά τέτοιες πλατφόρμες σχεδόν δεν ισχύουν για τυπική προώθηση SEO.

  Το σύστημα έχει μια ενότητα “Προώθηση”, αλλά περιλαμβάνει μόνο συναφείς επιλογές, όπως εκπτωτικά κουπόνια, εφαρμογές Facebook, πλατφόρμες εξωτερικών συναλλαγών, εφαρμογές για κινητά κ.λπ. Δηλαδή, το Ecwid δεν έχει τυπικές και κανονικές ρυθμίσεις SEO καθώς μόλις κέρδισαν ” Να δουλεύω σε αυτήν την πλατφόρμα λόγω των τεχνικών ιδιοτήτων.

 • Αγοράστε. Αυτό που πραγματικά κατέχει το Shopify είναι η λειτουργικότητα. Όντας ο ηγέτης της θέσης ηλεκτρονικού εμπορίου, το λογισμικό προσφέρει ένα εντυπωσιακό σύνολο χαρακτηριστικών, το οποίο παρέχει την ευκαιρία να ξεκινήσει και να διαχειριστεί αποτελεσματικά ένα πλήρες ηλεκτρονικό κατάστημα, είτε πρόκειται για ένα μικρό έργο είτε για μια υπεραγορά με χιλιάδες προϊόντα.

  Το Shopify είναι γνωστό για τις εκτεταμένες επιλογές ενοποίησης και συγχρονισμού, οι οποίες καθιστούν δυνατή την απόδοση εκτεταμένης απόδοσης στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα. Εάν έχετε ήδη λογαριασμό Amazon, μπορείτε να τον ενσωματώσετε με αυτόν στο Shopify για να αυξήσετε την πελατειακή βάση και τον όγκο των πωλήσεων. Ο συγχρονισμός του λογαριασμού σας με λογιστικές εφαρμογές όπως τα Quickbooks ή το Xero, για παράδειγμα, θα συμβάλει επίσης στην απόδοση του καταστήματος ιστού σας.

  Σημείο πώλησης Shopify

  Οι προγραμματιστές λογισμικού παρουσίασαν πρόσφατα το προηγμένο εργαλείο Augmented Reality. Βοηθά τους πελάτες να εξερευνήσουν τα προϊόντα που τους ενδιαφέρουν από διαφορετικές πλευρές για να πάρουν την ιδέα των ειδικών παραμέτρων τους που δεν είναι ορατές με την πρώτη ματιά.

  Επιπλέον, η πλατφόρμα έρχεται από προεπιλογή με πολυγλωσσική και πολυκαναλική υποστήριξη. Το σύστημα έχει μακροχρόνιες σχέσεις συνεργασίας με eBay, Instagram, Facebook και άλλες πλατφόρμες.

  Οι προγραμματιστές Shopify δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στην ασφάλεια των πληροφοριών και των συναλλαγών πληρωμής των χρηστών τους. Για να προστατεύσετε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα από όλα τα παιδιά απάτης, μπορείτε να συνδέσετε το πιστοποιητικό SSL ή να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα προστασίας από απάτη που το σύστημα έχει εισαγάγει εδώ και πολύ καιρό.

  Εκτός από το σχεδιασμό ιστοσελίδων και την προσαρμογή, το Shopify προσφέρει εκτεταμένες δυνατότητες μάρκετινγκ. Μεταξύ των πιο δημοφιλών, ουσιαστικών και χρήσιμων δυνατοτήτων, αρχικά έχει νόημα να αναφέρουμε το λογισμικό POS (Point-of-Sale). Το σύστημα καθιστά δυνατή την εκκίνηση και τη διαχείριση μικρών, μεσαίων και μεγάλων διαδικτυακών καταστημάτων καθώς και τοπικών καταστημάτων λιανικής. Αυτό μπορεί να αυξήσει σημαντικά τον όγκο των πωλήσεων και να μεγιστοποιήσει τα έσοδα.

  Με το Shopify, μπορείτε να βρείτε αναλυτικά στατιστικά στοιχεία καταστήματος ιστού, να εφαρμόσετε επιλογές μάρκετινγκ μέσω email, να προσαρμόσετε και να τροποποιήσετε παραμέτρους SEO, να συνεργαστείτε με πολλά κανάλια διανομής (Amazon, BuzzFeed, eBay, Houzz κ.λπ.), να εγκαταστήσετε διάφορες εφαρμογές (το σύστημα διαθέτει αυτήν τη στιγμή πάνω από 1000 δωρεάν εφαρμογές), χρησιμοποιήστε την εφαρμογή για κινητά για αποτελεσματική διαχείριση καταστημάτων ιστού και ολοκληρώστε άλλα βήματα.

Ecwid έναντι Shopify. Όσον αφορά την ευελιξία και το σύνολο χαρακτηριστικών, το Shopify δεν έχει καμία αμφιβολία. Ως πρόσθετο ηλεκτρονικού εμπορίου, το Ecwid δεν μπορεί καν να συγκριθεί με αυτό το προηγμένο λογισμικό ηλεκτρονικού εμπορίου. Το Shopify συνοδεύεται από ισχυρή λειτουργικότητα, εργαλεία προσαρμογής σχεδιασμού, επιλογές μάρκετινγκ και προσαρμοσμένης αφοσίωσης, δυνατότητες προώθησης SEO κ.λπ. Έχοντας δημιουργήσει ένα κατάστημα ιστού με το σύστημα, θα έχετε πλήρη έλεγχο σε αυτό.

3. Σχέδια

EcwidΑγοράστε
Αριθμός θεμάτων:050+
Δωρεάν θέματαα / α&# x2714; ΝΑΙ
Κόστος θεμάτων επί πληρωμή:α / α140 $ – 180 $
Ανταποκρίσιμος σχεδιασμός✘ ΟΧΙ&# x2714; ΝΑΙ
Ταξινόμηση ανά κλάδο:✘ ΟΧΙ&# x2714; ΝΑΙ
Επεξεργασία κώδικα CSS:✘ ΟΧΙ&# x2714; ΝΑΙ
 • Ecwid. Ως πρόσθετο ηλεκτρονικού εμπορίου, το Ecwid δεν προσφέρει καμία ευκαιρία επιλογής προτύπου. Απλώς το ενσωματώνετε στον προ-σχεδιασμένο ιστότοπό σας και προσαρμόζετε τις διαθέσιμες παραμέτρους.

  Ο αριθμός των χαρακτηριστικών που μπορείτε να αλλάξετε εδώ δεν είναι επίσης μεγάλος, αλλά εξακολουθούν να επιτρέπουν τη δημιουργία ενός ελκυστικού παραθύρου για να παρουσιάσετε τα προϊόντα σας στο πιο ευνοϊκό φως. Με αυτόν τον σκοπό, μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ τριών χρωμάτων ενός μεμονωμένου σχεδίου εδώ, δηλαδή τυπικό, μπεζ και λευκό, καθώς και να τροποποιήσετε τις κύριες ρυθμίσεις προσαρμογής του σχεδιασμού.

  Υπάρχουν επίσης εφαρμογές, οι οποίες καθιστούν δυνατή τη δημιουργία μεμονωμένων σχεδίων για παράθυρα Ecwid. Μπορούν να αγοραστούν σε ένα κατάστημα επωνυμίας (έτσι, τα «Προσαρμοσμένα Θέματα» διατίθενται έναντι 435 $). Γενικά, ο σχεδιασμός ενός διαδικτυακού καταστήματος θα επηρεαστεί αρχικά από το σχεδιασμό ενός ιστότοπου στον οποίο θα συνδεθεί. Οι ρυθμίσεις της διεπαφής παραθύρου εμφάνισης είναι ελάχιστες, ωστόσο, αυτό μπορεί να είναι μια ωραία λύση για κάποιον.

 • Αγοράστε. Το λογισμικό ηλεκτρονικού εμπορίου διαθέτει αυτήν τη στιγμή μια πολύ ωραία συλλογή εξειδικευμένων προτύπων. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε δωρεάν και επί πληρωμή σχέδια. Ο αριθμός των δωρεάν θεμάτων αποτελεί 10 αντικείμενα, ενώ ο αριθμός των προτύπων επί πληρωμή είναι 51.

  Το τελικό κόστος εξαρτάται από τις κύριες παραμέτρους προτύπου και το βάθος της προσαρμογής που υπονοείται. Όποιο πρότυπο και αν θέλετε, θα μπορείτε να είστε 100% σίγουροι για την ποιότητα και την προσαρμοστικότητα του. Λάβετε υπόψη ότι τα θέματα επί πληρωμή είναι πιο πλούσια σε χαρακτηριστικά και ευέλικτα. Έχουν επίσης πιο εκπληκτικές επιλογές εμφάνισης και προσαρμογής. Μπορείτε να επιλέξετε ένα πρότυπο για να ικανοποιήσετε κάθε γούστο, συμπεριλαμβανομένων εκείνων με διαφορετικές θέσεις μενού, ποσότητα και τύπο, κεφαλίδες πλήρους οθόνης, με / χωρίς ρυθμιστικά, με / χωρίς παράθυρο εμφάνισης στην αρχική σελίδα κ.λπ. Όλα τα πιθανά στοιχεία σχεδίασης καταστήματος web είναι επίσης διαθέσιμα εδώ.

  Το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων προσφέρει μια αποκλειστική ευκαιρία να προσαρμόσετε πλήρως το επιλεγμένο πρότυπο μέσω της χρήσης Υγρό Shopify εργαλείο. Θα βοηθήσει πολύ τους αρχάριους και τους έμπειρους προγραμματιστές ιστού, που σκοπεύουν να υποστηρίξουν τους συνεργάτες τους στο ηλεκτρονικό εμπόριο, προσφέροντας μια ολοκαίνουργια και μοναδική εμπειρία προσαρμογής του σχεδιασμού. Το εργαλείο διαθέτει όλα όσα χρειάζεστε για να ξεκινήσετε ένα πρότυπο μοναδικού τύπου. Περιλαμβάνει τεχνικές συμβουλές, οδηγούς οδηγιών, πόρους υγρών γλωσσών και άλλες δυνατότητες που μπορεί να είναι βολικές για τους χρήστες, που επιθυμούν να δημιουργήσουν συναρπαστικά και ελκυστικά θέματα ηλεκτρονικού εμπορίου.

Ecwid έναντι Shopify. Είναι αυτονόητο ότι το Ecwid συνοδεύεται από ένα ελάχιστο σύνολο ρυθμίσεων σχεδίασης παραθύρου εμφάνισης. Είναι προβληματικό να προσφέρετε ατομικότητα σε αυτό ή να προσαρμόζεστε στον διαθέσιμο σχεδιασμό ιστότοπου. Αυτό είναι είτε ακριβό είτε άβολο. Το Shopify, με τη σειρά του, προσφέρει σχεδόν την απεριόριστη ελευθερία βολικού σχεδιασμού προτύπων και επεξεργασίας δομών. Το λογισμικό ηλεκτρονικού εμπορίου είναι ο αναμφισβήτητος ηγέτης στη σύγκριση της σχεδίασης.

4. Υποστήριξη πελατών

 • Ecwid. Διαφορετικά όσον αφορά το σχέδιο που ακολουθούν οι χρήστες, οι επιλογές υποστήριξης πελατών Ecwid είναι ακόμη αρκετά περιορισμένες. Οι συνδρομητές δωρεάν προγράμματος μπορούν να έχουν πρόσβαση μόνο σε επικοινωνία μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με την ομάδα υποστήριξης του συστήματος. Μπορούν επίσης να επισκεφθούν ένα δωρεάν ιστολόγιο που παρέχει χρήσιμα άρθρα σχετικά με τις υπηρεσίες, προτάσεις, οδηγούς και συμβουλές ηλεκτρονικού εμπορίου. Το Ecwid παρέχει πρόσβαση στο φόρουμ της κοινότητας και στην ενημερωτική βάση γνώσεων, όπου κάθε χρήστης μπορεί να βρει απαντήσεις στις διαθέσιμες ερωτήσεις. Η πλατφόρμα διαθέτει επίσης ένα δωρεάν κανάλι YouTube με εκπαιδευτικά βίντεο διαθέσιμα οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.

  Οι συνδρομητές συστημάτων επί πληρωμή έχουν πρόσβαση στην ατομική τεχνική υποστήριξη μέσω email ή ζωντανής συνομιλίας. Παρέχεται επίσης τηλεφωνική υποστήριξη προτεραιότητας. Για να χρησιμοποιήσετε αυτήν την επιλογή, μπορείτε να αφήσετε το αίτημα επανάκλησης, ώστε τα μέλη της ομάδας να μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί σας όποτε το επιθυμείτε. Οι συνδρομητές του ετήσιου προγράμματος προσφέρονται 12 ώρες προσαρμοσμένης ανάπτυξης καταστήματος ιστού. Η υπηρεσία είναι βιώσιμη για όλους τους χρήστες πληρωμένων προγραμμάτων και το κόστος ξεκινά από 100 $.

 • Αγοράστε. Η εξυπηρέτηση πελατών είναι στο κορυφαίο επίπεδο, το οποίο σίγουρα αντιστοιχεί στο κόστος της. Υπάρχει ένα ισχυρό φόρουμ με πολλά θέματα και κλάδους για να ταιριάζει με τις ερωτήσεις των χρηστών. Οι πελάτες του Shopify μπορούν επίσης να έχουν πρόσβαση σε πολλά άρθρα, οδηγίες, συμβουλές, συχνές ερωτήσεις και προτάσεις που προσφέρει το σύστημα σε όλους, που χρειάζονται αυτήν την υποστήριξη.

  Επιπλέον, το λογισμικό ξεχωρίζει από το πλήθος λόγω της προηγμένης ζωντανής συνομιλίας του με το Shopify Guru και την επιλογή επικοινωνίας μέσω email. Η ποιότητα της βοήθειας υποστήριξης πελατών είναι ωραία, οι διαχειριστές ανταποκρίνονται γρήγορα στα ερωτήματα και, αυτό που έχει σημασία, επαγγελματικά. Το σύστημα διαθέτει το δικό του κανάλι YouTube με μια πλούσια επιλογή εκπαιδευτικών βίντεο.

Shopify έναντι Ecwid. Όσον αφορά την ποιότητα της υποστήριξης πελατών, η Shopify κατέχει την ηγετική θέση. Ωστόσο, πρέπει να αναφερθεί ότι η ποιότητα της τεχνικής υποστήριξης είναι αξιοπρεπής και στις δύο υπηρεσίες. Το Shopify προσφέρει μια καλύτερη επιλογή εκπαιδευτικού υλικού κειμένου και βίντεο, ισχυρό φόρουμ κοινότητας, ζωντανή συνομιλία με έναν προσωπικό βοηθό και κανάλι YouTube για την κάλυψη των αναγκών όλων των χρηστών.

5. Πολιτική τιμολόγησης

 • Ecwid. Το σύστημα προσφέρει ένα δωρεάν πρόγραμμα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για απεριόριστο χρονικό διάστημα. Το πρόγραμμα καθιστά δυνατή την πώληση έως και 10 προϊόντων και τη χρήση ενός συνόλου χρήσιμων λειτουργιών, όπως απεριόριστο εύρος ζώνης, καλάθι αγορών για κινητά, δωρεάν δημιουργία ιστότοπου εκκίνησης, μηδενικά τέλη συναλλαγής, δυνατότητα προσθήκης ενός διαδικτυακού καταστήματος σε οποιονδήποτε ιστότοπο και ταυτόχρονη πώληση σε πολλά ιστοσελίδες. Ωστόσο, εάν σκοπεύετε να ξεκινήσετε ένα πλήρες κατάστημα ιστού με Ecwid, το δωρεάν πρόγραμμα δεν θα ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

  Όσον αφορά τις επιλογές επί πληρωμή, υπάρχουν τρεις από αυτές εδώ, δηλαδή τα σχέδια Venture, Business και Unlimited. Το κόστος των συνδρομών επί πληρωμή ξεκινά με 15 $ / μήνα (ή 12,50 $ / μήνα με την ετήσια συνδρομή) και φτάνει τα 99 $ / μήνα (82,50 $ / μήνα με την ετήσια πληρωμή). Η διαφορά μεταξύ των σχεδίων αφορά τον αριθμό των προϊόντων που σας επιτρέπουν να πουλήσετε και τις δυνατότητες που περιλαμβάνονται (αυτοματοποιημένος υπολογισμός φόρου, εξαγωγή / εισαγωγή προϊόντων CSV, δημιουργία κουπονιών έκπτωσης, προσαρμοσμένα τιμολόγια, ολοκλήρωση αγοράς και POS, προσαρμοσμένη εφαρμογή καταστήματος για κινητά, τεχνολογία προτεραιότητας υποστήριξη και άλλα).

 • Διάγραμμα σύγκρισης τιμών Shopify και Ecwid

  ΑγοράστεEcwid
  Σχέδια Τιμολόγησης:&# x2714; Lite ($ 9 / μήνα)
  &# x2714; Βασικό Shopify (29 $ / μήνα)
  &# x2714; Shopify (79 $ / μήνα)
  &# x2714; Προηγμένο Shopify (299 $ / μήνα).
  &# x2714; Επιχείρηση (15 $ / μήνα)
  &# x2714; Επιχείρηση (35 $ ​​/ μήνα)
  &# x2714; Απεριόριστο (99 $ / μήνα).
  Χαρακτηριστικά:&# x2714; Τιμές αποστολής σε πραγματικό χρόνο
  &# x2714; Δωρεάν πιστοποιητικό SSL.
  &# x2714; Ανάλυση απάτης
  Εγκαταλειμμένη ανάκτηση καλαθιού.
  &# x2714; Κωδικοί Έκπτωσης & Δωροκάρτες;
  &# x2714; Ζωντανή υποστήριξη.
  &# x2714; Ψηφιακά προϊόντα
  &# x2714; Απεριόριστη κυκλοφορία
  &# x2714; Δωρεάν ιστότοπος εκκίνησης
  &# x2714; Ηλεκτρονικό κατάστημα κοινωνικών λογαριασμών;
  &# x2714; Εφαρμογή για κινητό;
  &# x2714; Ζωντανή υποστήριξη.
 • Αγοράστε. Το λογισμικό έχει μια δοκιμή 14 ημερών που παρέχεται χωρίς κόστος. Η δοκιμή επιτρέπει τη δοκιμή των κύριων χαρακτηριστικών του συστήματος για να καθορίσει εάν είστε έτοιμοι να πληρώσετε για ένα από τα υψηλότερα σχέδιά του. Μιλώντας για συνδρομές επί πληρωμή, υπάρχουν 4 από αυτές εδώ. Αυτά περιλαμβάνουν το Light, Basic Shopify, Shopify και Advanced Shopify. Το κόστος των σχεδίων κυμαίνεται μεταξύ 9 $ / μήνα για τη φθηνότερη επιλογή και 299 $ / μήνα για την πιο ακριβή λύση.

  Τα σχέδια διαφέρουν μεταξύ τους όσον αφορά τα χαρακτηριστικά και τα εργαλεία που συνοδεύουν. Αυτό αφορά ιδιαίτερα τις επιλογές μάρκετινγκ, τα τέλη συναλλαγών, τη δημιουργία αναφορών πωλήσεων κ.λπ. Υπάρχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 14 ημερών. Επιπλέον, η πλατφόρμα χρεώνει προμήθειες για τις συναλλαγές που πραγματοποιούνται εντός του συστήματος. Οι χρεώσεις κυμαίνονται μεταξύ 0,5% και% 2 με βάση το πρόγραμμα στο οποίο έχετε εγγραφεί. Λάβετε υπόψη ότι όσο υψηλότερο είναι το πρόγραμμα που χρησιμοποιείτε, τόσο χαμηλότερα θα είναι τα τέλη προμήθειας (σε ορισμένες περιπτώσεις, δεν χρεώνονται καθόλου τέλη συναλλαγής).

Ecwid έναντι Shopify. Κατά την επισκόπηση της τιμής, καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι το Shopify είναι μια πιο ευεργετική λύση. Το σύστημα διαθέτει Lite Plan που παρέχει σχεδόν την ίδια λειτουργικότητα με το Ecwid. Δεν έχει νόημα να πληρώνετε περισσότερα για ένα παρόμοιο σύνολο χαρακτηριστικών. Εάν χρειάζεστε έναν λειτουργικό ιστότοπο, θα πρέπει να επενδύσετε περισσότερα σε αυτόν. Ωστόσο, θα αποκομίσετε επιπλέον οφέλη μακροπρόθεσμα, έτσι, το σχέδιο θα αξίζει σίγουρα την επένδυση. Όποιοι και αν είναι οι στόχοι και τα σχέδια σχεδιασμού ιστοσελίδων, το Shopify θα εξακολουθεί να είναι μια πιο ευεργετική και οικονομικά αποδοτική λύση.

Συμπέρασμα

Το Ecwid και το Shopify είναι αξιοπρεπή εργαλεία δημιουργίας ηλεκτρονικού εμπορίου, τα οποία χρησιμοποιούν διαφορετικές προσεγγίσεις στη διαδικασία δημιουργίας καταστήματος διαδικτύου και προσφέρουν ευέλικτες δυνατότητες για την επιτυχή ολοκλήρωση της εργασίας. Η επιλογή της υπηρεσίας πρέπει να βασίζεται στο κοινό που σκοπεύετε να στοχεύσετε, τις δεξιότητες σχεδιασμού ιστοσελίδων, τις προσδοκίες και τον προϋπολογισμό που είστε έτοιμοι να επενδύσετε στο έργο.

Ενώ το Ecwid επιτρέπει τη δημιουργία ενός διαδικτυακού καταστήματος μέσω της ενσωμάτωσης plugin, το Shopify παρουσιάζει πιο εκτεταμένες και ισχυρές επιλογές. Έχοντας εξετάσει και συγκρίνει και τις δύο πλατφόρμες, είμαστε έτοιμοι να προτείνουμε το Shopify ως το καλύτερο λογισμικό ηλεκτρονικού εμπορίου που είναι διαθέσιμο στη σύγχρονη θέση.

EcwidEcwid είναι ένα πλήρες πρόσθετο ηλεκτρονικού εμπορίου, η ενσωμάτωση του οποίου επιτρέπει την έναρξη ενός διαδικτυακού καταστήματος με βάση τον έτοιμο ιστότοπο. Η προσθήκη διαθέτει περιορισμένη λειτουργικότητα, γεγονός που το καθιστά μια καλή επιλογή μόνο για αρχάριους και μικρές επιχειρήσεις. Εάν χρειάζεστε ένα αξιοπρεπές μεσαίο έως μεγάλο διαδικτυακό κατάστημα, το Shopify σίγουρα θα είναι μια πιο έξυπνη λύση.ecwid.com

ΑγοράστεΑγοράστε είναι ένα βιώσιμο λογισμικό ηλεκτρονικού εμπορίου, το οποίο επιτρέπει την ολοκλήρωση ενός ευρέος φάσματος εργασιών ανάπτυξης καταστημάτων ιστού. Η πλατφόρμα παρέχει πρόσβαση στο προηγμένο σύνολο χαρακτηριστικών, αφθονία επιλογών προσαρμογής σχεδιασμού και προσιτή πολιτική τιμολόγησης. Shopify.com

Εάν έχετε σοβαρές φιλοδοξίες σχεδιασμού ιστοσελίδων και μακροπρόθεσμους στόχους, τότε θα πρέπει σίγουρα να δημιουργήσετε ένα διαδικτυακό κατάστημα σε ξεχωριστό τομέα. Το Shopify είναι ακριβώς ο τύπος της πλατφόρμας για να το κάνει αυτό. Το σύστημα θα λειτουργήσει καλύτερα για χρήστες, οι οποίοι σκοπεύουν να δημιουργήσουν αξιόπιστη παρουσία στο διαδίκτυο για τις επιχειρήσεις τους, με στόχο την αύξηση των πωλήσεων, την έλξη κίνησης και τη δημιουργία κερδών.

Διάγραμμα σύγκρισης επισκόπησης

EcwidΑγοράστε
Ευκολία στη χρήση:Ecwid έναντι ShopifyEcwid έναντι ShopifyEcwid έναντι ShopifyEcwid έναντι ShopifyEcwid έναντι ShopifyEcwid έναντι ShopifyEcwid έναντι ShopifyEcwid έναντι ShopifyEcwid έναντι ShopifyEcwid έναντι Shopify
Χαρακτηριστικά:Ecwid έναντι ShopifyEcwid έναντι ShopifyEcwid έναντι ShopifyEcwid έναντι ShopifyEcwid έναντι ShopifyEcwid έναντι ShopifyEcwid έναντι ShopifyEcwid έναντι ShopifyEcwid έναντι ShopifyEcwid έναντι Shopify
Σχέδια:Ecwid έναντι ShopifyEcwid έναντι ShopifyEcwid έναντι ShopifyEcwid έναντι ShopifyEcwid έναντι ShopifyEcwid έναντι ShopifyEcwid έναντι ShopifyEcwid έναντι ShopifyEcwid έναντι ShopifyEcwid έναντι Shopify
Υποστήριξη πελατών:Ecwid έναντι ShopifyEcwid έναντι ShopifyEcwid έναντι ShopifyEcwid έναντι ShopifyEcwid έναντι ShopifyEcwid έναντι ShopifyEcwid έναντι ShopifyEcwid έναντι ShopifyEcwid έναντι ShopifyEcwid έναντι Shopify
Τιμολόγηση:Ecwid έναντι ShopifyEcwid έναντι ShopifyEcwid έναντι ShopifyEcwid έναντι ShopifyEcwid έναντι ShopifyEcwid έναντι ShopifyEcwid έναντι ShopifyEcwid έναντι ShopifyEcwid έναντι ShopifyEcwid έναντι Shopify
Συνολική βαθμολογία:Ecwid έναντι ShopifyEcwid έναντι ShopifyEcwid έναντι ShopifyEcwid έναντι ShopifyEcwid έναντι ShopifyEcwid έναντι ShopifyEcwid έναντι ShopifyEcwid έναντι ShopifyEcwid έναντι ShopifyEcwid έναντι Shopify

Δοκιμάστε το Shopify Now

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map