Κριτική Kinsta

Κίνστα – είναι ένα διαχειριζόμενο WordPress λύση φιλοξενίας κυκλοφόρησε το 2013. Σχεδιάστηκε για ιδιοκτήτες ιστότοπων που αναζητούν ένα σταθερό και ασφαλές σπίτι για τους ιστότοπους WP. Εκτός από τις βασικές δυνατότητες και τα εργαλεία, η πλατφόρμα επιτρέπει στους συνδρομητές να επωφελούνται από την υποδομή που διατηρεί η Google. Με άλλα λόγια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Google Cloud Platform ενώ το ίδιο το Kinsta είναι Συνιστάται από την Google πάροχος φιλοξενίας.


Η εταιρεία προσφέρει πολλά σχέδια που μπορεί να φαίνονται λίγο πιο ακριβά από ό, τι κατά μέσο όρο. Ωστόσο, παρέχουν αρκετή ασφάλεια, απόδοση και ευελιξία για ιστότοπους που υποστηρίζονται από WordPress. Δεν πρέπει να είστε ειδικός στο WP για να ξεκινήσετε με την Kinsta. Ο πάροχος φιλοξενίας εξασφαλίζει γρήγορο χρόνο φόρτωσης σελίδων και χρησιμοποιεί όλες τις τελευταίες τεχνολογίες για να μειώσει τον κίνδυνο διακοπής λειτουργίας.

Είναι η πλατφόρμα τόσο καλή; Υπάρχουν κρυμμένα εμπόδια ή ζητήματα που πρέπει να λάβετε υπόψη; Αυτή η κριτική είναι να επισημάνει όλες τις πτυχές της χρήσης της λύσης φιλοξενίας Kinsta. Μείνετε συντονισμένοι.

1. Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Η Kinsta ισχυρίζεται ότι παραδίδει άψογη ιστοσελίδα, παρά το σχέδιο. Η πλατφόρμα φιλοξενίας διαθέτει καλό χρόνο λειτουργίας και υψηλή ταχύτητα φόρτωσης ιστότοπου. Έρχεται με ένα πλούσιο σύνολο λειτουργιών, αν και ορισμένα προβλήματα και μειονεκτήματα το εμποδίζουν να είναι ένας τέλειος πάροχος φιλοξενίας WordPress.

Πλεονεκτήματα Kinsta:

 • Καλή απόδοση – Η Kinsta παρουσίασε εξαιρετικά αποτελέσματα κατά το τελευταίο ποσοστό απόκρισης διακομιστή DNS που έφτασε τα 10 στα 10 με το μέσο αποτέλεσμα των 179 ms. Είναι ακόμη καλύτερο από ό, τι συνιστάται από το Google 200ms.
 • Κοντά στο Perfect Uptime – η πλατφόρμα εγγυάται το 99,9% του χρόνου λειτουργίας, το οποίο έδειξε 100% τον Δεκέμβριο του 2018.
 • Ευκολία στη χρήση – ενώ το ίδιο το WordPress είναι σχεδόν το πιο εύκολο στη χρήση CMS, το Kinsta παρέχει όσες δυνατότητες χρειάζεται για να κάνει τη διαδικασία οικοδόμησης γρήγορη και απλή, ακόμη και για αρχάριους. Οι χρήστες μπορούν να κάνουν εναλλαγή μεταξύ διαφορετικών εκδόσεων cPanel, καθώς και να προσθέσουν νέες προσθήκες, να δοκιμάσουν τον ιστότοπο ή να εργαστούν με ρυθμίσεις χρησιμοποιώντας τη σταδιοποίηση με ένα κλικ. Ταυτόχρονα, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό σε δευτερόλεπτα ενώ η εγκατάσταση ή η μετεγκατάσταση WP δύσκολα θα είναι πρόκληση.
 • Αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας WordPress – δεν χρειάζεται να νοιάζεστε για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας ιστότοπων, αν και η μη αυτόματη διαχείριση εξακολουθεί να είναι διαθέσιμη. Ο πίνακας ελέγχου παρέχει λεπτομερή στατιστικά στοιχεία και εφεδρικό ιστορικό με ημερομηνία και άλλες σημαντικές πληροφορίες.
 • Βελτιστοποιημένη φιλοξενία ηλεκτρονικού εμπορίου – Το Kinsta σας επιτρέπει να χτίσετε Φιλικοί ιστότοποι ηλεκτρονικού εμπορίου και προσφέρει χαρακτηριστικά πέρα ​​από το παραδοσιακό WooCommerce δωρεάν προσθήκη WordPress.

Η υποστήριξη πελατών είναι επίσης αρκετά κατάλληλη, αν και υπάρχουν κάποιες απώλειες που δεν μας επιτρέπουν να την συμπεριλάβουμε στη λίστα των επαγγελματιών του Kinsta. Ας ρίξουμε μια ματιά σε κάποιες άλλες απώλειες:

Μειονεκτήματα Kinsta:

 • Χωρίς τηλέφωνο – αυτό μπορεί να μην είναι κρίσιμο ζήτημα, καθώς εκτός από την τεράστια βάση γνώσεων και τους πολυάριθμους οδηγούς, η υπηρεσία διαθέτει προηγμένο σύστημα έκδοσης εισιτηρίων, το οποίο εξασφαλίζει άμεση επικοινωνία. Οι ειδικοί υποστήριξης συνήθως ανταποκρίνονται σε όχι περισσότερο από 40 δευτερόλεπτα εκτός από τη λειτουργία ζωντανής συνομιλίας και ενδοεπικοινωνίας.
 • Τιμές – ορισμένοι χρήστες μπορεί να συγκλονιστούν από τις τιμές του προγράμματος από την αρχή. Ωστόσο, εάν βυθιστείτε βαθιά στις δυνατότητες που προσφέρουν, το κόστος δύσκολα θα φαίνεται πλέον σύγχυση.
 • Η έλλειψη φιλοξενίας email – Το Kinsta δεν παρέχει συνδεδεμένη φιλοξενία email, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να αναζητήσετε υπηρεσίες τρίτων.

Από την άλλη πλευρά, η Kinsta προτείνει ορισμένες προσιτές επιλογές φιλοξενίας email που οι χρήστες μπορούν να ρυθμίσουν μόνοι τους. Για παράδειγμα, το G Suite συνιστάται από την πλατφόρμα. Θα βρείτε μια κατάλληλη παραλλαγή με ευκολία. Τώρα, ας εξερευνήσουμε τις λειτουργίες φιλοξενίας, την απόδοση, την τιμολόγηση και άλλες ζωτικές πτυχές για να έχουμε μια σαφή κατανόηση του εάν αξίζει να δώσουμε προσοχή ή όχι.

2. Χαρακτηριστικά φιλοξενίας

Το Kinsta είναι πλούσιο σε χαρακτηριστικά. Οι κάτοχοι ιστότοπων θα έχουν κυριολεκτικά όλα όσα χρειάζονται για να κάνουν τη ρύθμιση ή να μετεγκατασταθούν με ήδη υπάρχοντες ιστότοπους WP. Η πλατφόρμα δίνει μεγάλη προσοχή στην ευελιξία, την ασφάλεια και την απόδοσή της. Επιπλέον, οι χρήστες του Kinsta έχουν την ευκαιρία να ξεπεράσουν τα βασικά μέσα φιλοξενίας.

Πίνακας ελέγχου Kinsta

Google Cloud Platform

Έχουμε ήδη αναφέρει ότι το Kinsta είναι μια πλατφόρμα φιλοξενίας που συνιστά η Google. Αυτό το γεγονός κάνει την εταιρεία να ξεχωρίζει από άλλους βελτιστοποιημένους παρόχους φιλοξενίας WordPress. Έχετε πλήρη πρόσβαση στο Google Cloud που χρησιμοποιείται από κορυφαίες πλατφόρμες όπως Snapchat, Coca-Cola ή Spotify.

Ως μέρος της πλατφόρμας που βασίζεται στο cloud της Google, η Kinsta προσφέρει μια ευέλικτη υποδομή φιλοξενίας με διακομιστές που βρίσκονται σε 20 διαφορετικά μέρη του κόσμου, συμπεριλαμβανομένης της Ασίας και της Ευρώπης.

Βελτιωμένη απόδοση με αυτόματες βελτιστοποιήσεις βάσεων δεδομένων MySQL

Ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό για όσους χρησιμοποιούν WordPress CMS. Η πλατφόρμα χρησιμοποιεί ένα ξεχωριστό απομονωμένο κοντέινερ για τον ιστότοπό σας που βασίζεται στο WP. Κάθε κοντέινερ διαθέτει επιπλέον παρουσία MySQL εκτός από την αυτόματη βελτιστοποίηση βάσης δεδομένων για να εξασφαλίσει σταθερή και χωρίς σφάλματα απόδοση ιστότοπου.

Το σύστημα ενεργοποιείται σε εβδομαδιαία βάση για την αποφυγή δυσλειτουργιών της βάσης δεδομένων MySQL. Δεν χρειάζεται να διαχειριστείτε τη ρύθμιση χειροκίνητα. Η δυνατότητα ενεργοποιείται και βρίσκεται σε διαδικασία αυτόματα.

Λειτουργεί ως εξής:

 1. Η διαδικασία βελτιστοποίησης ξεκινά αυτόματα κάθε εβδομάδα.
 2. Εντοπίζει και διορθώνει πιθανά σφάλματα λειτουργίας της βάσης δεδομένων.
 3. Εάν το σύστημα δεν μπορεί να διορθώσει το σφάλμα, αποστέλλεται μια ειδοποίηση στην τεχνική υποστήριξη και τους sysadmins.

Ως αποτέλεσμα, η λειτουργία διασφαλίζει την υγεία και τη σταθερή λειτουργία του ιστότοπού σας στο WordPress.

Περισσότερη ασφάλεια με αυτόματη επανεκκίνηση αντιγράφων ασφαλείας PHP

Εάν η έκδοση PHP σας μειώθηκε για οποιονδήποτε λόγο, ίσως χρειαστεί να την επανεκκινήσετε από το τελευταίο αντίγραφο ασφαλείας με μη αυτόματο τρόπο από τον πίνακα ελέγχου. Η Kinsta έκανε τη διαδικασία 100% αυτοματοποιημένη χάρη στη δυνατότητα αυτοθεραπείας.

Με άλλα λόγια, δεν θα παρατηρήσετε καν πότε μπορεί να χαλάσει το PHP σας. Το σύστημα το επανεκκινεί αυτόματα. Εάν το πρόβλημα είναι πολύ περίπλοκο για να το χειριστεί το εργαλείο, ένα sysadmin ειδοποιείται για να κάνει τη μη αυτόματη επιδιόρθωση.

Αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας

Η πλατφόρμα χειρίζεται αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας παρά το σχέδιο. Κάθε χρήστης θα μπορεί να επωφεληθεί από τη δυνατότητα. Ωστόσο, οι χρήστες του προγράμματος εισόδου θα έχουν την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία μόνο εντός των πρώτων 14 ημερών, ενώ υψηλότερα πακέτα προσφέρουν αυτήν τη δυνατότητα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Για να διαχειριστείτε την υπηρεσία, πρέπει απλώς να μεταβείτε στον πίνακα ελέγχου και να εισαγάγετε την ενότητα Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας. Εκεί μπορείτε να επιλέξετε από τα διαθέσιμα πακέτα που περιλαμβάνουν:

 • Καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας.
 • 6ωρη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας.
 • Ωριαία δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας.

Ανεξάρτητα από το τι θα επιλέξετε, η υπηρεσία διαχειρίζεται αυτόματα από την πλατφόρμα. Επιπλέον, μπορείτε να ελέγξετε το εφεδρικό ιστορικό ανά ημέρα σε πραγματικό χρόνο χωρίς να απαιτείται λήψη.

Υπηρεσία σταδιοποίησης με ένα κλικ

Η λειτουργία είναι ιδανική για χρήστες που θέλουν να δοκιμάσουν τους ιστότοπούς τους πριν από την ανάπτυξη. Με άλλα λόγια, η σταδιοποίηση σάς επιτρέπει να δοκιμάσετε νέες προσθήκες και ενσωματώσεις πριν τις προσθέσετε στο ζωντανό έργο σας. Η υπηρεσία επιτρέπει την προσαρμογή και επεξεργασία κωδικών, widget, εφαρμογών και πρόσθετων για να διασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία τους σε κατάσταση.

Πρόσθετα εργαλεία: Site Cache, SSL, PHP Engine κ.λπ..

Εκτός από τις μοναδικές δυνατότητες του Kinsta, η πλατφόρμα προσφέρει μια εκτεταμένη γκάμα πρόσθετων επιλογών που είναι εξαιρετικά χρήσιμες όποτε χρειάζεστε για να ενισχύσετε ή να προσαρμόσετε τον ιστότοπό σας:

 • Μηχανή PHP – οι χρήστες είναι ελεύθεροι να κάνουν εναλλαγή μεταξύ διαφόρων διαθέσιμων εκδόσεων PHP. Εάν έχετε κάποια τεχνικά προβλήματα ή απλά θέλετε να επιστρέψετε στην προηγούμενη έκδοση, η πλατφόρμα σάς επιτρέπει να επανεκκινήσετε τον κινητήρα PHP για να επιλύσετε σφάλματα συνδεσιμότητας ή άλλες δυσλειτουργίες.
 • SSL – το δωρεάν πιστοποιητικό SSL είναι μέρος κάθε προγράμματος Kinsta. Επιπλέον, δεν χρειάζεται να ασχοληθείτε με χειροκίνητες ανακατευθύνσεις, καθώς η λειτουργία HTTPS Force θα οδηγήσει αυτόματα την επισκεψιμότητά σας σε ασφαλή έκδοση ιστότοπου SSL.
 • Ανάλυση – το σύστημα σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε τυχόν δεδομένα που απαιτούνται από λεπτομερή στατιστικά στοιχεία ιστότοπου που ενεργοποιούνται από το εργαλείο παρακολούθησης PHP έως εύρος ζώνης, κορυφαία αιτήματα από προβολές ή byte, GEO και IP, προσωρινή μνήμη και άλλα.

Δωρεάν χαρακτηριστικά

Όλα τα σχέδια συνοδεύονται από δωρεάν CDN εκτός από το SSL και κάποιες άλλες βασικές επιλογές, οι χρήστες θα εκτιμήσουν τουλάχιστον 1 δωρεάν μετεγκατάσταση ιστότοπων, επιτρέποντάς σας να μεταφέρετε το υπάρχον διαδικτυακό έργο που υποστηρίζεται από WP στο Kinsta με μηδενικό κόστος. Μια άλλη δωρεάν δυνατότητα περιλαμβάνει πλήρη πρόσβαση σε premium υπηρεσία DNS που επιτρέπει στους χρήστες να διαχειρίζονται τις δικές τους εγγραφές ζώνης. Οι χρήστες λαμβάνουν 1 premium σημείο DNS για κάθε εγκατάσταση Με άλλα λόγια, ο αριθμός των εγκαταστάσεων είναι ίσος με τον αριθμό των Premium σημείων DNS που λαμβάνετε.

3. Απόδοση

Ταχύτητα φόρτωσης ιστότοπου: Η Kinsta ισχυρίζεται ότι έχει έναν από τους καλύτερους ρυθμούς φόρτωσης μεταξύ άλλων παρόχων φιλοξενίας που έχουν βελτιστοποιηθεί για WordPress. Οι πρόσφατες δοκιμές έδειξαν το μέσο όρο 495 mms, το ποσοστό βασίζεται πολύ στην τοποθεσία του ιστότοπου.

Kinsta Uptime

Με άλλα λόγια, οι χρήστες από τη Μπανγκαλόρ δεν θα πρέπει να αναμένουν την ίδια ταχύτητα φόρτωσης με τη Γερμανία, για παράδειγμα. Εδώ είναι ο πίνακας ταχύτητας από μέρη του κόσμου για να καταστούν τα πράγματα λίγο πιο ξεκάθαρα. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε μόνοι σας οποιαδήποτε ταχύτητα φόρτωσης ιστότοπου. Μόλις μάθετε πού φιλοξενείται ο ιστότοπος και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε ένα από τα δωρεάν διαθέσιμα εργαλεία, Pingdom, για παράδειγμα.

Βόρεια Αμερική575 ms
Σίδνεϊ2.03 δ
Ιαπωνία1000 ms
Σάο Πάολο1000 ms
Γερμανία222 ms
Ηνωμένο Βασίλειο175 χιλ

Το Kinsta χρησιμοποιεί προηγμένο υλικό και διαθέτει κέντρα δεδομένων και διακομιστές εγκατεστημένους σε 20 διαφορετικές τοποθεσίες παγκοσμίως. Επιπλέον, η πλατφόρμα χρησιμοποιεί εργαλεία ενίσχυσης ταχύτητας μέσω τεχνολογιών όπως PHP 7, Ngnix, LXD και άλλες λύσεις λογισμικού για τη βελτίωση της ταχύτητας του ιστότοπου και της συνολικής απόδοσης.

Ποσοστό χρόνου λειτουργίας: ο πάροχος φιλοξενίας εγγυάται ποσοστό ανανέωσης 99,9% σε καθέναν από τους χρήστες του. Μερικοί μπορεί να το θεωρούν τίποτα άλλο παρά επιδείξεις Ωστόσο, τα αποτελέσματα τον Δεκέμβριο του 2018 παρουσίασαν ένα εντυπωσιακό 100% του χρόνου λειτουργίας. Για να εξασφαλίσει εξαιρετικά αποτελέσματα, η Kinsta χρησιμοποιεί το δικό της δίκτυο εργαλείων παρακολούθησης και παρακολούθησης για έλεγχο με το χρόνο λειτουργίας κάθε λεπτό.

4. Ασφάλεια

Η πλατφόρμα κάνει πολλά από την άποψη της ασφάλειας. Χρησιμοποιεί LXC και LXD Επιπρόσθετα Google Cloud Platform, καθιστώντας δυνατή την απομόνωση των λογαριασμών χρηστών και των ιστότοπων WordPress. Μια τέτοια προσέγγιση οδηγεί σε καλύτερη απορρόφηση επιθέσεων DDoS, καθώς και πρόληψη άλλων κινδύνων και απειλών στον κυβερνοχώρο.

Έχουμε ήδη αναφέρει αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας που βελτιώνουν επίσης τη συνολική ασφάλεια του ιστότοπου. Πρόσθετα μέσα ασφαλείας είναι τα εξής:

 • Κρυπτογραφημένο SSH & Σύνδεση SFTP – εξασφαλίζει ασφαλή και ασφαλή πρόσβαση στον ιστότοπο. Η δυνατότητα συνοδεύεται από ΔΩΡΕΑΝ κρυπτογράφηση SSL.
 • Περιορισμοί ολοκλήρωσης – Αυτό αναφέρεται κυρίως σε προσθήκες που ενδέχεται να περιέχουν πιθανό κίνδυνο κακόβουλου λογισμικού. Όπως όλοι γνωρίζουμε, οι κάτοχοι ιστότοπων πρέπει να επιλέξουν αξιόπιστους προγραμματιστές προσθηκών κατά τη χρήση του WordPress. Το Kinsta σας εμποδίζει να επιλέξετε επιβλαβείς και δυνητικά επικίνδυνες εφαρμογές.
 • Πρόληψη επίθεσης – τα πρόσθετα μέσα ασφαλείας περιλαμβάνουν μέτρα για τη μείωση του κινδύνου DDoS και επιθέσεων χάκερ. Περιλαμβάνουν αποκλεισμό, GeoIP και άλλα.
 • Λειτουργία επιδιόρθωσης Hack – Το Kinsta παρέχει εγγυήσεις καθαρισμού μετά την παραβίαση για την κατάργηση κακόβουλων κωδικών και την επαναφορά του ιστότοπού σας με ασφαλή πρόσβαση.

Η πλατφόρμα παρακολουθεί ολόκληρο το δίκτυο ιστοτόπων της και δεν τροφοδοτεί ποτέ έργα που υποστηρίζονται από μη υποστηριζόμενες εκδόσεις PHP

5. Υποστήριξη πελατών

Η υποστήριξη πελατών είναι μια από τις ισχυρότερες πλευρές του Kinsta. Παρόλο που δεν διαθέτει αριθμό τηλεφώνου, οι χρήστες ενδέχεται να εξακολουθούν να έρχονται σε άμεση επαφή με τη βοήθεια της λειτουργίας Ζωντανής συνομιλίας. Ταυτόχρονα, εδώ είναι ένα ενσωματωμένο widget Intercom.

Οι χρήστες μπορούν να παρακολουθούν το ιστορικό συνομιλιών τους για να βρουν το ζήτημα που χρειάζονται. Το παράθυρο παραμένει ανοιχτό ακόμα και αν περιηγηθείτε σε άλλες ενότητες και εργαλεία, κάτι που είναι πολύ βολικό. Η ομάδα υποστήριξης είναι διαθέσιμη όλο το εικοσιτετράωρο.

Υπάρχει επίσης μια σειρά από τοπικά άρθρα διαθέσιμα στο Ιστολόγιο Kinsta εκτός από την τεράστια πλατφόρμα βάση γνώσεων. Καλύπτει διάφορες πτυχές μορφές δημιουργίας πιστοποιητικού SSL και μετεγκατάστασης ιστότοπου WordPress σε συμβουλές για την ενίσχυση της απόδοσης του ιστότοπου και την αποκατάσταση καταστροφών.

5. Πολιτική τιμολόγησης

Συνολικά, υπάρχουν 10 διαθέσιμα πακέτα που παραδίδονται από την Kinsta. Τα σχέδια πέρα ​​από το πακέτο Enterprise 4 επιτρέπουν στους πελάτες να επικοινωνήσουν με την ομάδα υποστήριξης για να δημιουργήσουν ένα εξατομικευμένο σχέδιο ανάλογα με τις απαιτήσεις τους. Έχουμε χωρίσει όλες τις διαθέσιμες προσφορές σε τρεις κύριες κατηγορίες: Basic, Business και Enterprise. Όλα τα προγράμματα περιλαμβάνουν δωρεάν υπηρεσία SSL και CDN. Η πλατφόρμα εγγυάται επιστροφή χρημάτων 30 ημερών.

Βασικά σχέδια:

 • Μίζα – κοστίζει 30 $ το μήνα, συμπεριλαμβανομένης 1 εγκατάστασης WordPress και 10 GB αποθηκευτικού χώρου.
 • Υπέρ – κοστίζει 60 $ ανά μήνα, συμπεριλαμβανομένων 2 εγκαταστάσεων WordPress και 20 GB αποθηκευτικού χώρου

Επιχειρηματικά σχέδια:

 • Επιχείρηση 1 κοστίζει 100 $ το μήνα με 5 WP εγκαταστάσεις και 30 GB χώρου στο δίσκο.
 • Επιχείρηση 2 κοστίζει 200 ​​$ ανά μήνα με 10 WP εγκαταστάσεις και 40 GB χώρου στο δίσκο.
 • Επιχείρηση 3 κοστίζει 300 $ ανά μήνα με 20 WP εγκαταστάσεις και 50 GB χώρου στο δίσκο.
 • Επιχείρηση 4 κοστίζει 400 $ το μήνα με 40 WP εγκαταστάσεις και 60 GB χώρου στο δίσκο.

Επιχειρηματικά σχέδια:

 • Επιχείρηση 1 κοστίζει 600 $ το μήνα με 60 WP εγκαταστάσεις και 100 GB χώρου στο δίσκο.
 • Επιχείρηση 2 κοστίζει 900 $ το μήνα με 80 WP εγκαταστάσεις και 150 GB χώρου στο δίσκο.
 • Επιχείρηση 3 κοστίζει 1.200 $ το μήνα με 120 WP εγκαταστάσεις και 200 ​​GB χώρου στο δίσκο.
 • Επιχείρηση 4 κοστίζει 1.500 $ το μήνα με 150 WP εγκαταστάσεις και 250 GB χώρου στο δίσκο.

Ο Κίνστα έχει ξεχωριστή προσφορά για μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και παρέχει έκπτωση 15% σε κάθε σχέδιο για ιστότοπους που ξεκινούν από εκκλησίες, φιλανθρωπικές κοινότητες κ.λπ. Εκτός από την αρχική έκπτωση, οι μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί μπορούν επίσης να υπολογίζονται σε μείωση τιμών 15% σε περίπτωση προπληρωμένου πακέτου. Κάθε μη κερδοσκοπικό μέλος λαμβάνει δωρεάν δοκιμή 60 ημερών.

Η κατώτατη γραμμή

Το Kinsta είναι μια καλή φιλοξενία WordPress με πολλές προηγμένες δυνατότητες και τεχνολογίες για τη βελτίωση της απόδοσης του ιστότοπου. Η πλατφόρμα απέχει πολύ από το να είναι φθηνή. Οι χρήστες μπορούν να βρουν πιο προσιτές εναλλακτικές λύσεις. Ωστόσο, αυτό είναι ίσως το μόνο μειονέκτημα. Θα βρείτε δύσκολα την ταχύτητα λειτουργίας και φόρτωσης του ίδιου ποσοστού, εκτός από την προηγμένη τεχνική υποστήριξη για την αντιμετώπιση της πρόληψης απειλών στον κυβερνοχώρο και του καθαρισμού μετά τον καθαρισμό.

Συνοψίζοντας, το Kinsta μπορεί να έχει καλή σχέση ποιότητας τιμής, λαμβάνοντας υπόψη τη συνεργασία του με την πλατφόρμα Google Cloud, τον έξυπνο ταμπλό και τον απλό συντονισμό ιστότοπων, τις βελτιστοποιημένες λύσεις διακομιστή ηλεκτρονικού εμπορίου και τη βελτιωμένη συνολική απόδοση.

Ξεκινήστε με την Kinsta

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map