Κριτική TemplateToaster

Πρότυπο (τρέχουσα έκδοση 7.0.0.18319) – είναι μια πλατφόρμα με δυνατότητα λήψης για τη δημιουργία ισχυρών αλλά και απλών προτύπων χωρίς να εμπλέκεται στην κωδικοποίηση ή στον προγραμματισμό. ο λογισμικό που βασίζεται σε επιτραπέζιους υπολογιστές έρχεται ως ένα εύχρηστο εργαλείο τόσο για αρχάριους όσο και για ειδικούς επαγγελματίες που είναι πρόθυμοι να σχεδιάσουν ένα δικό τους θέμα. Δημιουργία νέου προτύπου για WordPress, Τζούμλα, Ματζέντο, Drupal ή οποιοδήποτε άλλο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου θα είναι μια βόλτα στο πάρκο ευχαριστώ. Δεν απαιτείται σύνδεση στο Διαδίκτυο ή δεξιότητες προγραμματισμού.


Εναπόκειται σε εσάς να χρησιμοποιήσετε έτοιμα πρότυπα απόκρισης και να τα προσαρμόσετε σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας ή να σχεδιάσετε το δικό σας θέμα από το μηδέν. Το σημαντικότερο πλεονέκτημα του προγράμματος είναι ότι προσφέρει κατάλληλη διάταξη απόκρισης μαζί με έναν ισχυρό οπτικό επεξεργαστή. Με άλλα λόγια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το TemplateToaster αντί του Photoshop και Sublime Text, δημιουργώντας μόνοι σας τεχνικά σωστά και οπτικά ελκυστικά πρότυπα. Πώς εκδηλώνεται αυτό το μοντέλο στην πράξη; Ας το μάθουμε τώρα.

1. Ευκολία χρήσης

Το TemplateToaster διαφέρει από τους τυπικούς κατασκευαστές ιστότοπων SaaS. Πρόκειται για μια εφαρμογή που βασίζεται σε επιτραπέζιο υπολογιστή, πράγμα που σημαίνει ότι θα χρειαστεί να κάνετε λήψη του προγράμματος επεξεργασίας για εγκατάσταση στην συσκευή σας. Κάποιοι μπορεί να το θεωρήσουν λίγο ξεπερασμένο. Από την άλλη πλευρά, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο πρόγραμμα ανά πάσα στιγμή, ενώ δεν απαιτείται σύνδεση στο Διαδίκτυο.

Ξεκινώντας

Για να ξεκινήσετε με το TemplateToaster, πρέπει να επισκεφθείτε τον επίσημο ιστότοπο και το εγκαταστήστε την εφαρμογή. Η διαδικασία εγκατάστασης θα σας πάρει από 3 έως 5 λεπτά. Κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης, μπορείτε να επιλέξετε την προτιμώμενη γλώσσα διεπαφής καθώς και να επιλέξετε μια τυπική ή επαγγελματική έκδοση.

Η διαφορά θα περιγραφεί λίγο πιο πέρα ​​στην ενότητα Τιμολογιακή πολιτική. Το μόνο που πρέπει να γνωρίζετε για τις εκδόσεις είναι ότι το πακέτο Standard διαθέτει λιγότερες δυνατότητες, ενώ το πρόγραμμα Pro προσφέρει εκτεταμένη λειτουργικότητα για τη δημιουργία πλήρως προσαρμοσμένων διατάξεων ιστότοπου για ένα επιλεγμένο CMS. Το τελικό στάδιο είναι η ολοκλήρωση της εγκατάστασης και η εκτέλεση της εφαρμογής.

Ρύθμιση του προτύπου

Αφού εγκαταστήσετε το TemplateToaster, θα χρειαστεί να ολοκληρώσετε αρκετά απλά βήματα:

 1. Επιλέξτε το CMS που θα χρησιμοποιήσετε με το πρότυπο. Εδώ μπορείτε να επιλέξετε από μερικές από τις πιο δημοφιλείς επιλογές όπως το WordPress, το Drupal ή το Joomla, καθώς και πλατφόρμες για να ξεκινήσετε έργα ηλεκτρονικού εμπορίου που βασίζονται στο OpenCart ή WooCommerce. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν δημοφιλείς πλατφόρμες blogging. να δημιουργήσουν ιστότοπους με βάση το περιεχόμενο ή μικρές επιχειρήσεις ανάλογα με τους στόχους τους.
 2. Επιλέξτε ένα δείγμα προτύπου από τη λίστα των έτοιμων διατάξεων ή ξεκινήστε να δημιουργείτε ένα νέο mockup από το μηδέν. Η δεύτερη επιλογή είναι διαθέσιμη μόνο για επαγγελματική έκδοση.
 3. Μεταβείτε στον πίνακα ελέγχου και χρησιμοποιήστε τα διαθέσιμα εργαλεία για να προσαρμόσετε τη διάταξή σας.

Μόλις μπείτε στη διεπαφή, βρίσκεστε στο οικοσύστημα διαχείρισης περιεχομένου πολύ κοντά σε αυτό που έχουμε δει στο πρόγραμμα επεξεργασίας περιεχομένου του WordPress ή ακόμα και στο Word Document.

Έχουμε ένα πάνελ στο πάνω μέρος της διάταξης γνωστού ως doc με όλα τα απαραίτητα όργανα που βρίσκονται προσεκτικά το ένα κοντά στο άλλο. Όλες οι ενότητες προτύπων και τα στοιχεία τοποθετούνται στην αριστερή πλευρική γραμμή για εύκολη πρόσβαση στον άσο που θέλετε να τα τροποποιήσετε ξεχωριστά.

Η διαδικασία επεξεργασίας

Η διαδικασία επεξεργασίας βασίζεται κυρίως στα εργαλεία που παρέχονται στον πίνακα ελέγχου. Εδώ μπορείτε να εισαγάγετε Γενικές ρυθμίσεις για να αλλάξετε τη διάταξη καθώς και τις θέσεις των στοιχείων στη σελίδα. Οι χρήστες είναι ελεύθεροι να αλλάξουν την τοποθέτηση της πλευρικής γραμμής καθώς και το ίδιο το CMS. Εδώ έχουμε το κουμπί Προσθήκη / Επεξεργασία σελίδας για να δημιουργήσουμε νέες ενότητες ή κατηγορίες. Επιπλέον, είστε ελεύθεροι να επιλέξετε άλλο πρότυπο ανά πάσα στιγμή κατά τη διάρκεια της διαδικασίας επεξεργασίας.

Πρόγραμμα επεξεργασίας προτύπων

Για να προσαρμόσετε το πρότυπο, πρέπει να επιλέξετε μόνο μια ζώνη που θέλετε να επεξεργαστείτε. Για παράδειγμα, κάντε κλικ στην κεφαλίδα για να επεξεργαστείτε την περιοχή κειμένου, να κατεβάσετε μια άλλη εικόνα, να αλλάξετε το χρώμα του φόντου ή να ορίσετε τις απαραίτητες διαστάσεις για το ύψος και το πλάτος του μπλοκ. Οι χρήστες μπορούν επίσης να προσαρμόσουν τα περιθώρια καθώς και την υφή, τα εφέ, τις σκιές κ.λπ..

Μενού TemplateToster

Το TemplateToaster διαθέτει λειτουργίες μεταφοράς και απόθεσης εκτός από τον επεξεργαστή περιεχομένου του. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε απλά να μετακινήσετε την ενότητα προς τα κάτω ή να αλλάξετε τη θέση συγκεκριμένων ενοτήτων. Τα πρότυπα σελίδων συνοδεύονται από προκαθορισμένη δομή, καθώς και επικεφαλίδες H1-H6, ενσωματωμένες παραγράφους, τύπους κουμπιών, σελιδοποίηση, συνδέσμους, σχόλια και άλλα μπλοκ που μπορείτε να αφήσετε ή να διαγράψετε.

Το σύστημα σας επιτρέπει να επεξεργάζεστε κάθε ενότητα ξεχωριστά. Επιλέξτε την περιοχή προτύπου από τη λίστα στην κορυφή (πλευρική γραμμή, υποσέλιδο, κεφαλίδα, στοιχεία, περιεχόμενο κ.λπ.) και επεξεργαστείτε τα με μερικά κλικ. Οι ίδιες επιλογές ισχύουν για κάθε σελίδα. Απλώς επιλέξτε τη σελίδα που θέλετε να προσαρμόσετε από την αριστερή πλευρική γραμμή και χρησιμοποιήστε τα ίδια εργαλεία για να τα επεξεργαστείτε. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε όσα νέα πρότυπα σελίδων χρειάζεστε.

Η διαδικασία δημιουργίας μιας νέας σελίδας από την αρχή είναι σχεδόν η ίδια. Η μόνη διαφορά είναι ότι σχεδιάζετε πραγματικά τη διάταξη του ιστότοπου μόνοι σας χωρίς να χρειάζεται να παραμείνετε σε έτοιμα κοροϊδεύω. Επιπλέον, με την έκδοση Professional, θα έχετε πλήρη πρόσβαση σε CSS, HTML ή JavaScript για να επεξεργαστείτε τον πηγαίο κώδικα του προτύπου και να δημιουργήσετε αποκλειστικό σχεδιασμό ιστοσελίδων, στοιχεία, μπλοκ και ενότητες.

Ζωντανά

Αφού ολοκληρώσετε την επεξεργασία της διάταξής σας, θα χρειαστεί μόνο να εξαγάγετε το πρότυπο και να το ανεβάσετε στη φιλοξενία σας. Έτσι, βεβαιωθείτε ότι έχετε ήδη επιλέξει έναν αξιόπιστο πάροχο φιλοξενίας και έχετε καταχωρίσει ένα όνομα τομέα.

Το TemplateToaster κάνει μια καλή πρώτη εντύπωση όσον αφορά την ευκολία χρήσης. Οι αρχάριοι ενδέχεται να χρειάζονται λίγο χρόνο για να καταλάβουν πώς λειτουργούν όλα. Από την άλλη πλευρά, δεν απαιτείται καμπύλη μάθησης. Επιπλέον, ο ιστότοπος διαθέτει τόνους εκπαιδευτικών βίντεο και σεμινάρια για αρχάριους. Τα κακά νέα είναι ότι η εφαρμογή λειτουργεί μόνο με λειτουργικό σύστημα Windows. Δεν υπάρχει ακόμη έκδοση για MAC.

2. Χαρακτηριστικά & Ευκαμψία

Το TemplateToaster δεν είναι απλώς ένα πρόγραμμα δημιουργίας προτύπων. Έρχεται ως ένα πλήρες πρόγραμμα διαδικτύου που εξασφαλίζει ομαλή περαιτέρω λειτουργία του ιστότοπου. Οι χρήστες θα επωφεληθούν από την ευελιξία της πλατφόρμας καθώς και επιπλέον επιλογές για τη δημιουργία διαφορετικών τύπων ιστότοπων, από απλά ιστολόγια έως αναπτυσσόμενα έργα ηλεκτρονικού εμπορίου.

Συμβατό με οποιοδήποτε CMS

Η πλατφόρμα σάς επιτρέπει να δημιουργείτε διαφορετικά πρότυπα και διατάξεις για κυριολεκτικά κάθε CMS. Το μόνο που χρειάζεστε είναι να επιλέξετε αυτό κατά τη διαδικασία εγκατάστασης ή να το αλλάξετε κατά την επεξεργασία του ιστότοπου με ένα κλικ στις Γενικές ρυθμίσεις. Είτε θέλετε να ξεκινήσετε ένα ιστολόγιο είτε έναν ιστότοπο μικρών επιχειρήσεων στο WordPress, δημιουργήστε ένα ψηφιακό κατάστημα στο WooCommerce, το OpenCart ή το Magento, το TemplateToaster θα ταιριάζει 100%.

οθόνη splash λογισμικού templatetoaster

Μεταφορά και απόθεση UI

Έχουμε ήδη αναφέρει τη λειτουργία μεταφοράς και απόθεσης που εφαρμόζεται στο TemplateToaster. Η δημιουργία ενός ενημερωμένου σχεδιασμού διεπαφής χρήστη δεν απαιτεί πλέον ειδικές δεξιότητες ή τεχνικές. Το μόνο που χρειάζεστε είναι να επιλέξετε την περιοχή που χρειάζεστε, να αφήσετε το μπλοκ στην απαραίτητη θέση και να επεξεργαστείτε το περιεχόμενο με μερικά κλικ χάρη στην ενσωματωμένη διαδικασία επεξεργασίας. Αυτό σημαίνει ότι όλες οι αλλαγές αποθηκεύονται αυτόματα.

Πρόγραμμα επεξεργασίας περιεχομένου TemplateToaster

Ευελιξία και SEO

Το σύστημα χρησιμοποιεί προηγμένες τεχνολογίες ιστού για να επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν πρότυπα που θα λειτουργούν εξίσου καλά σε οποιαδήποτε φιλοξενία Ιστού. Ταυτόχρονα, το TemplateToaster έρχεται με το πλαίσιο Bootstrap για προγραμματιστές που θέλουν να σχεδιάσουν αποκλειστικές δυνατότητες χρησιμοποιώντας HTML / CSS χωρίς εναλλαγή μεταξύ δύο πλατφορμών. Τα πρότυπα σελίδων συνοδεύονται από επικεφαλίδες H1-H6 και καθαρή δομή με παραγράφους, οι οποίες μπορεί να λειτουργούν καλά όσον αφορά τη φιλικότητα προς το SEO.

Ασφάλεια

Η πλατφόρμα διασφαλίζει την ομαλή λειτουργία του προγράμματος επεξεργασίας και τις αυτόματες ενημερώσεις που λαμβάνουν οι χρήστες δωρεάν για περίοδο 1 έτους. Επιπλέον, οι συνδρομητές έχουν την ευκαιρία να ζητήσουν μια λειτουργία που θέλουν να δουν στην εφαρμογή. Η δυνατότητα είναι διαθέσιμη στο κέντρο βοήθειας. Περιγράψτε τη λειτουργία που θέλετε να αφήσετε ένα σχόλιο στη σχετική ενότητα.

3. Σχεδιασμός

Το TemplateToaster μπορεί να υπερηφανεύεται για μια τεράστια επιλογή θέματος. Η πλατφόρμα προσφέρει επί του παρόντος 10 δωρεάν πακέτα προτύπων που αναφέρονται σε διαφορετικές θέσεις. Εδώ έχουμε μια διάταξη blogging, ένα θέμα για ιστότοπους μικρών επιχειρήσεων, πρότυπα ηλεκτρονικού εμπορίου κ.λπ. Όλα έχουν λειτουργία προεπισκόπησης. Επιπλέον, όλες οι διατάξεις ανταποκρίνονται και είναι συμβατές με διαφορετικές φορητές συσκευές παρά τις διαστάσεις της οθόνης τους.

Πρότυπα

Εάν δεν θέλετε να επιλέξετε έτοιμα mockups, υπάρχει η πιθανότητα να σχεδιάσετε τη σελίδα σας από το μηδέν. Η επιλογή είναι διαθέσιμη μόνο με επαγγελματική έκδοση. Επιπλέον, δύσκολα θα δουλέψει με μη τεχνικούς, καθώς θα χρειαστεί κάποια γνώση κωδικοποίησης. Το βασικό πλεονέκτημα εδώ είναι η πρόσβαση στο πρότυπο CSS / HTML / JavaScript. Είστε ελεύθεροι να σχεδιάσετε οποιοδήποτε δικό σας στοιχείο και να το έχετε στη σελίδα. Επιλέξτε την προτιμώμενη γλώσσα προγραμματισμού στις γενικές ρυθμίσεις στον πίνακα ελέγχου στο πάνω μέρος της σελίδας και προχωρήστε.

Οι αρχάριοι θα έχουν επίσης μερικές επιπλέον επιλογές για την προσαρμογή του σχεδιασμού της ιστοσελίδας. Για παράδειγμα, ενδέχεται να έχουν πρόσβαση σε μια προσαρμοσμένη συλλογή εικόνων για να προσθέσουν favicon καθώς και να προσθέσουν ένα προσαρμοσμένο λογότυπο με τον υπερσύνδεσμο. Η δυνατότητα επεξεργασίας εικόνας καθιστά εύκολη την προσαρμογή των εικόνων ή των εικονιδίων της κεφαλίδας.

Μπορείτε να προσθέσετε υφές, να εφαρμόσετε διάφορα εφέ, να επεξεργαστείτε διαστάσεις εικόνας κ.λπ. Οι ρυθμίσεις λογότυπου διευκολύνουν την επιλογή ενός από τη συλλογή προσαρμοσμένων λογότυπων, καθώς και την περιήγηση και λήψη του δικού σας λογότυπου. Επιπλέον, υπάρχει ένα κουμπί για τη μεταφόρτωση βίντεο καθώς και το προσαρμοσμένο πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο.

Για να ελέγξετε την εμφάνιση του ιστότοπού σας πριν ξεκινήσετε τη μετάδοση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την επιλογή Προεπισκόπηση RTL που είναι διαθέσιμη στην ενότητα “Αρχείο”. Η λειτουργία θα δημιουργήσει αυτόματα την προεπισκόπηση του ιστότοπου στο πρόγραμμα περιήγησης με όλες τις αλλαγές που έχετε κάνει.

4. Υποστήριξη πελατών

Υπάρχει μια καρτέλα “Βοήθεια” στην ενότητα “Αρχείο”, όπου θα έχετε πρόσβαση στην τεχνική υποστήριξη ενός προγράμματος και συνδέσμους σε εκπαιδευτικά προγράμματα σε ένα δωρεάν CMS. Στην επάνω δεξιά γωνία της διεπαφής της εφαρμογής, υπάρχει ένα ερωτηματικό σε έναν μπλε κύκλο. Αφού κάνετε κλικ, θα έχετε πρόσβαση στο πλήρες και ποιοτικό εγχειρίδιο συστήματος. Κάθε σημείο μενού και ο χαρακτηρισμός του περιγράφονται εκεί, καθώς και ένας οδηγός για την εργασία με λογισμικό από τη στιγμή της εγκατάστασής του.

Εκτός από αυτό, μπορείτε να μεταβείτε στο φόρουμ της κοινότητας, τα έγγραφα και την τεχνική υποστήριξη απευθείας από την ενότητα “Βοήθεια” του TemplateToaster. Υπάρχει επίσης ένα ιστολόγιο που περιέχει ειδήσεις, προτάσεις, οδηγούς και άλλα χρήσιμα πράγματα. Εκπαιδευτικά βίντεο, σύνδεσμοι προς τις ομάδες σε δημοφιλή κοινωνικά δίκτυα είναι επίσης διαθέσιμοι εκεί. Γενικά, η εφαρμογή παρέχει στους χρήστες ποιοτική ενημερωτική και τεχνική υποστήριξη.

5. Πολιτική τιμολόγησης

Μπορείτε να κατεβάσετε το TemplateToaster από το επίσημη ιστοσελίδα δωρεάν. Το πρόγραμμα διαθέτει απεριόριστη δοκιμαστική έκδοση, η οποία θα σας επιτρέψει να το εξερευνήσετε λεπτομερώς πριν από την αγορά. Μπορείτε να δημιουργήσετε όσα πρότυπα χρειάζεστε, αλλά δεν θα μπορείτε να τα εγκαταστήσετε στο CMS που υποστηρίζει το πρόγραμμα. Υπάρχουν δύο εκδόσεις άδειας επί πληρωμή εδώ:

 • Τυπική έκδοση (49 $) προσφέρει υποστήριξη όλων των διαθέσιμων CMS, δωρεάν ενημερώσεις για ένα έτος, τεχνική υποστήριξη, Bootstrap Framework, ένα σύνολο έτοιμων προτύπων.
 • Επαγγελματική Έκδοση (149 $) παρέχει την ευκαιρία να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο από το μηδέν, να αφαιρέσετε το πρόθεμα _ttr CSS, Επιλογή FTP, να χρησιμοποιήσετε προσαρμοσμένες εικόνες στο πρότυπο, σελιδοδείκτη επιπέδου στοιχείου, προσαρμοσμένη ενότητα-Θέσεις / Πεδίο Widget-Περιοχές / Σχεδίαση περιοχών και άλλες επιλογές.
 • Τιμολόγηση προτύπου

Για να ενεργοποιήσετε όλες τις δυνατότητες από τα δύο προγράμματα επί πληρωμή, θα πρέπει να αγοράσετε το κλειδί ενεργοποίησης και να το εισαγάγετε στον πίνακα εργαλείων TemplateToaster. Το Πρότυπο σχέδιο φαίνεται πολύ περιορισμένο όσον αφορά τα χαρακτηριστικά. Παίρνετε πραγματικά τη λειτουργικότητα μιας βασικής πλατφόρμας, η οποία μπορεί να λειτουργήσει μόνο για έναν μικρό απλό ιστότοπο με τη στενή χρηματοδότηση που δεν απαιτεί μεγάλη λειτουργικότητα.

Επιπλέον, για 49 $ παίρνετε πραγματικά μόνο ένα εργαλείο για τη δημιουργία ενός προτύπου, ενώ οι προηγμένοι κατασκευαστές ιστότοπων διαθέτουν φιλοξενία, τομέα, δωρεάν προνόμια, μια ευρύτερη επιλογή θεμάτων σε χαμηλότερη τιμή. Η έκδοση Professional σας επιτρέπει να αξιοποιήσετε στο έπακρο την πλατφόρμα, συμπεριλαμβανομένου του πλήρους συνόλου οργάνων προσαρμογής, βελτιστοποίησης και σχεδίασης. Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν μερικά ελαφρώς καλύτερα επαγγελματικά εργαλεία για σχεδιαστές ιστοσελίδων και κωδικοποιητές που προσφέρουν περισσότερες δυνατότητες προσαρμογής.

6. Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Το TemplateToaster φαίνεται λίγο άχρηστο λαμβάνοντας υπόψη τις διαθέσιμες λύσεις SaaS all-in-one καθώς και πλατφόρμες φιλοξενίας βελτιστοποιημένες με WP με όλες τις δυνατότητες του σχεδίου και δεν χρειάζεται να δημιουργήσετε ένα πρότυπο ξεχωριστά. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να είναι μια καλή εναλλακτική λύση για πιο περίπλοκα εργαλεία σχεδίασης ιστοσελίδων, καθώς εξακολουθεί να έχει μερικά εξαιρετικά χαρακτηριστικά στο πακέτο.

Πλεονεκτήματα:
Μειονεκτήματα:
&# x2714; Εύχρηστος. Μεταφορά και απόθεση UI.
&# x2714; Απεριόριστη δωρεάν δοκιμή.
&# x2714; Προσβάσιμο χωρίς σύνδεση στο Διαδίκτυο.
&# x2714; Καλό για αρχάριους και ειδικούς επαγγελματίες.
&# x2714; Η μεγάλη ποικιλία εργαλείων επεξεργασίας.
&# x2714; Συμβατό με όλα τα μεγάλα CMS και οποιαδήποτε φιλοξενία ιστοσελίδων.
✘ Διαθέσιμο μόνο για Windows.
✘ Υπερτιμημένα σχέδια.
✘ Περίπλοκος για τους χρήστες από την αρχή.
✘ Απαιτείται λήψη και εγκατάσταση.

Η κατώτατη γραμμή

Το TemplateToaster μπορεί να μην είναι η καλύτερη ιδέα με τόσες πολλές έτοιμες λύσεις σε χαμηλότερη τιμή. Υπάρχει ανάγκη πληρωμής 149 $ για μια πλατφόρμα που δεν διαθέτει ακόμη φιλοξενία και τομέα; Πιθανώς όχι. Από την άλλη πλευρά, η εφαρμογή μπορεί να είναι μια καλή εναλλακτική λύση για πιο περίπλοκα εργαλεία σχεδίασης και προγραμματισμού ιστοσελίδων. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δοκιμάσετε τις δεξιότητες κωδικοποίησης σε μια δωρεάν δοκιμή ή να δοκιμάσετε μερικές από τις τεχνικές δημιουργίας ιστότοπων.

Για αρχάριους, επιλέγοντας Κατασκευαστές ιστότοπων SaaS ή Βέλτιστες λύσεις φιλοξενίας WP με όλες τις δυνατότητες στο πακέτο μπορεί να είναι μια καλύτερη και οικονομικότερη ιδέα. Τουλάχιστον, θα έχετε ευρύτερες επιλογές όσον αφορά την επιλογή προτύπων, καθώς και τη διαχείριση και υποστήριξη ιστότοπων.

Κατεβάστε το TemplateToaster τώρα

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map