Αναθεώρηση Squarespace

Το Squarespace – είναι ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους δημιουργούς ιστότοπων. Η πλατφόρμα ισχυρίζεται ότι είναι καλή για διαφορετικούς τύπους ιστότοπων. Τοποθετεί το λογισμικό ως μια καλή επιλογή για ιστολόγια, μικρά ψηφιακά καταστήματα και επαγγελματικά χαρτοφυλάκια. Επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν όμορφους ιστότοπους, αν και απέχει πολύ από το να είναι ένα εύκολο εργαλείο.


Το Squarespace είναι ένας καλός δημιουργός ιστότοπων όποτε θέλετε να προβάλλετε τα προϊόντα σας με τον καλύτερο τρόπο. Στην πραγματικότητα, αυτή είναι μια από τις εταιρείες που έχει σαφή κατανόηση του τρόπου παρουσίασης του προϊόντος της στο πιο ευνοϊκό φως και αυτό είναι ένα από τα πράγματα που οι χρήστες εκτιμούν περισσότερο γι ‘αυτό. Όλοι οι ιστότοποι που βασίζονται στο Squarespace φαίνονται πολύ δροσεροί, ωστόσο, εξακολουθούν να υπάρχουν ορισμένες ερωτήσεις σχετικά με την ευκολία χρήσης της πλατφόρμας, ειδικά όταν πρόκειται για επεξεργασία.

Υπήρξαν πολλά παράπονα τα τελευταία χρόνια που αναφέρθηκαν στο γεγονός ότι το Squarespace στερείται ορισμένων βασικών χαρακτηριστικών. Η ενημέρωση της τελευταίας πλατφόρμας στην έκδοση 7 φαίνεται να εξαλείφει τις βασικές απώλειες. Το λογισμικό συνοδεύεται από ορισμένες νέες δυνατότητες όπως το Cover Page Builder, ένα ενημερωμένο Style Editor κ.λπ. Έχουμε εξετάσει την τελευταία έκδοση του δημιουργού ιστότοπων για να σας παρουσιάσουμε μια λεπτομερή ανασκόπηση για να σας επιτρέψουμε να αποφασίσετε εάν το Squarespace είναι καλό για τους σκοπούς σας.

Contents

1. Ευκολία χρήσης

Το Squarespace είναι αρκετά εύκολο στη χρήση για άτομα με διαφορετικό υπόβαθρο σχεδιασμού ιστοσελίδων και ποσοστό εμπειρίας. Έρχεται με βολική, καθαρή και λογικά δομημένη διεπαφή που έχει μινιμαλιστικό σχεδιασμό κατανοητό σε κάθε χρήστη. Ωστόσο, όταν αποκτάτε πρόσβαση στο σύστημα για πρώτη φορά, ενδέχεται να βρείτε το ταμπλό του λίγο αμηχανία. Θα ήταν ωραίο να το κάνουμε πιο αυτονόητο για τους χρήστες για πρώτη φορά.

Μετά την αναβάθμιση της υπηρεσίας, η ευχρηστία της βελτιώθηκε, η οποία γίνεται κατανοητή από την αρχή. Δεν χρειάζεται να κάνετε εναλλαγή μεταξύ του διαχειριστή ιστότοπου και της λειτουργίας προεπισκόπησης κάθε φορά που πραγματοποιείτε πλέον τις αλλαγές. Η προηγμένη δυνατότητα ενσωματωμένης επεξεργασίας καθιστά όλες τις αλλαγές ορατές σε μια οθόνη, η οποία μειώνει τον χρόνο ανάπτυξης του ιστού και καθιστά ολόκληρη τη διαδικασία σχεδίασης ιστού απλή και ελκυστική.

Οπτικός επεξεργαστής Squarespace

Όντας ένα εργαλείο WYSIWYG, το Squarespace σας επιτρέπει τώρα να φτάσετε στο απαιτούμενο αποτέλεσμα πολύ πιο απλό που έχετε συνηθίσει. Ωστόσο, ένα πράγμα παρέμεινε αμετάβλητο: όποιες αλλαγές κάνετε, αποθηκεύονται αυτόματα και δεν έχετε την ευκαιρία να τις κάνετε προεπισκόπηση πριν από τη δημοσίευση του ιστότοπου. Αυτό σημαίνει ότι οι επισκέπτες σας βλέπουν αυτές τις αλλαγές στη ζωντανή λειτουργία, γεγονός που ενεργοποιεί την ανάγκη να είστε πολύ προσεκτικοί σε όλη τη διαδικασία σχεδιασμού ιστοσελίδων για να αποφύγετε τα λάθη.

Επιπλέον, το Squarespace έχει μετατραπεί σε όργανο 100% WYSIWYG. Αν και η διαδικασία επεξεργασίας έγινε ταχύτερη και απλούστερη, υπάρχει ένα κρίσιμο πρόβλημα. Όλες οι αλλαγές αποθηκεύονται αυτόματα χωρίς δυνατότητα προεπισκόπησης. Αυτό σημαίνει ότι οι επισκέπτες σας βλέπουν επίσης τις αλλαγές αμέσως. Πρέπει να αποφύγετε τυχόν πιθανά λάθη από την αρχή.

Λειτουργία μεταφοράς και απόθεσης

Παρόλο που το Squarespace τοποθετείται ως εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων μεταφοράς και απόθεσης, δεν είναι στην πραγματικότητα ένα εργαλείο μεταφοράς και απόθεσης 100%. Εάν προσπαθήσετε να τοποθετήσετε το ποντίκι πάνω από μια φωτογραφία στο πρότυπο, δεν θα συμβεί τίποτα. Η αποστολή αρχείων πολυμέσων και εικόνων είναι δυνατή μόνο μετά την πρόσβαση στο Style Editor. Μόλις τελειώσετε, μπορείτε να ανεβάσετε οποιοδήποτε από τα στοιχεία του ιστότοπού σας.

Πρόγραμμα επεξεργασίας στυλ

Θα σας πάρει λίγο χρόνο για να συνηθίσετε το Style Editor. Δεν είναι όμως πολύ περίπλοκο. Το εργαλείο σάς επιτρέπει να μετακινείτε αντικείμενα και ενότητες για να προσαρμόσετε τη σελίδα σας. Επιπλέον, μπορείτε να αλλάξετε το μέγεθος ορισμένων στοιχείων του ιστότοπου, καθώς και να τα μετεγκαταστήσετε. Το μόνο πρόβλημα με τη μετεγκατάσταση μπορεί να προκύψει ανάλογα με το πρότυπο που επιλέγετε. Μερικοί από αυτούς θεωρούν τις θέσεις ραβδιών για κάθε στοιχείο χωρίς δυνατότητα μετακίνησης ή αλλαγής τους.

Επεξεργαστής στυλ Squarespace

Μια καλή είδηση ​​είναι ότι ο Επεξεργαστής Στυλ προσφέρει πολλές διαφορετικές επιλογές από το κουτί. Για παράδειγμα, μπορείτε να επιλέξετε από μια επιλογή συγκεκριμένων στυλ σελίδας που θα υιοθετηθούν αυτόματα από τις υπόλοιπες σελίδες. Η επιλογή των τύπων σελίδων περιλαμβάνει:

 • Εξώφυλλα;
 • Σελίδες προϊόντων;
 • Σελίδες ιστολογίου;
 • Γκαλερί;
 • Σελίδες ευρετηρίου;
 • Σελίδες εκδηλώσεων.

Μόλις επιλέξετε έναν συγκεκριμένο τύπο, άλλες σελίδες του ίδιου τύπου θα τον υιοθετήσουν αυτόματα. Για παράδειγμα. Πρέπει να επεξεργαστείτε τη σελίδα του προϊόντος σας μόνο μία φορά. Οι ρυθμίσεις της σελίδας προϊόντος θα εφαρμοστούν αυτόματα στις υπόλοιπες σελίδες προϊόντων σας.

2. Χαρακτηριστικά & Ευκαμψία

Το Squarespace είναι μια ευέλικτη πλατφόρμα παρόλο που δεν διαθέτει δικό του κατάστημα εφαρμογών καθώς και ευκαιρίες ενσωμάτωσης τρίτων. Από την άλλη πλευρά, η πλατφόρμα διαθέτει αρκετά ενσωματωμένα στοιχεία για να δημιουργήσει έναν λειτουργικό ιστότοπο.

Επεξεργαστής σελίδας Squarespace

Widgets και πρόσθετα

Οι χρήστες θα εκτιμήσουν μια σειρά διαφορετικών πρόσθετων. Οπως:

 • Widgets για εικόνες και γκαλερί φωτογραφιών.
 • Κουμπιά κοινωνικών μέσων;
 • Εργαλεία ηλεκτρονικού εμπορίου για εστιατόρια και καφετέριες.

Το λογισμικό διαθέτει ένα ολοκληρωμένο εργαλείο για την παρακολούθηση των στατιστικών των επισκεπτών. Υπάρχει δυνατότητα ενσωμάτωσης του Google Analytics ή εναλλακτικής επιλογής εφαρμογής Squarespace Metrics.

Το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων συνοδεύεται από ενσωματωμένες φόρμες επαφών που είναι εύκολο να προσαρμόσετε και να επεξεργαστείτε. Μπορείτε να προσθέσετε τα απαραίτητα πεδία ή να χρησιμοποιήσετε το Εργαλείο δημιουργίας φόρμας επικοινωνίας για να δημιουργήσετε τα δικά σας αποκλειστικά εργαλεία κατηγορίας των χρηστών.

Χαρακτηριστικά ηλεκτρονικού εμπορίου

Το χαρακτηριστικό είναι μέρος κάθε ιστότοπου του Squarespace, ωστόσο με κάποιους περιορισμούς ανάλογα με το σχέδιο. Περιλαμβάνει ένα δωρεάν πιστοποιητικό SSL και επιτρέπει στους χρήστες να ενσωματώσουν ένα καλάθι αγορών σε οποιαδήποτε σελίδα, ανεξάρτητα από το αν είναι ιστολόγιο ή ψηφιακό κατάστημα.

Ηλεκτρονικό εμπόριο Squarespace

Η πλατφόρμα εξασφαλίζει μια αξιοπρεπή διαδικτυακή αναπαράσταση προϊόντων. Είστε ελεύθεροι να προσθέσετε διαφορετικές εικόνες σε κάθε στοιχείο. Μπορούν να κάνουν κλικ και παρέχουν μεγαλύτερη προβολή μέσω ενός lightbox με τη λεπτομερή περιγραφή του προϊόντος. Οι χρήστες μπορούν να διαχειριστούν την τιμή του προϊόντος υποδεικνύοντας μια κανονική τιμή καθώς και τις τιμές κατά την περίοδο της πώλησης. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε βίντεο στη σελίδα του προϊόντος. Ωστόσο, θα είναι διαθέσιμα στην ενότητα “περισσότερες πληροφορίες”.

Διαβάστε επίσης:
Παραδείγματα ηλεκτρονικού εμπορίου Squarespace – πραγματικά διαδικτυακά καταστήματα κατασκευασμένα από χρήστες του Squarespace.

Το Squarespace επιτρέπει στους χρήστες να προσθέτουν έως και 100 διαφορετικές παραλλαγές στοιχείων ή SKU. Η διαδικασία εισαγωγής είναι μάλλον απλή, αν και χρονοβόρα, καθώς δεν υπάρχει ακόμη αυτοματοποιημένος αλγόριθμος. Ωστόσο, εξακολουθεί να είναι σε θέση να δημιουργεί αυτόματα SKU εκτός από μια πραγματική δυνατότητα καλαθιού αγορών.

Επεξεργαστής παραλλαγών προϊόντων Squarespace

Οι επιλογές πληρωμής είναι αρκετά περιορισμένες. Η πλατφόρμα χρησιμοποιεί το Stripe για να δέχεται πληρωμές που γίνονται με χρεωστικές / πιστωτικές κάρτες Visa και Mastercard. Από την άλλη πλευρά, δεν χρειάζεται να ασχοληθείτε με τον υπολογισμό του κόστους αποστολής χάρη στις ρυθμίσεις κόστους αποστολής. Είστε ελεύθεροι να ορίσετε κατ ‘αποκοπή κόστος, καθώς και τιμές που καθορίζονται από το βάρος του προϊόντος.

Το σύστημα παρέχει διάφορες επιλογές πιστότητας. Περιλαμβάνουν κουπόνια κωδικών κουπονιών, σταθερές και κυμαινόμενες εκπτώσεις, δωρεάν κουπόνια αποστολής κ.λπ..

Squarespace SEO

Οι δυνατότητες SEO φαίνονται λίγο περιορισμένες. Στην πραγματικότητα προσφέρουν μερικές βασικές ρυθμίσεις για σελίδες προϊόντων και ενότητες ιστολογίου. Σε αντίθεση με άλλους κατασκευαστές ιστότοπων, το Squarespace θα χρησιμοποιεί αυτόματα το όνομα του προϊόντος ή τον τίτλο της δημοσίευσης ως τίτλο SEO για τη σελίδα. Δεν μπορείτε να το διαχειριστείτε. Το ίδιο ισχύει και για τον τίτλο του ιστότοπού σας. Θα εμφανίζεται και σε όλες τις σελίδες.

Το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων καθιστά δυνατή την απόκρυψη του ιστότοπού σας από τις μηχανές αναζήτησης, εάν δεν θέλετε να ευρετηριαστεί για κάποιο λόγο. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να προσθέσετε την ετικέτα “noindex” στην ιστοσελίδα που θέλετε να αποκρύψετε από τα ρομπότ αναζήτησης. Αυτό, ωστόσο, δεν σημαίνει ότι ο ιστότοπός σας δεν θα είναι προσβάσιμος σε χρήστες που επιθυμούν να τον περιηγηθούν. Υπάρχουν δύο επιλογές που επιτρέπουν την προσθήκη μιας ετικέτας “noindex” – μπορείτε να το κάνετε αυτό στις Ρυθμίσεις σελίδας ή μέσω χειροκίνητης έγχυσης κώδικα. Αυτές οι επιλογές σάς επιτρέπουν να αποκρύψετε ολόκληρο τον ιστότοπο ή τις συγκεκριμένες σελίδες του από την ευρετηρίαση.

Δυνατότητα Blogging

Το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων είναι μια καλή επιλογή για να ξεκινήσετε ένα blog. Η δυνατότητα επιτρέπει στους bloggers να φιλοξενούν τα δικά τους podcast, καθώς και να προσθέτουν κάποιες επιπλέον λειτουργίες για τη μέγιστη αφοσίωση των χρηστών:

 • Ενεργοποίηση σχολίων και επιστροφών.
 • Προσθήκη ετικετών γεωγραφικής τοποθεσίας.
 • Ενεργοποιήστε τη ροή RSS.
 • Χρησιμοποιήστε την προσθήκη ετικετών iTunes.
 • Επανεκκίνηση και άλλα.

Η πλατφόρμα διαθέτει δυνατότητα εισαγωγής ιστολογίου που διευκολύνει τη μεταφορά του WordPress, του Tumblr ή οποιουδήποτε άλλου ιστολογίου στην πλατφόρμα Squarespace.

Κοινωνική ενσωμάτωση

Το Squarespace καθιστά δυνατή την ενημέρωση του περιεχομένου όποτε χρειαστεί να το μοιραστείτε περαιτέρω στα κοινωνικά δίκτυα, συμπεριλαμβανομένων των Facebook, Twitter, Google+, Dropbox, Tumblr, Instagram, Dribbble, Linkedin, Pinterest, SoundCloud, Behance, Twitch, Yelp κι αλλα. Ομοίως, οι επισκέπτες του ιστότοπού σας θα μπορούν να μοιράζονται το περιεχόμενο που τους ενδιαφέρει χρησιμοποιώντας τα κουμπιά Κοινή χρήση και καρφίτσα που είναι ενσωματωμένα στον ιστότοπο.

Ανάλυση Squarespace

Το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων σάς επιτρέπει να δείτε τις πληροφορίες σχετικά με τη συμπεριφορά των επισκεπτών και την απόδοση του ιστότοπού σας απευθείας από τον πίνακα ελέγχου συστήματος. Αυτό είναι το μέρος, όπου θα μπορείτε να δείτε αναφορές που παρέχουν σημαντικά δεδομένα σχετικά με τις προβολές και τις επισκέψεις της σελίδας σας, τα ποσοστά μετατροπών, τον αριθμό και τις πηγές επισκεψιμότητας, το δημοφιλές περιεχόμενο και άλλες κρίσιμες παραμέτρους.

Ανάλυση Squarespace

Ενσωμάτωση Χαρτών Google

Με το Squarespace, μπορείτε να ενσωματώσετε τους Χάρτες Google στον ιστότοπό σας για να υποδείξετε την ακριβή τοποθεσία της επιχείρησής σας. Αυτό είναι επίσης το μέρος, όπου μπορείτε να παρέχετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας, τη φόρμα σχολίων, το ιστορικό της εταιρείας και άλλες πληροφορίες που θεωρείτε σημαντικές και ενδιαφέρουσες για πιθανούς επισκέπτες. Μπορείτε επίσης να επιτρέψετε στους χρήστες να έχουν γρήγορη πρόσβαση σε αυτές τις πληροφορίες ακόμη και εν κινήσει χρησιμοποιώντας τη γραμμή πληροφοριών για κινητά.

Χάρτες Google Squarespace

Ηλεκτρονικό ημερολόγιο

Για να ενημερώσετε το κοινό-στόχο σας για τις επερχόμενες εκδηλώσεις και τις ειδικές προσφορές, μπορείτε να ενσωματώσετε ένα διαδικτυακό ημερολόγιο στον ιστότοπό σας. Εδώ μπορείτε να δημοσιεύσετε το πρόγραμμα εκδηλώσεων, ειδήσεων, ειδικών ημερομηνιών και να επιτρέψετε στους χρήστες να RSVP από τον ιστότοπό σας (εάν ενεργοποιήσετε αυτήν τη δυνατότητα). Τα συμβάντα που προσθέτετε μπορούν να κοινοποιηθούν περαιτέρω σε προφίλ κοινωνικών μέσων για να προσεγγίσετε περισσότερους χρήστες και να διαδώσετε τις πληροφορίες της επιχείρησής σας.

Πιστοποίηση SSL

Όλοι οι ιστότοποι του Squarespace προστατεύονται με ασφάλεια από δωρεάν πιστοποιητικά SSL 2048-bit. Αποτρέπουν την μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση τρίτων χρηστών στο περιεχόμενό σας, εμπιστευτικές πληροφορίες, λεπτομέρειες πληρωμής και άλλα προσωπικά στοιχεία. Αυτό έχει μεγάλη σημασία για τους ιδιοκτήτες καταστημάτων ιστού, οι οποίοι ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για την ασφάλεια των πελατών τους στο διαδίκτυο.

Μάρκετινγκ μέσω email

Το Squarespace σας παρέχει ένα ευρύ φάσμα ολοκληρωμένων εργαλείων μάρκετινγκ που σας βοηθούν να προσεγγίσετε και να αυξήσετε αποτελεσματικά το κοινό σας. Έτσι, το σύστημα σάς επιτρέπει να οργανώνετε και να κρατάτε καμπάνιες μέσω email. Το Squarespace σάς επιτρέπει να εισάγετε περιεχόμενο (προϊόντα, αναρτήσεις ιστολογίου, κοινωνικά εικονίδια, λογότυπο και λίστες αλληλογραφίας) από τον ιστότοπό σας για να συντάξετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε αρκετά λεπτά, ώστε να μπορείτε να το αποθηκεύσετε με επιτυχία για περαιτέρω χρήση.

Μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Squarespace

Κατά τη σύνταξη μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μπορείτε να ενσωματώσετε εικόνες για να προσελκύσετε την προσοχή των χρηστών, να προσθέσετε συνδέσμους σε σχετικό περιεχόμενο, να χρησιμοποιήσετε κουμπιά κ.λπ. Μπορείτε επίσης να πειραματιστείτε με διάφορους συνδυασμούς στυλ και χρωμάτων που θα ταιριάζουν κυρίως με την επωνυμία της εταιρείας σας. Επιλέξτε μεταξύ περισσότερων από 30 πλήρως προσαρμόσιμων διατάξεων εκκίνησης για να παρουσιάσετε τα προϊόντα σας στο πιο ευνοϊκό φως, να μοιραστείτε ενημερώσεις με πελάτες, να στείλετε προσκλήσεις σε πελάτες.

Μια βολική ενότητα μεταφοράς και απόθεσης θα σας βοηθήσει να οργανώσετε το περιεχόμενο για να το παρουσιάσετε αποτελεσματικά στο κοινό-στόχο. Επιπλέον, μπορείτε να διαχειριστείτε τις καμπάνιες μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, να αποθηκεύσετε και να δημοσιεύσετε πρόχειρα, να ελέγξετε τις μετρήσεις απόδοσης και να ενημερώσετε τις διατάξεις από τον κεντρικό πίνακα ελέγχου οποιασδήποτε επιφάνειας εργασίας και κινητής συσκευής που χρησιμοποιείτε.

Από τώρα και στο εξής, οι καμπάνιες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Squarespace είναι διαθέσιμες σε οποιοδήποτε σχέδιο. Αυτό σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε τις ισχυρές δυνατότητες διαδικτυακού μάρκετινγκ που προσφέρει το σύστημα για να επεκτείνετε τη δημοτικότητα της επωνυμίας σας και να προσεγγίσετε το κοινό-στόχο σας με εκπληκτικά και εντυπωσιακά μηνύματα.

Δημιουργός λογότυπων

Το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων παρουσιάζει το προηγμένο λογότυπο δημιουργίας που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε το δικό σας λογότυπο της εταιρείας για να το ενσωματώσετε περαιτέρω στον ιστότοπο. Από τώρα και στο εξής, μπορείτε να σχεδιάσετε ένα μοναδικό λογότυπο με λίγα μόνο κλικ.

Δημιουργός λογότυπων Squarespace

Απλώς δώστε το όνομα της εταιρείας σας στο αντίστοιχο πεδίο, επιλέξτε τα κατάλληλα στοιχεία, επιλέξτε το στυλ του λογότυπου και δημοσιεύστε το για να ξεκινήσετε. Η κατοχή ενός λογότυπου της εταιρείας σίγουρα θα ενισχύσει τη φήμη της ώστε να ξεχωρίζει έναντι των ανταγωνιστών της.

Διαχείριση εικόνων

Μια βολική λειτουργία μεταφοράς και απόθεσης επιτρέπει την προσθήκη και οργάνωση εικόνων χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια και επένδυση χρόνου. Ο αποκριτικός φορτωτής εικόνας καθιστά δυνατή τη μεταφορά των εικόνων απευθείας από την επιφάνεια εργασίας στο παράθυρο του προγράμματος περιήγησής σας, εντοπίζοντας και επιλέγοντας το κατάλληλο μέγεθος για φόρτωση για όλους τους τύπους οθονών και συσκευών.

Διαχείριση εικόνων Squarespace

Η ενσωμάτωση Getty Images επιτρέπει στους χρήστες να επιλέξουν από περισσότερες από 40 εκατομμύρια εικόνες υψηλής ποιότητας που περιλαμβάνονται στη συλλογή. Λόγω της δυνατότητας Image Focal Point Control, μπορείτε να ορίσετε το σημείο εστίασης κάθε εικόνας που πρόκειται να προσθέσετε, εξασφαλίζοντας έτσι την καλύτερη περικοπή για αλλαγή μεγέθους εικόνων και μικρογραφιών.

Όλες οι εικόνες που προσφέρει το Squarespace μπορούν να επεξεργαστούν απευθείας στο πρόγραμμα περιήγησης μέσω του Adobe Image Editor – απλώς επιλέξτε την εικόνα, αλλάξτε το μέγεθος, περικοπή, περιστρέψτε και προσαρμόστε τις παραμέτρους της ανάλογα με τις ανάγκες σας. Επιπλέον, το Squarespace διαθέτει ενσωματωμένο εργαλείο Lightbox που επιτρέπει την εκπληκτική παρουσίαση εικόνας σε μέγεθος προγράμματος περιήγησης.

Πολλοί συντελεστές

Εάν σκοπεύετε να εργαστείτε στην ανάπτυξη του ιστότοπού σας με μια ομάδα συναδέλφων, η υπηρεσία επιτρέπει την προσθήκη πολλών συνεισφερόντων στον λογαριασμό. Μπορείτε να παρέχετε στους επιλεγμένους χρήστες δεδομένα πρόσβασης στο Διαχειριστή ιστότοπου ανάλογα με τις καταστάσεις τους. Τα κύρια επίπεδα πρόσβασης περιλαμβάνουν Διαχειριστή, Επεξεργαστής περιεχομένου, Χρέωση, Αναφορές, Συντονιστής σχολίων, Έμπιστος σχολιαστής και Διαχειριστής καταστήματος.

Ξεδιπλώστε – Εργαλειοθήκη για αφηγητές

Η Squarespace άρχισε πρόσφατα να συνεργάζεται με την Unfold – μια εφαρμογή που βοηθά τους χρήστες να δημιουργούν ενδιαφέρουσες και ενδιαφέρουσες ιστορίες για κοινωνικά δίκτυα (Facebook, Instagram) και Snapchat. Η Unfold ιδρύθηκε το 2018 και έχει τη μόνη αποστολή – να προσφέρει πρότυπα κοινωνικής δικτύωσης υψηλού επιπέδου για χρήστες που συμμετέχουν στην αφήγηση. Από σήμερα, η εργαλειοθήκη έχει κατακτήσει την πρώτη θέση στην κατάταξη του App Store, καθώς είναι ο ηγέτης της κατηγορίας φωτογραφιών / βίντεο σε πολλές χώρες παγκοσμίως.

Ξεδιπλώστε το Squarespace

Η συνεργασία Squarespace και Unfold επιτρέπει πλέον στους χρήστες του συστήματος να δημιουργούν και να μοιράζονται ιστορίες και δημοσιεύσεις με λειτουργικά χαρακτηριστικά και οπτικά εντυπωσιακά σε κοινωνικά δίκτυα. Η λήψη και η ενσωμάτωση της εφαρμογής από το Apple App Store και το Google Play Store είναι απλή και δωρεάν. Εκτός από τις επιλογές αφήγησης, το Unfold έρχεται επίσης με ένα σύνολο premium θεμάτων και λειτουργιών που μπορούν να επιλεγούν και να χρησιμοποιηθούν από αυτούς τους χρήστες, οι οποίοι αποφασίζουν να κάνουν αναβάθμιση για συνδρομή premium, δηλαδή τις συνδρομές Unfold +. Το κόστος τους ανέρχεται σήμερα σε 2,99 $ / μήνα (ή 19,99 $ / έτος). Είναι επίσης δυνατό να αγοράσετε το πρόγραμμα ξεχωριστά.

Εφαρμογή Squarespace

Το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων παρέχει τώρα πρόσβαση στην εφαρμογή για κινητά, η οποία καθιστά δυνατή τη διαχείριση ενός ιστότοπου εν κινήσει από το tablet, το smartphone ή οποιαδήποτε άλλη κινητή συσκευή που έχετε στη διάθεσή σας. Η εφαρμογή Squarespace επιτρέπει την ενημέρωση ενός ιστότοπου στην πλατφόρμα all-in-one οπουδήποτε και οποτεδήποτε.

Είτε έχετε την πρόθεση να ενημερώσετε τις επαγγελματικές σας επαφές, να δημοσιεύσετε μια νέα ανάρτηση ιστολογίου, να προσθέσετε τη Γραμμή Ανακοίνωσης, να ενσωματώσετε νέες εφαρμογές και widget, να επεξεργαστείτε ιστοσελίδες κ.λπ., μπορείτε να το κάνετε εν κινήσει μέσω της εφαρμογής. Ακόμα κι αν διακοπεί ξαφνικά η σύνδεση στο Διαδίκτυο, το έργο σας θα διατηρηθεί ακριβώς εκεί που το αφήνετε. Έτσι, θα είστε σε θέση να επανασυνδεθείτε και να συνεχίσετε να εργάζεστε στο έργο σας οποιαδήποτε στιγμή είναι βολικό για εσάς.

Επιπλέον, μπορείτε να ενσωματώσετε οποιαδήποτε εφαρμογή Squarespace διαθέσιμη στην εκτενή συλλογή του δημιουργού ιστότοπων. Από σήμερα, η εφαρμογή Squarespace είναι διαθέσιμη για Android και iOS. Απλώς κατεβάστε το και χρησιμοποιήστε το για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη διαδικασία ανάπτυξης ιστού.

Προγραμματισμός οξύτητας

Η Squarespace ανακοίνωσε πρόσφατα τη συγχώνευση με την πλατφόρμα Acuity Scheduling. Αυτό είναι το ηλεκτρονικό σύστημα προγραμματισμού ραντεβού, το οποίο είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για τους ιδιοκτήτες ιστότοπων επιχειρήσεων. Η προηγμένη δυνατότητα επιτρέπει στους επιχειρηματίες να ολοκληρώνουν τις πωλήσεις τους και να έρχονται σε επαφή με τους πελάτες τους με διαφορετικούς τρόπους, χρησιμοποιώντας την ολοκληρωμένη πλατφόρμα εμπορίου του δημιουργού ιστότοπων. Η Acuity ιδρύθηκε το 2006 και βοηθά τις μικρές επιχειρήσεις να κλείσουν ραντεβού και να τις διαχειριστούν στο διαδίκτυο. Αυτός είναι ο ηγέτης της αγοράς, ο οποίος χρησιμοποιείται τώρα για τον προγραμματισμό εκατομμυρίων logistics και ραντεβού σε όλο τον κόσμο. Η ενοποίηση του Squarespace με το Acuity Scheduling αποκαλύπτει πολλές προοπτικές για τους χρήστες του συστήματος και επιτρέπει την απρόσκοπτη εμπειρία για τους πελάτες τους. Η πλατφόρμα παρέχει ένα πλήρες σύνολο ολοκληρωμένων εργαλείων που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι μικρές επιχειρήσεις, ενώ προγραμματίζουν τη δουλειά τους.

Σύστημα σχολιασμού

Το Squarespace συνοδεύεται από ένα πλήρως ενσωματωμένο σύστημα σχολίων που υποστηρίζει σχόλια με νήματα, τα οποία έχουν ατομικές μετρήσεις. Είναι δυνατή η ρύθμιση όλων των υποβληθέντων σχολίων για εποπτεία πριν εμφανιστούν στον ιστότοπο. Όλα τα σχόλια μπορούν να επισημανθούν ως ανεπιθύμητα από τους χρήστες του ιστότοπου.

Είναι επίσης δυνατό να ταξινομηθούν ανά ημερομηνία δημοσίευσης, δημοτικότητα και άλλα κριτήρια. Εάν υπάρχει τέτοια ανάγκη, μπορείτε να ενεργοποιήσετε / απενεργοποιήσετε τους ανώνυμους σχολιαστές. Μια σημαντική πτυχή είναι ότι το σύστημα έχει ενσωματωμένα φίλτρα που αποκλείουν αυτόματα καταχρηστικά σχόλια στη λειτουργία σε πραγματικό χρόνο.

3. Σχέδια

Το Squarespace επικεντρώνεται περισσότερο στην ποιότητα των προτύπων του παρά στην ποσότητα. Δεν προσφέρει εκατοντάδες θέματα όπως μερικοί άλλοι δημοφιλείς κατασκευαστές ιστότοπων. Το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων προσφέρει αυτήν τη στιγμή 40+ πρότυπα που φαίνεσαι πολύ επαγγελματίας και είναι φιλικά προς κινητά.

Πρότυπα Squarespace

Παρά τον τόσο μικρό αριθμό διαθέσιμων προτύπων, καλύπτουν μια σειρά τομέων και βιομηχανιών. Είναι καλό για διαφορετικούς τύπους ιστότοπων όπως:

 • Επαγγελματικά χαρτοφυλάκια;
 • Ψηφιακά καταστήματα;
 • Ιστολόγια;
 • Τοποθεσίες καφέ ή εστιατορίων.
 • Ιστολόγια & Podcasts;
 • Φωτογραφία;
 • Τοπική επιχείρηση;
 • Επαγγελματικές υπηρεσίες;
 • Κοινότητα & Μη κερδοσκοπικά;
 • Εκδηλώσεις
 • Μουσικοί & Συγκροτήματα;
 • Προσωπικός & ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ;
 • Ακίνητα & Ιδιότητες;
 • Ιστοσελίδες γάμου και γάμου κ.λπ..

Η ενημερωμένη έκδοση Squarespace 7.1 εισήγαγε νέες επιλογές, οι οποίες εστιάζουν στην ευελιξία και την ευκολία χρήσης, όταν πρόκειται για τη δημιουργία και το στυλ σελίδων ιστότοπου. Μεταξύ των δυνατοτήτων που έχουν καταστεί προσβάσιμες στην ενημερωμένη έκδοση ιστότοπου, είναι λογικό να αναφέρουμε μια ευκαιρία να προσθέσετε νέες ενότητες προκατασκευασμένων σελίδων σε οποιαδήποτε ιστοσελίδα, να χρησιμοποιήσετε χρωματικά θέματα και γραμματοσειρές για να δημιουργήσετε αλλαγές στυλ μεγάλης κλίμακας στον ιστότοπο, επιλέξτε από πολλές προσαρμόσιμες διατάξεις κεφαλίδας και υποσέλιδου. Έχει επίσης καταστεί δυνατή η προσθήκη πανό σε σελίδες ιστότοπου δημιουργώντας ενότητες με βίντεο ή εικόνες φόντου και δημιουργώντας στυλιζαρισμένες εναλλασσόμενες σελίδες προορισμού, οι οποίες ενθαρρύνουν τους χρήστες να συνεχίσουν να εξερευνούν το περιεχόμενο του ιστότοπου.

Αυτό που πρέπει επίσης να γνωρίζετε για την ενημερωμένη έκδοση Squarespace είναι ότι όλα τα υποσέλιδα και οι ιστοσελίδες αποτελούνται από κατακόρυφες στοίβες εδώ. Κάθε ενότητα συνοδεύεται από προ-ενσωματωμένες επιλογές που μπορεί να προσαρμόσει ένας χρήστης. Για να είμαστε ακριβείς, μπορείτε να επεξεργαστείτε τις ενότητες, να προσθέσετε νέες, να διαγράψετε και να αναδιατάξετε τις υπάρχουσες ενότητες για να τακτοποιήσετε το περιεχόμενο του ιστότοπου σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας..

Ρυθμίσεις ορατότητας

Το Squarespace επιτρέπει την προσαρμογή των ρυθμίσεων ορατότητας του ιστότοπου για τον έλεγχο αυτών των χρηστών, οι οποίοι μπορούν να δουν το περιεχόμενο που δημοσιεύετε. Έτσι, μπορείτε να επιλέξετε να κάνετε τον ιστότοπό σας ιδιωτικό για να τον κρύψετε όχι μόνο από τις μηχανές αναζήτησης (όπως αναφέρθηκε προηγουμένως), αλλά και από τους επισκέπτες. Ομοίως, μπορείτε να προσθέσετε έναν κωδικό πρόσβασης για να κάνετε το έργο προσβάσιμο στη συγκεκριμένη ομάδα χρηστών. Και είναι επίσης δυνατό να δημοσιοποιήσετε έναν ιστότοπο μόλις αποφασίσετε ότι είναι έτοιμος για όλους τους επισκέπτες, χωρίς καμία εξαίρεση. Τέλος, υπάρχει η ευκαιρία να καταργήσετε τη δημοσίευση ενός ιστότοπου, εάν δεν τον χρειάζεστε πια ή απλώς θέλετε να τον αποκρύψετε για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα για κάποιο λόγο. Για να το κάνετε αυτό, μπορείτε είτε να ακυρώσετε τη συνδρομή (εάν διαθέτετε ιστότοπο επί πληρωμή), διαγράψτε το έργο (εάν βρίσκεστε σε δοκιμαστική περίοδο) ή ρυθμίστε τη σελίδα “Υπό κατασκευή”, εάν θέλετε να αποκρύψετε το έργο ενώ εργάζεστε για την ανάπτυξή του.

Δημιουργία συνοδευτικής σελίδας

Η πλατφόρμα καθιστά πολύ εύκολο να βρει μια όμορφη σελίδα εξωφύλλου. Το μόνο που χρειάζεστε είναι να γεμίσετε τη σελίδα με τα απαραίτητα μπλοκ, να επεξεργαστείτε χρώματα και να προσθέσετε ορισμένα κείμενα, εικόνες ή άλλα αρχεία πολυμέσων. Η λειτουργία λειτουργεί τέλεια για τη διαδικασία δημιουργίας μιας σελίδας. Είναι επίσης καλό για άλλους σκοπούς, όπως “σελίδα σφάλματος” ή “σύντομα”. Η πλατφόρμα προσφέρει δεκάδες έτοιμα προς χρήση σχέδια συνοδευτικών σελίδων (επί του παρόντος 29 διατάξεις) που είναι γρήγορα και εύκολα στην προσαρμογή.

Επεξεργασία HTML / CSS

Η επιλογή είναι διαθέσιμη μόνο για χρήστες με το “Επιχειρηματικό σχέδιο”. Πρέπει να έχουν πρόσβαση στην πλατφόρμα προγραμματιστών για να λειτουργήσουν με HTML / CSS και να αλλάξουν το σχεδιασμό προτύπων. Ο επεξεργαστής CSS διαθέτει αρκετά εργαλεία για την επεξεργασία των μενού ιστότοπων. Μην ανησυχείτε σε περίπτωση που αποτύχετε να δημιουργήσετε την εμφάνιση που θέλετε. Η πλατφόρμα έχει την επιλογή επαναφοράς που θα οδηγήσει τον ιστότοπό σας στο αρχικό θέμα.

Πρόγραμμα επεξεργασίας σελίδων ολοκλήρωσης αγοράς για ψηφιακά καταστήματα

Ένα εξαιρετικό εργαλείο με το λογότυπο & Δυνατότητα επεξεργασίας πλακιδίων εκτός από την επιλογή επιστροφής συνδέσμου σε περίπτωση που θέλετε να μεταφέρετε το περιεχόμενο της τοποθεσίας σε ένα νέο πρότυπο.

Το Squarespace επιτρέπει την εναλλαγή των προτύπων κατά τη διάρκεια της διαδικασίας σχεδιασμού ιστοσελίδων καθώς και την επεξεργασία πολλών σχεδίων ταυτόχρονα. Κάθε πρότυπο περιλαμβάνει προσαρμόσιμες περιοχές περιεχομένου, οι οποίες χρησιμοποιούν το Squarespace Layout Engine και το Content Block system. Τα υποσέλιδα, οι σελίδες, οι πλευρικές γραμμές και οι αναρτήσεις ιστολογίου μπορούν να χρησιμοποιούν όλους τους διαθέσιμους τύπους μπλοκ περιεχομένου, όπως ήχο, βίντεο, σήμανση, κείμενο και άλλα.

Ο δημιουργός ιστότοπων συνεργάζεται με το Typekit και παρέχει στους χρήστες μια δωρεάν επιλογή γραμματοσειρών υψηλής ποιότητας για τη βελτίωση του σχεδιασμού του έργου. Υπάρχει επίσης πρόσβαση στη δωρεάν βιβλιοθήκη γραμματοσειρών Google που μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς καμία ενσωμάτωση κώδικα. Εκτός από αυτό, το Squarespace επιτρέπει τη δημιουργία εκπληκτικής οπτικής εμπειρίας ενσωματώνοντας το φόντο του βίντεο σε οποιοδήποτε πρότυπο της επιλογής σας.

4. Υποστήριξη πελατών

Το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων παρέχει αρκετούς τρόπους για να επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξης. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν μια ζωντανή συνομιλία διαθέσιμη 24/7, καθώς και να στείλουν ένα αίτημα μέσω υποστήριξης μέσω email.

Πρόσθετες πηγές περιλαμβάνουν Εκπαιδευτικοί πόροι με πολλά βολικά βίντεο και άρθρα για την επίλυση οποιουδήποτε προβλήματος. Το Φόρουμ κοινότητας μπορεί επίσης να είναι βολικό, καθώς εκεί μπορείτε να κάνετε ερωτήσεις σε πραγματικούς χρήστες ή απλά να βρείτε χρήσιμες πληροφορίες σε ένα συγκεκριμένο νήμα.

Το Squarespace προσφέρει επίσης σύστημα έκδοσης εισιτηρίων όλο το 24ωρο 7 ημέρες την εβδομάδα, εκτεταμένη ενότητα FAQ, δυνατότητα συμμετοχής σε διαδικτυακά σεμινάρια καθώς και πρόσβαση στο ενημερωτικό Κέντρο βοήθειας. Το τελευταίο προσφέρει πολύτιμη βάση γνώσεων, χρήσιμες οδηγίες και ακόμη και εργαστήρια.

5. Πολιτική τιμολόγησης

Η πλατφόρμα δεν έχει στην πραγματικότητα δωρεάν πρόγραμμα. Ωστόσο, οι χρήστες μπορούν να δοκιμάσουν όλες τις λειτουργίες και τα χαρακτηριστικά του πριν εγγραφούν χάρη στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 14 ημερών. Δεν απαιτεί προσωπικές πληροφορίες όποτε αποφασίσετε να τραγουδήσετε και να ξεκινήσετε τη δοκιμή.

Εάν αποφασίσετε ότι το Squarespace είναι η πλατφόρμα που χρειάζεστε, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε σχέδια για συνηθισμένους ιστότοπους και αυτά για διαδικτυακά καταστήματα. Οι συνδρομές επί πληρωμή για συνηθισμένους ιστότοπους περιλαμβάνουν:

Επιλογή τιμολόγησηςΚόστοςΧαρακτηριστικά
Προσωπικός:12 $ / μήνα✓ 20 σελίδες;
✓ Δωρεάν προσαρμοσμένος τομέας.
✓ 3% χρέωση συναλλαγής πωλήσεων.
Επιχείρηση:$ 18 / μήνα✓ Απεριόριστες σελίδες.
✓ Πίστωση AdWords
✓ 2% χρέωση συναλλαγής πωλήσεων.
Βασικός:26 $ / μήνα✓ Απεριόριστα προϊόντα προς πώληση.
✓ Ολοκληρωμένη Λογιστική.
✓ Απεριόριστος χώρος αποθήκευσης και εύρος ζώνης.
Προχωρημένος:$ 40 / μήνα✓ Εκτύπωση ετικετών;
✓ Εγκαταλειμμένη αυτόματη ανάκτηση ολοκλήρωσης αγοράς
✓ Αποστολή μεταφορέων σε πραγματικό χρόνο.

Όλα τα σχέδια περιλαμβάνουν δωρεάν όνομα τομέα και φιλοξενία. Εάν έχετε ήδη έναν υπάρχοντα τομέα, πρέπει να τον ορίσετε στο Squarespace.

6. Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Η πλατφόρμα συνήθως εισάγει νέες ενημερώσεις με στόχο τη βελτίωση της εμπειρίας των χρηστών. Ωστόσο, οι προγραμματιστές του Squarespace έχουν ακόμη κάποια δουλειά να κάνουν λαμβάνοντας υπόψη τις επιτυχίες και τις απώλειες του συστήματος.

Πλεονεκτήματα:
Μειονεκτήματα:
&# x2714; Μπορείτε να ξεκινήσετε να δημιουργείτε έναν ιστότοπο ακόμη και χωρίς να εγγραφείτε στο σύστημα.
&# x2714; Εξαιρετικά σχεδιασμένα πρότυπα απόκρισης.
&# x2714; Ισχυρή υποστήριξη πελατών.
&# x2714; Προηγμένα εργαλεία μάρκετινγκ.
&# x2714; Εκτεταμένες επιλογές επεξεργασίας εικόνας.
&# x2714; Υποστήριξη ηλεκτρονικού εμπορίου και blogging.
&# x2714; Ξεδιπλώστε – Εργαλειοθήκη για αφηγητές.
&# x2714; Ενσωμάτωση προγραμματισμού Acuity.
&# x2714; Εφαρμογή για κινητά Squarespace.
&# x2714; Η ενσωμάτωση κώδικα ενεργοποιήθηκε.
✘ Το Style Editor δεν είναι πολύ εύκολο στη χρήση.
✘ Έλλειψη λειτουργίας προεπισκόπησης.
✘ Πολύ ακριβά σχέδια ηλεκτρονικού εμπορίου.

7. Ανταγωνιστές

Εξετάσαμε διάφορες δημοφιλείς πλατφόρμες δημιουργίας ιστότοπων και τις συγκρίναμε με το Squarespace. Η επισκόπηση παρέχει ένα σαφές όραμα για τις επιτυχίες και τις απώλειες της πλατφόρμας μπροστά από το βασικοί ανταγωνιστές.

Shopify εναντίον SquarespaceSquarespace εναντίον JimdoSquarespace εναντίον WixSquarespace εναντίον WebflowSquarespace εναντίον WeeblySquarespace εναντίον StrikinglySquarespace εναντίον WordPressSquarespace εναντίον UcraftSquarespace εναντίον BluehostSquarespace εναντίον Adobe MuseSquarespace εναντίον VolusionΜορφή εναντίον SquarespaceSquarespace εναντίον WooCommerceAdobe Portfolio vs SquarespaceSquarespace εναντίον GodaddyDuda εναντίον Squarespace

Η επεξεργασία ιστότοπων του Squarespace μπορεί να είναι βαρετή και τρομακτική ταυτόχρονα. Η πλατφόρμα δεν επικεντρώνεται σε αρχάριους παρά το γεγονός ότι είναι τοποθετημένη ως “drag-and-drop”. Μπορείτε να βρείτε μερικές απλούστερες εναλλακτικές λύσεις όπως το Wix με πιο φιλική προς το χρήστη διαισθητική διεπαφή.

Εξάλλου, Wix προσφέρει πιο ευέλικτες δυνατότητες και ρυθμίσεις SEO, ενώ το Squarespace φαίνεται λίγο περιορισμένο από αυτήν την άποψη. Όσον αφορά το ηλεκτρονικό εμπόριο, το Squarespace μπορεί να λειτουργεί αρκετά καλά. Ωστόσο, τα σχέδια του Online Store είναι πολύ ακριβά σε σύγκριση με πιο αποκλειστικές πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου. Εξακολουθείτε να είστε απογοητευμένοι με το Squarespace; Τότε μπορείτε εύκολα μετακινήστε τον ιστότοπό σας στο WordPress CMS ή μεταφέρετε το ηλεκτρονικό κατάστημα Squarespace στο Shopify

συμπέρασμα

Συνοψίζοντας, ο Squarespace αξίζει σίγουρα αυτή τη δημοτικότητα και την αναγνώριση μεταξύ των κατόχων ιστότοπων. Η πλατφόρμα είναι αρκετά ευέλικτη και αρκετά λειτουργική για τη δημιουργία ιστότοπων διαφορετικού τύπου. Έρχονται όλα τα απαραίτητα εργαλεία δημιουργίας ιστότοπων στο πακέτο για τη δημιουργία ενός λαμπρού ιστότοπου που αναφέρεται σε δημιουργικές βιομηχανίες.

Είναι καλό να γνωρίζουμε ότι η ομάδα ανάπτυξης του Squarespace προσπαθεί να βελτιώνει το σύστημα εισάγοντας τακτικά νέες ενημερώσεις. Ωστόσο, πρέπει να γίνουν ακόμη πολλά. Η πλατφόρμα σίγουρα δεν έχει ευελιξία όσον αφορά τις ρυθμίσεις και τη λειτουργικότητα SEO. Πρέπει ακόμη να κάνουν κάτι για το Style Editor για να το παρουσιάσουν με πιο φιλικό προς τον χρήστη τρόπο.

Παρά όλα τα μειονεκτήματα, είναι σαφές γιατί χιλιάδες χρήστες επιλέγουν αυτό το εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων παρά τις διαθέσιμες εναλλακτικές λύσεις. Ακόμα ο καλύτερος τρόπος για να καταλάβετε εάν το Squarespace ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας είναι να δοκιμάσετε το σύστημα μόνοι σας και να αποφασίσετε αν ταιριάζει στους στόχους σας ή όχι.

Δοκιμάστε το Squarespace τώρα

Χρησιμοποιήστε τον κωδικό προσφοράς SUPERB για να λάβετε έκπτωση 10%

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map