SITE123 Pregled

SITE123 Pregled


SITE123 – je preprost za uporabo spletnega mesta, ki omogoča ustvarjanje promocijskih spletnih mest, ciljnih strani, spletnih dnevnikov in spletnih trgovin. Vsa spletna mesta, ustvarjena na podlagi te platforme, so odzivna in jih lahko brskate v kateri koli mobilni napravi, vključno s tablicami.

Izdelovalec spletnih strani trenutno velja za enega najpreprostejših in najbolj intuitivnih graditeljev naredi sam. Na voljo je s preprostim urejevalnikom, ki je bolj učinkovit v primerjavi s tistimi iz standardni gradniki spletnih mest s povleci in spusti. SITE123 omogoča tudi skupno rabo vsebine vašega spletnega mesta in posodobitev na družabnih medijih za širjenje besede o vašem podjetju.

Storitev je usmerjena predvsem za uporabnike in lastnike podjetij, ki potrebujejo spletno mesto hitro, enostavno in brez poravnave za manj, ko gre za kakovost in strokovnost. Dejstvo je, da je SITE123 tako preprost in enostaven za uporabo, da lahko celo novorojenci z njim oblikujejo spletna mesta po meri. Za izdelavo spletnega mesta s sistemom SITE123 ni potrebno nobeno kodiranje, veščine spletnega oblikovanja ali izkušnje z delom z bazami podatkov in nastavitvami gostovanja. Graditelj spletnih strani SITE123 ima tudi uporabniku prijazen in razumljiv večjezični vmesnik, ki je na voljo v več kot 15 jezikih. Torej, preizkusimo ga zdaj, da lahko naredimo nepristranske sklepe.

1. Enostavnost uporabe

Na SITE123 se lahko prijavite s svojim Facebook ali Google računom in v samo 60 minutah ustvarite spletno mesto. Druga možnost je, da izpolnite prijavni obrazec.
Pripravite se, da boste najprej izbrali vrsto spletnega mesta, ki ga boste začeli izvajati. Takoj za tem vas bo sistem pozval, da navedete ime spletnega mesta. Takoj boste prejeli registracijski obrazec, kjer boste morali navesti svoje ime, e-pošto in geslo.

Po zaključku teh preprostih nujnih korakov boste preusmerjeni na nadzorno ploščo spletnega mesta za nadaljnjo prilagoditev. Skupno postopek prijave traja manj kot tri minute.

Urejevalnik SITE123

Armaturna plošča SITE123 je zelo enostavna za uporabo, intuitivna in razumljiva celo za novince. Vsebuje samo uporabne možnosti in funkcije, ki vplivajo na kakovost spletnih mest, ki jih boste ustvarili. Tako preprosto je, da se ga lahko celo novorojenček nauči v manj kot 10 minutah. Tukaj lahko začnete urejati svoj projekt, izbrati ime domene in prilagoditi glavne nastavitve spletnega mesta.

Takoj, ko končate s tem, lahko nadaljujete z razvojem in prilagoditvijo oblikovanja spletnega mesta. Na srečo ustvarjalec spletnega mesta ponuja preprosto, intuitivno in razumljivo nadzorno ploščo. Omogoča dostop do naslednjih razdelkov: Domača stran, Strani, Oblikovanje, Nastavitve, Domena. Tu je na voljo tudi možnost predogleda, da lahko vidite, kako bo videti novo ustvarjeno spletno mesto na različnih mobilnih in namiznih napravah. Vsak od razdelkov lahko tudi podrobno upravljate in urejate. SITE123 je dober izbor za tiste, ki želijo izdelati spletno mesto in nima znanja o tem območju ter za tiste, ki še ne vedo veliko o postopku izdelave spletnega mesta..

2. Značilnosti & Prilagodljivost

SITE123 omogoča dostop do same nadzorne plošče. Na tem mestu si lahko ogledate vsa spletna mesta, ki ste jih ustvarili. Lahko jih uredite, kopirate in izbrišete, dodate nove, nastavite domene, preverite stanje, itd. Ogledate si lahko tudi seznam dohodnih sporočil, naročil, komentarjev in glasila za vsako spletno mesto.

SITE123 Nadzorna plošča

SITE123 je na voljo z vizualnim urejevalnikom brez funkcije “povleci in spusti”: vse spremembe na spletnem mestu se izvedejo prek nastavitev stranske vrstice in so vidne v realnem času.

E-trgovina SITE123

Za tiste, ki bodo SITE123 uporabljali za zagon funkcionalnih, logično strukturiranih in vizualno privlačnih trgovin eCommerce, sistem ponuja napredno orodje za e-trgovino, ki omogoča ustvarjanje impresivne spletne trgovine za učinkovito ustvarjanje kupcev.

Trgovina Site123

S SITE123 boste lahko upravljali naročila in izdelke za povečanje svoje spletne prodaje in strankam nudili prilagodljivost pri izbiri. Možno je tudi prilagoditi zasnovo vaše spletne trgovine glede na nišo, za katero ste specializirani. To zadeva vse elemente vaše spletne trgovine, začenši z zasnovo razstavnih oken in do videza nakupovalne košarice. SITE123 ponuja tudi več možnosti izbire valut, saj ponuja širok izbor lokalnih in mednarodnih valut, katerih seznam se redno posodablja.

Graditelj spletnega mesta zdaj ponuja več načinov plačila, kot so PayPal, Stripe in 2Checkout, Braintree, Square, Amazon Pay, pooblaščeni.net in še več, kar omogoča sprejemanje plačil prek spleta. Če uporabnik iz nekega razloga ne more plačevati prek spleta, sistem dovoljuje uporabo možnosti brez povezave s telefonom / bančnim nakazilom.

Še ena pomembnost nabora orodij SITE123 za e-trgovino je možnost ustvarjanja in upravljanja kuponov, ki uporabnikom ponujajo popuste, ki kupujejo v vaši trgovini. Večina kupcev ceni to možnost in se bo bolj verjetno vrnila. Poleg tega graditelj spletnega mesta SITE123 omogoča nastavitev značilnosti izdelka (barva, dimenzije, material, cena, popusti itd.) in na podlagi teh parametrov razdeliti blago na kategorije. To prispeva k boljšemu dojemanju izdelkov s strani kupcev in jih spodbudi k nakupu pri vas na preprost in priročen način.

Izkoristite lahko tudi to možnost, saj vam ne bo treba podvajati izdelkov, ki so na voljo na spletnem mestu. Poleg tega boste lahko dodali toliko fotografij izdelkov, kolikor bo potrebno, da bodo potencialni kupci lahko blago gledali iz različnih zornih kotov in raziskovali njihove posebne značilnosti.

Druga prednost mehanizma za e-trgovino SITE123 je priložnost za dodajanje novih izdelkov v katalog in tudi na domačo stran vaše spletne trgovine. Tako boste uporabnike obvestili o novih prihodih in jih spodbudili k brskanju po asortimanu razpoložljivih izdelkov. Funkcija pomaga pritegniti več strank in pokaže, da se vaša spletna trgovina redno posodablja.

SITE123 omogoča tudi dodajanje ocen (od 1 do 5) za izjave uporabnikov. S tem lahko vidite, ali so drugi uporabniki zadovoljni z izdelki / storitvami in ali se strinjajo z ocenami drugih strank.

Med drugimi prednostmi orodja za e-trgovino SITE123 je smiselno omeniti več integracij prehodov, nastavitve davkov in pošiljanja, prodajo digitalnih izdelkov skupaj s fizičnimi, prikaz nakupovalne košarice v meniju spletne trgovine, nastavljen sistem zalog trgovin, prikaz povezanih izdelkov, možnosti kategorizacije izdelkov in še več. Zaradi teh funkcij je SITE123 odlična izbira za uporabnike, ki želijo vzpostaviti zanesljivo prisotnost v spletni trgovini.

Blog

Ustvarjanje spletnega dnevnika je učinkovit način za boljšo izpostavljenost spletnega mesta in privlačenje pozornosti uporabnikov, ki jih zanima vaša niša. To je koristno orodje za objavo raznovrstne vsebine, vključno s članki, lastnimi objavami, fotografijami, videoposnetki, zvočnimi datotekami itd. Teme se lahko razlikujejo glede na vašo specializacijo spletnega dnevnika in cilje. Ustvarjanje bloga s SITE123 ne traja veliko časa in truda, saj vam sistem ponuja vsa potrebna orodja in možnosti, potrebne za ta namen.

Izberete lahko široko paleto kakovostnih predlog za blog, ki temeljijo na slogu, temi in funkcijah, ki jih potrebujete. Ko ste napisali novo objavo, vam je ni treba takoj dodati na svoj spletni dnevnik. Možnost načrtovanja vam omogoča, da nastavite datum in čas, ko želite objaviti svoje objave. Odpravite se lahko na dopust ali načrtujete svoje vsakdanje življenje, na primer, sistem pa bo vaš blog samodejno posodobil z novimi predvidenimi objavami.

Blog123 Blog

SITE123 ima tudi odličen sistem za komentiranje blogov, ki uporabnikom omogoča, da svoje komentarje puščajo pod vsako objavo, delijo svoje ideje in sprožijo razprave o obravnavanih temah. Funkcija je lepo orodje za povečanje prometa na vašem spletnem mestu in ohranjanje zanimivega in uspešnega spletnega dnevnika. Če ne želite odobriti vsakega komentarja v spletnem dnevniku, lahko nastavite funkcijo samodejnega potrjevanja, ki bo samodejno sprejela vse komentarje v spletnem dnevniku brez predhodne moderiranja, s čimer boste prihranili čas in trud. Hkrati sistem omogoča, da na vsak komentar odgovarjate posebej. Če želite, lahko uporabite sistem za komentarje Disqus ali Facebook pri upravljanju komentarjev na spletnem dnevniku.

Če želite uporabnikom omogočiti, da pravočasno spremljajo posodobitve vašega spletnega dnevnika, SITE123 omogoča ustvarjanje bralnikov RSS virov, ki jih lahko stranke spremljajo za posodobitve spletnega dnevnika. Možnost je enostavno dostopna v razdelku z nastavitvami. Omogočite lahko tudi funkcijo, ki prikazuje datum objave v vašem spletnem dnevniku. To je eden najboljših načinov, kako pokazati, kako redno posodabljate blog in kako sodoben je.

Prikazovanje datuma objave strani bloga je odličen način za prikazovanje bralcem, ko ste objavo objavili. To kaže, kako sodoben je vaš blog in je odličen za to, da gledalci veste, da se vaše spletno mesto nenehno posodablja.

SITE123 omogoča tudi odstranitev gumbov za skupno rabo družabnih datotek s spletnega dnevnika. To je priročna možnost, s katero lahko zagotovite, da uporabniki ne bodo mogli deliti vaših objav v spletnem dnevniku prek svojih računov v družbenih medijih. To je tudi učinkovit ukrep, ki pomaga zadržati obiskovalce spletnih strani, namesto da jih preusmeri na zunanje račune družbenih medijev.

Dostop do spletne strani

Izdelovalec spletnih strani omogoča nastavitev pravic dostopa do spletnega mesta glede na vaše potrebe in zahteve. Obstaja možnost, da vaše spletno mesto nastavite samo kot člane in ga omogočite samo tistim uporabnikom, ki jim dodelite pravice dostopa do spletnega mesta. Če želite to narediti, pojdite v svoj račun, pojdite na nadzorno ploščo, kliknite Nastavitve in nato gumb Dostop do spletnega mesta. Ponujeno vam bo izbrati funkcijo samo za člane. Če želite odobriti dostop do spletnega mesta drugemu uporabniku, boste morali določiti e-poštni naslov te osebe, ki bo prejela dostopno kodo po e-pošti. To je hitro in enostavno za vse.

Orodja za interakcijo s strankami

SITE123 ima več priročnih orodij za interakcijo s strankami. Funkcijo Rezervacija urnika lahko uporabite tako, da lahko stranke rezervirajo svoje sestanke neposredno na spletnem mestu glede na svoje potrebe po načrtovanju. Ista funkcija obstaja v funkciji Rezervacije v restavraciji. Sistem omogoča sprejemanje, potrditev in preklic rezervacij tabel na spletnem mestu, kar prispeva tudi k enostavni uporabi in uporabniku. Končno lahko prodate vstopnice za prihajajoče dogodke in jih prilagodite na spletu.

Orodja za logotip

SITE123 omogoča oblikovanje in integracijo poslovnega logotipa na vaše spletno mesto. Sistem ponuja dostop do vgrajenih orodij, ki pomagajo, da vaš logotip izgleda impresivno in privlačno. Uporabite lahko orodje za obrezovanje, drsnik za velikost logotipa spletnega mesta, možnosti nastavitve velikosti glave, izberite slog logotipa in velikost pisave itd. Uporabite lahko tudi katero koli ikono kot logotip spletnega mesta, če še nimate pripravljenega – naredil logotip ali čas za oblikovanje.

Custom Form Builder

S SITE123 lahko s pomočjo orodja za oblikovanje obrazcev višjega cenovnega razreda ustvarite in vključite impresivne obrazce po meri na svoje spletno mesto. Sistem ponuja širok izbor postavitev obrazcev po meri in funkcij, ki jih lahko vstavite, odstranite in prilagodite glede na vaše potrebe.

Brezplačni SSL / HTTPS

Zagotavljanje, da je spletno mesto zaščiteno pred nepooblaščenim dostopom, je nujno potrebno za vsakega lastnika spletnega mesta. Zavedajoč se te potrebe, SITE123 omogoča povezavo varnega protokola šifriranja SSL s svojim projektom, s čimer se boste prepričali v njegovo varnost.

Spletna mesta s certifikatom SSL imajo višjo stopnjo zaupnosti, medtem ko so podatki, ki jih vsebujejo, zaščiteni z naprednimi varnostnimi nastavitvami 24/7. SITE123 ponuja to možnost brezplačno.

E-poštni računi

Imeti e-poštno sporočilo, ki bo podobno [email protected], bo pripomoglo k promociji vašega spletnega mesta in rasti prometa. To daje vsakemu spletnemu mestu profesionalni videz, da ne omenjam povečanja vašega poslovnega ugleda in rasti zaupanja strank. S SITE123 lahko ustvarite in aktivirate svojo domensko e-pošto brez stroškov!

Večjezično spletno mesto

SITE123 je predstavil zelo uporabno jezikovno orodje za mednarodna podjetja. Ni vam treba ustvariti ločenega spletnega mesta v drugih jezikih, lahko preprosto dodate drugo jezikovno različico na svoje spletno mesto.

SITE123 Večjezično spletno mesto

Ta graditelj spletnih strani ima nabor funkcij, ki jih še nikoli nisem videl pri nobenem ustvarjalcu spletnih strani. Sistem samodejno prevede vse naslove, podnaslove in vsebino vašega spletnega mesta. S pomočjo Upravitelja jezikov lahko uredite privzeti prevod spletnega mesta v deljenem pogovornem oknu, kjer je na levi strani izvirna vsebina, na desni strani pa vsebina iz druge jezikovne različice. Število jezikovnih različic je lahko do 5 jezikov (odvisno od načrta cen).

SITE123 Pregled

V vsako jezikovno različico lahko z enim klikom povežete ločeno ime domene – sanje številnih spletnih skrbnikov, ki sodelujejo z večjezičnimi spletnimi mesti.

App Market

Izdelovalec spletnih strani ponuja impresivno App Market z veliko razširitvami in dodatki, ki jih je treba vključiti v projekt. Izbor aplikacij je impresiven in so razdeljeni v kategorije za poenostavitev izbire. Brskate po naslednjih razdelkih in poiščete aplikacijo, ki najbolje ustreza vašim tipom projektov: Orodja za analitiko, klepet s podporo v živo, orodja za trženje, orodja za spletne skrbnike, obrazci, rezervacije, galerije, cene, spletna trgovina, družabna omrežja, prehod za plačila in priljubljeno . Če ne najdete želene aplikacije, bo tukaj na voljo možnost iskalnega filtra, ki bo poenostavila nalogo.

Dodajte sliko trga aplikacij

Na splošno je SITE123 odlična izbira za razvoj poslovnih spletnih strani in blogov. Ustvarite lahko tudi majhno ali srednje veliko trgovino za e-trgovino, vendar se pripravite, da vse izdelke dodate ročno. Na voljo je nakupovalna košarica in priložnost za integracijo PayPal in Stripe ter druge vodilne načine plačevanja na spletu.

3. Oblikovanje & Predloge

Brezplačne teme:&# x2714; DA
Uvoz teme:✘ NE
Prilagajanje teme:&# x2714; DA
Odziven dizajn:&# x2714; DA
Razvrsti po panogi:&# x2714; DA
Urejanje kode CSS:✘ NE

Takoj po postopku registracije boste lahko izbrali eno od kategorij za prihodnje spletno mesto (restavracije in prehrana, poslovanje, fotografija, umetnost, življenjepis in portfelj, trženje, medicina, tehnologije, šport, moda in lepota, spletna trgovina itd..). Vsaka kategorija ima od 5 do 10 tem. Kakovost predlog je velika, čeprav je njihova vsestranskost nekoliko dvomljiva. Na srečo so orodja za prilagajanje na SITE123 prilagodljiva in enostavna za uporabo. Za vsako predlogo lahko uporabite katero koli od 13 orodij. V tem primeru se bo pozicioniranje blokov bistveno spremenilo.

Barvni slogi so v platformi tudi nastavljivi. Izberete lahko katero koli ponujeno barvno shemo ali jo prilagodite ročno.

Možno je tudi spremeniti sloge gumbov menijev, pisave in omogočiti / onemogočiti gumbe socialnih medijev. Spreminjanje predlog na poti ni dovoljeno. Vsak od njih ima tematske demo vsebine. Če predloga, ki ste jo izbrali, iz katerega koli razloga ni ustrezala vašim potrebam, jo ​​lahko hitro prilagodite tako, da odstranite ali dodate strani naravnost iz urejevalnika.

Še ena točka, ki jo želim deliti, je brezplačna knjižnica slik in ikon. Takšno orodje je odlično za novince, ki morajo prilagoditi spletno mesto, ne da bi brskali po spletu in iskali ikone ali mage, ki jih potrebujejo.

Predloge Site123

Če povzamemo, SITE123 ponuja podobne in kakovostne predloge. Edino, kar jih razlikuje, so slike v demo vsebini. Lahko spremenite strukturo in zasnovo domače strani, omogočite učinek in preglednost paralaksa, naložite svoje slike in spremenite pisave in barvne sheme. Izdelovalec spletnega mesta ponuja tudi možnost izdelave spletnega mesta v dveh različicah, in sicer na eni strani in na več straneh. Ustrezno boste dobili ciljno stran ali navadno spletno mesto z isto vsebino. Kakor koli že, to spletno mesto bo odzivno, da ustreza vsem velikostim zaslona.

4. Podpora strankam

Ena največjih prednosti SITE123 je, da je 24/7 klepet v živo s pravimi agenti. Podpora za klepet je podana v angleščini in v še 12 glavnih jezikih, kot so francoščina, španščina, portugalščina, italijanščina itd. Moj test v živo je dokazal, da ti fantje resnično delajo na spletu. Odgovorili so na moja vprašanja v 1-2 minutah.

Opis funkcij in video vadnic o tem, kako sodelovati z ustvarjalcem spletnega mesta, je na voljo na spletni strani.

5. Načrti & Cenitev

Možnost določanja cenCenaLastnosti
Prost:0 USD / mesečno✓ 500 MB prostora na disku;
✓ 1 GB pasovne širine;
✓ 10 naročil izdelkov / mesečno.
Osnovno:10,80 USD / mesečno✓ 10 GB prostora za shranjevanje diskov;
✓ 5 GB pasovne širine;
✓ Brezplačna domena.
Napredno:16,80 $ / mesečno✓ 30 GB prostora na disku;
✓ 15 GB pasovne širine;
✓ Prodaja do 50 izdelkov na mesec.
Strokovno:22,80 $ / mesečno✓ 90 GB prostora za shranjevanje diskov;
✓ 45 GB pasovne širine;
✓ 500 izdelkov za prodajo / mo.
Zlato:28,80 $ / mesečno✓ 270 GB prostora za shranjevanje diskov;
✓ 135 GB pasovne širine;
✓ Neomejeno izdelkov za prodajo.

Sistem ponuja pet načrtov, ki se razlikujejo po obsegu prostora za shranjevanje diskov in pasovni širini spletnega mesta. Razlikuje se tudi v funkcijah, kot so prodaja na spletu, uporaba večjezičnega orodja, nabiralniki, orodje za seznam poštnih naslovov itd.

Politika cen SITE123 se razlikuje glede na regijo uporabnika. Tu smo si ogledali cene za severnoameriške uporabnike.

Prosti načrt ni vreden pozornosti zaradi nezmožnosti nastavitve lastne domene in oglasnega pasu ustvarjalca spletnega mesta, vidnega na spletnem mestu. Uporablja se lahko za raziskovanje možnosti, ki jih ponuja platforma.

Upoštevajte, da vsak načrt omogoča ustvarjanje neomejenega števila spletnih mest na enem računu, vendar je treba vsako spletno mesto plačati posebej. Težava je v obsegu prostora za shranjevanje diska in pasovni širini. Večje kot je spletno mesto, ki ga želite ustvariti, dražji načrt boste morali kupiti. Omejitve naročila izdelka (razen zlatega načrta) onemogočajo ustvarjanje mreže majhnih spletnih trgovin. Nič ne preprečuje, da bi tukaj ustvarili poslovna mesta in bloge.

Skupno gledano je SITE123 cenovno zelo ugoden, tukaj lahko ustvarite toliko spletnih trgovin in poslovnih spletnih mest, kot jih potrebujete. Prilagodljiva cenovna politika za uporabnike iz različnih regij omogoča izdelavo tega spletnega mesta bolj dostopnim v primerjavi z drugimi ustvarjalci spletnih strani.

Priložnost za izdelavo celo enega spletnega mesta za 129,6 dolarja na leto se zdi precej koristna naložba. Tako je ta gradnik spletnih strani dobra možnost za tiste uporabnike, ki bodo sodelovali s strankami.

6. slabosti in slabosti

SITE123 je prijeten graditelj spletnih strani za novorojenčke. Ima seznam pomembnih koristi, ki bi se jih morali vsi zavedati. Oglejmo si prednosti in slabosti ustvarjalca spletnega mesta.

Prednosti:
Slabosti:
&# x2714; Enostavnost, enostavna uporaba, niso potrebne veščine kodiranja in spletnega oblikovanja;
&# x2714; A bogata izbira predlog in lepih orodij za prilagajanje;
&# x2714; Priložnost za ustvarite veliko spletnih mest samo z enim računom;
&# x2714; Odzivne predloge;
&# x2714; Razpoložljivost vtičnikov in številne možnosti, ki omogočajo delo z različnimi SEO parametri;
Neprimerna paleta nastavitev za profesionalne uporabnike;
Preveč preproste spletne trgovine in ciljne strani (vendar so dovolj dobre za večino uporabnikov);
Parametri brezplačnega načrta in nekateri plačani načrti zlasti omejujejo možnosti za oblikovanje velikega funkcionalnega spletnega mesta.

Če povzamemo, je platforma odlična izbira za novorojenčke, ki želijo ustvariti eno ali dve spletni strani za osebno uporabo, na primer poslovna mesta, portfelje, bloge ali spletne trgovine.

Zaključek

SITE123 je odličen ustvarjalec spletnih strani za večino uporabnikov. Uporablja se lahko za ustvarjanje poslovnih spletnih strani in spletnih trgovin, pa tudi galerij, portfeljev in še več. Obstaja tudi možnost izdelave blogov in ciljnih strani visoke kakovosti, ki bodo zagotovo zadovoljile potrebe strokovnjakov. Z nastavitvijo vtičnikov lahko bistveno povečate funkcionalnost sistema, zaradi česar je oblikovalec spletnih strani vsestransko orodje za ustvarjanje različnih vrst projektov.

SITE123 je stroškovno učinkovita platforma za tiste uporabnike, ki želijo ustvariti eno spletno mesto. Spletna mesta, ustvarjena s programom SITE123, so moderna, elegantna in privlačna. Orodje armaturne plošče učinkovito izpolnjuje zahteve in potrebe strank.

Med testiranjem platforme sem ugotovil, da moj začetni vtis o SITE123 ustreza njegovim resničnim lastnostim. Izdelovalec spletnih strani je odličen tako za osebno uporabo novorojenčkov kot za profesionalne spletne oblikovalce. Izgleda zanesljivo in lepo privlačno, njegova funkcionalnost pa zadostuje za delo s spletnimi stranmi strank.

Preizkusite SITE123 BREZPLAČNO

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map