Kako najeti strokovnega strokovnjaka za Wix

Kako najeti strokovnega strokovnjaka za Wix


Izdelava novega spletnega mesta iz nič, brez strokovne podpore, je bila pred desetletjem precej izziv. Verjetno bi potrebovali skupino kodirnikov, grafičnih in spletnih oblikovalcev, preizkuševalcev in drugih strokovnjakov, da bi s spletnim projektom stopili v spletu. Proces razvoja je trajal tedne in mesece in je stal veliko bogastvo.

Wixovo spletno mesto je bilo zasnovano tako, da so stvari veliko lažje. Začetna ideja je bila pomagati novorojencem brez veščin kodiranja pri ustvarjanju lastnih spletnih mest brez pomoči ob minimalnih stroških. Platforma je sčasoma prerasla v eno izmed najbolj priljubljen in najpreprostejša orodja za povleci in spusti na dostopne cene. Čeprav uporaba programske opreme ni raketna znanost, nekateri uporabniki morda še vedno potrebujejo strokovnjaka, ki bo zagotovil uspeh v prihodnosti in promocijske zmogljivosti.

Tokrat bomo razpravljali o tem, kako izbrati strokovnjaka za Wix, ko ga boste morda potrebovali in koliko bi lahko stale storitve.

Kakšno vrsto Wix Expert potrebujete?

Prva stvar, ki jo morate storiti, je, da spoznate, kakšnega strokovnjaka pravzaprav potrebujete. Od prihodnjih ciljev je odvisno, ali morate novo spletno mesto sestaviti iz nič, ustvariti nekaj dodatnih grafičnih elementov za že obstoječe spletno mesto, vzpostaviti spletno mesto SEO ali prilagodite nekatere strani z dostopom do HTML / CSS.

Vse strokovnjake za Wix razdelimo v tri glavne kategorije. Seveda lahko obstajajo nekatere izjeme glede na vaše cilje. Vsaj jasno boste razumeli, koga iskati.

1. Grafični oblikovalci

Ti strokovnjaki so specializirani predvsem za ustvarjanje grafičnih elementov in slik za vaše spletno mesto. Lahko vam pomagajo z logotipom, oglaševalskimi pasicami itd najeti jih če potrebujete ikone po meri, da poudarite nekatere svoje storitve ali funkcije. Grafični oblikovalci vam bodo morda pomagali ustvariti spletno mesto favicon itd.

Upoštevajte, da se ti strokovnjaki s kodiranjem nikoli ne ukvarjajo. Še več, nimajo dovolj programerskih znanj, da bi lahko prilagodili obstoječe strani, da bi iz nič ustvarili novo spletno mesto za vas. Po drugi strani pa, če vodite rastoče spletno podjetje ali digitalno trgovino, boste očitno potrebovali storitve, ki jih grafični oblikovalci v nekem trenutku potrebujejo. Za vas lahko ustvarijo osupljiv in ekskluziven pojavni ali kontaktni obrazec, pripravijo se elegantna glava, ki ustreza dimenziji po meri, izboljša pa celotno uporabnost spletnega mesta z nekaterimi trendi elementi oblikovanja.

2. Kodirniki in programerji

Ti strokovnjaki so morda koristni, kadar koli morate preseči predloge po meri Wix ali želite razviti ekskluzivni pripomoček, ki ga ni mogoče najti v Wix App Market. V tem primeru boste potrebovali strokovnjake, ki vedo, kako delati znotraj Wix Corvid razvojna platforma, ki je videti kot celostno prednje okolje.

Corvid razvijalcem omogoča dostop do različnih orodij za kodiranje virov in urejevalnikov za spreminjanje elementov oblikovanja uporabniškega vmesnika, kot tudi ohranitev fleksibilnosti kode. Razvijalci bodo imeli dostop do Corvidovega API-ja za izboljšanje trženja spletnih strani in SEO-zmogljivosti, izdelavo dinamičnih strani, integracijo promocijskih instrumentov itd..

3. Spletni oblikovalci

Ti strokovnjaki združujejo predogled dveh pristojnosti. So dobri kodirniki, znajo programske jezike in imajo oblikovalsko sposobnost. Spletni oblikovalci imajo dovolj strokovnega znanja, da lahko ustvarijo popolnoma novo postavitev spletnega mesta za vas, pa tudi nekatere njegove elemente, kot sta rezervacijski obrazec ali spletni kalkulator. Znajo kodirati, čeprav Wix te veščine v večini primerov ne potrebuje.

Oblikovalci spletnih strani običajno zaračunajo več v primerjavi z grafičnimi oblikovalci in razvijalci. Po drugi strani, če jih najamete, dobite rešitev vse v enem, kadar potrebujete strokovno pomoč. Hkrati bi morali biti kupci stoodstotno prepričani, kandidat bo kos nalogi. Z drugimi besedami, vedeti morate, kje iskati najbolj strokovne in izkušene strokovnjake in kako preveriti njihovo strokovno raven.

Sredstva za iskanje Wixovih strokovnjakov

Globalni splet je poln samostojnih trgov in središč za iskanje strokovnjaka za Wix. Preverjanje vseh bo trajalo dolgo, medtem ko vaš projekt zahteva hitro uvajanje. Tu boste našli nekaj najboljših krajev, ki jih lahko poiščete za Wixovega strokovnjaka. Cene se lahko razlikujejo, čeprav boste morda še vedno našli tisto, ki bo ustrezala vašemu proračunu.

Wix Arena

Če ste izbrali platformo Wix za izdelavo spletnega mesta in potrebujete strokovno pomoč, Wix Arena mora biti prvo mesto za iskanje specialista. Predstavlja ogromen niz spletnih oblikovalcev in razvijalcev, specializiranih za Wixovo spletno mesto. Izkazali so se kot strokovnjaki za uporabo orodja in lahko opravijo katero koli nalogo za vas, od izdelave novih spletnih mest do oblikovanja predlog po meri, nastavitev funkcij, integracije itd..

Strokovnjaki za Wix Arena

Specialisti: tržnica se ponaša z več kot 100 predanimi strokovnjaki za spletni dizajn z vsega sveta. Lahko vam pomagajo pri spletnem oblikovanju, izdelavi vsebine, SEO in trženju, nastavitvi domen in spletnih strani, izdelavi novega spletnega mesta ali spremembi obstoječega.

Kako deluje: vse, kar potrebujete, je, da se prijavite v svoj račun Wix in pojdite na Wix Arena. Nato morate navesti svoje cilje in vrsto storitev, ki jih potrebujete. Na naslednji stopnji lahko izbirate med lokalnimi ali svetovnimi strokovnjaki. Če končate, boste dobili dostop do seznama izvajalcev Wix, skupaj z njihovimi portfelji in cenami. Upoštevati morate, da Wix ne ureja cenovne politike. Vsak specialist določi svoje lastne stopnje.

Stroški storitve: trg ima preprosto funkcijo, s katero lahko uporabniki izberejo proračun, ki ga potrebujejo. Stroški se začnejo od 500 dolarjev in lahko narastejo na dobrih 3000 USD, odvisno od vrste storitve, ki jo potrebujete.

Samostojne platforme

Medtem ko si vsi ne morejo privoščiti, da bi se odločili za strokovnjake Wix Arena, če upoštevamo ceno, bi lahko bile samostojne tržnice in forumi stroškovno učinkovitejša rešitev. Lahko obiščete spletna mesta, kot so Upwork in tam poiščite strokovnjake za Wix. Glavna razlika je v tem, da nihče nikoli ne bo zagotovil ravni strokovnega znanja.

Nadgrajeni strokovnjaki za Wix

Specialisti: platforme, kot je Upwork, uvajajo strokovnjake na različnih področjih. Tu lahko najdete spletne ali grafične oblikovalce, kodirnike, preizkuševalce, programerje itd.

Kako deluje: Sistem ima preprost navigacijski sistem za razvrščanje strokovnjakov po kategorijah, stopnjah ali drugih parametrih. Kratek uvod o vsakem kandidatu boste našli poleg nekaterih povezav do portfelja. Lahko pogledate skozi profil in se odločite, ali vam kandidat ustreza. V tem primeru preprosto kliknite na gumb “kontakt” in se obrnite na podrobnosti.

Stroški storitve: cena je odvisna od stopnje strokovnosti. Medtem ko manj izkušeni freelancerji lahko zaračunajo od 20 do 45 USD na uro, namenski guruji običajno stanejo med 80 in 150 dolarjev na uro. Poleg tega morate upoštevati, da nekatere samostojne tržnice za svoje storitve zaračunavajo pristojbino.

Agencije za spletni razvoj s polnim ciklom

Zadnji in verjetno najpreprostejši način je spletno iskanje in iskanje specializiranega razvojnega podjetja Wix. Naleteli boste na številna spletna mesta in razvojna podjetja. Vsi obljubljajo odlične storitve, čeprav je cena morda nekoliko previsoka. Glavna prednost je, da ugledna podjetja ponujajo Agile Methods, kar pomeni, da se vedno zavedate, kaj je bilo storjeno, od začetka prototipiranja do testiranja in uvajanja A \ B. Z drugimi besedami, spremljate celoten postopek gradnje skupaj z razvijalci, da imate možnost sprememb in sprememb.

Specialisti: agencija s celotnim ciklom pomeni skupino strokovnjakov, od oblikovalcev in kodrov do programerjev, tržnikov, preizkuševalcev, osebnih managerjev itd. Izdeloval se bo za zapletene projekte, ko boste potrebovali ogromno spletno mesto za naraščajoče poslovanje s številnimi ugodnostmi in funkcijami za izvajanje.

Stroški storitve: najem profesionalnih razvijalcev je izziv za denarnico. Praviloma ponujajo paketne storitve, ki stanejo nekje med 2000 in 5000 dolarjev, odvisno od zahtevnosti projekta. Dobra novica je, da cena običajno vključuje odpravljanje napak, vzdrževanje in podporo po uvedbi.

Nasveti za preverjanje stopnje strokovnosti

Wix je eden najmočnejših in še enostaven za uporabo graditelji spletnih strani. Kljub temu boste morda potrebovali strokovno pomoč v nekem trenutku življenjske dobe in evolucije spletnega mesta. Medtem ko je platforma zasnovana predvsem za novorojenčke in začetnike, bo morda težko določiti stopnjo strokovnega znanja določenega kandidata. Upoštevati morate več pomembnih vidikov, od poštene vrednosti do portfelja, izkušenj, ustvarjalnosti itd.

1. Ekskluzivnost in ustvarjalnost

Odločitev za spletnega oblikovalca samo zaradi dolgoletnih izkušenj je komaj dobra ideja. Morate biti stoodstotno prepričani, da bo sposoben vzpostaviti estetski in inovativen pristop k dnevnim opravilom. Strokovnjak naj bi imel naravno darilo, ko gre za sestavljanje oblik, barv in kod. Portfelj ne govori vedno resnično o kandidatu. Vas prosimo, da se naučite naslednje:

 • Leta izkušenj.
 • Izobraževanje in univerza.
 • Prejšnji projekti agencij.
 • Viri navdiha.
 • Pristopi pri izpolnjevanju naloge.
 • Izkušnje pri delu z Wixom.

2. Digitalna kompetenca

Časi Photoshopa skoraj ne minejo, medtem ko se na spletu pojavlja nova trendovska in napredna programska oprema. Več orodij, kot jih lahko spletni oblikovalec uporabi, bolje je za vaše spletno mesto. Strokovnost programske opreme je morda ključni dejavnik. Ne odlašajte z vprašanji o:

 • Programi in programska oprema, ki jo kandidat uporablja.
 • Število uspešno zaključenih Wixovih projektov.

3. Raven produktivnosti

Vsak uporabnik išče osebo, ki je sposobna izpolniti roke in opraviti dostojno raven zanesljivosti. Učinkovitost je vprašanje, ki ga vsi iščemo. Popoln strokovnjak za Wix bi moral biti sposoben:

 • Obravnavajte več projektov hkrati.
 • Spremljajte čas in upoštevajte roke.
 • Zagotovite dovolj sredstev, da lahko stranke ostanejo v stiku.

V nekaterih primerih se lahko pogajate tudi o tržnih pogojih in zakonih, da se izognete kršitvam avtorskih pravic, če je vaše spletno mesto resnično edinstveno in osupljivo.

Spodnja črta

Strokovnjaki za Wix vam bodo morda pomagali sestaviti novo spletno mesto iz nič pa tudi posodobite že obstoječe strani, ustvarite nove elemente itd. Morate biti 100% prepričani, da dejansko potrebujete to pomoč. Če je tako, obstaja več preprostih načinov, kako poiskati dobrega strokovnjaka v svojem proračunu.

Pot do iskanja strokovnjaka za Wix je morda zastrašujoča, če ne uporabite nekaterih preizkušenih virov, kot je Wix Arena. Rezultat dela strokovnjaka bo popolnoma odvisen od njihove usposobljenosti. Odločevanje za samostojna vozlišča je morda cenejša rešitev. Po drugi strani pa nihče ne bo zagotovil dovolj strokovnega znanja. Najem agencij za razvoj spletnega celotnega cikla je primeren za tiste z neomejenimi proračuni. V tem primeru morate biti pripravljeni plačati za vsako dodatno posodobitev ali spremembo. Poleg tega lahko tudi majhne spremembe trajajo veliko časa.

Wix Arena izgleda kot boljša možnost med vsemi razpoložljivimi različicami, saj so vsi strokovnjaki izkušeni pri delu s platformo in sposobni dokončati različne naloge, od klasičnega izdelave spletnega mesta do naprednih rešitev za prilagajanje.

Najemite Wix Expert

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map