Οι καλύτερες εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων στον κόσμο

Οι καλύτεροι πάροχοι φιλοξενίας ιστοσελίδων αξιολογήθηκαν


Η εύρεση ενός αξιόπιστου οικοδεσπότη Ιστού είναι το πρώτο βήμα στην οικοδόμηση μιας ισχυρής παρουσίας Ιστού για τον ιστότοπο. Η αποστολή σας είναι να βρείτε μια πλατφόρμα που όχι μόνο θα αποθηκεύει τα αρχεία του ιστότοπου και θα τα παραδίδει στο πρόγραμμα περιήγησης των επισκεπτών όσο το δυνατόν γρηγορότερα, αλλά θα εξυπηρετεί και κάποιους επιπλέον σκοπούς, όπως μεταφορά δεδομένων, αποθήκευση και εγγραφή τομέα, εκτός από ένα σύνολο άλλες δυνατότητες για να επωφεληθείτε.

Ίσως ψάχνετε για ένα κοινόχρηστο ή βασισμένο σε σύννεφο λύση φιλοξενίας ή μια πλατφόρμα κατάλληλη για κάποιο συγκεκριμένο CMS (WordPress, Τζούμλα, και τα λοιπά.). Η επιλογή θα εξαρτηθεί επίσης από τις προσδοκίες του προϋπολογισμού σας, τη δομή του ιστότοπου, τον απαραίτητο χώρο αποθήκευσης και άλλα ζωτικά κριτήρια που πρέπει να ληφθούν υπόψη.

Εξετάσαμε 10 από τις καλύτερες εταιρείες Web Hosting στον κόσμο:

 1. Bluehost – Η καλύτερη εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων του 2020
 2. HostPapa – Η Νο 1 εταιρεία Web Hosting της Αμερικής
 3. HostGator – Παγκόσμιος Πάροχος Φιλοξενίας και Σχετικών Υπηρεσιών
 4. Liquid Web – Πλήρως διαχειριζόμενη φιλοξενία για επιχειρήσεις οποιουδήποτε μεγέθους
 5. SiteGround – Βραβευμένη εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων
 6. 1&1 IONOS – Ο ευρωπαϊκός πάροχος φιλοξενίας με έδρα τη Γερμανία
 7. Hostinger – Οι φτηνότερες υπηρεσίες Web Hosting
 8. iPage – Προσιτή εταιρεία Web Hosting από το 1998
 9. A2Hosting – Ένα από τα γρήγορα Web Hosting στον κόσμο
 10. GoDaddy – Η μεγαλύτερη εταιρεία εγγραφής τομέα + φιλοξενίας

Έχουμε ελέγξει 10 κορυφαίους παρόχους φιλοξενίας που μπορούν να είναι μια καλή επιλογή ανάλογα με τις απαιτήσεις σας.

Bluehost – Η καλύτερη εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων του 2020

Bluehost - Η καλύτερη εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων του 2020

Μπλε Χοστ – είναι ο καλύτερος πάροχος φιλοξενίας που ενδιαφέρεται περισσότερο για ιστότοπους WordPress σε σύγκριση με άλλες υπηρεσίες. Έρχεται με ένα σύνολο χαρακτηριστικών προσανατολισμένων στο WordPress που διευκολύνουν τον χειρισμό της εγκατάστασης και άλλων λειτουργιών για όσους προτιμούν μία από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες CMS. Από την ενσωμάτωση ManageWP έως τον υπέροχο προσαρμοσμένο πίνακα ελέγχου WP – ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά σε όλες τις δυνατότητες που παρέχονται από την Bluehost:

Πλεονεκτήματα Bluehost:

 • Μπλε φλας – μια ολοκαίνουργια δυνατότητα που βοηθά τους αρχάριους να ξεκινήσουν με τους ιστότοπους WordPress. Σχεδιάστηκε ως ένας ενσωματωμένος οδηγός για να δείξει στους αρχάριους πώς να εργάζονται τόσο στους πίνακες ελέγχου WP όσο και στους πίνακες Bluehost, πώς να κάνουν τα πρώτα βήματα, να ρυθμίσουν έργα κ.λπ. Το Blue Flash διευκολύνει την εξοικείωση με θεμελιώδη θέματα διαχείρισης ιστότοπων και εκπαιδεύει τους χρήστες να εργάζονται με το WordPress στο σωστό δρόμο.
 • Προσαρμοσμένος δημιουργός ιστότοπου – μια εξαιρετική λύση για όσους θέλουν να δημιουργήσουν τους δικούς τους ιστότοπους από το μηδέν και να τον φιλοξενήσουν σε διακομιστές Bluehost ως λύση all-in-one. Η πλατφόρμα διαθέτει τις δικές της Εφαρμογές Αγοράς που προσφέρουν τόνους widget και plugins, λειτουργικότητα ηλεκτρονικού εμπορίου για ψηφιακά καταστήματα, αυτο-δημιουργημένες λύσεις SEO και Marketing για την ανάπτυξη και την προώθηση της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο.
 • Ειδικά χαρακτηριστικά WP-ειδικά – ο οικοδεσπότης Ιστού συνοδεύεται από εγγενή υποστήριξη ManageWP. Το σύστημα θα σας επιτρέψει να διαχειριστείτε εύκολα έως και 5 διαφορετικούς ιστότοπους σε ένα βασικό σχέδιο από την αρχή. Ένας προσαρμοσμένος πίνακας ελέγχου για το WordPress έρχεται ως ένας εύχρηστος πίνακας ελέγχου WP που διαθέτει προσαρμοσμένα στοιχεία μενού και ενότητες.
 • Δωρεάν επιλογές και πρόσθετα – Το Bluehost προσφέρει μια επιλογή από δωρεάν χαρακτηριστικά. Περιλαμβάνουν το δωρεάν πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων μεταφοράς και απόθεσης της πλατφόρμας, καθώς και ένα δωρεάν όνομα τομέα. Ο πάροχος υπηρεσιών προσφέρει μια επιλογή δωρεάν σεναρίων για να διαλέξετε. Περιλαμβάνουν σενάρια για κοινωνικά δίκτυα, λίστες αλληλογραφίας, τμήματα blogging, εικόνες και γκαλερί, καθώς και άλλες επιλογές για την προσαρμογή του ιστότοπού σας.
 • Εκτέλεση – παρά το γεγονός ότι η Bluehost δεν μοιράζεται την τοποθεσία των κέντρων δεδομένων της, παρέχει ακόμα μια δυνατότητα για βελτιωμένη απόδοση του ιστότοπου. Περιλαμβάνουν VPS για ιστότοπους WordPress εκτός από το NGINX που φαίνεται να είναι μια πιο λιτή εναλλακτική λύση για το Apache. Ο επόπτης KVM θα αποτρέψει άλλους χρήστες από το να επηρεάσουν την απόδοση του ιστότοπού σας, απομονώνοντας μερικούς από τους συγκεκριμένους πόρους υλικού. Το μέσο αποτέλεσμα της ταχύτητας φόρτωσης σελίδας είναι 2,00 δευτερόλεπτα.

Ο πάροχος φιλοξενίας διαθέτει πακέτα διακομιστών για διαφορετικές ανάγκες και ιδιοκτήτες ιστότοπων οποιουδήποτε επιπέδου, είτε είστε αρχάριος είτε αφοσιωμένος επαγγελματίας.

Μειονεκτήματα Bluehost:

 • Υψηλές τιμές ανανέωσης.
 • Περιορισμένες προσφορές μετεγκατάστασης ιστότοπου.

Κόστος Bluehost: Το Bluehost έχει διαφορετικά σχέδια για να διαλέξετε. Το βασικό πρόγραμμα ξεκινά από 3,95 $ ανά μήνα (για επισκέπτες SuperbWebsiteBuilders – 2,95 $ / μήνα) και είναι καλό για μικρές και μεσαίες ιστοσελίδες με μέτριες απαιτήσεις. Συν (4,96 $ το μήνα), Choice Plus (4,96 $ το μήνα) και Pro Plans (12,69 $) διασφαλίστε απεριόριστες επισκέψεις στον ιστότοπο εκτός από το δωρεάν πιστοποιητικό SSL. Και τα δύο είναι καλά για σύνθετο ηλεκτρονικό εμπόριο και άλλους τύπους ιστότοπων με πολύπλοκη δομή και τόνους αρχείων για μεταφόρτωση. Υπάρχουν επίσης VPS (από 17,28 $ έως 54,59 $ ανά μήνα), Cloud και Dedicated (από 72,78 $ έως 109,18 $ ανά μήνα) λύσεις για προηγμένους ιστότοπους.

Δοκιμάστε το Bluehost τώρα

HostPapa – Η Νο 1 εταιρεία Web Hosting της Αμερικής

HostPapa - Η Νο 1 εταιρεία Web Hosting της Αμερικής

HostPapa – είναι ένας από τους πιο αξιόπιστους και αναγνωρίσιμους Αμερικανούς παρόχους φιλοξενίας. Οι χρήστες μπορούν όχι μόνο να φιλοξενούν ιστότοπους αλλά και να δημιουργούν διαφορετικά έργα από το μηδέν, να αναπτύσσουν και να τα εμπορεύονται χρησιμοποιώντας εργαλεία προώθησης που έχουν σχεδιαστεί για εταιρείες και άτομα. Το σύστημα έρχεται με το διαισθητικό cPanel, ένα προσαρμοσμένο πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων μεταφοράς και απόθεσης για αρχάριους και ένα πακέτο μάρκετινγκ μέσω email. Τα κύρια χαρακτηριστικά φιλοξενίας περιλαμβάνουν:

 • 100% Συμβατότητα – Το HostPapa μπορεί να χρησιμοποιηθεί με όλες τις μεγάλες πλατφόρμες CMS, συμπεριλαμβανομένων των WordPress, Joomla, Drupal και άλλων. Η δυνατότητα διασφαλίζει περισσότερη ευελιξία και ευκολία χρήσης από την άποψη της απρόσκοπτης ενοποίησης ιστότοπων, των αυτοματοποιημένων αντιγράφων ασφαλείας του συστήματος και των ενημερώσεων.
 • Δωρεάν τομέας – κάθε πρόγραμμα φιλοξενίας περιλαμβάνει έναν δωρεάν τομέα 1 έτους παρά την τιμή. Δεν έχει σημασία αν εγγραφείτε σε ένα βασικό πρόγραμμα με μόνο δυνατότητες συμμετοχής ή έχετε ένα πλήρως εξοπλισμένο πακέτο ηλεκτρονικού εμπορίου, εξακολουθείτε να έχετε τον δωρεάν τομέα σας.
 • Πολλαπλοί ιστότοποι – Το HostPapa παρέχει αρκετούς πόρους για τη φιλοξενία πολλών ιστότοπων σε ένα ενιαίο σχέδιο. Ακόμη και η συνδρομή εισόδου επιτρέπει την αποθήκευση έως και 2 έργων ταυτόχρονα για την αρχική τιμή.
 • Στερεά απόδοση – οι χρήστες μπορούν να βασίζονται σε ένα αρκετά υψηλό ποσοστό χρόνου λειτουργίας, το οποίο είναι επί του παρόντος 99,98%. Η ταχύτητα φόρτωσης σελίδας είναι 795 ms, η οποία εξακολουθεί να είναι υψηλότερη από τα βιομηχανικά πρότυπα.
 • Ασφάλεια – Εκτός από τα βασικά μέσα πρόληψης anti-spam και DDoS, το σύστημα συνοδεύεται από ενσωμάτωση Panda Cloud. Εκτός αυτού, οι χρήστες μπορούν να επωφεληθούν από αποκλειστικές διευθύνσεις IP, ένα ενσωματωμένο πιστοποιητικό SSL και άλλα.
 • Υποστήριξη 24/7 – η πλατφόρμα παρέχει πολλούς τρόπους επικοινωνίας, συμπεριλαμβανομένης της άμεσης υποστήριξης μέσω ζωντανής συνομιλίας ή τηλεφώνου. Το Κέντρο βοήθειας περιέχει πολλά άρθρα, φροντιστήρια και οδηγούς βίντεο για την κάλυψη όλων των πιθανών προβλημάτων. Επιπλέον, η ομάδα εμπειρογνωμόνων του HostPapa είναι έτοιμη να δώσει βοήθεια κατά τη διαμόρφωση ενός ψηφιακού καταστήματος ή την επίλυση τεχνικών ζητημάτων.
 • Επιπλέον χαρακτηριστικά – οι χρήστες μπορούν να βασίζονται σε δωρεάν μετεγκατάσταση ιστότοπου ή μεταφορά τομέα. Επίσης, το σύστημα προσφέρει εργαλεία μάρκετινγκ μέσω email για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας. Εάν πρέπει να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο από το έδαφος, αποκτήστε πρόσβαση στο πρόγραμμα δημιουργίας προσαρμοσμένων ιστότοπων.

Μειονεκτήματα HostPapa:

 • Η τιμή ανανέωσης μπορεί να είναι διπλάσια.
 • Ορισμένες δυνατότητες ασφαλείας είναι διαθέσιμες μόνο σε προγράμματα Pro.

Τιμή HostPapa: Για να ζήσουν ζωντανά με τον ιστότοπο, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν ένα πρόγραμμα Starter, Business ή Business Pro που κοστίζει 3,95 $ και 12,95 $ το μήνα αντίστοιχα. Εάν χρειάζεστε περισσότερους πόρους, η φιλοξενία VPS μπορεί να είναι μια καλή επιλογή αν και η τιμή μπορεί να φτάσει τα 299,49 $ για το πρόγραμμα Diamond. Η φιλοξενία ενός ψηφιακού καταστήματος με HostPapa θα κοστίζει από 19,99 $ έως 139,99 $ ανά μήνα.

Δείτε επίσης: Αναθεώρηση HostPapa.

Δοκιμάστε το HostPapa τώρα

HostGator – Παγκόσμιος Πάροχος Φιλοξενίας και Σχετικών Υπηρεσιών

HostGator - Παγκόσμιος Πάροχος Φιλοξενίας και Σχετικών Υπηρεσιών

HostGator – είναι μια φιλοξενία που βασίζεται σε σύννεφο, το οποίο είναι το βασικό της πλεονέκτημα σε σύγκριση με τους κοινόχρηστους παρόχους φιλοξενίας. Η φιλοξενία cloud σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για υπερφορτωμένους διακομιστές ή ταχύτητα απόδοσης. Το HostGator έρχεται με εξαιρετικό χρόνο λειτουργίας εκτός από εκτεταμένη υποστήριξη πελατών, επεκτασιμότητα, προσιτά σχέδια και επιπλέον πόρους για πρόσβαση 24/7.

Πλεονεκτήματα HostGator:

 • Υψηλή ταχύτητα – ενώ είναι μια λύση φιλοξενίας cloud, το HostGator διαθέτει μια δοκιμή ταχύτητας A + που εκτελείται από την Bitcatcha. Αποδόθηκε επίσης πολύ καλά στις περιοχές που εδρεύουν στις ΗΠΑ.
 • Υπέροχο χρόνο λειτουργίας – Το HostGator εισάγει μια αξιόπιστη υπηρεσία φιλοξενίας με 99,9% χρόνο λειτουργίας. Είναι μια από τις υψηλότερες βαθμολογίες παρακολούθησης χρόνου λειτουργίας μεταξύ όλων των εταιρειών φιλοξενίας ιστοσελίδων.
 • Ασφάλεια και ενημερώσεις – ο κεντρικός υπολογιστής θα φροντίζει αυτόματα για όλες τις απαραίτητες ενημερώσεις συστήματος. Διαθέτει ένα προηγμένο σύστημα εντοπισμού κακόβουλου λογισμικού που θα καθορίσει γρήγορα και θα εξαλείψει το παραμικρό πρόβλημα.
 • Ευκαμψία – η επεκτασιμότητα είναι ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό του HostGator. Μόλις ο ιστότοπός σας αρχίσει να αισθάνεται υπερβολική κυκλοφορία, μπορείτε εύκολα να κάνετε εναλλαγή μεταξύ των σχεδίων και να λάβετε αμέσως επιπλέον πόρους χωρίς απώλεια κίνησης.
 • Ευκολία στη χρήση – Σε αντίθεση με πολλούς άλλους κεντρικούς υπολογιστές που προσφέρουν τα ξεπερασμένα cPanels τους, το HostGator παρουσιάζει τον υπέροχο πίνακα ελέγχου που είναι εύκολο στη διαχείριση. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν από διάφορες τροποποιήσεις και προνόμια για την παρακολούθηση ορισμένων βασικών μετρήσεων ιστοτόπου και άλλων δεδομένων από το παρασκήνιο.
 • Δημιουργός ιστότοπου Gator – ένα απλό εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων για αρχάριους με την προσαρμοσμένη αγορά εφαρμογών του, απρόσκοπτη ενοποίηση με υπηρεσίες τρίτων και επιλογές πληρωμής (για παράδειγμα, PayPal ή SoundCloud), λειτουργίες ηλεκτρονικού εμπορίου, SEO και Blogging για την έναρξη μιας αναπτυσσόμενης διαδικτυακής επιχείρησης.
 • Επιστροφή χρημάτων 30 ημερών – η εταιρεία προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών σε περίπτωση που δεν είστε ικανοποιημένοι με τις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Μια αρκετά προσιτή λύση φιλοξενίας ιστοσελίδων με αρκετά καλή απόδοση εκτός από τον προσαρμοσμένο δημιουργό ιστότοπων, τα μενού ασφαλείας και τη συνολική ευελιξία φιλοξενίας.

Μειονεκτήματα HostGator:

 • Ατελείωτες πωλήσεις.
 • Περιορισμένη αποθήκευση.
 • Χωρίς δωρεάν τομέα.

Κόστος HostGator: η υπηρεσία φιλοξενίας είναι σχετικά φθηνότερη σε σύγκριση με άλλους παρόχους φιλοξενίας που βασίζονται σε σύννεφο. Το βασικό πρόγραμμα (Hatching Cloud) ξεκινά από 2,75 $. Εάν χρειάζεστε μια πιο επινοητική λύση, μπορείτε να μεταβείτε σε προγράμματα Baby ή Business Cloud που κοστίζουν 3,95 $ και 5,95 $ αντίστοιχα.

Δοκιμάστε το HostGator τώρα

Liquid Web – Πλήρως διαχειριζόμενη φιλοξενία για επιχειρήσεις οποιουδήποτε μεγέθους

Liquid Web - Πλήρως διαχειριζόμενη φιλοξενία για επιχειρήσεις οποιουδήποτε μεγέθους

Liquid Web – είναι ένας αξιόπιστος πάροχος φιλοξενίας με πάνω από 20 χρόνια ιστορίας. Ξεκίνησε το 1997, η εταιρεία έχει κάνει το όνομά της χάρη στην σταθερή ταχύτητα διακομιστή και τη συνολική απόδοση. Υπόσχεται 100% του χρόνου λειτουργίας εκτός από πλήρως διαχειρίσιμες λύσεις διακομιστή. Οι χρήστες μπορούν να βασίζονται σε ισχυρή υποστήριξη, διάφορα πακέτα που έχουν σχεδιαστεί για μεμονωμένα άτομα και εταιρείες, καθώς και ορισμένες άλλες δυνατότητες.

Ρίξτε μια ματιά σε μερικά από αυτά:

 • Συγχρονισμός Pro για διαχείριση πολλαπλών τοποθεσιών – Το Sync Pro είναι ένας προσαρμοσμένος πίνακας ελέγχου που εξασφαλίζει ευκολία στη χρήση. Το χαρακτηριστικό αυτό είναι ζωτικής σημασίας, καθώς κάθε σχέδιο Liquid Web έχει σχεδιαστεί για τη διαχείριση πολλών ιστότοπων ταυτόχρονα. Για παράδειγμα, το φθηνότερο πρόγραμμα υποστηρίζει έως και 10 ιστότοπους, ενώ τα προηγμένα πακέτα επιτρέπουν στους χρήστες να φιλοξενήσουν έως και 50 ιστότοπους ταυτόχρονα (Σχέδιο εταιρείας).
 • Πακέτα διακομιστών υψηλής τεχνολογίας – η πλατφόρμα προσφέρει διάφορους τύπους στοιχείων φιλοξενίας υψηλού επιπέδου. Περιλαμβάνουν αποκλειστικές λύσεις διακομιστή cloud VPS και βελτιστοποιημένες για WP. Οι χρήστες μπορούν επίσης να επιλέξουν ένα ξεχωριστό πρόγραμμα WooCommere, σύμπλεγμα διακομιστών.
 • Τεχνολογίες βελτιωμένης ταχύτητας – Το Liquid Web χρησιμοποιεί διαφορετικές τεχνολογίες για να αυξήσει την ταχύτητα του ιστότοπου. Περιλαμβάνουν αυτόματη συμπίεση εικόνας χωρίς την ανάγκη χειρισμού της διαδικασίας χειροκίνητα χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες πάρτι ή επί πληρωμή. Επιπλέον, η πλατφόρμα χρησιμοποιεί SSD αντί για σκληρούς δίσκους σκληρού δίσκου. Πρέπει επίσης να αναφέρουμε την ενσωμάτωση και υποστήριξη Ngnix για την έκδοση PHP 7.
 • Διακομιστές με βελτιστοποίηση WP – το σύστημα παρέχει ισχυρή φιλοξενία για ιστότοπους που έχουν δημιουργηθεί στο WordPress. Εξασφαλίζει ταχύτερη ταχύτητα, αυτοματοποιημένες ενημερώσεις συστήματος, δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας αρχείων, απλή ενσωμάτωση με το CMS, ξεχωριστό σχέδιο για το WooCommerce κ.λπ..

Μειονεκτήματα Liquid Web:

 • Ο ιστότοπος είναι πολύ περίπλοκος από την αρχή. Μπορεί να είναι δύσκολο να βρείτε την προσφορά που αναζητάτε.
 • Δεν υπάρχει κοινόχρηστη φιλοξενία.
 • Η βάση γνώσεων θα μπορούσε να είναι καλύτερα οργανωμένη.
 • Τα σχέδια συμμετοχής είναι πολύ ακριβά.

Τιμή υγρού Ιστού: η τιμή εξαρτάται από την πορεία που αναζητάτε και την πολυπλοκότητα του έργου. Για παράδειγμα, τα τέσσερα βασικά προγράμματα VPS κοστίζουν 15 $, 25 $, 45 $ και 95 $ ανά μήνα. Η βασική διαφορά είναι στον όγκο GB και στον αριθμό των CPU. Ορισμένες πιο εύχρηστες προσφορές περιλαμβάνουν αποκλειστικό διακομιστή cloud που κοστίζει 99 $ ανά μήνα, διαχείριση WooCommerce από 19 $ / μήνα και άλλα σχέδια για τα πιο απαιτητικά έργα που κοστίζουν έως και 1127 $ για βελτιωμένη απόδοση.

Δοκιμάστε το Liquid Web τώρα

SiteGround – Βραβευμένη εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων

SiteGround - Βραβευμένη εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων

SiteGround – είναι ένας δημοφιλής πάροχος φιλοξενίας ιστοσελίδων με εμπειρία άνω των 14 ετών. Η εταιρεία διαθέτει περισσότερα από 2.000.000 ονόματα τομέων και παρέχει ένα εκτεταμένο σύνολο χαρακτηριστικών, εκτός από εξαιρετικό χρόνο λειτουργίας, ψηφιακά μέσα ασφάλειας, μεγάλη ποικιλία σχεδίων και πολλά άλλα. Θα είναι καλό για διαφορετικούς τύπους ιστότοπων από ένα μικρό ιστολόγιο έως ένα τεράστιο έργο ηλεκτρονικού εμπορίου με σύνθετη δομή. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ λύσης κοινόχρηστου διακομιστή που βασίζεται σε Linux ή φιλοξενίας που βασίζεται σε σύννεφο.

Πλεονεκτήματα SiteGround:

 • Απόδοση και ασφάλεια – Το SiteGround χρησιμοποιεί τις αυτο-δημιουργημένες λύσεις διακομιστή για να εξασφαλίσει τη σταθερή λειτουργία του ιστότοπου παρά τις αυξήσεις της κυκλοφορίας. Η εταιρεία διαθέτει κέντρα δεδομένων που βρίσκονται σε διαφορετικά μέρη του κόσμου. Σημαίνει υψηλότερη ταχύτητα σελίδας και παράδοση αρχείων σε χρήστες από διαφορετικές χώρες. Ο χρόνος φόρτωσης σελίδας είναι 714ms ενώ το μέσο ποσοστό χρόνου λειτουργίας είναι 99,99%.
 • Εξαιρετικό σύνολο χαρακτηριστικών – Το SiteGround έρχεται με μια εκτεταμένη λίστα δυνατοτήτων από δωρεάν μεταφορά ιστοτόπου και ασφάλεια SSL σε απεριόριστα email και το δικό του δωρεάν πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων. Παρέχει λύση διακομιστή με έμφαση σε ορισμένες μεγάλες πλατφόρμες CMS όπως το WordPress και το Joomla. Το σύστημα θα φροντίσει για τις ενημερώσεις προσθηκών σας, την ταχύτητα φόρτωσης του ιστότοπου και τη συνολική απόδοση.
 • Δυνατότητες ολοκλήρωσης – Το SiteGround έχει αποδειχθεί ότι είναι μια ευέλικτη υπηρεσία φιλοξενίας. Η ενοποίηση με το CDN του CloudFare θα έχει ως αποτέλεσμα καλύτερη απόδοση και ασφάλεια ιστότοπου.
 • Χαρακτηριστικά ηλεκτρονικού εμπορίου – Οι πλατφόρμες διατηρούν χώρο για όσους αναζητούν ευρύτερες ευκαιρίες ηλεκτρονικού εμπορίου χάρη στις επιλογές διακομιστή μεταπωλητών. Η πλατφόρμα παρέχει επιπλέον 18 διαφορετικές βασικές εφαρμογές ηλεκτρονικού εμπορίου για να διαλέξετε χωρίς να χρειάζεται να υπερφορτώσετε τον ιστότοπό σας με πολλές εφαρμογές τρίτων.
 • Δωρεάν μετεγκατάσταση ιστότοπου WordPress – το σύστημα προσφέρει μια απλή μετεγκατάσταση ιστότοπου WP. Το μόνο που χρειάζεστε είναι να τραγουδήσετε και να εγκαταστήσετε την προσθήκη WordPress Migrate. Το σύστημα θα δημιουργήσει ένα διακριτικό που θα ξεκινήσει τη διαδικασία μετεγκατάστασης για τη μεταφορά του ιστότοπού σας σε έναν νέο λογαριασμό SiteGround.
 • Δωρεάν εργαλεία δημιουργίας ιστότοπων – μια εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν να δημιουργήσουν έναν νέο ιστότοπο από το μηδέν. Οι χρήστες θα έχουν πλήρη πρόσβαση σε όλες τις δυνατότητες δημιουργίας ιστότοπων Weebly, καθώς και τη δυνατότητα ενσωμάτωσης του WordPress CMS απρόσκοπτα.
 • Βελτιωμένη ομαδική εργασία – Το SiteGround διαθέτει μια σειρά εργαλείων συνεργασίας στο πακέτο. Οι χρήστες μπορούν να εκχωρήσουν ρόλους, να παρέχουν δικαιώματα πρόσβασης σε χρήστες τρίτων, να παραδώσουν έναν έτοιμο ιστότοπο στους πελάτες σας, να δημιουργήσουν λίστες λογαριασμών χρηστών, πελατών κ.λπ. Μια εξαιρετική επιλογή για μεταπωλητές.

Η πλατφόρμα έρχεται ως ένας σταθερός πάροχος φιλοξενίας με όλες τις απαραίτητες δυνατότητες στο πακέτο για να ξεκινήσετε. Ωστόσο, θα πρέπει να λάβετε υπόψη μερικά από τα ελαφρά μειονεκτήματά του.

Μειονεκτήματα SiteGround:

 • Χωρίς σχέδια με απεριόριστη αποθήκευση δεδομένων.
 • Το κόστος ανανέωσης είναι 3 και μερικές φορές ακόμη και 4 φορές υψηλότερο από την αρχική τιμή.
 • Περιορισμένο σύνολο χαρακτηριστικών.

Κόστος SiteGround: το αρχικό πρόγραμμα θα σας κοστίσει από 3,95 έως 6,85 $ για τα τηγάνια GrowBig και GoGeek ανά μήνα για κοινόχρηστη φιλοξενία. Η εταιρεία επίσης βελτιστοποιημένη με WP λύση φιλοξενίας με τις ίδιες τιμές, ενώ το Cloud Hosting κυμαίνεται από 64 $ έως 192 $ ανά μήνα.

Δείτε επίσης: Αναθεώρηση SiteGround.

Δοκιμάστε το SiteGround τώρα

1&1 IONOS – Ο ευρωπαϊκός πάροχος φιλοξενίας με έδρα τη Γερμανία

1 & 1 IONOS - Ο ευρωπαϊκός πάροχος φιλοξενίας με έδρα τη Γερμανία

1&1 ΙΟΝΟΣ – είναι ο μεγαλύτερος πάροχος φιλοξενίας στην Ευρώπη, ο οποίος διαθέτει πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας και εδρεύει στη Γερμανία. Η υπηρεσία ασχολείται με περισσότερους από 8 εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο και ενισχύει περισσότερους από 12 εκατομμύρια τομείς. Οι τοπικοί διακομιστές βρίσκονται σε όλο τον κόσμο, παρέχοντας εξαιρετική ασφάλεια και απόδοση. Ο οικοδεσπότης έρχεται με πολλαπλές προηγμένες δυνατότητες που αποσκοπούν στην παροχή επαγγελματικής φιλοξενίας σε ιδιοκτήτες ιστότοπων. Μεταξύ των χαρακτηριστικών που κάνουν το σύστημα να ξεχωρίζει από το πλήθος, τα ακόλουθα πρέπει να είναι τα πρώτα που αναφέρουν:

1&1 Πλεονεκτήματα του IONOS:

 • Τεχνολογία διπλής πλατφόρμας – Ο πάροχος φιλοξενίας προσφέρει αξιόπιστη διπλή τεχνολογία, η οποία καθιστά δυνατή τη διατήρηση αποθήκευσης και διακομιστών ιστού στην ίδια πλατφόρμα. Αυτή η προσέγγιση συμβάλλει στον καλύτερο χρόνο φόρτωσης ιστότοπων και εξαιρετική απόδοση.
 • Προστασία DDoS – Η προηγμένη προστασία DDoS προστατεύει τον ιστότοπό σας από ζητήματα κακόβουλου λογισμικού, επιθέσεις χάραξης και δόλιες ενέργειες.
 • Προηγμένο μέτρο ασφαλείας – Το σύστημα διαθέτει ενισχυμένη προστασία από κακόβουλο λογισμικό SiteLock και πιστοποίηση Wildcart SSL.
 • Προσωπικός Σύμβουλος – Η πλατφόρμα προσφέρει εκτεταμένες επιλογές υποστήριξης πελατών, συμπεριλαμβανομένης της βοήθειας ενός προσωπικού συμβούλου. Εναπόκειται σε εσάς να αποφασίσετε πότε θα επικοινωνήσετε με τον βοηθό για την επίλυση των προβλημάτων που σχετίζονται με το σύστημα.
 • Δημιουργία ιστότοπου – Οι λειτουργίες του 1&1 Το IONOS δεν περιορίζεται μόνο στη φιλοξενία, καθώς το σύστημα καθιστά επίσης δυνατή την εκκίνηση και τη διαχείριση αξιοπρεπών ιστότοπων. Έρχεται με τον επεξεργαστή WYSIWYG, επαγγελματικά προ-σχεδιασμένα πρότυπα, δωρεάν σύνδεση τομέα και επιλογές προσαρμογής σχεδιασμού που απαιτούνται για τη δημιουργία ενός αξιόπιστου ιστότοπου.

Μια καλή επιλογή για όσους αναζητούν καλή απόδοση και ταχύτητα ιστότοπου. Η πλατφόρμα διαθέτει προσιτά σχέδια για να ξεκινήσετε, ενώ τα αναπτυσσόμενα έργα μπορεί να αναζητούν μια καλύτερη επιλογή.

1&1 μειονεκτήματα του IONOS:

 • Περίπλοκη διαδικασία ρύθμισης.
 • Χαμηλό χαμηλό επίπεδο εμπειρίας χρήστη.
 • Η συνολική απόδοση θα μπορούσε να είναι καλύτερη.

1&1 IONOS Κόστος: 1&1 Το IONOS προσφέρει τρία σχέδια για να διαλέξετε. Το κόστος του προγράμματος ξεκινά από 1 $ ανά μήνα κατά τη διάρκεια 12 μηνών και φτάνει τα 14 $ ανά μήνα στο τέλος της περιόδου.

Δείτε επίσης: 1&1 κριτική IONOS.

Δοκιμάστε 1&1 IONOS Τώρα

Hostinger – Οι φτηνότερες υπηρεσίες Web Hosting

Hostinger - Οι φτηνότερες υπηρεσίες Web Hosting

Hostinger – είναι ένας οικοδεσπότης Ιστού που προσφέρει λύσεις διακομιστή καλής αξίας γεμάτες με διαφορετικές δυνατότητες παρά τη χαμηλή τιμή του. Παρόλο που οι περισσότερες από αυτές τις δυνατότητες είναι διαθέσιμες μόνο με premium σχέδια, οι κάτοχοι ιστότοπων θα εκτιμήσουν ακόμα τον δροσερό πίνακα εργαλείων τύπου cPanel, το δωρεάν πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων, εκτός από κάποια άλλα εξαιρετικά πρόσθετα, δυνατότητες σε κάτι περισσότερο από μια λογική τιμή.

Πλεονεκτήματα Hostinger:

 • Γρήγορη φόρτωση σελίδας και ώρα λειτουργίας – Το Hostinger έχει καλή απόδοση στις περισσότερες περιπτώσεις όσον αφορά τον χρόνο λειτουργίας. Το μέσο ποσοστό είναι 99,98%, το οποίο φαίνεται αρκετά καλό αν και μπορεί να μειωθεί στο 99,88% ειδικά κατά τη διάρκεια εποχιακών αυξήσεων της κυκλοφορίας. Όσον αφορά τον χρόνο φόρτωσης της σελίδας, ο μέσος ρυθμός ταχύτητας ήταν 385 ms το 2018.
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων – κατά κανόνα, οι διακομιστές cloud δεν προσφέρουν δωρεάν δοκιμή, σε αντίθεση με τους κοινόχρηστους παρόχους φιλοξενίας. Ωστόσο, η Hostinger διαθέτει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, η οποία είναι στην πραγματικότητα ίδια με μια δωρεάν δοκιμαστική επιλογή. Η εταιρεία σας επιτρέπει να επιλέξετε από διάφορες επιλογές πληρωμής από παραδοσιακές χρεωστικές / πιστωτικές κάρτες από μεγάλους εκδότες έως PayPal, Bitcoin κ.λπ..
 • Δωρεάν Domain και Website Builder – παρόλο που το Hostinger είναι περισσότερο υπηρεσία φιλοξενίας, εξακολουθεί να διαθέτει το σταθερό εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων που είναι δωρεάν. Δεν μπορεί να υπερηφανεύεται για την ίδια λειτουργικότητα με τις επαγγελματικές πλατφόρμες SaaS. Ωστόσο, παρέχει μια επιλογή από εκλεκτά πρότυπα για διαφορετικούς τύπους ιστότοπων που είναι εύκολο να διαχειριστούν και να προσαρμόσουν. Τα premium και επιχειρηματικά σχέδια σάς επιτρέπουν να επωφεληθείτε και από έναν δωρεάν τομέα.
 • Αποκλειστικό hPanel – η πλατφόρμα διαθέτει το μοναδικό προσαρμοσμένο ταμπλό που έχει σχεδιαστεί λαμβάνοντας υπόψη πάνω από μια δεκαετία τα σχόλια των χρηστών και την εμπειρία των πελατών. Οι χρήστες θα έχουν όλα τα στοιχεία σε ένα μέρος με μια σαφή δομή εργαλειοθήκης και όλα τα στοιχεία μπροστά στα μάτια τους. Το hPanel διευκόλυνε τη διαχείριση της ιστοσελίδας.
 • Βελτιστοποιημένη φιλοξενία WP – μια καλή δυνατότητα για κατόχους ιστότοπων WP που απαιτούν μέγιστη διατήρηση και γρηγορότερα αιτήματα. Η επιλογή συνοδεύεται από βελτιωμένες ρυθμίσεις SEO για προώθηση περιεχομένου και καλύτερη μετατροπή.

Μια καλή φιλοξενία για όσους είναι έτοιμοι να αγοράσουν premium σχέδια. Διαφορετικά, δεν θα μπορείτε να εκμεταλλευτείτε πλήρως όλα τα χαρακτηριστικά του.

Μειονεκτήματα Hostinger:

 • Πρόγραμμα περιορισμένης εισόδου.
 • Πλούσιο σετ χαρακτηριστικών διαθέσιμο μόνο σε premium πακέτα.
 • Χωρίς δωρεάν SSL και αντίγραφα ασφαλείας.

Κόστος Hostinger: τώρα έχουμε φτάσει στο πιο νόστιμο κομμάτι της κριτικής. Το βασικό σχέδιο με έναν κοινόχρηστο διακομιστή ξεκινά από 0,99 $! Περιλαμβάνει εύρος ζώνης 100 GB για έναν ιστότοπο με έναν μόνο λογαριασμό email. Το premium κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας ξεκινά από 2,59 $ ανά μήνα με απεριόριστους ιστότοπους, λογαριασμούς email και εύρος ζώνης, καθώς και εβδομαδιαία αντίγραφα ασφαλείας. Η εταιρική φιλοξενία προσφέρει απεριόριστες δυνατότητες και ευκαιρίες ως πακέτο all-in-one με μόνο 4,49 $ το μήνα. Η πλατφόρμα προσφέρει επίσης τη λύση φιλοξενίας cloud που ξεκινά από 9,99 $ επιπλέον VPS από 3,29 $ ανά μήνα.

Δείτε επίσης: Αναθεώρηση Hostinger.

Δοκιμάστε το Hostinger Now

iPage – Προσιτή εταιρεία Web Hosting από το 1998

iPage - Προσιτή εταιρεία Web Hosting από το 1998

iPage – είναι μια πλατφόρμα φιλοξενίας που ξεκίνησε το 1998. Διαθέτει δεκαετίες εμπειρίας φιλοξενίας. Ισχυρίζεται ότι είναι μία από τις ταχύτερες κοινόχρηστες λύσεις φιλοξενίας διακομιστών, εκτός από προσιτές τιμές και απεριόριστες δυνατότητες σε ένα μόνο διαθέσιμο πρόγραμμα. Η εταιρεία διαθέτει δύο κέντρα ανταλλαγής δεδομένων και εξουσίες πάνω από 1 εκατομμύριο ονόματα τομέα σε όλο τον κόσμο.

Πλεονεκτήματα iPage:

 • Απόδοση και αξιοπιστία – το ποσοστό λειτουργίας είναι 99,94. Μπορεί να περιμένετε λίγο περισσότερο από έναν πάροχο φιλοξενίας με πολυετή εμπειρία. Από την άλλη πλευρά, 5 ώρες διακοπής λειτουργίας εντός ενός έτους δεν φαίνεται να είναι τεράστιο πρόβλημα.
 • Πολλαπλές δυνατότητες – Σε αντίθεση με πολλούς άλλους παρόχους φιλοξενίας, το iPage προσφέρει ένα ενιαίο σχέδιο σε όλους τους κατόχους ιστότοπων. Το σχέδιο συνοδεύεται από ένα σύνολο χαρακτηριστικών, όπως απεριόριστο χώρο αποθήκευσης, εύχρηστο πίνακα ελέγχου, πίνακα ελέγχου vDeck, βελτιωμένη ασφάλεια ιστότοπου, παρακολούθηση κακόβουλου λογισμικού όλο το εικοσιτετράωρο κ.λπ..
 • Δωρεάν απεριόριστοι τομείς – Το iPage προσφέρει έναν δωρεάν τομέα. Επιπλέον, μπορείτε να στρέψετε απεριόριστους τομείς σε έναν λογαριασμό. Μπορεί να λειτουργήσει σε περίπτωση 2-3 τομέων. Τι γίνεται όμως αν ο χρήστης θα πάει τρελός και χρησιμοποιεί 10-15 ονόματα τομέα, για παράδειγμα; Ο οικοδεσπότης θα χειριστεί την εργασία?
 • Δωρεάν Δημιουργία Ιστοσελίδων – Όσον αφορά το δωρεάν πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων, θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε έναν απλό ιστότοπο βελτιστοποιημένο για κινητά με όχι περισσότερες από 6 σελίδες.
 • Προσαρμοσμένη αγορά εφαρμογών – αποκτήστε πρόσβαση σε μια ποικιλία εφαρμογών και widget για να προσαρμόσετε τον ιστότοπό σας. Εδώ έχετε εργαλεία για να ξεκινήσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, ένα επαγγελματικό χαρτοφυλάκιο ή ένα blog προσθέτοντας επιλογές πληρωμής, φόρμες επικοινωνίας, γκαλερί φωτογραφιών κ.λπ..
 • Λειτουργία ηλεκτρονικού εμπορίου – ο πάροχος φιλοξενίας διαθέτει μια επιλογή εργαλείων για την έναρξη ενός ψηφιακού καταστήματος. Θα λάβετε ένα διαισθητικό σύστημα διαχείρισης προϊόντων καθώς και μέσα για την παρακολούθηση πωλήσεων ή προώθησης αντικειμένων.
 • Ολοκληρωμένο Analytics – ένας λογαριασμός φιλοξενίας περιλαμβάνει ήδη εργαλεία για την ανάλυση και την παρακολούθηση της απόδοσης του ιστότοπού σας.

Μια καλή επιλογή για αρχάριους που δεν θέλουν να ταξινομήσουν κάθε σχέδιο ανά εύρος ζώνης ή άλλα τεχνικά ζητήματα ή άγνωστα χαρακτηριστικά. Εδώ έχουμε μια λύση ισοδύναμου για όλους διακομιστή σε λογική τιμή.

Μειονεκτήματα iPage:

 • Περιορισμένη επιλογή προγράμματος.
 • Εκπτώσεις μόνο για μακροπρόθεσμους συνδρομητές.
 • Μέση απόδοση.
 • Πώληση.

Κόστος iPage: όπως έχουμε ήδη αναφέρει, το iPage έρχεται με ένα ενιαίο πακέτο ενιαίου μεγέθους που κοστίζει 2,99 $ το μήνα. Περιλαμβάνει βασικές δυνατότητες εκτός από εργαλεία δημιουργίας ιστοσελίδων, υποστήριξη πελατών και ευκαιρίες ηλεκτρονικού εμπορίου.

Δείτε επίσης: Αναθεώρηση iPage.

Δοκιμάστε το iPage Now

A2Hosting – Ένα από τα γρήγορα Web Hosting στον κόσμο

A2Hosting - Ένα από τα γρήγορα Web Hosting στον κόσμο

Α2 – είναι πάροχος φιλοξενίας ιστοσελίδων που κυκλοφορεί στην αγορά από το 2001. Δεν είναι τόσο δημοφιλής όσο τα μεγαλύτερα ονόματα της βιομηχανίας. Ωστόσο, έχει σίγουρα μερικά εξαιρετικά χαρακτηριστικά για να προσφέρει απόδοση, ευελιξία και ασφάλεια. Η λύση φιλοξενίας μπορεί να χρησιμοποιηθεί με σημαντικές πλατφόρμες CMS καθώς και με κατασκευαστές ιστότοπων. Ο χρήστης μπορεί να βασίζεται στην επαγγελματική υποστήριξη 24/7, επιπλέον, ανά πάσα στιγμή επιστροφές χρημάτων, δωρεάν μεταφορά ιστότοπου και άλλα.

Επαγγελματίες φιλοξενίας:

 • Ευκαμψία – Το A2Hosting προσφέρει πολλές λύσεις φιλοξενίας για διαφορετικές ανάγκες. Περιλαμβάνουν κοινόχρηστη φιλοξενία για bloggers και ιδιοκτήτες μικρών ιστότοπων, λύση για μεταπωλητές που θέλουν να φιλοξενήσουν τα έργα των πελατών τους, VPS και ειδικά πακέτα φιλοξενίας για την ανάπτυξη ιστοτόπων και έργων με πιο εντατικές ανάγκες.
 • Συμβατότητα – το σύστημα διασφαλίζει την απρόσκοπτη ενσωμάτωση με οποιαδήποτε από τις διαθέσιμες πλατφόρμες CMS χωρίς τεχνικές δεξιότητες. Είτε σκοπεύετε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο σε Joomla, Magento, OpenCart, WordPress ή άλλη εφαρμογή, το A2Hosting λειτουργεί άψογα με κάθε ένα από αυτά. Για παράδειγμα, η βελτιστοποιημένη φιλοξενία WP συνοδεύεται από ειδικά turbo σχέδια για να κάνει τον ιστότοπό σας όσο το δυνατόν πιο γρήγορη.
 • Δωρεάν μετεγκατάσταση λογαριασμού – οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν μια δωρεάν βοήθεια μετεγκατάστασης ιστότοπου για να μετακινήσουν το υπάρχον έργο από έναν διακομιστή σε αυτόν που φιλοξενείται από την A2Hosting. Οι χρήστες έχουν από 1 έως 25 δωρεάν μετεγκαταστάσεις ανάλογα με το πακέτο που επιλέγουν.
 • Ταχύτητα και απόδοση – το σύστημα ισχυρίζεται ότι παρέχει 20Χ γρηγορότερες υπηρεσίες χάρη στις λύσεις του Turbo Server. Η μέση ταχύτητα σελίδας είναι αρκετά καλή. Το σύστημα σημείωσε 337 ms τους τελευταίους μήνες, αν και ο χρόνος λειτουργίας του 99,92% θα μπορούσε να είναι λίγο καλύτερος. Διαθέτει διακομιστές που βρίσκονται σε όλο τον κόσμο για να φιλοξενήσει το έργο σας πιο κοντά στο κοινό-στόχο.
 • Δωρεάν χαρακτηριστικά – κάθε πρόγραμμα περιλαμβάνει δωρεάν SSL για τη διασφάλιση της ασφάλειας των δεδομένων των επισκεπτών εκτός από το δωρεάν SSH. Η πρόσβαση ενεργοποιείται αυτόματα μόλις πληρώσετε για το πρόγραμμα.

Ο πάροχος φιλοξενίας έχει ό, τι μπορεί να χρειαστεί ο auser για να επιτρέψει την εκτέλεση πολλαπλών εργασιών και την έναρξη ενός συμπαγούς έργου Ιστού. Από την άλλη πλευρά, πρέπει επίσης να θυμάστε ορισμένα από τα μειονεκτήματά του.

Μειονεκτήματα A2Hosting:

 • Σύγχυση τιμολογιακή πολιτική.
 • Περίπλοκη ρύθμιση και ενσωμάτωση.
 • διαφήμιση και πωλήσεις.

A2 Κόστος φιλοξενίας: πριν βυθίσουμε βαθιά τις τιμές, πρέπει να αναφέρουμε τη δυνατότητα επιστροφής χρημάτων A2Hosting. Η πλατφόρμα εγγυάται πολιτική επιστροφής χρημάτων ανά πάσα στιγμή. Με άλλα λόγια, οι χρήστες είναι ελεύθεροι να ζητήσουν επιστροφή χρημάτων χωρίς περιορισμένα χρονικά διαστήματα. Όσον αφορά το κόστος του προγράμματος, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν Κοινόχρηστη φιλοξενία (ξεκινώντας από 2,69 $ / μήνα), Προσφορά μεταπωλητή (ξεκινώντας από 9,80 $ / μήναΦιλοξενία VPS (ξεκινώντας από 5,0 $ / μήνα), και αποκλειστική λύση διακομιστή (από 99,95 $). Η περαιτέρω ανανέωση θα κοστίσει τους χρήστες από 17% έως 61% υψηλότερα, με εξαίρεση ένα πακέτο VPS που συνοδεύεται από μια σταθερή τιμή.

Δοκιμάστε το A2Hosting Now

GoDaddy – Η μεγαλύτερη εταιρεία εγγραφής τομέα + φιλοξενίας

GoDaddy - Η μεγαλύτερη εταιρεία εγγραφής τομέα + φιλοξενίας

GoDaddy – είναι μία από τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες εγγραφής τομέα σε όλο τον κόσμο. Η πλατφόρμα είναι επίσης ένας πάροχος φιλοξενίας ιστοσελίδων που παρέχει λύσεις διακομιστή υψηλού επιπέδου για την κάλυψη διαφορετικών αναγκών. Η εταιρεία προσφέρει πολύ χαμηλές τιμές εισόδου εκτός από εξαιρετικό χρόνο λειτουργίας (99,97%), αρκετά υψηλή ταχύτητα (517 ms), υποστήριξη πελατών όλο το εικοσιτετράωρο και πολλά άλλα χαρακτηριστικά.

Η πλατφόρμα έχει αποδειχθεί ότι είναι ένας αξιόπιστος πάροχος φιλοξενίας, παρόλο που διαθέτει ατελείωτες πωλήσεις, υψηλό κόστος ανανέωσης και την έλλειψη κρίσιμων δυνατοτήτων που διατίθενται στα αρχικά πακέτα. Για αυτόν τον λόγο, το GoDaddy μπορεί να μην είναι η φθηνότερη λύση. Ωστόσο, οι χρήστες εκτιμούν ακόμα το φάσμα των δυνατοτήτων που προσφέρει.

Πλεονεκτήματα της GoDaddy:

 • Εξαιρετική ταχύτητα λειτουργίας και ταχύτητα σελίδας – παρά το γεγονός ότι το GoDaddy κυκλοφόρησε αρχικά ως υπηρεσία εγγραφής τομέα, η πλατφόρμα βρήκε ότι είναι δυνατή η παροχή μιας αξιόπιστης κοινής φιλοξενίας με καλό χρόνο λειτουργίας, το οποίο είναι επί του παρόντος 99,97% σύμφωνα με τις τελευταίες δοκιμές. Όσον αφορά το χρόνο διακοπής λειτουργίας, το GoDaddy έχει δείξει περίπου 13 λεπτά το μήνα, γεγονός που θέτει την πλατφόρμα πάνω από τον μέσο όρο των ανταγωνιστών. Ο χρόνος φόρτωσης ήταν περίπου 517ms τους τελευταίους 12 μήνες.
 • Φιλοξενία για WP – Το σύστημα διαθέτει ξεχωριστό πρόγραμμα φιλοξενίας WordPress που περιλαμβάνει έναν απλό επεξεργαστή σελίδας μεταφοράς και απόθεσης, εκτός από τα αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας και ενημερώσεις, τη λειτουργία επαναφοράς ιστότοπου με ένα μόνο κλικ κ.λπ..
 • Προσαρμοσμένος δημιουργός ιστότοπου – το σύστημα μπορεί να είναι μια καλή επιλογή για όσους αναζητούν μια λύση δημιουργίας ιστότοπων all-in-one. Μπορείτε να καταχωρίσετε ένα όνομα τομέα καθώς και να δημιουργήσετε και να φιλοξενήσετε έναν νέο ιστότοπο σε ένα μέρος. Το λογισμικό είναι καλό για αρχάριους χωρίς τεχνικές δεξιότητες. Το μόνο που χρειάζεστε είναι να επιλέξετε και να προσαρμόσετε το έτοιμο πρότυπο για ζωντανή μετάδοση.
 • Εφαρμογές και ασφάλεια – Εκτός από τις αυτόματες ενημερώσεις και τα καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας, το GoDaddy χρησιμοποιεί προηγμένες τεχνολογίες για την παρακολούθηση, τον εντοπισμό και την πρόληψη των προσπαθειών επίθεσης DDoS. Επιπλέον, οι χρήστες έχουν πλήρη πρόσβαση σε περισσότερες από 125 διαφορετικές εφαρμογές διαθέσιμες με ένα κλικ. Περιλαμβάνουν δημοφιλή CMS όπως το Drupal ή το Joomla, καθώς και άλλο βασικό λογισμικό.

Η πλατφόρμα διαθέτει αναγνώριση με πελάτες παγκοσμίως. Έχει δείξει καλά ποσοστά απόδοσης, αν και ορισμένα μειονεκτήματα πρέπει να ληφθούν υπόψη.

Μειονεκτήματα GoDaddy:

 • Περιορισμένα προγράμματα εισόδου.
 • Υψηλό κόστος ανανέωσης.
 • Ενοχλητικές πωλήσεις.

Κόστος GoDaddy: η πλατφόρμα προσφέρει αρχικά τρία από τα μεγάλα σχέδιά της που περιλαμβάνουν πακέτα Economy, Deluxe και Ultimate με κόστος 2,49 $, 4,99 $ και 7,99 $ αντίστοιχα. Η τιμή φαίνεται πολύ προσιτή έως ότου είναι απαραίτητη η ανανέωση. Εδώ θα χρειαστεί να πληρώσετε περίπου 60% υψηλότερες τιμές για να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη φιλοξενία. Όλα τα σχέδια είναι διαθέσιμα τόσο για χρήστες Linux όσο και για Windows με μικρή διαφορά. Τα προγράμματα Linux συνοδεύονται επίσης από το πακέτο Business που έχει σχεδιαστεί για προηγμένα έργα ηλεκτρονικού εμπορίου. Κοστίζει 20,99 $ για τον πρώτο μήνα, ενώ η μηνιαία τιμή ανανέωσης είναι 29,99 $.

Δοκιμάστε το GoDaddy Now

Η κατώτατη γραμμή

Μια φιλοξενία ιστοσελίδων είναι το βασικό ζήτημα της παρουσίας στο Διαδίκτυο. Πρέπει να αποφασίσετε, ποιο θα ταιριάζει καλύτερα λαμβάνοντας υπόψη τον τύπο, τη δομή, τους στόχους του ιστότοπού σας κ.λπ. Χρειάζεστε μια κοινή φιλοξενία ή μια λύση διακομιστή cloud για να εξασφαλίσετε υψηλή ταχύτητα ανά πάσα στιγμή; Χρειάζεστε ειδικές λειτουργίες, όπως δωρεάν τομείς ή εργαλεία δημιουργίας ιστότοπων; Αυτές είναι οι ερωτήσεις που πρέπει να λάβετε υπόψη προτού επιλέξετε μια εταιρεία φιλοξενίας.

Ένα πράγμα είναι το ίδιο για όλους τους οικοδεσπότες Ιστού: πρέπει να διασφαλίσουν μια ομαλή και γρήγορη λειτουργία του ιστότοπου παρά το φορτίο του διακομιστή ή τις αυξήσεις της κίνησης. Θα πρέπει να διαθέτει υπέροχα ποσοστά φόρτωσης σελίδας και χρόνου λειτουργίας εκτός από 100% αξιοπιστία και σύνολο συγκεκριμένων χαρακτηριστικών.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map