Kako izvoziti spletno mesto Wix v HTML

Kako izvoziti spletno mesto Wix v HTML


Wix je pridobil svetovno priljubljenost zaradi svojih izjemnih lastnosti, vrhunskih predlog, naprednega urejevalnika in osupljivih možnosti prilagajanja oblikovanja. Vse te prednosti so postale platforma priznanemu predstavniku spletne gradbene niše. Vendar se nekateri uporabniki občasno srečujejo s potrebo po izvozu svojih spletnih mest iz Wixa v HTML kodo.

Razlogi za izvoz vašega spletnega mesta Wix v HTML

Wix je nedvomno vodilni na trgu sodobnega spletnega oblikovanja, če pa želite pridobite popoln nadzor nad svojim projektom, njegov dizajn in funkcionalnost je smiselno svoj projekt izvoziti v HTML. To je eden najbolj razširjenih razlogov, če upoštevamo, da Wix ne ponuja dovolj možnosti za upravljanje spletnih strani.

Drug razlog za izvoz vašega spletnega mesta v HTML je, da lahko izberite katero koli gostovanje po vaši izbiri da shranite svoj projekt na njem. Čeprav Wix ponuja integrirano gostovanje, te možnosti ni in nimate druge izbire, kot da se dogovorite o pogojih in načrtih, ki jih ponuja Wix.

Enako je pri možnosti za pravilno vzpostavitev spletnega mesta. Kot graditelj spletnega mesta Wix ponuja standardni nabor funkcij, ki omogoča izbiro in prilagajanje nastavitev spletnega mesta glede na vaše potrebe. Vendar te nastavitve morda niso v skladu s cilji in prizadevanji spletnega oblikovanja in očitno boste želeli še naprej iskati naprednejše nastavitve.

Končno je lahko izvoz vašega spletnega mesta Wix v HTML smiselna rešitev, če želite izboljšati svoje hitrost nalaganja spletnega mesta. Obstaja veliko platform, ki omogočajo optimizacijo vašega spletnega mesta in povečanje njegovega časa nalaganja. To bo sčasoma pozitivno vplivalo na pretok prometa in zmanjševanje stopnje opustitve spletnega mesta.

Ko boste odkrili dejstvo, da Wix ne ustreza več vašim potrebam, boste ustrezno začeli iskati boljšo alternativo. Tu se boste soočili s težavami. Medtem ko Wix že od samega začetka prihaja z integriranim gostovanjem, postane prenos vašega spletnega mesta na drugo platformo izziv predvsem zaradi potrebe po prenosu vseh elementov vašega projekta. Ni čudno, da večina uporabnikov začne iskati najboljši in najvarnejši način za izvoz spletnih mest Wix v HTML z minimalnimi naložbami časa in truda. Ali je možen ta prenos? Kako enostavno je izvoziti svojo Wix HTML kodo in ali je to mogoče na dolgi rok? Čas je, da to zdaj razčistimo in preučimo glavne rešitve.

Prednosti in slabosti izvoza vašega spletnega mesta Wix

Odločitev za izvoz vašega spletnega mesta Wix v HTML je odgovorna, postopek pa je pogosto mukotrpen in ne povsem preprost. Preden se dejansko odločite, da preizkusite, je smiselno ugotoviti, ali se bo to obneslo za vaše spletno mesto ali sploh ni vredno vašega truda in časa..

Prednosti:
Slabosti:
&# x2714; Lepa rešitev za majhna spletna mesta, ki imajo omejeno vsebino in preprost dizajn ter ne potrebujejo rednih posodobitev in nadaljnjega razvoja.

&# x2714; Priložnost za gostovanje vašega spletnega mesta pri katerem koli ponudniku po lastni izbiri, vključno z domačim strežnikom.

✘ Postopek je lahko za velike spletne strani precej problematičen. Več vsebine imate – več elementov boste morali prenesti.

✘ Izvoz celotne kode HTML s spletnega mesta Wix pogosto postane težava.
✘ Morate se naučiti osnov HTML, da boste odkrili najprimernejše možnosti.

Ne glede na namere in cilje, da izvozite svoje spletno mesto Wix v HTML, morate dvakrat premisliti, preden dejansko začnete postopek. Upoštevajte svoje tehnične podlage, vrsto in velikost spletnega mesta, cilje spletnega oblikovanja in druge pomembne vidike, da povečate svoje možnosti za uspeh.

Načini izvoza spletnega mesta Wix v HTML

Izvoz spletnega mesta, ki temelji na Wixu, pomeni sočasno ali korak za korakom prenos vsebine, domene in gostovanja – glavnih elementov spletnega mesta. Poleg tega boste morda želeli predlogo premakniti tako, da bo vaše spletno mesto izgledalo tako, kot je, vendar ne pozabite, da platforma ne ponuja take možnosti. Torej boste morali po izvozu drugih vsebin skrbeti za svoj projekt. Opišimo dva glavna načina izvoza spletnega mesta Wix.

1. Uporaba posebnih migracijskih storitev

Pravzaprav ne boste našli specializiranih programov / storitev za samodejno izvoz spletnih mest Wix v HTML. Vendar obstaja rešitev, ki omogoča ročno delo zmanjšati na minimum. Oglejte si zdaj:

 • Izberite profesionalno storitev za migracijo spletnih straniCMS2CMS – pretvoriti spletno mesto Wix v WordPress. Program vam omogoča kopiranje izvorne kode projekta za nadaljnji prenos glavnih elementov spletnega mesta. Z analizo tehničnih parametrov in značilnosti vašega spletnega mesta bodo strokovnjaki CMS2CMS lahko izvedli vse korake postopka prenosa spletnega mesta za vas in se prepričali, da so vsi elementi na svojih mestih.
 • Poiščite posebne vtičnike (Preprosto statični vtičnik ali WP2Static Plugin sta dve možni različici) za pretvorbo vašega novega spletnega mesta WordPress v HTML. Ti vtičniki samodejno ustvarijo kopijo HTML vašega spletnega mesta z vseh strani začetne različice WordPressa. Kot rezultat boste dobili jasno kodo HTML svojega projekta, da ga boste lahko nadalje vgradili v katero koli storitev po vaši izbiri.

2. Ročni izvoz spletnega mesta Wix

Kar morate vedeti o Wixu, je, da ustvarjalec spletnih strani ne omogoča samodejnega prenosa kode HTML. Vsako spletno mesto Wix skupaj s svojimi elementi in vsebino gostuje izključno na sistemskih strežnikih in ga zato ni mogoče izvoziti nikamor. Tako ne boste mogli izvoziti ali vdelati spletnih strani, datotek ali spletnih mest, ustvarjenih s sistemskim urejevalnikom, na nobeno zunanjo platformo ali gostitelja.

Če se še vedno odločite, da poskusite, morate vedeti, da Wix ne bo več imel nadzora nad izgledom in funkcijo vašega projekta.. Morda boste morda naleteli tudi na težave z delovanjem Google Analytics in botov iskalnih iskalnikov samo zato, ker vaše spletno mesto ni pravilno vdelano. Če želite preveriti, da so vaše Wix HTML kode pravilno prenesene, to morate storiti ročno. Tu je standardni postopek, ki ga morate upoštevati, da dosežete želeni rezultat.

 1. Izberite a zanesljiv ponudnik gostovanja;
 2. Prenesite ime domene vašega spletnega mesta na izbrano gostovanje;
 3. Ustvarite datoteke HTML glede na strukturo svojega spletnega mesta;
 4. Ročno izvozite podatke s spletnega mesta, slike, predstavnostne datoteke, vsebino, sloge in druge elemente spletnega mesta;
 5. Prilagodite nastavitve SEO, da preusmerite promet s svojega spletnega mesta Wix na novo platformo;

Pri izvozu spletnega mesta Wix ne izbrišite njegove prvotne različice ali ne izključite računa, dokler ne zagotovite, da vaše novo spletno mesto izgleda in deluje pravilno.

Spodnja črta

Wix ne dovoli, da izvozite kode HTML v zunanje storitve. Za prehod na drugo platformo boste morali ročno izvoziti vse elemente, kar je zelo mučen, dolgotrajen in ne ravno učinkovit postopek.

Igranje z elementi Wix-ove strani se lahko sčasoma izkaže za izgubo vašega časa in truda. Dolgoročno boste spoznali, da ne bo šlo tako. Če dejansko želite izvoziti svoje spletno mesto Wix v HTML, je smiselno ustvariti projekt, ki temelji na kodi iz nič.

Izvozi spletno mesto Wix

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map