Zagon agencije za spletni dizajn

zagon agencije za spletni dizajn


Posamezniki in podjetja se morajo spoprijeti z različnimi ovirami na poti do prepoznavnosti na področju spletnega oblikovanja. S toliko ekipami po meri in uveljavljenimi blagovnimi znamkami se morajo novi startupi in freelanceri boriti na vrhu. Nekaj ​​jih resnično uspeva, medtem ko vse več strokovnjakov spozna resnično vrednost izbire za gotove rešitve za spletno gradnjo.

Industrija spletnega oblikovanja ima nekaj vrzeli, ki se zdijo glavni kamen spotike na poti do uspeha, Storitve bele oznake S pomočjo orodij za gradnjo spletnih mest SaaS podjetja in posamezniki lažje dosežejo svojo ciljno publiko z dovolj sredstvi in ​​ozadjem, da postanejo preprodajalec belih etiket ali partner. Tokrat bomo pregledali nekaj najboljših oblikovalcev spletnih strani, ki ponujajo možnosti bele nalepke, ki bi vam lahko pomagale začeti poslovanje s spletnim oblikovanjem.

1. Zaznamek

Zaznamek Agencija za spletni dizajn

Zaznamek je in napredni gradnik spletnih strani z belimi etiketami, ki temelji na AI, ki za uspešno poslovanje s spletnim oblikovanjem uporablja inovativne tehnologije. Svoje Program agencije je dobro tako za podjetja kot za posameznike, ki hrepenijo po novih virih prihodkov. Profesionalna spletna mesta za stranke lahko ustvarite v manj kot 3 minutah z do 750 poslovnimi kategorijami.

Zaznamek Nadzorna plošča agencije za spletni dizajn

Platforma omogoča uporabnikom, da ustvarijo celovito agencijo za spletni dizajn z eno samo nadzorno ploščo, da bi na enem mestu spremljali vse stranke. Vsaka od vaših strank bo dobila edinstven dostop do svojega računa z edinstvenim uporabniškim imenom in geslom, da bo sam spremenil potrebne spremembe in posodobitve. Hkrati boste do njihovih računov lahko dostopali oddaljeno z nadzorne plošče.

Agencije in posamezniki bodo cenili prilagodljiv sistem zaračunavanja, ki vsebuje samo integriran procesor za trgovce, ki ga poganja Stripe. Sistem vas bo obvestil o vsakem opravljenem ali zavrnjenem nakupu. Kot agencija za spletno oblikovanje ali posameznik lahko sami izberete, ali boste plačali pavšalno pristojbino in sami obdelali postopek plačila. V tem primeru se pristojbine lahko gibljejo, odvisno od števila strank in načrtov.

Zaznamek Način plačila

Na primer, Pro načrt zaračuna od 7 do 10 USD na stranko, medtem ko v Business načrtu prihaja s cenami, ki se gibljejo od 17 do 20 USD. Lahko pa pustite zaračunavanje zaznamku in zaslužite 60% od vsakega nakupa, kljub številu strank in cen. Če boste postali zastopnik, vam boste prihranili 99,95 USD na leto. Če želite preveriti, kako sistem deluje, je 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje tisto, kar potrebujete.

Preizkusite Bookmark Agency

2. Ucraft

Ucraft White Label

Ucraft je močno orodje za gradnjo spletnih strani s svojim večkrat nagrajenim Rešitev bele etikete. To je dobro za agencije za spletni dizajn in posameznike, ki želijo z lahkoto izdelati spletna mesta za svoje stranke. Rešitev je dobra za podjetja in samostojne strokovnjake. Na voljo je z najsodobnejšim graditeljem spletnih strani, vgrajenimi instrumenti za obračun in še več.

Graditelj spletnega mesta z belimi ploščicami na platformi je dobra rešitev za oblikovanje spletnih mest z lastnimi blagovnimi znamkami brez dodatkov po meri. S svojim edinstvenim spletnim mestom, ki ga je enostavno tržiti in promovirati, lahko vzpostavite trdno spletno prisotnost. Preprosto postavite svoj logotip in blagovno znamko, da povečate prepoznavnost podjetja in začnete komunicirati s strankami.

Ucraft Izdelovalec logotipov

Ucraft ponuja dovolj sredstev za sodelovanje s strankami. Sami lahko ustvarite svoje lastne načrte cen in prejemate naročila neposredno od svojih strank. Na svojih novih spletnih mestih bodo prejeli posamezne podatke za prijavo in geslo. Tu lahko pomislite na nekatera orodja za obračun po meri. Na srečo rešitev Ucraft white label ne zahteva integracije drugih plačilnih sistemov. Platforma bo obdelala vse nakupe namesto vas.

Ucraft urejevalnik

Ko so vsa komunikacijska in interakcijska sredstva natančno nastavljena, lahko začnete graditi spletna mesta za vaše stranke. Ucraft se ponaša z uporabnikom, ki je preprost za uporabo, ki ne potrebuje ogromnega tehničnega znanja. Vsakdo lahko ustanovi svoje podjetje za spletni dizajn z ah intuitivnim sistemom povleci in spusti poleg brezplačnega gostovanja, ki ga ponuja Google Cloud, ne da bi se morali ukvarjati s zapletenimi platformami CMS, kot so WordPress. Uporabljate lahko lastne predloge in samo-izdelane profesionalne postavitve Ucraft, ki so na voljo na zahtevo, odvisno od načrta.

Načrt za posameznike in agencije za spletni dizajn se začne od 479 dolarjev na mesec, kar še zdaleč ni stroškovno učinkovito. V primeru omejenega proračuna boste morda potrebovali nekaj manj dragih rešitev.

Poskusite Ucraft White Label

3. IM ustvarjalec

Bela ustvarjalka IM Creator

IM Creator je med ponudniki pionirjev White Label odlične rešitve za preprodajalce, posameznike, agencije za spletni dizajn in ponudnike gostovanja. Uporabniki lahko izbirajo med več načrti, namenjenimi različnim potrebam. Sistem poganjajo napredne tehnologije, ki omogočajo vzpostavitev, rast in trženje blagovne znamke na spletu.

Začetek uporabe programa IM Creator je zelo preprost. Sistem ima svojega čarovnika za nastavitev po meri, ki vam omogoča enostavno vključitev v rešitev White Label. Zagon spletnega mesta agencije za spletni dizajn, ki je v celoti blagovno znamko, traja nekaj minut.

Lahko začnete graditi svoje popolnoma blagovno znamko podjetja iz nič ali se odločite za zmožnosti IM-jev ustvarjalcev. Pomeni, da lahko prosto uporabljate svojo domeno ali blagovno znamko brez oglasov in oznak po meri. Ni treba vključevati tudi tretjih platform.

Nadzorna plošča bele oznake za ustvarjalce

Sistem vas ne omejuje glede na število mest za izgradnjo. Vsak načrt vključuje neomejene licence, kar pomeni, da lahko ustvarite toliko spletnih mest za svoje stranke brez dodatnih stroškov in dodatnih stroškov. Poleg tega bodo vaše stranke dobile neomejen prostor za shranjevanje, s čimer boste lahko izstopale od ostalih konkurentov. Platforma ima vgrajen sistem sledenja s podrobnimi poročili, ki prikazujejo stopnjo konverzije in druge ključne ključne kazalnike. Vendar pa ni na voljo v vseh načrtih. Torej morate izbrati tisto, ki ponuja dovolj funkcij za vaše posebne poslovne potrebe.

Kar zadeva pakete, je vstopna cena 350 $ na leto za standardni načrt bele etikete. Na voljo je z neomejenimi licencami in dobro za svobodnjake in mala podjetja. Načrt Host It Yourself ponuja razširjen seznam funkcij za 2500 dolarjev na leto. Najboljše je za rastoče agencije za spletno oblikovanje in gostovanje podjetij. Vsak načrt vključuje 24/7 podporo.

Poskusite beli znak IM Creator White

Ključne prednosti uporabe bele etikete v podjetju Web Design

Storitve White Label povečajo produktivnost. Poleg tega vam tega ni treba najem spletnih oblikovalcev po meri dokončati nekatere naloge. To dejstvo naredi sodelovanje tretjih strank stroškovno učinkovitejše. Tu je še nekaj razlogov za uporabo belih ploščic:

 • Postanite vidni strankam – Storitve White Label omogočajo večjo prepoznavnost in prepoznavnost med tekmeci. Hkrati se lahko osredotočite na več tekočih projektov hkrati in nikoli ne zamudite roka, ki je ključnega pomena za vaše stranke.
 • Izboljšana zvestoba strank – lahko ponujate storitve z blagovno znamko. Zagotovo bo izboljšala vašo verodostojnost in zaupanje. Blagovna znamka, povezana z vašim podjetjem, bo okrepila zvestobo strank.
 • Strokovna pomoč – ta prednost deluje odlično za začetnike. Spletni oblikovalci z malo izkušnjami lahko vedno računajo na strokovno pomoč izkušenih strokovnjakov v okviru bele embalaže. Vaše stranke bodo dobile brezhiben izdelek z imenom vaše blagovne znamke.
 • Stroškovno učinkovita rešitev – ta lastnost se nanaša tako na posameznike, ki želijo enostavno dati denarnico, kot tudi na agencije za spletni dizajn z omejenimi proračuni. Če bi sami ustanovili agencijo iz nič, se morda zdi celo dražje kot odločiti se za belo etiketo.
 • Odpravljanje težav – občasno boste morali obravnavati pritožbe strank. To je 100% naravno za vsako poslovno nišo. Z belo nalepko dobite strokovnega pomočnika za reševanje različnih težav. Nekatere platforme ponujajo dodatne funkcije, kot so garancije za vračilo denarja, revizije projektov, brezplačno stereotipiziranje itd.

Funkcija se lahko razlikuje od platforme do platforme. Zaradi tega morate biti zelo pozorni pri izbiri ponudnika bele oznake. Spletno oblikovanje temelji na brezhibni kakovosti in posodobljenih funkcijah. Pred izbiro platforme za vašo agencijo morate upoštevati nekaj ključnih dejavnikov.

Stvari, ki jih je treba upoštevati pri izbiri poslovnih partnerjev z belo znamko

Izbira primernega belega partnerja bo določila ugled vaše agencije na spletu. Vedno imejte v mislih, da ne iščete pomoči, ampak vas zastopa partner White Label. Torej, bodite pozorni na naslednje:

 • Dobro fit – upoštevajte svoje prihodnje cilje. Ste ekipa za oblikovanje spletnih strani ali samostojni strokovnjak, ki iščete razširitev? Nekatere platforme ponujajo posebne funkcije za začetnike ali študente, druge pa so bolj osredotočene na že obstoječe agencije. Izberite tistega, ki bo služil vašim potrebam.
 • Ugled na spletu – zvezdni ugled na spletu je vedno pomemben. Sodelovanje z neznanimi podjetji ni nič drugega kot izguba časa. Izberite zaupanja vredne partnerje, ki so vidni na spletu. Sicer pa ni smiselno sodelovati z njimi.
 • Preglednost – nakup prašiča v poku je komaj dobra ideja. Prepričajte se, da ima platforma demo različico brezplačne preskusne različice. Pazite na pogoje pogodbe in cene. Vsi odseki morajo biti jasni in lahko razumljivi.

Spodnja črta

Vstop v nišo poslov spletnega oblikovanja zahteva dobro tehnično znanje, kreativnost in inovativen pristop. je edini način, da izpolni zahteve strank, ko gre za izdelavo spletnih strani zanje. Pomanjkanje temeljnih virov bi lahko bil težaven izziv, če se ne odločite za lastne partnerje, ki se srečujejo s platformami za gradnjo spletnih mest z belimi etiketami.

ZaznamekZaznamek je napredni gradnik spletnih strani AI. Dobro je za tiste, ki načrtujejo samo ustanovitev svoje agencije za spletni dizajn. Ugodne cene in nabor osnovnih funkcij vas bodo v nekaj minutah spustili v splet in začeli ustvarjati funkcionalna spletna mesta za vaše stranke. bookmark.com

UcraftUcraft Rešitev White Label je nekoliko bolj prilagodljiva platforma z dovolj orodij za ustvarjanje, blagovno znamko in trženje vašega podjetja na spletu. Kljub bogatemu načrtu je cena nekoliko previsoka, zlasti za samostojne strokovnjake, ki si težko privoščijo plačilo teh letnih pristojbin. Ucraft.com

XPRS IM Creator izgleda kot najbolj prilagodljiva rešitev z različnimi načrti za izpolnjevanje zahtev posameznikov in podjetij. Njegova bela rešitev ima na voljo neomejene licence, uporabniško nadzorno ploščo in sistem za sledenje konverzijam. imcreator.com

Glavna ideja uporabe virov tretjih oseb je postopna gradnja medsebojnih odnosov s storitvami in strankami, saj nikoli ne morete biti prepričani o končni donosnosti naložbe. Lastni partner lahko prepreči, da bi se vaš prihodnji posel nepričakovano zrušil. Zaradi tega morate biti 100% prepričani, da izbrana platforma ustreza vašim potrebam.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map