Καλύτεροι δημιουργοί ιστότοπων φωτογραφίας

Καλύτεροι κατασκευαστές ιστότοπων χαρτοφυλακίου


Η ύπαρξη ενός ιστότοπου φωτογραφίας είναι απαραίτητη για όλους, που θέλουν να συνεχίσουν την καριέρα τους στη θέση της φωτογραφίας και χρειάζονται μια πηγή για να παρουσιάσουν τα έργα τέχνης σε ευνοϊκό φως.

Πώς μπορείτε να το αποκτήσετε, ωστόσο, εάν δεν έχετε εμπλακεί ποτέ στη θέση σχεδίασης ιστοσελίδων στο παρελθόν ή απλά δεν έχετε χρόνο να αναπτύξετε το έργο μόνοι σας? Υπάρχει μια λύση που θα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ξεφύγετε από αυτήν την κατάσταση: η χρήση των δημιουργών ιστότοπων φωτογραφίας θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε έναν ιστότοπο.

Οι δημιουργοί ιστότοπων είναι τα πιο κατάλληλα εργαλεία για την εκκίνηση και τη διαχείριση ιστότοπων. Δικα τους απλότητα, η ευκολία, η ευκολία πλοήγησης, το πλούσιο σετ χαρακτηριστικών και η προσιτή τιμή συχνά αποδεικνύονται οι καθοριστικοί παράγοντες που υποστηρίζουν την εφαρμογή τους από φωτογράφους με διαφορετικό υπόβαθρο σχεδιασμού ιστοσελίδων και ποικίλες φιλοδοξίες. Δεν χρειάζεται να είστε επαγγελματίας για να συνεργαστείτε με τους δημιουργούς ιστότοπων – τα συστήματα συχνά συνοδεύονται από σεμινάρια και οδηγίες που σας βοηθούν να ελέγχετε αποτελεσματικά τη διαδικασία.

Δοκιμάσαμε 10 από τους καλύτερους δημιουργούς ιστότοπων για φωτογράφους:

 1. Wix – Το καλύτερο εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων για φωτογράφους
 2. WordPress – Δωρεάν CMS για δημιουργία ιστοσελίδας φωτογραφίας
 3. Squarespace – Διαδικτυακή πλατφόρμα για δημιουργία φωτογραφίας
 4. Bookmark – Web Builder για δημιουργία ιστοσελίδας με AI
 5. SITE123 – Ο ευκολότερος δημιουργός ιστότοπων φωτογραφίας
 6. Weebly – Πλατφόρμα δημιουργίας επαγγελματικού χαρτοφυλακίου φωτογραφίας
 7. SmugMug – Πλατφόρμα για προστασία, κοινή χρήση, αποθήκευση και πώληση της φωτογραφίας σας
 8. Carbonmade – Τέλεια διαδικτυακά χαρτοφυλάκια για φωτογράφους
 9. PhotoShelter – Ιστοσελίδες φωτογραφίας & Εργαλεία για φωτογράφους
 10. Tailor Brands – Εταιρεία σχεδιασμού ιστοσελίδων για παραγγελία ιστότοπου

Για να απλοποιήσετε την επιλογή της καλύτερης πλατφόρμας που θα σας βοηθήσει να ζωντανέψετε όλες τις δημιουργικές σας ιδέες, είναι λογικό να ελέγξετε τα συστήματα που μόλις αναφέραμε. Αυτό ακριβώς θα κάνουμε αμέσως.

Wix – Το καλύτερο εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων για φωτογράφους

Wix - Το καλύτερο εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων για φωτογράφους

Wix – είναι ένας κορυφαίος προορισμός για όλους αυτούς τους χρήστες, που έχουν την πρόθεση να ξεκινήσουν έναν αξιοπρεπή ιστότοπο φωτογραφίας από την αρχή. Είτε είστε χρήστης που δεν έχει καταλάβει την τεχνολογία, που δεν έχει εμπλακεί ποτέ στην κατασκευή ιστοσελίδων ή σε επαγγελματία σχεδιασμού ιστοσελίδων, που δεν έχει χρόνο να δημιουργήσει επαγγελματικές ιστοσελίδες πελατών, η Wix θα σας προσφέρει πολλές λύσεις για να ξεκινήσετε ένα δωρεάν έργο φωτογραφίας. Μεταξύ των λόγων που κάνουν το σύστημα να ξεχωρίζει από το πλήθος, οι ακόλουθοι πρέπει να είναι οι πρώτοι που αναφέρουν:

 • Συλλογή προτύπων πλούσιας φωτογραφίας. Θέματα φωτογραφιών Wix λειτουργεί τέλεια για διάφορες εξειδικευμένες θέσεις και μπορεί να προσαρμοστεί για τη δημιουργία εκπληκτικών χαρτοφυλακίων, ιστοσελίδων φωτογραφιών γάμου, δρόμου, ρομαντικών, έργων φωτογραφίας πόλης, γκαλερί φωτογραφιών και άλλα.
 • Διεπαφή Wix ADI. Εκτός από τους κοινούς και φορητούς συντάκτες ιστότοπων που επιτρέπουν την εύκολη προσαρμογή του ιστοτόπου φωτογραφίας σας, το σύστημα προσφέρει τώρα μια προηγμένη Wix ADI (Τεχνητή Νοημοσύνη Τεχνητού Σχεδιασμού) διεπαφή που καθιστά δυνατή τη δημιουργία ιστότοπων ακόμη και χωρίς κλικ στο ποντίκι – απλώς καθίστε και παρακολουθήστε πώς η υπηρεσία δημιουργεί ολόκληρο τον ιστότοπο φωτογραφίας σας.
 • Επιλογές σχεδίασης ιστότοπου φωτογραφίας. Το Wix προσφέρει πάνω από 40 τύπους συλλογής που διατίθενται σε μια ποικιλία μορφών σχεδίασης και μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε πολλές επιλογές σχεδίασης για επεξεργασία και περικοπή φωτογραφιών, προσθήκη ιστοσελίδων, υποκατηγοριών για τις γκαλερί φωτογραφιών ή τα χαρτοφυλάκια σας κ.λπ..
 • 3D Parallax Scrolling. Η επιλογή επιτρέπει την επιλογή οποιασδήποτε φωτογραφίας, γκαλερί ή βίντεο για να τις ορίσετε ως φόντο για τον ιστότοπό σας.
 • Παρουσιάσεις και γκαλερί. Με το Wix, μπορείτε να ανεβάσετε τις φωτογραφίες και τις παρουσιάσεις σας για να δημιουργήσετε γκαλερί και παρουσιάσεις που θα προσελκύσουν το κοινό.
 • Φιλοξενία βίντεο HD. Το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων καθιστά δυνατή την προβολή του ταλέντου σας στη φωτογραφία παρουσιάζοντας τα έργα σας στη λειτουργία βίντεο. Μπορείτε να ενσωματώσετε παρουσιάσεις φωτογραφιών από το YouTube ή το Vimeo στο έργο σας για να αυξήσετε το ποσοστό αφοσίωσης των χρηστών.
 • Μαρτυρίες χρηστών. Η ενσωμάτωση της δυνατότητας μαρτυριών χρηστών επιτρέπει στους πελάτες σας να αφήσουν τις εντυπώσεις και την εμπειρία τους να συνεργάζονται μαζί σας στην ειδική ενότητα / σελίδα του ιστότοπου. Αυτός είναι ένας σίγουρος τρόπος για να κάνετε τους πιθανούς χρήστες σας να ενδιαφέρονται για την εργασία σας και να τους βοηθήσετε να βρουν απαντήσεις στις ερωτήσεις που μπορεί να έχουν σχετικά με τη φωτογραφική σας επιχείρηση. Αυτή η λειτουργικότητα πραγματοποιείται μέσω ενοποίησης συγκεκριμένων widget / επεκτάσεων. Αυτά είναι διαθέσιμα στην ενσωματωμένη αγορά εφαρμογών και περιλαμβάνουν Testimonial Builder, MyReviews, Comments, Social Testimonials, Voice Comments +, Customer Reviews, Yelp, Comments + and Inffuse Testimonials και άλλα.
 • Επιλογές αλληλεπίδρασης πελάτη. Κατά την περιήγηση στο App Market, μπορείτε επίσης να βρείτε διάφορα εργαλεία αλληλεπίδρασης χρηστών. Σας επιτρέπουν να παραμένετε συνδεδεμένοι με το κοινό-στόχο, να λαμβάνετε τα σχόλιά τους και τις φόρμες επικοινωνίας. Μεταξύ των πιο δημοφιλών widget που μπορείτε να επιλέξετε και να χρησιμοποιήσετε για αυτόν τον σκοπό, είναι λογικό να αναφέρετε το Ημερολόγιο εκδηλώσεων Google, τα τελευταία νέα, το Wix Chat, το Scheduling Pro, το 123 Form Builder, τις φόρμες Wix, τα ραντεβού βιβλίων στο διαδίκτυο, τη ζωντανή συνομιλία, το ημερολόγιο εκδηλώσεων, την επαφή Διαχείριση + CRM, Callback και πολλά άλλα.
 • Πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου. Όσον αφορά την ανάπτυξη ιστοτόπων φωτογραφίας, η ευκαιρία να πουλήσετε τα έργα σας απευθείας στον ιστότοπο έχει νόημα. Το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων διαθέτει την ενσωματωμένη δυνατότητα ηλεκτρονικού εμπορίου που επιτρέπει τη δημιουργία και την προσαρμογή ενός διαδικτυακού καταστήματος μικρού έως μεσαίου μεγέθους.

Κόστος: Το Wix σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε έναν ατελείωτο δωρεάν ιστότοπο, αλλά αυτό το σχέδιο εξακολουθεί να συνοδεύεται από ορισμένους περιορισμούς. Αυτό σας εμποδίζει τελικά να ξεκινήσετε ένα έργο με πλήρεις δυνατότητες. Για να αποκτήσετε πρόσβαση στις προηγμένες δυνατότητες και εργαλεία, είναι λογικό να κάνετε αναβάθμιση σε ένα από τα premium σχέδια. Το κόστος τους ξεκινά με 13 $ / μήνα για τυπικές συνδρομές και από 23 $ / μήνα για προγράμματα ηλεκτρονικού εμπορίου / επιχειρήσεων.

Δοκιμάστε το Wix δωρεάν

WordPress – Δωρεάν CMS για δημιουργία ιστοσελίδας φωτογραφίας

WordPress - Δωρεάν CMS για δημιουργία ιστοσελίδας φωτογραφίας

WordPress – είναι ένα διάσημο και εντελώς δωρεάν CMS για τη δημιουργία ενός ιστότοπου φωτογραφίας. Το σύστημα έχει αποκτήσει παγκόσμια αναγνώριση και εκπληκτική δημοτικότητα λόγω των επιλογών ενσωμάτωσης υψηλών προδιαγραφών και της διαθεσιμότητας προηγμένων εργαλείων προσαρμογής σχεδιασμού. Το σύστημα είναι πιο περίπλοκο για αρχάριους σε σύγκριση με τους περισσότερους τυπικούς κατασκευαστές ιστότοπων γιατί συνεπάγεται τη γνώση των βασικών κωδικοποιήσεων και ακόμη και ορισμένες προκαταρκτικές εμπειρίες σχεδιασμού ιστοσελίδων. Ρίξτε μια ματιά στα κυριότερα σημεία του που μπορεί να εκτιμήσουν οι φωτογράφοι κατά την εξερεύνηση της υπηρεσίας:

 • Πρότυπα φωτογραφίας. Το CMS έχει τη δική του συλλογή ενσωματωμένων προτύπων, αλλά υπάρχουν επίσης εκατοντάδες από αυτά διαθέσιμα στον Ιστό. Αυτά τα θέματα πληρώνονται και είναι δωρεάν, με τα τελευταία να είναι λιγότερο ασφαλή για την απόδοση του ιστότοπού σας λόγω της αυξημένης πιθανότητας απειλών για κακόβουλα προγράμματα.
 • Plugins και Widget φωτογραφίας. Το σύστημα είναι γνωστό για τις προηγμένες επιλογές ενσωμάτωσής του, προσφέροντας πολλαπλές προσθήκες και widget για ιστότοπους φωτογραφίας. Μερικά από τα πιο δημοφιλή δείγματα περιλαμβάνουν Envira Gallery, Soliloquy, Storyform, WP-Media Tagger, Wordfence, Easy Watermark, Imsanity, Yoast SEO και άλλα.
 • Προγραμματισμός συμβάντων, κοινωνικά μέσα και προσθήκες αλληλεπίδρασης πελατών. Εκτός από τα πρόσθετα φωτογραφίας, οι χρήστες μπορούν επίσης να βρουν και να ενσωματώσουν πρόσθετα προγραμματισμού εκδηλώσεων και αλληλεπίδρασης πελατών (BirchPress Scheduler, Picu, WP Invoice, Floating Social Bar, Pinterest Pin It Button, Tweet This Shortcode, Simply Instagram, WPForms, Optin Monster και άλλα).
 • ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ. Το WordPress προσφέρει ειδικές προσθήκες ηλεκτρονικού εμπορίου όπως το WooCommerce που επιτρέπουν την κατασκευή διαδικτυακών καταστημάτων με λειτουργίες, όπου μπορείτε να προβάλλετε και να πουλάτε φωτογραφίες και συλλογές εικόνων..
 • Συντάκτης Gutenberg. Ο επεξεργαστής έγινε προσβάσιμος μετά την κυκλοφορία της πρόσφατης έκδοσης WordPress. Απλοποιεί την προσέγγιση δημιουργίας ιστοσελίδων λόγω της διαθεσιμότητας μπλοκ περιεχομένου που οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν και να τακτοποιήσουν στους ιστότοπούς τους όπως επιθυμούν. Σε κάποιο βαθμό, αυτό μοιάζει με τη διαδικασία συνεργασίας με κλασικούς κατασκευαστές ιστότοπων, κάτι που είναι ένα άλλο πλεονέκτημα για τους περισσότερους φωτογράφους.

Κόστος: Το WordPress είναι τεχνικά δωρεάν για λήψη και εγκατάσταση. Ωστόσο, για να σχεδιάσετε και να δημοσιεύσετε έναν ιστότοπο φωτογραφίας, θα πρέπει να αγοράσετε και να ενσωματώσετε μερικά από τα προαναφερθέντα πρόσθετα και πρότυπα. Το ίδιο ισχύει για το όνομα τομέα και τη φιλοξενία. Για να κάνετε το έργο σας προσβάσιμο στον Ιστό, θα πρέπει να βρείτε ένα αξιόπιστος πάροχος φιλοξενίας. Για να απλοποιήσει την επιλογή, το WordPress συνιστά το Bluehost ως μία από τις υπηρεσίες που βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των σύγχρονων κεντρικών υπολογιστών. Το φθηνότερο Μπλε Χοστ Η συνδρομή θα σας κοστίσει 2,95 $ / μήνα, προσφέροντας ένα εκτεταμένο σύνολο χαρακτηριστικών για αυτήν την τιμή.

Κατεβάστε το WordPress δωρεάν

Squarespace – Διαδικτυακή πλατφόρμα για δημιουργία φωτογραφίας

Squarespace - Διαδικτυακή πλατφόρμα για δημιουργία φωτογραφίας

Το Squarespace – είναι μια αξιοπρεπής λύση δημιουργίας ιστοσελίδων για φωτογράφους που είναι πρόθυμοι να ξεκινήσουν ένα επαγγελματικό πρόγραμμα με πλήρη χαρακτηριστικά Η πλατφόρμα καθιστά δυνατή την παρουσίαση των φωτογραφιών σας, των προβολών διαφανειών και των χαρτοφυλακίων σας στο κοινό-στόχο. Με μια ευρεία γκάμα εργαλείων προσαρμογής και λειτουργιών σχεδιασμού ιστοσελίδων, το Squarespace αποδεικνύεται ότι αποτελεί μια αξιόλογη λύση για την εκκίνηση ενός ιστότοπου φωτογραφίας. Εδώ είναι τα κύρια πλεονεκτήματα της υπηρεσίας:

 • Επαγγελματικά σχέδια. Το Squarespace προσφέρει μια βραβευμένη συλλογή προτύπων φωτογραφίας με ανταπόκριση που έχει δημιουργηθεί από την επαγγελματική ομάδα σχεδιασμού τους.
 • Πρόγραμμα επεξεργασίας στυλ. Η δυνατότητα συνοδεύεται από εκατοντάδες προσαρμόσιμες ρυθμίσεις (χρώματα, γραμματοσειρές, διαμορφώσεις σελίδων κ.λπ..) και σας επιτρέπει να επιλέξετε μεταξύ διαφορετικών τύπων σελίδων για να καλύψετε τις ανάγκες του ιστότοπου φωτογραφίας σας (Σελίδες εξωφύλλου, σελίδες εκδηλώσεων, σελίδες προϊόντων, γκαλερί, σελίδες ιστολογίου κ.λπ..)
 • Διαχείριση εικόνων. Η υπηρεσία αποκαλύπτει πολλές δυνατότητες διαχείρισης εικόνας, όπως προσαρμογή εικόνας drag-and-drop, αποκριτική και προοδευτική φόρτωση εικόνας, διαθεσιμότητα δικτύου παράδοσης περιεχομένου, ενσωμάτωση Getty Images, μεταφόρτωση εικόνας από εξωτερικούς πόρους, έλεγχος εστιακού σημείου εικόνας, πρόγραμμα επεξεργασίας Adobe Image, παρουσίαση Lightbox , εισαγωγή εικόνας SEO και μεταδεδομένων, αυτόματη κλιμάκωση εικόνας κ.λπ..
 • Γκαλερί. Το Squarespace επιτρέπει τη δημιουργία ελκυστικών συλλογών φωτογραφιών από εκατοντάδες μπλοκ συστήματος (παρουσιάσεις, παρουσιάσεις διαφανειών, ρυθμιστικά, διατάξεις πλέγματος κ.λπ..), επιλογή ενσωμάτωσης βίντεο, εφαρμογή εφέ οθόνης.
 • Δημιουργία συνοδευτικής σελίδας. Η δυνατότητα επιτρέπει την επιλογή μεταξύ πολλών προτύπων για τη συνοδευτική σελίδα του ιστότοπού σας.
 • Μηχανή ηλεκτρονικού εμπορίου. Για να σας επιτρέψει να πουλήσετε τις φωτογραφίες σας στο διαδίκτυο, το Squarespace σάς επιτρέπει να δημιουργείτε και να διαχειρίζεστε καταστήματα στο διαδίκτυο, κάνοντας χρήση της ενσωματωμένης μηχανής ηλεκτρονικού εμπορίου. Το σύστημα παρέχει πρόσβαση σε πολλαπλές επιλογές διαχείρισης προσαρμογής πληρωμής / αποστολής / σχεδιασμού.
 • Μοναδικός σχεδιασμός παραθύρου. Το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων καθιστά δυνατή τη δημιουργία μοναδικών και εξαιρετικά εξατομικευμένων σχεδίων παραθύρου, όπου μπορείτε να προβάλλετε τα καλύτερα έργα σας προς όφελος. Η δυνατότητα σάς επιτρέπει να δημιουργείτε / ενημερώνετε λίστες προϊόντων, να προσαρμόζετε τις περιγραφές προϊόντων και SKU, να ανεβάζετε φωτογραφίες και να δημιουργείτε / διαχειρίζεστε γκαλερί, να ενσωματώνετε ειδικές προσφορές / εκπτώσεις κ.λπ..

Κόστος: Το Squarespace δεν διαθέτει το απεριόριστο δωρεάν πακέτο, αλλά σας επιτρέπει να δοκιμάσετε το σύνολο δυνατοτήτων των συνδρομών επί πληρωμή χωρίς κόστος καθόλου κατά τη διάρκεια της δοκιμής 14 ημερών. Μόλις είστε έτοιμοι να πραγματοποιήσετε αναβάθμιση σε ένα από τα υπάρχοντα σχέδια, το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων θα σας προσφέρει να επιλέξετε ένα από αυτά. Το φθηνότερο σχέδιο Squarespace κοστίζει σήμερα 12 $ / μήνα.

Δοκιμάστε το Squarespace δωρεάν

Bookmark – Web Builder για δημιουργία ιστοσελίδας με AI

Bookmark - Web Builder για δημιουργία ιστοσελίδας με AI

Το Bookmark είναι ένας σύγχρονος δημιουργός ιστοσελίδων για τη δημιουργία ενός ιστότοπου με AI, που αξίζει την προσοχή των χρηστών που επιθυμούν να ξεκινήσουν ένα πλήρες έργο φωτογραφίας. Το σύστημα σάς επιτρέπει να σχεδιάζετε ιστότοπους φωτογραφίας υψηλής ποιότητας, οι οποίοι διαφέρουν ως προς την πολυπλοκότητα, τους τύπους, τις δυνατότητες και την οπτική γοητεία τους. Οι ακόλουθες δυνατότητες σελιδοδεικτών κάνουν το σύστημα αξιόπιστο και δημοφιλές στους κατόχους ιστότοπων:

 • Βοηθός AIDA. Αυτό είναι το αποκορύφωμα του δημιουργού ιστότοπων, το οποίο σας βοηθά να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο με πλήρεις δυνατότητες στην αυτόματη λειτουργία χρησιμοποιώντας τις πληροφορίες που θέλετε να εμφανίζονται εκεί.
 • Επιλογή ενότητας. Ο σελιδοδείκτης επιτρέπει τη δημιουργία ποιοτικών ιστότοπων με τη χρήση ευέλικτων ενοτήτων που λειτουργούν όπως widget και παρέχουν μια απαιτούμενη λειτουργικότητα έργου.
 • Μηχανή ηλεκτρονικού εμπορίου. Το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων σάς επιτρέπει να ενσωματώσετε και να ενημερώσετε περαιτέρω ένα κατάστημα ιστού για να παρουσιάσετε και να πουλήσετε τα έργα σας.
 • Σύστημα συλλογής στατιστικών. Η υπηρεσία συνοδεύεται από κατανοητό σύστημα συλλογής στατιστικών στοιχείων, το οποίο επιτρέπει την παρακολούθηση των θέσεων του ιστότοπού σας, την παραγωγικότητα και την απόδοση.
 • Ρύθμιση φόντου βίντεο. Για να ενισχύσετε την οπτική γοητεία του ιστότοπου φωτογραφίας σας, το σύστημα καθιστά δυνατή την ενσωμάτωση φόντου βίντεο υψηλής ποιότητας. Αυτό θα βοηθήσει τους χρήστες να ασχολούνται με την εξερεύνηση του έργου σας, κάνοντάς το έτσι να ξεχωρίζει από το πλήθος.
 • Πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών σελιδοδεικτών. Το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων παρέχει πρόσβαση στον ενσωματωμένο επεξεργαστή φωτογραφιών που σας επιτρέπει να περικόψετε, να επεξεργαστείτε και να αλλάξετε το μέγεθος των εικόνων που ανεβάζετε ή να επιλέξετε από τη συλλογή αποθεμάτων του συστήματος. Είναι επίσης δυνατό να επιλέξετε και να εφαρμόσετε μερικά από τα οπτικά εφέ στις επιλεγμένες φωτογραφίες.

Κόστος: Ο σελιδοδείκτης σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο δωρεάν στον υποτομέα του. Σε αυτήν την περίπτωση, ωστόσο, θα αντιμετωπίσετε ορισμένους περιορισμούς συστήματος / λειτουργικότητας. Το κόστος των επαγγελματικών προγραμμάτων σελιδοδεικτών ξεκινά από 11,99 $ / μήνα.

Δοκιμάστε το Σελιδοδείκτη δωρεάν

SITE123 – Ο ευκολότερος δημιουργός ιστότοπων φωτογραφίας

SITE123 - Ο ευκολότερος δημιουργός ιστότοπων φωτογραφίας

Το SITE123 – είναι ο ευκολότερος δημιουργός ιστότοπων φωτογραφίας, ο οποίος έχει διακριθεί λόγω του ενσωματωμένου επεξεργαστή WYSIWYG, της αφθονίας δωρεάν προτύπων, των εργαλείων προσαρμογής σχεδιασμού και των χαρακτηριστικών που απαιτούνται για να δώσετε στο έργο φωτογραφίας σας μια κορυφαία εμφάνιση. Η πλατφόρμα είναι απλή, διαισθητική και γεμάτη με χαρακτηριστικά κάθε φορά. Λειτουργεί εξίσου υπέροχο για τους πρώτους και τους ειδικούς στο σχεδιασμό ιστοσελίδων. Τα κυριότερα σημεία που καθιστούν το σύστημα μια αξιόλογη επιλογή είναι τα εξής:

 • Πρότυπα αποκριτικής φωτογραφίας. Ο δημιουργός ιστότοπων διαθέτει μια εκπληκτική συλλογή από πρότυπα απόκρισης, όπου μπορείτε να επιλέξετε αυτά που είναι κατάλληλα για το φωτογραφικό σας έργο. Τα σχέδια είναι δωρεάν, ευπροσάρμοστα και προσαρμόσιμα. Εάν δεν καταφέρετε να βρείτε ένα κατάλληλο θέμα για κάποιο λόγο, μπορείτε να επιλέξετε ένα κενό θέμα και να το προσαρμόσετε από το μηδέν.
 • Πολύγλωσση υποστήριξη. Με το SITE123, δεν χρειάζεται να δημιουργήσετε πολλές γλωσσικές εκδόσεις του έργου σας, εάν σκοπεύετε να στοχεύσετε ξένο κοινό, για παράδειγμα. Αντ ‘αυτού, το σύστημα σάς επιτρέπει να ξεκινήσετε έναν ιστότοπο με πολυγλωσσική υποστήριξη.
 • Πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου. Το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων διαθέτει μια πλήρως ενσωματωμένη πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου, η οποία επιτρέπει την έναρξη και τη λειτουργία ενός διαδικτυακού καταστήματος, όπου μπορείτε να πουλήσετε με επιτυχία τα έργα τέχνης / αντικειμένων φωτογραφίας. Το σύστημα παρέχει πολλές δυνατότητες ηλεκτρονικού εμπορίου, καθιστώντας δυνατή τη δημιουργία γκαλερί προϊόντων και τη ρύθμιση των παραμέτρων τους, την προσαρμογή των ρυθμίσεων πληρωμής / αποστολής, τη δημιουργία / ενημέρωση ειδικών προσφορών / εκπτωτικών κουπονιών, τη ρύθμιση παραμέτρων πληρωμής / αποστολής / διαχείρισης καταστήματος κ.λπ..

Κόστος: Το SITE123 διαθέτει ένα δωρεάν πρόγραμμα που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο φωτογραφίας χωρίς κόστος. Το γεγονός της χρήσης μιας δωρεάν συνδρομής, ωστόσο, σημαίνει ότι ο ιστότοπός σας θα έχει αρκετούς σοβαρούς περιορισμούς. Για να το αποφύγετε αυτό, θα πρέπει να κάνετε αναβάθμιση σε ένα από τα προγράμματα πληρωμών που περιλαμβάνει το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων. Το πιο προσιτό από αυτά κοστίζει 10,80 $ ανά μήνα.

Δοκιμάστε το Site123 δωρεάν

Weebly – Πλατφόρμα δημιουργίας επαγγελματικού χαρτοφυλακίου φωτογραφίας

Weebly - Πλατφόρμα δημιουργίας επαγγελματικού χαρτοφυλακίου φωτογραφίας

Weebly – είναι η πλατφόρμα all-in-one που χρησιμοποιείται για τη δημιουργία ενός επαγγελματικού χαρτοφυλακίου φωτογραφιών χωρίς να γράφει γραμμή κώδικα. Το σύστημα ξεκίνησε αρχικά ως πλατφόρμα blogging, αλλά αποκτήθηκε πρόσφατα από την Square που του έδωσε μια ισχυρή εστίαση στο ηλεκτρονικό εμπόριο. Το Weebly διαθέτει έναν εύχρηστο επεξεργαστή μεταφοράς και απόθεσης και επιτρέπει επίσης την ενσωμάτωση κώδικα, κάτι που αποτελεί πλεονέκτημα για χρήστες που γνωρίζουν τα βασικά στοιχεία HTML. Όσον αφορά την ανάπτυξη ιστότοπων φωτογραφίας, η πλατφόρμα προσφέρει τα ακόλουθα οφέλη:

 • Πρότυπα αποκριτικής φωτογραφίας. Το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων προσφέρει μια κατηγορία αποκριτικών προσαρμόσιμων προτύπων κατάλληλων για τη δημιουργία και εξατομίκευση φωτογραφικών ιστοσελίδων. Μπορείτε επίσης να ξεκινήσετε τον δικό σας ιστότοπο από το μηδέν εδώ ή να παραγγείλετε ένα έτοιμο έργο από τρίτους προγραμματιστές.
 • Φιλοξενία βίντεο. Με το Weebly, μπορείτε να ανεβάσετε και να ενσωματώσετε βίντεο με τις καλύτερες συλλογές φωτογραφιών για να δώσετε στους χρήστες την ιδέα της δημιουργικής προσέγγισης και της εστίασης. Μπορείτε είτε να ενσωματώσετε το βίντεο YouTube είτε να ανεβάσετε αρχεία βίντεο απευθείας στο Weebly, όπου θα αποθηκευτεί με ασφάλεια.
 • Πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνων. Ο δημιουργός ιστότοπων παρουσίασε έναν προηγμένο επεξεργαστή εικόνας βασισμένο σε HTML5, ο οποίος παρέχει πολλές δυνατότητες που σχετίζονται με τη φωτογραφία, όπως περιστροφή, περικοπή και προσαρμογή εικόνων, προσθήκη κειμένου στις φωτογραφίες που δημοσιεύονται κ.λπ. Υπάρχουν επίσης 29 φίλτρα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε βελτιώστε την ποιότητα και την οπτική παρουσίαση των φωτογραφιών σας.

Κόστος: Η Weebly έχει ξεχωριστά σχέδια για συνηθισμένους ιστότοπους και καταστήματα διαδικτύου. Έτσι, έχει ένα δωρεάν πρόγραμμα και τέσσερις συνδρομές επί πληρωμή για την ανάπτυξη τυπικών ιστότοπων. Το κόστος ξεκινά με $ 4 / μήνα (με εφάπαξ ετήσια πληρωμή) για να φτάσετε τα 25 $ / μήνα. Όσον αφορά τη δημιουργία έργων ηλεκτρονικού εμπορίου, ο δημιουργός ιστότοπων προσφέρει τέσσερις επιλογές τιμολόγησης. Οι τιμές κυμαίνονται μεταξύ 8 $ / μήνα και φτάνουν τα 38 $ / μήνα για το προηγμένο πρόγραμμα απόδοσης.

Δοκιμάστε το Weebly δωρεάν

SmugMug – Πλατφόρμα για προστασία, κοινή χρήση, αποθήκευση και πώληση της φωτογραφίας σας

SmugMug - Πλατφόρμα για προστασία, κοινή χρήση, αποθήκευση και πώληση της φωτογραφίας σας

SmugMug – είναι μια πολυλειτουργική πλατφόρμα για τη δημιουργία, προστασία, κοινή χρήση, αποθήκευση και πώληση των φωτογραφιών σας. Το σύστημα επιτρέπει τη δημιουργία και την αφήγηση φωτογραφικών ιστοριών για να τις μοιραστείτε περαιτέρω με άλλους λάτρεις από όλο τον κόσμο. Η κύρια διάκριση της πλατφόρμας από άλλες παρόμοιες υπηρεσίες είναι το γεγονός ότι δεν σας επιτρέπει μόνο να δημιουργείτε συλλογές φωτογραφιών, αλλά επιτρέπει επίσης σε άλλους χρήστες να επιλέγουν και να χρησιμοποιούν τις φωτογραφίες που έχετε ανεβάσει από τις διαθέσιμες γκαλερί εικόνων.. Ρίξτε μια ματιά στα κύρια στιγμιότυπα του SmugMug τώρα:

 • Βολικός επεξεργαστής μεταφοράς και απόθεσης. Το σύστημα χαρακτηρίζεται από τον βολικό και εύχρηστο οπτικό επεξεργαστή που υποστηρίζει λειτουργία μεταφοράς και απόθεσης. Σας επιτρέπει να ανεβάζετε εύκολα νέες φωτογραφίες, να δημιουργείτε νέες συλλογές, να οργανώνετε και να διαχειρίζεστε τις μεταφορτωμένες εικόνες σε σχέση με συγκεκριμένα κριτήρια, να προσαρμόζετε το περιεχόμενο και τον ιστότοπο γκαλερί / φωτογραφίας, να ενεργοποιείτε τις δυνατότητες του ηλεκτρονικού εμπορίου και να ολοκληρώνετε άλλες σχετικές εργασίες.
 • Λογική οργάνωση φωτογραφιών. Η πλατφόρμα σάς επιτρέπει να οργανώνετε τις μεταφορτωμένες εικόνες σε γκαλερί και θεματικές συλλογές. Υπάρχει μια ευκαιρία τόσο να ανεβάσετε ξεχωριστές φωτογραφίες όσο και να δοκιμάσετε τη δυνατότητα μαζικής μεταφόρτωσης που επιτρέπει την προσθήκη όσων εικόνων χρειάζεστε. Με την ολοκλήρωση της εργασίας, θα μπορείτε να εξατομικεύσετε φωτογραφίες και συλλογές εικόνων προσθέτοντας τις λέξεις-κλειδιά, τους τίτλους, τους υπότιτλους ή την ταξινόμηση των πρόσφατα μεταφορτωμένων φωτογραφιών με συγκεκριμένες παραμέτρους.
 • ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ. Το SmugMug επιτρέπει τη δημιουργία ενός διαδικτυακού καταστήματος, όπου μπορείτε να πουλάτε τις φωτογραφίες και τις συλλογές φωτογραφιών σας. Εναπόκειται σε εσάς να ρυθμίσετε τις παραμέτρους προβολής, προσαρμοσμένους τιμοκαταλόγους για συγκεκριμένους πελάτες, να προσαρμόσετε τις επιλογές επιλογής εικόνων, να πωλήσετε δωροεπιταγές και εκτυπώσεις, να τροποποιήσετε τις δυνατότητες αποθήκευσης ασφαλείας / εικόνας καθώς και να ανεβάσετε (δημιουργώ) μοναδικά λογότυπα ιστότοπου, προσθήκη υδατογραφημάτων και εκτέλεση άλλων ενεργειών.
 • Ενσωμάτωση Lightroom. Η πλατφόρμα επιτρέπει την ενσωμάτωση του Lightroom Plugin που θα επιτρέψει τη μεταφόρτωση, την οργάνωση και τη διαχείριση των εικόνων σας με μερικά κλικ. Το πρόσθετο θα συμβάλει επίσης στη διατήρηση της δομής του χαρτοφυλακίου σας και των παραμέτρων SEO για πιο αποτελεσματική προώθηση έργου.
 • Αποθήκευση και κοινή χρήση φωτογραφιών. Εσείς, εσείς ελέγχετε την ασφάλεια και την προσβασιμότητα των μεταφορτωμένων εικόνων. Είναι δυνατό να επιλέξετε χρήστες για να εκχωρήσετε δικαιώματα πρόσβασης στον ιστότοπο και να ενεργοποιήσετε εκτεταμένες επιλογές κοινής χρήσης εικόνων. Το σύστημα σάς επιτρέπει να κάνετε αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα, να χρησιμοποιείτε την ενσωματωμένη εφαρμογή για κινητά για επεξεργασία, αρχειοθέτηση και κοινή χρήση των εικόνων, δημιουργία κοινών συνδέσμων κ.λπ..

Κόστος: Το SmugMug προσφέρει δωρεάν δοκιμή 14 ημερών σε κάθε νέο συνδρομητή – αυτό αρκεί για να δοκιμάσετε τη λειτουργικότητα του συστήματος. Όσον αφορά την αναβάθμιση σε μία από τις συνδρομές επί πληρωμή, το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων θα σας επιτρέψει να επιλέξετε από 4 σχέδια, τα πιο προσιτά από τα οποία θα σας κοστίσουν 48 $ / έτος.

Δοκιμάστε το SmugMug δωρεάν

Carbonmade – Τέλεια διαδικτυακά χαρτοφυλάκια για φωτογράφους

Carbonmade - Τέλεια διαδικτυακά χαρτοφυλάκια για φωτογράφους

Ανθρακούχα – είναι μια πλατφόρμα που σας επιτρέπει να δημιουργείτε και να διαχειρίζεστε τέλεια διαδικτυακά χαρτοφυλάκια για φωτογράφους. Το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων είναι αρκετά εύκολο στη χρήση, ανεξάρτητα από τις διαθέσιμες δεξιότητες και την προκαταρκτική εμπειρία του χρήστη. Δεν θα χρειαστείτε δεξιότητες κωδικοποίησης για να δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό χαρτοφυλάκιο ή έναν ιστότοπο φωτογραφίας με το σύστημα. Απλώς ρίξτε μια ματιά στο ξεχωριστό σύνολο χαρακτηριστικών της υπηρεσίας για να μάθετε τι ακριβώς προσφέρει:

 • Χαρακτηριστικά προσαρμογής σχεδιασμού. Ως κατασκευαστής ιστοσελίδων χαρτοφυλακίου, η Carbonmade προσφέρει ένα σύνολο εργαλείων υψηλών προδιαγραφών που απαιτούνται για εξαιρετική παρουσίαση φωτογραφιών. Έτσι, το σύστημα επιτρέπει την αποστολή του προσωπικού σας λογότυπου εντελώς δωρεάν. Υπάρχει επίσης η ευκαιρία να ανεβάσετε παρουσιάσεις βίντεο και εικόνων, να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες Autoplay και Loop ενώ προσθέτετε νέα βίντεο.
 • Πισίνα ταλέντων. Εκτός από τις υπηρεσίες σχεδιασμού ιστοσελίδων, η Carbonmade τοποθετείται ως μια τεράστια αγορά σχεδιαστών, φωτογράφων, συγγραφέων και άλλων δημιουργικών. Έτσι, μπορείτε να δείτε τα χαρτοφυλάκια αυτών των ειδικών στην ενότητα Talent Pool και να επικοινωνήσετε με τους καλύτερους συγγραφείς, εάν χρειαστεί.
 • Ιδιωτικό χαρτοφυλάκιο. Η δυνατότητα προορίζεται για εκείνους τους χρήστες, που σκοπεύουν να μοιραστούν την εμπειρία τους ή τους ιστότοπους με άλλους χρήστες. Με αυτόν τον σκοπό, χορηγούν ειδικούς κωδικούς πρόσβασης σε αυτά τα άτομα, διατηρώντας έτσι τα χαρτοφυλάκια τους κλειστά από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση.

Κόστος: Η Carbonmade σας επιτρέπει να ξεκινήσετε τη διαδικασία σχεδίασης ιστοσελίδων με τη δωρεάν δοκιμή. Στο τέλος του, θα πρέπει να κάνετε αναβάθμιση σε ένα από τα προγράμματα επί πληρωμή. Υπάρχουν τρεις από αυτούς εδώ. Η πιο προσιτή προσφορά – το πρόγραμμα για αρχάριους – κοστίζει 8 $ ανά μήνα.

Δοκιμάστε το Carbonmade δωρεάν

PhotoShelter – Ιστοσελίδες φωτογραφίας & Εργαλεία για φωτογράφους

PhotoShelter - Ιστοσελίδες & εργαλεία φωτογραφίας για φωτογράφους

Φωτογραφικό καταφύγιο – είναι μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα που επιτρέπει τη δημιουργία ιστοσελίδων φωτογραφίας και προσφέρει επαγγελματικά εργαλεία για φωτογράφους. Το σύστημα περιλαμβάνει πολλές τεχνολογίες προηγμένης τεχνολογίας, συμπεριλαμβανομένης της ασφαλούς αποθήκευσης εικόνων και της πρόσβασης σε αρχεία μαζί με έναν ποιοτικό δημιουργό ιστότοπων. Για να αποκτήσετε την εντύπωση της υπηρεσίας, το PhotoShelter διαθέτει ένα σύνολο εργαλείων που συμβάλλουν στην επαγγελματική προσέγγιση σχεδιασμού ιστοσελίδων. Μερικά από τα πιο εύχρηστα και εντυπωσιακά χαρακτηριστικά έχουν ως εξής:

 • ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ. Το σύστημα επιτρέπει την εστίαση του έργου φωτογραφίας στο ηλεκτρονικό εμπόριο. Έρχεται με υποστήριξη PayPal και Stripe, καθώς και την ευκαιρία σύνδεσης προσωπικών λογαριασμών εμπόρων για άμεση ολοκλήρωση πωλήσεων. Επιπλέον, το PhotoShelter προσφέρει ενσωματωμένη πρόσβαση στο καλάθι αγορών, μαζί με εργαλεία παρακολούθησης στατιστικών στοιχείων και πολλές δυνατότητες ρύθμισης και προσαρμογής καταστήματος ιστού.
 • Εργαλεία ασφαλείας. Όλοι οι ιστότοποι που ξεκίνησαν με το PhotoShelter συνοδεύονται από κρυπτογράφηση SSL από προεπιλογή. Αυτό απαιτείται για την αποτελεσματικότερη προώθηση SEO ιστότοπου και τη συνολική δημοτικότητα του ιστότοπου. Επιπλέον, το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων επιτρέπει τη χρήση του Image Theft Guard για την προστασία των εικόνων σας από εξουσιοδοτημένη αντιγραφή ή κλοπή, αλλά μπορείτε να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία σε περίπτωση ανάγκης.
 • Αποκριτικά εξειδικευμένα πρότυπα. Ως εξειδικευμένη πλατφόρμα, το PhotoShelter προσφέρει ένα σύνολο σχεδίων, το ποσό των οποίων δεν είναι αρκετά εκτεταμένο. Ωστόσο, τα πρότυπα εστιάζουν στην εξειδίκευση και είναι επίσης δωρεάν, προσαρμόσιμα και ανταποκρίνονται από προεπιλογή.

Κόστος: Το PhotoShelter έχει μια δοκιμαστική περίοδο 14 ημερών, η οποία είναι δωρεάν και προσφέρεται σε κάθε νέο συνδρομητή. Μετά τη λήξη της δοκιμαστικής έκδοσης του προγράμματος, θα πρέπει να ενεργοποιήσετε μία από τις τρεις διαθέσιμες συνδρομές. Το φθηνότερο από αυτά – το Βασικό Πρόγραμμα – κοστίζει σήμερα 10 $ ανά μήνα.

Δοκιμάστε το PhotoShelter δωρεάν

Tailor Brands – Εταιρεία σχεδιασμού ιστοτόπου για παραγγελία ιστότοπου

Tailor Brands - Εταιρεία σχεδιασμού ιστοτόπου για παραγγελία ιστότοπου

Tailor Brands – είναι η καλύτερη εταιρεία σχεδιασμού ιστοσελίδων για παραγγελία ιστότοπου για φωτογράφο. Η υπηρεσία δημιουργήθηκε αρχικά με γνώμονα τις ανάγκες και τις στρατηγικές προώθησης της επωνυμίας των ιδιοκτητών επιχειρήσεων. Ωστόσο, εξελίχθηκε γρήγορα σε μια ισχυρή πλατφόρμα που βασίζεται σε AI για τον εξορθολογισμό της εμπειρίας των χρηστών και την ενίσχυση της φήμης του ιστότοπου. Αυτό βοηθά στη διάδοση της φωτογραφικής σας ιστοσελίδας στο διαδίκτυο, δίνοντάς την υπεροχή έναντι των πολλαπλών εξειδικευμένων ανταγωνιστών της: Τα πιο συγκεκριμένα και εντυπωσιακά σημεία Tailor Brands περιλαμβάνουν:

 • Προηγμένο σύνολο εργαλείων καθιέρωσης επωνυμίας. Η πλατφόρμα παρέχει πρόσβαση σε πολλές προηγμένες δυνατότητες και εργαλεία επωνυμίας που μπορούν να βελτιώσουν τη φήμη του έργου σας. Όλα τα εργαλεία είναι προσαρμόσιμα από προεπιλογή και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το αρχείο EPS και τις λύσεις επαγγελματικών καρτών για να δημιουργήσετε εξαιρετικό σχεδιασμό ιστότοπου φωτογραφίας.
 • Δημιουργός λογότυπων. Οι Tailor Brands καθιστούν δυνατή τη δημιουργία και την προσαρμογή επαγγελματικών λογότυπων ιστότοπων για την ενίσχυση της δημοτικότητας και της αναγνώρισης του φωτογραφικού σας έργου. Λόγω της ολοκληρωμένης τεχνολογίας AI, είναι πλέον δυνατή η επιλογή των βασικών στοιχείων σχεδιασμού λογότυπου (γραμματοσειρές, τύπος, στυλ) και εργαλεία για να αφήσετε το σύστημα να δημιουργήσει αυτόματα ένα έργο για εσάς.
 • Προσαρμοσμένες διαφημίσεις. Το σύστημα παρέχει πρόσβαση στην πλήρως αυτοματοποιημένη και ενσωματωμένη πλατφόρμα Tailor Ads που επιτρέπει το σχεδιασμό και τη δημοσίευση άμεσων διαφημίσεων για γρήγορη προώθηση έργων. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πολλές παραλλαγές που σχετίζονται με διαφημίσεις για να μπορείτε να επιλέξετε αυτές που χρειάζεστε αυτήν τη στιγμή για την ανάπτυξη του ιστότοπου φωτογραφίας και το περαιτέρω μάρκετινγκ.

Κόστος: Η Tailor Brands δεν διαθέτει δωρεάν σχέδια ή δοκιμές. Για να ξεκινήσετε να εργάζεστε με το σύστημα και να αποκτήσετε πρόσβαση σε ολόκληρο το φάσμα των λειτουργιών του, θα πρέπει να επιλέξετε αμέσως μία από τις συνδρομές επί πληρωμή. Το κόστος τους ξεκινά με 9,99 $ / μήνα και εξαρτάται από το σύνολο λειτουργιών / παρεχόμενες υπηρεσίες.

Δοκιμάστε τις μάρκες Tailor τώρα

Συμπέρασμα

Κάθε φορά που αντιμετωπίζετε την ανάγκη να προβάλλετε τις φωτογραφίες σας, αντιμετωπίζετε το πρόβλημα επιλέγοντας τη σωστή υπηρεσία Να κάνω αυτό. Οι κατασκευαστές ιστότοπων σίγουρα θα σας βοηθήσουν σε τέτοιες καταστάσεις. Είναι εύχρηστα, διαισθητικά και αρκετά ισχυρά για να σας επιτρέψουν να ολοκληρώσετε ακόμη και τα πιο περίπλοκα έργα χωρίς να απαιτείται ικανότητα κωδικοποίησης.

Ο σχεδιασμός ενός ιστότοπου φωτογραφίας αποτελεί πρόκληση για τους χρήστες, οι οποίοι δεν έχουν εμπλακεί ποτέ στη δημιουργία ιστοσελίδων, αλλά επιθυμούν να ξεκινήσουν ένα αξιοπρεπές έργο για τη δημιουργία πελατών. Με τους δημιουργούς ιστότοπων, αυτή η εργασία απλοποιείται πολύ καθώς αυτές οι υπηρεσίες δημιουργούνται ειδικά με γνώμονα την ευκολία των χρηστών.

Δημιουργήστε έναν ιστότοπο δωρεάν

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map