Pregled ustvarjalca sporočil (XPRS)

Pregled ustvarjalca sporočil (XPRS)


IM Creator (XPRS) – je brezplačen ustvarjalec spletnih strani, ki je na voljo s priročnim urejevalnikom WYSIWYG in ponuja široko paleto naprednih funkcij, potrebnih za zagon in upravljanje različnih vrst projektov. Sistem je usmerjen predvsem v potrebe umetnikov, ki potrebujejo profesionalne portfelje, podjetnike, ki želijo vzpostaviti zanesljivo poslovno prisotnost, in spletne oblikovalce, ki sodelujejo pri razvoju spletnih strani za komercialno in nekomercialno uporabo. Dobro deluje tudi pri ustvarjanju spletnih mest za e-trgovino, ciljnih strani in blogov.

Graditelj spletnih strani je leta 2011 v New Yorku predstavil Jonathan Saragossi, zdaj ena najboljših platform SaaS z vizualnim urejevalnikom. Ena izmed zanimivosti sistema so njegovi brezplačni premijski računi za nekomercialne organizacije, študente in umetnike. Tudi drugi lahko brezplačno uporabljajo program IM Creator, vendar nimajo možnosti, da svoje domene povežejo z ustvarjenimi spletnimi mesti. Presenetljivo je tudi, da je funkcionalnost e-trgovine vključena z brezplačnimi računi. To je precej nenavadno. Vsaka oseba lahko začne prodajati izdelke ali storitve v smislu platforme, ne da bi sploh vložila denar.

IM Creator se sprva zdi kot zelo zanimiv graditelj spletnih strani. Je zrel, privlačen in ponuja rešitve, ki za nišo niso standardne. Zdi se, da imamo vodilno nišo WYSIWYG v letu 2019.

Do danes je bilo z njim predstavljenih več kot 17 milijonov spletnih strani, še veliko pa je v razvoju. Končna odločitev glede uporabe platforme je še vedno odvisna od kakovosti izvedbe, globine funkcionalnosti in praktične uporabe, za katero pričakujete, da bo dolgoročno izkoriščena. Zdaj lahko analiziramo vse značilnosti storitve in potegnemo konkretne zaključke.

Pregled ustvarjalca sporočil (XPRS) imcreator.comKazalo:

Preizkusite BREZPLAČNO Pustite odgovor

Prednosti in slabosti ustvarjalca spletnih strani IM Creator (XPRS)

IM Creator je graditelj spletnega mesta z enim najprimernejših vizualnih urejevalnikov. Eden izmed nespornih vrhuncev sistema so njegovi „Stripes & Polydoms “tehnologija, ki je videti precej napredna in celo malce futuristična za uporabnike, ki se še nikoli niso srečali s takšnim pristopom k oblikovanju spletnih strani. Vsi projekti, ki se začnejo s programom IM Creator, so narejeni iz odzivnih blokov – trakov raznolike strukture in funkcionalnosti. Z izmenjavo potrebnih trakov in njihovo nastavitvijo dobite spletno stran, ki je pripravljena.

Nič preprostejšega od tega ni, saj postopek nekoliko spominja na standardni povleki & padec pristop spletnega oblikovanja. Tukaj ni nobenega pripomočka (ločenih elementov), ​​ki ga mnogi uporabniki pogosto štejejo za preveč zapletenega. Zaradi razpoložljivosti že pripravljenih blokov sistem zagotavlja popolno avtomatizacijo. Tukaj je nemogoče ničesar zmešati.

Ustvarjalnik ustvarjalcev IM-jev

Ko se registrirate v sistemu, morate samo začeti navesti svojo e-pošto, geslo in vzdevek. Takoj po tem boste preusmerjeni na nadzorno ploščo, kjer boste morali izbrati predlogo in jo začeti prilagajati. Vmesnik storitve je prijeten, ergonomija je na najvišji ravni. Kljub temu urejevalnik ima veliko možnosti, ikon in drugih elementov. Je zmerno preprost in pri delu z njim morate biti pozorni. V nasprotnem primeru tvegate, da spregledate dostop do menija, možnost preklopa ali kaj podobnega. Večina plošč z nastavitvami je opremljena z zavihki. IM Creator je nekoliko globlji in bolj zapleten, kot si morda mislite na prvi pogled.

Na splošno je to eden najbolj priročnih in logično strukturiranih sistemov. Je odlična izbira za novorojenčke. Za raziskovanje traja le 1-2 uri. Najpomembneje je, da ustvarjalec IM omogoča hitro in učinkovito doseganje želenega rezultata.

Če želite, lahko svoje spletno mesto objavite še isti dan, ko ste začeli graditi. Zaradi svojega pristopa k oblikovanju spletnih strani sistem zagotavlja zanesljivo zaščito pred morebitnimi napakami. Karkoli naredite, bo to na začetku videti lepo.

IM Creator je kvaliteten gradnik spletnih strani WYSIWYG, ki odlikuje slog blagovne znamke in pristop k postopku izdelave spletnih strani. Pri testiranju storitve smo opredelili močne in šibke točke sistema in že je skrajni čas, da jih omenimo.

Prednosti:
Slabosti:
&# x2714; Lahko začnete graditi spletno mesto tudi brez registracije v sistemu.
&# x2714; Privlačne odzivne predloge, priložnost za dodajanje kode na spletno mesto.
&# x2714; Obilje trakov, priročna prilagoditev odsekov.
&# x2714; Praktičen in cenovno dostopen model bele oznake.
&# x2714; Priložnost za brezplačno premijsko licenco za nekomercialne projekte.
&# x2714; Kakovostno znanje.
&# x2714; Zmogljiv motor e-trgovine.
✘ Ne morete naložiti svojih pisav.
A Za e-trgovino lahko hkrati prodajate samo en izdelek.

Kar zadeva preostale parametre, IM Creator ustvarja vtis več kot spodobnega sistema. To še posebej velja, če upoštevamo nizke stroške storitve in priložnost za odprtje spletne trgovine za 100 dolarjev na leto.

Lastnosti & Prilagodljivost

IM Creator odlikuje funkcionalnost, prilagodljivost in nabor funkcij. Kot že omenjeno, glavni funkcionalni element tega ustvarjalca spletnih strani je črta. Vsaka stran je sestavljena iz zamenljivih odzivnih blokov z vsestransko vsebino. Vsak trak ima glede na svoj namen svoje nastavitve. Bistvo gradnje spletnih strani s programom IM Creator sega v pravo združljivost in oblikovanje takšnih blokov. Njihove kombinacije in oblikovne spremembe omogočajo največjo prilagodljivost.

Spletna mesta, ustvarjena s sistemom, bodo videti podobna in enaka zasnova zaradi preprostega delovnega procesa. To ni slabo, saj imajo sodoben videz, so precej funkcionalni in se lahko pohvalijo s privlačnimi dizajni na vseh napravah. Poenotenje postopka spletnega ustvarjanja poenostavi in ​​pospeši delo, zlasti za novorojenčke. Na splošno je IM Creator dostojna izbira v smislu organizacije delovnega prostora in brezšivnega pristopa.

Funkcije ustvarjalca sporočil

Skoraj vsa dejanja v urejevalniku lahko opravite samo z miško. Meje vsakega bloka so jasno vidne, premikate pa jih lahko tako, da zožite in razširite delovno območje posode. Možna je tudi sprememba mest blokov, njihovo kopiranje in brisanje. Razen tega, lahko ročno uredite največjo širino bloka, presledke, položaje notranjih elementov in nastavite obliko prikaza. Sistem ima veliko možnosti in funkcij.

Posodobljena različica ustvarjalca spletnih strani je predstavila novo izboljšano obliko menija, zaradi česar je urejanje spletnih strani veliko hitrejše in enostavnejše. Razvijalci sistema so urejevalnik urednika zagotovili hitro in brez težav spletno gradnjo. Če želite dostopati do njega, morate klikniti kateri koli element, prikazan v meniju.

Sistem bo omogočil dostop do posodobljenega mini menija, kjer boste lahko dodali novo vsebino, urejali obstoječe objave in elemente spletnega mesta, dodali slike, razdelke, povezave in druge elemente na enem mestu. Dobili boste tudi močnejšo zbirko orodij za urejanje, ki so na voljo pri roki in so prikazana samo s klikom miške.

Novi Mini Menu je standardiziran zaradi praktičnosti in enostavnosti. To pomeni, da je zelo učinkovito pri urejanju elementov, povezav, razdelkov in elementov spletnega mesta. Kontekstualno urejanje je enostavno tudi s programom Mini Menu. Orodja, ki so na voljo tam, vam omogočajo svobodo prilagajanja spletnega oblikovanja. Poleg dodajanja / urejanja elementov spletnega mesta lahko nadzorujete tudi barvne učinke, slike in nastavitve ozadja itd.

Še več, novo izboljšanje lahko poveča hitrost delovanja spletnega mesta za 30%. Vse, kar potrebujete za povečanje hitrosti vašega spletnega mesta, je objava projekta. To je to.

Če želite dodati nove črte, morate aktivirati gumb »+« med sosednjimi bloki. Videli boste čudovito animacijo in seznam razpoložljivih trakov, ki so razvrščeni po kategorijah glede na njihov namen: glava, projekti, storitve, funkcije, galerija, cene, ekipa, članek, besedilni blok, bio / cv, blog , obrazci, diaprojekcija, družabni, poziv k akciji, pričevanja, logotipi, zemljevidi, pripomočki, elementi. Vsaka kategorija vsebuje približno 5-10 možnosti realizacije blokov.

Nov ustvarjalec ustvarjalca sporočil

Treba je omeniti, da kategorija “widgeti” s črtami omogoča dodajanje seznama Googlovega urnika dogodkov, zvočni predvajalnik SoundCloud, rezervacijski obrazec OpenTable (zaradi česar je IM Creator zanimiva rešitev za restavracije), pregledovalnik PDF in povezovanje komentarjev s Facebooka. Z drugimi besedami, tukaj lahko dodate bloke, katerih funkcionalnost se bo razlikovala od kombinacije standardnih elementov (besedilo, slike, video itd.).

The «Elementi»Razdelek omogoča dodajanje osnovnih elementov na spletno mesto in s tem prispeva k funkcionalnosti vsake črte: naslov, slika, podnapis, video, telo, citat, povezava, ikona, zemljevid, surov (potreben za dodajanje lastne HTML kode , JavaScript, CSS in vdelane kode). To pomeni, da lahko z uporabo teh elementov ustvarite strukturno zapletene ločene vsebinske bloke.

Osnovno načelo je: Področja urejevalnika so razdeljena na razdelke, s klikom na katerega dobite meni orodij, možnosti itd. Predmeti, ki vam bodo na voljo, so odvisni od bloka in vrste elementa, ki ga boste kliknili. Tu je več variant. Oglejte si primer: nekateri bloki prihajajo z majhno ikono “+”, s klikom na katero se vam bo prikazal meni “Dodaj nov element ali element” za dodajanje video posnetkov, ikon, povezav, delilnikov ali praznih vsebnikov.

S klikom na določen element (na primer diaprojekcija) boste videli meni, ki omogoča izbiro barve prekrivanja, dodajanje povezave ali dostop do nastavitev razdelka – meni z bogato izbiro možnosti v razdelkih, in sicer:

 • Nastavitve”Ponuja izbiro vidnih elementov odseka (gumb, naslov, podnaslov, telo), možnost nastavitve poravnave in navpičnega položaja bloka ali aktiviranje njegove višine po celem zaslonu;
 • Diaprojekcija”Omogoča nastavitev trajanja diaprojekcije in samodejno predvajanje;
 • »F / X«, ki omogoča izbiro enega od 11 učinkov za pasivne elemente in letenje miške. Možno je izbrati tudi faktor filtra in senčila;
 • Pro“Omogoča izbiro največje širine črte in vsebine ter vrednosti prostora (oblazinjenje / rob, px) za vsak element znotraj odseka.

Nastavitve diaprojekcije IM Creator

Treba je omeniti, da se lahko nastavitve oddelka za različne črte bistveno razlikujejo glede na značaj in strukturo nastavitev. Zato morate biti zelo pozorni pri delu z urejevalnikom urejevalnika datotek IM: na prvi pogled ni veliko možnosti, vendar se bodo novi meniji začeli pojavljati takoj, ko začnete s klikom elementov in različnih področij zaslona. To je takrat, ko se razmeroma preprost urejevalnik pred vašimi očmi spremeni v močno orodje z veliko bolj naprednimi možnostmi.

Poleg tega so tukaj tudi meniji na visoki ravni, katerih nastavitve vplivajo na celotno spletno mesto ali ločene strani. V levem osrednjem delu zaslona boste našli znak «Splet spletnega mesta»Ikona nastavitev, ki omogoča ustvarjanje novih spletnih strani in izbiro obstoječih za nadaljnje urejanje. Tu je več razdelkov nastavitev, in sicer:

 • Slog”, Ki omogoča izbiro vrste predloge spletnega mesta (široka ali ozka), privzete pisave in ozadje spletnih strani;
 • Meni”, Ki ponuja izbiro ene od 9 vrst postavitev menijev (usmerjena v sredino, stranska vrstica, hamburger, skrita itd.);
 • Pomaknite se f / x”Ponuja izbiro enega od treh učinkov drsenja (drsenje, rast, bledenje);
 • Pripomočki strani“, Ki omogoča dodajanje pripomočkov za spletno stran (klepet, skupno rabo, povratne informacije, nalaganje, topper, trak, sneg ali koda po meri).

Nastavitve spletnega mesta za ustvarjalce datotek

To ni to. V zgornjem delu zaslona je tudi orodna vrstica, ki omogoča dostop do ustvarjanja varnostnih kopij, referenčnega odseka, možnosti shranjevanja kopij na spletnem mestu, funkcijo preklica, predogleda, objave. Tukaj boste našli tudi meni za upravljanje spletnih strani (ustvarjanje, kopiranje, izpolnjevanje SEO parametrov) in priložnost za dodajanje / nastavitev pojavnih elementov (polja, besedilo, položaj, širina in višina, prikazni pogoji).

IM Creator ponuja obsežne možnosti socialne integracije, s katerimi lahko izberete in povežete profile družabnih medijev s spletnim mestom, na katerem delate. Obstaja celo možnost prilagajanja gumbov na družbenih medijih, da se lahko ujemajo s celotnim dizajnom in slogom vašega projekta.

Izdelovalec spletnih strani ponuja tudi večjezično orodje za podporo, ki omogoča ustvarjanje več različic spletnega mesta v jezikih, ki jih izberete. Za dosego tega cilja ni treba vključevati posebnih vtičnikov ali pripomočkov – samo odločite se za jezike, ki jih želite izbrati za svoj projekt, in nadaljujte z ustvarjanjem! Mimogrede, če imate dvome ali preprosto niste prepričani, kako začeti, IM Creator ponuja informativno vadnico, ki vam bo pomagala zagnati in prilagoditi večjezično spletno mesto.

IM Creator SEO

Spletna mesta, zagnana s programom IM Creator, imajo jasno kakovostno kodo in jih iskalniki dobro indeksirajo. Ko ste ustvarili spletno mesto s to storitvijo, lahko računate na dobre promocijske perspektive v smislu tistih dejavnikov, ki so odvisni od samega sistema (hitrost dela, veljavnost kode spletne strani, pravilne zunanje nastavitve itd.).

Nastavitve SEO ustvarjalca IM

Osebno lahko nastavite vidnost iskalnika za vsako spletno stran, dodate naslov, opis in ključne besede, naložite favicon in socialno sliko, povežete Google Analytics in Facebook Pixel. Očitno lahko ime domene povežete s spletnim mestom, vendar šele po nadgradnji na premium naročnino.

Poleg razdelkov, ki se razlikujejo samo po vrsti prikazane vsebine, sta še posebej zanimiva Blog in Trgovina. To so trakovi, katerih uporaba lahko spremeni vašo spletno stran. V osnovi gre za neodvisne funkcionalne enote, ki so širše od ostalih. O njihovih značilnostih je smiselno podrobno razpravljati.

Blog za ustvarjalce sporočil

Izberete lahko eno od petih variant strukture novic. Vsi so videti vizualno privlačni: naslov, opis, celoten gumb objave. Oblikujejo jih lahko različne kombinacije položajev in vidnosti. Poleg tega je v polje z vsebino možno vstaviti video ali kaj drugega (del, kjer je slika privzeto vstavljena).

Urejevalnik sporočil spletnega dnevnika IM Creator

Tako kot kateri koli drug odsek tudi blog prihaja z lastnim blokom nastavitev, in sicer:

 • Nastavitve«, Kjer lahko izberete vrsto strukture bloga, število elementov in presledkov v vrstici ter višino vsakega od njih. Tu lahko odstranite tudi glavo razdelka in naslov z opisom;
 • Ozadje“, Kjer lahko v medijskem središču storitve izberete želeno barvo, svojo sliko ali tisto;
 • Postavitev“, Kjer lahko nastavite izhod predloge za objavo (format, poravnava, polje ali raztegnjen);
 • Učinki“, Ki omogoča nastavitev učinkov, ko se na zaslonu prikaže odsek ali ko miško zadržite miško na njem, izberete filtre in stopnjo motnosti naslovnih slik;
 • Pro“, Ki omogoča nastavitev širine odseka, dela vsebine, presledkov med elementi in sosednjih odsekov, pa tudi aktiviranje možnosti prepovedi prenosa slike.

V tem meniju si lahko ogledate seznam objav, spremenite njihovo razvrščanje in dodate nove. Za urejanje objav izberite besedilo in razdelek «Uredi objavo» v odprtem meniju. Videli boste urejevalnik, v katerem lahko pripravite članek z uporabo vseh razpoložljivih elementov IM Creator.

Tu je funkcija spletnega dnevnika organizirana na svojstven način. Priročno ga je uporabljati, vendar njegove možnosti očitno zaostajajo za možnostmi specializiranih storitev. Njegov nabor funkcij bo dovolj za poslovno spletno stran, osebno spletno stran ali predstavitev novic.

Ustvarjalci IM e-trgovine

Če želite dodati spletno trgovino, izberite ustrezno črto in jo dodajte na stran. Storitev ponuja 9 različic zaslonov razstavnih oken, ki jih je mogoče nastaviti tako kot druge razdelke. Če želite aktivirati nastavitve trgovine, kliknite katero koli območje s črtami – načelo ostane enako kot v ostalih razdelkih programa IM Creator. Dobili boste dostop do naslednjih razdelkov:

 • Nastavitve“, Kjer lahko izberete vrsto galerije (navadna, fit, mazonit), število izdelkov, prikazanih v vrstici, razdaljo med njimi in višino vsakega predmeta;
 • Ozadje“Ponuja izbiro barve postavitve, ki bo vidna med karticami izdelkov;
 • Postavitev“Ponuja izbiro predlog predlog kartic izdelkov in vrst poravnave vsebine v njih;
 • Učinki“, Ki omogoča nastavitev učinkov, ko se na strani prikaže blok ali ko miško pritisnete nanj;
 • Pro“, Kjer lahko nastavite največjo širino razdelkov, ločenih elementov, vsebinskega dela in presledkov med elementi.

Ustvarjalci IM e-trgovine

Vizualno postavljeno okno je organizirano na enak način kot za ostale trakove. Do nadzorne plošče Store lahko dostopate iz menija razdelka. Na nadzorni plošči so odseki glavnih parametrov, vključno z:

 • Povzetek“S splošnimi podatki o količini aktivnih oddelkov, izdelkov, naročil in dobička aktivnih spletnih trgovin;
 • Odseki“, Kjer lahko dobite dostop do vseh objavljenih razdelkov z izdelki in njihovimi nastavitvami: izbira vrste izdelka (fizična, digitalna ali storitev), možnost urejanja stroškov, SKU, imena, podnapisi, opisi in nalaganje novih izdelkov na izbrane odsek. Prav tako lahko spremenite vrstni red prikazovanja izdelkov, dodate popust v odstotkih, stroške dostave ali dodelite status “razprodano”.
 • Vsi izdelki“, Ki ponuja seznam izdelkov iz vseh objavljenih razdelkov spletne trgovine. Nastavitve so enake tistim, ki se uporabljajo za izdelke ločenega odseka;
 • Naročila“Vključuje naročila s podatki o strankah, datumih itd .;
 • Komuniciranje“Ponuja nastavitve formatov e-pošte, ki jih strankam samodejno pošlje iz spletne trgovine;
 • Prenosi“, Kjer lahko dodate podatke o plačilu, da sprejmete spletna plačila. Bančni račun, PayPal in Stripe so na voljo tukaj. Ogledate si lahko tudi stopnjo prometa spletne trgovine;
 • Nastavitve“, Kjer boste morda našli polja, v katerih boste za obvestila navedli ime svoje spletne trgovine, valuto, stroške dostave in e-pošto.

Smiselno je poudariti pomemben odtenek: kateri koli izdelek ima privzeti gumb »kupi«, ki je priložen povezavi do pojavnega okna za nakupovanje. To pomeni, da se po kliku nanj prikaže pojavno okno, ki vam bo ponudilo podatke svoje kreditne kartice in e-pošto za potrditev plačila ter možnost pošiljanja obvestil o statusu naročila.

Koristni nasvet: Če želite odpreti ločeno stran z opisom izdelka, označite polje »opis« v razdelku »Izdelki«. Tam lahko tudi dodate ali zamenjate sliko. Ti podatki bodo prikazani na ločeni strani izdelka.

Spletna trgovina IM Creator je povsem preprosta. Pokažite, da so okna videti privlačna, jih je enostavno urediti in dodati izdelke. Ponujajo osnovne nastavitve valute, plačila in pošiljanja. Ta rešitev bo na voljo za platforme za trgovanje z omejenim seznamom izdelkov. Na primer, lahko ustvarite več strani in dodate kategorije izdelkov z 2-3 zasloni na vsakem od njih. Takšna e-trgovina bo delovala in izgledala dobro.

Bela oznaka

Kar zadeva orodje White Label – odlično deluje za spletne oblikovalce, prodajalce, gostujoča podjetja in bele etikete – torej za vse tiste uporabnike, ki nameravajo uporabiti celoten nabor funkcij graditelja spletnih mest za začetek lastnih podjetij. Licenčni model White Label uporabnikom omogoča neomejeno uporabo vseh virov za izdelavo spletnih strani.

Storitev lahko uporabljate pod lastno blagovno znamko, ne da bi omenili zastopnike drugih proizvajalcev in zagnali lastne projekte SaaS, da bi ustvarili dobiček. To je lahko koristno za neodvisne spletne oblikovalce, ki potrebujejo neomejen dostop do oblikovalca spletnih strani, spletnih studiev, gostujočih podjetij, ki so pripravljena zagnati lastne graditelje spletnih strani ali korporativne stranke, ki imajo namen ustanoviti svojo poslovno prisotnost na spletu.

IM Creator ima 14-dnevno jamstvo za vračilo denarja za tiste uporabnike, ki se odločijo, da White Label iz nobenega razloga ni zanje. Sistem zagotavlja tudi varna plačila zaradi vgrajenega SSL certifikata.

Podpora strankam

V glavi urejevalnika programa IM Creator obstaja povezava »Pomoč«, kjer lahko aktivirate nasvete, si ogledate kratek informativni video o delu s sistemom, obiščite Center znanja (podroben FAQ s razdelki in možnostjo iskanja) ali se obrnite na ekipo za tehnično podporo in puščanje e-pošte pustite za povratne informacije.

Kar zadeva podporo strankam, storitev ponuja standard za prvovrstne projekte: podpora za klepet v živo, podpora po e-pošti 24 \ 7; vse kar potrebujete je na voljo tukaj in deluje na spodobni ravni.

IM Creator uporablja sistem izdaje vozovnic, ki uporabnikom omogoča, da razvijalcem podpore posredujejo podporne vozovnice, kadar naletijo na kakršne koli težave ali želijo rešiti svoje težave, povezane s sistemom. Po pregledu poizvedbe podporni agent stopi v stik z uporabnikom, ki nudi najboljšo rešitev težave. Povprečni čas odziva sistema znaša približno 12 ur. To je zelo impresiven rezultat, če upoštevamo dejstvo, da IM Creator trenutno daje več kot 11 milijonov spletnih strani po vsem svetu.

Poleg tega sistem omogoča prenos koristnega in informativnega priročnika za uporabnike, ki vsebuje podrobne informacije o najpomembnejših sistemskih odtenkih. Večina sodobnih ustvarjalcev spletnih strani še nima takšne možnosti.

Predloge za oblikovanje v programu IM Creator (XPRS)

Število tem:Več kot 100
Profesionalne predloge:&# x2714; DA
Brezplačne teme:&# x2714; DA
Odziven dizajn:&# x2714; DA
Razvrsti po panogi:&# x2714; DA
Urejanje kode CSS:✘ NE

Predloge so verjetno med najmočnejšimi točkami ustvarjalca IM-jev, ko gre za generiranje kupcev. Graditelj spletnih strani trenutno ponuja sodobne, vizualno privlačne in profesionalne teme, ki ustrezajo različnim nišam. Platforma sodeluje z nekaterimi najboljšimi spletnimi oblikovalci, ki so odgovorni za razvoj predloge, zato daje močan poudarek sodobnim trendom spletnih strani in grafičnega oblikovanja.

Predloge IM Creator so sestavljene iz orodij, povezanih s črtami, ki jih dobite skupaj z urejevalnikom. Očitno bo tukaj dizajn veliko pomemben. Pripravljeni modeli izgledajo zelo lepo.

Ne morete jih imenovati omamljanje, saj se še vedno ukvarjamo s tipično odzivno strukturo, ki odlikuje standardne težnje in doslednost. Kljub temu je izbira šablon privlačna zaradi njihove kakovosti in vsestranskosti pristopov k oblikovanju odsekov.

Treba je poudariti, da predloge ne morete spremeniti, ko delate z njo. Če vsebino uredite in shranite, boste morali spremeniti predlogo. Torej, smiselno je, da že od začetka izberete zasnovo, ki bo maksimalno blizu vašemu cilju.

Kategorije predlog so naslednje: poslovanje, storitve, umetnost / oblikovanje, zdravje / wellness, fotografija, restavracije / hrana, e-trgovina / trgovina na drobno, moda / lepota, poroke, glasba / video, prenočišče, tehnologija, preprodajalec.

Imena kategorij namigujejo na niše, na katerih IM Creator najbolje deluje. Smiselno je poudariti restavracijo, poroko in posel. Mimogrede, tudi modeli e-trgovine izgledajo precej dobro. Ni verjetno, da boste našli kupca, ki bo zavrnil naročilo v takšni spletni trgovini, če predpostavlja, da izdelek ustreza njihovim zahtevam in željam. Všeč so nam bile tudi glasbene predloge: privlačne so in omogočajo ne le predstavitev vaše ustvarjalnosti, temveč tudi prodajo glasbe ali videa.

Predloge za ustvarjalce sporočil

Vse predloge IM Creator so prilagodljive in odzivne, medtem ko so možnosti prilagajanja oblikovanja vsestranske in zmogljive. Izdelovalec spletnih strani ponuja na primer zanimiva orodja za oblikovanje, kot so drsni učinki, vhodni učinki in učinki z miško, ki vašemu projektu dajejo resnično sodoben in čudovit videz. Pri oblikovanju postavitve spletnega mesta je možno dodati ali izbrisati razdelke, spremeniti njihove pozicije, nastaviti strukturo vsakega od njih, presledke, notranjo vsebino itd..

Sistem ima na voljo brezplačne pisave in ikone, ki jih lahko izberete glede na vaš slog projekta. Možnosti urejanja slik so tudi obsežne. Slike lahko obrezujete in urejate po želji, tako da izberete njihovo nepreglednost in barvo, uporabite animacijske učinke itd.

Obstaja tudi možnost, da kot kodo dodate svoje pripomočke. To storite tako, da izberete «Surov»V polju«Splet spletnega mesta»Blokirajte možnosti in nato v meniju, ki vam je na voljo, odprite zavihek« Koda ». Tu lahko napišete katero koli kodo HTML, JS in CSS. Izberete lahko tudi pripomoček «Raw» v polju «Elementi»Razdelite in storite enako.

Na splošno so spletna mesta IM Creator videti moderna in privlačna. Način animiranega predogleda bo zagotovo všeč mnogim uporabnikom. Kljub temu predloge ne morete spreminjati na poti in urejati kode razpoložljivih črt ali elementov.

Vendar lahko kodo HTML dodate v glavo ali integrirate svoje pripomočke na spletno mesto. To zagotovo zahteva veščine kodiranja in tega ne potrebujejo vsi. Večina uporabnikov bo zadovoljna z orodji in rezultati za urejanje vizualnega oblikovanja.

Pravi primeri spletnega mesta za ustvarjalce sporočil

Spletno mesto filmskega ustvarjalca in fotografa

Spletno mesto filmskega ustvarjalca in fotografa

Spletna stran Filmske agencije

Spletna stran Filmske agencije

Spletno mesto za upravljanje projektov in fotografe

Spletno mesto za upravljanje projektov in fotografe

Spletna stran poročnega fotografa

Spletna stran poročnega fotografa

Spletno mesto portfelja direktorja

Spletno mesto portfelja direktorja

Spletna stran učitelja joge

Spletna stran učitelja joge

Cene IM ustvarjalcev so ocenili: brezplačno & Premium

Študenti, izvajalci in nekomercialna spletna mesta lahko brezplačno prejmejo vrhunski ustvarjalnik IM-jev. S tem namenom morajo vzpostaviti stik s službo za tehnično podporo službe posebna oblika, predložil razlog in dokazila o skladnosti s pogoji brezplačne licence.

Drugi lahko sistem brezplačno uporabljajo neomejeno časa, pri čemer so izkoristili vse funkcije urejevalnika. V tem primeru pa bo nemogoče povezati svojo domeno. Te omejitve se odpravijo po nakupu kakršnega koli premijskega dovoljenja.

Priporočamo, da program IM Creator upoštevate kot plačljivo storitev vsem tistim uporabnikom, ki nameravajo ustvariti dobiček na svojem spletnem mestu. Brezplačni račun ne bo deloval dobro pri upravljanju podjetij ne samo v tem sistemu, temveč tudi pri drugih konkurentih. Uporablja se lahko samo za testiranje funkcionalnosti storitve ali za izdelavo spletnega mesta, potem pa boste morali kupiti zahtevano licenco:

 • Letna licenca (8 USD / mesec) – enkratno letno plačilo (96 USD na leto), 1 domena, 1 spletno mesto, neomejena pasovna širina, prostor za shranjevanje, vrhunska tehnična podpora, e-trgovina;
 • Dveletna licenca (11 USD na mesec) – enkratno polletno plačilo (66 USD / pol leta), 1 domena, 1 spletno mesto, neomejena pasovna širina, prostor za shranjevanje, vrhunska tehnična podpora, e-trgovina;
 • Zaščiten s SSL (21 USD / mesec) – značilnosti zgoraj omenjenih načrtov plus možnost povezovanja SSL potrdila na eno ime domene.

Kar zadeva funkcionalnost, IM Creator nima razlikovanja v načrtu cen. Vprašanje je glede obdobja, ki ga želite plačati, in potrebe po SSL-ju. Praviloma je dolgoročnejša najemnina sčasoma bolj koristna.

Pomembno je tudi določiti nianse zaračunavanja v e-trgovini. Ves dobiček od prodaje se nabira na notranjem računu vašega načrta. Denar lahko še naprej nakažete prek podjetja Stripe s 5-odstotno provizijo provizije IM Creator za plačilno transakcijo.

Stroški bele etikete

IM Creator ponuja 3 vrste licenc White Label:

 • Standardna bela oznaka (350 USD na leto) – Neomejene licence, odstranite blagovno znamko IM Creator & nadomestite s svojim, Popolna zaračunavanje & nadzor cen, popoln nadzor nad uporabniki, prikažite svoje predloge.
 • Host it Yourself (2500 USD na leto) – ponuja funkcije, ki jih ponuja standardna bela oznaka plus cPanel Integration, prenosljiva različica, spletna mesta gostitelja na vaših strežnikih, urejevalni nadzor CSS, API za vaše domene.
 • Nadzor strežnikov (25 K / leto) – ponuja zgoraj omenjene funkcije kot tudi API-je za prijavo, cPanel & API, lastništvo strežnika.

Nakup standardne licenčne različice navadnemu uporabniku omogoča ustvarjanje neomejenega števila spletnih mest znotraj sistema. Na voljo vam bo funkcija, ki bo določena pri 3,5-letni najemni ceni na podlagi standardne premije za licenco. To bo zagotovo koristilo spletnim oblikovalcem.

Na splošno so stroški uporabe programa IM Creator več kot cenovno ugodni. Za približno 100 dolarjev na leto lahko ustvarite privlačno poslovno spletno mesto ali celo spletno trgovino. To je ena najbolj koristnih nišnih rešitev, ki odlikuje spodobno razmerje med ceno in kakovostjo.

Zaključek pregleda: Kdo naj uporablja ustvarjalnik IM-jev?

IM Creator je napredni graditelj spletnih strani WYSIWYG, kar je za vaš denar zelo drago. Storitev bo sprva zadovoljevala potrebe malih in srednje velikih podjetij, odlična pa bo tudi za umetnike, študente in neprofitne organizacije, ki bodo tukaj dobili priložnost za brezplačno upravljanje spletnega mesta. Platforma je na voljo z zmogljivim mehanizmom za e-trgovino, možnostmi za bloganje, obilico odzivnih predlog in obsežnimi orodji za prilagajanje oblikovanja.

Sistem bo všeč praktičnim ljudem, ki rezultat cenijo predvsem. Da, model ustvarjanja spletnih strani iz črte pomeni določeno podobnost spletnega mesta. vendar jih je enostavno zagnati, zasnova je privlačna in spletna mesta so odlično prikazana na kateri koli mobilni napravi.

Po našem mnenju je IM Creator zelo dober izdelek, ki bi lahko veliko zanimal za številne uporabnike. Prav tako je smiselno razmisliti o rešitvi White Label Standard, ki ponuja koristne pogoje za razvijalce spletnih strani strank. Slabosti storitve so majhne, ​​prednosti pa so velike. Vsekakor ga priporočamo.

Preizkusite IM Creator BREZPLAČNO

 Brezplačno je

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map