Duda εναντίον Wix

Duda εναντίον Wix


Η δημιουργία επαγγελματικών ιστότοπων για την εκπροσώπηση της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο δεν αποτελεί πλέον πρόκληση. Οι δημιουργοί ιστότοπων όπως η Duda και η Wix κάνουν τη διαδικασία ανάπτυξης όσο το δυνατόν πιο εύκολη. Οι αρχάριοι δεν χρειάζεται πλέον να χάνουν χρόνο για τον έλεγχο πολύπλοκων γλωσσών κωδικοποίησης και κόλπων σχεδιασμού ιστοσελίδων.

Και οι δύο πλατφόρμες έχουν αποδειχθεί ότι είναι ολοκληρωμένα εργαλεία για την έναρξη ενός σταθερού έργου Ιστού οποιουδήποτε τύπου που κυμαίνεται από ιστότοποι μικρών επιχειρήσεων και χαρτοφυλάκια προς την μικρά και μεσαία ψηφιακά καταστήματα.

Ένα γρήγορο στιγμιότυπο:

ΝτόνταΤο Duda είναι ένα ωραίο εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων με όλες τις βασικές δυνατότητες του πακέτου. Παρόλο που οι χρήστες δεν πρέπει να περιμένουν πολλά από τη λειτουργικότητά του, το σύστημα διαθέτει έναν ολοκληρωμένο επεξεργαστή μεταφοράς και απόθεσης, μια επιλογή προτύπων φιλικών προς κινητά και εργαλεία προσαρμογής για τη δημιουργία σελίδων που φαίνονται αρκετά καλές. Το Duda είναι μια λύση all-in-one, που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να ενδιαφέρεστε για τη φιλοξενία τομέα, ασφάλειας κ.λπ.. ΝτόνταΤο Duda είναι ένα ωραίο εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων με όλες τις βασικές δυνατότητες του πακέτου. Παρόλο που οι χρήστες δεν πρέπει να περιμένουν πολλά από τη λειτουργικότητά του, το σύστημα διαθέτει έναν ολοκληρωμένο επεξεργαστή μεταφοράς και απόθεσης, μια επιλογή προτύπων φιλικών προς κινητά και εργαλεία προσαρμογής για τη δημιουργία σελίδων που φαίνονται αρκετά καλές. Το Duda είναι μια λύση all-in-one, που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να ενδιαφέρεστε για τη φιλοξενία τομέα, ασφάλειας κ.λπ..

WixWix είναι ένας παγκοσμίως αναγνωρίσιμος δημιουργός ιστότοπων που διευκολύνει τη δημιουργία υπέροχων ιστότοπων σε λίγα λεπτά. Το σύστημα χρησιμοποιεί τις τελευταίες τεχνολογίες και έννοιες που βασίζονται σε AI για να ξεκινήσει ελκυστικά και φιλικά προς τον χρήστη έργα. Παρέχει μια τεράστια γκάμα επιλογών και δυνατοτήτων που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε κυριολεκτικά οποιοδήποτε είδος διαδικτυακών έργων, είτε πρόκειται για ένα εκπληκτικό επαγγελματικό χαρτοφυλάκιο είτε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα για την πώληση πολλαπλών προϊόντων στο διαδίκτυο. Wix

Και οι δύο πλατφόρμες κυκλοφορούν στην αγορά για λίγο. Ενώ η Duda ισχυρίζεται ότι έχει κατασκευάσει πάνω από 12 εκατομμύρια ιστότοπους χρησιμοποιώντας το λογισμικό τους, το Wix διαθέτει έως και 148 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες παγκοσμίως. Είναι καιρός να ορίσουμε τον προφανή νικητή!

1. Ευκολία χρήσης

 • Ντόντα. Η πλατφόρμα ξεκίνησε για να παρέχει ευκολία στη χρήση. Έχει λειτουργία μεταφοράς και απόθεσης εκτός από το βελτιωμένο πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων. Ωστόσο, η κύρια λειτουργικότητά του βρίσκεται κάτω από την κωδικοποίηση CSS και HTML. Από τη μία πλευρά, οι αρχάριοι μπορούν να επιλέξουν από μια επιλογή τυπικών έτοιμων πλατφορμών. Από την άλλη πλευρά, δεν θα είναι σε θέση να προσαρμόσουν πλήρως τις σελίδες χωρίς τουλάχιστον βασικές δεξιότητες κωδικοποίησης.

  Εάν είστε αφοσιωμένος επαγγελματίας, θα εκτιμήσετε προφανώς τα εξής:

  • Custom Widget Builder – καθώς η Duda δεν έχει τη δική της αγορά, η οποία είναι προφανώς μια τεράστια απώλεια, σας επιτρέπει ακόμα να δημιουργήσετε μια δική σας εφαρμογή. Η πρόσβαση στον κώδικα ιστότοπου σάς επιτρέπει να εφαρμόζετε αναλυτικά εργαλεία, να δημιουργείτε αντίστροφη μέτρηση, εφέ εικόνας κ.λπ..
  • Συντάκτης Duda

  • Λειτουργία για προγραμματιστές – μια μεγάλη ευκαιρία για έμπειρους τεχνικούς να εισέλθουν στο περιβάλλον κωδικοποίησης του ιστότοπου και να κάνουν όλες τις απαραίτητες αλλαγές και βελτιώσεις.
  • Εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων για κινητά – μια καλή επέκταση για όσους είναι πάντα εν κινήσει. Η επιλογή σάς επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στον πίνακα ελέγχου απευθείας από την κινητή συσκευή, καθώς και να κάνετε αλλαγές ανάλογα με το gadget που στοχεύει ο ιστότοπός σας.

  Η Duda απέχει πολύ από το να είναι ένας εξαιρετικά εύκολος δημιουργός ιστότοπων. Δεδομένου ότι εξακολουθεί να απαιτεί κάποια τεχνική γνώση. Εάν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε προσαρμοσμένα πρότυπα, ενδέχεται να βρείτε κάποια προβλήματα λίγο απογοητευτικά. Για παράδειγμα, κάθε ενότητα παίρνει την προκαθορισμένη θέση της στη σελίδα. Με άλλα λόγια, δεν υπάρχει πιθανότητα να τα μετακινήσετε ή να τα αντικαταστήσετε. Ωστόσο, μπορείτε να αλλάξετε το μέγεθος, να αλλάξετε χρώματα ή γραμματοσειρές χωρίς κωδικοποίηση.

 • Wix. Η κύρια αποστολή του δημιουργού ιστότοπων είναι να προσφέρει μια διαδικασία οικοδόμησης χωρίς προβλήματα σε αρχάριους και άτομα που δεν έχουν ασχοληθεί ποτέ με τέτοιου είδους λογισμικό πριν αλλά θέλουν να έχουν επαγγελματική διαδικτυακή εκπροσώπηση. Από τη διαδικασία άμεσης σύνδεσης έως το διαισθητικό ταμπλό και διάφορα μέσα δημιουργίας ιστότοπων στο πακέτο – έναν επαγγελματικό ιστότοπο θα είναι έτοιμο σε αρκετά λεπτά! Εδώ είναι αυτό που έχουμε:

  • Wix ADI – ένα αυτοματοποιημένο σύστημα υπερήχων που χρησιμοποιεί την Τεχνητή Νοημοσύνη για τη δημιουργία ιστότοπων για εσάς. Η διαδικασία περιλαμβάνει πολλά γρήγορα και απλά στάδια. Δώστε τις πληροφορίες σχετικά με τον τύπο του ιστότοπού σας, τη θέση της επιχείρησής σας, τις προτιμήσεις διάταξης και ετοιμάστε το έργο 100% έτοιμο για εκκίνηση με όλες τις απαραίτητες εφαρμογές, widget, στοιχεία και μπλοκ. Ο αλγόριθμος θα δημιουργήσει σχετικό περιεχόμενο που επεξεργάζεται τις πληροφορίες από τη σελίδα σας στο Facebook. Δεν χρειάζεται καν να πληκτρολογήσετε αν και υπάρχει ακόμα η ευκαιρία να κάνετε όλες τις αλλαγές που χρειάζεστε.
  • Wix ADI Editor

  • Πρόγραμμα επεξεργασίας Wix – η επιλογή θα είναι εξαιρετική για όσους εξακολουθούν να θέλουν να συμμετέχουν στη δημιουργία ιστοτόπων χωρίς τεχνικό υπόβαθρο. Οι χρήστες είναι ελεύθεροι να δημιουργήσουν τον ιστότοπο με κενό προσθέτοντας νέες ενότητες, στοιχεία και widget ή να χρησιμοποιήσουν ένα έτοιμο πρότυπο από δεκάδες κατηγορίες και να τροποποιήσουν σύμφωνα με τις ανάγκες. Το πρόγραμμα επεξεργασίας είναι μια καλύτερη επιλογή σε περίπτωση που επιθυμείτε εκτεταμένη ευελιξία όσον αφορά τα πρόσθετα.

  Πρόγραμμα επεξεργασίας Wix

  Το Wix είναι μία από τις ευκολότερες πλατφόρμες δημιουργίας ιστότοπων διαθέσιμος. Διευκολύνει την εκκίνηση ενός επαγγελματικού ιστότοπου σε αρκετά λεπτά χωρίς υπερβολική εκτίμηση. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι η # 1 επιλογή μεταξύ χρηστών χωρίς απολύτως τεχνικές δεξιότητες.

Duda εναντίον Wix: Το Wix είναι προφανής νικητής σε αυτόν τον γύρο. Είναι πολύ πιο εύκολο στη χρήση, σε σύγκριση με το Duda, το οποίο εξακολουθεί να απαιτεί κάποια γνώση CSS ή HTML, όχι μόνο για τη δημιουργία νέων στοιχείων, αλλά και για την προσαρμογή των υπαρχόντων που έρχονται με έτοιμα πρότυπα..

2. Χαρακτηριστικά και ευελιξία

 • Ντόντα. Η πλατφόρμα μπορεί να λειτουργήσει ως προς τις δυνατότητες. Παρόλο που οι χρήστες δεν πρέπει να περιμένουν πολλά πρόσθετα, η Duda μπορεί να εξακολουθεί να προσφέρει μια σειρά από χούφτες λειτουργίες. Περιλαμβάνουν μια σταθερή δυνατότητα blogging, ενσωμάτωση αποσπάσματος HTML / CSS, ρυθμίσεις SEO κ.λπ. Από την άλλη πλευρά, το λογισμικό διαθέτει και κάποιες προφανείς απώλειες. Τα βασικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν:

  • Πρόγραμμα επεξεργασίας κώδικα της Duda – η λειτουργία είναι κυρίως για άτομα με εμπειρία κωδικοποίησης HTML ή CSS. Διαφορετικά, γιατί πρέπει να το χρησιμοποιείτε ποτέ; Το πρόγραμμα επεξεργασίας διευκολύνει τη δημιουργία και την ενσωμάτωση νέων γραφικών στοιχείων και αποσπασμάτων παντού στη σελίδα. Ωστόσο, αυτό δεν θα ήταν απαραίτητο εάν η Duda είχε τη δική της Αγορά εφαρμογών, Δυστυχώς, δεν ισχύει.
  • Δυνατότητα Blogging – αυτό το χαρακτηριστικό γίνεται επαγγελματικά. Μπορείτε να δημιουργήσετε όμορφα ιστολόγια χρησιμοποιώντας έτοιμα πρότυπα, καθώς και να διαχειρίζεστε αναρτήσεις, να διαγράφετε άρθρα, να ενσωματώνετε τροφοδοσίες RSS και να μοιράζεστε τις τελευταίες δημοσιεύσεις σας μέσω κοινωνικών δικτύων. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν ένα έτοιμο θέμα blogging καθώς και να δημιουργήσουν το δικό τους.
  • Ιστολόγιο Duda

  • SEO – εκτός από το δωρεάν SSL που συνοδεύει κάθε πρόγραμμα Duda, ο Code Editor μπορεί επίσης να είναι χρήσιμος για επαγγελματίες ειδικούς SEO. Οι αρχάριοι μπορούν να επωφεληθούν από τον αυτοματοποιημένο οδηγό SEU για να συνεργαστούν με σημαντικές ρυθμίσεις.
  • ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ – η πλατφόρμα προσφέρει διάφορες διατάξεις σελίδων προϊόντων διαθέσιμες για προσαρμογή. Μεταφορτώστε εικόνες, πληκτρολογήστε περιγραφές, υποδείξτε τιμές κ.λπ. Το σύστημα υποστηρίζει έως και 30 διαφορετικές επιλογές πληρωμής, όπως αξιόπιστα ονόματα όπως το PayPal, το Stripe και το Authorize.net. Το σύστημα διαθέτει ορισμένα διαφημιστικά εργαλεία, όπως κουπόνια, μάρκετινγκ μέσω email κ.λπ..
   Ηλεκτρονικό εμπόριο Duda

  Το συνολικό σύνολο χαρακτηριστικών δεν είναι κακό, αν και η έλλειψη προσαρμοσμένου App Market είναι αρκετά προφανής.

 • Wix. Το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων είναι κυριολεκτικά γεμάτο με χαρακτηριστικά. Εκτός από την τεχνολογία που βασίζεται στο AI και το Editor, το Wix διαθέτει την τεράστια δωρεάν αγορά του με περισσότερα από 300 διαφορετικά widgets και πρόσθετα. Επιπλέον, διαθέτει επίσης μια εξαιρετική δυνατότητα blogging, δυνατότητες ηλεκτρονικού εμπορίου και πολλά άλλα. Τα βασικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν:

  • Wix App Market – Πρόσβαση πιθανώς στην ευρύτερη επιλογή εφαρμογών και πρόσθετων διαθέσιμων δωρεάν. Δημιουργήστε εντυπωσιακές γκαλερί εικόνων για τα ιστολόγιά σας, προσθέστε φόρμες επικοινωνίας για να αποκτήσετε περισσότερους χρήστες και αναπτύξτε τη λίστα αλληλογραφίας, δημιουργήστε ημερολόγια για να παρουσιάσετε προηγούμενα συμβάντα, ενσωματώστε αναλυτικά στοιχεία για την παρακολούθηση της επισκεψιμότητάς σας και καθορίστε τα πιο επιτυχημένα κανάλια. Όλα τα widget είναι εντελώς δωρεάν. Μπορείτε να τα προσθέσετε στη σελίδα με ένα μόνο κλικ.
  • Δωρεάν αγορά εφαρμογών Wix

  • SEO – Το Wix διευκολύνει τη δημιουργία ιστότοπων φιλικών προς το SEO. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε σύνθετες ρυθμίσεις για να επεξεργαστείτε προσαρμοσμένες διευθύνσεις URL, να δημιουργήσετε βελτιστοποιημένους SEO τίτλους και περιγραφές για σελίδες ή αναρτήσεις ιστολογίου, να αποκτήσετε πρόσβαση στη λειτουργία προεπισκόπησης ή να επωφεληθείτε από τον αυτοματοποιημένο οδηγό SEO με το πακέτο ολοκληρωμένων τακτικών SEO.
  • ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ – η δυνατότητα είναι διαθέσιμη σε προγράμματα premium. Σχεδιάστηκε ειδικά για έργα που σχετίζονται με το ηλεκτρονικό εμπόριο, συμπεριλαμβανομένων μικρών ή μεσαίων ψηφιακών καταστημάτων. Η συνάρτηση έχει έναν απλό διαχειριστή προϊόντων όπου μπορείτε να προσθέσετε νέα προϊόντα, mages, να επεξεργαστείτε περιγραφές, να ρυθμίσετε τις σελίδες προϊόντων SEO, κ.λπ. Οι χρήστες θα λάβουν επίσης τα απαραίτητα εργαλεία για να ορίσουν τμήματα φόρου και αποστολής, να διεξάγουν προγράμματα αφοσίωσης και προώθησης.
   Wix eCommerce
  • Πρόσβαση σε κινητό – μπορείτε να διατηρήσετε τον έλεγχο της διαδικασίας δημιουργίας ιστοτόπου 24/7. Το Wix παρέχει επίσης πρόσβαση στον πίνακα ελέγχου μέσω κινητής συσκευής. Η πλατφόρμα είναι συμβατή με Android και iOS.

Duda vs Wix: Το Wix φαίνεται πιο ευέλικτο όσον αφορά τα χαρακτηριστικά. Παρόλο που η Duda έχει αρκετή λειτουργικότητα για τη δημιουργία διαφορετικών τύπων ιστότοπων, δεν διαθέτει το δικό της App Market. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να δημιουργήσετε κάθε widget από το μηδέν. Αξίζει πραγματικά; Πιθανώς όχι.

3. Σχεδιασμός

Διάγραμμα σύγκρισης σχεδιασμού

ΝτόνταWix
Αριθμός θεμάτων:90550
Εισαγωγή θεμάτων:✘ ΟΧΙ✘ ΟΧΙ
Οπτικός επεξεργαστής:&# x2714; ΝΑΙ&# x2714; ΝΑΙ
Αλλαγή θέματος:&# x2714; ΝΑΙ✘ ΟΧΙ
Βελτιστοποιημένο για κινητά:&# x2714; ΝΑΙ&# x2714; ΝΑΙ
 • Ντόντα. Η πλατφόρμα προσφέρει επί του παρόντος πάνω από 90 διαφορετικά πρότυπα. Φιλτράρονται κατά κατηγορίες που επιτρέπουν στους χρήστες να επιλέγουν από επιχειρήσεις, τρόπο ζωής, χαρτοφυλάκιο, υπηρεσίες, διατάξεις μίας σελίδας και πολλά άλλα. Όλα τα πρότυπα ανταποκρίνονται στα κινητά και φαίνονται αρκετά κομψά. Κάθε θέμα έχει μια συγκεκριμένη διάταξη που σχετίζεται με μια συγκεκριμένη κατηγορία. Αν και ορισμένες ενότητες περιέχουν εικονικό περιεχόμενο, μπορείτε να το επεξεργαστείτε και να εισαγάγετε δικά σας κείμενα.

  Όλες οι διατάξεις έχουν δυνατότητα προεπισκόπησης. Έτσι, μην βιαστείτε να διαλέξετε το πρώτο που σας αρέσει. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία σας και αναζητήστε τις πριν από την επεξεργασία, παρόλο που είναι ακόμα δυνατό να αλλάξετε το πρότυπο κατά τη διαδικασία προσαρμογής. Το σύστημα αποθηκεύει όλες τις αναθεωρήσεις καθιστώντας δυνατή την επαναφορά στην προηγούμενη έκδοση του ιστότοπου ή την εκκίνηση από το κενό.

  Το λογισμικό διαθέτει ένα ξεχωριστό εργαλείο για τη δημιουργία ιστότοπων για κινητές συσκευές και αξιοποιεί στο έπακρο το κοινό κινητής τηλεφωνίας. Ο επεξεργαστής μπορεί να έχει πρόσβαση από το smartphone ή το tablet για να κάνει τις απαραίτητες ενημερώσεις ή τροποποιήσεις εν κινήσει.

 • Wix. Οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε έως και 550 διαφορετικά πρότυπα φιλικά προς κινητά που σχετίζονται με δεκάδες κατηγορίες. Είτε χρειάζεστε ιστολόγιο, ιστότοπο μικρών επιχειρήσεων, ηλεκτρονικό κατάστημα ή χαρτοφυλάκιο, το Wix τα έχει όλα σε ένα μέρος. Πρακτικά όλα τα θέματα έχουν ενσωματωμένες εφαρμογές και προσαρμοσμένα widget που σχετίζονται με τη θέση σας. Δεν χρειάζεται να κάνετε μεγάλο μέρος της προσαρμογής.

  Οι χρήστες είναι ελεύθεροι να επιλέξουν από πολλά στυλ διάταξης, ενώ το Wix Editor διευκολύνει την μετακίνηση μπλοκ, αλλαγή μεγέθους ενοτήτων, προσθήκη νέων στοιχείων σε έτοιμα πρότυπα, επεξεργασία περιεχομένου, μεταφόρτωση εικόνων και βίντεο κ.λπ. Προκαθορισμένα σχέδια σε συνδυασμό με το drag-and- Η λειτουργικότητα πτώσης προσφέρει αρκετή ελευθερία σχεδιασμού για να δημιουργήσει οποιοδήποτε στυλ.

Duda εναντίον Wix: Το Wix διαθέτει μια ευρύτερη επιλογή προτύπων για να διαλέξετε. Είναι εξαιρετικά εύκολο να επεξεργαστείτε ή να τροποποιήσετε ενώ εργάζεστε με διατάξεις Duda μπορεί να απαιτούν και τεχνικές δεξιότητες.

4. Υποστήριξη πελατών

 • Ντόντα. Η υποστήριξη πελατών εδώ είναι λίγο συγκεχυμένη. Από τη μία πλευρά, οι χρήστες μπορούν να βασίζονται σε μια τεράστια βάση γνώσεων που βρίσκεται στην ενότητα Κέντρο βοήθειας. Εδώ μπορείτε να βρείτε οδηγούς και σεμινάρια που περιγράφουν τα βήματα της συνεργασίας με το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων. Ταυτόχρονα, περιέχει άρθρα που σχετίζονται με τεχνικά ζητήματα, υλικό μάρκετινγκ, νέα σχετικά με τις τελευταίες ενημερώσεις συστήματος κ.λπ..

  Επιπλέον, οι προγραμματιστές της Duda πραγματοποιούν τακτικά διαδικτυακά σεμινάρια και συναντήσεις, μοιράζονται ιστορίες επιτυχίας κ.λπ. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν ένα παραδοσιακό σύστημα αλληλογραφίας για να έρθουν σε επαφή. Συνήθως χρειάζονται διαχειριστές υποστήριξης αρκετές ώρες για να ανταποκριθούν. Υπάρχει δυνατότητα ζωντανής συνομιλίας. Ωστόσο, διατίθεται μόνο με τα σχέδια της ομάδας και της εταιρείας.

 • Wix. Το Wix διαθέτει ένα ολοκληρωμένο Κέντρο βοήθειας με εκτεταμένη συλλογή συμβουλών και οδηγών για το πώς να ξεκινήσετε, να επεξεργαστείτε πρότυπα, να δημιουργήσετε περιεχόμενο βελτιστοποιημένο για SEO, κ.λπ. Εδώ μπορείτε να κάνετε ερωτήσεις, να αναζητήσετε το απαραίτητο υλικό ή να επιλέξετε το blog Wix με πολλούς δημοσιεύσεις που σχετίζονται με το μάρκετινγκ ιστότοπου, το σχεδιασμό και άλλα κρίσιμα ζητήματα. Το σύστημα διαθέτει ένα παραδοσιακό σύστημα έκδοσης εισιτηρίων εκτός από το φόρουμ Wix.

Wix εναντίον Duda: και οι δύο πλατφόρμες έχουν σταθερή υποστήριξη πελατών. Οι χρήστες δεν θα δυσκολευτούν ποτέ να βρουν απαντήσεις σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις. Ωστόσο, ορισμένες από τις επιλογές της Duda είναι διαθέσιμες μόνο με εταιρικά σχέδια που είναι πιο ακριβά.

5. Πολιτική τιμολόγησης

 • Ντόντα. Οι χρήστες μπορούν να δοκιμάσουν το λογισμικό δωρεάν εντός 30 ημερών. Τότε θα πρέπει να επιλέξουν από 3 από τα διαθέσιμα πακέτα. Περιλαμβάνουν:

  • Βασικό σχέδιο κοστίζει 14 $ το μήνα για έναν μόνο ιστότοπο + φιλοξενία και υποστήριξη μέσω email. Το πρόγραμμα σας επιτρέπει να πουλάτε έως και 10 προϊόντα
  • Ομαδικό σχέδιο κοστίζει 22 $ το μήνα με όλες τις βασικές δυνατότητες + υποστήριξη premium και λειτουργικότητα ομαδικής συνεργασίας.
  • Σχέδιο εταιρείας κοστίζει 74 $ ανά μήνα με έως και 8 ιστότοπους, υποστήριξη προτεραιότητας και πολλά άλλα.
 • ΝτόνταΙστότοπος WixWix eCommerce
  Επιλογές τιμολόγησης:&# x2714; Βασικό (14 $ / μήνα)
  &# x2714; Ομάδα (22 $ ​​/ μήνα)
  &# x2714; Πρακτορείο (74 $ / μήνα).
  &# x2714; Συνδυασμός (13 $ / μήνα)
  &# x2714; Απεριόριστα (17 $ / μήνα)
  &# x2714; Pro (22 $ ​​/ μήνα)
  &# x2714; VIP (39 $ / μήνα).
  &# x2714; Βασική επιχείρηση (23 $ / μήνα)
  &# x2714; Απεριόριστη επιχείρηση (27 $ / μήνα)
  &# x2714; Business VIP (49 $ / μήνα)
  &# x2714; Επιχείρηση (500 $ / μήνα)
  .
  Χαρακτηριστικά:&# x2714; ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ;
  &# x2714; ΟΜΑΔΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ;
  &# x2714; Πολλαπλή ιστοσελίδα
  &# x2714; Premium υποστήριξη.
  &# x2714; Διαδικτυακές δυνατότητες κράτησης
  &# x2714; Επιλογή ιδιότητας μέλους
  &# x2714; Δωρεάν blog;
  &# x2714; Δωρεάν φόρουμ.
  &# 10004; Ισχυρό ηλεκτρονικό εμπόριο;
  &# x2714; Merketing μέσω email;
  &# x2714; Εισαγωγή προϊόντων
  &# x2714; Υποστήριξη VIP.
 • Wix. Το σύστημα φαίνεται να είναι μια πιο προσιτή λύση, ιδίως λαμβάνοντας υπόψη τη δωρεάν έκδοση, αν και δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες για τα μακροχρόνια και αναπτυσσόμενα διαδικτυακά έργα. Αλλά είναι ακόμα διαθέσιμο. Τα προγράμματα premium Wix έχουν ως εξής:

  • Συνδυασμός κοστίζει 13 $ ανά μήνα χωρίς διαφημίσεις Wix, επιπλέον 2 GB αποθηκευτικού χώρου και 3 GB εύρους ζώνης. Μια καλή επιλογή για ιστότοπους και χαρτοφυλάκια μικρών επιχειρήσεων.
  • Απεριόριστος κοστίζει 17 $. Το I6t είναι ιδανικό για ελεύθερους επαγγελματίες και επιχειρηματίες. Το πακέτο περιλαμβάνει απεριόριστα εργαλεία αποθήκευσης και προώθησης.
  • Υπέρ κοστίζει 22 $ το μήνα για να δημιουργήσετε ένα αναγνωρίσιμο εμπορικό σήμα στο διαδίκτυο. Δημιουργήστε έναν πλήρως επώνυμο ιστότοπο με το εταιρικό σας λογότυπο για να ξεχωρίσετε.
  • πολύ σπουδαίο πρόσωπο κοστίζει 39 $ ανά μήνα με όλες τις προηγούμενες λειτουργίες εκτός από την υποστήριξη VIP, τα αναλυτικά στοιχεία, την απόκριση προτεραιότητας κ.λπ..

  Η Wix προσφέρει ξεχωριστά πακέτα για έργα για επιχειρήσεις και ηλεκτρονικό εμπόριο. Έχουν ως εξής:

  • Βασική επιχείρηση – για 23 $ ανά μήνα, λαμβάνετε όλες τις δυνατότητες του πακέτου ιστότοπου εκτός από την ενσωμάτωση του ηλεκτρονικού εμπορίου.
  • Απεριόριστη επιχείρηση – για 27 $ το μήνα, λαμβάνετε όλες τις δυνατότητες ηλεκτρονικού εμπορίου εκτός από 10 ώρες βίντεο, επαγγελματικό λογότυπο και αρχεία λογότυπων κοινωνικών μέσων.
  • Επιχείρηση VIP κοστίζει 49 $ το μήνα με όλες τις προηγούμενες δυνατότητες συν υποστήριξη VIP και απόκριση προτεραιότητας.
  • Επιχείρηση κοστίζει 500 $ το μήνα για τις εταιρείες που προσπαθούν να αναπτύξουν τις επιχειρήσεις τους και να επωφεληθούν από την ατομική εξυπηρέτηση.

  Υπάρχει μια πολιτική 14 ημερών επιστροφής χρημάτων για καθένα από τα προγράμματα premium.

Duda εναντίον Wix: Το Wix προσφέρει ένα ευρύτερο φάσμα σχεδίων που επιτρέπει στους χρήστες να επιλέξουν αυτό που χρειάζονται. Παρόλο που τα σχέδια ηλεκτρονικού εμπορίου φαίνονται λίγο ακριβά, μπορείτε να εξοικονομήσετε έως και 45% σε περίπτωση ετήσιας συνδρομής. Ταυτόχρονα, η πλατφόρμα παρέχει τακτικά εκπτώσεις έως και 50% εκτός από τη δωρεάν σύνδεση τομέα και άλλα.

συμπέρασμα

Τόσο η Duda όσο και η Wix εξυπηρετούν τον ίδιο στόχο, δηλαδή τη δημιουργία ιστότοπων φιλικών προς κινητά και βελτιστοποιημένες για SEO. Ενώ η Duda είναι περισσότερο προσανατολισμένη σε έμπειρους επαγγελματίες με τεχνικό υπόβαθρο και κωδικοποίηση, το Wix είναι ένας δημιουργός ιστότοπων χωρίς προβλήματα για αρχάριους, ελεύθερους επαγγελματίες και επιχειρηματίες χωρίς γνώση HTML ή CSS. Και οι δύο πλατφόρμες εξυπηρετούν τους χρήστες τους, αν και η κριτική μας έχει ορίσει νικητή.

ΝτόνταΤο Duda είναι ένα περίπλοκο λογισμικό δημιουργίας ιστοσελίδων που απαιτεί γνώσεις κωδικοποίησης. Διαφορετικά, η προσαρμογή ιστότοπου θα μετατραπεί σε πρόκληση. Η πλατφόρμα είναι καλή για τη δημιουργία διαφορετικών τύπων ιστότοπων, συμπεριλαμβανομένων ηλεκτρονικών καταστημάτων. Ωστόσο, σίγουρα δεν διαθέτει ευελιξία όσον αφορά τα έτοιμα widget ή τα πρόσθετα. ΝτόνταΤο Duda είναι ένα περίπλοκο λογισμικό δημιουργίας ιστοσελίδων που απαιτεί γνώσεις κωδικοποίησης. Διαφορετικά, η προσαρμογή ιστότοπου θα μετατραπεί σε πρόκληση. Η πλατφόρμα είναι καλή για τη δημιουργία διαφορετικών τύπων ιστότοπων, συμπεριλαμβανομένων ηλεκτρονικών καταστημάτων. Ωστόσο, σίγουρα δεν διαθέτει ευελιξία όσον αφορά τα έτοιμα widget ή τα πρόσθετα.

WixWix είναι πιθανώς ένα από τα ευκολότερα εργαλεία για τη δημιουργία ιστότοπων από το μηδέν. Εκτός από τον αλγόριθμο που βασίζεται σε AI και το Wix Editor για δημιουργικά μυαλά, το λογισμικό διαθέτει ένα τεράστιο App Market με όλα τα πρόσθετα που μπορεί να χρειαστείτε. Μια μεγάλη ποικιλία προτύπων προσφέρει πάνω από 500 επιλογές για διαφορετικές κατηγορίες. Wix

Το Wix θα ήταν μια καλύτερη επιλογή εκτός και αν είστε πολύ εμπλεκόμενοι για κωδικοποίηση. Είναι μια ταχύτερη και απλούστερη λύση για γρήγορη σύνδεση στο διαδίκτυο με έναν έτοιμο ιστότοπο.

Διάγραμμα σύγκρισης επισκόπησης

ΝτόνταWix
Ευκολία στη χρήση:Duda εναντίον WixDuda εναντίον WixDuda εναντίον WixDuda εναντίον WixDuda εναντίον WixDuda εναντίον WixDuda εναντίον WixDuda εναντίον WixDuda εναντίον WixDuda εναντίον Wix
Χαρακτηριστικά:Duda εναντίον WixDuda εναντίον WixDuda εναντίον WixDuda εναντίον WixDuda εναντίον WixDuda εναντίον WixDuda εναντίον WixDuda εναντίον WixDuda εναντίον WixDuda εναντίον Wix
Σχέδια:Duda εναντίον WixDuda εναντίον WixDuda εναντίον WixDuda εναντίον WixDuda εναντίον WixDuda εναντίον WixDuda εναντίον WixDuda εναντίον WixDuda εναντίον WixDuda εναντίον Wix
Υποστήριξη πελατών:Duda εναντίον WixDuda εναντίον WixDuda εναντίον WixDuda εναντίον WixDuda εναντίον WixDuda εναντίον WixDuda εναντίον WixDuda εναντίον WixDuda εναντίον WixDuda εναντίον Wix
Τιμολόγηση:Duda εναντίον WixDuda εναντίον WixDuda εναντίον WixDuda εναντίον WixDuda εναντίον WixDuda εναντίον WixDuda εναντίον WixDuda εναντίον WixDuda εναντίον WixDuda εναντίον Wix
Συνολική βαθμολογία:Duda εναντίον WixDuda εναντίον WixDuda εναντίον WixDuda εναντίον WixDuda εναντίον WixDuda εναντίον WixDuda εναντίον WixDuda εναντίον WixDuda εναντίον WixDuda εναντίον Wix

Δοκιμάστε το Wix Now

 Είναι δωρεάν

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map