1 и 1 IONOS преглед

1&1 IONOS – е един от най-големите доставчици на хостинг услуги в Европа, със седалище в Германия и работи чудесно за малки и средни предприятия. В момента компанията управлява над 8 милиона клиентски договора и овластява над 12 милиона домейна в своите локални центрове за данни, открити по целия свят, които осигуряват най-високо ниво на работа и сигурност.


Основана през 1988 г., компанията бързо се превърна в най-известния европейски хостинг доставчик. Те виждат своята мисия в предоставянето на най-съвременна технология, въздухозащитна защита на данните и надеждни политики за поверителност. След сливането с ProfitBricks през 2018 г., 1&1 IONOS значително повиши своята производителност, за да излезе с най-новите цифрови технологии, като по този начин показа силния си фокус върху клиентите и отдадеността си на иновативния подход.

Услугата е мощна, бърза и сигурна – точно това, от което повечето собственици на бизнес се нуждаят, за да установят надеждно присъствие в уебсайтовете си. Компанията предлага мащабируема производителност с лесна администрация и денонощна поддръжка на клиенти.

1. Плюсове и минуси

1&1 IONOS вижда своята мисия в предоставянето на висококачествени услуги. Както всеки друг доставчик на хостинг услуги, компанията има своите плюсове и минуси, които могат да окажат сериозно влияние върху решението на потребителите да изберат един от плановете, които системата предлага. Нека ги открием в момента.

1&1 плюсове на IONOS:

 • скорост. 1&1 IONOS се предлага с двойна платформа технология, която прави уеб сървърите и съхранението да останат на същата платформа. В резултат на това посетителите на уебсайтове ще се радват на по-голяма производителност и скорост на зареждане.
 • скалируемост. Системата ще се адаптира към нарастващите нужди на вашия уебсайт. Докато трафикът на уебсайта Ви ще расте, такива параметри като памет, възможности за паралелна обработка и RAM също ще се увеличават.
 • HTTP / 2 протокол. Фирмените сървъри изпълняват мрежовия протокол HTTP / 2 с компресия на заглавия за SSL защитени трафик. Това увеличава времето за зареждане на уеб страниците, допринасяйки за по-добра производителност на уебсайта.
 • Сигурност. Системата предлага DDoS защита, която предпазва вашия уеб сайт от измамни действия и хакерство.
 • Автоматично създаване на резервно копие. С 1&1 IONOS, резервната версия на уебсайта Ви автоматично ще се съхранява на сървъра за около 6 дни. Поради тази опция ще можете да възстановите вашите файлове в случай на случайна загуба.
 • Шифроване на SSL и защита на сайта. Каквото и да е 1&1 IONOS план, който ще направите, той ще бъде снабден с безплатен Wildcard SSL сертификат и защита от зловреден софтуер SiteLock.
  Наличие на достъпни хостинг планове.

Ползите, изброени по-горе, определено правят 1&1 IONOS е достоен хостинг доставчик. Трябва обаче да осъзнаете, че компанията има и редица недостатъци, които трябва да знаете, за да се почувствате на сигурна страна. Основните дефекти на системата са споменати по-долу.

1&1 минуси на IONOS:

 • Липса на хостинг услуги на дистрибутори.
 • Ръст на цените на домейна след 6/12 месеца употреба.
 • Ограничени възможности за обработка на споделен хостинг.

Демерите не са съвсем сериозни, но все пак трябва да знаете с какви нюанси евентуално ще се сблъскате, когато използвате системата.

2. Хостинг функции

Като един от най-реномираните хостинг доставчици в Европа, 1&1 IONOS покрива широк кръг от нужди на потребителите. Системата се предлага с богата функционалност, инструменти и приложения, които я отличават от тълпата. Погледнете сърцевината 1&1 IONOS функции сега:

 • RailGun CDN. Системата има усъвършенствана мрежа за доставка на съдържание RailGun, която автоматично разпространява вашия уебсайт на десетки сървъри за данни по целия свят. В резултат на това уебсайтът ви се зарежда бързо и плавно от всяка точка на света.
 • Приложение за хостинг мениджър. За да управлявате и актуализирате уебсайта си в движение, можете да инсталирате 1&1 IONOS Mobile Admin App на вашия смартфон или таблет. Това е бързо, лесно и ефективно.
 • Използването на модерни технологии. Платформата е разработена на базата на най-новите технологични постижения. Той предлага най-новата версия на PHP с лимит на 768 MB памет, което гарантира високата производителност и допринася за по-бързото зареждане на вашия уеб сайт.
 • Качествени приставки и добавки. Какъвто и хостинг план да решите да направите, той ще се предлага с богат избор на плъгини и добавки, за да подобрите функционалността на вашия уеб сайт. От вас зависи да изберете между най-популярните уеб хостинг приложения, които вашият уебсайт може да се нуждае. Те включват Joomla, Drupal, TYPO3, Magento, KOKEN, PrestaShop и др. Плъгините се предоставят безплатно и са толкова лесни за интегриране, че дори и новакът ще се справи с това за нула време.
 • Личен асистент. Доставчикът на хостинг предлага поддръжка на местен екип на разположение 24/7/365, за да помогне на начинаещите да изследват системата и да изберат правилния план. В същото време можете да се възползвате от помощта на личен консултант, готов да ви предостави съобразени препоръки, съвети, онлайн успех, техническа поддръжка и други насоки безплатно. Личният асистент е достъпен чрез чат, директен телефонен номер и имейл. От вас зависи да изберете най-подходящия вариант.

3. Изпълнение

След сливането с ProfitBricks, 1&1 IONOS продължава да работи върху развитието на системата и подобряването на хостинг опит на своите клиенти. Компанията предлага богат набор от функции, които правят системата да се откроява от тълпата и допринася за подобрената производителност на системата.

Използването на HTTP / 2 мрежови протоколи, мащабируемост, технология с двойна платформа, RailGun CDN и качествени интегриращи се плъгини помагат за увеличаване на времето за зареждане на уебсайтове от всяка част на света и гарантират напреднала ефективност на уебсайта.

1и1 центрове за данни

Разработчиците на системата продължават да работят върху нейните редовни актуализации, докато екипът за поддръжка на клиенти 24/7 прави всичко възможно да отстрани проблемите, с които потребителите понякога се сблъскват. Системата предлага разнообразие от хостинг планове и създаване на уебсайтове извън определеното ниво.

Компанията също така предлага интегрирани инструменти за увеличаване на вашия онлайн успех. Те включват SEO и маркетингови инструменти, локални и онлайн настройки за видимост, професионални опции за комуникация и т.н..

Прочетете също: Как да проверите хостинг на уебсайтове.

4. Сигурност

Сигурността е една от характеристиките 1&1 IONOS превъзхожда в. Всеки уебсайт, хостван със системата, несъмнено получава анти-спам защита и набор от специални мерки за повишаване безопасността на данните, които съдържа. Компанията осигурява DDoS защита, която предотвратява неоторизиран достъп на трети страни потребители.

Всички планове включват един безплатен Wildcard SSL сертификат и защита от зловреден софтуер SiteLock за допълнителна сигурност. Понастоящем се предлага за планове Pro и Expert. Инструментът SiteLock редовно сканира страниците на вашия уебсайт, за да го предпази от потенциални грешки, заплахи и уязвимости.

5. Създател на уебсайтове

1&1 Създателят на уебсайтове IONOS се позиционира като бизнес услуга. Той се базира на редактора на WYSIWYG. Не е тайна, че пазарът изобилства от подобни решения. Разширените марки като Wix, uKit, Squarespace и т.н. са най-популярните нишови конкуренти. Може ли услуга, създадена като добавка към главния 1&1 Тенденции за създаване на уебсайтове на IONOS, противопоставяте ли им нещо? Нека го открием!

Лесно използване

За онези потребители, които са запознати със спецификата на използването на строителите на уебсайтове с визуални редактори, 1&1 IONOS ще изглежда прост и разбираем. Интерфейсът на WYSIWYG – редактора е стандартен за услуги от този тип.

Няма желание да го похвалите или критикувате заради ергономичността му, тъй като прилича на десетки подобни услуги. Той идва с обща класическа структура. Услугата работи чудесно за начинаещи.

1 и 1 редактор на уебсайтове

Ергономията на таблото е посредствена, въпреки че структурата на секциите на опциите е съвсем логична. Нека го опишем по следния начин: когато използвате табло, получавате усещане, че елементите не са на техните места. Това не се отразява на лекотата на възприемане, но би било хубаво да промените това.

Обикновено таблото за управление се предлага с множество блокове и информация, което е безполезно за начинаещия. Нещо повече, някои секции са празни, а други са претоварени.

Възможно е да свикнете с него за няколко часа, това не е проблем. Визуалният редактор не се различава по своя стил или примамливост, но създава приятно впечатление поради своята функционалност и лекота на използване.

1&1 IONOS допринася за доброто работно състояние – тук няма да намерите никакви трикове за разкрасяване, всичко е строго и практично.

Комплект функции и гъвкавост

1&1 Наборът от функции IONOS се разпределя между табло с неговите общи организационни настройки и работна зона, използвана за създаване на страници на уебсайтове, тоест визуален редактор.

Интересно е, че дори преди да получите достъп до таблото за регистрация в системата, той ще ви предложи да настроите формата, да попълните данните и да публикувате визитка за клиенти. Това ще бъде временен дисплей прозорец, който ще се използва, докато не публикувате пълната версия на вашия уебсайт.

Опциите на редактора са на високо ниво поради богатия набор от джаджи и полезни съответни инструменти.

Структурата на фондовия шаблон може да бъде напълно променена – можете да добавите редове и колони към всяка секция, като коригирате техните позиции и размери според нуждите. След това можете да добавите всякакви джунджурии във всяка блокова кутия. Ето как 1&1 Потребителят на IONOS получава почти пълен контрол върху структурата на уебсайта. И това е доста лесно – просто трябва да имате вкус и разбиране на целта, която искате да постигнете.

1 и 1 редактор на уебсайтове - глобален дизайн

Сега, нека да поговорим за джунджурии. Това са елементи, които се предлагат с малки части от функционалността на уебсайта. Те се добавят към страниците чрез плъзгане в необходимите секции или полета.

Всички джунджурии са групирани в 7 категории, включително набор от най-разпространените елементи:

  • Популярен“, Където по подразбиране се показват следните елементи: текст, изображение, икона, щракнете, за да се обадите, карта, плъзгач на изображението, фотогалерия, бутон, HTML, форма за контакт, голямо заглавие (H1). Наборът от джаджи може да се промени по време на процеса на уеб дизайн.

1 и 1 джаджи популярни

  • Основи”, Който предлага такива елементи като текст, бутон, разделител, разделител, големи и малки заглавия (H1, H3), файл, списък, колони (от 1 до 4), текст и изображение.

1 и 1 основни джунджурии

  • средства”С елементи като изображение, плъзгач на изображението, фотогалерия, икона, видео, SoundCloud, преводач на уебсайтове.

1 и 1 носител на джаджи

  • Бизнес”, Която обхваща опция за кликване за обаждане, карта, OpenTable, имейл, форма за контакт, PayPal, меню на ресторанта, Yelp прегледи, работно време, мулти локация, талон, онлайн планиране, видове плащания, препоръки, бюлетин-инструмент, Google календар, LiveChat, TripAdvisor, локален календар.

1 и 1 бизнес с джаджи

  • социален”, Където можете да намерите Share, Twitter feed, Facebook like, Facebook коментари, социални икони, RSS feed, Disqus коментари, Scribd, Polldaddy, Blogger.

1 и 1 джаджи социални

  • напреднал”Предлага HTML, навигационни връзки, речник, често задавани въпроси.

1 и 1 джаджи са разширени

  • Блог”С всички публикации, скорошни публикации, публикации в търсенето.

Блог с 1 и 1 джаджи

Имайки предвид имената на джаджи, можете да получите ясно разбиране за проектирането на страници на уебсайтове с 1&1 IONOS. Например, той работи добре за стартиране на уебсайтове на ресторанти или кафенета (идва с меню за ястия), уебсайтове на туристически агенции или такива на всеки друг бизнес, което предполага необходимостта от резервиране на квартири, уговаряне на среща и т.н..

Просто казано, услугата позволява създаване на многостранни видове бизнес уебсайтове, които изискват опциите, които не са налични във всеки конструктор на уебсайтове на ниши.

Заглавката на работна зона идва със списък на страниците на уебсайта потребителят може да превключва между процеса на редактиране на уебсайта, иконите за промяна на формат (изглед на работния плот или мобилен), достъпа до секцията за поддръжка, публикуването на уебсайтове, кода на уебсайта (пълната структура на всички блокове на уеб страниците, режим на дизайнер), визуализацията на уебсайта и полезни бутони за отмяна / повтор.

Секцията «Страници» дава възможност за добавяне на нови страници и изскачащи прозорци към уебсайта. Включването на менюто се поддържа до 3-то ниво. Всяка страница може да бъде дублирана или скрита.

От този раздел можете също да активирате многоезична функционалност на вашия уебсайт. Просто добавете нов език и веднага ще получите преведена версия на вашия уебсайт. Флагът в горната част на редактора на сайта ви показва коя езикова версия се редактира сега. Много удобно.

1 и 1 многоезична поддръжка

Поддържа се и настройка на парола за достъп до уебсайтове. Настройките за SEO са стандартни и включват заглавие / описание / ключови думи.

1 и 1 редактор на уебсайтове - раздел от страници

Възможно е също да добавите свой собствен HTML / CSS код към заглавката на уеб страницата. Можете да създавате изскачащи прозорци с различно съдържание, включително добре дошли, свържете се с нас, промоция или продажба, посетете ни, като нас в социалната мрежа, повече информация, нов артикул в магазина и т.н..

Възможно е да настроите шаблон за всеки изскачащ прозорец (размер, анимация, цвят, шрифт и т.н.) и съдържанието вътре в него.

Секцията «Съдържание» идва със съхранение на файлове (изображенията и други типове файлове се съхраняват отделно), обща бизнес информация, която може да се редактира в целия уебсайт (профили в социалната мрежа, адрес, телефон и т.н.), бизнес профил (описание на работата на компанията, услуги и т.н.). Възможно е също да импортирате съдържание от външни източници тук.

Секцията «Персонализирай» ме впечатли с рядката възможност да създам правила, които да съответстват на различни сценарии. Можете също така да използвате готови шаблони за правила, като например първо или многократно посещение на потребители, специални оферти, събития и празници, съобщения, известия и т.н..

Например, можете да активирате сняг, падащ на вашия уебсайт в навечерието на Нова година, автоматично поздравяване на новаците или да ги пренасочите към специална страница по определен повод.

Всеки шаблон на правило се предлага с опция за предварителен преглед.

1 и 1 редактор на уебсайтове - персонализиране на раздел

Можете също да добавите неограничения брой от вашите собствени правила, като ги формирате от комбинацията от няколко задействания като устройство, местоположение, време, посещения, URL на кампанията.

Можете да настроите дизайна на събитието, като комбинирате следните елементи: нов ред, лента за известия, изскачащ прозорец, JavaScript, специален ефект. Създаване на правила в 1&1 IONOS е интересно и полезно нещо за маркетинг и взаимодействие с потребителите.

В секцията «Блог» можете да настроите дисплея на емисиите на новини на уебсайта. Добавете нови публикации, импортирайте ги чрез RSS, настройте SEO и формат на показване за всеки материал.

Блогът има приличен вид, въпреки че функционалността му е малко ограничена и не достига нивото на специализирани платформи: тук няма предвидена функция за публикуване на статии или опция за филтър за търсене (всички те се показват в Blog Manager в полето ред на изпращане на уебсайта).

Можете обаче да настроите детайлния дизайн на емисия на блога, като изберете един от 3 шаблона, цветове, фон и т.н..

Като цяло, 1&1 Блогът IONOS работи добре за управление на собствения ви дневник или като добавка към вашия бизнес уебсайт – новини, лайфхаки, описание на нюансите на продукта ер. Ще бъде неудобно да управлявате голям блог за ниши.

Секцията «Настройки» крие много разнообразни параметри които имат основно значение, като общи елементи като икони (социални мрежи, фавикони), език на уебсайта, информация за името на домейна и много аспекти, свързани с SEO, включително пренасочвания, HTML код, наличен в заглавката и мета тагове за целия уебсайт.

Това е и мястото, където можете да намерите архивирано хранилище, филтрирано по дата, настройки за поверителност (предупреждение за използване на бисквитки и страница за поверителност) и персонализиране на 404 страници. Функцията за архивиране \ възстановяване ще бъде от голяма полза по време на тематични промо кампании (например Бъдни вечер или Разпродажба в черен петък), когато трябва да направите тематични промени в дизайна. Просто архивирайте уебсайта си преди кампанията и го възстановете след датата. Това наистина спестява вашето време.

Работа с редактор на уебсайтове

Нека да опишем общите принципи за използване на работната зона на редактора WYSIWYG сега. Като начало, тя наистина заслужава вниманието поради изобилните си възможности.

Всяка уеб страница съдържа секции, пълни с джунджурии – тук се формират дизайн и структура на уебсайта.

1. Като щракнете върху бутона «+» между съседните секции, можете да добавите блок с завършен дизайн на различни профили, включително интро, функции, около, лога, текстови блокове, екип, ресторант, препоръки, свържете се с нас, промоция, планове, социални, пълна страница, долен колонтитул.

1 и 1 редактор на уебсайтове добавете джаджа

2. Всяка категория нови секции съдържа 5-10 варианта на представяне на съдържанието. Качественото им качество е на най-високо ниво и не е необходимо да персонализирате нищо самостоятелно.

3. Просто трябва да попълните страниците на уебсайтове с тези секции в необходимия ред, като замените демонстрационното съдържание с вашето собствено, за да получите добре проектиран модерен уебсайт.

4. Същото се отнася и за готовите шаблони. Можете да промените всеки елемент в тях, ако е необходимо, но също така е възможно да публикувате привлекателен уебсайт с шаблон на дизайн за една вечер, като по този начин спестявате много време.

5. Когато щракнете върху който и да е елемент или блок, ще видите оформление и налични настройки. В левия ъгъл винаги има «ROW»Икона, която предоставя достъп до настройките на секцията:

 • добавете нови редове / колони,
 • промяна на дизайна на уебсайт (цвят, фон, видео, размери, нюанси и разстояние),
 • показване на анимации (8 варианта),
 • скрий на устройство (мобилен, таблет, десктоп),
 • Редактиране на HTML код,
 • зададен като котва,
 • копирайте или дори изтрийте блок.

6. Когато маркирате изображения или текст, ще видите меню за избор на изображения или доста удобен текстов редактор.

1 и 1 редактор на уебсайт - ред

7. Има и подробна статистика, връзки към полезни услуги и ресурси. Нещо повече, можете да изтеглите приложение, което позволява да управлявате уебсайта си от всяко мобилно устройство (iOS / Android).

Като цяло, 1&1 Наборът от функции IONOS е мощен и надвишава този на повечето от средните създатели на уебсайтове, използвани за създаване на бизнес уебсайтове.

Между другото, редактор позволява добавяне на продукти и приемане на плащания, но няма смисъл да анализирате платформата като услуга за изграждане на онлайн магазин – опциите за електронна търговия са посредствени тук и те дори са под средното ниво. Системата има приличен двигател за блогове.

Когато става въпрос за работа с целеви страници, чрез услугата донякъде липсват няколко основни джунджурии и възможност за управление на подробни статистически данни за конверсиите от таблото за управление. 1&1 IONOS се отличава с основната си специализация – бизнес уебсайтове. В този сценарий няма очевидни недостатъци.

дизайни

Получавате около 350 шаблона, разделени на 9 категории извън кутията. Възможно е също така да изберете празен шаблон, за да създадете тема от нулата.

Доколкото всички дизайни се състоят от готови секции и приспособления за редактор с демонстративно съдържание, има смисъл сами да създадете шаблон, за да имате ясно разбиране за крайната си цел. Това е сигурен начин да получите индивидуален дизайн.

1 и 1 шаблони

Качеството на шаблона се определя от дизайна на редакторните елементи и набора от цветове / изображения / шрифтове. Това е на прилично ниво – създател на уебсайт е фокусиран върху постигането на привлекателен резултат.

Всеки шаблон може да бъде разгледан в режим на визуализация. Какъвто и уебсайт да стартирате с 1&1 IONOS, ще бъде отзивчив. Персонализирането на дизайна също е мощно тук – освен описаните по-горе начини за работа със структурата на уеб страниците, има отделен раздел за глобални настройки на уебсайтовете.

1&1 Разработчиците на IONOS следваха подхода за унифициране на дизайна. Това позволява да се избегне дисонансът между дизайна на идентични елементи на уеб страница.

Можете да настроите параметрите на текст, бутони, редове и фонове за целия уебсайт, като зададете общи правила за управление на всеки нов елемент.

6. Поддръжка на клиенти

1&1 IONOS предлага 24/7/365 поддръжка на клиенти, която е удобна за потребителя и готова да реагира на всякакви запитвания в най-кратки срокове. Ако имате проблеми с избора на план, можете също да се свържете с експертите на компанията, за да получите професионален съвет. Отделно от това, има информационен център за помощ, който изобилства от статии, инструкции и препоръки относно продуктите и услугите на домакина.

Една от най-отличителните характеристики на компанията е възможност да се свържете с личен асистент, който ще ви предложи професионални препоръки, съвети и друга помощ абсолютно безплатно. Можете да се свържете с консултанта чрез чата, имейла или телефона. Има и услугата Callback, която предлага на клиентите да оставят своите телефонни номера, за да се свържат, когато е необходимо.

7. Ценова политика

Хостинг доставчикът предлага три плана за ценообразуване, всички от които идват опция за безплатна връзка с домейн, Wildcard SSL сертификат и 24/7 поддръжка. Всеки допълнителен план включва и други функции, а именно:

 • Бизнес – за един уебсайт или проект ($ 1 / месец за 12 месеца, след това $ 8 / месец) – 100 GB хранилище, 25 бази данни, 25 имейл акаунти и др .;
 • професионалист – за по-големи уеб проекти ($ 1 / месец за 6 месеца, след това $ 10 / месец) – 250 GB хранилище, 100 бази данни, 100 имейл акаунта, защита от зловреден софтуер SiteLock и др .;
 • Експерт – за множество големи уеб проекти ($ 1 / месец през 6 месеца, след това $ 14 / месец) – 500 GB съхранение, 500 бази данни, 500 имейл акаунта, защита от зловреден софтуер SiteLock, мрежа за доставка на съдържание RailGun и т.н..

Що се отнася до избора на най-подходящите типове хостинг, 1&1 IONOS предоставя следните опции:

 • Споделен хостинг, който се предлага с три мащабируеми плана с множество функции, допълнителни мерки за сигурност, 24/7 поддръжка на клиенти, безплатно име на домейн, дадено за 12 месеца и SSL шифроване.
 • VPS хостинг която предлага възможност за избор между четири плана и осигурява неограничен трафик, SSL сертификация, достатъчно място за съхранение, RAM, процесорни квоти, които нарастват с надграждането ви към по-високи планове.
 • WordPress хостинг, която предоставя три налични плана, осигурява проста разработка на уебсайт и специализирана поддръжка на клиенти.
 • Облачен хостинг което позволява да избирате между седем плана, може да бъде надстроен / понижен в зависимост от необходимото пространство за съхранение и предлага мерки за откриване на проникване, както и система за сигурност и система за управление на събития.
 • Специализиран хостинг достъпна на 12 сървъра, която се предлага със SSL сертификация, 24/7 поддръжка и различни размери RAM, които варират между 16 и 192 GB.

Цената на 1&1 Планове за създаване на уебсайтове на IONOS са както следва (включително 6/12-месечен абонамент и отделно удължаване на избран план):

 • съществен ($ 1 / месец през 6 месеца, след това $ 7 / месец) – професионални шаблони с предварително проектирано съдържание, 1 безплатен домейн и имейл акаунт, социални медии джаджи;
 • Бизнес ($ 1 / месец през 12 месеца, след това $ 10 / месец) – професионални шаблони с предварително проектирано съдържание, 1 безплатен домейн и 5 имейл акаунта, социални медии и бизнес джаджи, многоезичен инструмент;
 • професионалист ($ 1 / месец в продължение на 6 месеца, след това $ 20 / месец) – професионални шаблони с предварително проектирано съдържание, 1 безплатен домейн и 10 имейл акаунта, социални медии и бизнес джаджи, многоезичен инструмент, пригодено съдържание, SEO уроци, инструмент за маркетинг по имейл.

Долния ред

1&1 IONOS е най-големият европейски хостинг доставчик, който с право заслужава да бъде извикан един от най-добрите в своята ниша. Той разкрива множество функции, инструменти и опции, които имат голямо значение за потребителите, които търсят надеждна и сигурна услуга, с която да хостват своите уебсайтове.

Освен предоставянето на хостинг услуги, платформата предлага и широки възможности за изграждане на уебсайтове. Това позволява да се създават различни видове уебсайтове, вариращи от малки и до големи проекти.

Хостинг доставчикът предлага широка гама от бюджети, предлагайки няколко опции за ценообразуване, от които да избирате. Не е проблем да преминете от един план към друг, ако вашият уеб хостинг се нуждае от промяна, докато работите върху развитието на бизнеса си.

Технологиите от висок клас, които хостът предлага, гарантират напреднала сигурност, гладка и изключителна производителност на уебсайта. Тези характеристики правят 1&1 IONOS най-добрият избор за потребители, които търсят безопасен, мащабируем и мощен хостинг доставчик.

Започнете с 1&1 IONOS

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map