Kako ustvariti brezplačno spletno trgovino

Kako ustvariti spletno trgovino


Imeti spletno mesto za e-trgovino je prednost sama po sebi. Komaj ni podjetja, ki si ne želi spleta in vzpostavlja varne in zanesljive spletne prisotnosti.

Pravzaprav ni nič čudnega, saj število ljudi, ki nakupujejo prek spleta, z vsakim dnem narašča in težnja po digitalizaciji podjetij postane več kot le nejasna ideja.

Glede na nedavne statistike, možnosti prodaje e-trgovine nenehno naraščajte. Tako je skupni prihodek, ustvarjen s prodajo na spletu v letu 2017, znašal približno 2,3 bilijona dolarjev in pričakuje se, da bo ta številka do leta 2021 dvakrat višja in dosegla 4,5 USD.

Kako ustvariti brezplačno spletno trgovino

Samo v ZDA nakupovanje prek spleta trenutno presega 10% prodaje na drobno, medtem ko po vsem svetu število nakupov, opravljenih na spletu do leta 2040, presega 95% celotnega zneska. Te številke in trendi govorijo sami zase in prav zaradi tega je potreba po razvoju spletnega mesta e-trgovine tako ključnega pomena. Skrajni čas je, da spregovorimo o načinih ustvarjanja spletnih trgovin in najboljših sistemih, ki trenutno najbolje delujejo v ta namen.

Obstajata dva glavna načina za pridobitev dobičkonosne in profesionalne spletne trgovine. Razvoj spletnega mesta lahko naročite pri strokovnjakih drugih proizvajalcev ali pa jih zaženete sami. Obe možnosti imata svoje prednosti in slabosti.

 • Kdaj naročanje spletne trgovine pri spletnih oblikovalcih, ne plačate samo več, ampak boste morda imeli težave tudi v prihodnosti. Poleg tega ne boste poznali bistva strukture spletnega mesta e-trgovina. Vsakič, ko boste morali urejati spletno mesto, se boste morali obrniti na spletnega razvijalca in plačevati za te storitve znova in znova.
 • Druga možnost je začnite spletno trgovino iz nič. Če uporabljate pravo orodje, boste odgovorni za projekt in se zavedali vseh odtenkov, specifikacij in podrobnosti, kot ste jih sami razvili. Imeli boste tudi dokumentirane dokaze o lastniških pravicah svoje domene in spletnega mesta, kar je pomembna prednost za vsakega lastnika spletnega mesta.

Za zagon celovitega spletnega mesta za e-trgovino je potreben določen proračun. Če se odločite za uporabite brezplačen CMS, vseeno boste morali vlagati v gostovanje, ime domene, teme in vtičnike. Izdelovalci spletnih mest včasih ponujajo brezplačne načrte, vendar zagotovo nimajo funkcionalnosti, ko gre za razvoj spletnih strani e-trgovine, in ne potrebujete spletne trgovine s slabo funkcionalnostjo, ali ne??

Edina smiselna rešitev v tem primeru je izberite graditelja spletnega mesta ki najbolje ustreza vašim potrebam po spletnem oblikovanju e-trgovine in investirajte v enega od svojih plačljivih načrtov. Bolje je plačati za funkcije in možnosti, ki bodo zagotovo zagotovile želeni rezultat.

Kako ustvariti spletno trgovino brezplačno

Če želite zagnati obsežno spletno trgovino, ki bo prinesla svoj dobiček z dolgoročno rastjo kupcev, je smiselno odložiti nepraktične in neprijetne možnosti, pri čemer pustite najprimernejšo. Ne boste šli brez kakovostnega in celovitega ustvarjalca spletnih strani, ki bo najbolje deloval pri vaših nalogah.

Obstajajo veliko graditeljev spletnih strani e-trgovine ki omogočajo ustvarjanje spletnih trgovin. Nekatere so specializirane, druge pa ponujajo to možnost z drugimi funkcionalnostnimi funkcijami. Katera od njih bo najboljša možnost za vaš projekt? To je odvisno od obsega, osebnih ciljev, velikosti spletne trgovine, proračuna in časa, ki ste ga pripravljeni vložiti v projekt in več drugih ključnih kriterijev.

Podali smo tudi osnovne smernice, kako z lahkoto začeti z razvojem spletnega mesta e-trgovine. Začnimo zdaj ali pojdite na odsek, ki vas zanima:

Korak 1. Poiščite svojega popolnega ustvarjalca spletne trgovine

Preden začnete s spletnim mestom za e-trgovino, morate posebno pozornost posvetiti izbiri pravega ustvarjalca spletnega mesta, ki se bo tej ključni misiji najbolj približal. Kakovost in funkcionalnost sistema, ki ga boste izbrali, bosta še dodatno vplivala na dizajn, prilagodljivost in nabor funkcij vaše spletne trgovine. Oglejmo si najbolj priljubljene in celovite platforme, s katerimi lahko začnete dostojno spletno trgovino.

Shopify – najboljša programska oprema za e-trgovino

Shopify domačo stran

Shopify – je svetovno znana programska oprema za e-trgovino, ki trenutno omogoča več kot 600.000 velikih spletnih trgovin po vsem svetu. Sistem je namenjen predvsem velikim podjetjem in ponuja obsežen nabor funkcij, potrebnih za pokrivanje njihovih potreb po spletnem oblikovanju.

Shopify ponuja impresivno napredno orodje za trženje, prilagajanje dizajna in promocijo, ki si ga uporabniki lahko izberejo, ko delajo na svojih projektih. Poudarki sistema vključujejo programsko opremo POS, odzivne zasnove e-trgovine, ki ustrezajo različnim nišam, zmogljive možnosti integracije in sinhronizacije, vrhunske funkcije e-trgovine, izboljšano orodje za varnost in optimizacijo iskalnikov, osupljiv prikaz izdelka in funkcije upravljanja itd..

Wix – najboljši ustvarjalec spletnih mest v spletni trgovini

Wixovo spletno mesto

Wix – je vse v enem graditelj spletnega mesta, ki je opremljen z zmogljivim integriranim mehanizmom za e-trgovino. Tako sistem omogoča ustvarjanje celovitih spletnih trgovin za mala in srednja podjetja.

Wix je trenutno med voditelji niše za spletni dizajn, ki omogoča dostop do neštetih funkcij e-trgovine. Ti vključujejo, vendar niso omejeni na vgrajeno nakupovalno košarico, več možnosti plačila, funkcije za ustvarjanje izdelkov in upravljanje, obilico orodij za trženje in promocijo spletnih trgovin.

Za izdelavo spletnega mesta je na voljo poseben razdelek predloge za e-trgovino, kjer lahko izbirate med stotimi zasnovi, pripravljeni za mobilne naprave. Pravi vrhunec Wix-a je njen Wix ADI urejevalnik, ki samodejno ustvari spletno trgovino za vas na podlagi poslovnih podatkov, ki jih pošljete. Če pa imate veščine kodiranja in jih želite uporabiti pri delu na razvoju našega spletnega mesta, potem lahko preprosto preklopite na standardni Wix Editor.

WooCommerce – najboljši vtičnik za nakupovalno košarico za WordPress

Preizkusite WooCommerce zdaj

WooCommerce – je brezplačen odprtokodni vtičnik WordPress nakupovalni voziček, ki omogoča ustvarjanje spletnih trgovin, ki se razlikujejo po velikosti in funkcionalnosti. Vtičnik bo v veliko pomoč uporabnikom, ki načrtujejo zagon majhnih in srednjih spletnih trgovin, saj ima močan in ozek fokus na e-trgovini..

Glavni poudarki WooCommerce vključujejo neomejene možnosti prilagajanja oblikovanja spletnih trgovin, zaželeno pa je, da imate vsaj osnovne veščine spletnega oblikovanja za delo s CMS na splošno in zlasti s vtičnikom. WooCommerce izstopa iz množice tudi zaradi številnih orodij za upravljanje zalog, ki prispevajo k boljšemu upravljanju izdelkov, pa tudi podpore Geo Location (MaxMind), ki omogoča izbiro geo-specifičnih parametrov na podlagi uporabnikovega IP-ja.

Korak 2. Pridobite ime domene za svojo trgovino

Nemogoče je zagnati spletno trgovino brez imena domene. To je pravzaprav ime vaše spletne strani – tisto, ki bo strankam pomagalo najti vašo trgovino na spletu. Tako mora biti ime domene razumljivo, nepozabno in ne ravno dolgo. Prav tako bi ga morali povezati z vašo blagovno znamko, da ne bi zagonetil uporabnikov.

Na spletu lahko najdete različne vrste in vrste domen. Nekatere storitve za spletno gradnjo jih ponujajo privzeto, druge pa zahtevajo njihovo registracijo v sistemih drugih proizvajalcev. Večinoma je to odvisno od platforme, s katero delate. Večina ustvarjalcev spletnih strani pa ponuja imena domen kot del svojih plačljivih načrtov ali celo kot posebne ponudbe, ki so včasih brezplačne v določenem časovnem intervalu..

Če pa se odločite za lastno edinstveno ime domene, je tukaj seznam potrebnih korakov, ki jih je treba izvesti, da bo uspešen:

 1. Preverite razpoložljivost želenega imena domene;
 2. Poiščite najboljšo domeno, ki bi najbolje ustrezala vašim potrebam blagovne znamke;
 3. Izberite ime;
 4. Dokončati postopek registracije;
 5. Preverite svojo domeno in dokažite svoje lastniške pravice.

Ob izbiri imena domene za vašo spletno trgovino je morda treba upoštevati več odtenkov.

Korak 3. Izberite in prilagodite predlogo za e-trgovino

Ne glede na oblikovalca spletnih strani si boste na koncu ponudili zbirko nišnih predlog, ki jih boste lahko izbrali. Število tem in njihove možnosti prilagajanja se lahko razlikujejo glede na platformo, s katero delate.

Nekatere storitve ponujajo na stotine predlog, ki so dodatno razvrščene v dodatne odseke glede na nišo, na katero se osredotočite. To poenostavi iskanje. Drugi pa so lahko na voljo z omejenim naborom predlog, kar nekoliko omejuje vašo ustvarjalno svobodo, vendar vam omogoča, da se bolj osredotočite na možnosti prilagoditve. Kar zadeva CMS, ti sistemi ponujajo tako vgrajene predloge kot tudi številne brezplačne in plačljive različice, ki so na voljo na spletu. Raziščite možnosti, ki jih ponuja vaš sistem in nato izberite svojo izbiro.

Korak 3. Izberite in prilagodite predlogo za e-trgovino

Takoj, ko končate z izbiro predloge, boste morali nadaljevati z odgovornejšim postopkom – prilagoditvijo oblikovanja. Če želite svoji spletni trgovini prilagoditi in doseči privlačnost, pojdite na nadzorno ploščo sistema in preučite nabor orodij za prilagajanje oblikovanja, ki jih ponuja.

Tudi če niste profesionalni kodirnik, boste lahko izbrali ozadje in barvno paleto strani svojega spletnega mesta, njegovo postavitev in strukturo, pisave, sloge, naslove, parametre besedila, možnosti integracije medijskih datotek, nastavitve podnožja in glave kot tudi veliko drugih elementov, ki dolgoročno vplivajo na oblikovanje vašega spletnega mesta.

Vzemite si čas za eksperimentiranje z možnostmi, da ustvarite resnično edinstven dizajn spletne trgovine, ki bo izstopal iz množice, še posebej proti nišnim konkurentom.

Korak 4. Dodajte izdelke v svojo trgovino

Zdaj, ko ste že ustvarili in prilagodili zasnovo spletnega mesta, je skrajni čas, da vanj dejansko dodate izdelke. Imeli boste lahko priložnost, da ustvarite ločeno stran za vsak izdelek ali samo razdelek z izdelki, kamor boste naložili izdelke, ki jih nameravate ponuditi v prodajo. To je odvisno predvsem od ustvarjalca spletnega mesta, za katerega boste šli.

Pri dodajanju izdelkov morate dodati ime, kategorijo, ceno, fizične parametre, kot so teža in mere itd. Upoštevajte, da so nekatere omejitve platforme glede na število izdelkov, ki jih lahko dodate, parametre, ki jih lahko določite ali različice izdelka. To je pogosto odvisno od pogojev načrta, na katerega se odločite naročiti.

Glavna merila za nalaganje izdelkov vključujejo:
 • Podrobni opisi, ki bi morale vaše izdelke opisati v najugodnejši luči za povečanje stopnje sodelovanja s strankami in prikazati njihove glavne značilnosti;
 • Kakovostne slike, ki bi moral biti obvezen z visoko ločljivostjo, da bi odražal vse strani in lastnosti izdelka, ki ga imate na zalogi (npr. obiščite, ponuja napredno funkcijo razširjene resničnosti za prikaz 3D modela ali izdelka, ki ga nameravate prodati);
 • Pravilne kategorije izdelkov, ki jih je treba pravilno določiti za poenostavitev iskanja uporabnikov (izdelke lahko razvrstite po njihovih posebnostih, cenovnem razredu, predstavljenih izdelkih, možnostih filtriranja ali drugih informacij, ki se vam zdijo pomembni).

Korak 5. Nastavite načine plačila in pošiljanja

Ko smo dodali izdelke, je skrajni čas, da nadaljujemo na naslednji korak. To vključuje nastavitev plačilnih sredstev in načinov dostave. Začnimo najprej z možnostmi plačila.

Nastavitev plačil

Sodobni graditelji spletnih strani za to težavo pogosto skrbijo tako, da optimizirajo plačilne procese, tako da lahko strankam ponudite več priljubljenih plačilnih možnosti. Več možnosti, ki ste jih pripravljeni ponuditi, več je možnosti, da boste običajnega uporabnika / obiskovalca spletnega mesta spremenili v kupca.

Izdelovalec spletnih strani eCommerce omogoča povezavo vaše spletne trgovine z različnimi plačilnimi sistemi. Najbolj priljubljeni med njimi so PayPal, Apple Pay, Visa, Stripe, Mastercard itd. Nekateri sistemi ponujajo na desetine dodatnih plačilnih rešitev, vendar so ti najbolj razširjeni in svetovno sprejeti..

Kako ustvariti brezplačno spletno trgovino

Kot lastnik spletne trgovine lahko dejansko sprejmete plačilo na naslednje načine:

 • Obdelava plačil s kreditno kartico – to pomeni, da boste transakcije s kreditnimi karticami izvajali med postopkom nakazila neposredno na spletnem mestu;
 • Prehodi za plačila – to pomeni uporabo plačilne programske opreme vse v enem, ki bo nakupovalno košarico vaše spletne trgovine povezala z omrežjem za obdelavo kreditnih kartic;
 • Poslovni računi – to pomeni, da boste morali podpisati partnersko pogodbo z banko, ki bo sprejela plačila vaših strank, da bi denar še naprej preusmerila na svoj poslovni račun.

Težko obstaja metoda, ki deluje enako dobro za vse stranke. To je v glavnem odvisno od njihovih posebnih potreb, lokacije, od koder prihajajo, plačilnih sistemov, ki so se jih navadili, pogostosti opravljanja transakcij in nekaterih drugih ključnih parametrov. In seveda ne bi smeli pozabiti na varna plačila. Na srečo večina graditeljev spletnih strani prihaja z integriranimi SSL certifikati, ki prispevajo k zaupnosti in varnosti uporabniških podatkov ter vseh podrobnosti o plačilu.

Nastavitev pošiljke

Ko govorimo o parametrih pošiljanja, so ti odvisni tudi od ustvarjalca spletnega mesta, ki ga uporabljate. Vsak sistem je edinstven, zato lahko na podlagi številnih dejavnikov ponuja posebne parametre pošiljanja.

Glavne možnosti pošiljanja spletnega mesta, ki jih ponuja proizvajalec, vključujejo:

 • Dropshipping;
 • Uporaba orodij za upravljanje ladijskega prometa;
 • Uporaba tiskalnih nalepk za tiskanje;
 • Sodelovanje s ponudniki ladijskega prometa.

Ne glede na možnost pošiljanja (ali celo več njih), ki jo izberete za svojo spletno trgovino, boste morali predložiti vrsto paketa, ki ga potrebujete za dostavo, lokacijo in ciljni cilj ter nekatere druge posebne podrobnosti o paketu.

Takoj, ko nastavite, kateri izdelek se pripravite za nakupovanje in kje, boste morali izbrati vrsto dostave. Tu boste lahko izbirali med brezplačno dostavo (to je odvisno tudi od vašega proračuna in namembnega kraja), pavšalno ceno (fiksna cena ne glede na vrsto izdelka), ponudbe v realnem času (izračun končnih stroškov pošiljanja glede na številne dejavnike, povezane z izdelkom ), lokalni / prodajalni prevzem (ko kupci naročila dobijo posebej).

Ne pozabite navesti vrste ladijskih storitev, s katerimi delate. Te informacije bodo še posebej koristne za tiste stranke, ki pričakujejo, da bodo njihova naročila hitro dostavljena. Med najbolj priljubljenimi dostavniki je smiselno omeniti FedEx, USPS, Canada Post itd.

Korak 6. Predogled, preizkus in objava spletne trgovine

Je treba še kaj storiti pred objavo spletnega mesta? Da, obstaja: preprosto ne morete omogočiti dostopnosti svojega spletnega mesta v spletu ciljni publiki, dokler se ne prepričate v svoje funkcije. Torej, edini preostali korak je testiranje vaše spletne trgovine.

Če uporabljate graditelje spletnih mest za e-trgovino, bo ta naloga za vas nekoliko poenostavljena. To je zato, ker ti sistemi pred končno objavo vedno ponujajo testiranje in predogled spletnega mesta. Tu so glavni vidiki, ki jih morate preveriti:

 • Pravilna funkcionalnost spletne trgovine – preverite, ali so vse povezave in gumbi aktivni in jih je mogoče klikniti ter ali dejansko preusmerjajo uporabnike na določene strani ali razdelke. Ne pozabite preveriti uporabnosti navigacijskega menija, poskusite pustiti komentarje in opraviti druga potrebna dejanja;
 • Preverite vsebino – ne glede na to, katero spletno trgovino zaženete, na njene strani zagotovo dodate veliko vsebine. Vzemite si čas, da temeljito preberete vse informacije in vsa besedila, da ne spregledate smešnih napak. To je tudi pravi čas za preverjanje pravilne aplikacije in optimizacije slik;
 • Preizkusite postopek nakupa – spletna trgovina vedno govori o nakupu nečesa, kar poudarja pomen pravilne blagajne. Najboljši način za preizkus funkcije je oddati naročilo in nato povrniti denar. Tako ne boste samo preizkusili možnosti plačila, nastavitev parametrov za pošiljanje, pravilno delovanje nakupovalnih košaric, uporabo kuponov za popust (če obstajajo, ampak boste tudi preverili, kako deluje sistem vračila plačil;
 • Odziven pogled – večina sodobnih ustvarjalcev spletnih strani privzeto ustvari odzivne spletne trgovine. In to ni čudno. Po navedbah ReadyCloud raziskave, približno 7 od 101 kupcev raje brska po mobilnih spletnih mestih, namesto da bi na svojih napravah uporabljali mobilne aplikacije za oddajo naročil v spletu.

Kako ustvariti brezplačno spletno trgovino

To pomeni, da se sodobni svet premika proti digitalizaciji nakupovalnega procesa, kar povečuje povpraševanje po mobilnih optimiziranih spletnih trgovinah. Dejstvo je zelo pomembno za lastnike podjetij, ki šele začnejo kariero e-trgovine in želijo kar najbolje izkoristiti svoje menjalne tečaje. Ocenjujejo, da so majhne in srednje spletne trgovine pridobite do 30% višje stopnje konverzije iz mobilnih telefonov, še posebej, če ga primerjamo z velikimi podjetniki.

Pričakuje se, da bo približno 55% vseh prodaj prek e-trgovine platforme opravljenih prek mobilnih naprav do konca leta 2021. Zato je vsekakor pomembno, da preizkusite način delovanja vaše novo ustvarjene spletne trgovine na tablicah, pametnih telefonih in drugih pripomočkih.

Zdaj, ko ste končali z vsemi obveznimi preizkusnimi koraki, ste pripravljeni objaviti spletno trgovino, da začnete voziti promet in povečati obseg prodaje, pa tudi svoj dobiček.

Korak 7. Kaj sledi?

Takoj, ko izberete platformo za e-trgovino in začnete delati na njenem razvoju, priporočamo, da razmislite o naslednjih vidikih:

 • Spletna trgovina mora biti priročna, kartice morajo biti informativne, medtem ko morajo biti gumbi naročil in nakupovalnih košaric na dosegu roke;
 • Uporabite spletni asistent. Ta pristop deluje dobro za uporabnike, ki dvomijo ali samo želijo določiti nianse. Pomaga lahko povečati stopnjo konverzij, zato ne spreglejte takšne priložnosti;
 • Odstrani strahove. Predložite potrdila o kakovosti in jamstvo za vračilo gotovine, pokažite prednosti nakupa. Upoštevajte, da imajo vodje / svetovalci pomembno vlogo v tem procesu;
 • Ponudite več, kot pričakujejo vaše stranke. Sestavite posebne ponudbe. Združite izdelke in zagotovite popuste za drugi izdelek. Vsi imajo radi bonuse, to upoštevajte;
 • Ostati v stiku. Samoumevno je, da e-poštnih okenc svojih strank ne smete preobremeniti z neželeno pošto, ampak resnično je smiselno, da včasih pošiljate informacije o posodobitvah sortimentov, posebnih ponudbah, raznovrstnih bonusih itd. To prispeva k pomembnemu cilju – pretvorbo enkratne stranke v stranko, ki se vrača.

Naložbe za razvoj vašega spletnega mesta se lahko izplačajo v 2–4 mesecih, če izberete pravilen pristop. Z vlaganjem 20.000 ameriških dolarjev, od katerih bo pretežni del porabljen za nakup izdelkov, lahko dobite dobiček od 6.000 do 80,00 USD na mesec, na primer s 500 izdelki na prodaj. To je povprečna stopnja dobička.

Z uporabo dropshippinga boste pri nakupu izdelkov prihranili denar. Nekaj ​​sredstev boste morali porabiti za načrtovanje izbranega ustvarjalca spletnega mesta in nadaljnjo promocijo spletnega mesta (kontekstno oglaševanje, družbena omrežja).

Pogosta vprašanja:

Vprašanje: Kateri je najboljši graditelj spletne trgovine?

Odgovor: Smiselno je, da določite najboljšega graditelja spletne trgovine, odvisno od ciljev, ki si jih prizadevate pri zagonu in projektu e-trgovine. Shopify odlično deluje v velikih spletnih trgovinah z napredno funkcionalnostjo in široko ciljno publiko.

Wix je nekoliko bolj univerzalen sistem, ki omogoča preprosto ustvarjanje majhnih in srednjih spletnih trgovin, ki delujejo dobro za začetnike zaradi enostavne uporabe in vsestranskosti ponujenih funkcij. WooCommerce je WordPress nakupovalni voziček, ki omogoča ustvarjanje zmogljivih spletnih trgovin, ki temeljijo na CMS, pa še vedno pomeni poznavanje osnov kodiranja. Kateri sistem je treba uporabljati na dolgi rok? Odvisno je samo od vas.

Vprašanje: Katera je najcenejša platforma za e-trgovino?

Odgovor: Vsi graditelji spletnih strani ponujajo različne načrte in pogoje za zagon in upravljanje različnih vrst spletnih trgovin. Vendar pa, Načrt e-trgovine Wix je najbolj stroškovno najučinkovitejša rešitev. Izdelovalec spletnih strani ima posebne načrte za e-trgovino ali poslovno uporabo, pri čemer je poslovni Osnovni načrt najcenejša rešitev. Njegova cena znaša samo 23 USD na mesec, medtem ko je paleta funkcij e-trgovine, ki jih boste namesto tega izkoristili, vsekakor vredna naložbe. Wix ponuja dovolj prostora za shranjevanje vaše spletne trgovine, več možnosti plačila in pošiljanja, povezavo z imeni po meri, odsotnost pasic oglasov Wix in absolutno provizije za vse opravljene transakcije. To je vsekakor vredna ponudba.

Vprašanje: Koliko časa traja ustvarjanje spletne trgovine?

Odgovor: Termin postopka ustvarjanja spletne trgovine je na splošno odvisen od njegove velikosti in izbrane platforme za ta namen. Če ste se odločili odpreti majhno spletno trgovino z Wixom, bosta dan ali dva več kot dovolj za uspešno opravitev naloge, ne glede na stopnjo strokovnega znanja. Če pa nameravate zagnati obsežno trgovino z WooCommerce, postopek lahko traja nekaj mesecev. To je razloženo s kompleksnostjo platforme, velikostjo spletne trgovine, ponudbo izdelkov, potrebnimi veščinami kodiranja in več nastavitvami..

Vprašanje: Ali obstajajo druge možnosti za uporabo spletnega mesta za izdelavo e-trgovine?

Odgovor: Če iščete druge možnosti za uporabo graditeljev spletnih mest za e-trgovino, boste morda dali prednost specializirani programski opremi ali spletnim trgom. Etsy ali Magento so nekatere najboljše rešitve v tem pogledu. Vendar ne boste brez programskega znanja oblikovali spletno trgovino iz nič. Ti sistemi zahtevajo tudi veliko truda in časa, da jih obvladamo v prid. To bo dolgoročno veliko dražje in bolj zapleteno.

Spodnja črta

Preden začnete graditi svojo spletno trgovino, morate upoštevati vse podrobnosti o izdelkih, ki jih boste prodali, destinacijah pošiljanja, dobaviteljih, načinih uradne registracije lastništva vaše spletne strani, načinih njene promocije, analizi nišnih konkurentov itd..

Pripravite se, da svoj denar in trud vložite v projekt in bodite resni glede zasnove in vsebine vaše platforme. Čim preprostejši in bolj všečen in logičen je, več možnosti je, da denar pridobite od svojih potencialnih strank.

Ne glede na namene spletnega oblikovanja je smiselno uporabljati zanesljiva orodja za spletno gradnjo s poudarkom na e-trgovini.

ShopifyShopify – je v tem primeru boljša izbira zaradi številnih funkcij, ki jih ima, kot so močna splošna funkcionalnost, raznolike predloge, marketinška orodja, razumni stroški in moč sistema, sinhronizacija z elektronskimi tabelami in računovodskimi aplikacijami. ShopifyShopify – je v tem primeru boljša izbira zaradi številnih funkcij, ki jih ima, kot so močna splošna funkcionalnost, raznolike predloge, marketinška orodja, razumni stroški in moč sistema, sinhronizacija z elektronskimi tabelami in računovodskimi aplikacijami.

WixWix – je v primerjavi s preostalimi sistemi tega razreda prijetnejša in priročnejša za uporabo. Predloge so najboljše tukaj, da ne omenjam naprednega Wix ADI orodja, ki ga poganja Umetna inteligenca. Wix.com

WooCommerceWooCommerce – je močan vtičnik za nakupovalno voziček WordPress, ki omogoča zagon majhnih do velikih spletnih trgovin, vendar pomeni tudi poznavanje trendov e-trgovine in osnov kodiranja. Tako je potrebno več časa, da obvladate vtičnik in se naučite, kako ga pravilno uporabljati. WooCommerce

Izberite ustvarjalca spletnega mesta glede na vaše cilje, želje in sposobnosti. Skoraj vsi zgoraj pregledani sistemi imajo brezplačne preizkuse, ki omogočajo raziskovanje njihovih možnosti. Vso srečo!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map