Ανασκόπηση χαρτοφυλακίου

Portfoliobox – είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων που το καθιστά εύκολο να δημιουργηθεί επαγγελματικά χαρτοφυλάκια απευθείας στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Σύμφωνα με την επίσημη σελίδα, υπάρχουν ήδη 1.000.000 ιστότοποι που έχουν δημιουργηθεί με αυτό το εργαλείο. Το λογισμικό επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν φιλικά προς κινητά έργα μικρών επιχειρήσεων, ενώ οι ενσωματωμένες δυνατότητες ηλεκτρονικού εμπορίου ενδέχεται να λειτουργούν καλά σε περίπτωση που θέλετε να πουλήσετε προϊόντα ή υπηρεσίες στο διαδίκτυο. Το Portfoliobox συνοδεύεται από έναν απλό επεξεργαστή, που σημαίνει διαδικασία οικοδόμησης χωρίς προβλήματα χωρίς κωδικοποίηση.


Η πλατφόρμα θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες ανεξάρτητων μουσικών, αρχιτεκτόνων, φωτογράφων, σχεδιαστών, καλλιτεχνών μακιγιάζ και άλλων. Οι χρήστες μπορούν να προσαρμόσουν τους ιστότοπούς τους χρησιμοποιώντας δεκάδες έτοιμα θέματα και στυλ και να τα επεξεργαστούν σε πραγματικό χρόνο. Το Portfoliobox διαθέτει δωρεάν και πληρωμένο πρόγραμμα. Και οι δύο έρχονται με ασφαλή ευκαιρίες φιλοξενίας.

Σε αυτό το άρθρο, θα εξετάσουμε όλες τις δυνατότητες, συμπεριλαμβανομένου του σχεδιασμού και των τεχνικών δυνατοτήτων που παρέχονται από το Portfoliobox. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε όλα τα απαραίτητα.

1. Ευκολία χρήσης

Η δημιουργία ιστότοπων με το Portfoliobox είναι ένα κέικ ακόμη και για έναν χρήστη που δεν έχει χρησιμοποιήσει ποτέ τέτοιο λογισμικό στο παρελθόν. Οι προγραμματιστές δημιούργησαν έναν διαισθητικό και απλό πίνακα ελέγχου με όλα τα απαραίτητα όργανα και ρυθμίσεις σε ένα μέρος. Θα χρειαστεί μόνο να κάνετε κάποια επεξεργασία, να ανεβάσετε εικόνες για να εισαγάγετε την επιχείρησή σας, τελικά, να συνδεθείτε στο διαδίκτυο. Το σύστημα έχει σχεδιαστεί ως πρόγραμμα επεξεργασίας βασισμένο σε μπλοκ για γρήγορη και απλή προσαρμογή.

Χαρτοφυλάκιο

Ξεκινώντας

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στον πίνακα ελέγχου, πρέπει να συνδεθείτε. Το πρώτο στάδιο περιλαμβάνει την ένδειξη του ονόματος, της διεύθυνσης email και του κωδικού πρόσβασής σας. Δυστυχώς, δεν υπάρχει πιθανότητα να εγγραφείτε χρησιμοποιώντας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή τους λογαριασμούς σας Google. Αφού πληκτρολογήσετε τις απαιτούμενες πληροφορίες, θα σας ζητηθεί να επιλέξετε ένα πρόγραμμα. Μπορεί να είναι ένα δωρεάν ή πληρωμένο πακέτο. Υπάρχει δωρεάν δοκιμή για το σχέδιο ενίσχυσης. Θα περιγράψουμε τις διαφορές λίγο αργότερα.

Ω και μην ξεχάσετε να επαληθεύσετε τη διεύθυνση email σας. Δεν υπάρχει βιασύνη, καθώς ενδέχεται να εξακολουθείτε να έχετε πρόσβαση στον πίνακα ελέγχου χωρίς άμεση επαλήθευση. Μη διστάσετε να το κάνετε αργότερα. Το τελευταίο στάδιο είναι να επισημάνετε τα απαιτούμενα πεδία για να συμφωνήσετε με τον Όρο Χρήσης και τις Πολιτικές, καθώς και το γεγονός ότι είστε άνω των 16 ετών. Μόλις ολοκληρωθεί το στάδιο, θα μεταφερθείτε στον πίνακα ελέγχου όπου μπορείτε να ξεκινήσετε τη διαδικασία κατασκευής.

Πρόγραμμα επεξεργασίας ιστότοπου

Το Portfoliobox χρησιμοποιεί έναν διαισθητικό οπτικό επεξεργαστή. Ωστόσο, η έννοια του κτιρίου είναι αρκετά διαφορετική σε σύγκριση με άλλους κατασκευαστές τοποθεσιών. Εδώ δεν θα βρείτε πρότυπα με τον παραδοσιακό τρόπο για την περαιτέρω προσαρμογή τους. Το σύστημα προσφέρει διάφορους τύπους έτοιμων διατάξεων αντί να δημιουργήσει μια νέα φόρμα ιστότοπου κενή. Μια τέτοια προσέγγιση μπορεί να λειτουργήσει σε περίπτωση που έχετε βαρεθεί με τυπικά πρότυπα που όλα φαίνονται ίδια.

πρότυπα χαρτοφυλακίου

Θα δείτε τον πίνακα οργάνων στη δεξιά πλευρική γραμμή της οθόνης. Κάντε κλικ στο κουμπί “Νέα σελίδα” και επιλέξτε το στυλ διάταξης που αναφέρεται στον μελλοντικό σας ιστότοπο. εδώ έχουμε γκαλερί, τμήματα προϊόντων ή μπλοκ κειμένου. Επιλέξτε αυτό για να ξεμπλοκάρετε τα υπόλοιπα θέματα. Τώρα μπορείτε να επεξεργαστείτε κάθε ενότητα ή να προσθέσετε νέες. Το σύστημα σάς επιτρέπει να ανεβάζετε εικόνες, να αλλάζετε περιγραφές προϊόντων ή ενότητες “Σχετικά με εμένα”, να προσθέτετε γκαλερί, λίστες αναπαραγωγής κ.λπ..

Ρυθμίσεις ιστότοπου

Οι γενικές ρυθμίσεις περιέχουν προδιαγραφές και χαρακτηριστικά που μπορεί να είναι ζωτικής σημασίας για τον ιστότοπό σας. Για παράδειγμα, σας επιτρέπουν να συνδέσετε έναν τομέα, να επεξεργαστείτε τις ρυθμίσεις SEO, να υποδείξετε την ώρα του ιστότοπου και τα στοιχεία επικοινωνίας, να ενσωματώσετε το Google Analytics κ.λπ..

Μπορείτε επίσης να ανεβάσετε το Favicon, να αλλάξετε τη γλώσσα για τις ενότητες που χρειάζεστε, να διαγράψετε τον ιστότοπό σας για να ξεκινήσετε με το νέο και πολλά άλλα. Οι έμπειροι επαγγελματίες του σχεδιασμού ιστοσελίδων μπορούν να προσαρμόσουν τον ιστότοπο με πρόσβαση στο CSS ή το JavaScript. Υπάρχει ένα κουμπί “Δημοσίευση” για κοινή χρήση του ιστότοπού σας.

Το Portfoliobox κάνει μια καλή εντύπωση όσον αφορά την ευκολία χρήσης. Θα χρειαστούν πολλοί χρήστες μη τεχνικών για να καταλάβουν πώς λειτουργεί το σύστημα.

2. Χαρακτηριστικά & Ευκαμψία

Παρόλο που το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων είναι εξειδικευμένο στη δημιουργία επαγγελματικών χαρτοφυλακίων, διαθέτει ένα σύνολο επιπλέον δυνατοτήτων που επιτρέπουν στους χρήστες να πωλούν διαδικτυακά, να δημιουργούν ελκυστικά ιστολόγια και πολλά άλλα. Η επιλογή των μέσων είναι αρκετά μεγάλη, λαμβάνοντας υπόψη τη στενότερη λειτουργικότητα και τις προσιτές τιμές.

Ακολουθούν ορισμένα από τα βασικά ζητήματα που θα θέλαμε να επισημάνουμε:

 • Λύση Όλα σε Ένα – Πρώτα, το Portfoliobox θα φροντίσει τη φιλοξενία και τον τομέα σας. Η δωρεάν φιλοξενία και η ενσωμάτωση HTTPS διατίθενται σε δωρεάν και επί πληρωμή πρόγραμμα. Ωστόσο, μόνο οι χρήστες Pro θα μπορούν να συνδέσουν τους προσαρμοσμένους τομείς τους, κάτι που είναι ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη διαδικτυακών επιχειρήσεων.
 • Ενσωματωμένη επεξεργασία – οι χρήστες μπορούν να προσαρμόσουν τις σελίδες του ιστότοπού τους και να επεξεργαστούν περιεχόμενο σε πραγματικό χρόνο. Το διαισθητικό εργαλείο επεξεργασίας θα φροντίσει τη δομή και την εμφάνιση του ιστότοπου.
 • Δυνατότητα Blogging – η πλατφόρμα διαθέτει μια ισχυρή δυνατότητα blogging με ένα σύνολο έτοιμων διατάξεων blogging με βάση την εικόνα. Μπορείτε να επιλέξετε τη δομή που θέλετε από απλές σελίδες ιστολογίου σε κεφαλίδες πλήρους ή μισής οθόνης. Κάντε το ιστολόγιό σας ακόμα πιο ελκυστικό με τη βοήθεια προσαρμοσμένων εικόνων που παραδίδονται από την πλατφόρμα.
 • ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ – οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη δυνατότητα για να πουλήσουν προϊόντα, τέχνες, χειροτεχνίες ή υπηρεσίες. Η εγκατάσταση του ψηφιακού σας καταστήματος είναι πολύ εύκολη. Μεταβείτε στις ρυθμίσεις ηλεκτρονικού εμπορίου για να υποδείξετε τις πλήρεις πληροφορίες σχετικά με το κατάστημά σας. Εδώ μπορείτε επίσης να ορίσετε το νόμισμα και τις επιλογές πληρωμής (Τα PayPal, Stripe και τιμολόγια είναι προς το παρόν διαθέσιμα). Η ενότητα διευκολύνει την ένδειξη φορολογικών συντελεστών και προμηθειών αποστολής. Η διαχείριση προϊόντων είναι εύκολη. Μπορείτε να αλλάξετε τις περιγραφές, τις τιμές, να ανεβάσετε τις δικές σας εικόνες κ.λπ..
 • Εμπορία – ο πίνακας εργαλείων διαθέτει επιπλέον εργαλεία για την ενσωμάτωση των κοινωνικών λογαριασμών σας, καθώς και για την παρακολούθηση τόσο των παραγγελιών όσο και των πελατών κατά ημερομηνία, κατάσταση ή συνολικό ποσό παραγγελιών. Οι χρήστες μπορούν επίσης να ενσωματώσουν το Google Analytics για την παρακολούθηση πηγών επισκεψιμότητας και άλλων ζωτικών παραμέτρων.

ηλεκτρονικό εμπόριο

Φαίνεται αρκετά καλό για έναν δημιουργό ιστότοπων που στοχεύει στη δημιουργία επαγγελματικών χαρτοφυλακίων. Το σύνολο δυνατοτήτων επιτρέπει στους επιχειρηματίες να αναπτύξουν την επιχείρησή τους και να αρχίσουν να πωλούν μουσική, τέχνες και άλλες υπηρεσίες στο διαδίκτυο.

3. Σχεδιασμός

Το Portfoliobox δεν προσφέρει κανένα γενικό θέμα, σε αντίθεση με άλλους κατασκευαστές ιστότοπων. Οι χρήστες του μπορούν να δημιουργήσουν τους ιστότοπούς τους χρησιμοποιώντας διαφορετικά πρότυπα σελίδων. Συνδυάζοντας διαφορετικά πρότυπα, μπορούν πραγματικά να δημιουργήσουν έναν ιστότοπο που είναι μοναδικός, κομψός και επαγγελματικός.
Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν από βιογραφικά σημειώματα, ιστολόγια, πρότυπα ιστότοπων με βάση κείμενο, μουσικά συγκροτήματα, υπηρεσίες σχεδιασμού και αρχιτεκτονικής κ.λπ. Επιπλέον, δεν είστε υποχρεωμένοι να ακολουθείτε ένα και μόνο στυλ διάταξης. Ο συνδυασμός διαφόρων θεμάτων μπορεί να είναι καλή ιδέα ή να δημιουργήσετε έναν αποκλειστικό ιστότοπο. Για παράδειγμα, μπορείτε να επιλέξετε το πρότυπο ηλεκτρονικού καταστήματος και να προσθέσετε μια ενότητα blogging.

Κάθε θέμα είναι 100% ευαίσθητο σε κινητά και δυναμικό. Με άλλα λόγια, ο ιστότοπός σας θα έχει τέλειο μέγεθος για οποιαδήποτε συσκευή παρά τις διαστάσεις της οθόνης. Το λογισμικό θα προσαρμόζει αυτόματα τις σελίδες ανάλογα με τη συσκευή του χρήστη. Υπάρχει μια επιλογή να παρακολουθείτε πώς φαίνεται ο ιστότοπός σας σε smartphone ή tablet.

παραδείγματα χαρτοφυλακίου

Το Portfoliobox καθιστά εύκολη την ενεργοποίηση της αναπαράστασης φωτεινών οπτικών ιστότοπων. Για να κάνετε τον ιστότοπό σας να φαίνεται πιο ελκυστικό, μπορείτε να συνδυάσετε διαφορετικά στυλ συλλογής, να ανεβάσετε βίντεο, να ορίσετε παρουσιάσεις και άλλα.

4. Υποστήριξη πελατών

Η υποστήριξη πελατών παρέχει διάφορους τρόπους για να παραμείνετε σε επαφή ή να μάθετε για τις δυνατότητες του συστήματος. Η έλλειψη εκπαιδευτικών βίντεο μπορεί να μοιάζει με μειονέκτημα. Ωστόσο, η τεράστια βάση γνώσεων και το τοπικό φόρουμ θα το αντισταθμίσουν. Οι κύριοι τρόποι για να μείνετε σε επαφή περιλαμβάνουν:

 • Επιλογή ζωντανής συνομιλίας.
 • Παραδοσιακή φόρμα επικοινωνίας για αποστολή ερωτήσεων.
 • Μια λεπτομερής σελίδα επικοινωνίας με την περιγραφή και τη φυσική διεύθυνση της εταιρείας.
 • Το ιστολόγιο της εταιρείας με τις τελευταίες ειδήσεις σχετικά με τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις συστήματος, εργαλεία ή πρότυπα.

Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν ένα σύστημα έκδοσης εισιτηρίων σε περίπτωση τεχνικών ή χρεώσεων. Το σύστημα διαθέτει μια ενότητα κατάστασης εισιτηρίων όπου μπορείτε να παρακολουθείτε την αξίωσή σας. Η γνωστική βάση παρουσιάζει ατελείωτους οδηγούς και σεμινάρια που καλύπτουν όλες τις πτυχές της εργασίας με το λογισμικό, από τον τρόπο σύνδεσης έως τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε σε περίπτωση αποτυχίας πληρωμής.

5. Πολιτική τιμολόγησης

Το Portfoliobox προσφέρει επί του παρόντος δύο μεγάλα σχέδια. Το πρώτο είναι ένα δωρεάν πακέτο. Όταν λέμε “Δωρεάν”, το εννοούμε πραγματικά. Οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν έως και 10 σελίδες και να χρησιμοποιήσουν 30 προσαρμοσμένες εικόνες. Ωστόσο, δεν θα μπορείτε να συνδέσετε τον τομέα σας και να απαλλαγείτε από τις διαφημίσεις “που τροφοδοτούνται από το Portfoliobox”.

τιμολόγηση

Το πρόγραμμα επί πληρωμή ή Pro κοστίζει 6,9 $ ανά μήνα και προσφέρει όλες τις δυνατότητες που μπορεί να χρειάζεστε, όπως υποστήριξη premium 24/7, απεριόριστες σελίδες, πρόσβαση σε 1.000 εικόνες και πολλά άλλα.

6. Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Το Portfoliobox μπορεί σίγουρα να είναι ένα καλό εργαλείο για όσους αναζητούν μια προσιτή και ευέλικτη πλατφόρμα δημιουργίας ιστότοπων. Θα ταιριάζει στις ανάγκες των λιγότερο απαιτητικών εκπροσώπων των μικρών επιχειρήσεων χωρίς δεξιότητες κωδικοποίησης ή σχεδιασμού ιστοσελίδων. Από την άλλη πλευρά, δεν πρέπει να περιμένετε ότι τα μέσα θα αναπτύξουν την επιχείρησή σας.

Πλεονεκτήματα:
Μειονεκτήματα:
&# x2714; Εύκολο στη χρήση και σύνδεση.
&# x2714; Διαισθητικός επεξεργαστής, γκαλερί εικόνων για οπτική παρουσίαση.
&# x2714; Εκατοντάδες διατάξεις και πρότυπα.
&# x2714; Βασικές δυνατότητες ηλεκτρονικού εμπορίου.
✘ Τώρα οδηγοί βίντεο.
✘ Περιορισμένες δυνατότητες μάρκετινγκ.

συμπέρασμα

Το Portfoliobox είναι ένας δωρεάν επαγγελματίας δημιουργός ιστοσελίδων χαρτοφυλακίου με εκτεταμένες δυνατότητες και λειτουργίες διαθέσιμες στο προσιτό πακέτο Pro. Εκτός από τις βασικές δυνατότητες για μικρές επιχειρήσεις, παρέχει εξορθολογισμένες επιλογές ηλεκτρονικού εμπορίου για να επιτρέπει στους χρήστες όχι μόνο να αντιπροσωπεύουν τις υπηρεσίες τους αλλά και να τις πωλούν στο διαδίκτυο.

Η τεράστια βάση γνώσεων, ο διαισθητικός πίνακας ελέγχου και η απλή ρύθμιση σίγουρα θα ικανοποιήσουν τις προσδοκίες των αρχάριων. Μεγαλύτερες εταιρείες και επιχειρήσεις που επιθυμούν να αναπτύξουν την επιχείρησή τους στο διαδίκτυο μπορεί να απαιτούν λίγο πιο εκτεταμένη λειτουργία. Αν και το λογισμικό μπορεί να εξακολουθεί να είναι μια καλή επιλογή για αρχή.

Δοκιμάστε το Portfoliobox τώρα

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map