Sitejet.io Преглед

Sitejet – е високоефективна платформа за изграждане на уебсайт, която комбинира CMS и функции за управление на проекти. Първоначално системата е разработена, за да отговори на нуждите на професионални уеб дизайнери. Той е удобен инструмент за оживяване на проекти на различни клиенти и сътрудничество с клиентите в реално време. Уеб-разработчиците могат да генерират обратна връзка, да си партнират с други специалисти, незабавно да направят необходимите корекции и повече в рамките на една услуга.


Платформата носи набор от възможности за създаване на отзивчиви уеб проекти с лекота. Това е CMS с висока производителност с надеждни възможности за управление на проекти за уеб дизайн, който позволява на уеб дизайнерите да създават бързо феноменални отзивчиви уебсайтове, като същевременно им предоставя платформа за ефективно обслужване на тези уебсайтове в.

Sitejet помага за създаването на ефектни уебсайтове за по-малко време, за ефективно управление на процесите и взаимодействието с клиентите и за обслужване на тези уебсайтове от всички на едно място. Вижте кратко обясняващо видео:

Нашият подробен преглед на Sitejet ще подчертае основните плюсове и минуси, за да стане ясно дали платформата наистина си струва да обърнете внимание.

1. Лесно използване

Sitejet изглежда по-усъвършенстван в сравнение с други типични системи за изграждане на уебсайтове. От вас зависи дали ще изберете някой от наличните шаблони или да проектирате уебсайт отначало. И в двата случая ще имате достъп до широк набор от инструменти за персонализиране.

Изчистване на функцията за влачене и пускане

Процесът на редактиране започва с проста функция за плъзгане и пускане. Трябва да изберете вашия уебсайт от списъка и да натиснете бутона „редактиране“. Системата ще ви отведе до вашия сайт, където можете да премествате елементи, да замествате изображения или текстови блокове, да премествате персонализирани полета във формата за контакт и други.

Sitejet влачене и пускане

Ако искате да се потопите по-дълбоко в процеса на персонализиране, можете да изберете панел за редактиране. Изберете елемента, който искате да редактирате и щракнете с десния бутон на мишката, за да:

 • Преместване или добавяне на нови елементи.
 • Добавяне на нови елементи от менюто.
 • Поставете връзки, плъзгачи или галерии.
 • Добавете социални бутони, карти, медийно съдържание и т.н..

Можете да изрежете, изтриете или дублирате различни елементи, за да създадете уникална структура на страницата. Въпреки че може да отнеме известно време, за да разберем как работи системата, целият процес на редактиране изглежда доста прост. Новаците очевидно ще се справят, без да се сблъскват с решаващи трудности.

Ръчно кодиране

Ако функцията за плъзгане и пускане не е достатъчна или се чувствате като да станете специализиран уеб дизайнер, Sitejet предлага някои възможности за интегриране на директно ръчно кодиране. Потребителите могат да избират от кодиране на HTML, CSS или Javascript в зависимост от техните умения и компетентност.

Способността да управляват повтарящите се елементи на уебсайта е жизненоважна характеристика за тези, които искат да намалят нивото на съкращаване и да спестят много време. Опцията за разделяне на екрана е друга спестяваща време, която ви позволява да проследявате всички промени и модификации тук, в рамките на шаблона, без да е необходимо да създавате отделен стилов лист.

Видео уроци

Не се притеснявайте, след като се изгубите. Платформата има видео уроци, които изглеждат по-удобни и практични в сравнение с типичните ръководства стъпка по стъпка. Те предоставят визуален преглед на това как работят системата и функциите за редактиране. Освен това винаги имате шанс да върнете проекта към предишната версия, както и да отмените някои от стъпките.

2. Комплект функции и гъвкавост

Освен основните функции, Sitejet предлага още няколко възможности, за да позволи на потребителите да управляват различните проекти едновременно, да прилагат ефективно екипно сътрудничество и управление на проекти, да поддържат и поддържат уеб сайтове на клиенти и т.н..

Разширено табло за управление

Таблото за управление на Sitejet не е само за показване на всички налични инструменти за редактиране. Той се предлага като гъвкав инструмент за управление, който ви позволява да се справите със следното:

 • Работете с няколко уебсайта едновременно.
 • Променете състоянието на проекта в зависимост от неговата готовност.
 • Създайте списък със задачи и следвайте всяка стъпка от процеса на изграждане.
 • Проследявайте жизнения цикъл на проекта от избирането на шаблона до първите му приходи, след като стартирате онлайн.

Sitejet Dashboard

Таблото за управление гарантира точно и стъпка по стъпка създаване на уебсайт с всички необходими задания на едно място.

Режими на визуализация на уебсайтове

Ако имате съмнения относно правилния вид на уебсайта на различни устройства, Sitejet предлага проста функция за предварителен преглед. Можете да видите как проектът ще работи на различни видове мобилни оператори с различни резолюции на екрана и размери на екрана:

 • Преглед на работния плот – вижте как сайтът ще работи на компютри и лаптопи.
 • Преглед на таблет – показва как ще изглежда вашият сайт както на iPad, така и на Galaxy Tab с различни характеристики на екрана.
 • Преглед на смартфон – режимът е съвместим с iPhone 5 и X серия, както и с Galaxy Note и S9.

Потребителите могат да превключват между оформление на портрет и пейзаж.

Сътрудничество на екип

Функцията за екипно сътрудничество позволява Sitejet да се откроява от повечето типични създатели на уебсайтове. Можете да избирате между два основни режима или да работите заедно с колегите си или с клиентите.

 • Сътрудничество на клиентите – добър вариант за уеб дизайнерите да създават уебсайтове за други компании. Функцията ви позволява да поканите клиент да остави коментари, корекции и други видове отзиви за проекта в процес на изграждане. Клиентите могат да проследяват работния ви процес. След като завършите друг етап и влезете, системата автоматично ще деактивира брояча на времето, предоставяйки разширени възможности за управление на времето.
 • Сътрудничество на колегата – ефективна функция за агенциите за уеб дизайн да работят в екип, да променят елементите на уебсайта, да заменят старомодни снимки и да добавят ново съдържание, когато е необходимо, без да е необходимо да създават стотици вход и пароли за всеки съотборник.
 • Портал за самообслужване – лесен начин за поддръжка и поддържане на уебсайтове на клиенти, които се предават на техните собственици. Все още можете да запазите контрола и да ограничите възможните щети, нанесени от клиента.

Бял етикет

Уеб дизайнерите и компаниите имат шанс да установят собствена идентичност на марката, използвайки платформата Sitejet. Функцията White Label ви позволява да качвате собствено лого, да задавате цвят за подчертаване на платформата, да създавате корпоративен имейл, за да поддържате връзка с клиентите и т.н..

Интегриран хостинг

Платформата предлага CDN, SSL и мощен хостинг като едно цялостно уеб решение за изграждане. Вие сте свободни да свържете собствения си домейн, както и да го купите от Sitejet и ако е необходимо, можете също да експортирате страницата.

Допълнителни функции

Допълнителните функции включват създаване на многоезични уебсайтове, основни настройки за SEO, функция за архивиране и възстановяване, откриване на фирмена идентичност, генератор на уебсайтове въз основа на клиентски данни и много повече.

3. Дизайн

Брой теми:70+
Адаптивен дизайн&# X2714; ДА
Сортиране по отрасли:✘ НЕ
Редактиране на CSS код:&# X2714; ДА

Системата се предлага с достатъчно гъвкавост на дизайна благодарение на възможностите за ръчно кодиране. Както бе споменато по-рано, потребителите могат да избират от HTML, CSS или JavaScript, за да персонализират уебсайта или да реализират свои собствени дизайнерски идеи.

Новаците могат да избират от набор от шаблони, отговарящи на мобилни устройства, или да започнат с редактирането на празни страници и добавяне на блокове, формуляри, изображения, галерии и т.н..

Не трябва да очаквате много от шаблоните на Sitejet. Всички те се отнасят основно към категория на малкия бизнес и изглеждат доста еднакво. От друга страна, те се отличават с професионален стил и могат да бъдат добър вариант за начало.

Функция „Генериране на уебсайт“

Клиентите могат да качват данни в портала за клиенти, а уеб дизайнерът може да им помогне (или клиентът го прави сам) за попълване на инструктажа. Ако всичко е качено (съдържание, изображения и т.н.), уеб дизайнерът може да кликне върху бутона, за да генерира пълен уебсайт въз основа на предоставените данни. Това може да спести часове на работа и уебсайтът е готов за индивидуализация. Потребителите могат също така да изберат готови за използване целеви страници или да изберат създател на персонализиран формуляр.

4. Поддръжка на клиенти

Потребителите могат да се възползват от разширената поддръжка на клиенти. Тя включва множество уроци, видео ръководства, и други учебни материали за решаване на буквално всеки проблем, започвайки от първите стъпки и изучаването на функциите на таблото до публикуването на уебсайтове и мониторинга на успеха. В същото време можете да се свържете директно с екипа за поддръжка чрез:

 • Функция за чат на живо – екипът за поддръжка е на разположение денонощно.
 • Съобщения – те твърдят, че отговарят за по-малко от 1 час.

Както и да е, никога няма да се почувствате изоставени, като вземете предвид видео уроци, често задавани въпроси, ръководства и т.н..

5. Ценообразуване

Sitejet предлага три основни плана. Те включват Професионален, Екип и Бизнес. Професионалният план може да бъде добър избор за начало. Трябва обаче да отбележите, че функциите за екипно сътрудничество са достъпни само в екип и бизнес планове. Нека разгледаме по-подробно цените и функциите на плана:

Опция за ценообразуванеценаХарактеристика
Professional:5 $ / месец✓ До 5 проекта;
✓ Автоматичен генератор на уебсайтове;
✓ Безплатен хостинг.
Екип:$ 19 / месец✓ Бели инструменти за етикети;
✓ Всички професионални функции;
✓ разрешение за много потребители (до 3 потребители).
агенция:$ 89 / месец✓ Износ на уебсайтове;
✓ всички професионални функции;
✓ До 10 потребители.

6. Плюсове и минуси

Системата изглежда сравнително нова, ако я сравним с това, което обикновено сме свикнали, когато става въпрос за създателите на уебсайтове. От друга страна, набор от функции, които има, изглежда доста обещаващ, макар и с някои очевидни пропуски.

Професионалисти:
Недостатъци:
&# X2714; Множество управление на проекти за уеб дизайн.
&# X2714; Автоматичен генератор на уебсайтове.
&# X2714; Разширен редактор с опростен CMS.
&# X2714; Функция White Label.
✘ По-скъпи в сравнение с други.
✘ Липсата на джаджи и добавки.
✘ Няма пазар за приложения на Sitejet.
✘ Ограничени функции на професионален план.

Долната линия

Лесно използване:8/10
Характеристика:8/10
Дизайн:8/10
Техническа поддръжка:9/10
Ценообразуване:8/10
Общ резултат:8.2 / 10

Обобщавайки, Sitejet със сигурност има голям потенциал предвид интуитивната си опростена система за редактиране. Платформата CMS предлага повече възможности за уеб дизайнерите и компаниите, които доставят услугите си на клиентите. В същото време може да бъде добър избор за проекти за малък бизнес.

От друга страна, цената може да бъде малко по-ниска, като се има предвид липсата на джаджи и добавки и някои други очевидни проблеми. Независимо от това, Sitejet има повече плюсове, отколкото минуси, което все пак го прави добро съотношение цена / качество.

Опитайте Sitejet сега

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map