Povezava Whisper Review

Povezava Whisper Plugin Review


Povezava šepeta – je WordPress vtičnik za hitrejše in enostavnejše upravljanje notranjih povezav. Orodje, ki ga poganja AI, lahko samodejno ustvari notranje povezave za objave, s čimer lahko spletno mesto izkoristi višje uvrstitve na iskalnikih. Vtičnik je preprosta in intuitivna rešitev za izvajanje močnih izboljšav SEO brez posebnih znanj in znanja.

Vtičnik uporablja umetna inteligenca podati kontekstne predloge o tem, kam dodati sidro. Z drugimi besedami, lahko analizira vsebino objave in določi najboljši način za ustvarjanje notranjih povezav, ki bodo uporabne tako za bralce kot tudi za iskalne bote. Poleg takojšnjih predlogov in samodejnega dodajanja orodje vsebuje orodje za urejanje povezav in upravljanje z njimi.

Je to res vredno uporabiti? Kako lahko pripomorete k izboljšanju SEO spletnih strani? Spremljajte nas, če želite izvedeti več iz našega pregleda.

Prednosti in slabosti

Link Whisper je kul vtičnik, vendar skoraj ni čarobna palica ali končna rešitev za vse notranje težave SEO. Poleg tega ga kljub lastnostim ne bi smeli uporabljati kot samostojno orodje za optimizacijo. Vsekakor pa bo to smiselno, če ga uporabljamo skupaj z drugimi bistvenimi instrumenti.

Povezava Šepetajoči prednosti:
Povezava šepetanja:
&# x2714; Samodejna gradnja povezav – sistem samodejno doda notranje vhodne povezave, analizira vsebino objave in poda predloge.
&# x2714; AI-Driven Technologies – vtičnik uporablja umetno inteligenco, da raziskuje vsebino in oblikuje splošne predloge sidra.

&# x2714; Izboljšani uvrstitve – uporaba notranjih povezav je pomembna za povečanje uvrstitev iskalnikov. Z Link Whisper je postopek za novorojenčke hitrejši in enostavnejši.
&# x2714; 100% združljivost – orodje se lahko uporablja pri različnih temah WP. Prav tako se odlično obnese skupaj z WooCommerce, Gutenberg, Kadence Blocks in še več.
&# x2714; Enostavnost uporabe – od postopka namestitve do upravljanja notranjih povezav lastniki spletnih strani težko uporabljajo vtičnik.
&# x2714; Analytics & Poročila – vtičnik je na armaturni plošči za spremljanje vseh ključnih podatkov o povezavi na enem mestu.

✘ V nekaterih primerih lahko vtičnik predlaga vsebinske povezave za starost, ki jih ne želite imeti. Na primer se lahko na domači strani prikaže sidro.
✘ Včasih avtomatizirani predlogi niso tako splošni in ustrezni, kot jih želite.
✘ Ni mogoče ročno dodati povezave do predlogov.
✘ Tehnične težave pri uporabi nekaterih WP usmerjevalcev strani, kot je Thrive Architect in nekaterih drugih.

Zakaj je povezava šepetajoča?

Torej, vtičnik pomaga dodati notranje povezave in vsebino narediti bolj prijazno do uporabnika in SEO. Toda kdo ga dejansko dejansko potrebuje?

Najprej bo Link Whisper deloval v redu za lastnike malih podjetij in prodajalce vsebin, ki želijo več prometa usmeriti na svoja spletna mesta. Drugič, lahko je koristno za blogerje in lastnike spletnih strani, ki temeljijo na vsebini, ki uporabljajo optimizacijo iskalnikov za povečanje prometa za nadaljnjo monetizacijo.

Glavna prednost je, da ne bi smeli biti SEO guru ali imeti strokovno znanje pri delu z iskalniki. Vtičnik je zelo enostaven za namestitev, konfiguriranje in upravljanje. Imamo orodje, ki bi bilo lahko dobro za začetnike, ki začnite novo spletno stran od nič ali pa želite izboljšati obstoječo s pomočjo notranjih povezav.

Kako notranje povezave pomagajo izboljšati vaše spletno mesto

Kaj so notranje povezave in kako si lahko pomagajo? Vsakdo je slišal izraz kljub SEO ozadju. Zdi se, da so notranje povezave eno najmočnejših orodij pri optimizaciji spletnih strani. Vsebina naredi bolj koristno za bralca in deluje praktično enako, kot smo jo v razdelku za bibliografijo navajali za različne akademske naloge v srednji šoli ali na fakulteti.

Torej, ko rečemo “notranje povezave”, mislimo na povezave, ki so v notranjosti vaših spletnih strani. Z drugimi besedami, imamo stran, ki vsebuje hiperpovezavo na drugo stran, ki se nahaja na isti domena. Medtem ko je povratna povezava glavni instrument za večino spletnih projektov danes, se interne povezave pogosto premalo uporabljajo in podcenjujejo, kar je napačno, in zato:

 • Izboljšana navigacija za bralce – notranje povezave pomagajo ustvariti bralčevo pot, ki jih vodi od ene ciljne strani do druge. Poleg tega branje bralca na drugo ustrezno stran izboljša ključne SEO metrike
 • Arhitektura spletnih strani – notranje povezave se lahko zdijo močna podlaga za spletno mesto. Uporabnikom ponujajo oris z vsemi potrebnimi informacijami za iskanje na enem mestu.
 • Boljši uvrstitev v programu Google SERPs – recimo, imate eno stran, ki se ponaša z visokimi uvrstitvami SERP. Notranje povezave vam bodo omogočile širjenje lastniškega kapitala tudi na druge strani.
 • Boljše brskanje po Googlu – če imate zapleteno spletno mesto s številnimi razdelki in nenehno posodabljano vsebino, Google boti cam zamudijo nekatere strani (ali jih obiščejo redko). Notranje povezave lažje razumejo vsebino spletnega mesta in najdejo strani, skrite globlje v arhitekturi spletnega mesta.

Zdaj, ko vemo, kako lahko notranje povezave pomagajo, se vrnimo na vtičnik Link Whisper in poglejmo, kako deluje.

Enostavnost uporabe

Orodje ne potrebuje posebnega znanja. Uporabniki brez SEO ali tehničnih znanj lahko kar najbolje izkoristijo avtomatizirano notranjo povezavo. Če želite začeti uporabljati vtičnik, morate kupiti samo uradno licenco in jo aktivirati na nadzorni plošči WordPress.

Aktiviranje vtičnika

Kot smo že omenili, morate najprej kupiti plačano licenco. Na žalost Link Whisper ne ponuja brezplačne preskusne različice brezplačne naročnine. Naenkrat boste morali skozi postopek odjave. Preprosto izberite načrt, ki ustreza vašim potrebam in pritisnite »Začnite«.

Začeti

Na podlagi odjave boste morali navesti osebne podatke in podatke za obračun. Uporabniki lahko za zaključek nakupa izberejo debetno / kreditno kartico ali možnost PayPal. Ko končate s to fazo, boste dobili dostop do zip datoteke. Prenesite ga. Potrebovali ga bomo še naprej, skupaj z licenčnim ključem.

Naslednja faza je namestitev in aktiviranje vtičnika. Pojdite na nadzorno ploščo WordPress in kliknite »Vtičniki« – »Naloži vtičnike«. Zdaj morate naložiti zip datoteko, ki smo jo prenesli prej. Za dokončanje namestitve vnesite licenčni ključ za aktivacijo. Zdaj lahko na nadzorni plošči WP vnesete razdelek Poročila in nastavitve vtičnikov.

Dodajte vtičnik

Dodajanje notranjih povezav

Pripravljeni? Od zdaj lahko dodatek uporabljate za dodajanje notranjih povezav. Vse kar potrebujete je:

 1. Ustvari novo objavo ali stran. Opomba: ne objavite! Dodati morate samo vsebino in stran shraniti kot osnutek.
 2. Sistem bo samodejno preučil vsebino vaše spletne strani in ustvaril predloge. Pomaknite se navzdol do razdelka s predlogi za Link Whisper in izberite povezave, ki jih želite imeti na strani.
 3. Objavi objavo ali stran.

Postopek je zelo intuitiven in preprost. Ročne nastavitve niso potrebne, medtem ko nekatere funkcije morda zahtevajo globlje vključevanje.

Nabor funkcij

Kot smo že povedali, Link Whisper ni čarobni vtičnik, ki bo upravljal vso notranjo optimizacijo za vas. Ima nekaj funkcij, ki so se osredotočile predvsem na samodejno gradnjo povezav in poročanje. Izkušeni uporabniki bodo prav tako cenili nekaj dodatnih možnosti, ki bi vam lahko koristile.

Samodejni predlogi

Vtičnik je kot pametni instrument, ki temelji na AI, analizira vsebino strani in začne predlagati ustrezne povezave, ko začnete pisati objavo ali članek. Število predlaganih povezav je odvisno od celotne količine vsebine, števila strani spletnega mesta, njihove ustreznosti itd. Vsi predlogi se bodo prikazali v ločenem polju. Izberete lahko želene povezave in pritisnete »Shrani«.

Funkcija samodejnega povezovanja

Samodejno povezovanje

Odlično orodje za tiste, ki želijo ustvariti notranje povezave na podlagi potrebnih ključnih besed. Vse, kar potrebujete, je, da vnesete ključni stavek za prihodnjo povezavo in določite stran, na katero bo bralce posredoval. Vtičnik bo našel vse prejšnje ključne besede in povezavo ustvaril samodejno.

Poročanje & Statistika

Poročanje in statistika

Vtičnik ima priloženo nadzorno ploščo, na kateri lahko sledite vsem statistikam in vse notranje povezave nadzorujete. Poleg tega funkcija ponuja celoten pregled spletnega mesta poleg notranjega in zunanjega obsega povezav za vsako posamezno stran članka ali objavo spletnega dnevnika. Poročanje vključuje vpogled v možne napake in tudi prekinjene povezave.

Urejanje prekinjenih povezav

Razen odkrivanja pokvarjenih povezav in 404 strani vam vtičnik omogoča enostavno urejanje ali odstranjevanje.

Pomoč strankam

Link Whisper ima svojo skupino za podporo strankam. Uporabniki bodo imeli koristi od celovitega centra za pomoč z več desetimi video vajami. Zajemajo vse vidike uporabe vtičnika, od njegovega aktiviranja znotraj WordPressa do načinov pregleda poročil, načine dodajanja povezav po ključnih besedah ​​itd..

Povezava Whisper Support

Poleg tega obstaja ločena stran za podporo, na katero se lahko neposredno obrnete na predstavnike Link Whisperja. Na tej strani najdete tudi kratek razdelek s pogostimi vprašanji s pogosto zastavljenim vprašanjem. Uradno spletno mesto vtičnikov vsebuje blog z nekaj dragocenimi informacijami, ki bi lahko pomagale.

Načrti & Cene: Koliko stane povezava šepetaje?

Uporabniki lahko izbirajo med 3 različnimi paketi. Vsi so opremljeni z enakim naborom funkcij. Cena se bo razlikovala glede na število spletnih mest, ki jih morate prijaviti. Paketi vključujejo:

 • Licenca za eno spletno mesto stane 52 USD na leto.
 • 3 Licenca spletnega mesta stane 92 USD na leto.
 • 10 Licenca spletnega mesta stane 142 USD na leto.

Uporabnikom se zaračuna vsako leto do preklica licence. Vsi načrti imajo pametno poročanje in samodejne predloge za povezave.

Cenitev

Povezava Whisper Review Zaključek

Link Whisper je dostojen vtičnik za izboljšanje SEO spletnega mesta. Na voljo je kot hiter in preprost instrument za dodajanje notranjih povezav brez posebnega znanja ali spretnosti. Po eni strani pomaga ustvarjati uporabnikom prijazne in privlačne vsebine. Po drugi strani je vaše spletno mesto bolje uvrščeno na spletnih iskalnikih.

Poleg odličnih funkcij, ki jih vtičnik ponuja, ni najboljša rešitev. Uporabiti ga je treba natančno, saj še vedno prihaja do nekaterih manjših pomanjkljivosti. Poleg tega preveč notranje povezave ni dobro. Naj bodo vaše povezave ustrezne in jih ne dodajajte preveč, da se izognete neželenim stranem.

Poskusite Link Whisper Now

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map