Cele mai bune exemple de portofoliu Wix

Exemple de portofoliu Wix


Wix s-a distins ca fiind constructorul de site-uri all-in-one folosit creați proiecte profesionale și cu caracteristici complete. Portofoliile nu fac excepție. Platforma are multe de oferit utilizatorilor, care au intenția de a-și prezenta proiectele în fața publicului țintă și de a-și expune operele de artă. Funcționează excelent pentru dezvoltarea de proiecte pentru artiști, fotografi, modele și reprezentanți ai altor profesii creative.

Constructorul de site-uri web oferă o gamă largă de șabloane de portofoliu, instrumente de personalizare a designului de ultimă generație, mai multe opțiuni de editare, precum și instrumente de marketing și promovare pentru a le face să iasă în evidență de mulțime. Portofoliile construite cu Wix arată de încredere și încărcate de caracteristici, ceea ce conduce cu siguranță atenția potențialilor clienți.

Am ales câteva exemple de portofoliu bazate pe Wix pentru a vedea cum arată site-urile reale de bricolaj. Fiți inspirați și inspirați-i pe alții!

1. Arta Vitanovsky

Arta Vitanovsky

Cei mai buni producători de portofoliu

Arta Vitanovsky este un portofoliu Wix foarte neobișnuit și original al lui Tomas Vitanovsky – sculptorul, care creează piese de artă unice din piese inutile pentru motoare, lanțuri și alte unelte. Lucrările sale sunt cu adevărat uimitoare, deoarece îmbină pasiunea autorului pentru viața și arta „moto”. Accesați secțiunea Sculpturi pentru a arunca o privire la ele și asigurați-vă că sunt cu adevărat remarcabile!

Doriți să aflați cum sunt fabricate aceste piese uimitoare? Atunci informațiile disponibile în secțiunea Meniu Cum este născut vor fi cu siguranță de mare interes pentru dvs.! Proiectarea site-ului web este realizată într-o paletă de culori alb-negru cu imagini de înaltă rezistență care stau pe fundal. Acest site web merită atenția tuturor, care sunt interesați de idei creative unice!

2. Blake McFarland

Blake McFarland

Cei mai buni producători de portofoliu

Blake McFarland este un portofoliu al lui Blake McFarland, care este un adevărat maestru al activității sale. Talentul său de a combina lucruri care par incompatibile nu poate decât să impresioneze pe toți, care este norocos să arunce o privire asupra colecției autorului. Blake folosește în primul rând anvelope din cauciuc reciclat pentru a crea sculpturi umane / animale, dar creează picturi frumoase.

Toate lucrările autorului sunt prezentate în secțiunile site-ului web corespunzător, precum și în categoria Vânzare. Cele mai bune mostre de portofoliu și videoclipul procesului de creare a sculpturilor sunt disponibile pe pagina principală, declanșând interesul utilizatorului și îndemnând dorința de a naviga pe site.

3. Fotografie Ross Long

Fotografie Ross Long

Cei mai buni producători de portofoliu

Fotografie Ross Long este un portofoliu al fotografului din Sydney, care se concentrează pe fotografie de peisaj, aventură și stil de viață. Site-ul web prezintă galeria celor mai bune lucrări și imprimeuri sale oferite spre vânzare. Calitatea și profesionalismul acestor lucrări impresionează pe toți, cine le vede. Pentru a crea o impresie mai bună și a evidenția saturația culorii fiecărei imagini, fotografiile sunt publicate pe fundalul alb al site-ului.

Cele mai bune fotografii cu dimensiuni complete alcătuiesc structura paginii de pornire, întâmpinând vizitatorii să răsfoiască galeria. Există și un videoclip aici, care dezvăluie frumusețea locației în care locuiește Ross. Accesul la contul de rețea socială și informațiile de contact sunt disponibile pe site-ul web, precum și pentru a oferi cele mai detaliate informații despre autor..

4. Mark McNeill Photography

Mark McNeill Photography

Cei mai buni producători de portofoliu

Mark McNeill Photography este un portofoliu impresionant și informativ al Mark McNeill – un fotograf de peisaj talentat, care locuiește în Regatul Unit. Site-ul web are tot ceea ce un utilizator trebuie să găsească cât mai mult despre fotograf și despre creativitatea acestuia. Un glisor captivant de dimensiuni complete care prezintă cele mai remarcabile fotografii ale autorului, un blog conectat la portofoliu, secțiunile Art Shop și Semnături semnate, unde se pot achiziționa fotografii, contribuie la funcționalitatea și valoarea informațională a site-ului..

Fanii și clienții lui Mark au, de asemenea, posibilitatea de a se înscrie la canalul său personal de YouTube fără a părăsi site-ul. Funcția Live Chat alimentată de soluțiile Wix Management face posibilă interacțiunea cu fotograful și specificarea informațiilor de care sunteți interesat.

5. Lexi porumb

Lexi porumb

Cei mai buni producători de portofoliu

Între gestionarea echipelor creative, conceperea diverselor campanii și scrierea de scripturi, Lexi Corn a găsit timpul să creeze acest beautifu Lexi porumb portofoliu. Un exemplu excelent de portofoliu bine proiectat, care arată o serie de proiecte la care a lucrat. Simplu dar eficient.

Website-ul inițial atrage atenția utilizatorilor prin combinația luminoasă și puțin neașteptată de culori. Site-ul pare destul de simplu la prima vedere, dar implică o serie de elemente de design care concentrează atenția unui vizitator pe mesajele autorului. Portofoliul în sine iese în evidență și în mulțime datorită prezentărilor video captivante, imaginilor și descrierii detaliate a fiecărei lucrări.

Pentru cei interesați de portofoliu și doresc să ia legătura cu proprietarii site-ului web, secțiunea „Contact” este disponibilă pe pagina principală. Există, de asemenea, șansa de a descărca CV-ul autorului în caz de necesitate. Acesta este, fără îndoială, un beneficiu notabil pentru angajatorii care caută oameni pricepuți și creativi.

6. Patrick Thomas Parnell

Patrick Thomas Parnell

Cei mai buni producători de portofoliu

Patrick Thomas Parnell este un proiect al ilustratorului aparținând lui Patrick Thomas Parnell cu sediul în Sarasota, FL. Acest portofoliu inspirator reflectă pasiunea sa pentru benzi desenate și ilustrații. Acest site web bine structurat vă va da un sentiment de lucrarea strălucită a autorului.

Site-ul web este un excelent eșantion de portofoliu creat pe baza platformei Wix. Elementul principal de design care atrage atenția fiecărui utilizator încă de la început este fundalul, care implică lucrările autorului amestecate într-un mod destul de neobișnuit.

Dacă sunteți interesat de informații suplimentare despre proprietarul site-ului web și lucrările acestuia, există un meniu principal impresionant, format din 8 puncte. Un exemplu extraordinar și remarcabil al site-ului de portofoliu care merită cu siguranță atenția!

7. Ștefan Peck

Ștefan Peck

Cei mai buni producători de portofoliu

Ștefan Peck este un proiect web, bazat pe același șablon ca cel al lui Patrick. Dar arată total diferit. Ne place imaginea de fundal a ecranului de înaltă calitate, care prezintă un proiect real finalizat în Miami și utilizarea de culori complementare.

Singura privire către site-ul web oferă utilizatorului o idee despre concepția sa. Informații mai detaliate sunt disponibile în meniul oferit în partea de sus a paginii de pornire. Meniul este format din 7 secțiuni, inclusiv „Acasă”, „Despre”, „Construit”, „Peisaj”, „Conceptual”, „Premii / Publicații” și „Contact”.

Fiecare secțiune se concentrează pe un anumit aspect al lucrării creative a autorului și oferă mostrele prin utilizarea unei opțiuni glisante convenabile. Acest lucru face ca procesul de navigare pe site să fie distractiv și inteligibil. Aceste caracteristici sunt mai mult decât suficiente pentru a concluziona că site-ul web este un eșantion de portofoliu de succes creat cu Wix.

8. Essentia Productions

Essentia Productions

Cei mai buni producători de portofoliu

Essentia Productions dispune de o pagină principală cu defilare lungă, care vă atrage imediat atenția și vă ghidează de la un element la altul, făcând perceperea conținutului acestora o experiență plăcută. Pagina principală servește ca o pagină de bun venit, o pagină despre noi și chiar o galerie.

Ceea ce ne place cel mai mult despre acest site web este atenția minuțioasă a designerului pentru detalii. Verificați cum au format formatul de feedback. O atenție deosebită trebuie acordată modului de organizare a galeriilor foto și video.

Fiecare utilizator are șansa de a analiza probele de lucrări ale proprietarilor site-ului pentru a vedea meritele și nivelul de profesionalism care ajută la aducerea la viață a oricărei povești. Acest site de portofoliu dezvoltat pe platforma Wix merită recunoașterea și atenția utilizatorilor care caută soluții video, foto și web de top.

9. Karlie Kloss

Karlie Kloss

Cei mai buni producători de portofoliu

Karlie Kloss este un portofoliu aparținând Karlie Kloss – un supermodel și un antreprenor. Aceasta este o combinație armonioasă a unui site promoțional și a unui portofoliu, care dezvăluie toate informațiile necesare despre autor.

Designul și aspectul site-ului web atrag atenția utilizatorilor încă din primele secunde de accesare a acestuia. Este ușor să derulați în jos și să navigați pe un site web pentru a vizualiza informațiile despre Karlie și unele dintre cele mai de succes lucrări ale sale. Cei care sunt interesați să vizualizeze întregul portofoliu, pot accesa direct la pagina principală.

Fotografiile colorate ies în evidență în mod eficient pe fundalul alb al unui site web. Meniul ascuns nu distrage un utilizator de conținutul site-ului web, în ​​timp ce butoanele rețelei sociale sunt clar vizibile în partea dreaptă a paginii de pornire. Site-ul este unul dintre cele mai remarcabile mostre de portofolii create cu Wix.

10. Magica Mistică

Magica Mistică

Cei mai buni producători de portofoliu

Magica Mistică este un portofoliu bine gândit, care reflectă pasiunea lui Ashley Pearce pentru explorarea unor concepte pline de viață și colorate, toate apărând pe un fundal luminos. Proprietarul site-ului web este un artist din U.K, care proiectează și creează măști de mască, îmbrăcăminte de cap, accesorii pentru nunți și îmbrăcăminte.

Mystique Magic găsește echilibrul armonios dintre estetică și funcționalitate. Pagina principală oferă un slider, recenzii ale clienților și o secțiune impresionantă Prezentată în secțiunea care oferă credibilitate imediat cu logo-urile sale recunoscute, inclusiv Vogue, Strictly Come Dancing și Schön!.

Site-ul web oferă utilizatorilor mai multe modalități de a urmări compania: vizitatorii pot să se înscrie la newsletter-ul Magic sau să-i urmeze pe Facebook, Twitter, Google+, Pinterest sau YouTube.

Am fost surprinși să vedem că blogul Mystique Magic a fost publicat pe Blogger. Probabil, compania a creat mai întâi acest blog și apoi a construit un site web cu caracteristici complete. Wix are un sistem decent de blogging intern care, în opinia noastră, nu este inferior celor oferite de Blogger. Poate doriți să consultați colecția noastră de bloguri bazate pe Wix.

Între crearea operelor sale de artă și conducerea blogului, Ashley a găsit timpul să adauge o secțiune de magazin pe site-ul său. De fapt, există două modalități de a cumpăra de la Mystique Magic: prin intermediul site-ului web folosind motorul de comerț al lui Wix sau făcând clic pe bannerul Etsy de pe pagina principală care vă va duce la magazinul Etsy al artistului..

11. Art. Julia Kodl

Art. Julia Kodl

Cei mai buni producători de portofoliu

Art. Julia Kodl este un proiect care aparține Julia Kodl – artistă din California, care a folosit Wix pentru a crea un portofoliu online care să reflecte nu numai abilitățile și talentele, dar și personalitatea. Julia are o superputere de a surprinde natura în picturile sale în acuarelă.

Designul site-ului este minimalist, simplu și foarte elegant în același timp. Glisorul care demonstrează eșantioanele lucrărilor Iuliei contrastează cu fundalul alb al paginii de pornire și contribuie la o mai bună înțelegere a muncii sale.

Site-ul vine cu blogul proprietarului personal și cu magazinul Etsy încorporat, unde nu veți avea doar șansa de a cumpăra una dintre capodoperele pictate de proprietarul site-ului, dar va examina și recenziile autorului și ale clienților..

Secțiunea Contact oferă mai multe link-uri către conturile sociale ale artistului pentru a simplifica procesul de comunicare. Acestea sunt doar câteva caracteristici care fac ca acest site de portofoliu să iasă în evidență în mulțime!

12. Wendy Ju

Wendy Ju

Cei mai buni producători de portofoliu

Wendy Ju va impresiona cu siguranță toată lumea, care are pasiune pentru proiecte unice și extraordinare. Acesta este un portofoliu aparținând lui Wendy Ju, un designer grafic, care este pasionat de branding și proiecte de design digital.

Încă din primele secunde petrecute pe site-ul web, nu poți, dar ai dorința de a continua să parcurgi restul paginilor sale. Acest lucru se datorează elementelor de design grafic animate, care pot fi făcute clic și se mișcă în timp ce faceți clic pe mouse. Aceasta este o abordare foarte interesantă, care este cea mai bună dovadă a profesionalismului lui Wendy. Pentru a arunca o privire asupra celor mai bune proiecte ale sale, trebuie doar să derulează pagina în jos și să vezi galeria. De asemenea, există acces la secțiunea Contacte, precum și la butoanele rețelei sociale care vă permit să urmați noutățile și actualizările autorului. Acesta este, fără îndoială, unul dintre cele mai bune mostre de portofoliu lansate cu Wix!

13. Christina Vanessa

Christina Vanessa

Cei mai buni producători de portofoliu

Christina Vanessa este un portofoliu profesionist aparținând Christinei Vanessa Greifenstei – comunicatoare vizuală, producător creativ și designer grafic. Aici veți întâlni cele mai bune proiecte create de autoare, precum și detaliile biografiei și dezvoltării carierei.

Când ajungeți pe pagina principală, nu veți găsi niciun text aici, dar atenția dvs. va fi în continuare atrasă de fundalul video pe ecran complet. Acesta va evoca imediat intenția de a activa butonul Explore pentru a fi redirecționat către alte pagini de site. Făcând acest lucru, veți avea acces la proiectele create de Christina. Acestea sunt afișate pe pagina Explorare într-un mod destul de neobișnuit, în timp ce pagina Despre dezvăluie prioritățile și obiectivele autorului. Există aici și butoane de cont social, precum și formularul de contact pentru a lua legătura cu proiectantul.

14. Fotografie cosmetică

Fotografie cosmetică

Cei mai buni producători de portofoliu

Fotografie cosmetică este un portofoliu deținut și administrat de Oliver Gräf. Iubește fotografia urbană, dar îi place să facă fotografiile oamenilor. Oliver consideră că fotografiile impresionante dezvăluie povești impresionante și asta face din fotografie pasiunea lui.

În general, designul site-ului web a ajuns absolut în centrul atenției și implicația principală a proiectului. Aceasta abundă în fotografii colorate și alb-negru ale oamenilor făcuți în diverse situații. Acestea demonstrează profesionalismul și expertiza autorului. Pentru a arunca o privire asupra restului proiectelor lui Oliver, trebuie să parcurgeți meniul, unde veți găsi multe lucrări ale sale. Există, de asemenea, oportunitatea de a cumpăra unele dintre cărțile sale foto tipărite disponibile pentru vânzare în secțiunea Magazin. Site-ul este creat în limba germană, ceea ce poate face un pic dificilă navigarea utilizatorilor care vorbesc alte limbi. Cu toate acestea, lucrările autorului vorbesc mai bine decât cuvintele de aici.

15. Hilary O’Leary

Hilary O’Leary

Cei mai buni producători de portofoliu

Hilary O’Leary este un portofoliu personal al Hilary O’Leary – un fotograf profesionist cu ani de expertiză, care este pasionat de animale sălbatice și fotografii ecvine. Are multe lucrări și proiecte în colecția sa – cele pe care ar dori să le prezinte în portofoliul său.

Dacă sunteți fan al vieții sălbatice, cu siguranță veți fi uimiți de calitatea fotografiilor pe care le implică portofoliul. Aceste fotografii arată atât de naturale și de realiste, făcute din unghiuri diferite, încât este imposibil să-ți scoți ochii de pe ele. Veți întâlni atât fotografii colorate, cât și alb-negru și diapozitive galeria de animale din mediul lor natural, care arată foarte drăguț. Dacă este nevoie, este posibil să cumpărați unele dintre aceste fotografii online, adăugându-le în coșul de cumpărături integrat. Acesta este unul dintre punctele culminante ale acestui portofoliu bazat pe Wix, care este dotat cu funcționalitatea comerțului electronic.

Linia de jos

Crearea unui portofoliu de succes este mai ușor decât crezi! Tot ce ai nevoie este să alegi un constructor de site-uri fără cod care să te permită să te concentrezi pe partea vizuală a lucrurilor, mai degrabă decât pe tehnicități.

Păstrați-o simplă, ușor de navigat, creativă și amintiți-vă să integrați unele dintre cele mai moderne funcții de design web; împingeți-vă cel mai bun conținut în față și faceți mai ușor pentru dvs. potențiali clienți să vă contacteze. Asta e!

Esti un Wix utilizator? Atunci împărtășește cu noi experiența ta!

Creați un site GRATUIT

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map