Най-добрите застрахователи на уебсайтове

Най-добрите застрахователи на уебсайтове


Всеки бизнес се нуждае от ефективен маркетинг. Застрахователното поле не е изключение. Основната идея е да доставите вашите услуги на крайния потребител. Уебсайтът може да има огромен потенциал от гледна точка на маркетинга и промоцията. Това може да ви даде максимален резултат, да придобиете повече потенциални клиенти и да генерирате по-високи приходи.

Дигиталната епоха доведе до така наречената е-застрахователна ниша с хиляди застрахователни компании, предоставящи услугите си онлайн. Съвременните създатели на уебсайтове изглеждат просто и бързо решение, когато установяване на солидно присъствие в мрежата. Повечето от тях са много лесен за използване и не изискват технически умения. Други предлагат готови за използване шаблони за застраховка, които улесняват онлайн връзката с публикуван уебсайт за по-малко от няколко часа.

Прегледахме някои от най-добрите платформи за изграждане на уебсайтове, които ще задоволят нуждите на вашия застрахователен бизнес. Нека да разгледаме какво могат да предложат.

Тествахме 6 от най-добрите застрахователи на уебсайтове:

 1. Wix – Най-добрият застраховател на уебсайтове
 2. uKit – Simple Builder за уебсайтове на застрахователен агент
 3. WordPress – Безплатни CMS за създаване на застрахователен уебсайт
 4. Отметка – Канадски строител на уебсайтове, работещ с AI
 5. SITE123 – Най-лесният застраховател на уебсайтове
 6. Шивашки марки – Професионална компания за дизайн на уебсайтове

Ако решите да започнете своя уебсайт за застраховане, силно се препоръчва да прегледате, проучите и тествате всеки от създателите на уебсайтове, включени в гореспоменатия списък. Разберете какво може да предложи всяка платформа, за да решите коя от тях отговаря на вашите индивидуални изисквания, предпочитания и бизнес нужди за уеб дизайн.

Wix – Най-добрият застраховател на уебсайтове

Wix - Най-добрият застраховател на уебсайтове

Wix – е най-добрият застраховател на уебсайтове, който дава възможност на начинаещите и професионалистите в уеб дизайна да стартират и управляват качествени проекти с пълнофункционален дизайн. Системата спечели вниманието на потребителите благодарение на модерните технологии, достъпните цени, простотата и набора от допълнителни функции, които гарантират достоен резултат. Wix се предлага с удобен редактор за плъзгане и пускане и се фокусира основно върху развитието и популяризирането на малкия бизнес онлайн. Добре е и за начинаещи без никакъв технически опит. Що се отнася до застрахователните уебсайтове, платформата предоставя следните предимства:

 • Мобилни шаблони за застраховка – Wix предлага готови за използване шаблони за застрахователни агенции с професионален дизайн. Те вече имат всички необходими секции, включително информация за контакт, работно време, местоположение, отзиви на клиенти, застрахователна компетентност на фирмата и др. Трябва само да добавите своя текст, лого и името на фирмата, за да влезете в интернет. Те работят добре както настолни, така и мобилни устройства.
 • Производител на лого – Инструментът ви позволява да създадете безплатно професионално лого. Просто въведете името на вашата фирма, отговорете на няколко въпроса и вземете няколко образци на лого, които можете да редактирате сами. Можете да създадете свое собствено уникално лого с помощта на персонализиран производител на лого на Wix.
 • Разширени блогове – Блогът е добър начин да споделите известен опит, както и да популяризирате уебсайта си с помощта на SEO-удобно съдържание. Wix може да се похвали с невероятна функционалност за блогове. Можете да създадете мощен раздел от блогове само с едно щракване и да го персонализирате, добавяйки или премахвайки секции, работа с настройки за SEO и т.н..
 • Wix App Market – Тук ще намерите много джаджи и приложения, за да подобрите използваемостта на уебсайта и да го направите по-удобен за използване. Колекцията от джаджи варира от чатове на живо, формуляри за коментари, функции за обратно извикване, приложения за препоръки, календари за събития и др. Всички джунджурии са безплатни за потребителите на Wix.
 • Wix ADI – Въпреки че Wix има много лесен за използване редактор на съдържание WYSIWYG, платформата има AI-базиран инструмент за да направим процеса на изграждане още по-опростен. Посочете информацията за бизнеса си и отговорете на някои въпроси, за да получите готово за използване оформление на уебсайта с всеки раздел, който може да се нуждаете. Просто редактирайте съдържанието и отидете на живо.
 • Wix ShoutOut. Друг акцент в Wix е неговата имейл маркетинг функция. Той дава възможност да се създават информационни имейли, за да споделяте информация, свързана с вашия застрахователен сайт, и да започнете маркетингови кампании в най-кратки срокове. Инструментът се предлага с готови персонализируеми стилове, професионални шаблони за електронна поща, прости опции за интегриране на съдържание. Освен това е възможно да използвате социални медии и инструменти за проследяване на статистически данни, за да разберете основната информация за промоцията на вашия застрахователен уебсайт.
 • Изкачвам се. Това е разширено решение „всичко в едно“, което е специално съобразено с всички ваши нужди за развитие / промоция на застрахователния бизнес. Комплектът включва над 20 професионални бизнес инструмента, които опростяват процеса на управление на агенцията. Можете да използвате инструментите, за да стартирате, стартирате и популяризирате своята застрахователна компания в мрежата и да увеличите нейната репутация. Amnf най-ефективните инструменти, които можете да използвате тук, има смисъл да споменавате чат на живо, пощенска кутия, фактури, формуляри, мениджър за контакти, задачи & Напомняния, автоматизации, котировки на цени и много други.

Цена: Wix има безплатен план, който е добър или за тестване на богатия спектър от функции на системата, или за изпълнение на малки проекти с проста структура. Безплатният план ще се изработи за уебсайта на вашата застрахователна агенция само ако сте доволни от поддомейна на Wix и по-малко от 500 MB дисково пространство. В случай, че желаете за разширени възможности обаче, трябва да помислите за надграждане до един от платените планове, които системата предлага. Има два вида абонаменти създателят на уебсайта предлага, а именно Стандарт и Бизнес / Електронна търговия. Най-евтиният стандартен план струва $ 13 / месец, докато цената на най-достъпните бизнес абонаменти започва с $ 23 / месец.

Опитайте Wix безплатно

uKit – Simple Builder за уебсайтове на застрахователен агент

uKit - Simple Builder за уебсайтове на застрахователен агент

uKit – е обикновен създател на уебсайт за застрахователен агент, който работи чудесно за всички потребители, независимо от техните кодиращи умения и фона на уеб дизайна. Първоначално платформата е била използвана за разработване на уеб сайтове за малък бизнес и, следователно, той предлага богат набор от функции, необходими за тази цел. Застрахователните агенции могат да се възползват от солидни уеб представителства благодарение на професионално проектирани шаблони, опростен редактор на съдържание, функция за изграждане на плъзгане и пускане и допълнителни възможности, предоставени от един от най-лесните за използване и най-достъпни уебсайтове, достъпни в мрежата.

 • Отзивчиви шаблони за застрахователни агенти – uKit има отделна категория „Финанси и застраховане“ с над 10 готови за използване шаблона за отзивчивост. Те се предлагат с предварително изградена структура, подчертаваща тарифите, информация за фирмата, формуляри за контакти и други основни раздели, които трябва да има добър уебсайт. Изберете оформление, свържете вашия домейн и започнете да редактирате уебсайта.
 • Режими за мобилен преглед – Страхотен инструмент за проверка как ще изглежда уебсайтът ви на настолна версия, както и на смартфон или таблет, въпреки размера на екрана или носителя. Просто кликнете върху иконата на устройството в горния ляв ъгъл на таблото или редактирайте страницата, за да изглежда безупречно.
 • Виджети и добавки – uKit идва като много гъвкаво решение за изграждане на уебсайт с много възможности за интеграция. Можете да свържете уебсайта си с услуги на трети страни, за да осигурите анализи или маркетинг по имейл или да използвате вградени приложения, достъпни с всеки шаблон.
 • Много просто и бързо – uKit със сигурност е един от най-лесните за създаване на уебсайтове. Той има всичко – от функционалност за плъзгане и пускане до просто редактиране на съдържание. Поставете текстове, снимки или информация за контакт и публикуйте готов уебсайт.
 • Достъп за програмисти – вие сте свободни да възложите процеса на изграждане на уебсайта с помощта на тази функция. Позволете на професионалистите да се справят с вашето съдържание и уеб дизайн за вас.
 • Онлайн калкулатор – Друга силна страна на създателя на уебсайта е неговата джаджа uCalc от висок клас – онлайн калкулаторът, който позволява на потребителите да разберат цената на сделката директно в уебсайта. Не е необходимо да поискате съдействие или да губите време, опитвайки се да определите цената, която ги интересува. Наличието на онлайн калкулатора е това, което повечето потребители ще оценят за вашия застрахователен уебсайт.
 • CRM интеграция – Като бизнес ориентиран строител на уебсайтове, uKit предоставя достъп до усъвършенствания инструмент amoCRM. Това е интуитивна, но функционална система за счетоводство на клиенти, която помага за проследяване на поведението на клиентите и увеличаване на обемите на продажби. Платформата прави процесите на взаимодействие с клиенти, управление на поръчки и т.н. много по-опростени и ефективни.

Цена: uKit е една от най-достъпните платформи, въпреки че не предлага безплатен план. Въпреки това, потребителите могат да се възползват от 14-дневна безплатна пробна версия и да проверят как работи системата. От друга страна, $ 4 на месец за Premium план с всички функции в един, включително хостинг и домейн, изглежда като сделка.

Опитайте uKit безплатно

WordPress – Безплатни CMS за създаване на застрахователен уебсайт

WordPress - Безплатни CMS за създаване на застрахователен уебсайт

WordPress – е световно популярна безплатна CMS да създадете застрахователен уебсайт, който предоставя впечатляващ избор от свързани с нишите функции, инструменти и опции за интеграция, необходими за стартиране и управление на този тип проекти. Като система за управление на съдържанието WordPress не е толкова лесен за използване, колкото повечето от стандартните създаване на уебсайтове с влачене и пускане, но все пак е удобно и лесно да се работи с него. Създаването на нови публикации и страници е много просто докато готовите за използване застрахователни схеми ще свършат работа. Въпреки всички подобрения, WordPress все още може да изглежда доста трудно за хора с нулеви технически познания или опит. От друга страна, това все още е достъпен и гъвкав начин за онлайн връзка със сайт за малък бизнес.

 • Голям избор от застрахователни теми – WordPress може да се похвали с може би най-богатия избор на застрахователни теми. Десетки предварително изградени оформления идват с всички необходими блокове на уебсайтове. Те обаче включват само някои базови блокове. Ако искате да имате чат или календар на живо, ще трябва да ги потърсите в категорията на джаджите или да изтеглите новата приставка от пазара.
 • Разширени възможности за интеграция – Като платформа CMS, WordPress запазва много място за интегриране на всички основни услуги на трети страни от застрахователни инструменти за доставка и методи за плащане до аналитични и проследяващи инструменти, Google Maps, за да подчертае точното местоположение на офиса и други.
 • Приставки за застраховане и недвижими имоти – WordPress се предлага с богат набор от приставки за повишаване на производителността и дизайна на вашия застрахователен уебсайт. Плъгините се предлагат в безплатни и платени варианти, което гарантира свободата на избор. Някои от най-впечатляващите приставки за застраховане и недвижими имоти, които можете да изберете за вашия уебсайт, включват Ипотечен калкулатор, Лесни обяви за имоти, Основни недвижими имоти, Contempo Real Estate Custom Posts, AgentPress листинги, WP Property, Estatik Real Estate Plugin и Realia, за да споменете няколко..
 • Приставки за взаимодействие с клиенти. Наред със застраховките и приставките за недвижими имоти, WordPress предлага селекция от плъгини / джаджи за взаимодействие с клиенти. Те допринасят за простата и ефективна комуникация с клиентите чрез уебсайта. Някои от най-популярните плъгини от този тип са както следва: AH билети, Zendesk, Help Scout Desk, Live Chat, Zopim Live Chat, Support Candy, uCare и т.н..

Цена: Платформата е безплатна. Въпреки това ще трябва да платите за регистрацията на домейна и хостинга. Премиум шаблоните и плъгините също се плащат, въпреки че можете да управлявате с безплатни алтернативи. Що се отнася до хостинга, Bluehost изглежда като най-добрият вариант, като се имат предвид достъпните цени и възможностите на плана, които може да получите. На първо място, той може да бъде интегриран с WP таблото. Второ, той вече идва с персонализирани WordPress теми, плъгини и услуги, за да се възползвате максимално от CMS. Последно, но не на последно място, ще получите страхотна актуализация и скорост на зареждане на страниците само за $ 2,95 на месец. Началният план е достатъчен за стартиране на малък или среден уебсайт за застраховане.

Изтеглете WordPress безплатно

Отметка – Канадски строител на уебсайтове с AI захранване

Отметка - Канадски строител на уебсайтове с AI захранване

Bookmark – е канадски AI задвижван уебсайт, който е чудесен избор за разработването на застрахователни уебсайтове. Платформата използва най-новите и най-модерните технологии за стартиране на уебсайтове, без да се включват кодиране или умения за уеб дизайн. Това е една от основните характеристики, които правят системата достойно решение както за нетехнологични, така и за опитни уеб разработчици. Сред функциите, които правят Bookmark подходящ инструмент за изграждане на уеб сайтове за застрахователни уебсайтове, има няколко точки, които се открояват сред тълпата.

 • AIDA Изкуствен интелект – Системата ще се справи с процеса на изграждане вместо вас. Трябва само да посочите своето бизнес поле и да посочите името на компанията. Системата ще обработва информацията, за да осигури готово за използване оформление на уебсайта. Можете да изберете от няколко варианта и след това да преминете към етапа на редактиране.
 • Прост редактор на съдържание – Потребителите всъщност не трябва да редактират. Те трябва само да избират от масив от готови блокове и да вмъкват съдържание. Тук имаме изобилие от различни модули, включително раздел Относно или Контакт. Просто ги добавете на страница и добавете информацията. В същото време все още имате шанс да вградите свой собствен код.
 • Функция за отметка с отметка – Използвайте персонализирани формуляри, за да споделяте информация за предстоящите събития или застрахователни семинари. Функцията ви позволява да подчертаете гостите, членовете или лекторите на събитието. Добър начин за установяване на ефективна обратна връзка с потенциални клиенти.
 • Допълнителни функции – Създателят на уебсайтове се предлага с безплатна SSL сигурност, персонализирана функция за водене на блогове за привличане на нови клиенти и споделяне на важна информация, инструменти за създаване на оптимизиран за SEO контакт и достигане до по-широка аудитория, безпроблемна интеграция на социални мрежи и т.н..
 • Image / VideoEditing Tools – Платформата се предлага с удобна опция за редактиране на изображения / видео, предоставяща набор от безплатни видео файлове и изображения, от които да избирате. Интегрираният редактор на снимки дава възможност за редактиране, изрязване и оразмеряване на избраните изображения, така че те в идеалния случай да пасват на оформлението на уебсайта. Нещо повече, възможно е да се интегрират видео фонове и специални визуални ефекти, за да се даде на избраните файлове висок клас вид.

Цена: Bookmark има безплатен план с 1 GB честотна лента и 500 MB памет. Той също така включва безплатен SSL сертификат и хостинг. Въпреки това няма да можете да свържете собствен домейн. Това вероятно е единственият недостатък. Добра идея е да изберете професионален план, струващ само $ 11 на месец, с всички функции в пакета като неограничено пространство за съхранение и честотна лента, безплатен домейн и SSL, анализи, поддръжка на премиум и други.

Опитайте отметка безплатно

SITE123 – Най-лесният застраховател на уебсайтове

SITE123 - Най-лесният застраховател на уебсайтове

SITE123 – е най-лесният създател на застрахователни уебсайтове, който първоначално беше насочен към нуждите, уменията и изискванията на новодошлите. Платформата се предлага с удобен редактор за плъзгане и пускане, интуитивен табло за управление, безплатни отзивчиви дизайни и изобилие от функции, които правят системата достоен избор за създаването на вашия проект. Работата със SITE123 не изисква владеене на кодиране и точно това харесва повечето застрахователни агенти. Създателят на уебсайтове предлага отличителен набор от функции, който допринася за безпроблемното и лесно създаване на застрахователни проекти.

 • Отзивчиви застрахователни шаблони – Създателят на уебсайтове предоставя достъп до богатата колекция от безплатни отзивчиви шаблони, които се поберат в различни ниши. Докато разглеждате каталога, ще попаднете на качествени дизайни, които ще работят чудесно за разработването на застрахователни уебсайтове. По същия начин е възможно да изберете напълно празна тема и да я персонализирате от нулата въз основа на вашите изисквания и спецификации на застрахователния бизнес.
 • Многоезична поддръжка – С SITE123 можете да стартирате многоезичен уебсайт без допълнителни усилия, свързани с разработването на няколко езикови версии на вашия застрахователен проект. Тази функция ви помага да генерирате повече трафик и да спечелите интерес от клиенти / партньори от чужбина. Това определено ще допринесе за по-ефективно популяризиране на вашия застрахователен уебсайт.
 • Формуляр на форми – Създателят на уебсайтове позволява интегрирането на онлайн формуляра на формуляри във вашия проект, като по този начин прави по-лесно взаимодействието с клиентите. Можете да избирате от множество готови оформления, инструменти за персонализиране на дизайна и специални елементи, които ви помагат да стартирате и интегрирате различни видове онлайн форми във вашия застрахователен уебсайт.
 • Интеграции в социалните медии – Популяризирането на новосъздадения ви проект в мрежата е друга задължителна задача. Ето тук функциите за интеграция на социалните медии са от голяма полза. Тя ви позволява да актуализирате информация за вашата застрахователна агенция / бизнес в най-популярните социални мрежи, като по този начин информира настоящите и потенциалните клиенти за това.
 • App Market – SITE123 може да се похвали с обширен пазар, който ви позволява да избирате от множество функционални джунджурии, разширения и добавки, необходими за повишаване на ефективността и дизайна на проекта. Сред приложенията, които можете да изберете и интегрирате във вашия уебсайт за застраховане, има смисъл да споменете чат на живо, социални джунджурии, галерии, аналитични инструменти, онлайн формуляр за формиране и много други.
 • Производител на лого – Ако вашият застрахователен бизнес все още няма lgo, SITE123 ви позволява да проектирате този в интегрирания си производител на лого. Тук ще можете да избирате от множество елементи, параметри и функции на логото, които ще ви помогнат да създадете най-доброто лого, за да направите вашия застрахователен уебсайт наистина забележителен.

Цена: SITE123 е един от най-достъпните създатели на уебсайтове досега. Ценовата му политика е достъпна за всички. Платформата предлага напълно безплатен план, който можете да използвате, за да тествате функционалността на системата през неограничения период от време. Тази опция обаче се предлага с множество ограничения като поддомейни, ограничено пространство на диска, наличност на рекламни банери и т.н. месец.

Опитайте Site123 безплатно

Шивашки марки – Професионална компания за дизайн на уебсайтове

Шивашки марки - Професионална компания за дизайн на уебсайтове

Tailor Brands – е професионална компания за дизайн на уебсайтове, която вижда своята мисия в подпомагане на клиентите да оптимизират процесите на брандиране на бизнеса си. Собствениците на застрахователни компании могат по-специално да се възползват от използването на системата като достоен инструмент за изграждане на уеб, който се захранва от изкуствения интелект. Тази функция позволява създаването на проекти с уникална идентичност на марката и професионален дизайн. Tailor Brands се предлага с набор от функции, които допринасят за ефективен процес на разработване на уебсайтове.

 • Интегрирани инструменти за брандиране – Като платформа и ориентирана към дизайна платформа, Tailor Brands предоставя достъп до своя мощен интегриран набор от инструменти за брандиране. Приложението им позволява по-ефективно увеличаване на процесите на брандиране на вашия застрахователен бизнес. Инструментите са напълно адаптивни, което означава, че можете да използвате вашите идеи за визитка или информация за EPS файл, докато работите върху разработването на вашия уеб дизайн за застраховка.
 • Производител на лого – Платформата обръща много внимание на повишаването на статуса на вашата търговска марка. За да разкриете вашата уникална самоличност на фирмата, тя ви позволява да проектирате собствено лого на застрахователния уебсайт (ако все още нямате) в интегрирания производител на лого. Трябва само да получите достъп до инструмента, да предоставите необходимите данни и да направите необходимите персонализиране на дизайна на лого. Алгоритъмът AI ще ви помогне да завършите дизайна на логото в напълно автоматизирания режим.
 • Шивашки реклами – Това е един от акцентите на системата, който дава възможност за създаване на незабавни реклами онлайн без допълнителна помощ или сериозни инвестиции във времето. В системата има множество променливи, които отговарят на многостранни нужди за разработка на уебсайт.

Цена: Tailor Brands е платена платформа и тук няма да намерите никакви безплатни планове. За потребителите, желаещи да тестват системата и основните й функции, има възможност да се надстроят до един от платените абонаменти още от самото начало. Най-евтиният план струва $ 9,99 / месец, но има голям шанс да намалите тази цена до $ 2,99 / месец в случай на получаване на годишния абонамент.

Опитайте шивашки марки сега

Долната линия

Да имаш професионален уебсайт е задължително за всеки сериозен бизнес, който има дългосрочни цели. Застрахователните компании не са изключение. Качественият уебсайт за застраховане често се оказва най-ефективният инструмент за постигане на по-добри резултати, генериране на повече клиенти и предоставяне на широка гама от свързани с индустрията услуги.

Въпросът е: коя е най-добрата платформа за стартиране на този уебсайт? Всичко зависи от вашите умения, цели и функционалност на проекта, който възнамерявате да използвате в дългосрочен план.

Ако имате нужда от качествен уебсайт за застрахователен агент „всичко в едно“, който не изисква конкретен фон за уеб дизайн и инвестиции на време / бюджет, тогава Wix или uKit ще бъде най-доброто решение. В случай, че ще създадете уебсайт за голяма застрахователна компания, което предполага дълбока персонализация, редовни актуализации и задълбочено управление WordPress ще работи най-добре за тази цел.

Ако обаче възнамерявате да започнете застрахователния си бизнес от нулата, тогава продължете да го използвате Шивашки марки. Това е най-оптималният избор както за създаване на уебсайт, така и за пълен комплект на марката на вашата компания. По този начин възможностите за дизайн на уебсайтове са доста обширни и многостранни – просто помислете за действителните си нужди за насърчаване на застрахователния бизнес, за да започнете с лекота и ефикасност.

Създайте уебсайт безплатно

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map