Αναθεώρηση Duda

Το Duda – είναι ένα εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων μεταφοράς και απόθεσης, το οποίο παρέχει πληθώρα χαρακτηριστικών προσαρμογής σχεδιασμού και προηγμένων εργαλείων για να εξασφαλίσει ευχάριστη και ομαλή εμπειρία δημιουργίας ιστοσελίδων. Η υπηρεσία λειτουργεί εξίσου εξαιρετική τόσο για έμπειρους σχεδιαστές ιστοσελίδων που εμπλέκονται στην προσαρμοσμένη ανάπτυξη ιστοσελίδων όσο και για πρώτους. Μέχρι σήμερα, έχουν δημιουργηθεί περίπου 14 εκατομμύρια ιστότοποι με το Duda και πολλοί άλλοι βρίσκονται υπό ανάπτυξη.


Ξεκίνησε το 2008, το σύστημα αρχικά ειδικεύτηκε στη δημιουργία ιστότοπων για κινητές συσκευές. Προς το παρόν, ωστόσο, η Duda δεν αφορά μόνο την ανάπτυξη ιστότοπων για κινητά (υπάρχει ξεχωριστή υπηρεσία – DudaMobile). Η πλατφόρμα τοποθετείται επίσης ως ανταποκριτής δημιουργίας ιστοσελίδων που συνοδεύεται από ένα ευρύ φάσμα χαρακτηριστικών και επιλογών προσαρμογής του σχεδιασμού. Η υπηρεσία σάς επιτρέπει να δημιουργείτε βελτιστοποιημένους ιστότοπους που θα ταιριάζουν άψογα σε όλα τα μεγέθη οθόνης. Με απλά λόγια, μπορείτε να αποκτήσετε έναν ολοκαίνουργιο, ανταποκρινόμενο ιστότοπο των ονείρων σας με απλό και γρήγορο τρόπο.

Το σύστημα επιτρέπει τη δημιουργία διαφορετικών τύπων ιστοσελίδων και συνοδεύεται επίσης πολύγλωσση υποστήριξη, μοναδικό εργαλείο εξατομίκευσης ιστοτόπου inSite και πολλαπλά πλεονεκτήματα που συμβάλλουν στην επιτυχία της διαδικασίας ανάπτυξης ιστού μακροπρόθεσμα. Η Duda δεν είναι η φθηνότερη κατασκευή ιστοσελίδων σε σύγκριση σε πολλούς από τους εξειδικευμένους ανταγωνιστές της, αλλά το κόστος της υπηρεσίας εξαρτάται απολύτως από την ποιότητα των παρεχόμενων δυνατοτήτων. Είναι το Duda τόσο λειτουργικό όσο φαίνεται την πρώτη φορά; Μπορεί να είναι άξιος ανταγωνιστής άλλων γνωστών κατασκευαστών ιστότοπων; Είναι καιρός να ελέγξετε την υπηρεσία για να απαντήσετε σε αυτές και σε άλλες ερωτήσεις που σχετίζονται με το σύστημα.

1. Ευκολία χρήσης

Το Duda δεν είναι αρκετά περίπλοκο, αλλά εξακολουθεί να διαθέτει πολλά τμήματα και εργαλεία δημιουργίας ιστοσελίδων, τα οποία μπορεί να φαίνονται κάπως αινιγματικά για τους χρήστες για πρώτη φορά. Η διαδικασία εγγραφής είναι γρήγορη και κατανοητή – αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να συμπληρώσετε τα πεδία της φόρμας εγγραφής, παρέχοντας το όνομά σας, τον ιστότοπο της εταιρείας, το email της επιχείρησης, τη χώρα διαμονής, τον κωδικό πρόσβασης και τους στόχους δημιουργίας ιστού. Αυτές οι πληροφορίες χρειάζονται για να ξεκινήσετε τη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 30 ημερών. Λάβετε υπόψη ότι δεν απαιτούνται δεδομένα πιστωτικής κάρτας για τη δοκιμή του συστήματος.

Μόλις τελειώσετε με τη διαδικασία εγγραφής, θα μεταφερθείτε στον πίνακα ελέγχου του συστήματος. Αυτό είναι το μέρος, όπου μπορείτε να αρχίσετε να δημιουργείτε τον ιστότοπό σας που ανταποκρίνεται σε όλους τους τύπους φορητών και επιτραπέζιων συσκευών. Το μενού του ταμπλό είναι διαισθητικό και λογικά δομημένο. Όλες οι κύριες ενότητες, κατηγορίες και στοιχεία είναι προσβάσιμα εδώ και μπορείτε εύκολα να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτά με ένα μόνο κλικ του ποντικιού.

Συντάκτης Duda

Αμέσως μετά τη διαδικασία δημιουργίας ιστότοπων, θα σας προσφερθεί να επιλέξετε ένα από τα σχέδια που είναι διαθέσιμα στη συλλογή προτύπων της υπηρεσίας. Ο επεξεργαστής ιστότοπου παρέχει λεπτομερή προεπισκόπηση όλων των προτύπων για να σας ενημερώσει πώς ακριβώς θα εμφανίζεται ο ιστότοπός σας σε διάφορους τύπους οθόνης. Ο συντάκτης είναι πολύ διαισθητικός και δεν αφήνει κανένα σημείο για σύγχυση – μόλις αρχίσετε να εργάζεστε στο έργο σας, θα είστε σε θέση να επωφεληθείτε από το εισαγωγικό μέρος που σας ενημερώνει για τα βασικά της διαδικασίας σχεδιασμού ιστοσελίδων . Δεν χρειάζεται να αντιγράψετε και να επικολλήσετε όλο το περιεχόμενό σας, να ανεβάσετε εικόνες και να επαναφέρετε συνδέσμους – όλα γίνονται αυτόματα χωρίς να επηρεάζεται το περιεχόμενο του ιστότοπού σας. Συνολικά, το Duda είναι ένας εύχρηστος οικοδόμος ιστότοπων, αν και μπορεί να χρειαστεί χρόνος για να το αποκτήσει.

2. Χαρακτηριστικά & Ευκαμψία

Το Duda διαθέτει ένα εκπληκτικό σύνολο λειτουργιών που σας επιτρέπει να δημιουργείτε, να διαχειρίζεστε, να εξατομικεύετε και να προωθείτε αποτελεσματικά διαφορετικούς τύπους έργων. Αυτά περιλαμβάνουν προσωπικούς και επιχειρηματικούς ιστότοπους, ιστολόγια, διαδικτυακά καταστήματα, χαρτοφυλάκια, σελίδες προορισμού και τι όχι. Το σύστημα δεν θέτει όρια σχετικά με τον αριθμό των σελίδων ή των widget που θέλετε να προσθέσετε. Εναπόκειται σε εσάς να ξεκινήσετε όσους ιστότοπους χρειάζεστε σε έναν λογαριασμό και να προσθέσετε οποιονδήποτε αριθμό σελίδων που διατίθενται στη λίστα. Ας εξετάσουμε τώρα τις κύριες δυνατότητες του δημιουργού ιστότοπων για να δούμε αν μπορούν να σας καλύψουν τις ανάγκες σχεδιασμού ιστοσελίδων ή όχι.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ

Το Duda είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για να ξεκινήσετε ένα πλήρες διαδικτυακό κατάστημα. Το σύστημα προσφέρει μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου (με βάση EcWid τεχνολογία) που λειτουργεί απρόσκοπτα σε όλες τις φορητές και επιτραπέζιες συσκευές. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε πολλά πρότυπα ηλεκτρονικού εμπορίου με μοντέρνα εμφάνιση και εξαιρετική απόδοση. Η ηλεκτρονική βιτρίνα χρησιμοποιεί αυτόματα τα ίδια στυλ γραμματοσειράς και συνδυασμό χρωμάτων με τον υπόλοιπο ιστότοπο.

Ηλεκτρονικό εμπόριο Duda

Στους χρήστες προσφέρεται μια πολύ ωραία επιλογή ελκυστικών διατάξεων σελίδας προϊόντων για να μπορούν να ανεβάζουν τον απαιτούμενο αριθμό προϊόντων, να προσαρμόζουν τα σχέδια και τις περιγραφές τους, καθώς και να προσθέτουν φωτογραφίες προϊόντων για καλύτερη παρουσίαση στο διαδίκτυο. Για να διαχειριστείτε ένα κατάστημα ιστού, μπορείτε να ρυθμίσετε προσαρμοσμένες αποστολές ενημερωτικών δελτίων, να ενσωματώσετε περισσότερες από 30 επιλογές πληρωμής, να ορίσετε ελάχιστο / μέγιστο ποσό αγοράς ανά ένα ταμείο, να ενεργοποιήσετε τους αυτόματους υπολογιστές φόρου (η λειτουργία αυτή τη στιγμή είναι βιώσιμη για τις ΗΠΑ, τον Καναδά, το Ηνωμένο Βασίλειο, την ΕΕ και Αυστραλία), δημιουργία κωδικών κουπονιών για ορισμένα προϊόντα, οργάνωση προϊόντων σε κατηγορίες, παροχή ψηφιακού περιεχομένου, στρατολόγηση παρόχων αποστολής, καθορισμός τιμών αποστολής και επιλογών κ.λπ..

Υποστήριξη πολλαπλών γλωσσών

Το σύστημα επιτρέπει την επιλογή μεταξύ περισσότερων από 55 γλωσσών για την εκκίνηση ενός ιστότοπου προσανατολισμένου προς ένα συγκεκριμένο κοινό-στόχο. Οι πολυγλωσσικοί ιστότοποι που δημιουργούνται με το σύστημα είναι εύχρηστοι, φιλικοί προς το SEO και πλήρως προσαρμόσιμοι. Εάν έχετε ωραίες δεξιότητες προγραμματισμού, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στον κωδικό κάθε σελίδας για να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις γλώσσας εκεί.

Duda Multilanguage

Εργαλείο InSite

Όσον αφορά τη μοναδική λειτουργικότητα, η Duda προσφέρει το inSite, ένα έξυπνο εργαλείο που επιτρέπει στους webmasters να δημιουργούν εξατομικευμένο περιεχόμενο και να το παραδίδουν στους σωστούς επισκέπτες του ιστότοπου με βάση μια ποικιλία ενεργοποιήσεων. Μερικά από αυτά είναι: η ώρα της ημέρας, η γεωγραφική θέση, η συσκευή που χρησιμοποιεί ο πελάτης σας για πρόσβαση στον ιστότοπό σας και άλλα. Μπορείτε να προσθέσετε διάφορα αναδυόμενα παράθυρα στον ιστότοπό σας που σας επιτρέπουν να εμφανίζετε συγκεκριμένα μηνύματα στο κοινό κατά τη διάρκεια κάθε επίσκεψης. Υπάρχει μια βιβλιοθήκη έτοιμων InSites και η δυνατότητα δημιουργίας προσαρμοσμένων ενεργοποιήσεων.

Εξατομίκευση Duda

Κοινωνική Ένταξη και Widgets

Με το Duda, έχετε μια πολύ καλή ευκαιρία να χρησιμοποιήσετε πολλαπλές ενσωματώσεις συστήματος, όπως Facebook, Yelp, Twitter, YouTube κ.λπ. Μπορείτε να επιλέξετε από διάφορα widget, να ενσωματώσετε κοινωνικές ροές, να δημοσιεύσετε συνδέσμους προς τις σελίδες σας σε λογαριασμούς κοινωνικών μέσων. . Επιπλέον, μπορείτε να δημιουργήσετε αναδυόμενα παράθυρα για να προωθήσετε τις πωλήσεις, να ξεκινήσετε και να υποστηρίξετε εγγραφές μέσω email, να εξατομικεύσετε ιστότοπους για συγκεκριμένες κατηγορίες χρηστών. Το widget φόρμας επικοινωνίας μπορεί να ενσωματωθεί επίσης για να απλοποιήσει την αλληλεπίδραση μεταξύ χρηστών και προγραμματιστών συστήματος.

Η ενσωμάτωση του widget vCita επιτρέπει στους επισκέπτες να προγραμματίζουν ραντεβού μέσω κινητών, επιτραπέζιων συσκευών και tablet. Άλλα γραφικά στοιχεία που μπορείτε να προσθέσετε σε έναν ιστότοπο περιλαμβάνουν κρατήσεις OpenTable, κουπόνια, σχόλια Disqus, διαχωριστικό, μεταφόρτωση αρχείων, πολλαπλές τοποθεσίες και χάρτες και άλλα.

Ιστολόγιο

Είναι επίσης δυνατό να δημιουργήσετε ένα λειτουργικό, ευέλικτο, ανταποκρινόμενο και προσαρμόσιμο blog στον ιστότοπο της Duda. Μπορείτε να προσθέσετε οποιοδήποτε περιεχόμενο της επιλογής σας, να επεξεργαστείτε στυλ και διατάξεις σελίδων ιστολογίου, να εκχωρήσετε πολλούς συνεισφέροντες συντάκτες, να προβάλετε στατιστικά στοιχεία ιστολογίου, να χρησιμοποιήσετε την επιλογή φίλτρου αναζήτησης.

Ιστολόγιο Duda

Το σύστημα προσφέρει δύο τρόπους επεξεργασίας ιστολογίου που διασυνδέονται και συμβάλλουν στις τελικές επιλογές εμφάνισης ιστολογίου. Αυτές περιλαμβάνουν τη λειτουργία διάταξης, όπου μπορείτε να ρυθμίσετε τη δομή του ιστολογίου σας και τη λειτουργία ανάρτησης, όπου μπορείτε να ανεβάσετε περιεχόμενο. Αυτό είναι αρκετά βολικό για τους περισσότερους χρήστες, που δεν είχαν εμπλακεί ποτέ στην ανάπτυξη ιστολογίων. Οι τροφοδοσίες RSS και ATOM δημιουργούνται και ενημερώνονται αυτόματα για κάθε ανάρτηση που προστίθεται στο ιστολόγιο.

Βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης

Οι ιστότοποι της Duda είναι καλά βελτιστοποιημένες για τις μηχανές αναζήτησης. Το σύστημα δημιουργεί αυτόματα χάρτες ιστότοπων, επιτρέπει την κατάργηση μετα-ετικετών για κάθε σελίδα (λέξεις-κλειδιά, τίτλους και περιγραφές), επιλογή και ρύθμιση favicons, προσαρμογή διευθύνσεων URL ιστότοπου, ρύθμιση robots.txt και ανακατευθύνσεων 301 κ.λπ..

Ένα ενδιαφέρον σημείο του συστήματος είναι το προηγμένο χαρακτηριστικό του γνωστό ως Vary: User-Agent. Αυτό είναι ένα είδος εργαλείου, το έργο του οποίου είναι να ειδοποιεί τις μηχανές αναζήτησης σχετικά με το περιεχόμενο που αναμένουν οι χρήστες να βασίζονται στη συσκευή που χρησιμοποιούν για να το αναζητήσουν.

Εργαλεία μάρκετινγκ

Η Duda χρησιμοποιεί το εκπληκτικά ευρύ φάσμα εργαλείων μάρκετινγκ για να αυξήσει τα ποσοστά μετατροπής των πελατών. Αυτά περιλαμβάνουν widget μετατροπής πελατών, widget click-to-email και click-to-call, επιλογή δημιουργίας κωδικού κουπονιού, χάρτες που παρέχουν λεπτομερείς οδηγίες τοποθεσίας, εργαλεία προγραμματισμού ραντεβού κ.λπ. Επιπλέον, μπορείτε να ενσωματώσετε ένα widget PayPal, να προβάλλετε κριτικές Yelp, να δημιουργήσετε επαφή φόρμες και προσθέστε πολλά άλλα λειτουργικά widget.

Ανάλυση

Η Duda παρέχει πρόσβαση σε εργαλεία συλλογής αναλυτικών στοιχείων για να επιτρέπει στους κατόχους ιστότοπων να παρακολουθούν και να ελέγχουν τα στατιστικά στοιχεία του ιστότοπού τους. Η ενσωμάτωση του Google Analytics σάς προσφέρει μια βαθύτερη εικόνα των δεδομένων επισκεψιμότητας του ιστότοπού σας. Σας δίνει τη δυνατότητα να ανακαλύψετε τη συμπεριφορά των χρηστών, να παρακολουθείτε τον αριθμό των προβολών και των επισκέψεων της σελίδας, να δείτε τις τοποθεσίες από τις οποίες προέρχονται οι χρήστες και άλλες σημαντικές πληροφορίες.

Έγχυση κωδικού

Για χρήστες με γνώσεις τεχνολογίας, οι προγραμματιστές Duda προσφέρουν λειτουργία προγραμματιστή που παρέχει πλήρη πρόσβαση στο HTML / CSS ενός ιστότοπου. Είναι επίσης δυνατή η προσαρμογή προτύπων ιστότοπου μέσω επιλογής έγχυσης κώδικα. Αυτό δίνει στους ιστότοπους εξατομικευμένη και πραγματικά μοναδική εμφάνιση, για να μην αναφέρουμε ανώτερη λειτουργικότητα.

Πρόγραμμα επεξεργασίας κώδικα Duda

Εργαλείο δημιουργίας Widget

Με το Duda, μπορείτε όχι μόνο να ενσωματώσετε τα διαθέσιμα widget, αλλά και να δημιουργήσετε και να τροποποιήσετε τα υπάρχοντα. Αυτό μπορεί να γίνει σε λίγες ώρες μόνο με τη χρήση τυπικών δεξιοτήτων CSS, HTML και JavaScript. Για να ενημερώσετε τα απαιτούμενα widget, θα πρέπει να έχετε πρόσβαση στο Widget Builder και να κάνετε αλλαγές εκεί.

Επιλογές σχολιασμού

Όταν εργάζεστε για την ανάπτυξη του έργου σας, έχετε την ευκαιρία να ενεργοποιήσετε διαλόγους σε πραγματικό χρόνο με τους πελάτες σας για να καταλάβετε τις λεπτομέρειες. Τα σχόλια χρηστών είναι επίσης ενεργοποιημένα εδώ. Μόλις προστεθεί ένα νέο σχόλιο, τα μέλη της ομάδας σας και οι καθορισμένοι πελάτες σας θα λαμβάνουν αυτόματες ειδοποιήσεις μέσω email για να μπορούν να αντιδρούν εγκαίρως σε νέα μηνύματα.

Συνεργασία ομάδας

Ο δημιουργός ιστότοπων ενθαρρύνει τη συνεργασία της ομάδας, επιτρέποντας σε εσάς και τα μέλη της ομάδας σας να δημιουργήσετε, να αποθηκεύσετε και να μοιραστείτε τμήματα ομάδας. Όλα τα μέλη της ομάδας έχουν πρόσβαση στον μοναδικό κοινόχρηστο πίνακα ελέγχου, όπου μπορούν να συνεργαστούν για την ανάπτυξη έργων.

Λευκή ταμπέλα

Η Duda προσφέρει έναν προχωρημένο Εργαλείο λευκής ετικέτας. Καθιστά δυνατή τη χρήση του συστήματος με την επωνυμία ενός χρήστη για την εφαρμογή ολόκληρου του φάσματος των δυνατοτήτων του, ενώ εργάζεται σε έργα πελατών. Το εργαλείο θα ενσωματωθεί πλήρως με τα χαρακτηριστικά και το στυλ της επωνυμίας σας για να προσφέρει την εντυπωσιακή εμπειρία. Προς το παρόν, η πλατφόρμα λευκής ετικέτας της Duda είναι διαθέσιμη μόνο για χρήστες ομάδας, εταιρείας και προσαρμοσμένου προγράμματος, αλλά είναι δυνατή η δοκιμή της κατά τη διάρκεια της δωρεάν δοκιμαστικής περιόδου 30 ημερών.

Κρυπτογράφηση SSL

Όλοι οι ιστότοποι που δημιουργούνται με το Duda προστατεύονται αυτόματα από πιστοποιητικά SSL, τα οποία καθιστούν ολόκληρη τη διαδικασία επεξεργασίας ιστότοπων πιο ασφαλή και αξιόπιστη για τους ιδιοκτήτες, το προσωπικό και τους πελάτες ιστότοπων.

3. Σχέδια

Αριθμός θεμάτων:100
Δωρεάν πρότυπα:&# x2714; ΝΑΙ
Ανταποκρίσιμος σχεδιασμός:&# x2714; ΝΑΙ
Ταξινόμηση ανά κλάδο:&# x2714; ΝΑΙ
Επεξεργασία κώδικα CSS:&# x2714; ΝΑΙ

Η συλλογή προτύπων Duda είναι πλούσια και εντυπωσιακή. Αυτή τη στιγμή περιλαμβάνει περίπου 100 σχέδια και ενημερώνεται με νέα σε τακτική βάση. Για ευκολία χρήστη, τα πρότυπα χωρίζονται σε θεματικές κατηγορίες. Είναι επίσης δυνατό να κάνετε χρήση της επιλογής φίλτρου αναζήτησης και να ταξινομήσετε τα σχέδια σε διάφορες κατηγορίες για να μειώσετε τον χρόνο αναζήτησης.

Όποιο πρότυπο και αν θέλετε, θα ανταποκρίνεται και θα είναι πλήρως προσαρμόσιμο από προεπιλογή. Εάν δεν καταφέρετε να βρείτε ένα κατάλληλο θέμα που καλύπτει τις ανάγκες σας στο σχεδιασμό ιστοσελίδων, μπορείτε να επιλέξετε ένα κενό πρότυπο για να το προσαρμόσετε από το μηδέν. Τα πρότυπα έρχονται με μια λειτουργία προεπισκόπησης που σας επιτρέπει να δείτε τον τρόπο εμφάνισης του επιλεγμένου θέματος στις οθόνες των κινητών και επιτραπέζιων συσκευών.

Η επιλογή αλλαγής προτύπου είναι επίσης ενεργοποιημένη εδώ που σας επιτρέπει να αλλάξετε τα πρότυπα κατά τη διαδικασία ανάπτυξης ιστού χωρίς να χάσετε τις τροποποιήσεις που πραγματοποιήθηκαν. Όσοι θέλουν να προσαρμόσουν τον ιστότοπό τους μέσω κωδικοποίησης, μπορούν να επιτρέψουν στη λειτουργία προγραμματιστή να εξατομικεύσει το έργο μέσω έγχυσης κώδικα.

Σχέδια Duda

Για να προσαρμόσετε το σχεδιασμό του ιστότοπου, θα πρέπει να μεταβείτε στον πίνακα ελέγχου του προγράμματος επεξεργασίας, όπου θα συναντήσετε πολλές ενότητες. Σε αυτό το σημείο θα μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις σχεδίασης (διάταξη, φόντο, γραμματοσειρές, παλέτα χρωμάτων κ.λπ.), να προσθέσετε και να επεξεργαστείτε σελίδες, να επιλέξετε και να ενσωματώσετε widget, να ανεβάσετε περιεχόμενο, να εξατομικεύσετε το έργο, να ενσωματώσετε web store ή blog κ.λπ. -και το πρόγραμμα επεξεργασίας του συστήματος απλοποιεί τη διαδικασία δημιουργίας ιστότοπων, καθιστώντας το πιο διαισθητικό. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε από διαφορετικά στυλ πλοήγησης των λειτουργιών για κινητά, επιτραπέζιους υπολογιστές και tablet εδώ. Για να κάνετε τα έργα σας πιο δυναμικά, το σύστημα επιτρέπει τη συρρίκνωση της κεφαλίδας που απαιτείται για να τη διατηρήσετε στην κορυφή της σελίδας κατά την κύλιση. Διπλασιασμός σελίδας και πατενταρισμένες επιλογές εισαγωγής περιεχομένου βοηθούν στην εξοικονόμηση του συνολικού χρόνου ανάπτυξης ιστότοπου χωρίς να επηρεάζεται το αποτέλεσμα.

4. Υποστήριξη πελατών

Το Duda είναι ένα νεκρό απλό σύστημα, οπότε δεν θα αντιμετωπίσετε ποτέ κανένα πρόβλημα εκεί. Τέλος πάντων, το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων προσφέρει ισχυρή εξυπηρέτηση πελατών για όλες τις κατηγορίες χρηστών. Εκτός από τις εξαντλητικές πληροφορίες σχετικά με το σύστημα που διατίθεται στην αρχική σελίδα, υπάρχει μια εντυπωσιακή βάση γνώσεων που αποτελείται από βήματα βήμα προς βήμα γραμμένα σε απλή γλώσσα. Είναι επίσης δυνατό να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία εισιτηρίων υποστήριξης, να παρακολουθήσετε χρήσιμα διαδικτυακά σεμινάρια με λεπτομερείς οδηγούς και βίντεο για να μάθετε τις αποχρώσεις της εργασίας με το σύστημα, καθώς και πληροφορίες σχετικά με τις ενημερώσεις, τα πρόσφατα προϊόντα κ.λπ..

ο Κέντρο βοηθείας του δημιουργού ιστότοπων παρέχει απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις που αντιμετωπίζουν οι χρήστες ενώ εργάζονται με το σύστημα. Οι ερωτήσεις έρχονται σε ενότητες με βάση το θέμα που αντιμετωπίστηκε. Για να επιταχύνετε την αναζήτηση της ερώτησης και να απαντήσετε σε αυτήν, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την επιλογή φίλτρου αναζήτησης για να διευθετήσετε τα ερωτήματα.

Επιπλέον, ο δημιουργός ιστότοπων προσφέρει πολλά υλικά μάρκετινγκ, ιστορίες επιτυχίας άλλων χρηστών και ένα blog με πολλά άρθρα σχετικά με τη σχεδίαση ιστοσελίδων. Η πιο χρήσιμη λειτουργία υποστήριξης πελατών είναι μια ζωντανή συνομιλία, όπου μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον βοηθό, ο οποίος θα απαντήσει στις ερωτήσεις σας και θα βοηθήσει στην επίλυση των προβλημάτων που σχετίζονται με το σύστημά σας. Συνολικά, η εξυπηρέτηση πελατών Duda βρίσκεται σε ανώτερο επίπεδο.

5. Πολιτική τιμολόγησης

Η Duda είναι αρκετά δαπανηρή κατασκευή ιστοσελίδων και τα σχέδια που προσφέρει είναι καλά σχεδιασμένα για να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των χρηστών. Το σύστημα έχει μια δωρεάν δοκιμή που εκτείνεται για 30 ημέρες και επιτρέπει την εξερεύνηση ολόκληρου του συνόλου λειτουργιών της υπηρεσίας. Όσον αφορά τις συνδρομές επί πληρωμή, η Duda έχει τρεις από αυτές. Σε αυτά περιλαμβάνονται τα βασικά (14 $ / μήνα), η ομάδα (22 $) και τα σχέδια της εταιρείας (74 $ / μήνα). Το κόστος των σχεδίων διαφέρει σε σχέση με τον αριθμό των ιστότοπων που περιλαμβάνονται, το ποσό του προϊόντος που προστέθηκε στο web store, τις επιλογές μάρκετινγκ και προώθησης, τη συνεργασία ομάδας, τις επιλογές διαχείρισης πελατών κ.λπ..

Επιλογή τιμολόγησηςΚόστοςΧαρακτηριστικά
Βασικός:14 $ / μήνα✓ 1 ιστότοπος
✓ Υποστήριξη μέσω email
✓ Δωρεάν SSL.
Ομάδα:22 $ ​​/ μήνα✓ 1 ιστότοπος
✓ Ζωντανή υποστήριξη
✓ 4 μέλη της ομάδας.
Πρακτορείο:74 $ / μήνα✓ 8 ιστότοποι.
✓ Προσαρμοσμένη επωνυμία
✓ Εξαγωγή ιστότοπου.

Για χρήστες, που έχουν την πρόθεση να ξεκινήσουν ένα διαδικτυακό κατάστημα, η Duda προσφέρει ειδικά πρόσθετα ηλεκτρονικού εμπορίου ανά ιστότοπο. Ρίξτε μια ματιά παρακάτω:

 • 10 κατάστημα προϊόντων – δωρεάν.
 • 100 κατάστημα προϊόντων – 7,25 $ / μήνα
 • 2500 κατάστημα προϊόντων – 19,25 $ / μήνα.

Η Duda προσφέρει επίσης μια δελεαστική λύση Λευκής ετικέτας για διαδικτυακά γραφεία και ανεξάρτητους επαγγελματίες. Χρειάζεστε προσαρμοσμένο σχέδιο; Δεν είναι πρόβλημα, όταν συνεργάζεστε με την Duda. Για πελάτες με εκατοντάδες ιστοσελίδες υπό διαχείριση, το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων έχει μια ειδική προσφορά – Τιμολογημένη έκπτωση τιμολόγησης, Dedicated Account Manager, Unlimited API Access & Σύνθετη υποστήριξη κ.λπ. Απλώς επικοινωνήστε με τους προγραμματιστές συστήματος για να μάθετε το κόστος αυτών των επιλογών.

6. Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Το Duda είναι ένα πλήρες πρόγραμμα δημιουργίας ιστοσελίδων που παρέχει πολλές επιλογές προσαρμογής του σχεδιασμού. Όπως και η επικρατούσα ποσότητα άλλων εργαλείων σχεδιασμού ιστοσελίδων, χαρακτηρίζεται από πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα που πρέπει να γνωρίζουν οι χρήστες πριν αποφασίσουν υπέρ της υπηρεσίας. Ας ρίξουμε μια ματιά τώρα.

Πλεονεκτήματα:
Μειονεκτήματα:
&# x2714; Απλό πρόγραμμα επεξεργασίας μεταφοράς και απόθεσης.
&# x2714; Επιλογές μηχανών και διαδικτυακών καταστημάτων Blogging.
&# x2714; Πολυγλωσσική υποστήριξη.
&# x2714; Αφθονία επιλογών προσαρμογής σχεδιασμού.
&# x2714; Μοναδική δυνατότητα InSite.
✘ Δεν υπάρχει διαθέσιμο App Store.
✘ Αρκετά ακριβή πολιτική τιμολόγησης, απουσία δωρεάν προγράμματος.

συμπέρασμα

Το Duda είναι ένα εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων, το οποίο προσφέρει επιλογές μεταφοράς και απόθεσης, προηγμένες δυνατότητες προσαρμογής σχεδιασμού και ισχυρά εργαλεία ενσωμάτωσης. Το σύστημα λειτουργεί εξίσου καλά για μη τεχνολογικούς και ειδικούς στο σχεδιασμό ιστοσελίδων. Επιτρέπει στους χρήστες για πρώτη φορά να ανταποκρίνονται τους τρέχοντες ιστότοπούς τους σε χρόνο μηδέν – ολόκληρη η διαδικασία είναι πλήρως αυτοματοποιημένη. Το σύστημα ξεχωρίζει από το πλήθος λόγω της πολύγλωσσης δυνατότητάς του, της ισχυρής υποστήριξης πελατών, του λεπτομερούς συστήματος ανάλυσης καθώς και της αφθονίας των εργαλείων SEO και μάρκετινγκ.

Αυτή είναι μια αρκετά καλή λύση για μικρά και μεσαία έργα. Προσφέρει πολλά πρότυπα απόκρισης, τα οποία είναι 100% προσαρμόσιμα. Οι ειδικοί της κωδικοποίησης μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις δεξιότητες και τις γνώσεις τους για να δημιουργήσουν πραγματικά μοναδικά σχέδια με εντυπωσιακή απόδοση. Αν ψάχνετε για ένα αποκριτικό πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων ή μέρος για να αποκτήσετε πλούσια χαρακτηριστικά έκδοση για κινητά του τρέχοντος ιστότοπού σας, συνιστώ ανεπιφύλακτα να ρίξετε μια ματιά στο Duda. Αυτοί οι τύποι ξέρουν τι σημαίνει ανταπόκριση! Θυμηθείτε να μοιραστείτε την εμπειρία σας στα σχόλια.

Δοκιμάστε το Duda Now

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map