Kako uporabljati Wix Builder spletnega mesta

Kako uporabljati Wix Builder spletnega mesta


Wix – je vsestranski graditelj spletnih strani, ki je pridobil svetovno priljubljenost in postal vodja sodobne niše za spletni dizajn. Veliko povpraševanje po tej storitvi večinoma pojasnjujejo njena enostavna uporaba in priročnost, ki ne ogrožata funkcionalnosti in napredne prilagodljivosti.

Nabor funkcij sistema je vsestranski in dovolj obsežen, da ustreza potrebam vseh kategorij uporabnikov – od prvoligašev in do profesionalcev. Za začetek dela s sistemom ni potrebe, da se naučite vrstice kodiranja – tako intuitivno je. Če iskreno nameravate uporabite Wixovo spletno mesto, skrajni čas je, da ugotovimo, kako uporabiti nabor funkcij sistema, da kar najbolje izkoristimo njegovo delovanje. Začnimo.

Za koga najbolje deluje Wix?

Wix je prilagodljiva, fleksibilna in vrhunska rešitev za različne potrebe spletnega oblikovanja. Ključno pa je, da določite tiste kategorije uporabnikov, ki bodo od storitve najbolj izkoristile prednost.

Pravzaprav je skoraj nemogoče orisati določeno kategorijo uporabnikov, ki jim močno priporočamo, da izberejo Wix za potrebe spletnega oblikovanja. Kot storitev vse v enem lahko Wix vsakomur zagotovi potreben nabor funkcij in funkcionalnosti. Je uporabniku prijazen in dovolj preprost, da ga izberejo novorojenci, ki še nimajo malo izkušenj s spletnim oblikovanjem ali nočejo sami zagnati profesionalnega projekta. Prav tako Wix prihaja z naprednim naborom funkcij, ki bo odličen za izkušene spletne razvijalce, samostojne strokovnjake in celo agencije za spletni dizajn, ki sodelujejo v profesionalnem razvoju spletnih strani ali redno ustvarjajo projekte po meri za stranke..

Wix urejevalnik

Bogata zbirka predlog, specifičnih za niše, močna orodja za prilagajanje oblikovanja, vsestranski pristopi k postopku urejanja spletnega mesta, razpoložljivost aplikacij in možnosti integracije naredijo Wix popolno izbiro za vsakega uporabnika, ki namerava začeti projekt, ki bo sčasoma stal iz množice. Spretnosti spletnega oblikovanja so tukaj neobvezna, toda če jih imate, jih boste zagotovo lahko izkoristili v prid in dolgoročno izkoristili visoke končne rezultate. Zaključek je: Wix je odličen za vse in v resnici je!

Kako uporabljati Wix – priporočila strokovnjakov

Če želite kar najbolje izkoristiti graditelja spletnega mesta in njegove funkcionalnosti, morate upoštevati naslednja priporočila:

 1. Obvezno povežite ime domene. Vsi načrti za premijo so na voljo s povezavo z imeni po meri. To je obvezen element vsake uspešne spletne strani. Med preizkušanjem storitve lahko uporabite poddomene, vendar ne boste ostali brez edinstvenega domenskega imena, ko se boste odločili za razvoj in promocijo svojega projekta.
 2. Nadgradnja na plačane naročnine. Ko nadgradite na eno od plačljivih naročnin, boste imeli priložnost, da prihranite velik z Wixom. Izdelovalec spletnih strani skrbi za udobje in zadovoljstvo svojih strank, zato redno izdaja kuponske kode, popuste in posebne ponudbe, ki omogočajo napredni načrt z nižjimi stroški. V nekaterih primerih, Wix omogoča prihranek do 50% začetnih stroškov načrta. Ti popusti se najpogosteje uporabljajo za e-trgovino in načrte Unlimited, ki uživajo izjemno priljubljenost.
 3. Uporabite strokovno pomoč. Če vam primanjkuje časa ali preprosto menite, da vam primanjkuje veščin spletnega oblikovanja, se lahko za pomoč obrnete na sistemske razvijalce spletnih strani. Za vas bodo razvili spletno mesto, pripravljeno na ključ.
 4. Raziščite Wix Arena. To je najboljša destinacija za samostojne spletne oblikovalce, ki iščejo stranke. Skupnost oblikovalcev pomaga pri izmenjavi strokovnega znanja o spletnem oblikovanju, iskanju novih naročil, ekskluzivnih ponudb izdelovalca spletnega mesta, podporne nagrade in drugih privilegij.
 5. Obrnite se na podporo strankam. Tudi če ne veste, kako uporabljati sistem ali če želite izvedeti več o njegovih močnih točkah, je storitev za podporo strankam vedno na voljo. Poleg foruma skupnosti, Center za podporo, Baza znanja, video posnetki in podpora za e-pošto, vsak element, ki ga lahko uredite, vsebuje vprašalnik in namiguje na njegove posledice. To zlasti poenostavlja postopek spletnega oblikovanja.

Področja uporabe

Poleg na stotine mobilnih pripravljenih in popolnoma prilagodljivih predlog, ki pokrivajo skoraj vse potrebe po spletnem oblikovanju, graditelj spletnih strani izstopa tudi iz množice zaradi nabora orodij in seznamov funkcij. Wix je lahko najboljša rešitev, odvisno od ciljev in pričakovanj.

Ali načrtujete promocijo vašega podjetja na spletu in potrebujete spletno mesto, da dosežete ciljno občinstvo? Ali verjetno imate staro spletno mesto, izdelano z WordPressom ali katerim koli drugim CMS-om in je bilo z njim težko delati? Wix je odlično orodje za zagon in upravljanje impresivnih poslovnih spletnih mest. Njegova napredna funkcija Ascend, poslovno oblikovanje, orodja za trženje in promocijo (trženje po e-pošti, rezervacije terminov, naročnine, integracija družbenih medijev itd.) in s poslovnimi pripomočki je vodilni na seznamu graditeljev poslovnih spletnih mest.

e-trgovina

Želite zagnati spletno trgovino? Wix prihaja z integriranim mehanizmom za e-trgovino, ki vas bo zagotovo pokril. Sistem ima na voljo veliko funkcij e-trgovine, kot so integrirana nakupovalna košarica, več možnosti plačila in pošiljanja, popusti in promocijske kode, modeli e-trgovanja višjega cenovnega razreda, orodja za sledenje zalog in več.

Wix e-trgovina

uch obsežna funkcionalnost vam bo omogočila prodajo neomejene količine fizičnih ali digitalnih izdelkov. Upoštevajte pa, da je Wix dober za majhne / srednje velike spletne trgovine. Če imate namen ustvariti hipermarket ali podobno, potem je smiselno poiskati specializirano platformo za e-trgovino.

Blogging

Če imate cilj ustanoviti blog, vam lahko pri tem pomaga tudi Wix. Izdelovalec spletnih strani bo zaradi svoje integrirane blogerske platforme pomagal zagnati, upravljati in posodabljati kvaliteten blog, da bi pritegnil pozornost uporabnikov.

Blog za Wix

Kar lahko storite tukaj, je dodajanje in urejanje objav na spletnem dnevniku, dodeljevanje kategorij zanje, načrtovanje novih publikacij, izbiranje določenih predlog spletnega dnevnika, ustvarjanje družabnih zaznamkov, omogočanje funkcije za komentiranje itd. prve skupnosti za bloganje.

Končno Wix deluje odlično za vse vrste osebna spletna mesta. Ne glede na to, ali imate spletno mesto dogodka, portfelj, ciljno stran ali celo spletno življenjepis, lahko graditelj spletnega mesta ponuja veliko. Zaradi svoje razširljivosti, obsežnih zmogljivosti in vrhunskih funkcij je platforma vredna izbira za vsakega uporabnika.

Wix urejevalnik ali Wix ADI: kakšne možnosti poiskati?

Wix ima dva urednika, od katerih bo vsak zelo koristen. Medtem ko Standardni urejevalnik Wix pomeni več ročnega dela in celo nekaj ozadja spletnega oblikovanja, je Wix ADI popolnoma avtomatizirano orodje, ki bo ustvarilo spletno mesto za vas. Poglejmo takoj obe možnosti in njihove posledice.

Standardni urejevalnik Wix vključuje zaključek skupnega postopka spletnega oblikovanja. Izbrati morate predlogo in jo ročno prilagoditi, da dobite želeni rezultat. Wix vas bo preusmeril na nadzorno ploščo urejevalnika, ki je opremljena z več orodji in funkcijami, potrebnimi za individualno podobo vašega projekta. Izberite in uporabite želeno paleto barv, eksperimentirajte s postavitvami, pisavami, slogi, ozadji in drugimi elementi spletnega mesta. Takoj, ko končate z oblikovanjem svojega spletnega mesta, nadaljujte z objavo.

Wix ADI urejevalnik

Wix ADI – (Umetna oblikovalska inteligenca) je orodje, ki temelji na AI, ki uporablja predložene podatke za izdelavo spletnega mesta za vas v samodejnem načinu. Ni se vam treba truditi glede izbire barv in glavnih elementov spletnega mesta – sistem bo to storil namesto vas. Samo navedite podatke, ki jih storitev potrebuje, hkrati pa odgovarjajte na vprašanja in spremljajte rezultat. Če želite, lahko dodatno prilagodite že pripravljen projekt in razpoložljivo vsebino zamenjate s svojo.

Standardni urejevalnik Wix je zato bolj primerna rešitev za tiste uporabnike, ki že imajo idejo, kako ustvariti spletna mesta in želijo sami nadzorovati vse korake tega postopka. Kar zadeva Wix ADI, to orodje deluje bolje za novorojenčke, ki so ravno na poti k strokovnemu napredku in želijo pridobiti veščine in znanje spletnega oblikovanja. Upoštevajte pa, da je za uporabo te funkcije zaželeno zanesljivo spletno poslovanje, kot so socialni računi itd. Tu bo Wix lahko dobil informacije o vašem podjetju. Več – bolje.

Poudarki Wix-a in njihove prednosti

Wix je eden najbolj priljubljenih graditeljev spletnih mest, ki jih najdete. Sistem se ponaša z več prednostmi, ki dobro delujejo tako za prvoligaše kot strokovnjake za spletno oblikovanje. Eden od vrhuncev sistema je obsežen App Market, kjer lahko naletite na veliko brezplačnih in plačljivih pripomočkov, dodatkov in aplikacij, ki jih je mogoče enostavno vključiti v katero koli spletno mesto – od preprostih portfeljev do kompleksnih bogatih funkcij spletne strani. Izbira aplikacije je odvisna izključno od vaših potreb po spletnem oblikovanju in vrste spletnega mesta, ki ga nameravate predstaviti, pa naj bo to spletna stran restavracije / kavarne, ciljna stran, poročno spletno mesto, forum in kaj ne.

Rezervacije v Wixu

Še en vrhunec storitve – Wix Corvid – je močno orodje, ki se uporablja za ustvarjanje spletnih aplikacij brez vedenja o osnovah kodiranja. V veliko pomoč bo začetnikom, ki želijo diverzificirati svoje delovanje in zmanjšati celoten čas razvoja spletnega mesta. Samo raziščite vmesnik sistema in začnite delati na svoji aplikaciji!

Ali boste ustanovili spletno mesto za ustvarjanje prometa ali povečanje obsega prodaje? Nato morate poskrbeti za čas nalaganja spletnega mesta in tu boste cenili prednosti, ki jih je zagotovil Wix Turbo! Orodje vključuje nabor tehnologij in funkcij, ki so usmerjene v povečanje časa nalaganja vašega spletnega mesta. Višji kot je – manjši bo stopnja opustitve in višja bo splošna stopnja zadovoljstva uporabnikov.

Pri ustvarjanju spletnega mesta se je smiselno spomniti lansiranje mobilne različice tega že od samega začetka. Ni skrivnost, da prevladuje število ljudi, ki med brskanjem po spletu uporabljajo svoje mobilne naprave. Če nimate mobilne različice svojega projekta, vaš promet komaj raste. Potencialne stranke lahko celo preidejo na vaše tekmece, ki imajo mobilne različice svojih spletnih mest. Ne želite, da se to zgodi? Nato uporabite Wix Mobile Editor za zagon različice mobilnega spletnega mesta. Upoštevajte, da spremembe, narejene v mobilnem načinu, ne bodo prikazane v namiznem načinu, medtem ko se spremembe v namiznem režimu samodejno prikažejo na mobilnih napravah. To je funkcija, ki jo večina uporabnikov ceni.

Predloge za Wix: Kako izbrati in uporabiti najboljšega?

Izdelovalec spletnih strani je tako profesionalno orodje vse v enem, da ga je mogoče enostavno uporabiti za začetek in upravljanje skoraj vseh vrst projektov. Oglejte si celotno galerijo predlogov, da ugotovite celotno ponudbo vrhunskih modelov, ki se uporabljajo za različne niše in specializacije.

Predloge za eno stran Wix

Ne glede na podjetje, na katerega se osredotočite in na katere cilje si prizadevate, ko za orodje za spletno oblikovanje izberete Wix, zagotovo boste našli predlogo, ki jo lahko prilagodite. Tudi če tega ne storite, vam bo sistem ponudil prazno temo, da boste lahko ustvarili svoj edinstven dizajn spletnega mesta.

Wix Corvid: Najboljša rešitev za gradnjo aplikacij

Vsakič, ko dobite idejo, da ustvarite funkcionalno aplikacijo, ki jo boste nadalje vključili v svoj projekt, pojdite naprej do Corvida in ga preizkusite. Corvid je odprto orodje za razvoj odprtih aplikacij brez strežnika, ki omogoča ustvarjanje profesionalnih aplikacij z uporabo vaših veščin kodiranja. Na vas je, da na spletno mesto, ki temelji na Wixu, vstavite svojo JavaScript kodo in sodelujete s API-ji sistema, da dodate uporabne interakcije in napredno delovanje.

Wix Corvid

Corvid vam omogoča tudi, da samodejno dodate podatke Wix na svoje spletno mesto, ko omogočite funkcijo in celo povežete svoj projekt s katero koli zunanjo bazo podatkov z uporabo možnosti SPI zunanje baze podatkov. To je značilnost, ki bo v idealnem primeru ustrezala potrebam strokovnjakov, razkrila pa bo neomejeno število uporabnikom ozaveščenih kod.

Ascend by Wix – Je to pravo poslovno orodje za vas?

Wix kot rešitev spletnega oblikovanja vse v enem ponuja veliko ponudbe za sodobne podjetnike, ki želijo spletno povezavo. Lastniki poslovnih spletnih strani lahko izkoristijo napredne Orodje za vzpon, ki obsega veliko sodobnih poslovnih orodij, vse na enem mestu. Ascend by Wix ponuja več kot 20 izdelkov, ki so odlični za trženje, promocijo izdelkov in SEO optimizacijo.

Wix Ascend

Če se boste odločili za poslovno prisotnost, boste zagotovo cenili priložnost, da lahko spremljate svoje vedenje strank in oblikujete učinkovite načine za povečanje ravni sodelovanja uporabnikov. Prav tako boste lahko optimizirali čas komunikacije s strankami, da ga boste vlagali v nadaljnji razvoj poslovanja. S tem namenom Wix Ascend ponuja napredna marketinška orodja (računi, delovni tokovi, avtomatizacije, cene, naloge in opomniki itd.) in možnosti komunikacije (klepet v živo, obrazci, upravitelj stikov, prejeta pošta itd.).

Aspekti cen

Wix ima zmerno ceno in ima več možnosti oblikovanja cen za potrebe vseh kategorij uporabnikov. Obstaja brezplačen načrt, ki se nikoli ne izteče, vendar so pogoji in orodja, ki jih ponuja, dovolj, da odkrijete in preizkusite nabor funkcij sistema. Vendar pa lahko novorojenci zanimajo to možnost, saj jim omogoča ustvarjanje neomejenega števila spletnih strani, s čimer vadijo in izboljšujejo svoje veščine spletnega oblikovanja.

Ko govorimo o plačljivih naročninah, ima Wix več načrtov za standardna spletna mesta, pa tudi za poslovne in e-trgovinske projekte. Najprej najprej poglejmo naročnine, namenjene navadnim spletnim mestom Combo in Neomejeni načrti (13 dolarjev na mesec in 17 dolarjev na mesec) so odlični za poslovna spletna mesta, portfelje, bloge in osebna spletna mesta. Pro in VIP načrti (22 dolarjev na mesec in 39 dolarjev na mesec) bodo ustrezale potrebam uporabnikov, ki iščejo napredne možnosti gradnje. Zagotavljajo široko paleto funkcij, ki so zelo cenjene v vseh fazah oblikovanja spletnega mesta.

Spletno mesto za cene Wix

Kar zadeva poslovne in e-trgovinske projekte, Wix ponuja štiri naročnine. Osnovni poslovni načrt (23 USD / mesečno) omogoča sprejemanje spletnih plačil. Neomejen poslovni načrt (27 USD / mesečno) prispeva k učinkovitejši rasti poslovanja. Poslovni VIP (49 USD / mesečno) ponuja celoten nabor, potreben za napredno promocijo poslovanja. Najdražja naročnina je Enterprise načrt (500 USD / mesečno), ki ponuja celovito rešitev za pokrivanje vseh bistvenih potreb razvoja podjetja in trženja. Ne glede na načrt, ki ga uporabljate, sistem ponuja 14-dnevno vračilo denarja, če s čim niste zadovoljni.

Posel s cenami Wix

Naj uporabim Wix?

Wix deluje enako odlično za neprofesionalne uporabnike kot tudi za tiste, ki imajo dolgoletne izkušnje s spletnim oblikovanjem. Je vredna naložba za razvoj poslovnih spletnih strani, portfeljev, ciljnih strani, preprostih in srednje velikih spletnih trgovin, blogov in drugih vrst projektov. Sistem lahko veliko ponudi tudi samostojnim spletnim oblikovalcem, ki se odločijo za uporabo spletnega mesta Wix. Platforma jim ne omogoča samo oblikovanja projektov po meri strank, temveč jim tudi pomaga iskati nove stranke v skupnosti Wix Arena.

Wix izstopa med množico zaradi svojega osupljivega nabora funkcij, ekskluzivnih nišnih modelov in zmerne cenovne politike. Ne glede na namere ali cilje in v kateri panogi ste specializirani, boste zagotovo našli predloge in funkcije, ki bodo ustrezale vašim potrebam. Wix je vreden donos za vaše denarne naložbe.

Preizkusite Wix zdaj

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map