90 Δεύτερη κριτική δημιουργίας ιστότοπων

90SecondWebsiteBuilder.com κριτική


90 Δεύτερο Δημιουργία Ιστοσελίδων – είναι μια πλατφόρμα για τη δημιουργία ιστότοπων φιλικών προς κινητά εν κινήσει. Έρχεται ως λογισμικό με δυνατότητα λήψης με έναν απλό επεξεργαστή μεταφοράς και απόθεσης με μια δέσμη εργαλείων που απαιτούν ελάχιστες τεχνικές δεξιότητες. Το λογισμικό διαθέτει μια τεράστια ποικιλία διαφορετικών αντικειμένων σελίδας που περιλαμβάνουν διάφορες μορφές, σχήματα, μενού, κουμπιά και άλλα μπλοκ που ίσως θέλετε να έχετε σε μια ιστοσελίδα. Ταυτόχρονα, διατηρεί αρκετό χώρο για τους προγραμματιστές να επεξεργαστούν τον πηγαίο κώδικα επίσης.

Η πλατφόρμα κυκλοφόρησε την τελευταία 15η έκδοσή της που είναι ήδη μέρος ενός ανανεωμένου δημιουργού ιστοτόπων κάτω από το WYSIWYG Web Builder όνομα. Ωστόσο, οι χρήστες εξακολουθούν να έχουν τη δυνατότητα να κατεβάσουν την 14η τελευταία έκδοση 90 δεύτερου ιστότοπου, καθώς και να αναβαθμίσουν παλαιότερα προϊόντα. Αυτό σημαίνει ότι έχετε ακόμα την ευκαιρία να δοκιμάσετε πολλαπλά πλέγματα και διατάξεις απόκρισης χωρίς κωδικοποίηση.

Ας δούμε αν αξίζει να επιλέξουμε ή είναι καλύτερα να δοκιμάσουμε τη νέα πλατφόρμα μπροστά στο WYSIWYG Web builder.

Υπέρ και κατά

Το λογισμικό ταιριάζει στους χρήστες χωρίς απολύτως τεχνικές δεξιότητες. Προσφέρει μια επιλογή απλών εργαλείων που καθιστούν εύκολη και γρήγορη τη δημιουργία σελίδων φιλικών προς κινητά και την προσαρμογή τους με μια σειρά στοιχείων, μπλοκ και λειτουργιών. Το κακό είναι ότι το 90 Second Builder Website δεν είναι λύση all-in-one. Θα πρέπει να φροντίσετε φιλοξενία και τομέα χωριστά.

90 Δεύτεροι Πλεονεκτήματα του Δημιουργού Ιστοσελίδων:
Μειονεκτήματα 90 δεύτερου δημιουργού ιστότοπων:
&# x2714; Εύχρηστος – η πλατφόρμα διαθέτει έναν διαισθητικό επεξεργαστή μεταφοράς και απόθεσης που διευκολύνει τη δημιουργία διατάξεων σελίδων καθώς και την προσθήκη διαφορετικών στοιχείων.
&# x2714; Εργαλεία προγράμματος αναπαραγωγής βίντεο – εάν πρέπει να δημιουργήσετε μια ελκυστική σελίδα και να προβάλλετε βίντεο σε αυτήν, το σύστημα προσφέρει εργαλεία για ενσωμάτωση Vimeo και YouTube εκτός από HTML5.
&# x2714; Άδεια μίας χρήσης – ως λογισμικό με δυνατότητα λήψης, το 90 Second Builder δεν διαθέτει μηνιαίες συνδρομές ή σχέδια. Πληρώνετε μόνο μία φορά για μια άδεια ζωής και τη χρησιμοποιείτε όποτε χρειάζεται.
&# x2714; Λειτουργικότητα ηλεκτρονικού εμπορίου – μερικές πλατφόρμες με δυνατότητα λήψης έχουν αυτήν τη δυνατότητα. Το λογισμικό σάς επιτρέπει να ενσωματώσετε τη λειτουργία PayPal για την πώληση προϊόντων στο διαδίκτυο.
&# x2714; Οπτικά εφέ – για να κάνετε τον ιστότοπό σας ακόμα πιο ελκυστικό, μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα κινούμενα σχέδια CSS3, το εφέ Parallax και άλλα οπτικά επίπεδα.
&# x2718; Μη αυτόματες ενημερώσεις – θα πρέπει να χειριστείτε όλες τις ενημερώσεις μόνοι σας, ειδικά μετά την έναρξη της 15ης έκδοσης.
&# x2718; Περιορισμένες επιλογές ηλεκτρονικού εμπορίου – Το Second Second Builder δεν θα λειτουργήσει σχεδόν καθόλου όταν δημιουργεί ένα πλήρως εξοπλισμένο ψηφιακό κατάστημα.
&# x2718; Χωρίς επεξεργασία σε πραγματικό χρόνο – δεν υπάρχει ενσωματωμένη επεξεργασία. Κάθε αλλαγή που κάνετε θα πρέπει να αποθηκεύεται χειροκίνητα.

Το κύριο μειονέκτημα εδώ είναι ότι η 14η έκδοση προσφέρει ένα πλήρες σύνολο πληρωμένων δυνατοτήτων σε ήδη υπάρχοντες χρήστες. Εάν κάνετε λήψη του λογισμικού για πρώτη φορά, δεν θα μπορείτε να αγοράσετε την άδεια επί πληρωμή. Η μόνη ευκαιρία είναι η αναβάθμιση από παλαιότερες εκδόσεις πλατφόρμας.

Για τι είναι καλό?

90 Δεύτερο Website Builder θα λειτουργήσει μια χαρά για κυρίως για ιστότοποι μικρών επιχειρήσεων. Η πλατφόρμα θα ταιριάζει στους χρήστες που σκοπεύουν να φιλοξενήσουν ιστότοπους στους δικούς τους διακομιστές χάρη στην ενσωματωμένη λειτουργία FTP. Επιτρέπει τη δημοσίευση αρχείων ιστότοπου σε οποιονδήποτε διακομιστή θέλετε. Το μόνο που χρειάζεστε είναι να βρείτε έναν πάροχο φιλοξενίας ιστοσελίδων που εξασφαλίζει πρόσβαση FTP.

Ενώ το σύστημα διαθέτει λειτουργικότητα καταχώρησης ηλεκτρονικού εμπορίου, μπορεί να είναι καλό για την ανάπτυξη μικροσκοπικών ψηφιακών καταστημάτων. Ωστόσο, δεν πρέπει να βασίζεστε στις διευρυμένες δυνατότητες πώλησης στο διαδίκτυο. Όσοι θέλουν να πουλήσουν και να προωθήσουν προϊόντα στον Ιστό πρέπει να επιλέξουν περισσότερα πλατφόρμες προσανατολισμένες στο ηλεκτρονικό εμπόριο.

Ευκολία στη χρήση

90 Second Website Builder είναι διαθέσιμο ως άδεια λήψης. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να έχετε εγκαταστήσει το λογισμικό στον υπολογιστή μας. Η διαδικασία είναι γρήγορη και χωρίς προβλήματα. Η ίδια η πλατφόρμα δεν απαιτεί δεξιότητες προγραμματισμού αν και μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για να το συνηθίσετε, ειδικά αν δεν έχετε δοκιμάσει ποτέ το λογισμικό στο παρελθόν.

Ξεκινώντας

Για να κατεβάσετε την 14η έκδοση ή να αναβαθμίσετε την υπάρχουσα άδεια, θα πρέπει να επισκεφθείτε τον επίσημο ιστότοπο. Λέει ότι η 15η έκδοση δεν είναι πλέον διαθέσιμη εδώ. Ωστόσο, οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε όλες τις προηγούμενες εκδόσεις του 90 Second Builder Website. Επιλέξτε αυτό που χρειάζεστε, κάντε κλικ στον σύνδεσμο και κατεβάστε αρχεία zip.

90 Δεύτερο Εργαλείο δημιουργίας ιστοσελίδων Επιλέξτε έκδοση

Στο επόμενο στάδιο, απλώς ακολουθήστε τις συμβουλές εγκατάστασης. Η διαδικασία είναι ίδια με την εγκατάσταση άλλου λογισμικού. Δεν θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες. Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία εγκατάστασης, κάντε κλικ στο εικονίδιο web builder στην επιφάνεια εργασίας για να εκτελέσετε το πρόγραμμα. Το σύστημα θα σας ζητήσει να ενεργοποιήσετε τον σειριακό αριθμό εάν τον έχετε. Εάν όχι, θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο το δωρεάν πακέτο δοκιμής. Κάντε κλικ στο απαραίτητο κουμπί και βρεθείτε μέσα στο πρόγραμμα επεξεργασίας ιστότοπων.

90 Δεύτερη Ενεργοποίηση Δημιουργού Ιστοσελίδων

Πρόγραμμα επεξεργασίας ιστού

Όταν μπαίνετε στο 90 Second Builder, βρίσκεστε μέσα σε μια τυπική πλατφόρμα δημιουργίας ιστοσελίδων. Φαίνεται αρκετά καθαρό και διαισθητικό. Αισθάνεστε ότι εργάζεστε με ένα τυπικό έγγραφο του Word με κάποιες μικρές διαφορές. Εκτός από τις γενικές ρυθμίσεις που βρίσκονται στον επάνω πίνακα, εδώ έχουμε στοιχεία σελίδας και μπλοκ στην αριστερή πλευρική γραμμή.

90 Δεύτερος Επεξεργαστής Ιστοσελίδων Δημιουργίας Ιστοσελίδων

Όλα τα στοιχεία χωρίζονται σε 2 μεγάλες κατηγορίες:

 • Εργαλειοθήκη – περιλαμβάνει στοιχεία διάταξης και ελέγχου, επιλογές ενσωμάτωσης πολυμέσων, μενού πλοήγησης, λειτουργίες PayPal, επιλογές jQuery / Bootstrap κ.λπ..
 • Μπλοκ – η ενότητα περιλαμβάνει μια συλλογή στοιχείων σελίδας όπως κεφαλίδες, υποσέλιδα, φόρμες επικοινωνίας, δυνατότητες, γκαλερί φωτογραφιών, διαχωριστικά και άλλα μπλοκ που ίσως χρειαστεί να δημιουργήσετε μια πλήρως προσαρμόσιμη ιστοσελίδα.

Η προσθήκη νέων στοιχείων είναι πολύ εύκολη χάρη στη λειτουργία μεταφοράς και απόθεσης. Επιλέξτε αυτό που σας αρέσει, τοποθετήστε το στη σελίδα και ξεκινήστε την επεξεργασία.

Ζωντανά

Τώρα θα πρέπει να φροντίσετε εκ των προτέρων τη φιλοξενία και τον τομέα. Τα καλά νέα είναι ότι το σύστημα έρχεται με την ενσωματωμένη επιλογή FTP που διευκολύνει τη λήψη όλων των αρχείων του ιστότοπού σας στον δικό σας διακομιστή.

90 Δεύτερος Δημιουργός Ιστοσελίδων Ζωντανά

Απλώς κάντε κλικ στο κουμπί “Δημοσίευση”, εισαγάγετε τις απαραίτητες αλλαγές, επιλέξτε έναν τοπικό φάκελο στον υπολογιστή σας και πραγματοποιήστε λήψη της έτοιμης ιστοσελίδας. Υπάρχει μια λειτουργία προεπισκόπησης που απεικονίζει την εμφάνιση του ιστότοπού σας στο πρόγραμμα περιήγησης. Το κύριο μειονέκτημα εδώ είναι ότι δεν θα μπορείτε να κάνετε προεπισκόπηση του τρόπου λειτουργίας του ιστότοπου σε κινητές συσκευές ή φορητούς υπολογιστές.

Χαρακτηριστικά & Ευκαμψία

Το 90 Second Website Builder είναι κυρίως ένα εργαλείο δημιουργίας ιστοσελίδων που έχει σχεδιαστεί για τη δημιουργία αποκριτικών διατάξεων. Δεν είναι μια πλατφόρμα πλήρους κύκλου. Το λογισμικό είναι περισσότερο ένα εργαλείο κατασκευής με τα χαρακτηριστικά του να επικεντρώνονται κυρίως στον επεξεργαστή ιστού και στη λειτουργικότητα του κτιρίου. Παρ ‘όλα αυτά, εξακολουθεί να έχει κάποια αξιόλογα πρόσθετα που μπορούν να κάνουν τη διαφορά σε σύγκριση με τις πλατφόρμες.

Προσαρμόσιμα μπλοκ

Εκτός από τον ίδιο τον επεξεργαστή μεταφοράς και απόθεσης, οι χρήστες έχουν την ευκαιρία να επεξεργαστούν κάθε στοιχείο μπλοκ ή σελίδα. Καθιστά δυνατή την αλλαγή της δομής της σελίδας, την αντικατάσταση ορισμένων τμημάτων μπλοκ, την επεξεργασία περιεχομένου, την αλλαγή στυλ μπλοκ, την προσθήκη εκδηλώσεων, κινούμενων σχεδίων CSS3 κ.λπ..

90 Δεύτερα προσαρμοσμένα μπλοκ δημιουργίας ιστότοπων

Πλέγματα αποκριτικής διάταξης

Όπως αναφέραμε νωρίτερα, το λογισμικό δεν διαθέτει λειτουργία προεπισκόπησης για κινητά. Αυτό ίσως να μην είναι απαραίτητο λαμβάνοντας υπόψη τα πλέγματα διάκρισης διάταξης. Η κύρια ιδέα είναι να διασφαλιστεί η σωστή λειτουργία αντικειμένων και στοιχείων της ιστοσελίδας ανάλογα με τη συσκευή από την οποία έχει προσπελαστεί ένας ιστότοπος. Το σύστημα προσαρμόζει αυτόματα τη διάταξη.

Επεξεργασία πηγαίου κώδικα

Εάν έχετε αρκετές δεξιότητες προγραμματισμού, μπορείτε να επεξεργαστείτε τον πηγαίο κώδικα κάθε συγκεκριμένου μπλοκ ή στοιχείου. Υπάρχει επίσης η ευκαιρία να προσθέσετε το δικό σας κομμάτι κώδικα HTML χρησιμοποιώντας ένα σχετικό κοντέινερ από την Εργαλειοθήκη.

90 Δεύτερη Επεξεργασία Κωδικού Πηγής Δημιουργίας Ιστοσελίδων

Επιλογές δημιουργίας ιστού jQuery

Οι χρήστες θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν ιστότοπους με στυλ εφαρμογής για κινητά. Η εργαλειοθήκη jQuery έρχεται με μια επιλογή στοιχείων που περιλαμβάνουν γραμμές εργαλείων προόδου, ρυθμιστικά, περιστρεφόμενα, καρτέλες και άλλα στοιχεία που ταιριάζουν απόλυτα σε οποιαδήποτε κινητή συσκευή παρά τις διαστάσεις της οθόνης.

Εργαλεία ροής βίντεο

Εάν χρειαστεί να προσθέσετε ένα βίντεο για να κάνετε τον ιστότοπο πιο ελκυστικό, το 90 Second Website Builder προσφέρει πολλά εύχρηστα εργαλεία που περιλαμβάνουν βίντεο, YouTube και HTML5. Το σύστημα σάς επιτρέπει να εισάγετε το σύνδεσμο βίντεο, καθώς και να επιλέγετε τη λειτουργία αναπαραγωγής, να εμφανίζετε σχετικά βίντεο, να ενεργοποιείτε τα χειριστήρια ή το κουμπί πλήρους οθόνης κ.λπ..

Επιλογές ηλεκτρονικού εμπορίου

Δεν πρέπει ποτέ να θεωρείτε το 90 Second Website Builder ως μια πλήρως διαχειρίσιμη πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου. Από την άλλη πλευρά, έρχεται με μικρές επιλογές ενσωμάτωσης PayPal για να επιτρέπεται στους ιδιοκτήτες ιστότοπων να πωλούν διαδικτυακά. Τα ενσωματωμένα χαρακτηριστικά βάσης περιλαμβάνουν “Προσθήκη στο καλάθι,” Δωρεά “,” Αγορά τώρα “και ορισμένα άλλα κουμπιά που μπορούν να προσαρμοστούν και να συνδεθούν απρόσκοπτα με τον υπάρχοντα λογαριασμό PayPal.

90 Δεύτερες Επιλογές Ηλεκτρονικού Εμπορίου Δημιουργίας Ιστοσελίδων

Κουμπιά κοινωνικών μέσων

Η προσθήκη στοιχείων κοινωνικών μέσων είναι πολύ εύκολη. Μπορείτε να αλλάξετε τη θέση κάθε μπλοκ που σχετίζεται με μια συγκεκριμένη πλατφόρμα κοινωνικών μέσων, καθώς και να προσθέσετε συνδέσμους και να συνδέσετε κουμπιά με τους υπάρχοντες λογαριασμούς κοινωνικών μέσων για να επιτρέψετε στους επισκέπτες να μοιράζονται το περιεχόμενό σας.

90 Δεύτερα κουμπιά κοινωνικών μέσων δημιουργίας ιστότοπων

Εργαλεία σχεδιασμού ιστοσελίδων

Παρόλο που το 90 Second Website Builder διαθέτει μια συλλογή πάνω από 200 προτύπων, δεν θα πρέπει να τα θεωρείτε καλή λύση για το έργο σας. Η βάση δεδομένων θεμάτων δεν έχει ενημερωθεί εδώ και χρόνια. Περιλαμβάνει διατάξεις που μοιάζουν ξεπερασμένες και ντεμοντέ.

Το καλύτερο στοίχημα είναι να δημιουργήσετε τον δικό σας ιστότοπο από το μηδέν ή να επιλέξετε την τελευταία 15η έκδοση έναντι του ανανεωμένου WYSIWYG Web Builder με μια ευρεία επιλογή ενημερωμένων και συνεχώς ενημερωμένων προτύπων. Όσον αφορά την έκδοση 14, εξακολουθεί να σας επιτρέπει να προσαρμόσετε την εμφάνιση του ιστότοπού σας.

90 Δεύτερο Εργαλείο Σχεδιασμού Ιστοσελίδων Κατασκευαστή Ιστοσελίδων

Πρώτα απ ‘όλα, οι χρήστες μπορούν να επεξεργαστούν τον πηγαίο κώδικα ή να προσθέσουν τα δικά τους στοιχεία HTML. Δεύτερον, το σύστημα συνοδεύεται από μια επιλογή επιλογών ιδιοκτησίας. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν τον τύπο ενός επιπέδου μπλοκ, να διαχειριστούν τις διαστάσεις του στοιχείου, να προσθέσουν κινούμενα σχέδια CSS3, να ενεργοποιήσουν φόρμες κ.λπ. Δεύτερον, υπάρχει η πιθανότητα να προσθέσετε ένα εφέ Parallax και μερικά άλλα τυπικά οπτικά προνόμια.

Υποστήριξη πελατών

Παρά το γεγονός, η τελευταία 15η έκδοση του WYSIWYG Web Builder κυκλοφόρησε επίσημα, τόσο οι νέοι όσο και οι υπάρχοντες χρήστες της 14ης έκδοσης ενδέχεται να εξακολουθούν να βασίζονται σε αρκετά καλή υποστήριξη. Διατίθεται κυρίως μέσω ενός τοπικού Κέντρου βοήθειας και διαδικτυακής υποστήριξης:

 • Η ηλεκτρονική υποστήριξη περιλαμβάνει μια συλλογή από εκπαιδευτικά βίντεο, ενότητα FAQ, μια ολοκληρωμένη βάση γνώσεων, Help Desk και οδηγό χρήστη με όλα τα ζητήματα που ίσως χρειαστεί να επιλύσετε.
 • Το Κέντρο βοήθειας διαθέτει μια τεράστια συλλογή άρθρων και οδηγών κειμένου, εκτός από τις Συντομεύσεις πληκτρολογίου και τον ηλεκτρονικό οδηγό Ξεκινώντας.

Τα κακά νέα είναι ότι το λογισμικό δεν προσφέρει κανέναν τρόπο για άμεση υποστήριξη, όπως Ζωντανή συνομιλία, τηλέφωνο ή κάτι τέτοιο.

90 Δεύτερη Υποστήριξη Πελατών στο Web Builder

Σχέδια & Τιμολόγηση

90 Δεύτερη έκδοση του Website Builder 14η έκδοση δεν είναι πλέον διαθέσιμη προς πώληση. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση μόνο ως ήδη υπάρχων χρήστης παλαιότερων εκδόσεων με πιθανότητα αναβάθμισης. Ως νέος χρήστης, μπορείτε να επωφεληθείτε μόνο από μια δωρεάν δοκιμαστική άδεια. Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλες τις δυνατότητες δημιουργίας ιστότοπων, θα πρέπει να επιλέξετε το νέο WYSIWYG Web Builder που διαθέτει την 15η έκδοση λογισμικού.

WYSIWYG Web Builder εναντίον 90 δεύτερου Website Builder

Θα ρωτούσατε πιθανώς γιατί πρέπει κανείς να επιλέξει ποτέ το 90 Second Builder Ιστοσελίδας λαμβάνοντας υπόψη τη διαθεσιμότητα του ολοκαίνουργιου WYSIWYG Web Builder. Λοιπόν, δεν μπορούμε να δούμε κανέναν λόγο για αυτό, εκτός εάν δεν θέλετε να πληρώσετε άλλη μια φορά για την ίδια λειτουργικότητα με κάποιες μικρές διαφορές:

Ευκολία στη χρήση

Ο επεξεργαστής ιστού είναι σχεδόν ίδιος και στις δύο εκδόσεις. Όλα διαθέτουν λειτουργικότητα μεταφοράς και απόθεσης, ενώ το WYSIWYG Web Builder έρχεται με μια ευρεία επιλογή μπλοκ, στοιχείων σελίδας και επιλογών εργαλειοθήκης.

Επιπλέον, η 15η έκδοση συνοδεύεται από την ενσωματωμένη επεξεργασία που σας επιτρέπει να αποθηκεύετε όλες τις αλλαγές στην πραγματική ζωή χωρίς να χρειάζεται να τις αποθηκεύετε κάθε φορά που θέλετε να κάνετε ενημερώσεις ιστότοπου. Και με τις δύο πλατφόρμες, οι χρήστες πρέπει να βρουν τη φιλοξενία και να εγγράψουν τομείς ξεχωριστά.

Σετ χαρακτηριστικών

Εκεί κερδίζει το WYSIWYG Web Builder. Πρώτον, προσφέρει περισσότερες επιλογές προσαρμογής σχεδιασμού με περισσότερα από 150 προκαθορισμένα εφέ. Διαθέτει επίσης μια συλλογή από έτοιμες ενότητες και διαθέτει ένα διαισθητικό σύστημα διαχείρισης αρχείων πολυμέσων. Οι χρήστες λαμβάνουν επιπλέον περισσότερες από 200 επεκτάσεις που δεν διαθέτει η 14η έκδοση.

Πρότυπα

Ενώ το 90 Second Website Builder διαθέτει μια συλλογή του παλιομοδίτικου προτύπου που δεν έχει ενημερωθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, η 15η έκδοση συνοδεύεται από μια λίστα με πιο κομψές και ενημερωμένες διατάξεις. Χωρίζονται σε διαφορετικές κατηγορίες και περιλαμβάνουν χαρτοφυλάκια, επιχειρηματικούς ιστότοπους B2B, φόρουμ, ακόμη και ψηφιακά καταστήματα.

Κόστος άδειας

Η 14η έκδοση δεν είναι διαθέσιμη προς πώληση, ενώ το WYSIWYG Web Builder προσφέρει άδεια διάρκειας ζωής μόνο με 49,95 $. Υπάρχει επίσης μια δωρεάν δοκιμή 30 ημερών για τη δοκιμή του νέου λογισμικού, αν και διαφέρει σχεδόν από τις προηγούμενες εκδόσεις όσον αφορά τη λειτουργικότητα.

90 Δεύτερο συμπέρασμα αξιολόγησης για την κατασκευή ιστοτόπου

Το 90 Second Website Builder είναι μια πλατφόρμα δημιουργίας ιστοσελίδων που έχει ήδη ξεπεραστεί. Παρά τις μερικές από τις καλές δυνατότητές του, είναι σχεδόν μια καλή επιλογή για τη δημιουργία κομψών και ελκυστικών ιστότοπων. Η επιλογή των προτύπων φαίνεται αρκετά κακή από την άποψη του σχεδιασμού ιστοσελίδων. Δεν υπάρχει σταθερή υποστήριξη πελατών, ενώ η ίδια η πλατφόρμα έχει εξελιχθεί σε ένα ολοκαίνουργιο πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων. Ως αποτέλεσμα, ίσως θελήσετε να επιλέξετε μια έκδοση που πληροί τα πιο πρόσφατα πρότυπα ανάπτυξης ιστού.

Δοκιμάστε τώρα το 90 Second Builder Website

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map