Αναθεώρηση Wix

Wix – είναι ο πιο διάσημος δημιουργός ιστότοπων σε όλο τον κόσμο. Τα τελευταία χρόνια έχουμε δει τεράστια ανάπτυξη στο Wix. Αυτά ήταν χρόνια επέκτασης και ανάπτυξης για την εταιρεία. Έχει εισαγάγει μια σειρά ισχυρών εφαρμογών διαχείρισης επιχειρήσεων, βελτίωσε το ηλεκτρονικό εμπόριο, ανέπτυξε τη Λύση για κινητά και έφτασε πάνω από 147 εκατομμύρια εγγραφές και 3,5 εκατομμύρια ιστότοπους επί πληρωμή σε περισσότερες από 190 χώρες.


Το Wix έχει έναν τεράστιο αριθμό δυνατοτήτων που φέρνουν σε αυτόν τον δημιουργό ιστότοπων τεράστια ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα. Ένα από αυτά είναι Wix ADI: Artificial Design Intelligence – το όργανο για τη δημιουργία εντυπωσιακών ιστότοπων αυτόματα, διατίθεται σε όλα τα πρότυπα ιστότοπων Wix. Η διαδικασία δημιουργίας ιστοσελίδων δεν ήταν ποτέ τόσο απλή – απλά πρέπει να επιλέξετε τον τύπο της επιχείρησής σας, να δείξετε τα κοινωνικά σας προφίλ και η τεχνητή νοημοσύνη θα κάνει τα υπόλοιπα.

Για πολλούς από εμάς, το Wix έχει γίνει συνώνυμο του δημιουργού ιστότοπων. Το ερώτημα είναι, είναι τόσο καλό όσο είναι ζωγραφισμένο; Έχουμε τοποθετήσει το Wix στο μικροσκόπιο: σε αυτήν την κριτική θα μάθετε πώς το Wix είναι εύκολο στη χρήση, γνωρίζει για όλα τα κύρια χαρακτηριστικά του, τις ευκαιρίες, τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του στη χρήση του.

Contents

1. Ευκολία χρήσης

Το Wix είναι πιθανώς ένας από τους πιο φιλικούς προς το χρήστη δημιουργούς ιστότοπων. Χρησιμοποιεί ένα πρόγραμμα επεξεργασίας μεταφοράς και απόθεσης που υποστηρίζει την επιγραμμική επεξεργασία παρέχοντας μια συνολική εμπειρία WYSIWYG. Με άλλα λόγια, σας επιτρέπει να βλέπετε τον ιστότοπό σας καθώς τον δημιουργείτε, χωρίς να χρειάζεται να κάνετε προεπισκόπηση της εργασίας σας σε νέο παράθυρο.

Πρότυπος επεξεργαστής Wix

Πώς λειτουργεί το Wix?

Το Wix είναι ένας δημιουργός διαδικτυακών ιστότοπων, ο οποίος λειτουργεί υπό το SaaS (Σύστημα ως υπηρεσία) μοντέλο. Αυτό σημαίνει ότι ο χρήστης μπορεί να δημιουργήσει και να διαχειριστεί τους ιστότοπούς του σε οποιαδήποτε επιτραπέζια ή κινητή συσκευή, πραγματοποιώντας σύνδεση στον λογαριασμό Wix. Ενώ με πολλούς δημοφιλείς δημιουργούς ιστότοπων, μπορείτε να αφήσετε τα στοιχεία μόνο σε συγκεκριμένες περιοχές / μπλοκ, σε συνεργασία με το Wix, μπορείτε να τα τοποθετήσετε κυριολεκτικά οπουδήποτε στη σελίδα.

Αυτή η προσέγγιση είναι επίσης γνωστή ως «απόλυτη τοποθέτηση», και δυστυχώς, καθιστά αδύνατη τη μεταφορά του περιεχομένου σας σε άλλο θέμα Wix, καθώς είναι κυριολεκτικά διασκορπισμένο σε όλη τη σελίδα και δεν έχει σταθερή δομή. Μια τέτοια μέθοδος δίνει στους χρήστες πλήρη δημιουργική ελευθερία, αλλά ενδέχεται να προκαλέσουν πολλές ταλαιπωρίες στο μέλλον.

Ο πίνακας ελέγχου του Wix χωρίζεται λογικά σε δύο περιοχές: τον Πίνακα ελέγχου όπου μπορείτε να διαχειριστείτε τις κύριες ρυθμίσεις του ιστότοπού σας, όπως επαφές, ενημερωτικά δελτία, SEO κ.λπ. και τον ίδιο τον Επεξεργαστή όπου μπορείτε πραγματικά να δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας σε λειτουργία WYSIWYG.

Οι ταινίες πλήρους πλάτους σάς επιτρέπουν να διαμορφώνετε εύκολα τον ιστότοπό σας σε καθαρές, οριζόντιες ενότητες, και για να κάνετε τη ζωή σας ευκολότερη, το Wix σας δίνει 9 προκαθορισμένες επιλογές: Προεπιλογές καλωσορίσματος, Προεπιλογές υπηρεσίας, Προεπιλογές πελατών, Προεπιλογές ομάδας και Προεπιλογές επαφών, μεταξύ άλλων.

Το Wix Editor σάς επιτρέπει να εφαρμόζετε εύκολα παράλληλη κύλιση στον ιστότοπό σας – απλώς ενεργοποιήστε την εναλλαγή κύλισης Parallax και κάντε προεπισκόπηση του ιστότοπού σας για να δείτε αυτό το εφέ σε δράση.

Μεταβείτε στον αναλυτικό οδηγό πώς να χρησιμοποιήσετε το Wix.

2. Χαρακτηριστικά & Ευκαμψία

Το Wix έχει πολλά να προσφέρει. Ακόμη και το απολύτως δωρεάν πακέτο τους έχει μια αρκετά προηγμένη λίστα με συμπεριλαμβανόμενες δυνατότητες: εκατοντάδες όμορφα πρότυπα, blogging, μια μεγάλη ποικιλία widget και εφαρμογών κ.λπ. Εάν χρειάζεστε έναν απλό στατικό ιστότοπο ή ένα blog, η δωρεάν έκδοση του Wix θα το χειριστεί σίγουρα.

Ο δημιουργός ιστότοπων ξεχωρίζει επίσης από το πλήθος λόγω της προηγμένης δυνατότητας Wix Turbo. Wix Turbo – είναι η συλλογή εργαλείων και τεχνολογιών που αποσκοπούν στη μείωση του χρόνου φόρτωσης του ιστότοπού σας.

Ένα τέτοιο αποτέλεσμα επιτυγχάνεται μέσω της εφαρμογής ενός συνόλου ιδιόκτητων τεχνολογιών που βελτιστοποιούν τον συνολικό χρόνο απόδοσης του προγράμματος περιήγησης χωρίς να επηρεάζουν την απόδοσή του. Οι επισκέπτες του ιστότοπού σας θα εντυπωσιαστούν από την ταχύτητα και την ποιότητα της εικόνας και των βίντεο.

Αυτό επιτυγχάνεται με την εφαρμογή έξυπνης προσωρινής αποθήκευσης ιστότοπου και ταχύτερου χρόνου εκτέλεσης JavaScript, προηγμένου CSS για να δώσει στον ιστότοπό σας τέλεια εμφάνιση pixel, παγκόσμια κάλυψη CDN και διαθεσιμότητα πολλαπλών κέντρων δεδομένων της εταιρείας σε όλο τον κόσμο.

Wix ADI και Wix Editor

Τι είναι το Wix Artificial Design Intelligence? – Είναι ένα ολοκαίνουργιο εργαλείο Wix που βοηθά τον χρήστη να δημιουργήσει έναν ιστότοπο, ακόμη και χωρίς κλικ στο ποντίκι. Με άλλα λόγια, είναι σαν μια μηχανή βήμα προς βήμα που προσπαθεί να καταλάβει τι είδους ιστότοπος (συμπεριλαμβανομένου του σχεδιασμού και των βασικών στοιχείων) που χρειάζεστε. Ας ανακαλύψουμε βαθιά τις διαφορές μεταξύ αυτών των δύο επιλογών.

ADI ή συντάκτης

Πώς να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο με το Wix Artificial Design Intelligence:

 • Βήμα 1. Αφού επιλέξετε «Ξεκινήστε με το ADIΕπιλογή, στην αρχή πρέπει να απαντήσετε σε πολλές ερωτήσεις σχετικά με τον εαυτό σας, την επιχείρησή σας ή οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα. Στη συνέχεια, το Artificial Interface ξεκινά την αναζήτηση οποιωνδήποτε πληροφοριών για εσάς ή την επιχείρησή σας σύμφωνα με δεδομένα δεδομένα.

  Προτάσεις Wix ADI

 • Βήμα 2. Εάν υπάρχει το προφίλ σας, επιλέξτε το (ή απλώς παραλείψτε αυτό το βήμα για να λάβετε έναν προεπιλεγμένο ιστότοπο) και πηγαίνετε δίπλα στην προσαρμογή του συνδυασμού χρωμάτων:

  Σχέδιο χρωμάτων Wix ADI

 • Βήμα 3. Αυτό είναι το τελευταίο βήμα πριν από τη δημιουργία του νέου σας ιστότοπου. Απλά πρέπει να καθίσετε και να παρακολουθείτε πώς η ADI σας δημιουργεί την κύρια σελίδα. Και εδώ είναι το αποτέλεσμα:

  Διεπαφή Wix ADI

Λαμβάνετε μια πλήρη σελίδα με δείγματα εικόνων και περιεχομένου, τα οποία μπορούν να αντικατασταθούν από πρωτότυπα. Η δομή του Wix ADI Editor διαφέρει από τις τυπικές επιλογές και έγινε πιο διαισθητικό.

Πώς να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο με τον Πρότυπο επεξεργαστή Wix:

 • Βήμα 1. Αφού επιλέξετε «Ξεκινήστε με το πρόγραμμα επεξεργασίαςΕπιλογή, όλα πάνε όπως συνήθως – παραλάβετε ένα πρότυπο:

  Διαλέξτε ένα πρότυπο - Wix Editor

 • Βήμα 2. Στη συνέχεια, το σύστημα σάς δείχνει την τυπική οθόνη επεξεργασίας όπου μπορείτε να αρχίσετε να επεξεργάζεστε τον ιστότοπό σας.

  Διεπαφή επεξεργαστή Wix

Να εισαι ο καλύτερος κατασκευαστής ιστοτόπων AI από σήμερα, Το Wix ADI είναι σε εξαιρετική βοήθεια για όσους έχουν ισχυρούς κοινωνικούς λογαριασμούς με πολλές δημόσιες πληροφορίες που μπορούν να συλλεχθούν από το Wix. Αλλά για εκείνους που μόλις αρχίζουν να παρουσιάζονται μέσω Διαδικτύου, ο Standard Editor φαίνεται ως καλύτερη επιλογή. Εάν θέλετε να επεκτείνετε περαιτέρω τον ιστότοπό σας με πράγματα όπως φόρουμ, βιβλία επισκεπτών, σελίδες συνδρομών ή online κρατήσεις, είναι όλα εφικτά με το Wix χάρη στο Wix App Market.

Μεταβείτε στη σύγκριση Wix ADI έναντι Wix Editor.

Blogging με Wix

Το Wix διευκολύνει την προσθήκη ενός απλού αλλά πολυλειτουργικού ιστολογίου στον ιστότοπό σας. Η μηχανή blogging του Wix σάς επιτρέπει:

 • προγραμματίστε τις αναρτήσεις ιστολογίου σας
 • προσθέστε μια ενότητα “Επιλεγμένες αναρτήσεις” και ένα σύννεφο ετικετών.
 • εναλλαγή σχολίων στο Facebook;
 • Χρησιμοποιήστε αξιόπιστη φιλοξενία που προσφέρει το σύστημα.
 • δημιουργήστε μια προσαρμοσμένη ροή.

Τα ιστολόγια που ξεκίνησαν με το σύστημα διαθέτουν ένα πλούσιο σύνολο λειτουργιών, επιλογές κοινωνικού λογαριασμού, εκπληκτικά πρότυπα ιστολογίου, εργαλεία εύκολης διαχείρισης, επιλογές σχολίων κ.λπ..

Wix Blog Editor

Εάν σκοπεύετε να δημιουργήσετε ένα blog με το Wix, μπορείτε είτε να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο Artificial Design Intelligence (ADI) είτε να επιλέξετε το “Ιστολόγιο“Τύπος ιστότοπου για περαιτέρω προσαρμογή σε σχέση με τις ανάγκες σας. Ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα της πλατφόρμας blogging είναι η ευκολία και η ευκολία χρήσης για όλους. Οι αρχάριοι μπορούν να επιλέξουν και να προσαρμόσουν προ-σχεδιασμένα πρότυπα ιστολογίου, ενώ έμπειροι σχεδιαστές ιστοσελίδων μπορούν επιπλέον να κάνουν χρήση των επιλογών επεξεργασίας κώδικα για να δημιουργήσουν μοναδικό σχεδιασμό ιστολογίου.

Επιπλέον, το Wix προσφέρει προηγμένες λειτουργίες SEO για την ενίσχυση των θέσεων της μηχανής αναζήτησης των αναρτήσεων ιστολογίου σας. Μπορείτε να μοιραστείτε τις αναρτήσεις σε κοινωνικά δίκτυα, να οργανώσετε αλληλογραφίες, να επεξεργαστείτε μετα-ετικέτες, να προσαρμόσετε φιλικές προς τον άνθρωπο διευθύνσεις URL, να ενσωματώσετε χάρτες Google, να χρησιμοποιήσετε το Google analytics κ.λπ. για να προωθήσετε αποτελεσματικά το ιστολόγιό σας.

Εάν έχετε αποφασίσει να ξεκινήσετε ένα οπτικά ελκυστικό, λειτουργικό και ποιοτικό blog χωρίς να επενδύετε πάρα πολύ κόπο, χρόνο και χρήμα, το Wix είναι η απάντηση. Η αφθονία των δυνατοτήτων και ένα ευρύ φάσμα εργαλείων και επιλογών καθιστούν το εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων την πιο κατάλληλη επιλογή για το έργο blogging σας, ανεξάρτητα από την πολυπλοκότητα, το στυλ και το θέμα του.

Wix eCommerce

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Wix διαθέτει τη δική της πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου που προσφέρει ένα αξιοπρεπές σύνολο προσαρμόσιμων επιλογών (πολλαπλές επιλογές πληρωμής, κουπόνια, φορολογική διαχείριση κ.λπ.). Το Wix eCommerce έχει σχεδιαστεί κυρίως για μικρά και μεσαία καταστήματα. Τα διεθνή καταστήματα με πολλά προϊόντα έχουν πιο περίπλοκες ανάγκες από ό, τι μπορεί να προσφέρει η Wix. Υπάρχει επίσης ένα ακόμη ζήτημα που πρέπει να εξετάσετε – για να ξεκινήσετε ένα κατάστημα ιστού με το Wix, θα χρειαστείτε συνδρομή επί πληρωμή. Το σύστημα προσφέρει ένα ειδικό πρόγραμμα ηλεκτρονικού εμπορίου, το οποίο επιτρέπει τη δημιουργία και τη διαχείριση ενός πλήρους διαδικτυακού καταστήματος, προσφέροντας τον απεριόριστο αριθμό προϊόντων.

Wix Store Editor

Μεταξύ των χαρακτηριστικών που κάνουν τον κινητήρα eCommerce Wix να ξεχωρίζει από το πλήθος, είναι λογικό να αναφέρουμε επιλογές επεξεργασίας ιστότοπου μεταφοράς και απόθεσης, οπτικά ελκυστικές και καλά δομημένες γκαλερί προϊόντων, επαγγελματική διαχείριση καταστημάτων ιστού, πολλαπλές επιλογές πληρωμής (συμπεριλαμβανομένων πληρωμών PayPal και εκτός σύνδεσης), προσαρμογή των ρυθμίσεων αποστολής και φόρου, μπόνους και κουπονιών, βελτιστοποίηση για κινητά, ασφαλή διαδικασία αγορών, 24/7 υποστήριξη πελατών.

Επιπλέον, το Wix προσφέρει μια πολύ ωραία συλλογή προτύπων ηλεκτρονικού εμπορίου (υπάρχουν σήμερα πάνω από 38 από αυτούς εδώ) που καθιστούν δυνατή την προβολή των προϊόντων στο ευνοϊκότερο φως. Όλα τα πρότυπα έχουν βελτιστοποιηθεί για κινητά από προεπιλογή, πράγμα που σημαίνει ότι οι πελάτες σας θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα και να κάνουν τις παραγγελίες τους εν κινήσει.

Το Wix επιτρέπει την εισαγωγή / εξαγωγή προϊόντων, αλλά θα πρέπει να προσθέτετε προϊόντα στο αρχείο CSV πολύ προσεκτικά. Ταυτόχρονα, θα μπορείτε να σχεδιάσετε και να δημιουργήσετε ένα μοναδικό παράθυρο προβολής για να προβάλλετε τα προϊόντα σας προς όφελος.

Με τον κινητήρα Wix eCommerce, μπορείτε αποτελεσματικά να μετατρέψετε την ιδέα εκκίνησης στην πραγματική επιχείρηση, η οποία θα σας αποφέρει κέρδος και κίνηση. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που θα ανταποκρίνεται στα μεμονωμένα σας κριτήρια με λίγα κλικ. Απλώς επιλέξτε ένα κατάλληλο πρότυπο ηλεκτρονικού εμπορίου, επεξεργαστείτε το, προσθέστε περιεχόμενο και ετοιμαστείτε να διαχειριστείτε μια επαγγελματική πλατφόρμα.

Wix ShoutOut και έξυπνες ενέργειες

Αυτές οι δυνατότητες σάς επιτρέπουν να δημιουργείτε, να στέλνετε και να μοιράζεστε ενημερωτικά δελτία με όμορφη μορφή απευθείας από τον πίνακα ελέγχου Wix. Το Wix ShoutOut σάς βοηθά να δημιουργήσετε προσαρμοσμένα ενημερωτικά δελτία που ταιριάζουν με το στυλ του ιστότοπού σας από ένα έτοιμο πρότυπο δίνοντας πλήρη πρόσβαση στα μέσα που έχετε ήδη αποθηκεύσει στον ιστότοπό σας Wix.

Η λειτουργία Έξυπνες ενέργειες σάς βοηθά να επιλέξετε ενεργοποιητές και να αντιστοιχίσετε αυτόματες απαντήσεις σε αυτούς. Λειτουργεί με ένα απλό «αν αυτό τότε αυτό» (IFTTαρχή). Για παράδειγμα, μπορείτε να ορίσετε Έξυπνες ενέργειες για να προσκαλέσετε νέους πελάτες να εξαργυρώσουν ένα κουπόνι στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα όταν ένας νέος χρήστης εγγραφεί στο ενημερωτικό δελτίο σας.

Wix Mobile Editor

Το Wix ήταν από τους πρώτους κατασκευαστές ιστότοπων που προσέφεραν μια ενσωματωμένη επιλογή βελτιστοποίησης για κινητά. Η πρωτοποριακή Wix Mobile View επιτρέπει στους χρήστες να βελτιστοποιούν εύκολα τους ιστότοπούς τους για κινητά και tablet χρησιμοποιώντας τα ίδια εργαλεία μεταφοράς και απόθεσης.

Απλώς μεταβείτε στην Προβολή για κινητές συσκευές στον πίνακα ελέγχου και βελτιώστε τη σχεδίαση του ιστότοπού σας έως ότου φαίνεται όπως έχει προγραμματιστεί. Μπορείτε να αλλάξετε το μέγεθος, να μετεγκαταστήσετε, να εμφανίσετε και να αποκρύψετε διαφορετικά στοιχεία χωρίς να επηρεάσετε τον ιστότοπο της επιφάνειας εργασίας σας.

Wix Mobile Editor

Μια άλλη χρήσιμη επιλογή είναι Wix Chat για κινητά – αυτή η εφαρμογή επιτρέπει στον κάτοχο του ιστότοπου να απαντά στις ερωτήσεις των επισκεπτών από την κινητή του συσκευή. Είναι πολύ βολικό, ειδικά όταν ο webmaster είναι εκτός γραφείου. Με αυτόν τον τρόπο ο χρόνος απάντησης στα αιτήματα των χρηστών είναι ελάχιστος.

Wix App Market

Υπάρχουν δωρεάν και επί πληρωμή εφαρμογές που έχουν αναπτυχθεί είτε από την Wix είτε από τρίτους παρόχους. Το App Market καθιστά το Wix κατάλληλο για τη δημιουργία διαφορετικών τύπων ιστότοπων, από απλά χαρτοφυλάκια έως ιστότοπους με πολλές δυνατότητες. Μερικές από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές περιλαμβάνουν: Λάβετε συνδρομητές (μια φόρμα εγγραφής), 123 Δημιουργία φόρμας, Ροή Instagram, Ημερολόγιο εκδηλώσεων και σχόλια, μεταξύ άλλων.

 • Ξενοδοχεία Wix. Αυτή η εφαρμογή προσφέρει έναν ολοκληρωμένο μηχανισμό κρατήσεων που έχει αναπτυχθεί λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες των ιδιοκτητών ξενοδοχείων. Τους απαλλάσσει από την εμπιστοσύνη σε τρίτους προμηθευτές.
 • Εστιατόρια Wix – μια εφαρμογή που επιτρέπει τη δημιουργία μενού εστιατορίων και τη διαχείριση παραγγελιών. Συνολικά, το Wix προσφέρει μια αξιοπρεπή επιλογή τόσο εσωτερικών εφαρμογών όσο και εφαρμογών τρίτων που μπορείτε εύκολα να ενσωματώσετε στον ιστότοπό σας. Η ευελιξία της πλατφόρμας την καθιστά κατάλληλη για τη δημιουργία διαφόρων ιστότοπων, από χαρτοφυλάκια και πέντε σελίδες επιχειρηματικών ιστότοπων έως μικρά καταστήματα και ιστολόγια.
 • Φόρουμ Wix. Πρόσφατα η Wix ανακοίνωσε μια ολοκαίνουργια δυνατότητα που αφορά αυτόν τον δημιουργό ιστότοπων – μια δυνατότητα προσθήκης φόρουμ στον ιστότοπό σας. Αυτή η επιλογή είναι διαθέσιμη μέσω εγκατάστασης μιας ειδικής εφαρμογής από το Wix App Market. Προφανώς, το φόρουμ είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για οποιονδήποτε ιστότοπο. Αλλά αν το εγκαταστήσετε, θα πρέπει να το διαχειριστείτε για να αποφύγετε τυχόν δυσάρεστο περιεχόμενο. Συνοψίζοντας: το φόρουμ είναι μια αμφίβολη δυνατότητα για ιστότοπους που βασίζονται στο Wix.
 • Κρατήσεις Wix. Το widget επιτρέπει την κράτηση δωματίων ξενοδοχείου και την πραγματοποίηση online κρατήσεων σε εστιατόρια και καφετέριες σε σχεδόν καθόλου χρόνο. Απλώς μεταβείτε στον ιστότοπο και βρείτε την αντίστοιχη ηλεκτρονική φόρμα για να συμπληρώσετε για περαιτέρω επικοινωνία με τους διαχειριστές ιστότοπων.
 • Φωτογραφία Wix. Το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων σάς επιτρέπει να δημιουργείτε και να διαχειρίζεστε έναν επαγγελματικό ιστότοπο φωτογραφίας μέσω της ενσωμάτωσης Wix Photo Albums και Wix Pro Gallery widget από το App Market.
 • Wix βίντεο. Μπορείτε να εμφανίσετε αποτελεσματικά αρχεία βίντεο και παρουσίαση στον ιστότοπό σας μέσω της ενσωμάτωσης του widget Wix Video. Σας επιτρέπει να δημιουργήσετε και να διαχειριστείτε τα δικά σας κανάλια βίντεο, να προσθέσετε βίντεο και ακόμη και να συγχρονίσετε τον λογαριασμό σας με δημοφιλή κανάλια κοινωνικών μέσων.
 • Εκδηλώσεις Wix. Το widget είναι μια καλή επιλογή για όλους, που έχουν την ιδέα να δημιουργήσουν μια εκδήλωση στον Ιστό, είτε πρόκειται για παρουσίαση, συναυλία, συνέδριο ή ακόμα και για γάμο. Αφιερώστε χρόνο για να στείλετε προσκλήσεις στους πελάτες σας, να πουλήσετε εισιτήρια, να δημιουργήσετε και να ενημερώσετε λίστες επισκεπτών κ.λπ..
 • Μουσική Wix. Προχωρήστε για να ξεκινήσετε τη δική σας μουσική ιστοσελίδα με το widget. Σας επιτρέπει να ενσωματώσετε ένα πρόγραμμα αναπαραγωγής ήχου στο έργο σας, να προσθέσετε και να διαχειριστείτε αρχεία ήχου σε διάφορες δημοφιλείς μορφές, να ελέγξετε στατιστικά στοιχεία, να πουλήσετε τα κομμάτια κ.λπ..

Κρατήσεις Wix

Το widget που είναι διαθέσιμο στο Wix App Market θα είναι χρήσιμο στους ιδιοκτήτες εστιατορίων και ξενοδοχείων, οι οποίοι επιθυμούν να αυξήσουν την αφοσίωση και το ποσοστό ικανοποίησης των πελατών. Επιτρέπει την κράτηση τάξεων, δωματίων ξενοδοχείου και θέσεων εστιατορίων εκ των προτέρων απευθείας στον ιστότοπο. Δεν χρειάζεται να πραγματοποιείτε τηλεφωνικές κλήσεις για την έγκαιρη κράτηση – ένας χρήστης θα πρέπει απλώς να φτάσει στην αντίστοιχη ενότητα ιστότοπου για να προγραμματίσει το απαιτούμενο ραντεβού. Αυτό αξιοσημείωτο εξοικονομεί προσπάθεια και χρόνο.

Κρατήσεις Wix

Η Wix Bookings επιτρέπει την αποδοχή online κρατήσεων, κρατήσεων και παραγγελιών 24/7 σε λειτουργία ζωντανής ώρας, αποδοχής ασφαλών καταθέσεων και πληρωμών, αποστολή αυτοματοποιημένων υπενθυμίσεων email σε εγγεγραμμένους χρήστες, οι οποίοι έχουν υποβάλει τις παραγγελίες τους στον ιστότοπο. Είναι επίσης δυνατό να ξεκινήσετε ραντεβού ομάδας, τάξεις και παραγγελίες με την εφαρμογή, να διαχειριστείτε ημερολόγια προσωπικού και να τα συγχρονίσετε με τα ημερολόγιά σας Google και Wix, να αποθηκεύσετε και να επεξεργαστείτε δεδομένα πελατών. Αυτό που είναι σημαντικό, εξαρτάται από εσάς να αποφασίσετε, αν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε ένα δωρεάν ή επί πληρωμή widget Wix Bookings, καθώς και οι δύο παραλλαγές είναι διαθέσιμες εδώ.

Δημιουργήστε έναν ιστότοπο Boooking στο Wix

 Είναι δωρεάν

Φωτογραφία Wix

Το Wix App Market παρέχει πρόσβαση σε δύο widget φωτογραφιών, και τα δύο θα αποτελέσουν την τέλεια προσθήκη στον ιστότοπο φωτογραφίας σας. Το πρώτο widget ονομάζεται “Wix άλμπουμ φωτογραφιών“. Αυτό είναι ένα είδος που πρέπει να έχετε για κάθε φωτογράφο, ο οποίος ελπίζει να αυξήσει την πελατειακή του βάση και να παρουσιάσει το χαρτοφυλάκιο φωτογραφιών στο πιο ευεργετικό φως.

Τα άλμπουμ φωτογραφιών Wix καθιστούν δυνατή τη δημιουργία, την επεξεργασία και την τακτική ενημέρωση εντυπωσιακών αυτόνομων ιστότοπων φωτογραφιών χωρίς κόστος. Κάθε έργο συνοδεύεται από την ταυτότητα της επωνυμίας σας και τις πληροφορίες της επιχείρησής σας. Μπορεί εύκολα να κοινοποιηθεί στον Ιστό για να εμπλουτίσει τη ροή των πελατών και να προσελκύσει νέους πελάτες. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να ανεβάσετε τις φωτογραφίες σας, να επιλέξετε μια διάταξη και να παρέχετε δωρεάν δικαιώματα πρόσβασης για κοινή χρήση στους χρήστες.

Γκαλερί Wix

Η δημιουργία άλμπουμ φωτογραφιών υψηλής ποιότητας διαρκεί μόνο ένα λεπτό. Υπάρχουν εκατοντάδες θέματα και διατάξεις για να διαλέξετε, ανάλογα με την εκδήλωση που θέλετε να παρουσιάσετε. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε την ενότητα Επιλεγμένες φωτογραφίες και να επιτρέψετε στους πελάτες να κατεβάσουν τις καλύτερες φωτογραφίες απευθείας από τον ιστότοπο.

Ένα άλλο widget φωτογραφιών που μπορείτε να επιλέξετε και να ενσωματώσετε στον ιστότοπό σας είναι το “Γκαλερί Wix Pro“. Αυτή είναι η εφαρμογή που επιτρέπει τη δημιουργία των πιο επαγγελματικών συλλογών φωτογραφιών που βασίζονται στον Ιστό, ανεβάζοντας εκατοντάδες εικόνες της επιλογής σας. Εναπόκειται σε εσάς να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις για κάθε εικόνα, να ελέγξετε την ευκρίνεια και την ποιότητα των φωτογραφιών, καθώς και άλλες παραμέτρους που επηρεάζουν την ποιότητα της εικόνας και τα πλεονεκτήματα της οθόνης.

Η ενσωματωμένη επιλογή προστασίας εικόνων επιτρέπει την ασφάλεια των φωτογραφιών σας από μη εξουσιοδοτημένη λήψη τρίτων, τις κάνει να φαίνονται υπέροχες σε επιτραπέζιους και κινητές συσκευές. Εναπόκειται σε εσάς να προσαρμόσετε τις γκαλερί φωτογραφιών σας με εκπληκτικά πλαίσια κειμένου και αυτόματες αναπαραστάσεις βίντεο για να αυξήσετε την αφοσίωση και το ενδιαφέρον των χρηστών. Οι επιλογές κοινωνικής κοινοποίησης συμβάλλουν στην αύξηση της πελατειακής βάσης και σας επιτρέπει να διαδώσετε το χαρτοφυλάκιό σας στον ιστό με τη μέγιστη αποτελεσματικότητα.

Δημιουργήστε έναν ιστότοπο φωτογραφίας στο Wix

 Είναι δωρεάν

Wix βίντεο

Το Wix Video παρέχει ένα ευρύ φάσμα επιλογών και εργαλείων που θα σας βοηθήσουν να προβάλετε τα βίντεό σας και να τα εμφανίσετε στο πλεονέκτημα στον ιστότοπο. Το widget σας βοηθά να δημιουργήσετε μεμονωμένα κανάλια βίντεο, να ανεβάσετε και να διαχειριστείτε όλους τους τύπους βίντεο, συμπεριλαμβανομένων εργασιών χαρτοφυλακίου, διαδικτυακών μαθημάτων και σεμιναρίων, ταινιών και άλλων σχετικών αρχείων πολυμέσων.

Wix βίντεο

Το widget δεν επιτρέπει μόνο τη δημιουργία των δικών σας καναλιών βίντεο, αλλά επιτρέπει επίσης τη μεταφόρτωσή τους από τα υπάρχοντα κανάλια και πόρους όπως το Vimeo, το YouTube ή το Facebook, για παράδειγμα. Οι χρήστες μπορούν να παρουσιάσουν τα βίντεό τους σε λειτουργίες για κινητά και επιτραπέζιους υπολογιστές, να οργανώσουν και να κρατήσουν ζωντανές ροές υψηλής ποιότητας από κανάλια κοινωνικών μέσων απευθείας στον ιστότοπο. Εάν έχετε τη ροή YouTube με τα δικά σας βίντεο, μπορείτε επίσης να τη χρησιμοποιήσετε και να συγχρονίσετε αυτήν τη ροή με τον ιστότοπο για να τη διατηρήσετε ενημερωμένη. Το widget παρέχει επίσης την ευκαιρία να παρακολουθείτε τα στατιστικά στοιχεία που σχετίζονται με βίντεο στον ιστότοπό σας για να παρακολουθείτε τη δημοτικότητα και τη ζήτηση των χρηστών.

Το βασικό πακέτο βίντεο Wix είναι δωρεάν, αλλά μπορείτε να κάνετε αναβάθμιση στο πρόγραμμα Premium για να χρησιμοποιήσετε τις προηγμένες δυνατότητες και να προβάλλετε τα βίντεό σας με έναν πραγματικά επαγγελματικό τρόπο.

Δημιουργήστε έναν ιστότοπο βίντεο στο Wix

 Είναι δωρεάν

Εστιατόρια Wix

Το Wix App Market παρέχει πρόσβαση σε widget που λειτουργούν εξαιρετικά για την ανάπτυξη ιστότοπων εστιατορίων. Αυτές είναι οι παραγγελίες Wix Restaurants Menu και Wix Restaurants. Η ενοποίηση των μενού εστιατορίων Wix επιτρέπει τη δημιουργία και την προσαρμογή εντυπωσιακών διαδικτυακών μενού που φαίνονται υπέροχα τόσο σε επιτραπέζιους υπολογιστές όσο και σε κινητές συσκευές. Είναι επίσης δυνατό να ενσωματωθεί το widget στο λογαριασμό σας στο Foursquare ή στο Facebook Business Page για να ενημερώσετε τους πελάτες σας για το τι μπορείτε να τους προσφέρετε.

Εστιατόρια Wix

Τα διαδικτυακά μενού που δημιουργήθηκαν με την εφαρμογή Wix Restaurants Menu είναι πλήρως προσαρμόσιμα και μπορείτε να τα επεξεργαστείτε και να τα ενημερώσετε όλο το 24ωρο ακόμη και εν κινήσει. Χρησιμοποιώντας το widget, θα μπορείτε και οι δύο να παρουσιάσετε το διαδικτυακό σας μενού στο κοινό-στόχο και να προωθήσετε ειδικά πιάτα ή εποχιακά μενού. Αυτό είναι πολύ βολικό και αποτελεσματικό για την προώθηση της επιχείρησής σας.

Το Wix Restaurants Orders είναι ένα άλλο widget App Market που μπορείτε να επιλέξετε και να προσθέσετε στον ιστότοπο του εστιατορίου σας. Το widget επιτρέπει την αποδοχή παραγγελιών και την προσαρμογή των ρυθμίσεων παράδοσης απευθείας στον ιστότοπο χωρίς χρεώσεις προμήθειας για την υπηρεσία. Οι χρήστες μπορούν επίσης να πληρώσουν για τις παραγγελίες στον ιστότοπο – το σύστημα μπορεί να δέχεται πιστωτικές κάρτες και μετρητά, ενώ οι πιστοί και τακτικοί πελάτες επιτρέπεται να χρησιμοποιούν ταχεία πληρωμή.

Ένα άλλο βολικό χαρακτηριστικό είναι ότι οι πελάτες ενδέχεται να χαλάσουν τους λογαριασμούς τους κατά την υποβολή ομαδικών παραγγελιών – αυτή είναι η επιλογή που εκτιμούν πολύ οι περισσότεροι χρήστες. Μόλις υποβληθεί η νέα παραγγελία, οι κάτοχοι ενός ιστότοπου λαμβάνουν αμέσως την ειδοποίηση σχετικά με αυτήν για να μπορούν να αντιδρούν εγκαίρως. Το widget καθιστά δυνατή τη διαχείριση των παραγγελιών ακόμη και εν κινήσει από τις κινητές συσκευές τους, γεγονός που έχει θετικό αντίκτυπο στην παραγωγή πελατών και στα ποσοστά διατήρησης.

Δημιουργήστε έναν ιστότοπο εστιατορίου στο Wix

 Είναι δωρεάν

Εκδηλώσεις Wix

Κάθε φορά που υπάρχει ανάγκη να οργανώσετε μια εκδήλωση ποιότητας και να την προωθήσετε στον ιστότοπό σας, η χρήση του γραφικού στοιχείου εκδηλώσεων Wix θα είναι σίγουρα μια εξαιρετική ιδέα. Η εφαρμογή προσφέρει ένα ευρύ φάσμα εργαλείων και λειτουργιών που πρέπει να προσθέσετε και να εκτελέσετε ομαλά διαφορετικούς τύπους εκδηλώσεων.

Εκδηλώσεις Wix

Εκτός από την οργάνωση εκδηλώσεων, η ενσωμάτωση widget σας επιτρέπει επίσης να πουλάτε εισιτήρια στον ιστότοπο, να στέλνετε διαδικτυακές προσκλήσεις, να συλλέγετε RSVP, να δημιουργείτε και να διαχειρίζεστε λίστες επισκεπτών και τι όχι. Είτε σχεδιάζετε μια συναυλία, μια παράσταση, μια παρουσίαση, ένα συνέδριο, ένα πάρτι, έναν γάμο ή οποιαδήποτε άλλη εκδήλωση, το widget θα είναι μια εκπληκτική και πολύ χρήσιμη προσθήκη στο έργο.

Όταν χρησιμοποιείτε το γραφικό στοιχείο, μπορείτε να δημιουργήσετε τον απεριόριστο αριθμό συμβάντων, να τα ταξινομήσετε κατά όνομα τοποθεσίας, ημερομηνία κ.λπ. και επιτραπέζιες συσκευές. Επιτρέπονται πολλαπλοί τρόποι πληρωμής εδώ για μεγαλύτερη ευκολία χρήστη.

Μεταβείτε στις οδηγίες για τη δημιουργία ενός ιστότοπου εκδήλωσης.

Δημιουργήστε έναν ιστότοπο εκδηλώσεων στο Wix

 Είναι δωρεάν

Φόρουμ Wix

Το Wix Forum είναι ένα εξαιρετικό widget που μπορεί να ενσωματωθεί αποτελεσματικά στον ιστότοπό σας, εάν υπάρχει ανάγκη δημιουργίας μιας κοινότητας ιστού. Η έναρξη ενός φόρουμ με το Wix γίνεται εξαιρετικά εύκολο χάρη στην εφαρμογή. Τα μέλη του φόρουμ σας θα μπορούν να ξεκινήσουν νέες συνομιλίες και να συμμετέχουν στις υπάρχουσες, να ανεβάζουν εικόνες, βίντεο και άλλα αρχεία πολυμέσων, να παρακολουθούν αναρτήσεις, να αφήνουν σχόλια και να εκτελούν άλλες ενέργειες..

Φόρουμ Wix

Υπάρχουν πολλές διατάξεις φόρουμ για να διαλέξετε. Μπορείτε να επιλέξετε και να προσαρμόσετε οποιοδήποτε από αυτά για να δώσετε στο φόρουμ σας ελκυστική εμφάνιση. Το widget είναι φιλικό προς το χρήστη και διαισθητικό για κάθε χρήστη. Εξασφαλίζει εμπειρία σε πραγματικό χρόνο για κινητά και σας επιτρέπει να οργανώσετε μια τέλεια διαδικτυακή κοινότητα μέσα σε λίγα λεπτά.

Μεταβείτε στον οδηγό πώς να δημιουργήσετε έναν δωρεάν ιστότοπο φόρουμ.

Δημιουργήστε έναν ιστότοπο φόρουμ στο Wix

 Είναι δωρεάν

Μουσική Wix

Η δημιουργία μιας ποιοτικής μουσικής ιστοσελίδας δεν αποτελεί πλέον πρόβλημα με το Wix Music. Το widget επιτρέπει την ενσωμάτωση ενός εξαιρετικού προγράμματος αναπαραγωγής ήχου στον ιστότοπό σας χωρίς κόστος. Αυτό επιτρέπει στους οπαδούς της μουσικής να ακούσουν, να μεταδώσουν ροή και να κατεβάσουν τα αγαπημένα τους κομμάτια, ακόμη και να τα αγοράσουν απευθείας από τον ιστότοπό σας.

Μουσική Wix

Με την εφαρμογή Wix Music, μπορείτε να παρουσιάσετε τα κομμάτια, τα άλμπουμ και τις λίστες αναπαραγωγής σας στο κοινό-στόχο, να ανεβάσετε αρχεία ήχου σε πολλές μορφές όπως WAV, FLAC, ALAC & MP3 και πωλήστε τα κομμάτια σε λειτουργία σε πραγματικό χρόνο. Εναπόκειται σε εσάς να προσαρμόσετε το πρόγραμμα αναπαραγωγής ανάλογα με τις ανάγκες σας, ώστε να ταιριάζει με το στυλ και το σχεδιασμό του ιστότοπού σας. Για εκείνους τους κατόχους ιστότοπων, που επιθυμούν να παρακολουθούν την απόδοση του έργου τους, το widget σας επιτρέπει να βρείτε λεπτομερή στατιστικά στοιχεία σχετικά με τη δημοτικότητα του κομματιού, τον αριθμό των παιχνιδιών, τις πωλήσεις, τις λήψεις και άλλες σημαντικές παραμέτρους.

Δημιουργήστε έναν ιστότοπο μουσικής στο Wix

 Είναι δωρεάν

Wix για σχεδιαστές

Παρόλο που το Wix προορίζεται αρχικά για μη τεχνικούς, έχει και κάποιες προσφορές για επαγγελματίες του διαδικτύου. Αυτά περιλαμβάνουν τα Wix Arena και WixEd.

 • Wix Arena είναι μια κοινότητα σχεδιαστών όπου οι χρήστες του Wix μπορούν να συνδεθούν με επαγγελματίες σχεδιαστές που γνωρίζουν όλα τα πλεονεκτήματα του οικοσυστήματος Wix. Με την ένταξή σας στο Arena ως ανεξάρτητος σχεδιαστής, έχετε τη δυνατότητα να βρείτε νέους πελάτες, να λάβετε αποκλειστικές προσφορές από το Wix, συμπεριλαμβανομένων μηνιαίων ανταμοιβών και premium premium, να αποκτήσετε πρώτη πρόσβαση σε νέες λειτουργίες Wix και πολλά άλλα.
 • WixEd είναι ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα για χρήστες Wix που θα ήθελαν να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση σχεδιασμού ιστοσελίδων. Το πρόγραμμα είναι εντελώς δωρεάν και είναι ανοιχτό σε όλους – το μόνο που απαιτείται είναι το ταλέντο και η δέσμευσή σας.

Corvid από τον Wix

Το Corvid by Wix είναι μια προηγμένη πλατφόρμα ανοιχτής ανάπτυξης που χρησιμοποιείται για τη δημιουργία επαγγελματικών διαδικτυακών εφαρμογών. Η πλατφόρμα δεν απαιτεί καμία γνώση βασικών κωδικοποιήσεων ή προηγούμενης τεχνογνωσίας σχεδιασμού ιστού για την εκκίνηση ισχυρών εφαρμογών ιστού μαζί της. Όλα τα εργαλεία παρέχονται σε ένα μέρος εδώ – απλώς επιλέξτε αυτά που χρειάζεστε για το έργο σας και ξεκινήστε να εργάζεστε για την ανάπτυξή του.

Wix Corvid

Η διεπαφή του δημιουργού εφαρμογών είναι διαισθητική και λογικά δομημένη. Παρέχει τις λύσεις και τις οδηγίες για την εκτέλεση συγκεκριμένων ενεργειών, ο συνδυασμός των οποίων οδηγεί στη δημιουργία μιας λειτουργικής εφαρμογής με πλήρη χαρακτηριστικά. Για παράδειγμα, μπορείτε να δημιουργήσετε μια βάση δεδομένων με οποιοδήποτε περιεχόμενο και απλώς να την προσθέσετε σε οποιαδήποτε σελίδα ιστότοπου αντί για μη αυτόματη εισαγωγή περιεχομένου. Είναι επίσης δυνατό να δημιουργήσετε εντυπωσιακά εφέ ιστού για να τα ενσωματώσετε περαιτέρω στο έργο σας.

Όσον αφορά τους επαγγελματίες σχεδιαστές ιστοσελίδων, η Corvid έχει πολλά να τους προσφέρει επίσης. Τους επιτρέπει να ενισχύσουν τις δεξιότητές τους στην ανάπτυξη, να χρησιμοποιούν και να τροποποιούν εκατοντάδες στοιχεία UI χωρίς να επηρεάζουν την ευελιξία του κώδικα. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το διαδικτυακό IDE της Corvid ή να αποφασίσετε να συνεχίσετε να εργάζεστε στο δικό σας περιβάλλον, χρησιμοποιώντας τα εργαλεία ελέγχου προέλευσης και τον επεξεργαστή κώδικα της επιλογής σας. Οι εφαρμογές σας θα αποθηκευτούν με ασφάλεια σε ένα ασφαλές Wix Cloud που συνοδεύεται από Node.js. χωρίς διακομιστή. Έτσι, τα Wix Corvid APIs σας επιτρέπουν να προσαρμόσετε την εμπειρία χρήστη μέσω της ανάπτυξης κορυφαίων εργαλείων μάρκετινγκ που απαιτούνται για την παρακολούθηση των ενεργειών και της συμπεριφοράς των χρηστών εφαρμογών.

Ascend by Wix: Προηγμένη επιχειρηματική λύση All-In-One

Με τους προχωρημένους Ανεβείτε με τη λύση Wix, τα εργαλεία της επιχείρησής σας είναι πλέον διαθέσιμα όλα σε ένα μέρος. Το μοναδικό δωρεάν εργαλείο που κυκλοφόρησε πρόσφατα από τον δημιουργό ιστότοπων, περιλαμβάνει 20 προϊόντα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αποτελεσματικά για να ξεκινήσετε, να διαχειριστείτε και να αναπτύξετε την επιχείρησή σας, να δημιουργήσετε πελατειακή βάση και να προωθήσετε τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα σας στον Ιστό.

Το εργαλείο όχι μόνο κάνει όλες τις διαδικασίες πωλήσεων αυτοματοποιημένες, αλλά βελτιώνει επίσης τη στρατηγική SEO σας και βοηθά στην παρακολούθηση της συμπεριφοράς των πελατών λόγω της πλήρους και ολοκληρωμένης ανάλυσης δεδομένων. Όλα τα εργαλεία που περιλαμβάνονται στο σετ είναι συγκεντρωτικά και μπορούν να ελεγχθούν από το ενιαίο μέρος με ένα μόνο κλικ.

Λόγω του Ascend, μπορείτε να συνδεθείτε αποτελεσματικά με τους πελάτες χρησιμοποιώντας τα ακόλουθα εργαλεία:

 • Έντυπα – σας βοηθά να λάβετε τα στοιχεία επικοινωνίας που μπορείτε να εφαρμόσετε περαιτέρω για σκοπούς μάρκετινγκ (email, μαρτυρίες πελατών, δυνητικοί πελάτες κ.λπ..)
 • Ζωντανή συζήτηση – καθιστά δυνατή την επαφή με τους πελάτες όλο το 24ωρο 7 ημέρες την εβδομάδα,
 • Inbox – βοηθά στην εξοικονόμηση χρόνου και προσπάθειας διατηρώντας όλες τις εισερχόμενες πληροφορίες επικοινωνίας πελατών (Αυτά μπορεί να είναι email, συζητήσεις ζωντανής συνομιλίας, υποβολή φόρμας, αιτήματα παραγγελίας ή κράτησης, απαντήσεις, ερωτήσεις και τι όχι)
 • Υπεύθυνος επικοινωνίας – απλοποιεί τη διαδικασία διαχείρισης επαφών οργανώνοντας αποτελεσματικά τις πληροφορίες των πελατών σας σε ξεχωριστά αρχεία (Αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν προσωπικά στοιχεία χρήστη, δεδομένα επικοινωνίας, σημειώσεις, συνημμένα αρχεία, ετικέτες κ.λπ..).

Για να βελτιστοποιήσετε το χρόνο που αφιερώνετε εσείς και οι πελάτες σας στην αμοιβαία επικοινωνία και αλληλεπίδραση, η Ascend παρέχει πρόσβαση στη λίστα δυνατοτήτων που επιτρέπουν να το κάνετε με ευκολία, δηλαδή:

 • Αυτοματισμοί – το χαρακτηριστικό, το οποίο κάνει όλες τις επαναλαμβανόμενες ενέργειες και βήματα που κάνετε αυτοματοποιημένα (όπως η αποστολή μηνυμάτων “Ευχαριστώ” ή “Καλώς ορίσατε”, για παράδειγμα). Η δυνατότητα μπορεί να σας βοηθήσει να αυξήσετε αποτελεσματικά την επισκεψιμότητα του ιστότοπου χωρίς να επενδύσετε πολύ χρόνο.
 • Τιμολόγια – επιτρέπει την αυτόματη δημιουργία των τιμολογίων για κάθε παραγγελία.
 • Προσφορές τιμών – σας επιτρέπει να δημιουργήσετε αυτόματα τις αποδεκτές τιμές για να μην σπαταλήσετε την προσπάθεια και το χρόνο σας.
 • Ροές εργασίας – το χαρακτηριστικό, το οποίο επιτρέπει τον καθορισμό των προτεραιοτήτων για έργα ή διοχετεύσεις πωλήσεων για τη βελτιστοποίηση των ροών εργασίας σας και τη συνεργασία αποτελεσματικά με τα μέλη της ομάδας.
 • Καθήκοντα & Υπενθυμίσεις – σας βοηθά να ελέγχετε τις εργασίες σας, να παρακολουθείτε τις υπενθυμίσεις και να ελέγχετε άλλα παρόμοια ζητήματα για να τηρήσετε τις προθεσμίες.

Φαίνεται ότι η δυνατότητα Ascend είναι απαραίτητη για εσάς? Στη συνέχεια, αποκτήστε πρόσβαση στον πίνακα ελέγχου του ιστότοπού σας στο “Διαχειριστής πελατών” ή “Εργαλεία μάρκετινγκΕνότητες και ενεργοποιήστε το με μερικά κλικ.

Φιλοξενία Wix

Στην αρχή της ανάπτυξής του, η Wix φιλοξένησε τους διακομιστές της στα κέντρα δεδομένων των ΗΠΑ, της Ευρώπης και της Αυστραλίας. Ωστόσο, από το 2014, η εταιρεία μετέφερε όλες τις πλατφόρμες της στο Amazon cloud hosting. Επομένως, δεν έχει σημασία ποια χώρα δημιουργεί ένας χρήστης ιστότοπος τώρα – θα εξακολουθεί να είναι προσβάσιμη σε όλο τον κόσμο με την ίδια ταχύτητα.

Κάθε πρόσφατα δημιουργημένος ιστότοπος αποθηκεύεται αυτόματα στο Wix cloud hosting. Αυτός ο ιστότοπος λαμβάνει αυτόματα δωρεάν πακέτο, χώρο στο δίσκο 500 MB και εύρος ζώνης 1 GB. Αυτό είναι περισσότερο από αρκετό για να δοκιμάσετε όλες τις δυνατότητες ενός δημιουργού ιστότοπων.

Ας δούμε πόσο γρήγορα είναι η φιλοξενία Wix, δηλαδή πόσο γρήγορα φορτώνουν οι ιστότοποι που δημιουργούνται από απλούς χρήστες. Δεν μπορούμε παρά να συμφωνήσουμε στο γεγονός ότι η ταχύτητα φόρτωσης δεν είναι μόνο βολική για έναν χρήστη, αλλά είναι επίσης ένας από τους πιο κρίσιμους παράγοντες για τις μηχανές αναζήτησης.

Έχω δημιουργήσει έναν νέο ιστότοπο με δωρεάν σχέδιο για το σκοπό αυτό. Για να διατηρηθεί η πειραματική ακεραιότητα, αυτός ο ιστότοπος αποτελείται από μία κενή σελίδα μόνο για να αποφευχθεί η επίδραση του περιεχομένου και των γραφικών στα αποτελέσματα ταχύτητας.

Σημείωση: Παρόλο που δεν υπάρχει περιεχόμενο στον ιστότοπο, το μέγεθος της σελίδας που φορτώθηκε ανήλθε σε 1,3 MB λόγω της διαθεσιμότητας εσωτερικών επεκτάσεων συστήματος.

Δοκιμή ταχύτητας φιλοξενίας Wix (Ιούλιος 2019)
Θέση διακομιστή δοκιμήςΔοκιμή # 1
Ταχύτητα φόρτωσης
Δοκιμή # 2
Ταχύτητα φόρτωσης
Δοκιμή # 3
Ταχύτητα φόρτωσης
Μέση τιμή
Ταχύτητα φόρτωσης
Ντάλας, TX, ΗΠΑ2,27 δ2,37 δ2,24 δ2,29 δ
Σαν Χοσέ, Καλιφόρνια, ΗΠΑ2,88 δ2,97 δ2,91 δ2,92 δ
Μελβούρνη, Αυστραλία2,92 δ2,92 δ2,98 δ2,94 δ
ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ ΣΟΥΗΔΙΑ1,69 δ1,78 δ1,62 δ1,70 δευτ
Συνολικός μέσος όρος2,44 δ2,51 δευτ2,44 δ2,46 δ

Τα αποτελέσματα των δοκιμών έδειξαν ότι το Ο μέσος χρόνος φόρτωσης ενός ιστότοπου που βασίζεται στη φιλοξενία Wix στις ΗΠΑ, την Ευρώπη και την Αυστραλία αποτελούσε περίπου 2,46 δευτερόλεπτα (αυτό είναι ταχύτερο από το 55% των υπόλοιπων ιστότοπων).

Αυτό είναι ένα πολύ ωραίο αποτέλεσμα για μια ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε σε έναν δημιουργό ιστότοπων. Γι ‘αυτό, για όλους αυτούς τους χρήστες, που εξακολουθούν να πιστεύουν ότι η φιλοξενία Wix μπορεί να είναι αργή, είμαι έτοιμος να δηλώσω ότι δεν είναι. Δοκιμάστε το σύστημα και βεβαιωθείτε ότι είστε.

3. Σχέδια

Αριθμός θεμάτων:550
Επαγγελματικά πρότυπα:&# x2714; ΝΑΙ
Δωρεάν θέματα:&# x2714; ΝΑΙ
Προσαρμοστικός σχεδιασμός:&# x2714; ΝΑΙ
Ταξινόμηση ανά κλάδο:&# x2714; ΝΑΙ
Επεξεργασία κώδικα CSS:✘ ΟΧΙ

Κατά τη γνώμη μας, το Wix προσφέρει μερικά από τα καλύτερα πρότυπα στην αγορά. Οι σχεδιαστές τους ενημερώνουν συνεχώς τη βιβλιοθήκη. Υπάρχουν εκατοντάδες όμορφα θέματα σε περισσότερες από εβδομήντα κατηγορίες βιομηχανιών: Επιχειρήσεις και υπηρεσίες, μουσική, ψυχαγωγία, φωτογραφία, ηλεκτρονικό κατάστημα, προσωπικά και πολλά άλλα.

Υπάρχουν επίσης κενά πρότυπα – μπορείτε να ξεκινήσετε από το μηδέν ή να επιλέξετε μια κενή διάταξη. Για μικρά έργα και προσωρινές τοποθεσίες, οι σχεδιαστές του Wix σχεδίασαν μια συλλογή από εκπληκτικά πρότυπα μιας σελίδας.

Φυσικά, τα οφέλη δεν είναι ποτέ η πλήρης ιστορία και θα πρέπει να γνωρίζετε ότι υπάρχει ένα σημαντικό μειονέκτημα για όλα τα πρότυπα Wix – δεν μπορείτε να αλλάξετε πρότυπα στη μέση της διαδικασίας επεξεργασίας, οπότε σκεφτείτε το προσεκτικά προτού αποφασίσετε ποιο πρότυπο είναι το κατάλληλο για εσάς. Αυτό είναι πιθανώς ένα από τα κοινά παράπονα του Wix.

Πρότυπα Wix

Το πρόγραμμα δημιουργίας δεν σας επιτρέπει να αλλάξετε πρότυπα λόγω της προαναφερθείσας αρχής «απόλυτης τοποθέτησης». Επειδή σας παρέχουν πλήρη έλεγχο της εμφάνισης του ιστότοπου, είναι απλώς αδύνατο να μεταφέρετε τις ρυθμίσεις και το περιεχόμενό σας σε ένα νέο πρότυπο. Οι δημιουργοί ιστότοπων που επιτρέπουν την εναλλαγή προτύπων χρησιμοποιούν το «μοντέλο κουτιού» που σας επιτρέπει να μεταφέρετε εύκολα το περιεχόμενό σας από το ένα πρότυπο στο άλλο.

Μπορείτε επίσης να δείτε:
Παραδείγματα ιστοτόπων ιστολογίου που υποστηρίζονται από το Wix.
Συλλογή ηλεκτρονικών καταστημάτων φτιαγμένων με Wix.
Ιστοσελίδες χαρτοφυλακίου πραγματικών χρηστών που δημιουργήθηκαν με το Wix.

4. Είναι Wix SEO-Friendly?

Αν σκοπεύετε να μάθετε πώς να μεταβείτε από το WordPress στο Wix ή απλώς επιθυμείτε να προωθήσετε αποτελεσματικά τον ιστότοπό σας στον Ιστό, η γνώση της σωστής βελτιστοποίησης SEO είναι απαραίτητη. Η βελτιστοποίηση SEO είναι ένα σύνθετο σύνολο διαχείρισης ιστοσελίδων εντός και εκτός σελίδας. Όσον αφορά τη βελτιστοποίηση εκτός σελίδας, στην πραγματικότητα δεν έχει σημασία ποιος δημιουργός ιστότοπων χρησιμοποιείτε – όλα εξαρτώνται από τις δεξιότητές σας.

Αλλά όταν πρόκειται για SEO στη σελίδα, το Wix επιτρέπει την πραγματοποίησή του με τον καλύτερο τρόπο μεταξύ άλλων κατασκευαστών ιστότοπων. Είναι πολύ περίπλοκο να ξεχωρίζεις από το πλήθος από αυτή την άποψη. Η μόνη πτυχή που μπορεί να βελτιωθεί εδώ είναι η δημιουργία άνετων συνθηκών για εργασία με τις ρυθμίσεις SEO. Οι προγραμματιστές Wix έχουν αποκτήσει εξαιρετικά αποτελέσματα σε αυτήν τη διαδικασία.

Wix SEO WIZ

Το Wix διαθέτει ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο, το οποίο πρέπει να απευθύνεται σε αρχάριους. Αυτό είναι SEO Wiz (διατίθεται στο “Διαχείριση” Ενότητα). Θα μπορείτε να ρυθμίσετε παραμέτρους SEO εδώ, χρησιμοποιώντας οδηγίες βήμα προς βήμα για να μην παραβλέψετε σημαντικές αποχρώσεις. Μπορείτε επιπλέον να εγκαταστήσετε εφαρμογές από το AppMarket για να παρακολουθείτε στατιστικά στοιχεία και διάφορα συνεχόμενα εργαλεία για τον εμπλουτισμό της τυπικής λειτουργικότητας του συστήματος, όπως εφαρμογές μάρκετινγκ και ενσωμάτωση κοινωνικών δικτύων, ρυθμίσεις διανομής email, αναδυόμενα παράθυρα, παραγγελίες επιστροφής κλήσης και κουμπιά διαδικτυακών συμβούλων. Συνιστούμε τη χρήση αυτών των εργαλείων όταν χρειάζεται.

Wix - SEO Wiz

Για προχωρημένους χρήστες, το Wix διατηρεί το μεγαλύτερο μέρος του SEO στη σελίδα μόνο του. Αυτές είναι οι κύριες ρυθμίσεις SEO του δημιουργού ιστότοπων Wix που μπορείτε να επεξεργαστείτε χειροκίνητα:

 • Μεταετικέτες σελίδας (τίτλος, περιγραφή κ.λπ.)
 • Alt Text (πρέπει να έχει για τις εικόνες του ιστότοπου).
 • Οι ετικέτες επικεφαλίδας (H2-H7 επιτρέπουν τη δημιουργία ευανάγνωστου και φιλικού προς SEO περιεχομένου).
 • Σύνδεσμοι αγκύρωσης (μπορείτε να προσθέσετε τον σύνδεσμό σας που καλύπτεται από το κείμενο που χρειάζεστε).
 • Εργαλεία ανακατεύθυνσης (301 ανακατευθύνσεις μεταξύ τομέων, πλατφορμών και εντός του Wix).
 • Προσθήκη συστήματος Google Analytics.
 • Επαλήθευση ιστότοπου (για άλλα συστήματα ανάλυσης).

Για να διασφαλίσετε την κανονική κατάταξη της μηχανής αναζήτησης ιστοσελίδων, αρχικά πρέπει να φροντίσετε να συμπληρώσετε έναν ιστότοπο με μοναδικό θεματικό περιεχόμενο. Δεν μπορείτε να το αποφύγετε σε οποιοδήποτε πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων. Συμπληρώστε τις λίστες λέξεων-κλειδιών για κάθε σελίδα και τις συμπεριλάβετε ομοιόμορφα σε σώματα άρθρων για να αποφύγετε τα ανεπιθύμητα μηνύματα. Στη συνέχεια, συμπληρώστε μη-ετικέτες για κάθε σελίδα με μη αυτόματο τρόπο. Μπορείτε να το κάνετε σε μια αντίστοιχη κατηγορία μενού της ενότητας SEO. Είναι δύσκολο να συνδυάσετε κάτι εδώ: κάθε σημείο μενού συνοδεύεται από συμβουλές και μπορείτε επιπλέον να κάνετε προεπισκόπηση του τρόπου εμφάνισης του ιστότοπού σας στα αποτελέσματα της μηχανής αναζήτησης. Αυτό είναι πρακτικό και βολικό.

Wix SEO

Λοιπόν, είναι το Wix καλό για SEO? – Σίγουρα ναι: λόγω του SEO Wiz, το Wix επιτρέπει την επεξεργασία των ρυθμίσεων SEO με πολύ μεγαλύτερο τρόπο, και σε άλλους κατασκευαστές ιστότοπων. Η διαφορά είναι ότι αυτή η διαδικασία είναι πολύ βολική εδώ. Θα είστε σε θέση να θέσετε τα θεμέλια για την επιτυχία του έργου σας απολαμβάνοντας την ελκυστική διεπαφή του συστήματος. Μην ξεχάσετε να προσθέσετε τον ιστότοπό σας στην κονσόλα αναζήτησης Google μετά τη δημοσίευσή του. Αυτό θα επιταχύνει την ευρετηρίασή του.

Μπορείτε επίσης να δείτε:
Πώς μπορείτε να βρείτε τον ιστότοπό σας Wix και να κατατάσσεται καλά στο Google.

5. Υποστήριξη πελατών

Το Wix προσφέρει μια πολύ φιλική προς το χρήστη διεπαφή, πολλές υποδείξεις κατεύθυνσης και υποδείξεις. Κάθε επεξεργάσιμο στοιχείο στο σχέδιό σας περιλαμβάνει ένα ερωτηματικό – απλώς κάντε κλικ σε αυτό για να λάβετε πρόσθετες πληροφορίες και πρακτικές συμβουλές. Μάθετε καθώς χτίζετε. Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε σοβαρά προβλήματα που δεν μπορείτε να επιλύσετε ανεξάρτητα, μπορείτε πάντα να τα πάτε Κέντρο υποστήριξης ή Δικαστήριο. Πολλές ερωτήσεις έχουν ήδη τεθεί και απαντηθεί εκεί.

Η βάση γνώσεων περιέχει πολλά βίντεο με οδηγίες και βήματα βήμα προς βήμα γραμμένα σε απλή γλώσσα. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε απευθείας με έναν ειδικό Wix μέσω email.

6. Πολιτική τιμολόγησης

Η Wix έχει ξεχωριστά σχέδια για τυπικούς και επιχειρηματικούς ιστότοπους / ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου. Υπάρχει ένα δωρεάν σχέδιο που δεν έχει λήξει ποτέ, το οποίο σας επιτρέπει να δοκιμάσετε το σύνολο δυνατοτήτων του συστήματος δωρεάν και ακόμη και να εξασκήσετε τις δεξιότητές σας, ενώ δημιουργείτε απλά έργα για προσωπική χρήση. Εάν στοχεύετε στην ανάπτυξη σύνθετων ιστότοπων με πλήρεις δυνατότητες, θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο αναβάθμισης σε μία από τις συνδρομές επί πληρωμή. Έτσι, τα τυπικά σχέδια Wix έχουν ως εξής: Combo (13 $ / μήνα), Απεριόριστα (17 $ / μήνα), Pro (22 $ ​​/ μήνα) και VIP (39 $ / μήνα).

τιμή

Μιλώντας για επιχειρηματικά σχέδια και προγράμματα ηλεκτρονικού εμπορίου, περιλαμβάνουν: Business Basic ($ 23 / mo), Business Unlimited ($ 27 / mo), Business VIP ($ 49 / mo) και Enterprise (500 $ / mo). Όλα τα σχέδια Wix περιλαμβάνουν δυνατότητα αποδοχής πληρωμών στο διαδίκτυο, αυξημένο χώρο αποθήκευσης, ποικιλία μεθόδων πληρωμής, προσαρμοσμένη σύνδεση ονόματος τομέα, απουσία διαφημίσεων Wix και άλλες σημαντικές δυνατότητες. Όποιο σχέδιο και αν θέλετε, θα είναι 100% δωρεάν προμήθεια, το οποίο έχει επίσης μεγάλη σημασία για τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων.

τιμή

Εάν χρησιμοποιείτε μια πληρωμένη εφαρμογή τρίτου μέρους από το App Market, η χρέωσή της χρεώνεται πάνω από την τυπική χρέωση Wix.

Όλα τα πακέτα Wix Premium περιλαμβάνουν δωρεάν φιλοξενία και σύνδεση τομέα, αποθηκευτικό χώρο (από 500 Mb με πακέτο “Connect Domain” έως 20 Gb με πακέτο “VIP”), ενσωματωμένο Google Analytics και υποστήριξη πελατών Premium.

Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με την υπηρεσία Wix, ενδέχεται να λάβετε επιστροφή χρημάτων εντός 14 ημερών από την πληρωμή σας. Ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί ότι σε αυτήν την περίπτωση ο ιστότοπός σας θα υποβαθμιστεί στο δωρεάν πρόγραμμα. Όλο το περιεχόμενο που έχετε δημοσιεύσει θα παραμείνει.

Κωδικοί προσφοράς Wix και εκπτώσεις που λειτουργούν

Στην πραγματικότητα, υπάρχει η ευκαιρία να εξοικονομήσετε περισσότερα όταν χρησιμοποιείτε το Wix, βασικά μέσω της χρήσης κωδικών προσφοράς. Εδώ προκύπτει το πρόβλημα, ωστόσο, ενώ δύσκολα θα βρείτε εκείνους τους κωδικούς προσφοράς που λειτουργούν πραγματικά στον Ιστό. Όταν πληρώνετε για το πρόγραμμα που έχετε επιλέξει, θα δείτε το πεδίο κωδικού προσφοράς που σας επιτρέπει να κερδίσετε την έκπτωση.

Αν είστε τυχεροί που βρίσκετε έναν λειτουργικό κωδικό προσφοράς, θα είναι μια πραγματική έκπληξη για όλους, επειδή αυτές οι εκπτώσεις προσφέρονται συχνά από ψεύτικες υπηρεσίες μόνο για να προσελκύσουν την προσοχή των χρηστών. Ως αποτέλεσμα, μπορεί να καταλήξετε να σπαταλάτε το χρόνο, την προσπάθεια και τα χρήματά σας αναζητώντας τέτοιους κωδικούς προσφοράς και να μην λάβετε τίποτα. Αν δεν το πιστεύετε, απλώς εκτελέστε μια αναζήτηση στο Google και βεβαιωθείτε ότι έχετε! Ευτυχώς, υπάρχει μια καλύτερη εναλλακτική λύση που θα σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα όταν χρησιμοποιείτε τα οφέλη Wix.

Εκπτώσεις Wix: Πώς να εξοικονομήσετε χρήματα

Η επιλογή του Wix για τις προσπάθειές σας στο σχεδιασμό ιστοσελίδων είναι σίγουρα μια εξαιρετική ιδέα, αλλά αν θέλετε πραγματικά να εξοικονομήσετε χρήματα, είναι λογικό να μεταβείτε στο πρόγραμμα επί πληρωμή. Αν και η δωρεάν έκδοση του Wix είναι αρκετά γενναιόδωρη, δεν αρκεί για τη δημιουργία ενός ιστότοπου με επαγγελματική εμφάνιση. Ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες για την οικοδόμηση μιας ισχυρής επωνυμίας και την εύρεση της επιχείρησής σας από πιθανούς πελάτες είναι να έχετε ένα προσαρμοσμένο όνομα τομέα.

Το κόστος εξακολουθεί να φαίνεται ακριβό; Εάν ναι, αφιερώστε το χρόνο σας για να περιμένετε τις επίσημες εκπτώσεις του προγράμματος, ενώ διαχειρίζεστε το περιεχόμενο του ιστότοπου. Το γεγονός είναι ότι το Wix προσφέρει τακτικά εκπτώσεις, οι οποίες μπορεί μερικές φορές να φτάσουν έως και το 50%. Κατά κανόνα, το Wix προσφέρει έκπτωση 50% που λειτουργεί πραγματικά για τα προγράμματα απεριόριστων και ηλεκτρονικού εμπορίου. Με αυτές τις εκπτώσεις μπορείτε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο ή ένα ηλεκτρονικό κατάστημα για 6,25 $ / μήνα και 8,25 $ / μήνα αντίστοιχα.

Έκπτωση Wix

Αυτός είναι ο πιο αποτελεσματικός και, τι πραγματικά έχει σημασία, αξιόπιστος και ασφαλής τρόπος χρήσης των υπηρεσιών Wix. Δείτε τις ενημερώσεις μας για να λάβετε την έκπτωση Wix!

7. Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Το Wix είναι αναμφίβολα ο κορυφαίος κατασκευαστής ιστότοπων all-in-one για πρώτους και έμπειρους προγραμματιστές ιστού. Το σύστημα διαθέτει μια εντυπωσιακή λίστα πλεονεκτημάτων που συμβάλλουν στην επιτυχή διαδικασία σχεδίασης ιστοσελίδων και το εξαιρετικό αποτέλεσμα. Ομοίως, έχει μερικά μειονεκτήματα που πρέπει να γνωρίζουν οι χρήστες πριν προχωρήσουν στη διαδικασία δημιουργίας ιστότοπων. Ορίστε.

Πλεονεκτήματα:
Μειονεκτήματα:
&# x2714; Απλή και φιλική προς το χρήστη διεπαφή.
&# x2714; Wix ADI και Standard Wix Editor για την κάλυψη οποιωνδήποτε αναγκών.
&# x2714; Πρότυπα εξειδικευμένων για κινητά.
&# x2714; Μεγάλη ποικιλία δωρεάν και επί πληρωμή widget που διατίθενται στο Wix App Market.
&# x2714; Προσιτή τιμολόγηση;
&# x2714; Τακτικές εκπτώσεις;
&# x2714; Ολοκληρωμένες μηχανές ηλεκτρονικού εμπορίου και blogging.
&# x2714; Wix Turbo;
&# x2714; Ανεβείτε από τον Wix.
&# x2714; Ποιοτική υποστήριξη πελατών;
&# x2714; Corvid από τον Wix;
&# x2714; Wix SEO WIZ.
✘ Αργή ταχύτητα σύνδεσης που προκαλείται από πολλούς παράγοντες.
✘ Απουσία επιλογής διακόπτη προτύπου.
✘ Δομικά περίπλοκο ταμπλό λόγω της υπερφόρτωσης widget.
✘ Ορισμένες εφαρμογές που είναι διαθέσιμες στο App Market διαθέτουν αμφίβολη ποιότητα και αξία.
Ence Απουσία επιλογής επεξεργασίας κώδικα.

8. Ανταγωνιστές

Η αδυναμία επεξεργασίας κώδικα και εναλλαγής προτύπων και άλλων μειονεκτημάτων μπορεί να σας οδηγήσει σε ένα πιο ευέλικτο πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων. Εάν έχετε δοκιμάσει το Wix και δεν το καταφέρατε, ή θέλετε κάτι διαφορετικό, εσείς μπορεί να ρίξει μια ματιά στις εναλλακτικές λύσεις Wix – οι κύριοι ανταγωνιστές μεταξύ όλων των κατασκευαστών ιστότοπων.

Εάν αναφέρθηκε παραπάνω δεν αρκεί, ακολουθούν μερικές ακόμη εναλλακτικές λύσεις για το Wix:

Wix εναντίον uKitWix εναντίον Adobe MuseWix εναντίον SquarespaceWix εναντίον WebydoWix εναντίον WeeblyWix εναντίον JimdoWix εναντίον uCozWix εναντίον ιστότοπων GoogleWix εναντίον WordPressWix εναντίον WebnodeBandzoogle εναντίον WixInstapage vs WixSitebuilder.com εναντίον WixWix εναντίον GoDaddyWix εναντίον MagentoShopify εναντίον WixWix vs WebflowWix ADI εναντίον Wix Editor

Είναι αυτά καλύτερα από το Wix; Λοιπόν, όλα εξαρτώνται από το πόσο σε βάθος θέλετε να προσαρμόσετε τον ιστότοπό σας και να αλλάξετε πρότυπα, μεταξύ άλλων.

9. Συχνές ερωτήσεις Wix

Εδώ συλλέξαμε τις πιο συχνές συχνές ερωτήσεις σχετικά με το Wix που μπορεί να σας βοηθήσουν:

Ερώτηση: Για ποιον είναι?

Απάντηση: Το Wix είναι ένα πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων χωρίς κώδικα που έχει σχεδιαστεί για χρήστες που δεν καταλαβαίνουν την τεχνολογία. Η οπτική διεπαφή επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν και να διαχειρίζονται διάφορους ιστότοπους χωρίς εμπειρία κωδικοποίησης.

Το Wix είναι μια καλή επιλογή για τη δημιουργία απλών ενημερωτικών επιχειρηματικών ιστότοπων, προσωπικών χαρτοφυλακίων, ιστολογίων, ιστότοπων μίας σελίδας και επίσης απλών καταστημάτων ιστού.

Η Wix έχει επίσης μια προσφορά για ανεξάρτητους σχεδιαστές. Αν έχετε δεξιότητες σχεδιασμού ιστοσελίδων, μπορείτε να συμμετάσχετε στο Wix Arena για να διαφημίσετε το ταλέντο σας σε χιλιάδες πιθανούς πελάτες, αναζητώντας να προσλάβετε επαγγελματίες. Με τη συμμετοχή σας στο Arena, θα λάβετε μερικές αποκλειστικές προσφορές από το Wix: μηνιαίες ανταμοιβές, premium υποστήριξη και δυνατότητα πρώτης πρόσβασης σε νέες λειτουργίες Wix, μεταξύ άλλων πλεονεκτημάτων.

Ερώτηση: Πώς λειτουργεί το Wix?

Απάντηση: Το Wix είναι ένα σύστημα cloud-base που επιτρέπει τη δημιουργία και διαχείριση ενός ιστότοπου από οποιονδήποτε υπολογιστή ή κινητή συσκευή. Όλα τα δεδομένα του ιστότοπού σας αποθηκεύονται στους διακομιστές cloud Wix. Ο ιστότοπός σας είναι διαθέσιμος για επεξεργασία και διαχείριση ανεξάρτητα από τη συσκευή που χρησιμοποιείτε για να συνδεθείτε. Το μόνο που χρειάζεστε είναι να εγγραφείτε στο σύστημα και να θυμάστε τη σύνδεση του λογαριασμού σας (e-mail) και τον κωδικό πρόσβασης.

Ερώτηση: Είναι δωρεάν?

Απάντηση: Το Wix έχει μια δωρεάν έκδοση που δεν λήγει ποτέ. Έρχεται με εκατοντάδες δωρεάν πρότυπα, που περιλαμβάνουν φιλοξενία, φιλική προς κινητά έκδοση του ιστότοπού σας και ένα βασικό σύνολο χαρακτηριστικών. Η δωρεάν έκδοση του Wix προσφέρει αρκετά εργαλεία για τη δημιουργία και τη δημοσίευση ενός απλού ιστότοπου και το μόνο ορατό μειονέκτημα είναι η αδυναμία σύνδεσης ενός προσαρμοσμένου ονόματος τομέα και διαφημίσεων Wix – όλοι οι δωρεάν ιστότοποι εμφανίζουν ένα αρκετά αξιοσημείωτο banner στο πάνω και κάτω μέρος του σελίδα που λέει “Powered by Wix”.

Έτσι, τεχνικά, μπορείτε να δημοσιεύσετε έναν ιστότοπο χρησιμοποιώντας το Wix δωρεάν, αλλά δεν θα έχει επαγγελματική εμφάνιση.

Ερώτηση: Μπορώ να αλλάξω πρότυπα Wix?

Απάντηση: Το Wix προσφέρει μια εντυπωσιακή επιλογή προτύπων σε περισσότερες από 70 κατηγορίες κλάδων. Διαθέτουν σύγχρονες τάσεις σχεδιασμού ιστοσελίδων και φαίνονται τέλεια. Το μόνο απογοητευτικό πράγμα για τα πρότυπα Wix είναι ότι είναι αδύνατο να τα αλλάξετε. Μόλις επιλέξετε ένα πρότυπο, δεν μπορείτε να επιστρέψετε στη βιβλιοθήκη και να επιλέξετε ένα άλλο. Παρόλο που αυτό είναι δυνατό με τα Weebly και uKit που χρησιμοποιούν την αρχή επεξεργασίας “box”, είναι αδύνατο με το Wix που βασίζεται στο μοντέλο “απόλυτης θέσης”.

Το μοντέλο κουτιού τοποθετεί το περιεχόμενο των χρηστών σε πλαίσια ή κοντέινερ που αποτελούν ένα πρότυπο, επιτρέποντας έτσι τη μεταφορά αυτού του περιεχομένου από ένα πρότυπο σε άλλο. Η προσέγγιση απόλυτης τοποθέτησης δίνει στους χρήστες περισσότερη ελευθερία, επιτρέποντάς τους να κάνουν οπτικά αλλαγές τέλειες pixel και να τοποθετήσουν οποιαδήποτε στοιχεία ιστότοπου οπουδήποτε στον καμβά, καθιστώντας αδύνατη τη μεταγενέστερη μεταφορά αυτών των στοιχείων αργότερα.

Σημαντική σημείωση: εάν διαθέτετε έναν ιστότοπο Wix που χρειάζεται πλήρη επανασχεδιασμό, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν νέο ιστότοπο, να μετακινήσετε μη αυτόματα το περιεχόμενό σας από τον παλιό σας ιστότοπο στον νέο σας ιστότοπο και, στη συνέχεια, να μεταφέρετε τον premium λογαριασμό σας σε αυτόν.

Ερώτηση: Οι ιστότοποι Wix είναι φιλικοί προς κινητά?

Απάντηση: Το Wix είναι οικοδόμος ιστότοπων φιλικών προς κινητά. Ο επεξεργαστής Wix έχει μια ξεχωριστή περιοχή στην οποία μπορείτε να προσαρμόσετε το πρότυπο για προβολή σε κινητά. Οι εκδόσεις για κινητά και επιτραπέζιους υπολογιστές έχουν σχεδιαστεί ξεχωριστά με βάση το ίδιο πρότυπο. όλες οι αλλαγές σας στο πρόγραμμα επεξεργασίας για κινητά δεν θα επηρεάσουν τον κύριο ιστότοπό σας. Ωστόσο, είναι σημαντικό να αναφέρετε ότι θα έχετε έναν μόνο ιστότοπο, πράγμα που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να ενημερώσετε και τις δύο εκδόσεις του ιστότοπου. Ενημερώνοντας τον ιστότοπο του επιτραπέζιου υπολογιστή σας, ενημερώνετε επίσης την εμφάνιση για κινητά.

Ερώτηση: Είναι φιλικό προς το Wix SEO?

Απάντηση: Εάν με ρωτήσετε, είναι καλό για SEO – θα σας πω, σίγουρα ναι. Το Wix διαθέτει ένα ισχυρό εργαλείο «SEO Wiz» που θα σας καθοδηγήσει σε όλη τη διαδικασία της σωστής ρύθμισης SEO. Ορισμένοι χρήστες κατηγορούν το Wix ότι έχει προβλήματα SEO, αλλά το πραγματικό πρόβλημα είναι η εσφαλμένη βασική κατανόηση του SEO (πώς να συμπληρώσετε μετα-ετικέτες, σελίδες και περιγραφές εικόνων). Η χρήση του Wix από την άποψη του SEO δεν έχει καμία διαφορά από τη χρήση οποιουδήποτε άλλου δημιουργού ιστότοπου ή CMS.

Ερώτηση: Μπορώ να επεξεργαστώ τον ιστότοπό μου Wix σε επίπεδο κώδικα?

Απάντηση: Οι ιστότοποι που δημιουργήθηκαν χρησιμοποιώντας το Wix δεν εμφανίζουν τον πηγαίο κώδικα τους, επομένως δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε με μη αυτόματο τρόπο την παραγόμενη πηγή. Αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη διεπαφή κώδικα Wix για να εισάγετε έναν επιπλέον κωδικό ή για να δημιουργήσετε μια εφαρμογή ιστού.

Ερώτηση: Γιατί ο ιστότοπός μου που υποστηρίζεται από το Wix είναι τόσο αργός?

Απάντηση: Οι ιστότοποι Wix λειτουργούν αρκετά γρήγορα, κάτι που αποδεικνύεται από την παραπάνω έρευνά μου (στην ενότητα «Wix Hosting»). Η ταχύτητα φόρτωσης του ιστότοπου εξαρτάται από το μέγεθός της. Πολλές εικόνες (ειδικά μη βελτιστοποιημένες) θα μπορούσαν να βαρύνουν τον ιστότοπο και να επιβραδύνουν την ταχύτητα φόρτωσής του. Επομένως, πρέπει να επιλέξετε προσεκτικά ένα οπτικό περιεχόμενο για τον ιστότοπό σας και να το βελτιστοποιήσετε πριν το ανεβάσετε.

Ερώτηση: Είναι το Wix καλό για το ηλεκτρονικό εμπόριο?

Απάντηση: Ναι, το Wix διαθέτει μια εξειδικευμένη ενότητα ηλεκτρονικού εμπορίου που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα εκπληκτικό κατάστημα στο Διαδίκτυο. Ανεξάρτητα από το πόσα αγαθά σκοπεύετε να πουλήσετε – 10 ή 1000, η ​​λύση Wix eCommerce το αντιμετωπίζει με τον κατάλληλο τρόπο. Λάβετε υπόψη ότι για την έναρξη ενός διαδικτυακού καταστήματος απαιτείται συνδρομή επί πληρωμή. Υπάρχει ένα ειδικό πρόγραμμα «ηλεκτρονικού εμπορίου», το οποίο σας επιτρέπει να διαχειριστείτε το κατάστημά σας με απεριόριστο αριθμό προϊόντων.

Ερώτηση: Ποια πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου χρησιμοποιεί το Wix?

Απάντηση: Το Wix δεν χρησιμοποιεί πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου τρίτων. Αντ ‘αυτού, έχει τον δικό του ισχυρό κινητήρα ηλεκτρονικού εμπορίου, ο οποίος έρχεται με διαφορετικές ρυθμίσεις σχεδίασης καταστημάτων ιστού, εργαλεία προσαρμογής, εξειδικευμένα πρότυπα και επιτρέπει τη δημιουργία και την εκκίνηση πλήρων χαρακτηριστικών ιστότοπων ηλεκτρονικού εμπορίου βελτιστοποιημένων για κινητά.

Πώς να προσθέσετε σχόλια στο blog Wix?

Απάντηση: Η προσθήκη ενός πλαισίου σχολίων στο blog Wix είναι εξαιρετικά εύκολη. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ προσθήκης σχολίων Facebook, σχολίων Disqus ή εφαρμογής σχολίων τρίτων για να επιτρέψετε στους χρήστες να αφήνουν τα σχόλιά τους κάτω από κάθε ανάρτηση ιστολογίου. Βεβαιωθείτε ότι έχετε προσθέσει το πλαίσιο σχολίων κάτω από κάθε άρθρο. Αυτό είναι.

Έχετε άλλες ερωτήσεις σχετικά με το Wix; Στείλτε μας ένα μήνυμα μέσω σχολίων ή φόρμας σχολίων και θα προσπαθήσουμε να βρούμε μια απάντηση σχετικά με το πρόβλημά σας.

Είναι το Wix καλό?

Σίγουρα – ναι. Το Wix είναι ένας ισχυρός κατασκευαστής ιστότοπων με άψογη φήμη. Η απόδειξη είναι ότι περισσότεροι από 150 εκατομμύρια χρήστες έχουν δημιουργήσει τους ιστότοπούς τους με το Wix.

Οι πιο θετικές πλευρές του είναι μια εξαιρετική επιλογή προτύπων, ευκολία χρήσης και ευελιξία. Μπορείτε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο οποιουδήποτε τύπου χρειάζεστε – από έναν μικρό ιστότοπο έως ένα τεράστιο ηλεκτρονικό κατάστημα με χιλιάδες επισκέπτες καθημερινά.

Επομένως, σταθμίστε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα για τη χρήση αυτής της πλατφόρμας, συγκρίνετε το Wix με τους κατασκευαστές ιστότοπων ή απλώς δοκιμάστε την πλατφόρμα μόνοι σας για να πάρετε μια καλύτερη ιδέα για αυτήν την υπηρεσία ιστού. Μπορεί επίσης να θέλετε ρίξτε μια ματιά στη διάφορη συλλογή των ιστότοπων παραδείγματος Wix. Ελπίζουμε να απολαύσετε τη χρήση του Wix.

Δοκιμάστε το Wix Now

 Είναι δωρεάν

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map