Καλύτεροι κατασκευαστές ιστότοπων φυσικής κατάστασης

οι καλύτεροι κατασκευαστές ιστότοπων για γυμναστήριο


Είτε εκπροσωπείτε ένα αναγνωρίσιμο γυμναστήριο είτε κάνετε μόνο τα πρώτα σας βήματα ως προσωπικός εκπαιδευτής, πρέπει να έχετε έναν επαγγελματικό ιστότοπο. Ένας εξαιρετικός πόρος Ιστού φαίνεται να είναι το πιο αποτελεσματικό εργαλείο για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας, λαμβάνοντας υπόψη τον σκληρό ανταγωνισμό στην αγορά φυσικής κατάστασης. Ξεχάστε τις μεθόδους πώλησης εκπαιδευτικών υπηρεσιών. Είναι πολύ διαφορετικά από αυτά που έχουμε συνηθίσει. Σήμερα, οι άψογες γνώσεις φυσικής κατάστασης και οι μεγάλες διαπροσωπικές δεξιότητες δεν αρκούν.

Πριν από δέκα χρόνια, το μόνο που χρειαζόσασταν ήταν να συναντήσετε έναν πελάτη και να τα πάρετε καλά μαζί του. Αυτή τη φορά, η θέση της φυσικής κατάστασης και της προπόνησης απαιτεί ένα πιο ισχυρό εργαλείο στο πρόσωπο ενός ιστότοπου. Οι πλατφόρμες δημιουργίας ιστοσελίδων φαίνεται να είναι μια καλή λύση. Αυτοί είναι αποδοτική, εύχρηστο και παρέχει όλα τα απαραίτητα εργαλεία που πρέπει να διαθέτει ένας τέλειος ιστότοπος φυσικής κατάστασης. Είτε πρέπει να εκπροσωπήσετε το χαρτοφυλάκιό σας με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο είτε να προσελκύσετε πελάτες στο γυμναστήριο σας, οι κατασκευαστές ιστότοπων έχουν όλα όσα μπορεί να χρειαστείτε.

Δοκιμάσαμε 5 από τους καλύτερους κατασκευαστές ιστότοπων φυσικής κατάστασης:

 1. Wix – Το καλύτερο εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων για προσωπικούς εκπαιδευτές
 2. uKit – Το καλύτερο εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων για επιχειρήσεις Fitness
 3. WordPress – Το # 1 CMS του κόσμου για δημιουργία ΔΩΡΕΑΝ ιστότοπου
 4. SITE123 – Διαδικτυακή πλατφόρμα με εκπληκτικά σχέδια Web Fitness
 5. Bookmark – Ένας από τους καλύτερους δημιουργούς ιστότοπων που βασίζονται σε AI

Αναζητάτε δημοφιλείς και πλήρεις δυνατότητες δημιουργίας ιστότοπων για να ξεκινήσετε τον ιστότοπο του γυμναστηρίου σας; Αρχικά έχει νόημα να ελέγχετε, να αναλύετε και να συγκρίνετε τις πλατφόρμες που αναφέρονται παραπάνω για να δείτε τι έχουν να σας προσφέρουν. Ας προχωρήσουμε στη λεπτομερή ανάλυση αυτών των συστημάτων για να σας επιτρέψουμε να κάνετε τη σωστή επιλογή σε σχέση με τις ανάγκες ανάπτυξης ιστού σας.

Wix – Το καλύτερο εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων για προσωπικούς εκπαιδευτές

Wix - Το καλύτερο εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων για προσωπικούς εκπαιδευτές

Wix – είναι το καλύτερο εργαλείο δημιουργίας ιστοτόπων για προσωπικούς εκπαιδευτές και γυμναστήρια, το οποίο συνοδεύεται από ένα ευρύ φάσμα προτύπων γυμναστηρίου, γυμναστικής και προπονητή, καθώς και ένα ισχυρό σύνολο χαρακτηριστικών που απαιτείται για προσαρμογή σε βάθος ιστότοπου. Το σύστημα παρέχει επίσης πρόσβαση σε χιλιάδες προηγμένα εργαλεία δημιουργίας ιστοσελίδων WYSIWYG, χαρακτηριστικά προσαρμογής σχεδιασμού και άλλα πλεονεκτήματα που κάνουν το σύστημα να ξεχωρίζει από το πλήθος. Ρίξτε μια ματιά σε μερικά από αυτά τώρα:

 • Πρότυπα για προσωπικούς εκπαιδευτές και γυμναστήρια. Το Wix προσφέρει ποιοτικά και 100% προσαρμόσιμα πρότυπα που λειτουργούν εξαιρετικά για προσωπικούς εκπαιδευτές και γυμναστήρια. Τα σχέδια είναι έτοιμα για κινητά, πράγμα που σημαίνει ότι εμφανίζονται υπέροχα σε όλους τους επιτραπέζιους και κινητές συσκευές. Είναι επίσης δωρεάν και διαθέτουν ενσωματωμένα εργαλεία που απαιτούνται για την επεξεργασία του έργου σε σχέση με τις ειδικές ανάγκες σας. Δεν απαιτείται κωδικοποίηση ή προκαταρκτική εξειδίκευση στο σχεδιασμό ιστοσελίδων για την επιτυχή ολοκλήρωση της εργασίας.
 • Εύκολη πλοήγηση στον ιστότοπο. Το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων απλοποιεί κυρίως τη διαδικασία πλοήγησης ιστότοπων, διευκολύνοντας τους επισκέπτες του ιστότοπού σας να βρουν ενότητες ή περιεχόμενο που αναζητούν στον ιστότοπο. Είτε σκοπεύουν να παρακολουθήσουν ένα βίντεο για έναν συγκεκριμένο τύπο προπόνησης είτε να διαβάσουν μία από τις αναρτήσεις ιστολογίου, για παράδειγμα, η ενσωματωμένη γραμμή αναζήτησης σίγουρα θα είναι χρήσιμη σε αυτούς.
 • Wix App Market. Η πλατφόρμα παρέχει πρόσβαση σε πολλές εφαρμογές, widget, plugins και πρόσθετα που είναι διαθέσιμα στο Wix App Market. Είναι δωρεάν και πληρώνονται, καθιστώντας δυνατή την επιλογή αυτών των στοιχείων που ταιριάζουν ιδανικά με την εξειδίκευση του ιστότοπού σας. Χρησιμοποιώντας τις εφαρμογές, μπορείτε να δημιουργήσετε μια επαγγελματική γκαλερί για το εντυπωσιακό χαρτοφυλάκιο γυμναστηρίου, να ενσωματώσετε τη λειτουργία ζωντανής συνομιλίας, να ενεργοποιήσετε το ημερολόγιο / πρόγραμμα προπόνησης, να προσθέσετε κουμπιά κοινής χρήσης και να χρησιμοποιήσετε άλλες απαραίτητες λειτουργίες.
 • Wix ADI. Αυτό είναι ένα από τα χαρακτηριστικά χαρακτηριστικά του δημιουργού ιστότοπων, το οποίο επιτρέπει τη δημιουργία ποιοτικών ιστότοπων φυσικής κατάστασης, κάνοντας χρήση του Δύναμη τεχνητής νοημοσύνης. Αυτό που χρειάζεστε είναι απλώς να ανεβάσετε το σχετικό με τη βιομηχανία περιεχόμενο και να παρακολουθήσετε τον τρόπο με τον οποίο το Wix ADI σχεδιάζει ένα ποιοτικό έργο για εσάς.
 • Πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου. Το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων διαθέτει μια ισχυρή πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου που σας επιτρέπει να συνδέσετε ένα κατάστημα ιστού μικρού μεσαίου μεγέθους στον ιστότοπό σας φυσικής κατάστασης. Η λειτουργία θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμη σε εσάς, εάν σκοπεύετε να πουλήσετε κάποιο αθλητικό εξοπλισμό, ρούχα ή άλλα σχετικά αντικείμενα απευθείας στον ιστότοπο.
 • Blogging. Η προσθήκη ενός ιστολογίου στον ιστότοπό σας μπορεί να αυξήσει το ποσό της επισκεψιμότητας και το συνολικό ποσοστό αφοσίωσης των χρηστών. Εδώ μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα άρθρα που σχετίζονται με αθλητικά / γυμναστικά, να ενημερώσετε τις υπάρχουσες ενότητες ιστολογίου, να ενεργοποιήσετε τα σχόλια των χρηστών και άλλες λειτουργίες που κάνουν το ιστολόγιό σας δημοφιλές και λειτουργικό.
 • Εργαλεία αλληλεπίδρασης πελατών. Το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων καθιστά δυνατή την αναζήτηση πολλαπλών εργαλείων αλληλεπίδρασης πελατών που είναι διαθέσιμα στο App Market και την επιλογή αυτών που ταιριάζουν περισσότερο με την εξειδίκευση του ιστότοπού σας. Αυτά τα εργαλεία απλοποιούν τη διαδικασία επικοινωνίας με τους πελάτες, συμβάλλοντας στη δημοτικότητα και την αξιοπιστία του έργου σας. Μερικά από τα πιο διαδεδομένα εργαλεία περιλαμβάνουν το Ημερολόγιο εκδηλώσεων Google, τα τελευταία νέα, το Wix Chat, το 123 Form Builder, το Ημερολόγιο εκδηλώσεων, το πρόγραμμα προγραμματισμού, τις φόρμες Wix, την επιστροφή κλήσεων, τα ραντεβού βιβλίων στο διαδίκτυο, τη διαχείριση επαφών + CRM, τη ζωντανή συνομιλία και άλλα.
 • Κριτικές πελατών. Η πλατφόρμα επιτρέπει την ενσωμάτωση μαρτυριών χρηστών στον ιστότοπό σας, ώστε οι πελάτες σας να μοιράζονται τις ιδέες, τις απόψεις και τις κριτικές τους σχετικά με την επιχείρησή σας. Αυτός είναι ο πιο αξιόπιστος τρόπος να παρέχετε τις αμερόληπτες κριτικές σχετικά με το γυμναστήριο, το επίπεδο επαγγελματισμού και τις υπηρεσίες που προσφέρετε. Με αυτόν τον σκοπό, μπορείτε να περιηγηθείτε στην ολοκληρωμένη συλλογή widget της υπηρεσίας για να επιλέξετε και να προσθέσετε μερικά από τα πιο ποιοτικά widget / εφαρμογές από το Wix App Market. Αυτά περιλαμβάνουν φωνητικά σχόλια +, Κριτικές πελατών, σχόλια, Yelp, Σχόλια +, Κοινωνικές μαρτυρίες, Testimonial Builder, MyReviews και Inffuse Testimonials για να αναφέρουμε μερικά.

Κόστος: Το Wix προσφέρει ένα δωρεάν πρόγραμμα για τους χρήστες, των οποίων η κύρια πρόθεση είναι να δοκιμάσει το σύστημα για να ανακαλύψει τα κύρια χαρακτηριστικά και τα πλεονεκτήματά του έναντι των κύριων ανταγωνιστών. Το δωρεάν πρόγραμμα είναι απεριόριστο, το οποίο επιτρέπει την εξερεύνηση της υπηρεσίας για όσο διάστημα το χρειάζεστε. Μόλις αποφασίσετε να προχωρήσετε στη δημιουργία ιστότοπων, θα πρέπει να κάνετε αναβάθμιση σε μία από τις συνδρομές επί πληρωμή που προσφέρει η Wix. Το θέμα είναι ότι τα προγράμματα επί πληρωμή παρέχουν πολλές αξίες που δεν είναι διαθέσιμες σε μια δωρεάν συνδρομή.

Έτσι, το Wix προσφέρει δωρεάν επιλογή σύνδεσης τομέα, απεριόριστο εύρος ζώνης και χώρο αποθήκευσης δίσκου, απουσία διαφημίσεων καθώς και άλλα πλεονεκτήματα που περιλαμβάνονται στο πακέτο της επιλογής σας. Η Wix προσφέρει επί του παρόντος δύο τύπους συνδρομητικών πληρωμών – Standard και Business / eCommerce. Το κόστος των τυπικών προγραμμάτων ξεκινά με 13 $ / μήνα, ενώ το κόστος των Επιχειρηματικών σχεδίων ξεκινά από $ 23 / μήνα. Όποιο σχέδιο και αν θέλετε, θα είναι μια αξιόλογη επένδυση στο έργο σας.

Δοκιμάστε το Wix δωρεάν

uKit – Το καλύτερο εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων για επιχειρήσεις Fitness

uKit - Το καλύτερο εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων για επιχειρήσεις Fitness

uKit – είναι ο ευκολότερος και ο καλύτερος κατασκευαστής ιστοτόπων για επιχειρηματικά προγράμματα γυμναστικής. Αυτή είναι μια καλή επιλογή για επαγγελματίες και καθιερωμένα γυμναστήρια. Ένα σύνολο εργαλείων επιτρέπει την εξατομίκευση κάθε σελίδας. Το uKit καθιστά την εμπειρία περιήγησης βολική για τους επισκέπτες σας. Επιλέξτε από την ηλεκτρονική αριθμομηχανή, το ημερολόγιο και άλλες λειτουργίες για να δημιουργήσετε έναν επαγγελματικό ιστότοπο με τα ακόλουθα οφέλη:

 • Πρότυπα θέσεων. Το uKit προσφέρει μια εκτενή συλλογή από ανταποκρινόμενα πρότυπα εκπαιδευτές φυσικής κατάστασης και προπονητές που μπορούν να επιλέξουν και να προσαρμόσουν για να ανταποκριθούν στις ανάγκες προώθησης της επιχείρησής τους. Το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων προσφέρει την ευκαιρία να σχεδιάσετε εντυπωσιακά χαρτοφυλάκια που αφθονούν σε αρχεία πολυμέσων, όπως εικόνες και γκαλερί βίντεο, για παράδειγμα. Προσθέστε επαγγελματικές φωτογραφίες οποιουδήποτε μεγέθους, επισυνάψτε οδηγούς προπόνησης, προσθέστε επαφές και επαγγελματικές πληροφορίες ή επισημάνετε τον επαγγελματισμό σας με οποιονδήποτε άλλο τρόπο για να οδηγήσετε νέους πελάτες και να αναπτύξετε την επιχείρησή σας.
 • Επαγγελματική επιλογή Widget. Παρόλο που το uKit δεν μπορεί να υπερηφανεύεται για τη δική του αγορά εφαρμογών, εξακολουθεί να παρέχει ενσωματωμένα προσαρμοσμένα widget. Είναι εύκολο να εγκατασταθούν και να ενσωματωθούν. Είτε χρειάζεστε ηλεκτρονική αριθμομηχανή ή ημερολόγιο για να διατηρείτε επαφή με μια σπορ διατροφή, το uKit διαθέτει ό, τι μπορεί να χρειαστείτε. Επιπλέον, μπορείτε να ενσωματώσετε επιχειρηματικά γραφικά στοιχεία για να προσφέρετε στον ιστότοπό σας fitness διαδικτυακή δημοτικότητα και εμπιστοσύνη των πελατών. Αυτά περιλαμβάνουν βήματα, χάρτες Google, χρονοδιάγραμμα, κοινωνικά δίκτυα κ.λπ..
 • Λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου. Το uKit διαθέτει μια ισχυρή πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου που επιτρέπει τη λειτουργία ενός λειτουργικού διαδικτυακού καταστήματος, όπου μπορείτε να πουλάτε προϊόντα και αξεσουάρ που σχετίζονται με τον αθλητισμό. Μια άλλη επιλογή ηλεκτρονικού εμπορίου που προσφέρει το uKit είναι η ευκαιρία να ενσωματωθεί το πρόσθετο Ecwid που επιτρέπει την εστίαση του ιστότοπου στο ηλεκτρονικό εμπόριο. Εναπόκειται σε εσάς να επιλέξετε την καταλληλότερη λύση ηλεκτρονικού εμπορίου που αντιστοιχεί στις ανάγκες ανάπτυξης του ιστότοπου φυσικής κατάστασης.
 • Ενσωμάτωση SendPulse. Το uKit διαθέτει απρόσκοπτη ενοποίηση με το SendPulse – ένα από τα πιο δημοφιλή γραφικά στοιχεία που επιτρέπει την προσθήκη και ρύθμιση διαδικτυακών ειδοποιήσεων push για τους επισκέπτες του ιστότοπου. Αυτό είναι ένα εύχρηστο χαρακτηριστικό που σας βοηθά να ενημερώνετε τους τρέχοντες και τους δυνητικούς πελάτες σας για αυτά τα συμβάντα και τις ειδήσεις που θέλετε να γνωρίζουν. Η διαδικασία ολοκλήρωσης widget απαιτεί μόνο λίγα λεπτά και μπορεί να ολοκληρωθεί ακόμη και από έναν αρχάριο.

Κόστος: Δεν θα βρείτε δωρεάν πρόγραμμα στο uKit, ωστόσο το σύστημα σας επιτρέπει να δοκιμάσετε το επιλεγμένο πρόγραμμα δωρεάν κατά τη διάρκεια της δοκιμής 14 ημερών. Αυτή τη φορά είναι αρκετή για να μάθετε τα οφέλη και τα μειονεκτήματα του συστήματος, καθώς και τις κύριες συνέπειές του. Όσον αφορά τις συνδρομές επί πληρωμή, υπάρχουν τέσσερις από αυτές εδώ.

Το κόστος του πιο προσιτού Minimal Plan είναι 4 $ / μήνα, ενώ το κόστος του πιο ακριβού Pro Plan είναι $ 12 / μήνα. Η τιμολογιακή πολιτική του συστήματος είναι αρκετά οικονομικά αποδοτική για όλες τις κατηγορίες χρηστών. Λαμβάνοντας υπόψη τον αρχικό προσανατολισμό της υπηρεσίας σε μικρές επιχειρήσεις, το κόστος χρήσης της αξίζει σίγουρα την προσοχή.

Δοκιμάστε το uKit δωρεάν

WordPress – Το # 1 CMS του κόσμου για δημιουργία ΔΩΡΕΑΝ ιστότοπου

WordPress - Το # 1 CMS του κόσμου για δημιουργία ΔΩΡΕΑΝ ιστότοπου

WordPress – είναι το # 1 Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου στον κόσμο στο οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δημιουργήστε έναν δωρεάν ιστότοπο με υψηλή απόδοση και μεγάλη οπτική γοητεία. Η πλατφόρμα δεν είναι αρκετά περίπλοκη αλλά συνεπάγεται συγκεκριμένη επάρκεια σχεδιασμού ιστοσελίδων και γνώση κωδικοποίησης.

Το θέμα είναι ότι το CMS επιτρέπει επιλογές βαθιάς ενσωμάτωσης και επιλογή φιλοξενίας. Αυτό είναι απαραίτητο, εάν θέλετε να δώσετε προηγμένη λειτουργικότητα στον ιστότοπό σας για να αυξήσετε τον όγκο της επισκεψιμότητας και τη δημοτικότητα της επιχείρησής σας γενικά. Τα κύρια οφέλη του Συστήματος Διαχείρισης Περιεχομένου παρατίθενται παρακάτω:

 • Αποκριτικά εξειδικευμένα πρότυπα. Η υπηρεσία διαθέτει μια συλλογή προτύπων που παρέχονται εκτός του κιβωτίου, αλλά υπάρχει επίσης η ευκαιρία να επιλέξετε νέα θέματα ειδικά για τη φυσική κατάσταση στον ιστό και να τα προσαρμόσετε ανάλογα με τις επιχειρηματικές σας ανάγκες. Αυτά τα πρότυπα είναι διαθέσιμα δωρεάν και με επιπλέον κόστος. Εάν προτιμάτε δωρεάν δείγματα, βεβαιωθείτε ότι έχουν δημιουργηθεί από αξιόπιστους σχεδιαστές ιστοσελίδων για να μην θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια του ιστότοπού σας.
 • Πρόσθετα WP για Fitness Studios & Γυμναστήρια. Είτε διαθέτετε ένα πλήρες γυμναστήριο είτε απλά σχεδιάζετε να ξεκινήσετε το δικό σας γυμναστήριο, το WordPress διαθέτει μια συλλογή εξειδικευμένων προσθηκών. Μεταξύ των πιο εύχρηστων και δημοφιλών προσθηκών γυμναστικής και γυμναστικής, τα ακόλουθα βρίσκονται στην κορυφή της λίστας: Υπολογιστής Premium BMI, Plugin Freemium WordPress Tracker για απώλεια βάρους, Meal Planner Pro Recipes Free Plugin, Free Keto Calculator WordPress Plugin, CF Whiteboard Free Crossfit Plugin, Unlocked Content: Δωρεάν Fitness Plugin, WPGYM – Premium WordPress Gym Management System, Gym Studio Free Membership Management, MB Spirit για MINDBODY, Health & Fitness Quotes Widget, Premium Timetable Responsive Scheduling Plugin, WooCommerce Groups, Συνδρομές & Κρατήσεις, WooCommerce Booking WordPress Plugin και πολλά άλλα.
 • Πρόσθετα αλληλεπίδρασης πελατών. Εκτός από την παροχή προσθηκών που σχετίζονται με τη φυσική κατάσταση, το σύστημα προσφέρει επίσης ένα σύνολο προσθηκών αλληλεπίδρασης πελατών που βοηθούν να παραμείνετε συνδεδεμένοι με τους πελάτες, διατηρώντας τους ενήμερους για τα νέα και τις ενημερώσεις της επιχείρησής σας. Τα πιο χρήσιμα και δημοφιλή είναι Zopim Live Chat, Support Candy, uCare, Live Chat, AH Εισιτήρια, Help Scout Desk, Zendesk κ.λπ..

Κόστος: Το WordPress είναι εντελώς δωρεάν για όλους. Μπορείτε να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το σύστημα χωρίς κανένα κόστος, χρησιμοποιώντας το σύνολο χαρακτηριστικών που παρέχεται εκτός συσκευασίας για να δημιουργήσετε έναν αξιοπρεπή ιστότοπο για γυμναστήριο. Εάν πιστεύετε ότι οι δεξιότητές σας στην κωδικοποίηση θα είναι αρκετές για να εφαρμόσετε πιο εκτεταμένες επιλογές σχεδιασμού ιστοσελίδων, μπορείτε να επιλέξετε περισσότερα πρόσθετα και πρότυπα με επιπλέον κόστος.

Επιπλέον, θα πρέπει να προσέχετε το όνομα τομέα και τη φιλοξενία για να κάνετε τον ιστότοπό σας προσβάσιμο στον ιστό. Στην πραγματικότητα, μπορείτε επιλέξτε οποιονδήποτε πάροχο φιλοξενίας προτιμάτε, αλλά το CMS συνιστά τη χρήση του επίσημου παρόχου φιλοξενίας – Μπλε Χοστ. Η εταιρεία προσφέρει πολλά σχέδια για να διαλέξετε, τα οποία διατίθενται σε προσιτό κόστος. Το φθηνότερο πρόγραμμα Bluehost, για παράδειγμα, θα σας κοστίσει μόνο 2,95 $ / μήνα.

Δοκιμάστε το WordPress δωρεάν

SITE123 – Διαδικτυακή πλατφόρμα με εκπληκτικά σχέδια Web Fitness

SITE123 - Διαδικτυακή πλατφόρμα με εκπληκτικά σχέδια Web Fitness

SITE123 – είναι μια από τις απλούστερες διαδικτυακές πλατφόρμες με υπέροχα σχέδια web fitness που βοηθούν στην εκκίνηση και, στη συνέχεια, διαχειρίζονται αποτελεσματικά επαγγελματικούς ιστότοπους για γυμναστήρια και προσωπικούς εκπαιδευτές. Αυτό το δωρεάν πρόγραμμα δημιουργίας ιστοσελίδων cloud διαθέτει έναν βολικό και εύχρηστο πρόγραμμα επεξεργασίας ιστότοπων WYSIWYG, έξυπνη προσέγγιση σχεδιασμού ιστοσελίδων, πολλαπλά πρότυπα απόκρισης και πληθώρα εργαλείων προσαρμογής σχεδιασμού υψηλών προδιαγραφών που θα δώσουν στο έργο σας μοναδική εξατομικευμένη εμφάνιση. Παρακάτω αναφέρονται μερικές από τις πιο σημαντικές δυνατότητες του δημιουργού ιστότοπων:

 • Πρότυπα ειδικά για τη βιομηχανία. Το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων all-in-one καθιστά δυνατή την επιλογή από πολλά πρότυπα που περιλαμβάνονται στο Health & Ευεξία και αναψυχή & Αθλητικές κατηγορίες. Αυτό που χρειάζεστε για να αρχίσετε να προσαρμόζετε το επιλεγμένο θέμα είναι να δώσετε το όνομα του ιστότοπου φυσικής κατάστασης και να προχωρήσετε σε περαιτέρω επεξεργασία έργου, χρησιμοποιώντας πολλά εργαλεία που είναι διαθέσιμα στον πίνακα ελέγχου του συστήματος. Όλα τα πρότυπα είναι δωρεάν. Εάν αποτύχετε να επιλέξετε τον απαιτούμενο σχεδιασμό, μπορείτε να επιλέξετε ένα κενό θέμα και να αρχίσετε να το προσαρμόζετε από το μηδέν για να επωφεληθείτε από 100% εξατομικευμένο ιστότοπο γυμναστικής.
 • Πολύγλωσση υποστήριξη. Εάν χρειάζεστε έναν ιστότοπο διαθέσιμο σε πολλές γλώσσες της επιλογής σας, θα χαρείτε να μάθετε ότι το SITE123 εξασφαλίζει πολύγλωσση υποστήριξη. Δεν χρειάζεται να ξεκινήσετε ξεχωριστούς ιστότοπους σε διαφορετικές γλώσσες για να ταιριάζει με το σχεδιασμό ιστοσελίδων και τις επιχειρηματικές σας προτιμήσεις. Αντ ‘αυτού, σας προσφέρεται η ευκαιρία να ξεκινήσετε ένα έργο με πολύγλωσση λειτουργικότητα για να προσεγγίσετε το κοινό-στόχο στο εξωτερικό.
 • Ενσωμάτωση κοινωνικών μέσων. Η πλατφόρμα καθιστά δυνατή την ενίσχυση της δημοτικότητας του ιστότοπου φυσικής κατάστασης προσθέτοντας και ενημερώνοντας περιεχόμενο σχετικό με τη βιομηχανία στα κοινωνικά δίκτυα. Έτσι οι συνεργάτες / πελάτες σας θα μπορούν να μάθουν περισσότερα για την επιχείρησή σας, τις επερχόμενες εκδηλώσεις, τις ειδήσεις, τις ενημερώσεις, τις ειδικές προσφορές και άλλες σχετικές πληροφορίες.
 • Μηχανή ηλεκτρονικού εμπορίου. Το SITE123 είναι επίσης γνωστό για την ισχυρή πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου που σας επιτρέπει να ξεκινήσετε και να διαχειριστείτε ηλεκτρονικά καταστήματα. Αυτό έχει μεγάλη σημασία για τους ιδιοκτήτες ιστότοπων φυσικής κατάστασης, οι οποίοι έχουν την πρόθεση να ξεκινήσουν διαδικασίες πώλησης μέσω των ιστότοπών τους για να παρέχουν στους πελάτες τους τις καλύτερες προσφορές. Ο κινητήρας σάς επιτρέπει να δημιουργείτε και να ενημερώνετε ποικιλία προϊόντων που είναι διαθέσιμα σε εκπληκτικές γκαλερί, να ρυθμίζετε παραμέτρους αποστολής / πληρωμής, να εκκινείτε και να προσφέρετε εκπτώσεις, να προσαρμόζετε τις επιλογές PayPal και να ολοκληρώνετε ορισμένα άλλα απαραίτητα βήματα που σχετίζονται με το κατάστημα διαδικτύου.
 • Online Form Builder. Όταν διαχειρίζεστε τον ιστότοπό σας φυσικής κατάστασης, ίσως έχετε την πρόθεση να ενσωματώσετε μια συγκεκριμένη διαδικτυακή φόρμα ανάλογα με την εξειδίκευση και τους στόχους του ιστότοπού σας. Αυτό είναι όπου το ενσωματωμένο Form Builder θα σας βοηθήσει, επιτρέποντάς σας να επιλέξετε από πολλαπλές διατάξεις φόρμας, δυνατότητες προσαρμογής σχεδιασμού και ενσωματώσιμα στοιχεία.

Κόστος: Όταν αντιμετωπίζει την τιμή, το SITE123 ξεχωρίζει από το πλήθος λόγω της προσιτής τιμής του. Το σύστημα προσφέρει αρχικά ένα δωρεάν πρόγραμμα που σας επιτρέπει να εξερευνήσετε τις σημαντικές αποχρώσεις του με λεπτομέρειες. Ωστόσο, είναι λογικό να κάνετε αναβάθμιση σε μία από τις συνδρομές επί πληρωμή που παρέχει το σύστημα για να αποκομίσει πολλά πλεονεκτήματα που προσφέρει. Το κόστος της φθηνότερης συνδρομής SITE123 ξεκινά με 10,80 $ / μήνα – αυτό σίγουρα θα ταιριάζει στον προϋπολογισμό σας.

Δοκιμάστε το SITE123 δωρεάν

Σελιδοδείκτης – Ένας από τους καλύτερους κατασκευαστές ιστοτόπων που βασίζονται σε AI

Σελιδοδείκτης - Ένας από τους καλύτερους κατασκευαστές ιστοτόπων που βασίζονται σε AI

Bookmark – είναι ένας από τους καλύτερους κατασκευαστές ιστοτόπων που βασίζονται σε AI. Η πλατφόρμα διαθέτει προηγμένο ενσωματωμένο σύνολο εργαλείων, το οποίο όχι μόνο απλοποιεί ολόκληρη τη διαδικασία ανάπτυξης ιστότοπων, αλλά δημιουργεί ακόμη και έναν εντυπωσιακό ιστότοπο για εσάς στην αυτοματοποιημένη λειτουργία. Αυτό καθιστά το σύστημα μια εξαιρετική επιλογή για χρήστες, των οποίων η γνώση σχεδιασμού ιστοσελίδων απέχει πολύ από την επαγγελματική. Μεταξύ των σημαντικότερων χαρακτηριστικών του σελιδοδείκτη, είναι λογικό να αναφέρουμε τα εξής:

 • Βοηθός AIDA. Το πρώτο και το σημαντικότερο σελιδοδείκτη είναι σίγουρα ο βοηθός του AIDA. Αυτό είναι το εργαλείο που λειτουργεί με τεχνολογία AI, το οποίο θα δημιουργήσει έναν έτοιμο ιστότοπο γυμναστηρίου για εσάς στην αυτοματοποιημένη λειτουργία. Δεν χρειάζεται να μάθετε δεξιότητες κωδικοποίησης για να το κάνετε αυτό. Αυτό που χρειάζεστε είναι να υποβάλετε τις απαιτούμενες πληροφορίες και να παρακολουθήσετε το αποτέλεσμα.
 • Ενότητα εκδηλώσεων. Το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων επιτρέπει τη δημοσίευση και την ενημέρωση του ιστότοπου του γυμναστηρίου σας, παρέχοντας νέες πληροφορίες σχετικά με τις επερχόμενες εκδηλώσεις, νέα, σχέδια, ενημερώσεις ημερολογίου κ.λπ. Αυτό βοηθά τους επισκέπτες σας να ενημερώνονται για τα πιο σημαντικά επιχειρηματικά γεγονότα στα οποία θέλετε να δώσουν προσοχή.
 • Δυνατότητα εστίασης. Ο σελιδοδείκτης σάς επιτρέπει να περιηγηθείτε στη συλλογή προ-σχεδιασμένων ενοτήτων, οι οποίες μπορούν να δώσουν στον ιστότοπό σας το γυμναστήριο εξαιρετική εμφάνιση και εξαιρετική λειτουργικότητα. Μεταξύ των στοιχείων που μπορείτε να ενσωματώσετε, είναι λογικό να αναφέρετε εισαγωγικά, κείμενα, κουμπιά κοινωνικού δικτύου, συνδέσμους και χάρτες κ.λπ..
 • Εργαλεία συλλογής στατιστικών. Ο σελιδοδείκτης διαθέτει ένα εξαιρετικό σύστημα συλλογής στατιστικών στοιχείων, το οποίο επιτρέπει τη λήψη λεπτομερών πληροφοριών σχετικά με την απόδοση του ιστότοπού σας, συμπεριλαμβανομένου του ποσού και των πηγών επισκεψιμότητας, του αριθμού των μοναδικών επισκεπτών και των προβολών σελίδας, των προτιμώμενων γλωσσών, των χωρών από τις οποίες προέρχονται οι χρήστες, του χρόνου που περνούν στον ιστότοπο κ.λπ. Ανάλυση από αυτές τις πληροφορίες θα σας βοηθήσουν να λάβετε ειδικά μέτρα (εάν χρειάζεται) για να αποτρέψετε τα πιθανά προβλήματα που σχετίζονται με τον ιστότοπο.

Κόστος: Ο σελιδοδείκτης προσφέρει ένα εντελώς δωρεάν πρόγραμμα που θα βοηθήσει πολύ τους χρήστες που επιθυμούν να συνεργαστούν με το σύστημα στο μέλλον. Έχοντας ανακαλύψει τις βασικές δυνατότητες της υπηρεσίας, θα μπορείτε να κάνετε περαιτέρω αναβάθμιση σε ένα από τα προγράμματα επί πληρωμή που προσφέρει. Το κόστος τους ανέρχεται σε 11,99 $ και 24,99 $ ανά μήνα, δεδομένου ότι πραγματοποιείτε την εφάπαξ ετήσια πληρωμή. Εάν αυτή η επιλογή δεν σας ενδιαφέρει για κάποιο λόγο, επιτρέπεται να πραγματοποιείτε μηνιαίες πληρωμές, οι οποίες είναι κάπως πιο ακριβές και αντιστοιχούν σε 15 και 30 $ ανά μήνα αντίστοιχα.

Δοκιμάστε το Σελιδοδείκτη δωρεάν

Ο απόλυτος οδηγός για τη δημιουργία ενός τέλειου ιστότοπου για ένα γυμναστήριο

Δημιουργία ιστότοπου από την αρχή είναι λιγότερο δύσκολο από ό, τι φαίνεται. Επιπλέον, οι σημερινοί κατασκευαστές ιστότοπων κάνουν τη μισή δουλειά για εσάς. Ακολουθούν τα βασικά βήματα για την εκκίνηση του δικού σας πόρου ιστού:

Βήμα 1 – Επιλέξτε ένα όνομα τομέα

Δεν έχει σημασία αν έχετε ήδη τρέξει γυμναστήριο ή όχι, η επιλογή του ονόματος τομέα είναι μια αρκετά απλή διαδικασία. Οι χρήστες μπορούν να επωφεληθούν από διαδικτυακές υπηρεσίες όπως Πάμε μπαμπά, 1&1 ΙΟΝΟΣ ή παρόμοιο. Εδώ μπορείτε να επιλέξετε τη ζώνη .com και να πληκτρολογήσετε το όνομα της εταιρείας σας. Εάν δεν έχετε, απλώς πληκτρολογήστε το πλήρες όνομά σας. DavidGreen [.] Com – ένα εξαιρετικό όνομα τομέα για έναν ιστότοπο προσωπικού εκπαιδευτή, έτσι δεν είναι?

Σημείωση: Αποφύγετε αριθμούς, παύλες, σκοτεινές επεκτάσεις κ.λπ..

Βήμα 2 – Επιλέξτε Web Hosting

Τέλος, έχουμε ένα καταπληκτικό όνομα τομέα για τον ιστότοπό μας. Είμαστε γεμάτοι αναμονή και ιδέες για το περιεχόμενο. Αλλά πρώτα, χρειαζόμαστε ένα μέρος για να αποθηκεύσουμε αυτό το περιεχόμενο. Αυτό το μέρος ονομάζεται “web hosting”. Μπορείτε να σερφάρετε στο Διαδίκτυο αναζητώντας το πιο κατάλληλη προσφορά ή απλά επιλέξτε έναν δημιουργό ιστότοπου που διαθέτει φιλοξενία με οποιοδήποτε όριο μεγέθους για να κατεβάσετε όσα αρχεία, εικόνες και βίντεο χρειάζεστε. Η φιλοξενία Ιστού περιλαμβάνεται ήδη σε ένα σχέδιο. Εξοικονομείτε χρόνο, χρήματα και παίρνετε ό, τι χρειάζεστε για να ξεκινήσετε σε ένα μέρος.

Βήμα # 3 – Εργαστείτε με το Περιεχόμενο

Οι περισσότεροι προσωπικοί εκπαιδευτές και γυμναστήρια γράφουν τα ίδια πράγματα με έναν τυπικό τρόπο. Αυτό είναι λάθος, καθώς πρέπει να ξεχωρίζετε από αυτά. Ένα απλό blog προπόνησης ή προπόνησης είναι αρκετά δύσκολο. Πρέπει να διοχετεύσετε το περιεχόμενο με επαγγελματικές φωτογραφίες, βίντεο προπόνησης και χρήσιμες εκπαιδευτικές ιδέες. Μόλις τραβήξετε την προσοχή του κοινού-στόχου σας, κάντε το περιεχόμενο συνεπές και συνεχίστε να γράφετε.

Βήμα # 4 – Χρησιμοποιήστε την καλύτερη πρακτική SEO

Όταν μιλάμε για SEO, εννοούμε την ελεύθερη κυκλοφορία από το Google και άλλες μηχανές αναζήτησης. Η ιδέα είναι να προσελκύσει την προσοχή επισκεπτών με υψηλή βαθμολογία. Συνεπώς, συνεχίστε να εστιάζετε στη χρήση λέξεων-κλειδιών κατά τη σύνταξη τίτλων και περιγραφής. Χρησιμοποιήστε ειδικές υπηρεσίες όπως το Google Trends για να αναζητήσετε τις πιο σημαντικές φράσεις-κλειδιά στη θέση σας και να τις ταξινομήσετε ανά τοποθεσία. Όχι μόνο οι ετικέτες πρέπει να περιλαμβάνουν τη φράση-κλειδί, αλλά και τα alts, τις περιγραφές εικόνων κ.λπ.. Διατηρήστε τις διευθύνσεις URL σας όσο το δυνατόν πιο απλές, σχετικές και συναρπαστικές.

Το παραδοσιακό μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εξακολουθεί να είναι ένας καλός τρόπος για να δημιουργήσετε καλές σχέσεις με τους πιθανούς πελάτες σας. Καταγράψτε τα email τους και προωθήστε την αλληλεπίδραση. Επίσης, χρησιμοποιήστε λέξεις-κλειδιά για να επωφεληθείτε από τις υψηλότερες βαθμολογίες μηχανών αναζήτησης. Η κοινωνική κοινή χρήση έχει πάντα σημασία! Σύμφωνα με έρευνες, οι χρήστες ξοδεύουν περισσότερο χρόνο σε μεγάλες κοινωνικές πλατφόρμες όπως το Facebook και το Instagram παρά στον ιστό. Βεβαιωθείτε ότι ο ιστότοπός σας παρέχει κουμπιά κοινής χρήσης. Ω, οι κατασκευαστές ιστότοπων τα έχουν ήδη.

Βασικές δυνατότητες ιστότοπου φυσικής κατάστασης

Η ποιότητα του ιστότοπού σας έχει μεγάλη αξία. Όχι μόνο κάνει την πρώτη εντύπωση αλλά επηρεάζει και την περαιτέρω αλληλεπίδραση με πιθανούς πελάτες. Από την άλλη πλευρά, ένας πόρος Ιστού είναι μια άλλη ευκαιρία να ξεχωρίσετε από τους ανταγωνιστές. Το μόνο που χρειάζεστε είναι να προσθέσετε μερικές μοναδικές δυνατότητες και ενότητες που δεν έχουν άλλοι. Αλλά πρώτα, ξεκινήστε με μερικά βασικά βασικά:

 • Εισαγάγετε τους ειδικούς – κάθε πελάτης αναμένει ότι το προσωπικό σας θα παρουσιαστεί από επαγγελματίες εμπειρογνώμονες. Εισαγάγετε το προσωπικό σας σε μια ξεχωριστή ενότητα «Προσόντα» που περιγράφει την εργασιακή τους εμπειρία, τα επιτεύγματα, τη φωτογραφία και άλλες πληροφορίες προφίλ.
 • Δημιουργήστε ένα Showroom – επισημάνετε τις εγκαταστάσεις και τις υπηρεσίες γυμναστικής σας χρησιμοποιώντας φωτεινές εικόνες, βίντεο καθοδήγησης, επαγγελματικές φωτογραφίες του προσωπικού που συνεργάζεται με τους πελάτες. Αυτό θα κερδίσει την αξιοπιστία και θα σας επιτρέψει να επισημάνετε τους πόντους νίκης του στούντιο σας.
 • Στοιχεία επικοινωνίας – αναφέρετε την ακριβή τοποθεσία του γυμναστηρίου, τον αριθμό τηλεφώνου, το email και άλλες πληροφορίες για να επικοινωνείτε μαζί σας.
 • Μαρτυρίες – αυτή η ενότητα είναι ζωτικής σημασίας καθώς απεικονίζει το επίπεδο των υπηρεσιών σας και δημιουργεί περισσότερους πελάτες. Αποφύγετε να ασχοληθείτε με ψεύτικες κριτικές. Ζητήστε από πραγματικούς πελάτες να μοιραστούν την εμπειρία τους.
 • Πρόσκληση σε δράση – ξέρετε τι είναι αν δεν έχετε ζήσει σε μια σπηλιά τα τελευταία 10 χρόνια. Εμπνεύστε τους επισκέπτες σας να χρησιμοποιούν υπηρεσίες. Προσφέρετε εκπτώσεις, μπόνους, κωδικούς προσφοράς και άλλες δυνατότητες για να διευκολύνετε το πορτοφόλι ενός πελάτη.

Βασικά χαρακτηριστικά προσωπικού ιστότοπου εκπαιδευτή

Έχετε πολύ λάθος να πιστεύετε ότι ένας ιστότοπος για έναν προσωπικό εκπαιδευτή είναι λιγότερο απαιτητικός. Είναι όλα σχετικά με τη φήμη και την ελκυστική παρουσίαση των δεξιοτήτων σας. Βεβαιωθείτε ότι ο ιστότοπός σας έχει τα εξής:

 • Catchy Photos – χρησιμοποιήστε επαγγελματικές εικόνες για να δημιουργήσετε μια φωτεινή γκαλερί. Προσθέστε φωτογραφίες μυών, προπονήσεων, ευχαριστημένων πελατών κ.λπ.
 • Βίντεο προγύμνασης – δημιουργήστε ένα περιεχόμενο που ξεχωρίζει από τυπικά ιστολόγια και άρθρα. Τραβήξτε τα δικά σας επαγγελματικά βίντεο που περιγράφουν όλα τα ζωτικά ζητήματα όσον αφορά την προσωπική προπόνηση. Προσελκύστε τους επισκέπτες.
 • Εκπαιδευτές Βιο – Εισαγάγετε τον εαυτό σας σε πιθανούς πελάτες σε ξεχωριστή ενότητα. Μιλήστε για την ηλικία σας, τα προσόντα, τα επιτεύγματα και όλα όσα μπορεί να θεωρήσουν χρήσιμα οι επισκέπτες σας.
 • Κριτικές πελατών – βεβαιωθείτε ότι οι πελάτες σας μοιράζονται την εμπειρία τους στον ιστότοπό σας. Θα κάνει τον ιστότοπό σας να φαίνεται πιο επαγγελματικός και αξιόπιστος.

Συμπέρασμα

Η ανταγωνιστική αγορά φυσικής κατάστασης δεν διατηρεί καθόλου πιθανότητες για εκείνους που δεν έχουν ακόμη ιστότοπο. Ωστόσο, δεν φαίνεται να είναι ένα σοβαρό πρόβλημα λαμβάνοντας υπόψη τη διαθεσιμότητα των δημιουργών ιστότοπων. Σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε εύκολα έναν αξιοπρεπή πόρο Ιστού χωρίς επιπλέον κόστος, ειδικές δεξιότητες ή βαθιά εμπλοκή.

Οικονομική απόδοση, ευκολία χρήσης, αποτελεσματικότητα, ολοκληρωμένες υπηρεσίες και προσθήκες, δεν χρειάζεται να προσλαμβάνετε προγραμματιστές κάθε φορά που χρειάζεστε αναβαθμίσεις – η λίστα των πλεονεκτημάτων δεν είναι πλήρης. Επωφεληθείτε από απλά εργαλεία για να δημιουργήσετε έναν επαγγελματικό ιστότοπο από το μηδέν.

Υπάρχουν πολλοί δημιουργοί ιστότοπων για εξερεύνηση, όταν πρόκειται για την επιλογή του εργαλείου δημιουργίας ιστοσελίδων. Οι κύριες απαιτήσεις που πρέπει να τηρείτε είναι η ευχρηστία, το εκτεταμένο σύνολο χαρακτηριστικών, η ευκολία, η διαισθητική φύση του διαδικτυακού κτιρίου και η προσιτή τιμή. Τα Wix, uKit, WordPress, SITE123 και Bookmark αντιστοιχούν σε όλες αυτές τις απαιτήσεις και επιπλέον προσφέρουν πολύ περισσότερα οφέλη. Αφιερώστε το χρόνο σας για να τις δοκιμάσετε λεπτομερώς, εάν σκοπεύετε πραγματικά να επιλέξετε την υπηρεσία που θα είναι η καλύτερη αντιστοιχία για το έργο γυμναστηρίου.

Δημιουργήστε έναν ιστότοπο δωρεάν

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map