Cele mai bune exemple de comerț electronic Wix

Exemple de comerț electronic Wix


Wix are propriul său sistem de comerț electronic care vă permite să adăugați un site online frumos și personalizabil pe site-ul dvs. Wix. Wix eCommerce este destul de flexibil: acceptă mai multe metode de plată precum PayPal și Webmoney, vă permite să importați întregul magazin online pe Facebook și să activați diverse aplicații legate de comerțul electronic, cum ar fi Gift Cards, Sellfy (o aplicație care permite să vândă descărcări) și multe altele.

Funcționalitatea magazinului web Wix vine ca parte a unuia dintre planurile sale de comerț electronic. În prezent, constructorul de site-uri web oferă mai multe abonamente de afaceri / comerț electronic care diferă prin caracteristici, termeni, instrumente de construcție web și servicii furnizate. Astfel, utilizatorii pot alege dintre planurile Business Basic (23 USD / lună), Business Unlimited (27 $ / lună), Business VIP (49 $ / lună) și Enterprise (500 $ / lună) în ceea ce privește nevoile și abilitățile lor de comerț electronic. Planurile sunt fără comision și, prin urmare, accesibile nu numai pentru majoritatea antreprenorilor, ci și pentru utilizatorii obișnuiți.

În afară de recenzii, există o altă metodă excelentă pentru a vedea și a simți cum funcționează cu adevărat Wix eCommerce – consultați exemplele de comerț electronic Wix. Din fericire, constructorul prezintă lucrările clienților săi pe site-ul lor oficial, astfel încât să le puteți naviga cu ușurință.

Am ales cu atenție câteva dintre cele mai bune exemple. Aici merg.

1. Stepperii uscați

Stepperii uscați

Cei mai buni producători de site-uri de comerț electronic

Stepperii uscați este un magazin web care oferă o colecție de steppers uscați care vă vor proteja pantofii de umiditate și noroi într-o zi ploioasă. Magazinul web este structurat logic, cu mai multe puncte de meniu care dezvăluie complet indicația site-ului. Navigarea intuitivă și simplă, un glisor de imagine care oferă produsele disponibile pentru vânzare, recenziile clienților și un videoclip care oferă o perspectivă asupra caracterului universal al stepperilor uscați face ca magazinul online să merite vizitat..

De asemenea, puteți parcurge secțiunea Întrebări frecvente și accesați conturile de rețea socială ale magazinului web pentru a fi la curent cu actualizările recente ale colecției. Pentru acei utilizatori interesați de detaliile procesului de cumpărături, site-ul web oferă posibilitatea de a vă înscrie la un newsletter sau de a lua legătura cu echipa completând formularul de contact disponibil în partea de jos a paginii de pornire..

2. O parte din istorie

O parte din istorie

Cei mai buni producători de site-uri de comerț electronic

O parte din istorie este un site web al studiului de design bazat pe Tel-Aviv, axat pe crearea de jucării, imprimeuri și tricouri legate de istorie. Principalul obiectiv al studioului este de a crea cadouri moderne, frumoase, care duc folclorul israelian și evreiesc într-o nouă eră.

Deși site-ul web găzduiește mult conținut, pare curat și frumos. În ceea ce privește designul, schema de culori atemporală alb-negru este folosită dând o impresie de minimalism și eleganță. Glisorul de pe ecranul principal este cu siguranță atrăgător – l-am urmărit de trei ori. Este însoțit de codul promoțional de mai jos, care este un bun truc de marketing care vizează implicarea vizitatorilor site-ului în procesul de vânzare chiar de la început.

3. Ceas Vintique

Ceas Vintique

Cei mai buni producători de site-uri de comerț electronic

Ceas Vintique este magazinul web de ceasuri inspirate de epocă cu design antic. Site-ul web creează o impresie plăcută și încurajează un utilizator să răsfoiască catalogul de produse pentru a vedea ce are de oferit.

Paleta de culori ușoare, prevalența culorii albe creând atmosfera de spațiu și confort, utilizarea minimă a textului și abundența de fotografii de înaltă calitate a ceasurilor care vorbesc mai tare decât cuvintele conferă site-ului un aspect elegant, grațios și contemporan. Cele mai rafinate modele de ceasuri sunt furnizate direct pe pagina principală, în timp ce butonul „Vizualizați colecția completă” se redirecționează către catalogul ceasurilor oferite spre vânzare.

Acei utilizatori, care doresc să ia legătura cu echipa magazinului web, pot face acest lucru folosind contactele sau completând formularul de contact. Dacă doriți să fiți informați despre noile actualizări ale catalogului sau noutățile magazinelor, există o opțiune care vă permite să vă alăturați listei de corespondență și să obțineți informațiile necesare la timp. Un eșantion de succes al unui site web de comerț electronic bazat pe Wix!

4. Prosopul de ceai original Co.

Prosopul de ceai original Co

Cei mai buni producători de site-uri de comerț electronic

Prosopul de ceai original Co. este o afacere de familie care produce și vinde o gamă largă de prosoape de ceai, inclusiv cele cu imprimeuri personalizate. Cu o poveste în spatele mărcii, prosopul de ceai devine mai mult decât o simplă bucată de pânză. Trebuie să spun că proprietarii site-ului web fac o treabă excelentă în evidențierea ideii originale din spatele produselor lor și iată de ce.

Acest site web poate fi un exemplu perfect despre modul în care vă puteți construi site-ul de comerț electronic utilizând Wix. Primul lucru care atrage atenția este creativitatea meniului de sus, care este vizualizat sub formă de prosoape de ceai care au fost spălate și atârnate de-a lungul liniei pentru a se usca. Fiecare prosop de ceai (meniul de intrare) reprezintă un producător și îl duce pe utilizator la catalogul corespunzător. Meniul de jos finisează compoziția, deoarece blocurile de meniu folosesc același font și stil.

5. Bensimon Boutique

Bensimon Boutique

Cei mai buni producători de site-uri de comerț electronic

Bensimon Boutique este un site web de comerț electronic Wix, care este fondat și deținut de Tanya Hamersfeld, care provine dintr-o familie de bijutieri. Designul site-ului reflectă esența și misiunea sa – vânzarea de bijuterii contemporane cu o răsucire jucăușă.

La fel cum fiecare piesă de bijuterie afișată în secțiunea E-Boutique este luxoasă și exclusivă, fiecare pagină a site-ului oferă un design la modă și elegant. Schema sa de culori generale alb-negru este creată cu măiestrie pentru a evidenția frumusețea imaginilor colorate cu obiecte de bijuterie din colecția Bensimon.

Un meniu pop-up detaliat găsit în partea de sus a paginii de pornire, secțiunea de Contact informativ, boutique online integrată, widget de rețea socială și disponibilitatea de a naviga pe site alegând una dintre limbile oferite, fac ca resursa să iasă în evidența mulțimii!

6. Amoodz

Amoodz

Cei mai buni producători de site-uri de comerț electronic

Amoodz este un site web de comerț electronic, care a fost dezvoltat profesional de constructorul de site-uri Wix. Site-ul este creat cu privire la ideile și tendințele de design web contemporan. Are tot ceea ce un vizitator are nevoie să se entuziasme să continue navigarea pe site și să aleagă una dintre cele mai exclusive și luxoase piese de bijuterie de care are nevoie un vizitator..

Designul site-ului web arată destul de simplu, dar elegant și elegant în același timp. Site-ul este creat în franceză, deci nu este foarte convenabil pentru un vizitator de limbă engleză să-l parcurgă. Totuși, acest lucru nu împiedică utilizatorii să evalueze colecția de bijuterii a site-ului, care vine cu fotografii și videoclipuri de înaltă calitate, care demonstrează exigența acestuia. Un exemplu frumos de site web de comerț electronic!

7. Mărfuri mici de schimb

Mărfuri mici de schimb

Cei mai buni producători de site-uri de comerț electronic

Mărfuri mici de schimb este un magazin online, care se află în New Orleans și a fost creat pe baza constructorului de site-uri Wix. Site-ul oferă cercei, coliere și brățări exclusiviste de vânzare.

Designul acestui site web de comerț electronic corespunde ideilor și mesajelor magazinului online și are un aspect oarecum agresiv, dar care atrage atenția. Pagina de pornire maro deschis vine cu fotografii de înaltă calitate care demonstrează frumusețea și autenticitatea articolelor oferite spre vânzare aici și are butonul Shop Now, care încurajează vizitatorul să păstreze navigarea prin site-ul web. Widgetul integrat în rețelele de socializare permite proprietarilor site-ului să rămână conectați cu clienții noștri.

8. Andrea Miranda Salas

Andrea Miranda Salas

Cei mai buni producători de site-uri de comerț electronic

Andrea Miranda Salas este un site web al designerului de produse de podoabă și obiecte de arhitectură cu sediul în Brooklyn, New York. Este pasionată de materiale, tehnici și măiestrie, pe care le puteți vedea din prima privire pe site-ul ei.

Funcția de semnătură a acestui site web este utilizarea spațiilor albe și a imaginilor de înaltă calitate, permițând conținutului și camerei ochilor utilizatorilor să respire. Un alt element interesant este o bară fixă ​​de navigare care derulează în jos o pagină cu dvs. și permite interacțiunea la clic. Singurul lucru care se mișcă sunt articolele pe care le puteți cumpăra. Elegant și curat, acesta este unul dintre cele mai bune exemple de site-uri web din listă.

9. Produse Lefaye

Produse Lefaye

Cei mai buni producători de site-uri de comerț electronic

Produse Lefaye este o companie fondată de mamă și fiică, Jennifer și Morgan Keitt, care este dedicată furnizării femeilor de produse de cea mai bună calitate, care simplifică și îmbogățește rutina zilnică. Deși un palet de culoare alb-negru poate părea excesiv, se pare că este o potrivire perfectă pentru produsele LeFaye. Pe de o parte, arată o anumită cantitate de sens de înaltă clasă în ceea ce privește produsele cosmetice, iar pe de altă parte, are și un efect liniștitor asupra ochilor vizitatorilor. Aspectul minimalist sofisticat ajută la atragerea atenției asupra produselor afișate și vă solicită să le explorați în detaliu. Singurul lucru pe care l-aș îmbunătăți este sortimentul. Mi-aș dori să existe mai multe articole pentru aspectul complet al catalogului.

10. Clay Crocks

Clay Crocks

Cei mai buni producători de site-uri de comerț electronic

Clay Crocks este un site web al olarului de studio din Jeremy Ogusky, care este, de asemenea, fondatorul Boston Fermentation Festival. Jeremy este pasionat de hobby-ul său, petrecând timpul predominant din timpul său în atelier, unde creează piese de ceramică realizate manual pentru bucătari, frizieri, brutari, hoteluri, fermentatori, barmani, bloggeri și alți clienți, care sunt interesați de serviciile sale..

Site-ul în sine arată destul de neobișnuit și extraordinar încă din prima vedere. Nu veți găsi niciun conținut pe pagina principală, cu excepția prezentării de diapozitive foto la scară largă și de înaltă calitate, prezentând autorul site-ului și capodoperele sale. Pentru a avea acces la informațiile detaliate despre studioul de olărit, trebuie să activați butonul „Enter” disponibil în colțul paginii de pornire. Acest lucru vă va redirecționa către alte pagini ale site-ului web, unde veți afla mai multe despre studioul în sine, portofoliul lucrărilor lui Jeremy, instrucțiuni despre cum să lucrați cu materialele, precum și despre secretele majore ale fermentației. În plus, veți putea afla mai multe despre evenimentele și proiectele viitoare despre care ar dori să le cunoașteți.

Întregul design al site-ului este simplu și interesant, prezentând întregul conținut într-un mod vizual atrăgător și logic. În afară de informațiile disponibile în secțiunile site-ului web, utilizatorii pot accesa conturile de rețea socială ale autorului / studioului pentru a vedea mai multe fotografii, videoclipuri și alte conținuturi conexe. Disponibilitatea magazinului web face posibilă achiziționarea articolelor handmade pe care olarul le creează pe cont propriu și le oferă spre vânzare pentru o mare varietate de clienți. Funcționalitatea comerțului electronic este realizată prin integrarea pluginului Etsy aici, ceea ce face posibilă oferirea produselor de vânzare într-un mod rapid și eficient. Acesta este un eșantion destul de bun al magazinului web standard creat cu Wix.

11. Kerri Pomarolli

Kerri Pomarolli

Cei mai buni producători de site-uri de comerț electronic

Kerri Pom este un site personal al lui Kerri Pomarolli, care este un comedian talentat, autor, actriță și vorbitor. Site-ul oferă informații explicite despre Kerri, activitatea sa, cariera, cele mai bune emisiuni și alte fapte conexe pe care fanii actriței ar dori să le cunoască. Există oportunitatea de a răsfoi mai multe fotografii, videoclipuri, prezentări ale următoarelor spectacole și alte evenimente, la care va participa. Mărturiile utilizatorilor disponibile în secțiunea corespunzătoare sunt cea mai bună dovadă a popularității, profesionalismului și recunoașterii lui Kerri.

Site-ul este structurat logic, dar pare oarecum supraîncărcat cu fotografii luminoase, elemente grafice, videoclipuri, povești amuzante și alte tipuri de conținut distractiv care contribuie la implicarea generală a utilizatorului și la rata de satisfacție. Butoanele contului de rețea socială oferă acces la profilurile lui Kerri în rețelele sociale populare. Printre alte link-uri de meniu, utilizatorii pot naviga și activa, are sens să menționăm calendarul evenimentelor viitoare, publicații de presă, conținut media, recenzii, blog și chiar un magazin. Datorită puternicului motor integrat de comerț electronic Wix se mândrește, devine posibil să răsfoiți și să cumpărați articole din magazinul web pe care autorul le oferă spre vânzare. Stocul de produs este actualizat regulat pentru a-i păstra pe fanii Kerri mulțumiți. Acesta este un excelent eșantion de magazin bazat pe Wix conectat la site-ul web.

12. Kim Weitkamp

Kim Weitkamp

Cei mai buni producători de site-uri de comerț electronic

Kim Weitkamp este un site web al povestitorului, vorbitorului și antrenorului de conducere, Kim Weitkam, al cărui talent, motivație și abilități au ajutat o mulțime de oameni să găsească răspunsuri la multiplele lor întrebări și chiar să ajungă la succes în sfera lor de viață personală / de afaceri. Site-ul conține multe informații despre Kim, inclusiv povestea ei de viață personală, ghidul de succes / motivație, proiectele și planurile viitoare etc. Această informație și alte informații sunt prezentate în secțiunile principale ale site-ului, cum ar fi Kim, Tur, Contact, Media / Presă , Fun Stuff și multe altele.

Când vine vorba de o navigare mai detaliată pe site-ul web, utilizatorii nu pot decât să acorde atenție secțiunii Magazin, unde cele mai bune și premiate albume ale lui Kim umplute cu poveștile, discursurile și melodiile sale sunt scoase la vânzare. Orice album este disponibil în varianta de descărcare digitală – trimiteți doar e-mailul disponibil pe pagina de contact, indicând titlurile pe care doriți să le obțineți și așteptați răspunsul. Este într-adevăr, simplu, comod și rapid.

Designul site-ului web este creat în stilul ziarului, unde toate fonturile sunt prezentate pe fundalul alb pentru a crea cel mai bun efect și a concentra atenția utilizatorului asupra misiunii principale a site-ului. Butoanele de rețea socială sunt de asemenea disponibile aici, oferind informații suplimentare despre autoare și despre creativitatea ei.

13. Tarot by Seven

Tarot by Seven

Cei mai buni producători de site-uri de comerț electronic

Tarot by Seven este un site web al producătorului de tarot, Oracle & Punți și accesorii Lenormand. Autorul site-ului cunoscut sub numele de „Șapte Stele” oferă, de asemenea, lecturi private pentru a-i ajuta pe alții să găsească răspunsuri la întrebările lor. Practică citind cărți din 1987 pentru a veni în cele din urmă cu Deck of the Bastard – o compilație a mai multor punți vechi care formează un set de cărți – în 2012, care a câștigat rapid popularitate cu clienții de pe tot globul..

Întregul design al site-ului web se potrivește complet cu specializarea generală a site-ului. Pare neobișnuit, extraordinar și chiar oarecum misterios. Prezentarea video a punții Bastard, precum și alte videoclipuri conexe disponibile pe pagina principală a site-ului web furnizează informații detaliate despre produs. Cu siguranță va atrage atenția utilizatorilor, încurajându-i să cumpere pentru varietatea de produse disponibile pe stoc în magazinul web integrat. Aici puteți opta pentru toate tipurile de carduri (Tarot, Lenormand, Oracle și altele), accesorii (Lg & Covorașe de citit, reviste, pungi și multe altele), colecții de grilă de cristal și alte articole conexe.

Dacă nu sunteți sigur de produsul care vă interesează – fie calitatea, caracteristicile sale, fie alte nuanțe – mărturiile clienților disponibile pe site-ul web vă vor ajuta să faceți alegerea corectă. În total, site-ul web are un design atrăgător, atrăgător de atenție, care nu compromite cu valoarea informațională și funcționalitatea comerțului electronic..

14. Cuierul de chitară

Cuierul de chitară

Cei mai buni producători de site-uri de comerț electronic

Cuierul de chitară este un site web axat în jurul avantajelor și ușurinței de utilizare a umerașelor de chitară care ajută la stocarea acestor articole ușor și convenabil pentru toată lumea. Website-ul oferă informații explicite despre produse, caracteristicile sale speciale, aplicații, precum și avantaje față de alte articole similare.

Primul lucru care atrage atenția utilizatorului la accesarea paginii de pornire este prezentarea video a spânzătorului de chitară, precum și linkul la prezentarea de imagini a clientului. Portofoliul este format din fotografii reale încărcate de acei clienți, care au achiziționat deja produsul și au evaluat meritele acestuia în avantaj. Dacă mai doriți să aflați ceva despre accesoriu, vă rugăm să vizitați alte secțiuni de site-uri, inclusiv Despre, presă și recenzii, artiști, dealeri & Distribuitori. Aici veți descoperi informații suplimentare despre produsul care vă permite să aveți acces rapid și ușor la instrument, agățându-l pe cea mai apropiată unghie, cârlig sau dulap.

De îndată ce sunteți gata să efectuați o comandă, site-ul web vă permite să accesați secțiunea Shop care vă oferă o gamă largă de umerase de chitară de calitate disponibile la costuri accesibile. Fiecare produs vine cu descrieri detaliate, fotografii cu zoom, care fac posibilă extinderea imaginilor articolului, precum și butonul „Adăugați în coș” care vă permite să plasați comanda în mai puțin de câteva clicuri. Astfel, funcționalitatea comerțului electronic este realizată aici într-un mod convenabil și profesionist, ceea ce atrage majoritatea utilizatorilor site-ului.

Linia de jos

Dacă ați avut șansa de a urmări linkurile și de a arunca o privire mai atentă asupra exemplelor site-uri web prezentate mai sus, ar trebui să aveți o idee bună despre o gamă largă de posibilități pe care Wix le oferă. Opțiunile de proiectare sunt cu adevărat interminabile și fiecare șablon poate fi modificat dincolo de recunoaștere. Totul va depinde doar de preferințele și gustul estetic.

Cunoașteți alte site-uri web de comerț electronic construite cu Wix care merită să fie prezentate? Dacă aveți în minte unul, nu ezitați să-l împărtășiți în comentarii!

Creați un site GRATUIT

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map