Най-добрите уебсайтове за нестопански организации

Най-добрите уебсайтове за нестопански организации


Уебсайт на организация с нестопанска цел е най-популярната дестинация за всички свои членове, които желаят да бъдат запознати с всички събития, които се случват в работата му. Това също е ценен източник на информация за онези потребители, които просто планират да се присъединят към организацията или просто търсят свързаните с тях данни.

От само себе си се разбира, че този вид уебсайт изобщо не трябва да е сложен, което позволява на всеки лесно да го разглежда, когато се налага. Тя трябва да гарантира интуитивна навигация, за да позволи дори на първокурсниците да намерят информацията, от която се нуждаят в момента, без да инвестират твърде много време и усилия. В противен случай рискувате да загубите потенциалните си клиенти, които могат да дадат предпочитание на вашите конкуренти, в случай че не успеят да намерят необходимата информация на вашия уебсайт.

Фактът, че повечето собственици на организации с нестопанска цел не могат да се похвалят с големи умения за уеб дизайн или опит, предизвиква необходимостта да се търсят прости, но надеждни начини за разработване на уебсайтове. Наемане на уеб майстор или поръчка на уебсайт от студио за уеб дизайн също няма да бъде добро решение, само защото това е доста скъпа алтернатива. Това е мястото, където използването на създателите на уебсайтове ще бъде оценено много.

Първоначално създателите на уебсайтове са предназначени за начинаещи и по този начин те предлагат полезни и подробни указания, препоръки и съвети, които значително опростяват процеса на уеб дизайн. Не е нужно да притежавате умения за кодиране или конкретни познания за уеб дизайн, за да овладеят тези системи в полза. Повечето от тях предлагат богати колекции от шаблони, които са пълни със съдържание и отговарят още от самото начало. И накрая, уебсайтовете, създадени с разработчици на уебсайтове, са достъпни и правилно оптимизиран за търсачките, което увеличава шансовете на вашата организация да получи по-високи позиции в резултатите от търсачките.

Тествахме 9 от най-добрите строителни сайтове с нестопанска цел:

 1. Wix – Най-добрият БЕЗПЛАТЕН строител на уебсайтове за организации с нестопанска цел
 2. WordPress – CMS # 1 за всеки уебсайт с нестопанска цел
 3. uKit – Най-евтиният строител на уебсайтове за малък бизнес
 4. SITE123 – Страхотна платформа за създаване на сам уебсайт
 5. 8b – Лесен сайт за създаване на сайтове за организации с нестопанска цел
 6. IM Creator – Безплатен конструктор на уебсайтове за нестопански организации
 7. Squarespace – Благотворителен конструктор на уебсайтове за организации с нестопанска цел
 8. Shopify – Електронна търговия за нестопански организации и благотворителни организации
 9. Bluehost – най-добрият уеб хостинг за организации с нестопанска цел

Интересувате ли се да научите повече за всяка от тези системи, за да изберете тази, която ще отговаря на нуждите на вашата организация с нестопанска цел и изискванията за уеб дизайн като цяло? Всеки от създадените уебсайтове, изброени по-горе, е пълноценен и заслужава внимание. Разгледайте техните отзиви сега, за да направите непредубеден избор.

Wix – Най-добрият БЕЗПЛАТЕН строител на уебсайтове за организации с нестопанска цел

Wix - Най-добрият строител на уебсайтове за нестопански организации (БЕЗПЛАТНО)

Wix – е създателят на уебсайтове „всичко в едно“, използван за създаване на различни типове уебсайтове, включително тези на организации с нестопанска цел. Системата покрива широк спектър от нужди за уеб дизайн и предоставя множество функции, които са лесни за изследване и овладяване. Разгледайте основните предимства на услугата сега:

 • Шаблони за организации с нестопанска цел. Wix има колекция от религиозни и нестопански шаблони, от които можете да избирате. Някои от тях включват хранителна благотворителност, детска благотворителност, тийнейджърски доброволци, нетърговски проекти, общност и др. Много от тях идват с интегрирани „Дари сега”Бутони и други функции, които са задължителни за тези уебсайтове.
  Съществува и богат набор от инструменти за персонализиране на дизайна, които да придадат на уебсайта ви желан вид и функционалност. Имайте предвид обаче, че Wix не позволява промяна на шаблона в движение. Ако решите да направите това, ще трябва да изпратите отново съдържанието.
 • членство. Това е много удобно за организации, които разработват и управляват няколко проекта и трябва да определят определени членове на конкретни проекти. С функция за членство можете да предоставите достъп до скрити секции на уебсайтове на онези потребители, които са направили дарения и може да им бъдат предложени специални права.
 • форум. Wix позволява добавяне на форум към вашия уебсайт, което е доста изключителна характеристика за тези услуги. Това е реално предимство за всеки уебсайт с нестопанска цел, тъй като дава възможност да се свържете с потребителите, насърчавайки ги за участие. Можете да създадете всякакви теми и клонове във форум, за да разберете идеите на други членове и да ги оставите да споделят мненията си с други потребители.
 • Blogging. Това е сигурен начин да информирате потребителите за последните новини и събития, случващи се във вашата организация, както и за друга свързана информация. Можете да пишете и публикувате публикации относно мисията и изявлението на вашата организация с нестопанска цел, да споделяте целите си и да предоставяте аргументи, за да убедите читателите да се присъединят към вашата организация.
 • Многоезичен уебсайт. Като собственик на организация с нестопанска цел може да се интересувате от създаване на няколко езикови версии на вашия уебсайт. Ето как можете да насърчите чуждестранните инвеститори да правят дарения и да подкрепят вашата организация по различни начини. Това е и приятен начин да привлечете повече потребители, които споделят вашата цел и желаят да се присъединят към организацията.

Цена: Wix има безплатен безкраен план, който можете да използвате за създаване на уебсайт за вашата организация с нестопанска цел. Това е хубав вариант за тестване на функциите за създаване на уебсайтове, но ако възнамерявате да стартирате и управлявате ефективен уебсайт, ще се сблъскате с определени стандартни ограничения за безплатен план (Wix реклама, дисково съхранение и ограничения на честотната лента и т.н..). Нещо повече, безплатните уебсайтове на Wix се предлагат с поддомейни. Ако възнамерявате да стартирате проект за сериозна организация с нестопанска цел, това няма да даде достоверност на вашия уебсайт.

Очевидно има смисъл да надстроите до един от платените абонаменти за Wix, за да спечелите лоялност на потребителите и да повишите доверителния процент на уебсайта си. С тази цел строителят на уебсайтове предлага две големи групи планове – Standard и Business / eCommerce, които също са разделени на по-подробни абонаменти за разширяване на избора на потребителите. Цената на стандартните планове започва с $ 13 / месец и стига до $ 39 / месец, докато тази на Business Plans представлява $ 23 / мес и повече. Всички планове предлагат безплатен хостинг и връзка с домейн, Premium Customer Support, интегрирана анализация на Google, пространство за съхранение и други привилегии.

Опитайте Wix безплатно

WordPress – CMS # 1 за всеки уебсайт с нестопанска цел

WordPress - CMS # 1 за всеки уебсайт с нестопанска цел

WordPress – е надеждна система за управление на съдържанието това не изисква представяне – толкова популярно и функционално е. Услугата е малко по-сложна от стандартните създатели на уебсайтове, тъй като предполага осъзнаването на знанията за програмиране, за да извлечете максимума от процеса на уеб разработка. Когато използвате платформата, няма да преминете без необходимост от интегриране на приставки, които ще подобрят работата на вашия уебсайт с нестопанска цел. Освен това ще трябва да притежавате умения за кодиране, за да управлявате и актуализирате уебсайт след публикуването му. Разгледайте основните акценти в WordPress сега:

 • Отзивчиви шаблони за ниши. Системата има колекция от вградени шаблони, но в интернет можете да намерите и десетки качествени отзивчиви шаблони, предназначени за организации с нестопанска цел. Тези теми са безплатни и платени – зависи от вас да решите най-добрия вариант.
 • WP приставки за организации с нестопанска цел. Има множество WP плъгини, които са специално разработени за разработване на организации с нестопанска цел. Можете също да разглеждате безплатни и платени опции онлайн. Сред най-популярните плъгини от този тип има смисъл да се споменава Подарете, WPForms, Optinmonster, Yoast SEO, Google Analytics by Yoast, Безплатен скенер Sucuri, Приложение за препоръки, Backup Buddy, TablePress, Забравете за бутоните с къси кодове, Прост календар, Плаващ социален бар, Revive Old Post, MapPress Easy Google Maps, Polylang и още.
 • Плъгини за взаимодействие с потребители. Като ръководител на организация с нестопанска цел имате спешната нужда да поддържате връзка с членовете на уебсайта си. За тази цел WordPress предлага колекция от специализирани плъгини за взаимодействие с потребители. Те включват плъгин за портал за клиенти, бързи и лесни често задавани въпроси, бутони за лесно споделяне на социални споделяния, заявка за приставки за обратно повикване, WP клиентска зона и WP уведомление Bar Pro, за да спомена няколко.

Цена: WordPress е безплатен. Това важи за всички категории потребители. С други думи, можете да изтеглите, инсталирате и използвате системата безплатно, докато не решите да създадете пълнофункционален уебсайт. Това може да изисква допълнителни финансови инвестиции в плъгини и дори шаблони. За да направите своя готов уебсайт достъпен онлайн, ще трябва допълнително да закупите хостинг и име на домейн.

Цената на хостинга зависи главно от доставчика и плана, който ще изберете. Когато работите с WordPress, се препоръчва използването Bluehost – официалният хостинг доставчик на услугата. Плановете, които предлага, са пълни с функции и те са достъпни на разумна цена. Така най-евтиният абонамент за Bluehost ще ви струва само $ 2,95 / месец.

Опитайте WordPress сега

uKit – Най-евтиният строител на уебсайтове за малък бизнес

uKit - Най-евтиният строител на уебсайтове за малък бизнес

uKit – е създател на уебсайт, който спечели световна популярност със силния си фокус върху развитието на проекти за малък бизнес. Неговата лекота на използване, удобство и достъпна цена го направи едно от най-добрите решения за потребители, желаещи да стартират и управляват различни видове уебсайтове. Нестопанските организации не са изключение. Изброените по-долу са предимствата, които ще се възползвате, когато използвате този конструктор на уебсайтове:

 • Прост и интуитивен интерфейс. uKit може да се похвали с един от най-простите и интуитивни интерфейси някога. Каквито и умения за уеб дизайн и опит да имате, лесно ще свикнете с него и ще изследвате основните елементи и функции, които предлага. Той е много удобен, лесен за навигиране, модерен, вълнуващ и разбираем за всички. Нещо повече, такава простота на интерфейса елиминира необходимостта от наемане на уеб дизайнер. Можете да направите всичко сами, така че защо да губите парите, които можете да инвестирате в развитието на вашата организация?
 • Отзивчиви шаблони. Отзивчивите шаблони автоматично се адаптират към всякакви размери на екрана и разделителни способности на различни мобилни устройства. Това позволява на потребителите да посещават вашия уебсайт, когато имат нужда и където и да се намират. С uKit можете да експериментирате с различни шаблони, включени в колекцията на строителя на уебсайтове. uKit позволява да променяте темите в движение, като по този начин избира този, който най-вече отговаря на вашите нужди и предпочитания, без риск да загубите съдържанието си. uKit разполага с богата колекция от тематични шаблони, които са насочени към нуждите на различни категории потребители.
 • Разнообразие от джаджи. Някои от джунджуриите, които може да са приятно допълнение към уебсайт на организация с нестопанска цел, са бутоните за социални мрежи, LiveChat, CallBack, коментари на потребители, карти на Google, формуляри за електронна поща и др. Всеки от тях може да ви помогне да изпълните определена задача като предлагане помощ в реално време на хора, които се нуждаят (например чрез опцията CallBack или LiveChat). Благодарение на джаджата на Google Maps, инвеститорите и хората, които желаят да посетят вашата организация, ще могат да я намерят много по-бързо.
 • Защитен уебсайт. SSL сертификацията ще направи възможно приемането на парични дарения без никакви рискове. Възможно е да свържете SSL сертификат абсолютно безплатно.

Цена: uKit няма безплатен план, но все пак позволява да се избере и тества всеки от платените планове безплатно за 14 дни. Това е повече от достатъчно, за да решите какъв план точно работи най-добре за вашия уебсайт. Ако възнамерявате да създадете прост уебсайт на организация с нестопанска цел, тогава минималният план ($ 4 / мес) ще работи добре за тази цел.

Опитайте uKit безплатно

SITE123 – Страхотна платформа за създаване на сам уебсайт

SITE123 - Страхотна платформа за създаване на сам уебсайт

Site123 – е един от най-простите създатели на облачни уебсайтове, който може да се използва за стартиране на почти всички видове уебсайтове, включително тези на организации с нестопанска цел. Системата осигурява лесна навигация и интуитивен процес на уеб разработка. Това прави SITE123 достоен избор не само за професионалистите в уеб дизайна, но и за неопитни собственици на организации с нестопанска цел, които могат да използват множеството си достойнства за стартиране и управление на качествени проекти. За да разберете какво точно може да ви предложи строителят на уебсайтове, разгледайте предимствата му сега:

 • Производител на лого – Уебсайт на вашата организация с нестопанска цел трябва да изглежда надежден и уважаван на вниманието на потребителите на водача. Тук професионалният инструмент за създаване на лого предлагани от SITE123 ще бъде от голяма полза. Тя ви позволява да проектирате логото на уебсайта си, като използвате набор от интегрирани инструменти като изрязване, плъзгач на размера на логото, настройка на заглавката и много други.
 • Формуляр на форми – Системата ви позволява да интегрирате качествени онлайн формуляри в своя уебсайт с нестопанска цел. Това позволява създаването на удобни страници за контакти, онлайн запитвания, рецензии, анкети и други свързани елементи.
 • Blogging – SITE123 има функционален блогър, който ви позволява да създадете блог и да го интегрирате във вашия уеб сайт с нестопанска цел. Това е полезно, когато става въпрос за ангажираност на клиентите, генериране на потребители и увеличаване на взаимодействието между регистрираните членове на уебсайта.
 • Многоезична поддръжка – Създателят на уебсайтове предлага многоезична поддръжка, която позволява създаването на няколко езикови версии на вашия уебсайт с нестопанска цел. Инструментът ще бъде полезен за тези собственици на уебсайтове, които планират да общуват с потребители от чужбина или да търсят възможности за дарение там.
 • Права за достъп до уебсайтове – SITE123 дава възможност за задаване на права за достъп до уебсайт въз основа на нуждите и изискванията на собствениците на уебсайтове. Функцията е важна, ако възнамерявате да управлявате и актуализирате своя нестопански проект с други потребители, отговорни за него.
 • Безплатна SSL връзка – Ако планирате да приемате дарения, свързването на SSL сертификат към вашия уебсайт е задължително. SITE123 позволява да правите това безплатно, за да повишите безопасността на вашия проект и поверителността на плащанията / данните.
 • Инструменти за взаимодействие с потребители – Създателят на уебсайтове предоставя достъп до списъка с инструменти за взаимодействие с потребители, които могат да допринесат за функционалността на вашия уебсайт с нестопанска цел.
 • App Market – Системата дава възможност да избирате от много джаджи / добавки, налични в интегрирания си App Market. Можете да изберете тези приложения, които съответстват на специализацията и функционалността на вашия проект. Някои от тях включват Чат за поддръжка на живо, Аналитични инструменти, Галерии, Социални, Популярни, Форми, Резервационни джаджи и много други.
 • Интеграция на социалните медии – Функцията ви позволява ефективно да увеличите репутацията на своя уебсайт и популярността си в социалните мрежи, като ви позволява да споделяте с абонатите си новини, актуализации и предстоящи събития на вашата нестопанска организация..

Цена: SITE123 има безплатен план, който ви позволява да разберете основните характеристики на системата. Тази опция обаче изобщо няма да работи за вас поради връзката в поддомейна и други ограничения за функционалност. Що се отнася до платените абонаменти, можете да избирате от четири плана. Цената им варира между 10,80 и 28,80 долара на месец.

Опитайте Site123 безплатно

8b – Лесен сайт за създаване на сайтове за организации с нестопанска цел

8b - Лесен сайт за създаване на сайтове за организации с нестопанска цел

8b – е нов строител на уебсайтове на сам, който се характеризира с изумителна простота и интуитивен подход в уеб дизайна. Системата е добър избор за неопитни собственици на организации с нестопанска цел, които имат малко или никакви познания за процеса на създаване на уебсайт. Не са необходими експертни познания за кодиране или уеб дизайн, за да стартирате уебсайтове със системата – толкова разбираемо, интуитивно, но все пак натоварено с функции. Ако имате право да използвате този конструктор на уебсайтове за вашия сайт с нестопанска цел, имайте предвид набора от функции, който предоставя:

 • Многоезична поддръжка – 8b ви позволява да създадете уебсайт на вашата нестопанска организация на повече от един език – това зависи от вашите нужди и цели на уеб дизайна. Не е необходимо да създавате няколко уебсайта, достъпни на различни езици – 8b ще спести вашите усилия и време, като ви позволи да започнете многоезичен проект.
 • Google AMP функция – Мощна функция на Google Ускорени мобилни страници ще ви позволи да подобрите мобилното преживяване на посетителите на уебсайтове, както и общото време за зареждане на уеб страниците.
 • Експорт на уебсайтове – Ако планирате редовно да актуализирате ръчно своя уебсайт с нестопанска цел, тази функция ще бъде полезна и за вас. Той ви позволява да изтеглите съществуващите файлове на уебсайтове във формат ZIP, за да ги редактирате допълнително и да хоствате проекта с всеки доставчик по ваш избор.
 • PWA функция – Уебсайтовете на организации с нестопанска цел често се радват на популярността на потребителите, което предизвиква необходимостта от създаване на техните приложения за повишеното удобство на потребителите. Функцията за поддръжка на прогресивните уеб приложения позволява превръщането на вашия проект в десктоп или мобилно приложение за няколко минути, като по този начин увеличава популярността му.

Цена: 8b е безплатен създател на уебсайтове. Можете да създадете уебсайт с нестопанска цел с него, за да го управлявате, както ви е необходимо през неограничения период от време. Това обаче не е най-доброто решение за такива сериозни проекти, тъй като безплатният абонамент идва с множество ограничения, като ви пречи да извлечете максимума от неговата функционалност. За да получите достъп до разширения набор от функции на строителя на уебсайтове, системата предлага опция за надстройка – Старт план, чиято цена е 1,58 долара на месец. Това е перфектно решение за собствениците на уебсайтове с нестопанска цел, които търсят достойно уеб представяне и изпълнение на своите проекти. Нещо повече, имате 14 дни, за да отмените платения абонамент без финансова загуба, ако има нещо, с което не сте доволни.

Опитайте 8b безплатно

IM Creator – Безплатен конструктор на уебсайтове за нестопански организации

IM Creator - Безплатен конструктор на уебсайтове за нестопански организации

IM Creator – е професионален създател на облачни уебсайтове, който се откроява от тълпата поради своята свобода за персонализиране на дизайна, разширена функционалност и изобилие от функции, които ви позволяват да проектирате функционални и визуално привлекателни проекти. Създателят на уебсайт не предполага никакво владеене на програмиране, предлагайки вместо това множество предимства. Ето списъка с функции, които ви позволяват да се възползвате максимално от процеса на проектиране на уебсайта си:

 • Blogging – IM Creator позволява свързване на блог към всеки уебсайт на нестопанска организация. Това е удобно, ако планирате да насърчите комуникацията с потребителите, да качвате и актуализирате нови публикации, за да поддържате връзка с членовете на уебсайта си.
 • Адаптивен дизайн – Създателят на уебсайтове ви позволява да избирате от десетки шаблони, за да изберете този, който перфектно ще отговаря на вашите нужди за уеб разработка. Всички дизайни отговарят по подразбиране и има възможност за HTML интеграция, за да придадете на уебсайта си уникален персонализиран вид.
 • Безплатна интеграция на изображения – Системата предоставя достъп до безплатната галерия от изображения и ресурси за уеб дизайн, които можете да интегрирате във вашия уеб сайт с нестопанска цел въз основа на нишата, която покрива. Опцията за филтър за търсене ще ви помогне да опростите избора си и да спестите време.

Цена: Един от безспорните акценти на създателя на уебсайта е неговата ценова политика. IM Creator е абсолютно безплатен за организации с нестопанска цел, оставяйки им да проектират и персонализират проектите, като използват всички функции на системата. Безплатният план осигурява неограничен хостинг и трафик, опция за връзка с домейн, достъпност до шаблони, платформа за електронна търговия, липса на рекламни банери и други достойнства. Тук се предлагат и платени опции за предприемачи ($ 8 / мес) и потребители на White Label.

Опитайте IM Creator безплатно

Squarespace – Благотворителен конструктор на уебсайтове за организации с нестопанска цел

Squarespace - Благотворителен конструктор на уебсайтове за организации с нестопанска цел

Squarespace – е един от най-популярните, натоварени с функции и разпознаваеми строители на уебсайтове в съвременната ниша за уеб разработка. Системата се позиционира като универсален инструмент за уеб изграждане, който работи чудесно за всички видове проекти, включително уебсайтове с нестопанска цел. Създателят на уебсайтове предлага богат набор от функции, интуитивен подход за уеб дизайн и отзивчиви оформления, за да получите професионален уебсайт с висока ефективност. Нека да включим веднага предимствата му за нестопански печалби:

 • Стилове на страниците – Разширеният Squarespace Style Editor предлага множество опции за редактиране на дизайн, както и богат избор от стил на страницата, който да изберете за вашия уебсайт с печалба. Те включват корични страници, страници с продукти и блогове, галерии, събития и индексни страници, за да споменем няколко. Просто изберете тези, които са ви необходими за вашия проект и ги интегрирайте само с няколко кликвания.
 • Интеграция на джаджи – Създателят на уебсайтове ви позволява да избирате от широк набор от добавки и приспособления, които да бъдат интегрирани във вашия уебсайт. По този начин можете да изберете джаджи за фото и видео галерии, бутони в социалните медии за по-добро популяризиране на съдържанието, инструменти за електронна търговия и аналитика, формуляри за контакт и т.н..
 • Blogging – Можете да добавите блог към вашия благотворителен уебсайт благодарение на мощния блог двигател, който предлага Squarespace. Освен добавянето и планирането на публикации, също така е възможно да активирате коментари от потребители, да добавяте маркери за геолокация, да добавяте RSS емисии, да настроите опция за повторно блокиране и т.н..
 • Социална интеграция – Squarespace позволява интеграция в социалните медии, което ви позволява да споделяте съдържанието на уебсайта си чрез популярни социални мрежи. Посетителите на уебсайта Ви също ще могат да споделят съдържанието си с ко-мислители там.
 • Вграждане в Google Maps – Създателят на уебсайтове дава възможност за вграждане на Google Maps във вашия уебсайт с нестопанска цел, за да се посочи точното местоположение на вашата организация. Това е също разделът, в който ще можете да предоставите своите данни за контакт, да интегрирате формуляра за обратна връзка, информация за нас и други свързани данни.
 • Онлайн календар – С Squarespace можете да интегрирате онлайн календара във вашия уебсайт, за да уведомявате членовете на вашата организация, както и други посетители за предстоящите събития, новини, специални оферти, дати и т.н. Споделянето на тези данни в профилите на социалните медии също е възможно тук.
 • SSL сертификат – В случай, че планирате да приемате дарения чрез уебсайта си, свързването на SSL сертификата ще бъде задължително за защита на данните и поверителната информация на вашите потребители. Squarespace позволява интегриране на SSL за подобряване на сигурността на вашия уебсайт.
 • Производител на лого – Създаването на лого за вашия уебсайт с нестопанска цел е желателно (ако все още нямате такъв), ако искате да повишите нейната степен на репутация и признание. Squarespace ви позволява да направите това за няколко минути чрез използването на интегрирания си инструмент за създаване на лого.
 • Разгънете инструмент – Ако планирате да споделяте информация за уебсайта си в социалните мрежи, определено ще оцените наличието на приложението Разгъване. Това е инструментарият за разказване на истории, който ви позволява да създавате и публикувате истории в социалните мрежи, за да поддържате интереса на потребителите към вашата организация и нейните актуализации.
 • График на острота – Интеграцията на Squarespace с платформата Acuity Scheduling даде възможност да се правят и управляват онлайн срещи навреме. Ето как можете ефективно да опростите сътрудничеството с членовете на вашата организация.
 • Система за коментиране – Създателят на уебсайтове предлага напълно интегрирана система за коментиране, която поддържа резбовани коментари с индивидуални като брой. Тук е включена и опцията за модериране, за да се предотврати спам.

Цена: Squarespace има 14-дневна пробна версия, за да позволи на потребителите да тестват набора от функции преди да се абонират за един от своите платени планове. Последните включват четири типа абонаменти, цената на които започва с $ 12 / месец и стига до $ 40 / месец. Всички планове включват безплатен хостинг и домейн, което е още едно предимство за сайтовете с нестопанска цел.

Изпробвайте Squarespace безплатно

Shopify – електронна търговия за нестопански организации и благотворителни организации

Shopify - електронна търговия за нестопански организации и благотворителни организации

Shopify – е световноизвестният софтуер за електронна търговия, който се отличи поради мощния набор от функции и изобилието от инструменти, необходими за създаването на проект за електронна търговия за благотворителни и нестопански организации. Платформата се отличи благодарение на широкия си маркетинг, управлението на уеб магазините и промоциите. Някои от тях са изброени по-долу:

 • Опции за синхронизация – Софтуерът дава възможност за синхронизиране на вашия акаунт с други популярни външни услуги и пазари. Ето как можете да повишите ефективността на вашия уебсайт с нестопанска цел, който планирате да включите в ниша за електронна търговия.
 • Управление на продуктите – Shopify ви позволява да добавяте и управлявате дълги списъци с продукти, заедно с техните описания, параметри, функции за показване на прозореца, разширени опции за импортиране / експортиране на CSV и т.н..
 • SSL сертификация и защита от измами – Свързването на SSL сертификат ви позволява да защитите данните на вашия уеб сайт от неоторизиран достъп. Това съответно гарантира засилена сигурност и поверителност на информацията, която съдържа. Същото се отнася и до функцията Fraud Protect, която допринася за сигурността на вашите онлайн плащания.
 • Многоезична поддръжка – Наличието на вашия уебсайт на няколко езика ще засили интереса на потребителите, като ви позволи да се свържете с международните потребители.
 • Увеличена реалност – Shopify AR ви позволява да направите процеса на взаимодействие с потребителя и представянето на продукта по-увлекателен и забавен. Функцията позволява показването на продукти в 3D режим, така че потребителите да могат да видят всички техни характеристики в детайли за по-добро и удобно преживяване при сърфиране.
 • POS софтуер – Това е поредният акцент на платформата, който дава възможност не само да се правят продажби онлайн, но и да се предлагат артикули за продажба в местния магазин.

Цена: Ценовата политика на Shopify е умерена, което се обяснява с нейния набор от функции. Най-евтиният абонамент ще ви струва $ 9 / месец, докато цената на най-скъпия план представлява $ 299 / мес. Крайната цена зависи от типа план и обхвата на включените функции / условия. Софтуерът позволява тестване на предпочитания абонамент по време на 14-дневната пробна версия, която системата предлага.

Опитайте Shopify безплатно

Bluehost – най-добрият уеб хостинг за организации с нестопанска цел

Bluehost - най-добрият уеб хостинг за организации с нестопанска цел

Bluehost – е надежден и мощен доставчик на хостинг услуги, което е чудесен избор за уебсайтове с нестопанска цел. Понастоящем това е един от лидерите в нишите, което също е официално препоръчано от WordPress CMS като топ хостинг компании в света. Това не е чудно, тъй като Bluehost се предлага с функции и висок клас инструмент, които гарантират безопасно и надеждно хостинг на вашия проект. Ето някои от тях, които може да ви заинтересуват:

 • Бърза скорост на зареждане на страницата и висока скорост на работа – Тези параметри ще гарантират достойно представяне и бързо зареждане на уебсайта Ви с нестопанска цел, независимо от обема на трафика, насочен към него.
 • Гъвкавост и безопасност – Bluehost се интегрира с множество външни услуги, добавки и приложения, които допринасят за ефективността и сигурността на вашия проект. Усъвършенстваните инструменти за безопасност като Spam Hammer или Spam Expert, както и опцията за защита на горещи връзки, гарантират максимална безопасност на всички уебсайтове, хоствани с платформата.
 • Обширен пазар – Системата предоставя достъп до безброй добавки, скриптове и приложения, използвани за персонализиране на вашия уебсайт. Можете да се възползвате от множество теми на WordPress, галерии с изображения, маркетинг и инструменти за електронна търговия и т.н..

Цена: Bluehost е едно от най-достъпните жилищни решения. За да бъдем точни, можете да получите най-евтиния план само за $ 39,5 / месец, получавайки достъп до безплатни актуализации за SSL и WordPress, неограничена честотна лента и други предимства.

Опитайте Bluehost сега

Долната линия

Нестопанска организация е немислима без уебсайт, който да разпространява идеите, да популяризира мисията й и да насърчава потребителите да се присъединят към нея. Той ще информира членовете на вашата общност за всичко, което искате да знаят. Има различни инструменти за изграждане на уеб, които можете да използвате, за да стартирате собствен уебсайт.

Избирането на най-добрия създател на уебсайт за уебсайт на организация с нестопанска цел не трябва да бъде предизвикателство за обикновените потребители. Строителите на уебсайтове работят чудесно, когато става въпрос за развитието на тези проекти. Техните характеристики, характеристики и ценова политика гарантират ненадминатото изживяване в уеб изграждането, позволявайки да се постигне желания резултат. Просто се уверете, че сте запознати с всички характеристики на тези системи, за да можете да изберете услугата, с която ще бъдете доволни в дългосрочен план.

Създайте сайт с нестопанска цел БЕЗПЛАТНО

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map