Най-добрите уебсайтове за юристи

Най-добрите уебсайтове за юристи


От само себе си се разбира, че адвокатите, които са заети почти денонощно и се занимават с правни въпроси, просто нямат време и умения да стартират и управляват професионални уебсайтове.

По същия начин те не са готови да наемат специалисти, които да изпълнят задачата за тях, тъй като това е доста скъпо, да не говорим за факта, че след това трябва да знаят как да актуализират своя готов уебсайт. Това е мястото, където създателите на уебсайтове влизат в игра.

Строителите на уебсайтове работят най-добре за създаването на уебсайтове на сам. Тези услуги са специално разработени с оглед на нуждите на новаците и предлагат множество предимства, като липса на умения за кодиране, удобен за потребителя интерфейс, тематични шаблони, отзивчив дизайн, удобство, достъпност, SEO-удобство и т.н..

Те не могат да останат незабелязани, когато става въпрос избор на най-добрия създател на уебсайтове да създадете зашеметяващ дизайн на уебсайт на адвокатска кантора. С функционален конструктор на уебсайтове, уебсайтът на вашия адвокат ще има хармонична комбинация от голяма визуална привлекателност и впечатляваща функционалност.

Тествахме 8 от най-добрите строители на уебсайтове на адвокати:

 1. Wix – най-добрият строител на уебсайтове за юристи & Адвокатски дружества
 2. uKit – Най-лесният уебсайт на адвокатската кантора
 3. WordPress – хоствана платформа & Адвокатски строител
 4. Bookmark – AI-захранван конструктор на уебсайтове за уебсайтове на адвокати
 5. Ucraft – Личен строител на уебсайтове за юристи
 6. SITE123 – Онлайн услуга за създаване на сайт за адвокатски дружества
 7. IM Creator – Безплатен конструктор на уебсайтове за нестопански организации
 8. Bluehost – хостинг на уебсайтове за адвокатска кантора & Адвокати

Уебсайтове за юристи, създадени с разработчици на уебсайтове, предлагат разнообразие от специфични за нишата функции и инструменти, които можете да използвате, за да приведете тяхната функционалност на най-високо ниво. Те предоставят най-важната информация за вашия бизнес, област на експертен опит, списък на услуги, професионални постижения, новини, събития и какво ли още не.

Нещо повече, вие ще можете да уведомявате клиентите за вашите планове, професионални новини и всички промени, които се случват в кариерата ви. Можете също така да свържете акаунти в социалната мрежа към уебсайта си, за да оставите потребителите да изследват вашите услуги, да започнете дискусии и да публикувате всяка друга информация, от която вашите настоящи и потенциални клиенти могат да се интересуват от.

Права ли сте да изберете създател на уебсайт, за да започнете уебсайт на адвокат? Тогава може да ви насърчат да разглеждате най – известен, пълнофункционални и лесни за използване услуги изброени по-горе. Крайно време е сега да прегледаме всяка от тези системи, която може да покрие целия спектър от нуждите на вашата уеб сграда.

Wix – най-добрият строител на уебсайтове за адвокати и адвокатски дружества

Wix - най-добрият строител на уебсайтове за адвокати и адвокатски дружества

Wix – е най-пълнофункционалният създател на уебсайтове на адвокати. Услугата е напълно без кодове и работи чудесно за уебсайтовете на адвокатски кантори и юридически агенции, които трябва да установят надеждно присъствие в мрежата, за да спечелят вниманието на целевата аудитория. Ето основните акценти на създателя на уебсайтове:

 • Шаблони на адвокатското дружество. Wix има отделна категория готови за мобилни шаблони „Финанси и закон“, където можете да изберете най-добрия дизайн, който най-вече отговаря на вашата ниша специализация..
 • Wix ADI. Системата ще използва съдържанието, което ще изпратите, за да проектира автоматично уебсайт за вас.
 • Стандартни и мобилни редактори. Освен да използвате Wix ADI, можете ръчно да разработите и редактирате уебсайт в стандартния системен редактор или да създадете отделна мобилна версия на него.
 • Приспособления за взаимодействие с клиенти. Wix App Market предлага набор от безплатни и платени джунджурии и приложения, които можете да използвате за взаимодействие с клиенти и партньори (Обратна връзка, управление на контакти + CRM, срещи с резервации онлайн, чат на живо, Wix форми, 123 Builder, Календар на събитията, коментари, резервации за Wix, Календар на събитията в Google, Планиране на професионалисти, Препоръки за инфузията, Последни новини, Wix Chat и т.н..).
 • Blogging Engine. Wix позволява свързване на блог към уебсайта на вашия адвокат, за да поддържате връзка с вашите партньори и клиенти.
 • форум. Създателят на уебсайтове ви позволява също да интегрирате Wix Forum във вашия проект, за да инициирате дискусии с потребители, да създавате нови клонове, секции, теми и т.н..

Цена: Ценовата политика на Wix е многостранна и зависи от условията и характеристиките, включени в избрания план. Можете да тествате съставителя на уебсайтове и функциите, които предлага за неограничен период от време, без никакви разходи. Безплатен план за Wix никога не изтича, което ви позволява да подобрите уменията си за уеб дизайн и да изследвате нюансите на системата. Веднага щом решите да изведете ефективността на уебсайта си на ново ниво или да го публикувате в мрежата, ще трябва да надстроите до един от платените абонаменти, които създателят на уебсайта предполага.

Опитайте Wix безплатно

uKit – Най-лесният уебсайт на адвокатската кантора

uKit - Най-лесният уебсайт на адвокатската кантора

uKit – е най-добрият създател на уебсайтове за малка адвокатска кантора. Това е перфектният избор за частни адвокати и правни агенции, които желаят да пускат малки или средни целеви страници и уебсайтове. Основните предимства на създателя на уебсайт са изброени по-долу:

 • ich Колекция от правни шаблони. uKit предлага категория шаблони, които са отзивчиви по своя характер и стигат до различни области на правна дейност (адвокатска компания, служба за правна помощ, административно-правна кантора, адвокатска кантора и др.).
 • Чат на живо. Интегрирането на тази джаджа предоставя повече шансове да поддържате връзка с клиенти, които може да се нуждаят от онлайн поддръжка, помощ от клиенти или други съвети, свързани с теми, по всяко време на деня.
 • CallBack Widget. Той дава възможност за получаване на заявки за обратно извикване от посетителите на вашия уебсайт в най-удобното за тях време.
 • Безплатен SSL сертификат. За да подобрите сигурността на уебсайта си и да запазите поверителността на клиентите си, можете да свържете безплатен SSL сертификат към вашия уебсайт.

Цена: uKit предлага най-достъпната ценова политика в нишата, с цената му варира от 4 до 12 долара на месец. Има 14-дневна пробна версия, която ви позволява да тествате платените функции на всеки абонамент без никакви разходи.

Опитайте uKit безплатно

WordPress – хоствана платформа & Адвокатски строител

WordPress - Създател на хоствана платформа и адвокат

WordPress – е известна система за управление на съдържанието, придобила световна популярност като най-популярната и пълнофункционална система, създадена за изграждане на блогове. Услугата вече може да се използва за стартиране на различни видове проекти, включително уебсайтове за адвокати. Изобилието от интегрируеми шаблони, плъгини, опции за персонализиране на дизайна, функции за редактиране на код и относителна лекота на използване, направиха системата една от най-добрите съвременни решения за самостоятелно изграждане на уеб сайтове. По-долу са изброени функциите, които правят WordPress достоен вариант за изграждане на уеб.

 • Шаблони за вградени и външни правни дружества. Можете да разглеждате колекция от вградени шаблони за уебсайта на вашия адвокат, но също така е възможно да намерите безплатни и платени теми онлайн.
 • Качествени интегрирани приставки за юристи. Сред най-добрите приставки за уебсайта на вашия адвокат, първо си струва да се споменат следните: WP адвокат, силни отзиви, SecuPress, съавтори плюс, Lexicata, календар за резервации, коментари на Disqus, коментари на WP клиенти, календар на събитията.
 • Приставки за взаимодействие с клиенти. Отделно внимание трябва да бъде отделено на плъгините за взаимодействие с клиенти на WordPress, включително плъгин за портал за клиенти, WP клиентска зона, заявка за приспособление за обратно повикване, WP известие Bar Pro, бутони за лесно социално споделяне и т.н..

Цена: WordPress първоначално е a безплатен CMS, което позволява създаването и изграждането на уебсайтове, без да се инвестира в процеса. За да публикувате уебсайт, ще трябва да получите хостинг и име на домейн за него. Крайната цена ще зависи от тази на хостинг плана, за който ще отидете. Например най-евтиното SiteGround или Bluehost план ще ви струва $ 2,95 на месец. Освен това може да се наложи да плащате за качествени шаблони и плъгини, които ще искате да интегрирате в уебсайта си за адвокати.

Опитайте WordPress сега

Маркер – AI-Powered Builder за уебсайтове на адвокати

Маркер - AI-Powered Builder за уебсайтове на адвокати

Bookmark – е популярен AI-базиран строител на уебсайтове, който може да се превърне в перфектна алтернатива за създаване на DIY уебсайтове за адвокати. Платформата е лесна за използване, тъй като предлага интуитивна навигация, опростено табло и разнообразни инструменти за персонализиране на дизайна. За да стартирате уебсайт с отметка, не е необходимо да притежавате умения за кодиране или да инвестирате значителен бюджет. Имайте предвид функциите, без които не можете да работите, когато работите със създател на уебсайтове:

 • Асистент AIDA. Асистентът за дизайн на изкуствен интелект автоматично ще създаде уебсайт на адвокат за няколко минути въз основа на бизнес данните, които първоначално ще изпратите.
 • Опции за фокусиране. Focus предлага набор от предварително проектирани блокове, които можете да персонализирате и след това да интегрирате в уебсайта си, като използвате модули за съдържание (текстове, връзки, карти, бутони, цитати, бутони в социалната мрежа, формуляри за контакти, формуляри за обратна връзка и т.н..).
 • Изключително лесна употреба. С AIDA можете да създадете пълнофункционален уебсайт с качествено съдържание само за няколко минути – просто го персонализирайте и публикувайте!

Цена: Bookmark предлага безплатен план и два платени плана. Цената на платените абонаменти представлява $ 11.99 и $ 24.99 на месец, ако решите да извършвате годишни плащания. В случай, че искате да плащате месечно, цената на платените планове ще бъде малко по-висока и ще представлява съответно 15 и 30 долара на месец.

Опитайте отметка безплатно

Ucraft – Личен строител на уебсайтове за юристи

Ucraft - Личен строител на уебсайтове за юристи

Ucraft – е a конструктор на уебсайтове с влачене и пускане, набор от функции, който е достатъчен за създаване и управление на уебсайт за юристи. Системата дава възможност за ефективно представяне на вашата марка, списък с услуги и специализация на бизнеса чрез използване на колекция от дизайнерски инструменти, опция за персонализиране на лого, отзивчиви шаблони и други функции, които потребителите оценяват. Ето основните характеристики, за които Ucraft е известен:

 • Отзивчиви шаблони, насочени към индустрията. Има много лични и бизнес теми, които можете да изберете от галерията с шаблони на Ucraft.
 • Многоезична поддръжка. Функцията ви позволява да създавате няколко езикови версии на уебсайта на вашия адвокат, за да разширите клиентската си база и да установите бизнес отношения с партньори от чужбина.
 • Приложения за статии. Можете да използвате приложението за създаване на блогове, уебсайтове за новини, портали и други ресурси за по-добро взаимодействие с клиентите.
 • Множество интеграции. Имате възможност да свържете услугите, които използвате с интеграциите на Ucraft, за да покриете широк спектър от нужди за маркетинг, промоция, дизайн, взаимодействие с клиенти и анализи (Disqus, Intercom, Uservoice, Facebook Messenger, LiveAgent, Zendesk Chat, Jovosite и т.н..).
 • Безплатно създаване на лого. Използвайки функцията, можете да създадете логото на вашата компания (ако нямате такъв) и го интегрирайте в новия си уебсайт, за да се откроите от тълпата и да подобрите видимостта си в мрежата.

Цена: Ucraft има безплатна функция за създаване на целеви страници и няколко платени абонамента. Цената на ценовите планове започва от 10 долара и стига до 69 долара на месец въз основа на предлаганите условия и функции. Ако не сте сигурни в избора си, можете да тествате плановете за 14 дни без никакви такси.

Опитайте Ucraft безплатно

SITE123 – Онлайн услуга за създаване на сайт за адвокатски дружества

SITE123 - Онлайн услуга за създаване на сайт за адвокатски дружества

SITE123 – е обикновен строител на уебсайтове, направен от DIY, който предоставя впечатляваща свобода за персонализиране на дизайна, заедно с богат набор от функции и инструменти, необходими за стартиране и управление на всички видове уебсайтове, включително тези за юридически фирми. Системата не изисква познаване на езици на програмиране или експертиза на кодирането. Неговият интуитивен подход за уеб дизайн и редактор с плъзгане и пускане правят процеса на разработване на уебсайт лесен, сигурен и безпроблемен за всички. Разгледайте основните функции на SITE123, които могат да ви помогнат да стартирате уебсайт, натоварен с функции за юристи:

 • App Market. Създателят на уебсайтове предоставя достъп до безброй приспособления и добавки, налични в интегрирания му пазар на приложения. Просто прегледайте колекцията от приспособления, която системата предлага и изберете тези, които могат да повишат ефективността на вашия уебсайт. Някои от най-популярните джунджурии, които можете да изберете за вашия проект, включват чат на живо, инструменти за анализ, социални, галерии и много други.
 • Blogging. SITE123 предлага мощна блог платформа, която позволява създаването и свързването на блог, натоварен с функции, към уебсайта на вашия адвокат. Наличието на блогове може да привлече вниманието на потребителите, предлагайки им информативни статии, свързани със закона, които можете да публикувате и актуализирате, когато пожелаете. По същия начин можете да създавате многостранни секции и категории със статии, които се справят с вашата ниша.
 • Производител на лого. Ако вашата адвокатска кантора / бизнес няма лого, представящо го в мрежата, SITE123 дава възможност да се създаде такъв, който напълно да отговаря на вашите изисквания и бизнес нужди. Не се изисква опит с кодиране или уеб дизайн, за да се създаде уникално и персонализирано лого със системата. Създателят на уебсайтове предлага интегриран набор от инструменти за дизайн на лого и елементи, от които можете да избирате, за да проектирате логото на вашата компания.
 • Многоезична поддръжка. Платформата има интегрирана многоезична поддръжка, която позволява създаване на уебсайтове за адвокати в няколко езикови версии. Това е много по-удобно, отколкото да стартирате отделни проекти на тези езици, на които трябва да се свържете с международни клиенти или партньори от чужбина.
 • Интеграция на социалните медии. Ако имате намерение да подобрите репутацията на уебсайта си в социалните мрежи, SITE123 ви позволява да споделяте информация, свързана с вашия уеб сайт, в социалните мрежи. Тук можете да споделяте новини за индустрията, актуализации, събития, планове и друга информация, свързана с бизнеса.
 • Интегриран конструктор на форми. SITE123 има интегриран инструмент за създаване на онлайн формуляри, който позволява създаването на всички видове онлайн формуляри, които могат да помогнат за повишаване на ефективността на уебсайта на вашия адвокат. Системата предлага няколко персонализирани онлайн оформления на формуляри и елементи, които можете да изберете да проектирате вашите онлайн формуляри по отношение на бизнес специализацията и нишевия фокус.
 • Инструменти за взаимодействие с клиенти. Създателят на уебсайтове разполага с множество инструменти за взаимодействие с клиенти на склад. Можете да ги изберете и използвате, за да направите процеса на взаимодействие с клиентите по-удобен и интересен. Функцията може също да помогне за повишаване на степента на ангажираност на потребителите.

Цена: SITE123 е не само една от най-простите разработчици на уебсайтове, но е и една от най-достъпните платформи за уеб дизайн. Системата предлага напълно безплатен план, който можете да използвате за тестване на набор от функции на услугата. Що се отнася до платените опции, създателят на уебсайт има четири абонамента. Цената на най-евтиния план представлява 10,80 долара на месец.

Опитайте SITE123 безплатно

IM Creator – Безплатен конструктор на уебсайтове за нестопански организации

IM Creator - Simple Free Builder за уебсайтове за организации с нестопанска цел

IM Creator – е усъвършенстван конструктор на уебсайтове, направен сам за юристи с нестопанска цел. Системата работи чудесно за разработването на пълнофункционални проекти, които идват с висок клас дизайн, което ги отличава от тълпата. Системата е чудесен избор за потребители с разнообразен фон за уеб дизайн и умения за кодиране. Независимо дали сте начинаещ или експерт по създаване на уебсайт, определено ще можете да проучите, овладеете и използвате системата, за да стартирате уебсайт за юристи с нея. Списъкът с акцентите на | IM Creator е доста обширен и включва следните функции:

 • Отзивчиви шаблони. Създателят на уебсайтове няма отделна колекция от шаблони за уебсайтове за адвокати, но все пак има възможност да изберете тема за вашия уебсайт на адвокат с нестопанска цел. Всички дизайни, които системата има на склад са отзивчиви, безплатни и абсолютно адаптивни. Освен ръчно редактиране на уебсайтове системата позволява интеграция с HTML, което увеличава шансовете за получаване на напълно персонализиран проект.
 • Blogging. IM Creator има мощен двигател за блогове, който ви позволява да свържете блог към уебсайта на адвоката си, за да го управлявате по-нататък с оглед на вашите нужди. Наличието на блогове насърчава по-активната комуникация с потребителите, растежа на трафика и по-високия процент на ангажираност на клиентите. От вас зависи да решите кога да актуализирате уебсайта на адвокатите си с нови публикации в блога или да ги насрочите за по-нататъшно публикуване, ако е по-удобно за вас.
 • Опция за интегриране на изображения. Когато използвате IM Creator, можете да получите достъп до интегрираната колекция от изображения, която е доста богата и абсолютно безплатна дори за организации с нестопанска цел. Освен това има възможност за използване на безплатни ресурси за уеб дизайн, които можете да добавите към вашия проект по отношение на фокуса върху нишата му. Ако нямате време да разглеждате колекцията самостоятелно, системата ви позволява да използвате филтъра за търсене, за да опростите процеса на избор и да намалите времето за търсене.

Цена: IM Creator определено се откроява от тълпата поради своята ценова политика. Безспорният връх на системата е възможността за безплатно създаване на уебсайт за онези потребители, които възнамеряват да стартират проекти с нестопанска цел. Тези собственици на уебсайтове получават шанс да създадат пълноценен проект без никакъв бюджет. Цената на платените планове започва с 8 долара на месец, което също е доста достойна инвестиция.

Опитайте IM Creator безплатно

Bluehost – хостинг на уебсайтове за адвокатска кантора & Адвокати

Bluehost - Хостинг на уебсайтове за адвокатска кантора и адвокати

Bluehost – е надежден, функционален и един от най-популярните хостинг доставчици, който можете да изберете, за да съхранявате своя уебсайт за адвокати. Платформата се отличи като топ хостинг на уебсайт, който официално се препоръчва от WordPress като най-добрата система от този тип. Bluehost предлага мощен набор от функции, инструменти от висок клас и сигурни опции за хостинг, за да хоствате проекти от всякакъв размер, функционалност и ниво на сложност. Списъкът на достойнствата на Bluehost обхваща следните точки:

 • Инсталиране на WordPress. Bluehost позволява безопасна, бърза и удобна инсталация на WordPress с едно щракване. Това елиминира необходимостта да инвестирате време и усилия, необходими за изтеглянето и инсталирането на CMS самостоятелно. Освен това всички потребители на платформата получават възможност да инсталират WordPress заедно с Bluehost, което само по себе си е предимство, тъй като CMS не предоставя такава опция отделно.
 • Bluehost Marketplace. Платформата се предлага с колекция от джаджи, разширения, приложения и скриптове, интегрирането на които може да повиши функционалността на вашия уеб сайт. Тук можете да изберете множество адвокатски шаблони на WordPress, инструменти за маркетинг и електронна търговия, колекции от изображения и други свързани джунджурии въз основа на специализацията ни в уебсайта ниша.
 • Гъвкавост и сигурност. Когато използвате Bluehost, можете да сте сигурни в безопасността на уебсайта си, тъй като хостинг доставчикът използва специални инструменти за предотвратяване на потенциални рискове, свързани с уебсайта. Те включват Spam Hammer, Spam Experts и др. Тук е достъпна и гореща връзка за защита, за да повиши нивото на безопасност и гъвкавост на вашия проект.
 • Бърза скорост на зареждане на страницата и висока скорост на работа. Ако смятате, че вашият адвокатски уебсайт няма скорост на зареждане или бихте искали той да се зарежда по-бързо, хостингът му с Bluehost ще бъде чудесна идея. Платформата ще гарантира по-добро изпълнение на вашия проект, заедно с неговата повишена гъвкавост.

Цена: Bluehost е една от най-достъпните хостинг платформи, която обхваща разширена функционалност. Цената на най-евтиния план, който системата предлага, възлиза на 2,95 долара на месец. Това определено е достойна инвестиция, която със сигурност ще се изплати.

Опитайте Bluehost сега

Долната линия

Квалифициран юрист няма да мине без а личен уебсайт за повишаване на признаването на адвокатската кантора и изграждане на клиентска база. Ако имате дълготрайни цели, създаването на уебсайт ще стане не прищявка, а необходимост. Това е възможно за потребители с разнообразен фон за уеб дизайн, като използват създатели на уебсайтове. Тези инструменти се предлагат с предварително проектирани отзивчиви шаблони, изобилие от инструменти за персонализиране на дизайна, интуитивни табла за управление и качествена поддръжка на клиенти. Това не може, но допринася за постигане на желания резултат.

Когато се сблъскате с необходимостта да изберете най-добрия създател на уебсайт за адвокатски уебсайт, със сигурност имате много въпроси. Проучването и тестването на най-популярните услуги за уеб изграждане е сигурен начин да намерите платформата, която напълно ще ви отговори на нуждите и уменията за уеб дизайн. Системите, разгледани в статията, първоначално си заслужават вашето време и внимание. Не забравяйте да ги тествате, за да изберете платформата, която ще отговаря на вашите очаквания.

Създайте уебсайт на адвокат безплатно

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map